Miscota

www.miscota.nl
 
3.0 (39)
miscota

Bij Miscota kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft voor uw huisdier. Van voedsel tot speeltjes tot borstels, u vindt het allemaal bij Miscota. Door de unieke mix van verschillende leverancieren biedt Miscota vaak unieke producten aan en bovendien zijn de meestgewilde producten vaak nog beschikbaar. Miscota biedt producten van de grootste merken zoals, Royal Canin, Hill´s, Purina etc. Houd meer tijd voor uw kleine vriend over, bestel bij Miscota.nl!

Miscota informatie

Algemene informatie

Merken
  • Royal Canin
  • Gourmet
  • Trixie
  • Arquizoo
  • Hill´s
  • Vitakraft
  • Orijin
  • Purina
Productgroepen
  • dieren
  • Huisdieren
Levertijd
1-4 Werkdagen
Verzendkosten
€5,-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
iDeal, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving
Telefoonnummer
+31 158080126

39 Miscota reviews

 
(1)
 
(2)
 
(2)
 
(10)
 
(25)
Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
1.8
Service 
 
1.6
Prijs 
 
4.4
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Slecht bedrijf wacht al een maand op mijn bestelling

Beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Slecht bedrijf niet wat kopen
Heb zelf mensen uit Spanje erop gezet die zeggen ook hier klopt iets niet
Besteld 8-10-2018 voor 100 euro asn vlooien pipetten en zalf voor de honden
Na 3 weken wachten nog niks
Gemaild krijg iedere keer bericht dan Znederlands Spaans of Engels
Is het uitverkocht
Na 10 mails ben ik nu zover ik kan een ander artikel kopen moet ik even 54 euro bijbetalen dat ga ik niet doen
Nu moet ik wachten tot het weer binnen is Hoelang het duurt kunnen ze niet zeggen
Ik geloof nergens meer in
Deze oplichters moeten gepakt worden maar hoe
Misschien via de Spaanse politie

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Zeer snelle verzending

Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik heb een bestelling bij hen geplaatst en ze hebben het me binnen 48 uur gestuurd. De prijzen zijn goed en mijn hond houdt van eten. Ik heb al 3 bestellingen en alles is correct.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Hamsterkooi

Service 
 
1.0

We hebben een hamsterkooi aangekregen dat beschadigd is, reeds tweemaal een oplossing gevraagd via hun “contact with an agent”-button maar geen reactie gekregen en nu via facebook een chatbericht gestuurd ook zonder reactie van hen.

FV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Oplichters!!!

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

De bestelde producten zijn niet aangekomen. Geen antwoord op e-mails. Bestel niet in miscota.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Waar blijft mijn bestelling

Ik heb 31 december een bestelling gedaan voor 12 kilo honden voer. Tussen 5 en 9 januari zou het bezorgd worden. Nu is het 16 januari en ik wacht nog steeds. Scandalig, het is speciaale voer voor mijn hond. Niemand reageerd op my emails en ik heb gevraagd mijn geld terug, is ook nog niet gebeurd. Ik bestel nooit meer bij Miscota.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Sonja op 10 April 2018

Dat dus! Ik had geen retour formulier bij mijn bestelling, kan op geen enkele manier contact krijgen!!

Reageer op deze review

Oplichters Miscota

Beoordeling 
 
2.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Ik heb een week geleden maagzuurremmers van let op!!!200,- bij Miscota besteld. Zij kwamen nl als goedkoopste uit de bus dus ja het is al zoveel geld. Bestellen dus. Uiteraard kan het een paar dagen duren maar nu een week verder meldt miscota dat ik de bestelstatus kan bekijken maar deze is in het Spaans!! Daarbij hebben zij zelf een GLS code ingevoerd maar de Spaanse GLS meldt mij dat deze code niet correct is!????
Oftewel ik kan niets en vrees nu ik al deze berichten hier lees ik ook de dupe ben geworden van oplichterij........
Ongelooflijk dat hier niets tegen gedaan kan worden....

J
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Bestelling niet ontvangen...wel betaald via visa

Heb een bestelling geplaatst op 16/10/2017 maar nog steeds niks ontvangen. Slechte service en nooit bestel ik nog iets bij jullie. Geld is wel van Visa kaart gehaald maar nooit iets ontvangen. Was een grote zak hondenvoer Eukanuba Intestinal 12 kg en heeft me wel 52,3euro gekost.

RV
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Zelfs met Paypal blijf ik ontevreden

Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Ik had bij dit bedrijf een hamsterkooi besteld die bij binnenkomst (ja kreeg wel geleverd) al kapot was, barsten in het kunststof. Dan ga je mailen en hoor je niets, via de website, Facebook het maakt niet uit geen reactie. Ik had gelukkig betaald met PayPal dus dacht wel goed te zitten. Ik heb er een claim van gemaakt en er werd gevraagd om een reactie van de verkoper. Die hebben ze gekregen en na beoordeling mocht ik de hamsterkooi terugsturen. Maar nu komt het, terugsturen is voor eigen kosten. Product kost 36 euro en terugsturen kost 18 euro. Dit is dus geen oplossing, laat Miscota lekker betalen voor het terugsturen. Ik vind dat PayPal hier te makkelijk in is. Dus ook met PayPal is het niet altijd save. Ik heb de claim maar geannuleerd en houd de kooi.

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

via PayPal af moeten dwingen

Beoordeling 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

We hebben 4 artikelen besteld en betaald met PayPal. Vijf weken later nog steeds niets ontvangen en Miscota reageerde niet op onze e-mail. Bij PayPal ons geld terug geclaimd en na 19 dagen kwam er een reactie (20 dagen is het maximum) waarin stond dat ze het opgestuurd hadden. Een paar dagen later kwamen er geen 4 maar 3 artikelen. Toen hebben we het geld voor het laatste artikel ook weer geclaimed bij PayPal. Die boeken dat gewoon terug, daar kan Miscota niets tegen doen.
Dus de moraal....mensen die daar toch iets willen kopen, gebruik een betalingsmethode met kopersbescheming.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Niets gekregen

Ik heb op 6 augustus 2017 een bestelling gedaan van ruim 100 euro. Betaald via Ideal. Nu 21 september en nog steeds niets gekregen. In het verleden nooit problemen gehad. Nu alles kwijt verwacht ik. Bedankt Miscota.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

1x goed, 1x opgelicht

Beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Eerst keer hondevoer besteld, prijs ver beneden elders, keurig op tijd geleverd.
Tweede keer vlooiendruppels besteld, inderdaad ook met lage prijs. Levering in plaats van 2 exemplaren van het getoonde doosje met 3 pipetten krijg ik 2x 1 enkele pipet. Dus is nu de prijs 5x meer dan gewoon in Belgie!
En -net als alle anderen- emailen, bellen niets werkt: geen contact mogelijk!
Bestellen is makkelijk en soms gaat het goed, maar het is een grote gok!

RL
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Oplichtersbende

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Vreselijk, bestel er niets! Op 28 mei jl. euro 149,62 betaald voor 2 zakken hondenvoer van 13 kilo. Tot op heden niks ontvangen. Je kunt ze niet bereiken. Ze blokkeren je op facebook, mailadressen werken niet en ze reageren niet als je mail stuurt via hun site.
Ongelofelijk dat zulke bedrijven nog kunnen bestaan.
Heb aangifte gedaan bij de politie. Ik hoop dat iedereen die gedupeerd is dat doet want zulke bedrijven moeten aangepakt worden.

Besteld product
L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Uiteindelijk geleverd !

Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
8.0

Begin mei (heb geen orderbevestiging ontvangen)l een tuigje een halsband en een flexi riem besteld.
Na een heleboel facebook berichten en dreigingen van mijn kant net mijn spullen in goede orde ontvangen.
Wat een gedoe; je kunt ze niet bereiken via div. telefoonnummers en andere sites (ze bestaan onder meerdere namen) niet via e-mail, je kunt niet inloggen terwijl je een account hebt aangemaakt etc etc. Toen las ik ergens dat het via facebook wel mogelijk is hun te bereiken. Dus iedere dag gedreigd prive berichtjes gestuurd 5/6 per dag totdat ik een gls track code / link kreeg maar deze werkte niet dus mijn hoop opgegeven! En wat schets mijn verbazing ??? net mijn bestelling ontvangen. Dankjewel Miscota voor de snelle levering en correcte afhandeling SUPER !!! mijn pup is al 1,5 week hier maar nu kunnen de geleende riempjes/halsband/tuuigjes eindelijk terug pffffff............

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Bestelling niet geleverd

Beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Ik heb op 31 mei een bestelling geplaatst zonder account aan te maken en € 149,62 betaald. Wel mailadres achtegelaten. Tot op heden geen mail of bestelling ontvangen. Hoe lossen we dit op??

GM
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Mireille op 09 Juni 2017

Was mij ook gebeurd...ik heb ze helemaal gek gemaild en meerdere accounts gebruikt omdat ze me soms blokkeerde. Uiteindelijk na lang, lang,lang wachten kreeg ik mn geld terug.

Reageer op deze review

Slechte service

Levering 
 
3.0

Bij miscota.nl een mooie vogelkooi besteld. De bestelling werd bezorgd en bij het uitpakken bleek de kooi beschadigd. Ik heb via Facebook en mail contact gezocht met miscota en bilua. Het probleem gemeld en foto's meegestuurd. Er zou binnen 48 uur antwoord komen volgend een automatische antwoord email. Dat was 30 mei. Nog steeds geen antwoord of oplossing. Op Facebook hebben ze.mij inmiddels geblokkeerd. Er is geen communicatie mogelijk via de telefoon. Naar Londen bellen en dan een afwimpel bandje te horen krijgen. Dit bedrijf is een oplichtersbende.

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slecht!

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Helaas besteld zonder eerst hier te kijken.. Ik ben mij rot geschrokken.
Binnen een uur was annulering via de site mogelijk, gedaan natuurlijk..
Hiervan geen enkele bevestiging of wat dan ook. Ik ben heel benieuwd hoe dit afloopt.
Ik laat het er niet bij zitten!

LV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Schandalig

Beoordeling 
 
1.3
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Schandalig! Extra betaald voor priority levering (max. 72 uur) en 6 werkdagen na bestelling wordt het pas verzonden! Telefoonnummer houden ze geheim. Negatief bericht achergelaten op hun facebook pagina, en ja - DAN gaan ze je mailen (het bericht plaatsen ze overigens niet). Waarom ik een mail in het Duits ontvang, waarin ik ook nog eens getutoyeerd wordt, is me geheel onduidelijk. Op klachten (ik heb sindsdien nog 3 keer gemaild) wordt niet gereageerd. Pakket zou vanochtend zijn verstuurd, maar de trackingcode werkt niet en linkt naar een Spaanstalige GLS-website, dus het zal wel. Ik heb gelukkig met Paypal betaald, dus kan mijn geld hopelijk nog terug krijgen. Schande dat zo een webshop open kan blijven!

Besteld product
J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

oplichting?

Beoordeling 
 
2.8
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Op 18 december drie zakken Orijen en Acana adult gekocht. Nu 6 weken verder en nog niks ontvangen. Miscota is telefonisch niet bereikbaar. Via messenger, mail en faceebook ook niet of erg, erg moeizaam. Ik kreeg 1 maal antwoord op mijn mail waarin ze aangaven dat het voer niet leverbaar was en ik kon kiezen voor puppy of seniorvariant. Deze wilde ik niet maar adult wel, die had ik besteld.
Volgens hun site zelfs gewoon binnen 3-5 dagen leverbaar.
Ik heb gemaild dat ik adult wil of mijn 119,00 terug wil. Nu stilte....hoor niks meer. Mailtjes die ik stuur komen weer in mijn mailbox terug...hebben ze mij geblokkeerd?
Ik laat het er niet bij zitten. Mn spullen of mn geld terug. Als ik nog geen reaktie krijg...dan ga ik aangifte doen, slechte recensies plaatsen en via media oproepen en mensen waarschuwen tegen Miscota.

Besteld product
M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Opgelicht?? op 30 Januari 2017

Voor mij helaas hetzelfde 133 euro hondenvoer besteld en niks geen reactie. Ik heb zojuist aangifte gedaan.

Gerda Meijer op 09 Juni 2017

HI balen!!! Ik dus ook ...... waar hebben jullie aangifte gedaan??

Mireille op 09 Juni 2017

Ik heb ze helemaal gek gemaild en gedreigd dat ik naar politie zou gaan en heb pas toen, na vele weken, het complete bedrag teruggestort gekregen..
Ik raad echt iedereen af om hier te kopen.

Reageer op deze review

Opgelicht...

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

In december 2016 heb ik voor 112 euro bij Miscota besteld, echter tot op heden is er niets geleverd. Ik heb al diverse emails gestuurd, maar ik krijg geen enkele reaktie terug. Ook heb ik op hun Facebookpagina een bericht gestuurd, maar ook daar heb ik geen enkele reaktie gehad. Helaas heb ik het bedrijf niet op internet opgezocht, anders had ik er natuurlijk nooit iets besteld.

Besteld product
S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Toch nog geleverd

Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Mijn bestelling is eindelijk geleverd op 5 december. Besteldatum was 19 september.
In mijn eerdere review heb ik geroepen fraude! Dat is het in mijn geval dus uiteindelijk niet.
Maar zo lang moeten wachten op een bestelling en hopen dat het nog komt is niet fijn.
Eens en nooit meer dus. Helaas voor Miscota..

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews