Zooplus reviews

www.zooplus.nl
 
4.6 (69)
Zooplus

Bij Zooplus koop je allerlei dierenartikelen en diervoeding. Zooplus heeft een ruime keuze van de bekende merken in haar assortiment. Online bestellen bij Zooplus is een fluitje van een cent. De webshop is handig gecategoriseerd en het bestelproces ziet er makkelijk te begrijpen uit. Indien je je abonneert op de Zooplus nieuwsbrief krijg je de laatste nieuwtjes en leuke kortingen van Zooplus regelmatig per mail.

Zooplus is de dierenwinkel online wat betreft honden, katten, knaagdieren, aquaria etc. Niet alleen voer maar ook speeltjes en dieren verzorgingsmiddelen koop je eenvoudig op zooplus.nl!

69 Zooplus reviews

 
(10)
 
(5)
 
(9)
 
(23)
 
(24)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Stinkende levering

Beoordeling 
 
5.5

Bij levering zaten kapotte verpakkingen in de overdosis.Dit was bedorven en stonk behoorlijk Klantenservice gemaild en gevraagde info opgestuurd,niks gehoord,weer opgestuurd,weer wilde ze gegevens,opgestuurd en nu vanaf 27-12 bezig voor een retourzending.Ik koop hier nooit meer wat een slechte service,je krijg gewoon geen reaktie meer.

DV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

waardeloos

Beoordeling 
 
1.0

waardeloos verkopen kattenbakvulling die voor 90 tot 95% uit poeder/stof bestaat een negatieve review hierover op hun site werd niet geplaatst (terwijl het wettelijk verplicht is ook negatieve reviews te plaatsen) en klachten word niet op gereageerd koop hier niet de producten zijn rommel en klachten reageren ze niet op

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Geen levering en geen antwoord klantenservice

Beoordeling 
 
1.0

Zooplus was ooit een goede betrouwbare shop. Ik ben al jaren klant maar sinds kort lijkt er van alles mis te gaan. Dat blijkt ook uit de andere reviews die hier staan.
Mijn pakket werd door DHL niet afgeleverd en ging terug naar Zooplus om voor ons onduidelijke redenen. Hierover berichten verstuurd naar de klantenservice, maar totaal geen enkele reactie (behalve dat ze het druk hadden). Vervolgens twee (geautomatiseerde?) zelfde berichten dat ze het product terug hadden gekregen en wat ik wilde. Nou gewoon mijn bestelling bezorgd krijgen, hetgeen ik ze al drie keer eerder had gevraagd en dus nogmaals geantwoord. Mijn producten die ik op 20 december voor een flink bedrag heb gekocht zijn echter nog steeds niet binnen. Zeer slechte service dus.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Niet meer bestellen

Beoordeling 
 
1.0

Ooit een goede shop. Nu worden bestellingen niet meer geleverd. Er wordt echter ook niet gereageerd op mails en ik krijg na 20 minuten wachten nog steeds niemand aan de lijn.

Ik kan anderen adviseren om hier niet te kopen, het is een aflopende zaak deze shop. Zijn genoeg anderen die wel hun producten binnen 7 dagen kunnen leveren.

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Zeer lange levering

Beoordeling 
 
2.8

Op 20 december 2019 voor een flink bedrag producten besteld. Maandag 30 december contact opgenomen wanneer de levering zou zijn omdat ik nog niet te horen heb gekregen. Zou de 31e uiterlijk geleverd worden, maar tot op de dag van vandaag nog steeds geen bericht wanneer het geleverd wordt! Ik vind dit een zéér slechte zaak en het zal dus ook de laatste keer zijn dat ik hier bestel. P.s. ondanks de feestdagen hoeft een levering niet zo lang te duren!! Blijkbaar komt alles vanuit een distributiecentrum uit Duitsland, en gaat er daar van alles fout..

Update: tot op heden nog niets mogen ontvangen.. Wél een mail gekregen van leverancier DPD dat zij het pakket komen leveren een deze dagen.. Ik ben benieuwd.

KT
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Nooit meer

Beoordeling 
 
1.0

Altijd graag besteld maar na de laatste keer toen het helemaal mis is gegaan nooooit meer

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Onvolledige levering - Misleidende advertentie

Beoordeling 
 
3.0

Onvolledige levering - Misleidende advertentie

Naar aanleiding van een interessante aanbieding op Zooplus, kocht ik dierenvoeding aan op de site. Op meerdere manieren werd aangegeven dat bij aankoop er 2 dozen van deze items werden verkocht.

Bij levering bleken er echter slechts 5 in plaats van 10 dozen te zijn geleverd. Na klacht bij de klantendienst werd de website onmiddellijk aangepast, maar op een antwoord was het langer wachten.
Na herhaaldelijke mailuitwisselingen die mijn eerste klacht ontweken, liet men mij weten dat ik slechts 5 dozen besteld had.

De klantendienst legt de fout volledig bij de klant en doet geen enkele moeite om een probleem op te lossen. Men probeert eerst de klant te ontmoedigen door opeenvolgende ontwijkende reacties.
Als klant ben je genoodzaakt om verdere stappen te nemen omdat de klantendienst complete onwil toont om het probleem op te lossen.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Frustratie over het niet krijgen van mijn achterstallige punten

Beoordeling 
 
2.8

Omdat ik geen acherstellige en huidige punten bijgeschreven krijg, overweeg ik om te stoppen met te bestellen!

RV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte klantenservice

Beoordeling 
 
3.5

slechte klantenservice
Ik heb laatst een dure bestelling geplaatst bij zooplus. Helaas heb ik een fout in mijn bestelling gemaakt en heb hiervoor een bericht gestuurd naar de klantenservice. Ik kreeg een keurige mail terug dat ik mijn verkeerd bestelde product terug kon sturen via de ophaalservice van DHL. Dit heb ik toen ook gedaan. Een week later had ik nog steeds geen geld terug ontvangen en heb opnieuw contact opgenomen met de klantenservice. Deze wil beweren het pakket niet ontvangen te hebben. Ik ben op de site van DHL gaan kijken of dit zo was. Volgens DHL heeft zooplus wel degelijk mijn pakket aangepakt. Ik heb nu nog steeds geen geld terug gehad. Ik hoop wel dat de service gaat verbeteren, want voor mij geen zooplus meer.

S
Was deze beoordeling nuttig? 4 2

L-p Gabriëls op 05 Oktober 2019

Ben zwaar teleur gesteld over zooplus !!! en hun handelen naar de klant toe !!!
-----------------------------------------------------------------
Ben al +- 10 jaar trouwe klant met een gemiddelde van +- 200a250 euro per maand . (( Maar dat zal voor hun niet voldoende zijn )) . De ene maal leveren de dag nadien , en langs de andere kant lukt het hun niet na 7 dagen , of zijn de dozen ergens geopend , maar daar hebben ze dan geen gehoor na , als men dan vraagt waarom de bestellingen zoveel keer verwisselen van leverancier, krijgt men geen antwoord , maar telkens een standaard uitleg en beloven wel dat ze na 2 dagen leveren . En de klant maar wachten en wachten , maar niets gebeurt er , zelfs weet ik niet eens waar nu mijn bestelling is en voor wanneer ze nu eens leveren .
Al gaat het hier om een grote hoeveelheid nat eten !!! Wie durft dit nu nog aan zijn geliefde dieren geven !!! ...
Vandaar heb ik het gehad met hun geklungel en onkunde.
Van mijn kant zal ik deze instantie nergens meer aanbevelen , want bij deze manier van handelen stel ik me wel ernstige vragen .
Het is best jammer dat men zo met hun klanten omgaan , moest het bij een hogere instanties aankomen zou wel iets veranderen , maar wat kan men nu verwachten van gewone bediende , voor hun telt de klant niet eens , als er maar voldoende omzet is !!!
Dat men dit nu moet meemaken na zolang daar klant te zijn is bijzonder jammer gewoon .

Reageer op deze review

Slechte levertijd

Beoordeling 
 
5.5

Ik bestel al een aantal jaar bij Zooplus omdat mijn katten op dieet staan, bij Zooplus ben ik het voordeligst uit. Helaas heb ik de afgelopen 5 keren te lang moeten wachten op mijn bestelling. De levertijd wordt iedere dag met een dag vertraagd, waardoor er uiteindelijk een extra week overheen gaat, wordt een beetje vervelend.

Verder zijn de producten prima.

AV
Was deze beoordeling nuttig? 6 1
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Zooplus informatie

Foto's

Screenshot_20190215-131938
Screenshot_20190215-131938
Screenshot_20190215-131923