Olga Jewels reviews

www.olga-jewels.nl
 
8.7 (32)
Olga Jewels

32 Olga Jewels reviews

 
(23)
 
(3)
 
(2)
 
(3)
 
(1)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

prachtig

Beoordeling 
 
10.0

Ik kreeg voor mijn verjaardag een gouden hanger met 2 meisjeskinderkopjes. Online zijn er maar 2 webshops die dat doen. Olga is goedkoper en ik kon geen slechte reviews vinden online. Ik heb de stoute schoenen aantrokken en besteld. De volgende dag werd ik meteen gebeld met de vraag welke naam ik op welk kopje wilde hebben omdat ze een tip er over had. Dit overleg vond ik erg waardevol.
Ik heb gezegd dat ik haar advies opvolg en zij de vrije hand van mij kreeg wat betreft de namen.
2 dagen later was mijn sieraad binnen. super snelle levering! Het ziet er prachtig uit. ze heeft mijn wens voor de namen toch kunnen uitvoeren. Ik vind het heel netjes en kundig gemaakt. ook de levering is super een 10 waard vind ik het!

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Echte ambacht

Beoordeling 
 
9.8

Fantastisch contact gehad met Olga, ik had nog snel een gegraveerde armband nodig en die was er precies wanneer ik hem nodig had en super mooi! Als ik weer wat nodig heb, weet ik waar ik moet zijn.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Aanrader!

Beoordeling 
 
10.0

Zeer overzichtelijk, goede service uitgebreide catalogus en verzending verliep soepel! 100 punten tot een volgende bestelling.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Stropdas ketting

Beoordeling 
 
3.3

Echt zilveren Stropdas ketting besteld en betaald, niets gezien of van gehoord. Ook op mailbericht wordt niet gereageerd. Bezint eer je begint !

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Prima

Beoordeling 
 
9.0

Prima voor elkaar, op maandag een armbandje besteld, op woensdag geleverd, mooi ingepakt in een doosje met een mooi papiertje er omheen. Ook snel antwoord gekregen op een mailtje met nog een vraag.
Armbandje ziet er ook mooi uit, zoals te zien was op de site.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Mooi maar na 8 dagen pas binnen

Beoordeling 
 
6.8

Het armbandje is erg mooi, ook mijn vraag of het de "kleur" van witgoud of goud had, werd snel beantwoord.
Helaas duurde het 9 dagen na bestellen(of 8 want ik had natuurlijk de vraag over de kleur)voor ik het in huis had, dat is best lang.
Ook heb ik het verzekerd laten versturen maar tot mijn verbazing werd er bij ontvangst geen handtekening gevraagd, blijkbaar heb ik dus iets meer betaald terwijl het gewoon verstuurd werd....
Jammer! Maar nogmaals het armbandje is mooi, maar hou wel rekening met verzendtijd.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Niets geleverd en email onbeantwoord

Beoordeling 
 
1.0

Vorige week woensdag besteld en email word niet beantwoord!!!! Niets geleverd het zou 1 dag duren

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte nazorg

Zeer slechte en onprofessionele nazorg.
Armband na enkele dagen defect.

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Olga Jewels op 05 Mei 2018

Wij hebben de vraag van deze klant direct beantwoord en passende nazorg aangeboden maar deze mevrouw is helaas niet tevreden te stellen. Een " zilveren kinderarmbandje " wat tijdens het buiten spelen gedragen wordt kan helaas stuk gaan.!

MB op 05 Mei 2018

Beste Olga,
Ook uit uw reactie hier blijkt wederom dat u zich niet verdiept.
De armband is, zoals u zelf aangaf in de mail, een zeer solide model.
Mijn dochter heeft deze zoals ik aangaf enkele dagen gedragen en is geen wildebras. Buiten'spelen' met deze armband is niet aan de orde geweest. U kent onze thuissituatie niet.

Ik heb in de mail mailwisseling aangegeven dat ik de klacht informatief aan wilde bieden en helemaal geen verwachtingen had. Ik heb zelfs overwogen een nieuwe te bestellen bij u indien de armband niet terecht zou raken. Deze was namelijk tijdens het dragen afgevallen.
U bood mij een korting aan op een nieuwe van 10%. Helemaal super.

Gelukkig werd de armband gevonden. In huis. Ik heb u een foto gestuurd van de breuk in het bandje. U gaf aan dat ik het tegen de kosten hiervan bij u kon laten repareren en dit ca 10 dagen in beslag zou nemen.

Gezien wij op vakantie gaan, het bandje daarvoor besteld hebben (gravure van 06 nummer op het bandje) heb ik u laten weten dat ik hem naar een locale juwelier zou brengen zodat hij mee kan op vakantie.

De juwelier bij wie ik het kwam laten maken vroeg mij waar het vandaan kwam en hoe oud het was, gezien het bandje te dun gepolijst was. Dat moet per ongeluk gegaan zijn was zijn reactie.

Dit heb ik aan u laten weten. We kunnen immers allemaal een fout maken. En dat is helemaal niet erg. Maar vervolgens werd u gemeen over de locale juwelier. En dat vind ik zeer onprofessioneel.
Ik liet u dat weten en daar kwam geen reactie meer op, behalve een reactie over dat het de schuld van post.nl geweest moest zijn.
Hierna heb ik niets meer van u vernomen.

Het was geen probleem en ik maakte er geen probleem van. Maar niet eerst doorvragen of het misschien tijdens uw werk fout gegaan kan zijn en de locale juwelier te bekritiseren is niet netjes.
Mij neerzetten als iemand die niet tevreden te stellen is, is in dit verhaal al helemaal niet eerlijk.

Met goede groet,

Reageer op deze review

keurig

Beoordeling 
 
8.8

Keurig gegraveerd, netjes op tijd geleverd en zeer vriendelijk te woord gestaan.
Het was netjes als een cadeau verpakt, en in een blanco doosje verstuurd.

W
Was deze beoordeling nuttig? 1 2
Reageer op deze review

verstaat haar vak!

Olga geeft een fantastische service. Eerst gebeld voor advies en vervolgens een closed forever armband met karabijn besteld en kinderkopjes van jongens en meisjes als bedels.
Heb de kinderkopjes van jongens en meisjes laten graveren met naam en geboortedatum van de kleinkinderen voor oma (moederdagcadeau).
Olga verstaat haar vak, want zonder gevraagd te hebben had ze tussen de bedels genoeg ruimte gelaten, netjes om en om kinderkopje van jongetje meisje geplaatst op de armband en dan ook nog op volgorde van eerstgeboren kleinkind en laatstgeboren kleinkind. Ik was hier al superblij mee, laat staan mijn moeder. Zij vond het zo een geweldige verrassing, zo een prachtig persoonlijk cadeau!!! En prachtig op tijd voor moederdag!
Olga, dank je wel voor de geweldige service en het prachtige graveerwerk en het persoonlijke tintje eraan! Je verstaat je vak. Zeer aan te raden! Mocht ik nog eens willen bestellen weet ik waar ik dit moet doen! Vriendelijke groeten van Elvira Bran uit Kudelstaart

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Olga Jewels op 15 Mei 2017

Beste Elvira, bedankt voor je positieve feedback.

Reageer op deze review

Excellent!

Beoordeling 
 
10.0

We ordered a bracelet for our friends' newborn son and since we live in the United States, I emailed Olga with a favor to wrap the present and put a note with our names on it. She responded immediately and was so kind in doing what we asked. Excellent service! Highly recommended!

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Ketting

Beoordeling 
 
4.3

Enkelen dagen terug een kettingaccessoire bij deze site besteld.
Bestelling 3 dagen later binnen.
Het juwelendoosje waar de bestelling in verpakt zat was volledig beschadigd, stukken uit elkaar en op verschillende plekken gebarsten.
Nog geprobeerd contact op te nemen met de webwinkel maar krijg geen gehoor.

Prima juweel maar echt een waardeloze service. Ik kan deze webwinkel dus ook niet aanraden.

R
Was deze beoordeling nuttig? 9 2

Olga Jewels op 07 Maart 2017

Bedankt voor uw feedback Ruben, echt heel vervelend dat het " verpakkings doosje " stuk is gegaan in de post en heel spijtig dat u hiervoor een zo een slechte recensie schrijft. Het bevreemd me uitermate dat u geen contact met ons gekregen heeft wij beantwoorden altijd alle mail en telefoontjes.!!!!

elvira op 14 Mei 2017

Ik kreeg Olga ook niet gelijk te pakken toen ik advies wilde, maar nadat ik voicemail in had gesproken, werd ik binnen een half uur teruggebeld en kreeg goed advies en daarna een prachtig ingepakt pakketje

Reageer op deze review

Armbandje

Beoordeling 
 
10.0

Gisteren op het laatste moment nog snel even gebeld of het mogelijk was om het armbandje over een paar uur op te halen. Het was geen enkel probleem. Prachtig werk lever je, je bent super klantvriendelijk en betrouwbaar. Ik heb mijn vaste adresje in ieder geval. En je werk is toppie mooie goude armbandje met naam. Love it!

L
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Zilveren rammelaar

Beoordeling 
 
4.5

Op 19 sept j.l. zilveren rammelaar besteld.
Alleen maar een mail met de orderbevestiging ontvangen.
Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling krijg?

RD
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Olga Jewels op 01 November 2016

We hadden uw vraag destijds gewoon kunnen beantwoorden wanneer u ons deze vraag zou hebben gesteld. In de regel duurt een handmatige gravure zoals op het artikel wat u besteld heeft een paar dagen. Dit kunt u nalezen in de info bij de graveer informatie.

Reageer op deze review

Geweldige service

Beoordeling 
 
10.0

Beste Olga, lezer,

We vonden de service bij Olga Jewels echt geweldig! We wilden na de geboorte van ons neefje een rammelaar met zilveren naam er in graveren geven en hadden die gevonden bij Olga. Niet alleen geeft Olga zeer snel en persoonlijk antwoord op vragen, de levering was ook nog versneld met de graveur (normaal duurde dit enkele dagen, maar Olga heeft extra gezorgd dat hij er voor op tijd was) en het kwam in een prachtig ingepakt pakket aan zodat we het direct kunnen geven

Volgens mij de best service die ik ooit gekregen heb online en ik bestel veel online. Bedankt!

S
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Lang wachten

Beoordeling 
 
6.5

Heb drie dagen geleden besteld en er staat nog steeds bezig met verwerken duurt langer dan gedacht en gezegd werd

N
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Olga Jewels op 16 Augustus 2016

Het pakje is mogelijk net voordat u deze review heeft geschreven bij u aangekomen. Uw bestelling was op zaterdag geplaatst, in het weekend kan er helaas niet verstuurd worden. Normaliter zou uw bestelling op maandag verstuurd zijn, nu is het ivm de vakantietijd een dag later verstuurd. Excuus voor de vertraging van 1 dag.

Olga Jewels op 16 Augustus 2016

Dit review is waarschijnlijk geschreven net voordat de bestelling bij u werd afgeleverd. Dit artikel is op zaterdag besteld en kan derhalve niet eerder dan maandag verstuurd worden. Wegens de vakantie drukte hebben wij deze bestelling niet op maandag, maar op dinsdag verstuurd.
Excuus voor de vertraging van 1 dag.

Reageer op deze review

meedenken en snelle service

Beoordeling 
 
9.8

Mijn ervaring bij de bestelling van een doopgeschenk.

Eigenlijk nooit een doop meegemaakt dus ook geen idee wat ik zou geven, dus wat rondgekeken op internet bij geschenken en ik kwam uit bij een zilverentandenfee-doosje bij Olga Jewels.
In de avond gemaild of dit nog mogelijk was met gravering voor een bepaalde datum. Dezelfde avond nog antwoord gekregen en ik heb de bestelling geplaatst. De volgende dag een mail gekregen dat zij er voor gingen zorgen maar wat er op gegraveerd zou worden was te groot, op de onderkant zou mooier zijn en of ik hiermee akkoord ging.
Kortom, twee dagen naar bestelling had ik het geschenk in huis, kadopapier, slingertjes hierbij inbegrepen.

Ik vind dit een compliment waard! Prachtig gegraveerd en prima snelle verzorging. Dus Olga Jewels zeker een aanrader en ik ga zeker meer gebruik maken van hun diensten.
Complimenten!

JB
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Perfecte Service!

Ik heb olga Jewels gevonden via het internet toen ik opzoek was naar een medaillion voor mijn vriendin voor kerst.
Nadat ik een keuze had gemaakt uit de grote collectie medallions. Kreeg ik deze erg snel thuis bezorgd. Nadat ik het medallion aan mijn vriendin gegeven had kwam zij tot de conclusie dat het medallion iets te groot inverhouding tot het postuur van mijn vriendin. Na telefonisch contact met Olga kon ik het medallion direct retouneren en een kleinere versie van het medallion bestellen.

Daarom zou ik de service van Olga Jewels een dikke 10 geven!!
Ook reageren zij direct op emails en is het contact met Olga altijd prettig verlopen!

Daarom zou ik iedereen kunnen aanraden om met Olga Jewels zaken te doen.

Met vriendelijke groet,

Tom

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Mediallon

Beoordeling 
 
8.8

Ik heb een week geleden mijn medaillon besteld. Op de site leek het super. Ik denk ook dat het mooi zal zijn. Helaas na een week nog geen medaillon binnen... Hebben andere dit ook gehad? :(

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Olga op 01 December 2015

Beste Kim Blok, uw bestelling is inderdaad 6 dagen na de besteldatum verstuurd. Maar toen u de bestelling plaatste werd er duidelijk vermeld dat er wegens de drukte een levertijd van 5 dagen was. Uw bestelling is inderdaad 1 dag te laat verstuurd, excuus daarvoor.

Reageer op deze review

Meerdere bestellingen

Beoordeling 
 
10.0

Vorig jaar hebben wij onze eerste bestelling, een zilveren baby rammelaar, gedaan bij Olga.
Dit was zo goed geregeld dat we dit jaar voor onze tweede kleindochter ook een rammelaar hebben besteld.
Ook deze levering ging ronduit perfect. Tijd voor een grotere bestelling.
Dit keer waren we op zoek naar een massief gouden closed for ever armband met twee gouden kinderkopjes eraan ingegraveerd en wel met de namen van onze kleinkinderen. Olga heeft in goed overleg een pracht sieraad aangeboden.
Het vertrouwen in Olga door haar eerdere leveringen was zo sterk aanwezig dat we besloten hadden dit toch wel kostbare sieraad bij haar te bestellen en vooruit te betalen.
Nou wat ons aangaat is ze het vertrouwen meer dan waard!!!
Zeer goed contact zowel per mail alsook telefonisch, zeer goede kennis van zaken en uiteindelijk toch wel snel en netjes geleverd.
Met een gerust hart kunnen we zeggen dat we dit voor ons ondertussen vertrouwd adres aan een ieder kunnen aanraden.
Complimenten voor dit internet bedrijf. Echt een aanrader!!

RV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Olga Jewels informatie

Olga Jewels, sinds 2004 als juwelier actief, is gediplomeerd taxateur voor kostbaarheden. Olga Jewels heeft een grote collectie zilveren sieraden met als specialiteit medaillons en luxe geboorte kado's. Artikelen die niet meer te vinden zijn in reguliere juwelierswinkels kunt u nog wel vinden bij Olga Jewels.

De collectie in de Olgajewelshop is groot: sieraden voor dames heren en kinderen, groot en klein zilverwerk, zakhorloges, verpleegster horloges, sos sieraden, gedenk sieraden, parels, verzilverde artikelen, stalen sieraden, pillendoosjes, zilveren miniaturen en nog veel meer.

Foto's

Algemene informatie

Keurmerken
MKB OK Keurmerk
Telefoonnummer
0651774732
Verzendkosten
geen verzendkosten boven 150 euro
Levertijd
In de regel binnen 2 dagen
Productgroepen
  • horloges
  • sieraden
  • Geboorte cadeaus
  • medaillons
  • Gedenk sieraden
  • SOS sieraden
  • Verzilverde artikelen
  • Zilverwerk
Merken
  • Nijntje
  • Olly en Mouse
  • Karma
  • SIDE
  • Twinkle
  • WMF
  • Keltum
  • Talisman
  • Taurus
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • MisterCash
  • SofortBanking

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

greetz
 
3.0 (116)
MegaGadgets
 
5.8 (4)