eSigaret4u reviews

www.esigaret4u.nl
 
9.6 (921)
esigaret4u

eSigaret4u verkoopt elektronische sigaretten en aanverwante artikelen zoals eLiquids, atomizers, batterijen en overige gerelateerde producten. Op eSigaret4u betaalt u geen verzendkosten, geen transactiekosten en levering vindt binnen 24 uur plaats. Tevens is de webshop responsief, dat wil zeggen dat deze geschikt is voor uw iPad of andere mobiele apparatuur. U kunt dus bestellen als u onderweg bent.

921 eSigaret4u reviews

 
(876)
 
(25)
 
(11)
 
(6)
 
(6)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Aanrader

Beoordeling 
 
9.8

Nu een tijdje klant. Hele prettige winkel en snel thuisbezorgd. Ook als je een vraag hebt heb je binnen minuten antwoord. Zeker een aanrader voor mij!

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Klant is koning

Beoordeling 
 
1.0

Hallo,

Het is veel te warm om weer uit te leggen hoe het protocol werkt, Ik ga opnieuw verzenden dan kunt u tot rust komen

Fijne dag!
Mara | Customer service

Beetje denigrerend vind ik deze mail,nadat ik 5 dagen geleden een bestelling geplaatst te hebben,,en na meerdere mailwisselingen mijn bestelling nog niet binnen had.
Kan altijd gebeuren ,maar dan graag wel iets vriendelijker reageren,

E
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Evi op 23 Juli 2019

Ik vind dat inderdaad geen vriendelijke reactie..

Reageer op deze review

ZEER SLECHTE SERVICE

Had de verkeerde coils besteld nu dat deze niet passen kunne ze niet terug gesteurd worden omdat de verpakking open is. hoe moet je anders kijken of ze passen? Dus met andere worden gewoon je geld weg en nog geen coils.

Echt slecht zo. koop er nooit iets meer!!!!!!

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 2

Mara |eSigaret4u op 07 Juni 2018

Hallo Adriana,

Vervelend dat u er zo over denkt. Zoals ik u reeds uitgelegd heb vallen coils onder de Hygiënewet waardoor ze na openen niet meer verkocht mogen worden. Hierdoor is het ook niet mogelijk om de coils te ruilen. Bovendien staat duidelijk omschreven voor welke clearomizers de coils geschikt zijn. Ik had u graag veter van dienst geweest maar helaas is er in deze niets dat ik voor u doen kan.

Reageer op deze review

Toppers

Beoordeling 
 
10.0

Supersnelle levering en als je vragen hebt krijg je mega snel antwoord.
Top bedrijf om te bestellen !

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

DOA product

Beoordeling 
 
3.0

Bij levering die uiteraard zoals altijd snel en vlot ging, heb ik de SMOK vape pen 22 uitgeprobeerd en omdat ik reeds 2-3 jaar vape en altijd mijn benodigdheden hier koop, wist ik dus ook perfect hoe ik een coil moet voorbereiden.
Ik merkte nagenoeg onmiddelijk op dat de coils lekte en dat er een probleem was met de connectie tussen de coils en de batterij.
De support die me aangeboden is, deed mijn (defecte SMOK vapepen 22) af alsof ik een idioot was die niet wist hoe hij het moest gebruiken. Maar als goede klant en ter goede trouw, heb ik coils zitten vervangen en youtube video's zitten bekijken. Uiteindelijk toen ze zelf misschien doorhadden dat dit product DOA was, hebben ze me doorverwezen naar een VAPOR shop in België die SMOK verdeler was aangezien die mijn probleem binnen de 5 minuten kon oplossen (volgens hun) en dat ze reeds teveel tijd gestoken hadden in de mails naar mij om het probleem op te lossen.

Dit weekend ben ik naar de vapor shop geweest in mijn streek, en na anderhalf uur wachten (veel volk, weinig verkopers) en opnieuw een nieuwe coil (inmiddels zijn deze ook op) kwam die tot dezelfde conclusie als ik.
Dead On Arrival, na melding vandaag van dit krijg ik een bot antwoord terug dat ik het product op mijn kosten (15€) mag terugsturen zonder garrantie dat ik het ooit nog terug ga zien.
Uiteraard ga ik hiermee niet meer akkoord.
Ik wens een terugbetaling van die vape pen 22 + coils en indien ze wensen zal ik op hun kosten het product terugsturen en kunnen ze het recuperen bij SMOK (die inmiddels ook op de hoogste is gebracht van hun louzy service)

Ik vind dit hele voorval heel jammer, want tot voor vandaag was ik in de volste overtuiging dat deze vape shop een goede was en heb ik die ook meermaals aangeraden bij mijn vrienden.
Na in 3 jaar er 700€ gespendeerd te hebben had ik wel iets meer service verwacht van hun.

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

Mara | eSigaret4u op 26 Maart 2018

Hallo Bart,

Zoals wij meermaals gezegd hebben heeft u ten alle tijden de mogelijkheid om een (defect) product te retourneren. Wij zullen altijd zorgen voor een oplossing wanneer een artikel defect is. Dit kunt u op deze pagina lezen aan de hand van de vele positieve reviews van mensen die dit reeds gedaan hebben. Als wij niets ontvangen kunnen we ook niets oplossen!

Fijne dag!
Mara | eSigaret4u

Reageer op deze review

Hulp via costumeservice

Service 
 
9.0

Ik heb slechte ervaringen met organisaties over E-sigaretten. Maar ik vond de service die Simone gaf zeer vriendelijk en gaf een heel goed en duidelijk advies.

G
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Prima shoppie

Beoordeling 
 
9.5

Snel reagerende klantenservice die je voorziet van goed advies. Mooi assortiment en nette prijzen. Kortom niets slechts over te zeggen,.

DC
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Super webwinkel!

Beoordeling 
 
10.0

Keurige site, overzichtelijk en supersnelle levering!

JB
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

snelle response en oplossing

Beoordeling 
 
9.5

Bij eSigaret4u al vaker wat besteld. Duidelijke site en snelle levering via enveloppe waardoor je niet thuis hoeft te blijven om pakket te ontvangen.
Helaas is bij de laatste levering iets niet goed gegaan. van de 4 eliquids zat er bij ontvangst maar 1 in de enveloppe.
's avonds een mailtje gestuurd naar eSigaret4u en diezelfde avond een reactie gehad van Simone | Customer service - After office hours.
Daarin zegt men het ook vreemd te vinden omdat de bestelling volledig was verzonden en alle artikelen in de bestelling gewoon leverbaar waren.
Simone/eSigaret4u vroeg me om een foto sturen van de PostNL stempel op de envelop zodat haar collega's deze kwestie de volgende dag door konden zetten aan PostNL.

De volgende dag een nette reactie:
"Tot aan de laatste weging was de zending compleet, dus ik denk het ergens in transport open geraakt is. Wij zullen de ontbrekende eliquids opnieuw versturen. Onze excuses voor het ongemak!"

Ik moet er bij zeggen dat toen ik de enveloppe ontvangen had, deze meteen had open gemaakt en kan me niet voor de geest kan halen of deze al deels open was waardoor tijdens transport wat zoek geraakt zou kunnen zijn.
Kan me het eigenlijk niet goed indenken dat er iets “uitgevallen zou zijn”. Maar ben er inderdaad ook 100% van overtuigt dat de zending bij eSigaret4u compleet verzonden is.
Want als ik kijk naar de franco stempel van 2,15 Euro kon ik me inderdaad ook niet indenken dat dit op basis van 1 eliquids was.

Ik geef niet snel een review, maar de snelle response en oplossing van eSigaret4u vind ik geweldig en dat mag zeker gezegd worden.

G
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Super snelle levering!

Beoordeling 
 
10.0

Duidelijke site en zelfs bij een bestelling geen verzendkosten! Ik bestel hier altijd mijn E-liquid.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

eSigaret4u informatie

Foto's

Algemene informatie

Merken
  • Dekang
  • Joyetech
  • Hangsen
  • Sinca
  • JustFog
  • Flavourtec
Productgroepen
elektronische sigaretten
Levertijd
24-uurs levering.
Verzendkosten
Gratis verzenden!
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
iDeal, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving
Telefoonnummer
n.v.t.