Sta-op stoel op maat reviews

www.staopstoelopmaat.nl
 
9.1 (18)
Sta op stoel

Fitform sta-op stoelen worden door onze fysiotherapeut altijd op uw maat afgesteld. U maakt de keuze uit 1 van de 6 modellen, de ervaren fysiotherapeut zorgt voor de maatvoering. De sta op stoelen zijn ook te huur. U krijgt altijd een gratis leen-stoel tijdens de levertijd als u een sta-op stoel bij ons koopt. U krijgt 100% garantie en uitstekende service, als kleine onderneming hebben wij veel oog voor onze klanten.

18 Sta-op stoel op maat reviews

 
(12)
 
(5)
 
(1)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Revalidatie

Beoordeling 
 
10.0

Riekus,

Sta op Stoel voor revalidatie.

Eind Januari een nieuwe knie gekregen.Tijdens de voorlichtingsavonden werd verteld dat het belangrijk is dat je een goede stoel hebt waarin je goed zit en met goede ondersteuning voor de knie.
Daar bij ons bekend was dat onze vroegere buurjongen samen met zijn zus een bedrijf heeft in sta op stoelen snel een telefoontje .en ja hoor het werd direct geregeld.
De stoel werd keurig bezorgd en goed afgesteld.Dankzij jullie fijne stoel heb ik prima kunnen zitten tijdens mijn revalidatie.
Hartelijk dank voor de goede service,veel succes met jullie prachtige bedrijf.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

sta op stoel

Beoordeling 
 
6.8

Prima stoel waar ik goed mee geholpen ben zolang ik verhinderd ben om normaal op te kunnen staan uit een gewone stoel. Alles werkt prima

FL
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Sta op stoel

Beoordeling 
 
9.3

Na de leenstoel die ik 2 maanden gebruikte ben ik erg blij met mijn eigen nieuwe stoel.Ook familie en kennissen reageren enthousiast.De kleur past perfect bij de rest

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 2
Reageer op deze review

beoordeling

goede en prettige service goede mensen met begrip voor de situatie plu vakkundig

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Mijn stoel.

Beoordeling 
 
10.0

Hallo Allemaal.
Ik heb nu voor de 2de keer een stoel in huis. Alle tienen die ik heb gegeven zijn terecht. Wat een goede service en klantvriendelijkheid wordt er gegeven. Ik raad iedereen aan, als je een stoel nodig hebt huur hem hier voor de prijs hoef je het niet te laten want er kan mij niet 1 vertellen dat je goedkoper kan voor de zelfde stoelen en service.
Ik ben echt heel erg tevreden en blij met mijn stoel en zal hier altijd als klant terug komen als het voor wie dan ook nodig.
Deze twee mensen weten wat ze doen en een leuke maar vooral handige bijkomstigheid is dat diegene die hem komt leveren fysiotherapeut is dus de stoel wordt echt heel goed aangepast en ingesteld naar u lengte , houding, en eventuele andere noodzakelijke dingen.
Ik zou zeggen STOEL NODIG HIER HUREN. DOEN!!!!!!!!!

RF
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Sta-op-stoel tijdens revalidatie

Beoordeling 
 
10.0

Revalidatie na heupoperatie:
Ik (59 jaar oud) ben enige tijd geleden geopereerd en kan nu tijdelijk moeizaam staan, lopen en zitten. Omdat ik geen zin had in een ziekenhuisbed in mijn woonkamer ben ik op zoek gegaan naar een sta-op-stoel. Bij de reguliere thuiszorgwinkels zijn slechts stoelen van 45 cm. hoog te vinden. Ik ben 1.97 meter dus dat ging niet lukken. Via Google in contact gekomen met staopstoelopmaat.nl. Uiterst correcte behandeling, heldere informatie, kortom prettig gesprek. Op donderdag de stoel besteld. Die werd nota bene op zaterdagavond nog geleverd. Keurig op de afgesproken tijd. De stoel bevalt perfect. Ik mag niet buigen, dus de stoel tilt mij als het ware op en zet mij rechtop, zodat ik met mijn krukken "uit mijn stoel kan lopen." Kortom: Helemaal TOP.


T
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

service met een goud randje

Beoordeling 
 
8.3

Mijn schoonvader van 91 jaar heeft nu wat extra zorg nodig, kon moeilijk uit zijn favoriete stoel komen, wilde niet kopen maar huren en dit werd door Carolien met wat passen en meten binnen een paar dagen adequaat geregeld en daarna de stoel door Wilfred afgeleverd en ingesteld. Alle lof voor de service ondervonden.

NV
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Sta op stoel voor mijn oom

Beoordeling 
 
8.5

Mijn oom had dringend een stoel nodig die verstelbaar is en niet eens zozeer om makkelijk op te staan.
Hij is zo aan huis en stoel gekluisterd, door ouderdom en ziekte, dat hij teveel zit en dat wordt na verloop van maanden pijnlijk. Een zo goed, zelf, in allerlei standen te zetten stoel is nu een uitkomst.
Bij aflevering werd de stoel meteen, met veel zorg, goed ingesteld. Het contact was prettig.

BH
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Wat een metamorfose

Beoordeling 
 
8.8

Enige tijd geleden dachten mijn vrouw en ik dat de sta-op stoel van mijn vrouw vervangen moest worden omdat de bekleding niet mooi meer was en we er van uitgingen dat het het opnieuw bekleden wel bijna net zo duur zou zijn als een nieuwe stoel. Na eerst op zoek te zijn geweest naar een 2e hands stoel kwamen we tot de conclusie dat dit niet de oplossing was. Na enig speurwerk kwam ik terecht bij "Sta-op stoel op maat" en zag dat de manier van herbekleden voor onze stoel minder arbeidsintensief was als dat we hadden aangenomen en daardoor ook minder kostbaar. Na wat heen en weer te hebben gemaild hebben we besloten om de stoel te laten herbekleden, en het resultaat is verbluffend. De adviezen over soort stof en de kleur waren perfect, en nadat de materialen binnen waren is de stoel bij ons thuis deskundig herbekleed en zijn we van deskundig advies voorzien m.b.t. tot het onderhoud. Al deze zaken zijn op een correcte en zeer vriendelijke manier verlopen.
Wij zijn dan ook meer dan tevreden over de geweldige service van Carolien en Wilfred en kunnen ze dan ook van harte aanbevelen.

HN
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Geweldige service!

Beoordeling 
 
10.0

Geweldige service. Aan de telefoon vriendelijk te woord gestaan en aan alle wensen kon worden voldaan. Stoel perfect op tijd geleverd, helemaal goed afgesteld, kortom; we zijn helemaal tevreden.

S
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Sta-op stoel op maat informatie

Algemene informatie

Merken
  • Fitform
  • Wellco
Productgroepen
Sta-op stoelen
Levertijd
2-8 weken
Verzendkosten
Geen verzendkosten bij koop. Bij huur achteraf instel en verzendkosten.
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
op factuur
Telefoonnummer
0522-247018