Sticcars.com
0   1  

www.sticcars.com
 
9.4 (48)
sticcars

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten stickers, volledig in kleur of vinyl. Daarnaast bedrukken wij ook kleding en mutsen. Goede service en een snelle levertijd met als gevolg een tevreden klant is ons streven! We zien u graag als klant bij sticcars.com.

48 beoordelingen over Sticcars.com

 
(40)
 
(7)
 
(1)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Beoordeling 
 
9.4
 
9.6
 
9.1
 
9.7
 
9.3
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Sam Van Beneden
Beoordeling 
 
8.5

Opel lanyard

Had een eigen tekst( opel motorsport) laten printen op een lanyard , hebben ze er gewoon nog logo’s bij gezet en het juiste lettertype ervan gemaakt zonder dat ik dit had gevraagd!

Toppers jullie :)

Greetz sam

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Iris
Beoordeling 
 
8.0

Stikker

Levering was snel. Goed contact via de mail. Gewoon prima!

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op 18 Mei 2018

tnx man!

Reageer op deze review
Joop
Beoordeling 
 
9.0

Kia Cruisers Nederland

Bij deze organisatie al meerdere stickers besteld en altijd netjes op tijd geleverd . (meestal binnen 48 uur) . Zij weten wat een klant wil en zorgen voor een goede afhandeling en levering .
Wij zijn meer dan tevreden . Ook hoor ik binnen onze vereniging alleen maar positieve geluiden .

Was deze beoordeling nuttig? 

sticcars.com op 18 Mei 2018

tnx!

Reageer op deze review
Luc
Beoordeling 
 
8.8

Wieldop stikkers

Perfect wat ik gevraagd heb. Snelle levering.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Maxim
Beoordeling 
 
5.5

Slecht...

Ik had 2 stickers besteld en 1tje was te klein voor het envelop waar het is zat waardoor de folie is losgekomen omdat hij dubbel gevouwen was . Daarbij blijven ze niet meer plakken en zitten alle letters scheef! Heel amateurish opgestuurd!

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op 12 April 2018

We zouden het fijn hebben gevonden dat je eerst contact met ons had opgenomen in plaats van gelijk deze review te schrijven zodat dit op een nette manier opgelost kon worden.

Wij lossen alles op totdat de klant tevreden is en op deze manier heb je ons deze kans niet gegeven.

Reageer op deze review

Martijn
Beoordeling 
 
10.0

Nurburgring sticker 09-08-2018

Wat een top service! Sticker was zoek geraakt bij post nl, even een mailtje gestuurd en kreeg al gauw een nieuw toegestuurd die de volgende dag al binnen was :) dik tevreden.

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op 10 April 2018

Tnx en graag gedaan!

Reageer op deze review
Harrie
Beoordeling 
 
9.8

Mooi spul hoor.

Makkelijk bestellen en snelle reactie.
Ook na een vraag per mail een snel antwoord, top!
Lage verzendkosten, ook niet onbelangrijk.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Luca
Beoordeling 
 
9.8

Bestelling op maat

Ik ben heel content met de service.
Ik kon steedset mijn vragen per mail terecht en kreeg ook steeds snelle feedback.
Ook de bestelling zelf verliep probleemloos.
Ben ook blij dat er in de mail staat hoe je een sticker het best kunt bevestigen.

Een zeer tevreden klant.

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op 14 Maart 2018

Dank voor je beoordeling en graag gedaan ;-)

Reageer op deze review
Jordy Lukken
Beoordeling 
 
10.0

Enthousiast

Meerdere malen heb ik op maat gemaakte zelf bedachte stickers laten ontwerpen en elke keer word je goed geholpen en de ontwerpen zijn super. Ook kan je atijd terecht voor hulp, echte goede service en zeker aan te raden

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op 06 Maart 2018

Tnx en graag gedaan Jordy :)

Reageer op deze review
Filip
Beoordeling 
 
9.0

Ventieldopjes

Bestelling kwam maar niet aan, maar na dit te melden hebben deze mensen het toch professioneel opgelost en de bestelling opnieuw verzonden en is ze zonder problemen aangekomen.
Mooie aanpak van dit bedrijf om het probleem op te lossen. Top, alsnog tevreden klant.

Was deze beoordeling nuttig? 

Sticcars.com op 24 December 2017

Graag gedaan en bedankt voor je review!

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Avery
  • Metamark
Productgroepen
  • auto accessoires
  • stickers
  • Tuning & Performance
  • deur stickers
  • vinyl
Levertijd
1 tot 5 werkdagen
Verzendkosten
Gratis binnen Nederland!
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Geen
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • MisterCash
  • Vooraf overmaken
  • Direct E-Banking
Telefoonnummer
0597 852 354

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.