eSigaret4u reviews & ervaringen

www.esigaret4u.nl
 
9.6 (922)
esigaret4u

922 eSigaret4u reviews

 
(877)
 
(25)
 
(11)
 
(6)
 
(6)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Hangsen E-liquid

Beoordeling 
 
10.0

Snelle levering , goed contact bij vragen, denken mee in oplossing, top ! Dank je wel Mara !!

JV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Aanrader

Beoordeling 
 
9.8

Nu een tijdje klant. Hele prettige winkel en snel thuisbezorgd. Ook als je een vraag hebt heb je binnen minuten antwoord. Zeker een aanrader voor mij!

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Klant is koning

Beoordeling 
 
1.0

Hallo,

Het is veel te warm om weer uit te leggen hoe het protocol werkt, Ik ga opnieuw verzenden dan kunt u tot rust komen

Fijne dag!
Mara | Customer service

Beetje denigrerend vind ik deze mail,nadat ik 5 dagen geleden een bestelling geplaatst te hebben,,en na meerdere mailwisselingen mijn bestelling nog niet binnen had.
Kan altijd gebeuren ,maar dan graag wel iets vriendelijker reageren,

E
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Evi op 23 Juli 2019

Ik vind dat inderdaad geen vriendelijke reactie..

Reageer op deze review

ZEER SLECHTE SERVICE

Had de verkeerde coils besteld nu dat deze niet passen kunne ze niet terug gesteurd worden omdat de verpakking open is. hoe moet je anders kijken of ze passen? Dus met andere worden gewoon je geld weg en nog geen coils.

Echt slecht zo. koop er nooit iets meer!!!!!!

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 3

Mara |eSigaret4u op 07 Juni 2018

Hallo Adriana,

Vervelend dat u er zo over denkt. Zoals ik u reeds uitgelegd heb vallen coils onder de Hygiënewet waardoor ze na openen niet meer verkocht mogen worden. Hierdoor is het ook niet mogelijk om de coils te ruilen. Bovendien staat duidelijk omschreven voor welke clearomizers de coils geschikt zijn. Ik had u graag veter van dienst geweest maar helaas is er in deze niets dat ik voor u doen kan.

Reageer op deze review

Toppers

Beoordeling 
 
10.0

Supersnelle levering en als je vragen hebt krijg je mega snel antwoord.
Top bedrijf om te bestellen !

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

DOA product

Beoordeling 
 
3.0

Bij levering die uiteraard zoals altijd snel en vlot ging, heb ik de SMOK vape pen 22 uitgeprobeerd en omdat ik reeds 2-3 jaar vape en altijd mijn benodigdheden hier koop, wist ik dus ook perfect hoe ik een coil moet voorbereiden.
Ik merkte nagenoeg onmiddelijk op dat de coils lekte en dat er een probleem was met de connectie tussen de coils en de batterij.
De support die me aangeboden is, deed mijn (defecte SMOK vapepen 22) af alsof ik een idioot was die niet wist hoe hij het moest gebruiken. Maar als goede klant en ter goede trouw, heb ik coils zitten vervangen en youtube video's zitten bekijken. Uiteindelijk toen ze zelf misschien doorhadden dat dit product DOA was, hebben ze me doorverwezen naar een VAPOR shop in België die SMOK verdeler was aangezien die mijn probleem binnen de 5 minuten kon oplossen (volgens hun) en dat ze reeds teveel tijd gestoken hadden in de mails naar mij om het probleem op te lossen.

Dit weekend ben ik naar de vapor shop geweest in mijn streek, en na anderhalf uur wachten (veel volk, weinig verkopers) en opnieuw een nieuwe coil (inmiddels zijn deze ook op) kwam die tot dezelfde conclusie als ik.
Dead On Arrival, na melding vandaag van dit krijg ik een bot antwoord terug dat ik het product op mijn kosten (15€) mag terugsturen zonder garrantie dat ik het ooit nog terug ga zien.
Uiteraard ga ik hiermee niet meer akkoord.
Ik wens een terugbetaling van die vape pen 22 + coils en indien ze wensen zal ik op hun kosten het product terugsturen en kunnen ze het recuperen bij SMOK (die inmiddels ook op de hoogste is gebracht van hun louzy service)

Ik vind dit hele voorval heel jammer, want tot voor vandaag was ik in de volste overtuiging dat deze vape shop een goede was en heb ik die ook meermaals aangeraden bij mijn vrienden.
Na in 3 jaar er 700€ gespendeerd te hebben had ik wel iets meer service verwacht van hun.

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

Mara | eSigaret4u op 26 Maart 2018

Hallo Bart,

Zoals wij meermaals gezegd hebben heeft u ten alle tijden de mogelijkheid om een (defect) product te retourneren. Wij zullen altijd zorgen voor een oplossing wanneer een artikel defect is. Dit kunt u op deze pagina lezen aan de hand van de vele positieve reviews van mensen die dit reeds gedaan hebben. Als wij niets ontvangen kunnen we ook niets oplossen!

Fijne dag!
Mara | eSigaret4u

Reageer op deze review

Hulp via costumeservice

Service 
 
9.0

Ik heb slechte ervaringen met organisaties over E-sigaretten. Maar ik vond de service die Simone gaf zeer vriendelijk en gaf een heel goed en duidelijk advies.

G
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Prima shoppie

Beoordeling 
 
9.5

Snel reagerende klantenservice die je voorziet van goed advies. Mooi assortiment en nette prijzen. Kortom niets slechts over te zeggen,.

DC
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Super webwinkel!

Beoordeling 
 
10.0

Keurige site, overzichtelijk en supersnelle levering!

JB
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

snelle response en oplossing

Beoordeling 
 
9.5

Bij eSigaret4u al vaker wat besteld. Duidelijke site en snelle levering via enveloppe waardoor je niet thuis hoeft te blijven om pakket te ontvangen.
Helaas is bij de laatste levering iets niet goed gegaan. van de 4 eliquids zat er bij ontvangst maar 1 in de enveloppe.
's avonds een mailtje gestuurd naar eSigaret4u en diezelfde avond een reactie gehad van Simone | Customer service - After office hours.
Daarin zegt men het ook vreemd te vinden omdat de bestelling volledig was verzonden en alle artikelen in de bestelling gewoon leverbaar waren.
Simone/eSigaret4u vroeg me om een foto sturen van de PostNL stempel op de envelop zodat haar collega's deze kwestie de volgende dag door konden zetten aan PostNL.

De volgende dag een nette reactie:
"Tot aan de laatste weging was de zending compleet, dus ik denk het ergens in transport open geraakt is. Wij zullen de ontbrekende eliquids opnieuw versturen. Onze excuses voor het ongemak!"

Ik moet er bij zeggen dat toen ik de enveloppe ontvangen had, deze meteen had open gemaakt en kan me niet voor de geest kan halen of deze al deels open was waardoor tijdens transport wat zoek geraakt zou kunnen zijn.
Kan me het eigenlijk niet goed indenken dat er iets “uitgevallen zou zijn”. Maar ben er inderdaad ook 100% van overtuigt dat de zending bij eSigaret4u compleet verzonden is.
Want als ik kijk naar de franco stempel van 2,15 Euro kon ik me inderdaad ook niet indenken dat dit op basis van 1 eliquids was.

Ik geef niet snel een review, maar de snelle response en oplossing van eSigaret4u vind ik geweldig en dat mag zeker gezegd worden.

G
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Super snelle levering!

Beoordeling 
 
10.0

Duidelijke site en zelfs bij een bestelling geen verzendkosten! Ik bestel hier altijd mijn E-liquid.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Top service

Beoordeling 
 
10.0

Top service!
Het product was geleverd 1 werkdag na de bestelling.
Helaas was het product defect en na was e-mails, het product geretourneerd en nieuw product mogen ontvangen.
Tot de volgende bestelling.

V
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Slechte service

Beoordeling 
 
6.0

Bestelde hier altijd mijn e-liquids. Ze zijn ietwat duur, maar leveren lekker snel. De Holy Smoke gaat er uit, vandaar dat ik enkele flesjes bestelde. Na ontvangst kreeg ik een mailtje dat er 2 smaken niet meegeleverd waren. Geen uitleg waarom. Geld zou wel teruggestort worden. Mailtje gestuurd met de vraag om uitleg, niet gekregen.
Als ik nu weer bestel, moet ik minstens 5 flesjes bestellen om van de korting te profiteren, wat bizar is, omdat ik al met korting besteld heb, alleen hun site was blijkbaar niet up-to-date. Nu kan ik dus de volle mik betalen voor 2 extra flesjes met een andere smaak. Het gaat maar om een paar euro, maar het is toch een vorm van diefstal. Slechte service naar de (vaste) klant toe. Hier bestel ik voortaan NIET meer.

C
Was deze beoordeling nuttig? 1 7

Mara | eSigaret4u op 15 Mei 2017

Beste Chris,

In de verzendbevestiging stond vermeld dat de betreffende eliquid niet meegeleverd zou worden en dat het aankoopbedrag terug gestort was, ik zou niet weten wat wij nog meer kunnen doen in dit geval. Bij een OP=OP aktie zoals deze kan het helaas voorkomen dat een artikel nog in voorraad staat terwijl dit niet het geval is. Uiteraard proberen wij dit zoveel mogelijk te voorkomen maar zoals u zelf ervaren heeft is het niet uit te sluiten.

Fijne dag!

George op 02 Augustus 2017

Chris, je bent een zeurpiet.
Hoezo slechte service? Je krijgt bericht dat sommige flesjes niet meer leverbaar zijn, je krijgt het teveel betaalde terug gestort.
Wat wil je nog meer?

Reageer op deze review

Vaste klant

Beoordeling 
 
9.5

Ben vaste klant koop hier alles wat ik nodig heb en dat al vanaf 2015 toen ik gestopt ben met roken en heb nog nooit iets te klagen gehad

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Naar tevredenheid

Beoordeling 
 
9.0

Zowel het contact alsook bestellen en uiteindelijke levering waren naar tevredenheid. Omdat ik geloof dat er altijd ruimte is voor verbetering heb ik geen volledige score toegekend.

JH
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Goede service en advies

Beoordeling 
 
10.0

Ik heb nu al een paar keer e.e.a. besteld. Steeds snelle levering en prijzen zijn ook goed. Ook als je vragen hebt, worden deze per omgaande goed beantwoord. Super klantenservice!

R
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Prima

Beoordeling 
 
9.5

Niets op aan te merken, netjes snel geleverd prima kwaliteit.

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Gewoon goed

Beoordeling 
 
9.8

Laat je niet van de wijs brengen door mensen die zoals hieronder anoniem wat onzin kletsen. Ik kwam juist op deze pagina omdat ze bij mij perfecte service hebben verleent. Ja, ook ik kreeg het bijschrift dat eventuele kosten verhaalt zouden worden wanneer blijkt dat het niet kapot zou zijn, lijkt mij niet heel gek toch?! In mijn geval bleek het ding echt kapot en een dag nadat ik het verstuurd had kreeg ik al te horen dat ik een nieuw zou krijgen. Als dat slechte service is ben ik Willem Alexander. De groeten!

DD
Was deze beoordeling nuttig? 6 0
Reageer op deze review

Geen service en veel smoesjes om maar onder het verlenen van garantie uit te komen

Beoordeling 
 
2.3

Dankzij de "reviews" van hun vriendjes en vriendinnetjes hier, lijkt het misschien net alsof ze service zouden verlenen, maar helaas heb ik hele andere ervaringen.
Als er iets mankeert aan je product dan zou je het wel terug mogen sturen, maar je krijgt wel meteen de dreigende waarschuwing dat alle verzend- en onderzoeks-kosten voor rekening van de klant zullen komen.
Uiteindelijk heb ik het maar elders laten repareren op eigen kosten.
Het feit dat ze maar 3 maanden garantie bieden, zelfs op producten van bijna honderd euro, geeft eigenlijk al wel aan dat ze zelf ook weinig vertrouwen hebben in de kwaliteit van de aangeboden producten, en lak hebben aan de regelgeving omtrent garanties.

J
Was deze beoordeling nuttig? 4 11

Simone | eSigaret4u op 25 April 2017

Beste Jaja,

De garantie termijn wordt bepaald door de producent, daar hebben wij geen enkele invloed op. Wat wij gezegd hebben is dat eventuele extra kosten voor eigen rekening zijn wanneer blijkt dat er niets mis is met het apparaat. Deze beslissing hebben wij moeten nemen omdat 90% van alle retouren niet defect bleken te zijn. Uiteraard geldt dit niet wanneer het gaat om een terechte klacht. Leuk dat u denkt dat wij ruim 900 vrienden hebben maar dat is helaas niet het geval, wij leveren altijd service en dat weten de mensen die deze pagina beschreven hebben. U had dat ook kunnen weten als u het artikel gewoon retour gezonden zou hebben.

Fijne dag!
Simone
www.esigaret4u.nl

Reageer op deze review

Hij is fijn!

Beoordeling 
 
10.0

Als noob op gebied van deze "nieuwe manier van roken" kon ik wel wat advies gebruiken, en dat heb ik gekregen. Binnen een mum van tijd had ik een uitgebreid advies waarin zelfs eerlijk aangegeven werd dat een duurdere set voor mij als beginner niet direct beter zou zijn. Kijk, daar hou ik van, bedrijven die niet voor de optimale omzet gaan maar een eerlijk advies geven. Daarmee heb je gezorgd dat ik terugkeer, zeer goed! De artikelen waren een dag later in huis en ben er zeer tevreden mee, de omschrijving die ik kreeg was zeer accuraat over het geleverde. Ik raad eenieder aan om advies te vragen als je nieuw bent, hier krijg je zeker een eerlijk een duidelijk advies.

D
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wij zijn benieuwd naar jouw eSigaret4u ervaring

eSigaret4u verkoopt elektronische sigaretten en aanverwante artikelen zoals eLiquids, atomizers, batterijen en overige gerelateerde producten. Op eSigaret4u betaalt u geen verzendkosten, geen transactiekosten en levering vindt binnen 24 uur plaats. Tevens is de webshop responsief, dat wil zeggen dat deze geschikt is voor uw iPad of andere mobiele apparatuur. U kunt dus bestellen als u onderweg bent.

Wat is uw ervaring met eSigaret4u? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij eSigaret4u hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal eSigaret4u reviews lezen.

Telefoonnummer: n.v.t.

Algemene informatie

Verzendkosten
Gratis verzenden!
Levertijd
24-uurs levering.
Productgroepen
elektronische sigaretten
Merken
  • Dekang
  • Joyetech
  • Hangsen
  • Sinca
  • JustFog
  • Flavourtec
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
iDeal, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving