Zooplus

www.zooplus.nl
 
5.1 (55)
Zooplus

Bij Zooplus koop je allerlei dierenartikelen en diervoeding. Zooplus heeft een ruime keuze van de bekende merken in haar assortiment. Online bestellen bij Zooplus is een fluitje van een cent. De webshop is handig gecategoriseerd en het bestelproces ziet er makkelijk te begrijpen uit. Indien je je abonneert op de Zooplus nieuwsbrief krijg je de laatste nieuwtjes en leuke kortingen van Zooplus regelmatig per mail.

Zooplus is de dierenwinkel online wat betreft honden, katten, knaagdieren, aquaria etc. Niet alleen voer maar ook speeltjes en dieren verzorgingsmiddelen koop je eenvoudig op zooplus.nl!

Zooplus informatie

55 Zooplus reviews

 
(10)
 
(5)
 
(6)
 
(20)
 
(16)
Beoordeling 
 
5.1
Bestellen 
 
6.1
Levering 
 
4.2
Service 
 
3.5
Prijs 
 
6.5
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Al jaren zeer tevreden

Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Ik bestel al jaren tot grote tevreden de spullen voor mijn dieren hier.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

STRUCTUREEL SLECHTE DIENSTVERLENING EN VERTRAAGDE LEVERING!!! (tov concurrentie)

Beoordeling 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

1. SLECHTE DIENSTVERLENING (tov concurrentie)
De dienstverlening is bijzonder slecht. De klantenservice (per email en per telefoon) is niet klantvriendelijk, ze luisteren niet, zijn niet bereid te verbeteren, m.a.w.: pure arrogantie. Dit klinkt wellicht als een emotionele reactie, echter dat is het niet. Ik heb zeer veel online besteld (o.a. bij Huisdierplein.nl, bol.com, Tims.nl enz.), en af en toe gaat er wel iets fout. Echter dan is het aan de klantenservice om dat op een passende manier op te lossen. IN VERGELIJKING MET HUN CONCURRENTEN is de dienstverlening van Zooplus bijzonder slecht. Tijdens de telefoongesprekken met hun heb ik daar ook een melding van gemaakt, echter dan is hun reactie dat zij alleen hun eigen beleid belangrijk vinden, niet dat van concurrenten. Dat zij hierdoor klanten verliezen, maakt hun niet uit is hun standpunt.

2. ALTIJD VERTRAAGDE LEVERING (tov concurrentie)
In tegenstelling tot andere webshops (die dierenartikelen verkopen), is de levertijd van Zooplus 1-2 werkdagen, terwijl veruit het merendeel van de concurrenten binnen 1 werkdag leveren. Mijn bestelling was pas na DRIE WERKDAGEN geleverd. Toen ik daar na dag 2 over belde, werd mij verteld dat ik nog maar 1 dag hoefde te wachten (on time delivery vinden zij niet belangrijk, dit terwijl hun levertijd al per definitie langer duurt dan de concurrentie). Er werd niet onderzocht wat de oorzaak was, er is daar geen terugkoppeling over gegeven door Zooplus. Elke vorm van verantwoordelijkheid nemen, of je inleven in de situatie van de klant ontbrak bij Zooplus.

WAAROM Zooplus geen levertijd van 1 werkdag kan garanderen? Daar ben ik naderhand achtergekomen. Het ANTWOORD: omdat het mogelijk is dat de producten uit DUITSLAND verstuurd moeten worden, daar de producten niet in het magazijn in Tilburg beschikbaar zijn. Deze uitleg en info is niet beschikbaar op de website, en zal de klantenservice in NL ook niet vertellen. Door de klantenservice in Duitsland te bellen, ben ik tot deze info gekomen.

CONCLUSIE:
De (per definitie) langere levertijd icm de slechte klantenservice (tov concurrenten) betekent dat het niet waard is om bij Zooplus te bestellen. Omdat ik 3 personen heb gesproken, waarvan de klantenservice slecht was, en het niveau van de reactie per email tevens bijzonder matig was, is het duidelijk dat het hier NIET om een INCIDENT gaat, maar om een bedrijfscultuur. Er zijn meer dan voldoende andere dierenwebshops die prijstechnisch en qua klantenservice en dienstverlening beter zijn. Dit was mijn eerste bestelling bij Zooplus, en het zal tevens mijn laatste bestelling zijn. Ik raad iedereen af bij Zooplus te bestellen, tenzij je irritatie, ergernis, en ongeduld leuk vind, echter dat verwacht ik bij de meeste mensen niet.

BELANGRIJK
Uit de duizenden recensies blijkt dat zeer veel mensen klagen over de levertijd van Zooplus. In de recensies wordt door de Zooplus klantenservice verteld dat als gevolg van DRUKTE de bestelling is vertraagd. Dit is mogelijk een oorzaak, echter (zoals hierboven ook aangegeven), een andere oorzaak is dat veel producten uit DUITSLAND moeten komen, hetgeen de klantenservice in NL kennelijk niet mag melden aan de klant. Per definitie zorgt dat voor een langere levertijd!! Als je je bestelling binnen 1-2 werkdagen verwacht te ontvangen, bestel dan NIET bij Zooplus!!

Besteld product
R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Voor katten geen Dietendag

Service 
 
1.0

Vorige week mailtje gehad van Zooplus met speciale aanbiedingen voor honden vanwege Dierendag. Maar ik heb poezen, en niks geen aanbieding voor katten. Gevraagd aan Zooplus of ze ook nog aan poezen denken. Nee dus, het verantwoordelijke team heeft daat niet voor gekozen. Voor Zooplus geldt dus alleen Dierendag voor honden. Slechte service!

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

heel slechte ervaring

ik heb bij zooplus op 11 Augustus een bestelling gedaan en naar 2 minuten geannuleerd, tot nu heb ik mijn geld niet ontvangen , een bedrag van € 21.98, ze zeggen de hele tijd dat ze het bedrag la terug hebben gestort maar het is helemaal niet waar!!!! ze willen geen bewijs geven dat ze hebben betaald, gewoon oplichters, zo slecht ervaring , zal ik deze website nooit aanbevelen.

MH
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Niet achteraf betalingen doen!!!

Heb in mei een bestelling geplaatst. Geen bevestigingsmail ontvangen en na een paar dagen ontving ik een pakje. Geen factuur erbij, alleen maar de bestelde artikelen. Wist ook niet hoe ik moest betalen want inloggen bij zooplus lukte ook niet.... afwachten dan maar tot ik een herinnering kreeg. In juli ontving ik direct een 1e aanmaning. Vervolgens gebeld en ze zouden het uitzoeken en terugbellen. Niets gehoord en gisteren ontving ik een 2e aanmaning. Weer gebeld en daarin werd mij verteld dat ik in mei gewoon had moeten betalen. Gaat alleen een beetje moeilijk zonder gegevens.

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

lange levertijd

Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
6.0

Ik ben nu zo n 3 a 4 jaar klant geweest, nu zijn de levering van de laatste 3 zendingen vreselijk. Bij het bestellen blijft staan levertijd 1 a 3 dagen. Totdat je hebt besteld, dan krijg je een mailtje dat de bestelling een week onderweg is omdat het uit duitsland moet komen. Als je hierover mailt, krijg je als antwoord dat de levertijd 1 a 3 dagen is, en met uitzondering 5 werkdagen, dan is het toch heel toevallig dat 3 bestelling over een half jaar, alle 3 uitzonderingen zijn. Erg jammer omdat in deze levering zelfs kvv zit. Ons geduld is op, en wij zullen naar een ander gaan.

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Snelle verzending

Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
10.0

Na het lezen van alle reviews had ik verwacht dat mijn bestelling wat laat binnen zou komen, maar niets was minder waar. Maandag middag besteld, dinsdag ochtend in huis. Helemaal top!
Niets mis mee en helemaal tevreden.

N
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Super Slechte service

Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Misleidende marketing op de website.

20 Kg Royal canin gekocht. Actie was nu met GRATis led pointer.

Producten ontvangen maar GEEN ledpointers. Dus ik netjes bellen met klantenservice, bleef meneer voet bij stuk houden dat het mijn eigen schuld was en ik de producten vanuit de aanbieding serie moest selecteren en naar mijn shoppingcart moest plaatsen. Er worden dus voor een en dezelfde product gebruik gemaakt van 2 verschillende artikelnummers. Who the F*#k moet de klant dit weten als dit een herhalingsaankoop is. Er wordt dus alnog niks nagestuurd, het was dus mijn eigen dikke schuld. Ik weet niet welke cursus die medewerker heeft gevolgd maar in iedergeval niet die van klantgericht en klantvriendelijkheid.

Ik koop nooit meer hier!

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Review zooplus

Beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
8.0

Levering ging compleet mis ondanks meerdere malen achteraan te bellen. Was geen ruimte voor excuses en zelfs na dit te benoemen ging de medewerker nog in de verdediging ipv. excuses te maken e.d.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Klanten worden als 2 keus aangezien

Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Ik bestel al jaren katten eten voor +- 150 euro / maand ! De laaste tijd moet ik steeds langer en langer wachten op mijn bestelling ! Als men nu vraagt waar de bestelling blijft krijg je een antwoord wat ze zelf niet eens geloven !!! En laten het uitschijnen dat altijd de andere er schuld aan hebben , bij hun is het nu heel normaal dat je een week moet wachten op een bestelling . Wat ik me afvraag wat gebeurt er allemaal in die week met het eten en hoe gaat men hiermee om , daar het om natte voeding gaat ! Maar de medewerkers van zooplus stoort het niet als zij hun geld maar hebben is het voor hun goed , en de klant moet zoveel mogelijk zwijgen ! Jammer dat zo verhalen nooit bij de directie komen ,enkel maar bij 2a3 rangs medewerkers die er helemaal geen zin in hebben , het zou zeker anders verlopen , al hoop ik via deze weg iets te bereiken .
Ik zal deze winkel niet aan andere aanbevelen , want op deze manier maak je geen vrienden .

LG
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Klote service

Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
5.0

Het enigste wat op tijd is is de factuur. Op de goederen kan je makkelijk 2 weken wachten. Gestopt met bestellen bij zooplus. Flut zaak.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Waar blijft mijn bestelling.???

Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Slechte communicatie met het 020 klantenservice.
Ze lullen maar wat hun uitkomt en zeggen dat er een mail is verstuurd maar dat klopt gewoon niet.
Ik weet niet wat er daar aan de hand is maar ik ga geen 5 dagen op mijn bestelling wachten.
Heb hier in het dorp inkopen gedaan en dat ging ook goed.

V
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Bestelling beschadigd aangekomen …

Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Bestelling beschadigd aangekomen (slecht verpakt), onmiddellijk foto's genomen en per mail bevestiging ontvangen dat het aankoopbedrag ging teruggestort worden, helaas komen ze ook deze afspraak niet na. Vermijden!

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slecht!

Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Vroeger kocht ik vaak daar, maar steeds minder: alle goedkope artikelen hebben ze uit voorraad gehaald, voer kost bijna zelfde als in de winkel... bezorgtijden zijn vaak lang (3-5 dagen).
Kort geleiden heb ik een NEGATIEVE beoordeling van een aantal producten geplats - geen enkele was gepubliceerd. En ik heb dit product op de beoordelingen gekocht, wat heeft me 67 euro gekost - weggegooid geld. Ik ga me naar de andere internetwinkels schakelen...

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Uitstekende service, snelle correcte leveringen.

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Altijd correcte en tijdige leveringen, geweldige service !
@ zakken a 8 kg pup voer besteld, geopend en tot de conclusie gekomen dat wij het verkeerde voer hebben besteld.
Naar de service desk van Zooplus gemaild of we de onaangebroken zak konden ruilen voor de juiste, dan mengen we de eerste zal eronderdoor . .
Antwoord van Zooplus, allebei de zakken retourneren !!!! er is minder dan 70% eruit.
Wat een service, Gewedig!

RV
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

oke dan

Beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
7.0

werkt deze site

Besteld product
O
Was deze beoordeling nuttig? 0 3
Reageer op deze review

levering duurt LANG

Beoordeling 
 
6.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
10.0

ik heb 2 dagen geleden een warmtekussen voor mijn kat besteld. op vrijdag de 21e. ik heb netjes een email gekregen met facturen enzo. maar de levering.... ze zeggen wel vrijdag besteld zaterdag in huis. nou echt niet! ik mag nou lekker tot dinsdag wachten.....

Besteld product
K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Waardeloos

Beoordeling 
 
1.7
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Op woensdag besteld en nu (zaterdagochtend) nog steeds niet ontvangen. Klantenservice is gesloten. Ik bestel mijn voer normaal gesproken elders waar het binnen 24 uur geleverd wordt. Omdat ik nu 2 nieuwe lijnen nodig had leek het handig om het voer dan maar meteen mee te bestellen. Slecht idee naar nu blijkt. Ik zit zonder voer en DHL geeft aan dat de zending pas waarschijnlijk dinsdag (!) aankomt. Eens maar nooit meer dus.

Besteld product
M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slechte zooplus

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

ik heb een Mat besteld voor mijn hond voor 80 euro, levering binnen 1 a 2 werkdagen. helaas kwam er niks na 1 of 2 werkdagen zooplus gebelt en ze hebben vertraging, ik heb de bestelling afgezegd omdat ik een nieuwe ondertussen ergens anders heb gehaald, pakketje geweigerd ik zooplus bellen hoe nu verder ik moest afwachten tot ik een mail kreeg zodat het bedrag terug gestort kan worden het lukte niet ik heb weer gebelt mijn Iban doorgegeven nu duurd het weer 5 werkdagen ben inmiddels al 2.5 week aan het wachten op mijn geld rond uit belachelijk! Brutale mensen die er niks aan kunnen doen en dit de voorwaarden zijn! Ik raad mensen zeker niet aan om iets te kopen bij ZOOPLUS!!! Klant is koning als je betaald heb ben je geen koning meer!

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Levertijd zooplus

Beoordeling 
 
4.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
6.0

Op vrijdagochtend hondenkussen besteld, staat op website dat dit de volgende dag geleverd moet worden. Uiteindelijk pas op dinsdagavond 21.00 geleverd gekregen. Ik had zooplus maandag al gebeld waar het kussen bleef. Ze gaven aan dat ze in het weekend een eenmalige storing hadden in het leveringssysteem. Maar als het gewoon vrijdag was ingepakt een aangeleverd bij PostNL, had het kussen gewoon zaterdag geleverd moeten worden en anders hadden ze zeker naar de klanten die iets besteld hadden een mail moeten sturen met de mededeling dat er een storing was.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 4
Reageer op deze review
Lees meer reviews