Pelikaan Reizen
0   1  

www.pelikaanreizen.nl
 
1.0 (1)
Peilikaan Reizen

Pelikaan Reizen laat u de wereld ervaren per auto, trein, vliegtuig of boot. Pelikaan biedt u excursiereizen, groepsreizen en sportreizen. Ook zijn er vele reisbureaus in Nederland die onder de naam Globe Reisburo Pelikaan Reizen vallen; de travelconsultants helpen u graag met het vinden van uw ideale vakantie. 

1 beoordelingen over Pelikaan Reizen

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Alexander Kivits
Beoordeling 
 
1.0

slechte service

Vakantie geboekt en betaald voor 11 dagen omdat er bij de beschrijving van de reis, heen en terug reis vliegtijden stonden waar wij onze vakantie na lang zoeken op afgestemd hebben. Nu kom ik er zelf achter 3 weken voor vertrek bij het reserveren van de bagage, dat onze vluchten geannuleerd zijn voor de heen en terug reis. Het reis bureau heeft mij daar nooit van op de hoogte gesteld. Ik heb contact opgenomen met suntip.nl en zei vinden dit een normale gang van zaken. Nu met de nieuwe vliegtijden ben ik met mijn gezin 2 vakantie dagen kwijt. Hier wordt door pelikaan reizen waar (suntip.nl ) onderdeel van is lachend op gereageerd. Staat duidelijk in de factuur onder voorbehoud van wijziging in de vliegtijden. Maar om mij tegemoet te komen en een andere vlucht aan te bieden omdat ze zelf in gebreke zijn gebleven. Bieden ze mij aan een dag eerder te gaan voor de meerprijs van let op 900 euro . Doe ik dit niet wordt er verteld dan heb je toch nog 9 vakantie dagen over wordt er lachend verteld door de supervisor!! En als ik mijn recht wil halen ga ik maar naar de geschillen commissie waar je weinig succes hebt zei de beste man. Zo kan ik ook reizen verkopen mensen een bevestiging geven wanneer ze heen en terug reizen, en dan proberen de laatste 5 dagen voor vertrek pas de waarheid vertellen als de tickets binnen komen met de post. Vandaag 16 juli 2015 contact gehad met suntip.nl en mij nog steeds geen duidelijkheid gegeven. Nu ben ik zo brutaal geweest om zelf contact op te nemen met de vliegmaatschappijen die me wel netjes geholpen hebben. En ben ik er definitief achter gekomen dat ik ben opgelicht door suntip.nl. Die van mijn gezin 2 vakantiedagen hebben gestolen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
Pelikaan
Productgroepen
  • excursiereizen
  • groepsreizen
  • reisbureaus
  • sportreizen
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
nvt
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
  • ANVR
  • SGR
Betaalmethodes
  • Ideal
  • creditcard
Telefoonnummer
088-7354525

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.