Zooplus reviews, beoordelingen en ervaringen

www.zooplus.nl
 
4.4 (81)
Zooplus

81 Zooplus reviews

 
(10)
 
(5)
 
(10)
 
(26)
 
(33)
Terug naar overzichtspagina
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
10 resultaten - getoond 1 - 10
Volgorde

Vissterfte na levering Blue Exit door Zooplus.nl

Beoordeling 
 
6.0

Na gebruik conform de gebruiksaanwijzing van een door Zooplus.nl geleverde flacon Easy Life Blue Exit, aansluitend aan wekelijks onderhoud van het aquarium, is tot tweemaal toe binnen 16 uur forse vissterfte opgetreden. In totaal zijn 6 Discusvissen, 9 Kardinaaltetra’s en 1 Corydora gestorven. Zooplus.nl schuift de verantwoordelijkheid af en verschuilt zich achter door de fabrikant geleverde testresultaten, waaruit blijkt dat het gebruik van het middel veilig is. Echter, hoe toevallig is het dat tot tweemaal toe forse vissterfte optreedt na gebruik van de betreffende flacon Blue Exit na wekelijks onderhoud aan het aquarium, terwijl in alle overige gevallen waarin zodanig onderhoud is uitgevoerd en geen gebruik is gemaakt van de betreffende flacon, nooit vissterfte is opgetreden? Daarnaast hebben de door Zooplus.nl aangehaalde testresultaten geen betrekking op de betreffende door Zooplus.nl geleverde flacon Blue Exit en doen deze niets af aan voornoemde feiten. Vergelijk in dit verband een oplader die vlam vat, terwijl uit een eerdere test bleek dat het type oplader veilig was. Dan kan men ook niet onder verwijzing naar de eerdere test de verantwoordelijkheid/aansprakelijkheid afwijzen. Dergelijke testen sluiten immers (productie)fouten in incidentele gevallen nooit uit. Datzelfde geldt voor Blue Exit. Dat Zooplus.nl zich niettemin verschuilt achter testresultaten die niet zien op de door hen geleverde flacon Blue Exit, is dan ook niets anders dan een dooddoener. Een dooddoener die getuigt van gemakzucht en een hele slechte klantenservice!

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Stinkende levering

Beoordeling 
 
5.5

Bij levering zaten kapotte verpakkingen in de overdosis.Dit was bedorven en stonk behoorlijk Klantenservice gemaild en gevraagde info opgestuurd,niks gehoord,weer opgestuurd,weer wilde ze gegevens,opgestuurd en nu vanaf 27-12 bezig voor een retourzending.Ik koop hier nooit meer wat een slechte service,je krijg gewoon geen reaktie meer.

DV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte levertijd

Beoordeling 
 
5.5

Ik bestel al een aantal jaar bij Zooplus omdat mijn katten op dieet staan, bij Zooplus ben ik het voordeligst uit. Helaas heb ik de afgelopen 5 keren te lang moeten wachten op mijn bestelling. De levertijd wordt iedere dag met een dag vertraagd, waardoor er uiteindelijk een extra week overheen gaat, wordt een beetje vervelend.

Verder zijn de producten prima.

AV
Was deze beoordeling nuttig? 6 1
Reageer op deze review

Domme communicatie

Beoordeling 
 
6.8

De meest domme antwoorden op mijn vragen!! Of antwoord op wat ik helemaal niet vroeg!

J
Was deze beoordeling nuttig? 6 0
Reageer op deze review

oke dan

Beoordeling 
 
5.0

werkt deze site

O
Was deze beoordeling nuttig? 0 3
Reageer op deze review

levering duurt LANG

Beoordeling 
 
6.5

ik heb 2 dagen geleden een warmtekussen voor mijn kat besteld. op vrijdag de 21e. ik heb netjes een email gekregen met facturen enzo. maar de levering.... ze zeggen wel vrijdag besteld zaterdag in huis. nou echt niet! ik mag nou lekker tot dinsdag wachten.....

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Beestjes

Beoordeling 
 
5.8

Ik bestel vaak bij Zooplus. Over het algemeen wordt er snel en goed geleverd.
Echter ik heb nu twee keer een bestelling binnengekregen waar beestjes (torretjes) inzaten.
Ik heb de eerste keer gereclameerd en een foto gestuurd. Ik kreeg toen voor het bewuste product waar de beestjes inzaten mijn geld retour. Maar ik kreeg geen reactie op mijn vraag wat men aan het probleem zelf ging doen.
Vandaag kreeg ik weer een bestelling binnen. En weer zat er een torretje op. Nu in de kauwhoefjes. Ik vind dit nogal vies. En het lijkt mij voor mijn hond ook niet goed.
Ik heb maar weer gereclameerd.

PV
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

waardeloos

Beoordeling 
 
5.3

Ik heb een paar maanden geleden een kattenkrabpaal gekocht bij Zooplus. Bij levering bleken er een aantal onderdelen te missen. Die zouden nagestuurd worden. Ipv de beloofde 1-2 weken duurde dat 4 weken. Toen bleek dat ik nog steeds een gedeelte van de missende onderdelen niet ontvangen had. Weer een mail gestuurd. Mijn krabpaal stond daar al die tijd onaf in de huiskamer. Vervolgens stuurt zooplus zonder overleg met mij een andere krabpaal. De half in elkaar gemonteerde kon ik weer retour sturen, ik moest daarvoor een dag thuis blijven. Handig als je fulltime zzper bent en geen vrij kunt permitteren. Dat ging dus niet. Uiteindelijk kan zooplus blijkbaar de missende onderdelen niet opsturen. Volgens hen wilde ik niet meer daarop wachten. Ik heb ze gevraagd de email te tonen waarin ik dat geschreven heb. Nu bieden ze me tien euro, en dat ik zelf maar naar de bouwmarkt ga om de missende onderdelen te kopen. Geweldig, wat een superservice! Hoe moeilijk is het om de onderdelen gewoon op te sturen? Naast een incomplete krabpaal krijg je er bij Zooplus nog gratis maandenlange ergernis bij, en naar tevredenheid oplossen, dat zit er niet bij. Nooit meer Zooplus, ik raad het u van harte af.

SV
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.5

Hondevoer besteld en door een fout van Zooplus het verkeerde geleverd gekregen, je moet dan het pakket op eigen kosten terug sturen en dan vervangen ze het product en krijg je het geld terug gestuurd. het vervangen ging prima binnen 3 dagen het goede product ontvangen. het terugbetalen was/is een drama, ik moest ze na anderhalve week zelf aanschrijven waar mijn geld bleef, kreeg een mail waa in ik moest verantwoorden dat ik het pakket had opgestuurd dus een kopie van het strookje van postnl, toen moesten ze een bewij hebben dat ik 12.90 betaald had hebben (standaard tarief voor pakket 15 kilo) anders betaalden ze maar 6.95 uit. te gek voor woorden dat je na een dikke fout van hun moeten wachten op je geld en je er ook nog eens voor verantwoorden dat je betaald hebt. (het pakket was teruggestuud en de porto was betaald hadden ze kunnen checken) feit is dat ik de kassabon niet meer kan overleggen en ik klaar ben met het hele gezeur dus ik heb ze gemaild dat ze die 6.95 mogen houden en dat ik voortaan wel ergens anders mijn spullen ga kopen, in iedergeval bij een bedrijf die een goede retour service heeft.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
5.8

Misschien ten overvloeden, zeer slechte aftersale en helpdesk.
Dit kan een bedrijf zich heden ten dagen met zoveel concurrenten niet permitteren.
Mensen kijken helaas alleen naar de prijs en dan kom je al snel bij Zoo Min.
Ik raad iedereen die zich geen ergernis op de nek wil halen aan in ieder geval iets verder te kijken dan alleen de prijs

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
10 resultaten - getoond 1 - 10

Zooplus informatie

Bij Zooplus koop je allerlei dierenartikelen en diervoeding. Zooplus heeft een ruime keuze van de bekende merken in haar assortiment. Online bestellen bij Zooplus is een fluitje van een cent. De webshop is handig gecategoriseerd en het bestelproces ziet er makkelijk te begrijpen uit. Indien je je abonneert op de Zooplus nieuwsbrief krijg je de laatste nieuwtjes en leuke kortingen van Zooplus regelmatig per mail.

Zooplus is de dierenwinkel online wat betreft honden, katten, knaagdieren, aquaria etc. Niet alleen voer maar ook speeltjes en dieren verzorgingsmiddelen koop je eenvoudig op zooplus.nl!

Foto's

Screenshot_20190215-131923
Screenshot_20190215-131938
Screenshot_20190215-131938

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Zooplus
 
4.4 (81)
Medpets
 
6.0 (33)
pets place
 
3.0 (16)
Dobey
 
8.0 (1)