Supersmoker Club reviews

www.supersmokerclub.nl
 
8.5 (424)
Supersmoker

Supersmoker e-sigaret bestel je bij Supersmoker Club! Supersmokerclub.nl is de bedenker van 's werelds eerste elektronische sigaret. Door ontwikkeling en technologie is Supersmoker het A-Merk op het gebied van e-sigaretten. Supersmoker club heeft een eigen merk, een eigen fabriek en werkt niet met tussenhandelaren. De elektrische sigaretten Supersmoker,  Fashionsmoker, Clubsmoker en Shishasmoker zijn verkrijgbaar in deze webshop.

424 Supersmoker Club reviews

 
(215)
 
(167)
 
(21)
 
(8)
 
(15)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Bestelling wordt niet uitgevoerd !?!

Prijs 
 
4.0

Op 3 maart 2020 cartridges besteld en betaald en nog steeds niet geleverd...diverse mails en telefoontjes gedaan maar helaas zonder resultaat...geen bevestigingsmail en ook niet worden teruggebeld...een héél vervelende situatie...

MV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Oplichting?

Beoordeling 
 
5.0

Ben al vele jaren klant tot tevredenheid. Sinds vorige week echter: bestellingen en betaling worden geaccepteerd. Kom bevestiging. Er wordt niet geleverd. Onbereikbaar via mail en telefoon. Ik overweeg aangifte te doen.

I
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Meta Bakker op 19 Januari 2020

Zelfde ervaring, bestelling geplaatst en betaald en verder hoor ik er niets meer van!! Aangifte doen?

Sylvia op 13 Maart 2020

Hier hetzelfde... voor €60 besteld en geen levering... telefonisch onbereikbaar en mail onbeantwoord

Iris op 13 Maart 2020

Ik wil ze nog een paar dagen geven. Dan gaat er een mail uit en een aangetekende brief met de boodschap dat ze 14 dagen de kans krijgen het in orde te maken (juridisch hoort dat zo). Zo niet dan ga ik aangifte doen.

Iris op 13 Maart 2020

En vandaag twee mailtjes van Supersmoker dat de bestellingen onderweg zijn!! Nu nog even afwachten of ze ook inderdaad aankomen.

Iris op 13 Maart 2020

Na het bericht in januari is het goed gegaan. Toen kwam er een mail over leveringsproblemen ivm Corona, maar... vaste klanten konden gewoon bestellen. Heb ik gedaan op 27 feb. En wacht nog steeds. Overweeg weer aangifte te doen. Maar Nederland heeft nu even andere problemen...

Iris op 13 Maart 2020

Verassing: vanmorgen zat de bestelling bij de post! Hoef ik toch niet af te kicken, haha.

Reageer op deze review

Onbetrouwbaar en slecht

Beoordeling 
 
3.8

Bestelling is nooit aangekomen, het bedrijf/klantenervice/eigenaar: niet te bereiken
Elk telefoonnummer wat online staat is of niet werkend of oud.

Volgens de KVK is het bedrijf uitgeschreven,
Googlen op de in het KVK vermelde adressen, en historie van holdings en andere bv's op naam van Nick kyriakopoulos en zijn vader maakt voor mij duidelijk dat dit allemaal niet fris is.

G
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

ZO slecht. geen service, veel te duur, onvriendelijk enz. enz.

Beoordeling 
 
1.0

zo slecht heb ik nog nooit meegemaakt. En ik bestel toch ALLES online.
kan GEENEEN postitef puntje noemen.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

onbereikbaarheid

Probeer al 3 weken contact te krijgen, via contactformulier, email en telefoon (3 verschillende nummers maar steeds hetzelfde bandje over technische problemen). Laatste keer contactformulier niets eens de automatische replay met binnen 24 uur antwoord.
Ik heb een vraag over de eGo batterij, vroeger los verkrijgbaar maar nu alleen nog in een pakket.
Al 3 weken doodse stilte, geen enkele reactie. Overweeg toch om elders te bestellen i.p.v. €80,00 ( voor 4 starterkits)te betalen en niets te ontvangen.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

MIRJAM op 09 Februari 2019

meneer, mevrouw, ben verstandig en koop niet meer bij deze aller/ allerslechtste webwinkel van nederland.

Reageer op deze review

verzendkosten

De laatste tijd gaat levering goed, maar moet 3 verpakkingen bestellen om tot 20 euro te komen en gratis verzendkosten te krijgen. Eerst was levering slecht, en moest ik steeds bellen of het al kwam.

EP
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Niet bereikbaar

Beoordeling 
 
3.8

Niemand bereikbaar. Mail niet en telefoon niet.
Zaterdag besteld en betaald. Nu donderdag nog niets ontvangen.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte klantenservice

Beoordeling 
 
2.0

Wat een slechte klantenservice. Bestellen gaat goed en betalen ook maar daarna....
Telefoon wordt niet opgenomen, mails worden niet beantwoord....uiteindelijk mailtje terug gekregen dat er iets fout was gegaan en dat ik zelf contact moest zoeken met hun als het artikel nog niet binnen was gekomen....nou ik heb gezegt dat ik hem niet meer wil en sat ik mijn geld terug wil.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Wachten tot je een ons weegt!

Beoordeling 
 
1.0

eerste bestelling ging goed en snel , maar bij de tweede bestelling een verkeerd product ontvangen. meerdere keren heb ik gemaild. Geen reactie.
Voor mij de laatste keer dat ik besteld heb!!!!!!!!!!!! :-(

"De klant is koning, tot je betaald hebt"

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Hans op 16 Mei 2017

Inderdaad wachten tot je een ons weegt. Zit al 7 weken te wachten op een andere e-smoker. De eerste was wel heel snel kapot dus zou vervangen worden. Telefoon word niet opgenomen, mail word niet beantwoord. Tijd denk voor een koude douche bij Radar !!

Reageer op deze review

Keigoeien handel

Beoordeling 
 
9.0

Lekker vlotte interface; altijd fijn.
Ook de levering ging nagenoeg vlekkeloos. Hoewel er stond dat alles door de bus komt, stond er toch een pakketbezorger op de stoep. Na enige mate van pragmatiek heb ik de deur maar geopend. Wat verder geen probleem was.
Alles natuurlijk netjes op tijd geleverd. De doos was ook prima voorzien van stootabsorberend materiaal. Alles netjes en compleet. Factuurtje erbij.
Van het deel dat wel door de bus kon, heb ik me ook nog uren vermaakt met het bubbeltjesplastic van de binnenzijde van de envelop. En hoe is het mogelijk; Dat allemaal tegen prijzen die nog lager zijn, dan als je het bij de fabrikant zelf bestelt.

V
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Supersmoker Club informatie

Algemene informatie

Merken
  • Shisha pennen
  • Supersmoker
  • Clubsmoker
  • Fashionsmoker
  • Shishasmoker
  • Supersmokerclub
Productgroepen
  • elektronische sigaretten
  • e-liquids
  • e-sigaret
  • supersmoker
Levertijd
24-48u
Verzendkosten
Geen verzendkosten
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
0402558501