VoordeligVlees.nl reviews, beoordelingen en ervaringen

www.voordeligvlees.nl
 
7.8 (116)
voordelig vlees

116 VoordeligVlees.nl reviews

 
(58)
 
(25)
 
(14)
 
(6)
 
(15)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

kippakket

Beoordeling 
 
2.8

verrot stinkende kippegehakt ,kipsate en kipblokjes !! kon alles weggooien gatver bestel hier nooit meer !!!!

TS
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Bert op 15 Januari 2022

Klopt helemaal, nu leveren ze niets meer na faillissement.

Reageer op deze review

Gourmetschotels

Beoordeling 
 
10.0

Met kerst voor de eerste keer 2 grote gourmetschotels besteld. Was netjes verpakt op twee grote schalen, niet duur voor de hoeveelheid vlees en het was heerlijk!! Ga zeker nog meer bestellen. Is ons goed bevallen??

M
Was deze beoordeling nuttig? 4 1

Bert op 15 Januari 2022

Gelukkig zijn ze failliet na diverse soorten 2e keus vlees gehad te hebben zonder antwoord op klachten

Reageer op deze review

Kipfilet,boerengehakt ,kip rollade,frikando, gemarineerde rollade,leverworst en broodbeleg pakket

Beoordeling 
 
10.0

Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet naar voordelig lees ,want mijn man , ikzelf en mijn gezin vinden het vlees en beleg goede kwaliteit en goede smaak ,ik zal het zeker bij familie en vrienden aanbevelen .

MG
Was deze beoordeling nuttig? 2 3

J . D.. op 09 Januari 2022

Wacht maar tot het een keer niet goed is en je niets meer van dat bedrijf hoort.
Want REAGEREN is schijnbaareen vies woord.

Reageer op deze review

Osseworsten .spekjes

Beoordeling 
 
9.0

Ik vind het super vlees was goed verpakt . Heb ooit een klacht gehad over biefstuk werd vriendelijk behandeld en kreeg te goed of geld terug ik vind het super en bestel regelmatig

V
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Gourmetschotels

Beoordeling 
 
10.0

Vandaag onze gourmetschotels opgehaald. Ik was blij verrast.. meer dan prima schotel. Genoeg gevarieerd vlees. Prima levering

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Vanalles

Service 
 
1.0

De klantenservice is zeer onvriendelijk.

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

D op 25 December 2021

Helemaal mee eens.
Op mijn reaktie van 19-12, taal nog teken gehoord!!!!!
Dus mijn klacht was terecht.

WIE ZWIJGT STEMT TOE ! ! !

Reageer op deze review

Div artikelen

Beoordeling 
 
2.8

Div goederen besteld en niet gekregen.vr8jdag een email met de mededeling dat de goederen de volgende ochtend tussen 6 & 7 uur ochtend afgehaald kunnen/moeten worden.
Daar aangekomen, niemand aänwezig.
Sorry van de steunpunt,
Maar verder niets meer gehoord

D
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beoordeling 
 
1.0

akelige tent, gehakt stinkt en als je vraagt wat er mis is gegaan krijg je geen antwoord. contactpunt in roden is ook een ramp, geeft de helft van je bestelling mee thuis gekomen neem je contact op om te vragen waar de ontbrekende artikelen zijn. Als reactie krijg je "o is dat van jou, vergeten aan je mee te geven, graag binnen een kwartier ophalen" Nee 1x noot weer

AK
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

Rib eye.en biefstuk

Beoordeling 
 
8.8

Wouw...
Super lekker vlees voor een super prijs !

CB
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Kip en nog van alles

Beoordeling 
 
9.8

Zaterdag weer een grote bestelling opgehaald bij ophaalpunt veenoord
Weer zo als altijd .goed en vriendelijk ontvangen .
Alles was weer perfect zo als altijd .
Goed verpakt en alles klopte weer zo als altijd

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Bbq pakket

Beoordeling 
 
10.0

Bbq pakket besteld alles was netjes binnen gekomen.
Vriendelijke service punt
Kortom makkelijk te bestellen en het smaakte goed! Ga zo door we gaan er zeker meer bestellen!!

I
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Diversen gesneden vlees, gehakt, hamburgers, partyballethes, hachee vlees, kip en meer

Beoordeling 
 
8.3

Lekker vlees. Veel keuze. Mooi verpakt, goede smaak. Vriendelijk service punt. 1x was er iets niet bij. Duurde even voor ik reactie kreeg van klantenservice maar heb het de week erna er netjes bij gekregen.

E
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Diverse

Beoordeling 
 
5.5

Ik herken de verhalen over lekkende verpakking etc. Ook als je een opmerking hebt, wordt je niet echt vriendelijk benaderd.
Het zou beter zijn als men het vlees zou vacumeren. Dat heeft als voordeel dat het niet lekt om kruisbesmetting te voorkomen en dat men het thuis zo in de vriezer kan bewaren. Ik denk dat het uiteindelijk goedkoper en voor de hygiëne beter is.

H
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Kip, bereid vlees en maaltijd, rookworsten, varkensvleess

Beoordeling 
 
6.3

De onvoldoende voor levering en service is afgeleid van de verpakkingswijze die nogal (bloed) lekt, waardoor kruisbesmettingen plaats kunnen vinden. Ook natuurlijk in de koelkast van het afleveradres
Dus er moet verbeterd worden in betere waterdichte verpakking.

H
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Braadworst,spek,kipsnitzels,teveel om op te noemen

Beoordeling 
 
9.3

Heerlijk vlees voor een goede prijs.
Ga zo door.

YV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Beenham, gehakt, kipfilet, saté vlees

Beoordeling 
 
8.3

Heerlijk vlees voor een super prijs. Ook de groente is super vers. Voor die prijs en kwaliteit kan ik het in een supermarkt niet kopen. In supermarkt wordt vaak kleurstoffen gebruikt om het vlees er mooier uit te laten zien. Voordelig Vlees maakt geen gebruik van kleurstoffen, dus heeft voor mij de voorkeur boven een supermarkt.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Kip, gehakt hoh, vleeswaren, rundvlees,procureur, varkensbuik, kaas, balletjes etc.k

Beoordeling 
 
9.8

Er moet me één ding van het hart. Als men het vlees thuis wil invriezen, dan eerst alles uit de verpakking halen en heel goed afspoelen, droogdeppen of uit laten lekken en dan invriezen. Dan gaat het goed, maar doe je dit niet, ruikt het vlees niet fris meer. De sappen moeten echt verwijderd worden. Voor de rest heel fijn vlees en vleeswaren tegen heel ouderwetse prijzen. Ben er blij mee. Vind ook de service van de slager heel goed. Had hem gevraagd naar de mogelijkheid om de ribbetjes in kleinere stukken te zagen voor een Chinese maaltijd en hij heeft hier keurig gehoor aan gegeven. Koop alleen nog maar hier.

LE
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Grootverpakking kipfilet

Beoordeling 
 
1.0

Voor de “zomer stop” van voordeligvlees.nl een klacht ingediend.

Betreft:
Aanbieding 7,5kg kipfilet.
Toen ik bestelde stond advertentie nog op “verse kipfilet”

Echter....
Ik heb kipfilet opgehaald bij service punt.
Op verpakking stond dat kipfilet na ontdooien niet meer ongevriest mag worden.
U raad het al.... kipfilet ontdooid ontvangen, kan ik niets meer mee.
Dit treft niet schuld service punt! Want zowel service punt als chauffeur zijn niet op hoogte dat bevroren moet blijven tijdens vervoer of opslag service punt.

Na vele kwade mailtjes van mij omdat gewone mailtjes geen reactie op kwam, zelfs gedreigd de NVWA in te schakelen.

En wat is de reactie van voordeligvlees.nl....
Geen reactie maar een blokkade op mijn account!!!!

Oftewel, ik “MAG” hun klant niet meer zijn....

Zelfs nu na meer dan 2 maanden nog geen concreet antwoord ontvangen laat staan een voorstel hoe dit goed op te lossen....

Wellicht is voordeligvlees.nl een goede leverancier totdat je vragen/opmerkingen hebt.

Zie vooral de andere negatieve meldingen.

We hebben het hier over voedselveiligheid!
Daar mag niet mee gesold worden zoals voorseligvlees wellicht doet.

Resumé:
Bestellen gaat makkelijk.
Klacht, niemand thuis.
Dreigen met doorgeven NVWA, blokkade account en nog steeds geen reacties.

Ja,
Ik zet maandag definitief door bij NVWA. Met alle gegevens en meldingen.

Succes allen met de keuze om iets via deze site wel of niet te bestellen.

MV
Was deze beoordeling nuttig? 4 2

DM op 23 September 2021

Als er klachten komen wordt je overal geblokkeerd door ze. Ik kreeg het aan huis bezorgd dus zat zelfs geen service punt tussen en ook bevroren vlees ontdooid of half ontdooid met een datum sticker erop van langer geleden en bewaren bij -18 Ik kan daar niks meer mee. Ik heb ook melding gemaakt bij het NVWA helaas gaan ze in het bedrijf zelf kijken en niet bij de distributie ervan want daar gaat een hoop mis. Heb een halve vriezer vlees weggegooid en nooit geen reactie meer op gehad.

Hans op 26 Oktober 2021

Ik herken de verhalen over lekkende verpakking etc. Ook als je een opmerking hebt, wordt je niet echt vriendelijk benaderd.
Het zou beter zijn als men het vlees zou vacumeren. Dat heeft als voordeel dat het niet lekt om kruisbesmetting te voorkomen en dat men het thuis zo in de vriezer kan bewaren. Ik denk dat het uiteindelijk goedkoper en voor de hygiëne beter is.

Hans op 26 Oktober 2021

Ik herken deze verhalen zeer sterk. Als je opmerkingen hebt, dan zijn ze niet erg vriendelijk en ook qua lekkende verpakking ben ik niet tevreden.

Reageer op deze review

BBQ en vleeswaren pakket

Beoordeling 
 
8.8

Heerlijk vlees voor weinig,
Bedankt!

ED
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Kip Gehakt

Beoordeling 
 
2.5

Ik heb daar 2 kilo Kip en Gehakt besteld, en ik kreeg maar 1600 gram Kip en 1900gram Gehakt. Daarna bel je dat het niet goed is en krijg je geen geld terug of alsnog de goeie gewicht Vlees. Slechte serves, ik bestel er nooit weer wat en raad het andere ook af

TV
Was deze beoordeling nuttig? 0 3

Martin Wieberdink op 20 December 2021

Dit moet een incident zijn ,ik heb namelijk alleen maar goede ervaringen,meestal krijg ik meer gram dan op de verpakking staat ,om maar niet te spreken over de kwaliteit,die is fantastisch ,en mocht er een foutje gemaakt zijn,dan is dat in no time geregeld .Grz Martin

Reageer op deze review
Lees meer reviews

VoordeligVlees.nl informatie

Elke week de beste vlees aanbiedingen voor de laagste prijs ! Met tientallen servicepunten door het hele land is Vers&Verpakt de grootste online slagerij, elke week hebben wij de lekkerste vlees aanbiedingen. U kunt gemakkelijk, veilig en snel online bestellen. Betalen kan met iDEAL en vooraf contant. VoordeligVlees.nl is opgericht met de gedachte iedereen een overheerlijk stukje vlees op tafel te kunnen laten zetten, ook de mensen met een wat krapper budget! Met ons team van ruim 50 servicepunten door het hele land verzorgen wij elke week het vlees voor honderden klanten.

Foto's

IMG-20200518-WA0000
IMG-20200518-WA0002

Algemene informatie

Telefoonnummer
06 45238965
Verzendkosten
€ 1,50
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Productgroepen
vers vlees
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • contant bij afhalen

Elke week de beste vlees aanbiedingen voor de laagste prijs ! Met tientallen servicepunten door het hele land is Vers&Verpakt de grootste online slagerij, elke week hebben wij de lekkerste vlees aanbiedingen. U kunt gemakkelijk, veilig en snel online bestellen. Betalen kan met iDEAL en vooraf contant. VoordeligVlees.nl is opgericht met de gedachte iedereen een overheerlijk stukje vlees op tafel te kunnen laten zetten, ook de mensen met een wat krapper budget! Met ons team van ruim 50 servicepunten door het hele land verzorgen wij elke week het vlees voor honderden klanten. Onze aanbiedingen staan elke week van vrijdagavond tot maandagavond online. De bestellingen worden de volgende vrijdag en zaterdag geleverd.

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Koffievergelijk
 
9.3 (2)