eSigaret4u
0   2  

www.esigaret4u.nl
 
9.6 (919)
esigaret4u

eSigaret4u verkoopt elektronische sigaretten en aanverwante artikelen zoals eLiquids, atomizers, batterijen en overige gerelateerde producten. Op eSigaret4u betaalt u geen verzendkosten, geen transactiekosten en levering vindt binnen 24 uur plaats. Tevens is de webshop responsief, dat wil zeggen dat deze geschikt is voor uw iPad of andere mobiele apparatuur. U kunt dus bestellen als u onderweg bent.

919 beoordelingen over eSigaret4u

 
(874)
 
(25)
 
(11)
 
(6)
 
(5)
Beoordeling 
 
9.6
 
9.6
 
9.7
 
9.6
 
9.6
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Bart
Beoordeling 
 
3.0

DOA product

Bij levering die uiteraard zoals altijd snel en vlot ging, heb ik de SMOK vape pen 22 uitgeprobeerd en omdat ik reeds 2-3 jaar vape en altijd mijn benodigdheden hier koop, wist ik dus ook perfect hoe ik een coil moet voorbereiden.
Ik merkte nagenoeg onmiddelijk op dat de coils lekte en dat er een probleem was met de connectie tussen de coils en de batterij.
De support die me aangeboden is, deed mijn (defecte SMOK vapepen 22) af alsof ik een idioot was die niet wist hoe hij het moest gebruiken. Maar als goede klant en ter goede trouw, heb ik coils zitten vervangen en youtube video's zitten bekijken. Uiteindelijk toen ze zelf misschien doorhadden dat dit product DOA was, hebben ze me doorverwezen naar een VAPOR shop in België die SMOK verdeler was aangezien die mijn probleem binnen de 5 minuten kon oplossen (volgens hun) en dat ze reeds teveel tijd gestoken hadden in de mails naar mij om het probleem op te lossen.

Dit weekend ben ik naar de vapor shop geweest in mijn streek, en na anderhalf uur wachten (veel volk, weinig verkopers) en opnieuw een nieuwe coil (inmiddels zijn deze ook op) kwam die tot dezelfde conclusie als ik.
Dead On Arrival, na melding vandaag van dit krijg ik een bot antwoord terug dat ik het product op mijn kosten (15€) mag terugsturen zonder garrantie dat ik het ooit nog terug ga zien.
Uiteraard ga ik hiermee niet meer akkoord.
Ik wens een terugbetaling van die vape pen 22 + coils en indien ze wensen zal ik op hun kosten het product terugsturen en kunnen ze het recuperen bij SMOK (die inmiddels ook op de hoogste is gebracht van hun louzy service)

Ik vind dit hele voorval heel jammer, want tot voor vandaag was ik in de volste overtuiging dat deze vape shop een goede was en heb ik die ook meermaals aangeraden bij mijn vrienden.
Na in 3 jaar er 700€ gespendeerd te hebben had ik wel iets meer service verwacht van hun.

Was deze beoordeling nuttig? 

Mara | eSigaret4u op 26 Maart 2018

Hallo Bart,

Zoals wij meermaals gezegd hebben heeft u ten alle tijden de mogelijkheid om een (defect) product te retourneren. Wij zullen altijd zorgen voor een oplossing wanneer een artikel defect is. Dit kunt u op deze pagina lezen aan de hand van de vele positieve reviews van mensen die dit reeds gedaan hebben. Als wij niets ontvangen kunnen we ook niets oplossen!

Fijne dag!
Mara | eSigaret4u

Reageer op deze review
Gerard
Beoordeling 
 
9.0

Hulp via costumeservice

Ik heb slechte ervaringen met organisaties over E-sigaretten. Maar ik vond de service die Simone gaf zeer vriendelijk en gaf een heel goed en duidelijk advies.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Don Corleone
Beoordeling 
 
9.5

Prima shoppie

Snel reagerende klantenservice die je voorziet van goed advies. Mooi assortiment en nette prijzen. Kortom niets slechts over te zeggen,.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Jan-Henk Brans
Beoordeling 
 
10.0

Super webwinkel!

Keurige site, overzichtelijk en supersnelle levering!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
George
Beoordeling 
 
9.5

snelle response en oplossing

Bij eSigaret4u al vaker wat besteld. Duidelijke site en snelle levering via enveloppe waardoor je niet thuis hoeft te blijven om pakket te ontvangen.
Helaas is bij de laatste levering iets niet goed gegaan. van de 4 eliquids zat er bij ontvangst maar 1 in de enveloppe.
's avonds een mailtje gestuurd naar eSigaret4u en diezelfde avond een reactie gehad van Simone | Customer service - After office hours.
Daarin zegt men het ook vreemd te vinden omdat de bestelling volledig was verzonden en alle artikelen in de bestelling gewoon leverbaar waren.
Simone/eSigaret4u vroeg me om een foto sturen van de PostNL stempel op de envelop zodat haar collega's deze kwestie de volgende dag door konden zetten aan PostNL.

De volgende dag een nette reactie:
"Tot aan de laatste weging was de zending compleet, dus ik denk het ergens in transport open geraakt is. Wij zullen de ontbrekende eliquids opnieuw versturen. Onze excuses voor het ongemak!"

Ik moet er bij zeggen dat toen ik de enveloppe ontvangen had, deze meteen had open gemaakt en kan me niet voor de geest kan halen of deze al deels open was waardoor tijdens transport wat zoek geraakt zou kunnen zijn.
Kan me het eigenlijk niet goed indenken dat er iets “uitgevallen zou zijn”. Maar ben er inderdaad ook 100% van overtuigt dat de zending bij eSigaret4u compleet verzonden is.
Want als ik kijk naar de franco stempel van 2,15 Euro kon ik me inderdaad ook niet indenken dat dit op basis van 1 eliquids was.

Ik geef niet snel een review, maar de snelle response en oplossing van eSigaret4u vind ik geweldig en dat mag zeker gezegd worden.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Jan-Henk
Beoordeling 
 
10.0

Super snelle levering!

Duidelijke site en zelfs bij een bestelling geen verzendkosten! Ik bestel hier altijd mijn E-liquid.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Valentino
Beoordeling 
 
10.0

Top service

Top service!
Het product was geleverd 1 werkdag na de bestelling.
Helaas was het product defect en na was e-mails, het product geretourneerd en nieuw product mogen ontvangen.
Tot de volgende bestelling.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Chris
Beoordeling 
 
6.0

Slechte service

Bestelde hier altijd mijn e-liquids. Ze zijn ietwat duur, maar leveren lekker snel. De Holy Smoke gaat er uit, vandaar dat ik enkele flesjes bestelde. Na ontvangst kreeg ik een mailtje dat er 2 smaken niet meegeleverd waren. Geen uitleg waarom. Geld zou wel teruggestort worden. Mailtje gestuurd met de vraag om uitleg, niet gekregen.
Als ik nu weer bestel, moet ik minstens 5 flesjes bestellen om van de korting te profiteren, wat bizar is, omdat ik al met korting besteld heb, alleen hun site was blijkbaar niet up-to-date. Nu kan ik dus de volle mik betalen voor 2 extra flesjes met een andere smaak. Het gaat maar om een paar euro, maar het is toch een vorm van diefstal. Slechte service naar de (vaste) klant toe. Hier bestel ik voortaan NIET meer.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Mara | eSigaret4u op 15 Mei 2017

Beste Chris,

In de verzendbevestiging stond vermeld dat de betreffende eliquid niet meegeleverd zou worden en dat het aankoopbedrag terug gestort was, ik zou niet weten wat wij nog meer kunnen doen in dit geval. Bij een OP=OP aktie zoals deze kan het helaas voorkomen dat een artikel nog in voorraad staat terwijl dit niet het geval is. Uiteraard proberen wij dit zoveel mogelijk te voorkomen maar zoals u zelf ervaren heeft is het niet uit te sluiten.

Fijne dag!

George op 02 Augustus 2017

Chris, je bent een zeurpiet.
Hoezo slechte service? Je krijgt bericht dat sommige flesjes niet meer leverbaar zijn, je krijgt het teveel betaalde terug gestort.
Wat wil je nog meer?

Reageer op deze review
RuThJe
Beoordeling 
 
9.5

Vaste klant

Ben vaste klant koop hier alles wat ik nodig heb en dat al vanaf 2015 toen ik gestopt ben met roken en heb nog nooit iets te klagen gehad

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
J.W. Hendriks
Beoordeling 
 
9.0

Naar tevredenheid

Zowel het contact alsook bestellen en uiteindelijke levering waren naar tevredenheid. Omdat ik geloof dat er altijd ruimte is voor verbetering heb ik geen volledige score toegekend.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Dekang
  • Joyetech
  • Hangsen
  • Sinca
  • JustFog
  • Flavourtec
Productgroepen
elektronische sigaretten
Levertijd
24-uurs levering.
Verzendkosten
Gratis verzenden!
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
iDeal, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving
Telefoonnummer
n.v.t.

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.