MAGIX reviews, beoordelingen en ervaringen

www.magix.com/nl
 
5.2 (33)
Magix

33 MAGIX reviews

 
(3)
 
(8)
 
(5)
 
(8)
 
(9)
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

bad service

Beoordeling 
 
6.3

Ik herken veel van onderstaande opmerkingen over de slechte service. Ik heb onlangs video pro x aangeschaft. De gratis geleverde extra's moesten via andere kanalen worden geregistreerd. Dat lukt niet. Nu al 2 weken aan het proberen dit via hun support afdeling voor elkaar te krijgen. Ik krijg gewoon geen fatsoenlijke antwoord op mijn mails.

HB
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Voel mij opgelicht door Magix, Video Deluxe Plus 23-05-2020

Beoordeling 
 
1.0

Nog nooit een Software voor video/fotobewerking gekocht. Maar omdat ik als hobby een You Tube kanaal heb en ik steeds leuker begin te vinden om mooie video's te maken, wil ik deze bewerken dus plakken/knippen en wat leuke muziek erbij uploaden. Dus op 23 mei 2020 heb ik bij Mediamarkt en door advies van de verkoper(s) Magix's Video Deluxe Plus software gekocht t.w.v. € 89,95. Incl. Plus Package (gratis) t.w.v. € 49,95 + Nieuwste versie Update Service ( min. 1 jaar gratis)
Helaas gelijk al bij installeren kreeg ik al te zien dat mijn Abonnement en dus ook mijn licenties waren verlopen en dat ik nu nieuwe moet kopen tegen gereduceerde kortingsprijs??? Dus registratie van mijn software begon al moeilijk. Toen eenmaal gelukt was , kon ik verder niet, want voor alles moest ik betalen en nieuwe abonnement aanschaffen via internet webshop van Magix.!!! Zelfs het slepen van een filmpje naar de tijdsbalk om films aan elkaar te plakken, moet ik nieuwe abonnement afsluiten voor update service???
En als dat niet genoeg was, krijg ik steeds te zien dat ik ook abonnement moet afsluiten om mijn filmpjes van mijn 16 MP Samsung te kunnen Uploaden, want Magix Video Deluxe plus herkent geen mp bestand niet en is hiervoor extra hulp service/update nodig, dus weer betalen????
Ook krijg steeds te horen en zien, dat ik via mail activeringscodes heb gekregen voor mijn internet aankoop??? Wat ik helemaal niet heb, want ik heb mijn software bij Mediamarkt te Den Haag gekocht op 23-05-2020! Dus hoe komen ze erbij?
Diverse mailtjes naar Magix gemaild met directe bewijzen, maar helaas niets, dan alleen keuze antwoorden die beginnen te flikkeren als je vragen en antwoorden er niet bij zitten!

beste lezers is dit normaal, dat je nieuwe software, die je eens niet hebt kunnen gebruiken, dat je dan dit soort nare dingen moet meemaken? Of wordt ik hier opgelicht en is de software verouderd en ben ik door zowel Mediamarkt als (verkopende) winkel, alsmede door Magix zelf?
Wat moet ik nu doen??
mvg, The Traveller 68

TT
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review

Waardeloze klantenservoce

Beoordeling 
 
4.0

Zeer slechte service als je probleem hebt met een programma. In mijn geval Photo manager de luxe.

C
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Arie op 04 Maart 2020

Wacht al 14 dagen op een antwoord ondanks "service" ticket van Magix.
Geen Nederlandse support meer. Krijg wel continu allerlei reclame uitingen die je niet weg krijgt. Zou dit product nooit meer kopen.

Reageer op deze review

Video de luxe

Beoordeling 
 
3.0

Levertijd was zeer lang (3 weken)
Retour afhandeling loopt nog steeds ( meer dan maand nu). Nog geen geld terug ontvangen.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

hou op met zogenaamde updates en banners

Service 
 
4.0

Sinds 3 jaar krijg je alleen maar nep updates waar je wel voor moet betalen.
Ze veranderen een plaatje en klaar de update.
Was altijd goed programma maar momenteel doen ze er niks meer aan.
Alleen loze kreten van meer snelheid enz.
Vallen je tegenwoordig constant lastig met ongevraagde pop-ups om je geld af te troggelen.
Voor mij geen updates meer zeker geen betaalde.Had eigen overgangen gemaakt zijn bij de update ook verdwenen.Werk echt aan verbeteringen van het programma dan alleen maar geld verdienen zonder onderhoud aan het programma zelf

L
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

john op 18 December 2019

ik heb magix gekocht 2 jaar geleden en vanochtend zag ik een mail dat magix online vanaf 31 -12-2019 eraf gaat en einde overeenkomst.
terwijl ik voor een jaar extra ruimte heeft betaald die zomaar weg word gegooid . ze geven geen ondersteuning meer . ik vind gek dat je eerst dure software koopt daarna even niet meer bestaat. daarom koop ik nu ergens anders die voor paar centen .

Reageer op deze review

Magix Video Deluxe Plus

Beoordeling 
 
4.8

KOOP DIT PRODUCT NIET!
sjablonen stotteren in het beeld. Ze werken niet zoals bedoeld
4k Video's maken is ook niet het sterkste punt van het programma
bij de installatie komt er direct een fout, klantenservice is onbereikbaar je moet het doen met de community, indien je toch de klantenservice aan de telefoon wilt hebben moet je een voucher kopen. programma geïnstalleerd, wederom een fout. Het programma word gesloten.
Update uitvoeren want die is blijkbaar noodzakelijk. Het programma stopt met werken,
Vorige opgeslagen project ophalen in doc. het bestand is beschadigd.
retour sturen, ben op dit moment 2 dagen aan het wachten op een email terug

installatie uitvoeren vanaf de cd. programma reageert niet meer, gratis bonus installeren, functioneert niet. genoeg reden om het niet te kopen

G
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Ab op 09 Januari 2020

Ik wacht al meer dan een maand op geld retour

Reageer op deze review

Slechte support.

Beoordeling 
 
4.0

Heb probleem met Magix dat ik nu 4 jaar bezit.
Nu heb ik problemen dat ik geen films meer kaan op halen die gemaakt hebt.
Support aangevraagt bij Magix hier 19.95 voor betaald voor een ticket,
Nu heb ik al bijna twee weken email verkeer met Magix maar ze doen niets.
Het is een schandalige support die ze hebben.
Ik kreeg een email dat ze een link zouden sturen waar door ze een directe verbinding konden maken met mijn pc,met de vraag wanneer me dat schikte.
Ik heb er op gereageerd en verder niets meer vernomen.
Ook op vragen zoals wanneer de link gestuurd wordt reageren ze niet.
Het is een verschrikkelijke onfatsoenlijke klantonvriendelijke support daar bij Magix

F
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Support

Service 
 
10.0

Fantastisch geholpen nadat ik een melding heb gestuurd naar MAGIX support. Mijn computer herkende de USB video omzetter niet. Ik kreeg meteen de volgende dag een reactie met daarin enkele suggesties om het stuurprogramma op een andere manier te installeren. Toen bleek dat het stuurprogramma goed was geïnstalleerd, maar het werkte helaas nog niet. Nogmaals een hulpvraag gemaild en wederom de volgende dag antwoord. Bleek dat er iets in de instellingen van Windows 10 niet goed stond. Nu doet alles het naar behoren! Top Service!!

JV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

hansknaven op 20 Februari 2020

dag jacqueline,
bij mij werkt omzetter ook niet.
krijg ook geen contact met magix
wat was er fout in windows 10?
help...thanx

Reageer op deze review

Magix Video software (opnieuw) waardeloos

Beoordeling 
 
4.7

Magix video bewerking geprobeerd.
Wat een waardeloos programma.
Je hebt geen idee wat er met de bestanden gebeurt. Een bewerking uitvoeren is volkomen onlogisch.
Is het nu echt noodzakelijk om een boekwerk van 350 pagina's door te werken om te snappen wat Magix nu eigenlijk wil?
Jammer...jamer...jammer.., De Softftware ontwikkelaars snappen soms (en te vaak) niet wat de klant nu eigenlijk wil. Magix vormt daar nu helaas geen uitzondering.
Zonde van het geld dat je er aan besteedt.

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Magix support waardeloos

Beoordeling 
 
4.3

Zakelijk de upgrade 2019 premium + edm gekocht vanuit de free mmm software in store. Alle presets netjes gedownload evenals de soundpools instrumenten en functies. Echter wijst niks op premium ook kan ik het ontvangen serie nummer niet registreren of activeren. Contact met magix om dit snel te verhelpen blijkt een vage illusie. Telefonische hulp is helemaal een drama. Je kunt bellen zo vaak je wilt maar zult niks anders te horen krijgen dan dat het te druk is en later terug moet bellen. Maar ook dat is slechts om je zoet te houden want telefonisch contact mag de klant 12.99 kosten voor 1 gesprek en dient een ticket voor gekocht te worden. Zeer tevreden over de free mmm maar heb 24 uur na de aankoop van een premium 2019 upgraden met de edm editie al genoeg van magix. Als ik betaal voor een product zou het fijn zijn dat de mail met serie nummer ook echt de download link voor de premium upgrade bevat. Ook blijkt het wel geleverde izotope elements v8.00 niet naadloos geïntegreerd te zijn in het programma en ook weer de nodige stappen vereist om normaal te functioneren en toegankelijk te zijn. Bedankt voor een dikke tegenvaller MAGIX MUSIC MAKER.

KH
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

klacht

Beoordeling 
 
8.0

de eerster video easy was goed, daarna voor 70 euro een uitgebreiden versie.
Die heeft het nooit gedaan keijg geen reactie over mijn klacht
m.a.w. waardeloos

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

dick op 16 November 2017

Eerlijk is eerlijk keurig netjes mijn geld terug gehad
bedankt voor de service

Reageer op deze review

Heel slecht

Beoordeling 
 
1.0

Mijn eerste ervaring was prima.
Wanneer ik vragen had was er alleen niemand bereikbaar.
Uit het forum kon ik alleen mijn informatie halen.
Toen ik mijn contract wilde opzeggen, was niemand bereikbaar.
Nu 2 jaar later krijg ik weer een aanmaning.
Vreselijk, en weer geen duidelijk telefoonnummer.
Ik heb het telefoonnummer in Huizen gebeld, en daar hielp een onvriendelijke man mij.
Dit was afdeling marketing, er zou teruggebeld worden.
Ik ben benieuwd.

EV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Support onbereikbaar

Beoordeling 
 
3.5

Ik heb een probleem maar kan onmogelijk contact met support krijgen. Online krijg ik de melding dat mijn product te oud is maar ik heb het pas 1 maand. Telefonisch via de supportline krijg je een bandje. Een mail sturen kan alleen door betaling van een bedrag. Als ik dit van tevoren had geweten had ik een ander product gekozen. Jammer!

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Prima

Beoordeling 
 
8.7

Ik heb een mooie site gemaakt met magix webdesigner. Ging echt makkelijk met echt heel mooie standaard templates. Uitstekend product. Ik heb het wel gewoon bij de Media Markt in de winkel gekocht, wellicht is dat beter dan overige ervaringen hier. Ook een vraag die ik had werd via het online formulier redelijk snel behandeld. Redelijk, 2 dagen later..kan wel sneller dus, maar het antwoord was wel nuttig.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Wat een naar bedrijf

Beoordeling 
 
2.7

Wat een naar bedrijf..
de klantenservice is echt enorm slecht.
stopzetten van je web account word pas een jaar later doorgevoerd als je niet uitkijkt.
Daarbij is de software erbarmelijk (was onbereikbaar voor tablets)



J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Blijf er van weg

Beoordeling 
 
5.5

Magix Music Studio heeft inmiddels zo vaak om een registratie gevraagd dat het product niet te registreren is en dus ook niet meer werkt. Mailtje gestuurd, moet je een formulier invullen op de website. Formulier ingevuld, krijg je de melding dat het product te oud is.

Slechte service voor betaalde producten. Nooit meer een product van deze firma. Echt slechte klantenservice.

P
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Pas op met Easy Video 5 HD

Recent na eerdere crashes Easy Video 5HD weer eens gedownload. Spijt, spijt, spijt. Mijn vrijwel compleet gemonteerde vakantiefilm (25 minuten) naar de ratsmodee, na de melding dat ik het werkje snel moest opslaan in verband met 'ernstige problemen'.
Zó ernstig kennelijk dat er niets is opgeslagen, eerdere (opgeslagen) gedeelten van de film zijn eveneens gewist, kortom: Waarom nog geld uitgeven aan deze rotzooi? Ze kunnen me beter het geinvesteerde geld terugbetalen. Na al die jaren zijn ze er bij MAGIX nog steeds niet in geslaagd goede spullen te maken!

CV
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Magix stelt keer op keer teleur

Beoordeling 
 
1.0

Mijn tip, als je nog niet gewend bent aan Magix begin er dan alsjeblieft nooooit aan. Magix is een programma wat op het eerste gezicht hartstikke leuk is en ook best prima werkt maar ik heb nog nooit probleemloos een filmpje gemaakt met Magix. Ik heb nu een aangeschafte versie van Magix video deluxe 2015 wat gewoon een 8 jaar oude software blijkt te zijn waar nu geen service meer voor wordt geboden. Ik werd door klantenservice afgescheept met een waardebon t.w.v. €30,- om een nieuw programma te kopen ter waarde van minstens €64! terwijl ik net een jaar geleden voor Magix heb betaald. Er is altijd wel wat met dit programma dus als je niet gewend bent aan hoe het werkt, wen dan aan een ander programma want het irritatie gehalte van Magix ligt nogal hoog.

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Top

Beoordeling 
 
9.0

Top product!

P
Was deze beoordeling nuttig? 2 4

Rob T. op 10 November 2016

Beste Pieter,
Is dit een review? Of ben je gewoon medewerker van Magix? Wie heeft er nu iets aan zo'n inhoudsloze review?
Mvg, Rob

Reageer op deze review

Magix Video deluxe

Beoordeling 
 
8.0

Ik heb eergisteren bij de Media Markt MAGIX Video deluxe 2017 gekocht. Installatie ging goed, en de eerste indruk is positief. Lijkt veel mee te kunnen en laadt best snel in

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

MAGIX informatie

web designer 12 nl 200MAGIX biedt aan particuliere en echte professionele gebruikers een technologisch hoogwaardig product. Tegelijkertijd is het erg gebruiksvriendelijk. Het aanbod van software door MAGIX voor het vormgeven, bewerken, presenteren en archiveren van digitale foto's, video en muziek is uitmuntent! MAGIX is momenteel internationaal marktleider met al meer dan 10 miljoen klanten!

Foto's

Algemene informatie

Telefoonnummer
035 - 80 80 227
Afhalen mogelijk
nee

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Magix
 
5.2 (33)