VoordeligVlees.nl reviews

www.voordeligvlees.nl
 
8.0 (84)
voordelig vlees

84 VoordeligVlees.nl reviews

 
(45)
 
(17)
 
(10)
 
(5)
 
(8)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Tevreden

Beoordeling 
 
8.0

In het algemeen super tevreden over mijn bestellingen, alleen afgelopen weekend niet ik bestel Engelse bacon maar krijg andere gewoon bacon.
Dat is erg jammer, voor de rest zeer tevreden over alles.

CM
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Pizza broodjes

Beoordeling 
 
4.8

Helaas niet goed verpakt en geen instructies. En dan zeggen dat het aan de klant ligt dat ze niet goed bereid zijn een de klacht dan niet netjes willen afhandelen.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Echt geweldig

Beoordeling 
 
10.0

Ik heb inmiddels al net mijn 4e bestelling gekregen. Kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben. En tot verbazing smaakt alles echt GEWELDIG!! top service top bezorging ik ben er super dat ik jullie ontdekt hebt en raad jullie iedereen aan ?? ps die sparribsssss waren echt fantastisch ?% en ik hoop nog vele bestelling te mogen ontvangen van jullie ? TOPPERSSS!

LV
Was deze beoordeling nuttig? 2 4
Reageer op deze review

Top vlees voor top prijzen

Beoordeling 
 
10.0

Bestel al enige jaren bij vv mijn ervaringen zijn altijd goed . Ook wanneer er iets niet klopte werd ik redelijk snel geholpen en werd het opgelost of vergoed . Gelukkig heb ik dat niet vaak mee hoeven maken maar foutje is menselijk .
Het servicepunt waar ik haal ook zeer tevreden over al met al voor mij een dikke 10 . Ps standaard assortiment mag gerust uitgebreid worden met die heerlijke sate kroketten rundvlees kroketten filet american beenham ?

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 6
Reageer op deze review

Heerlijk vlees voor eerlijke prijs

Beoordeling 
 
9.5

Ik ben nu jaar klant van voordeligvlees en bevalt ons erg goed . Vlees is heerlijk je proeft duidelijk verschil met supermarkt . Favorieten zijn hier dijfilet rollades en filet american

RG
Was deze beoordeling nuttig? 1 3
Reageer op deze review

tevreden en heerlijk vlees

Beoordeling 
 
10.0

ik bestel al ruim 3 jaar bij voordeligvlees en ik ben er nog net zo tevreden over als de eerste keer dat ik bestelde.
het vlees ziet er altijd mooi uit en is heerlijk, ook de groenten en het fruit die ze sinds kort verkopen smaakt heerlijk.
als er iets niet klopt wordt het ook snel en netjes opgelost.
ik hoop dat voordeligvlees nog heel lang doorgaat en dat wij nog heel lang van al hun lekkers mogen blijven genieten!!!
ik heb alleen 1 vraagje, Wanneer komen de gehaktstafen en de spareribs weer in de aanbieding want mijn zoontje is daar verzot op hihi

B
Was deze beoordeling nuttig? 2 3
Reageer op deze review

Dik tevreden

Beoordeling 
 
10.0

Ik heb inmiddels al net mijn 4e bestelling gekregen. Kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben. Als er iets niet bijzit krijg je gelijk het geld terug, sneller kan niet. De klantenservices is ook super aardig en staan je gelijk te woord als er iets is. Ben er super blij mee

C
Was deze beoordeling nuttig? 2 4
Reageer op deze review

SUPERRRRRRR

Beoordeling 
 
10.0

Zelf ben ik al een tijdje "servicepunt" en ik doe het met veel plezier,(en denk ook wel passie ;) ) een goede klant is een tevreden klant.. en die heb ik gelukkig veel !! Ik lees hier met verbazing de reviews !!! zelf heb ik best een groot klantenbestand opgebouwd, en zover ik weet ook allemaal tevreden klanten... kleine problemen los ik zelf op , zoals ik denk zelf als klant geholpen te willen worden, en dan praat ik dus over een leverings foutje , dat kan een niet geleverd item zijn of ,zoals ik net las, een te weinig gewicht van de kaas.. het is natuurlijk ook best lastig om exact een kilo blok kaas te snijden. maar als servicepunt sta ik voor mijn klanten en los het op zodat zowel de klant als ik tevreden ben.
Als service punt zijnde maak ik ook elke dag gebruik van de producten.. en ik ben er super tevreden over.. bij twijfel zou ik anders ook direct gestopt zijn. .maar het vlees e.d is gewoon goed!!! mijn uitlevering vind buiten plaats, zodra de leveringsdag is aangebroken zet ik mijn klanten in een door mij gemaakte whatsapp groep, ik geef daar rond 11 uur de geschatte tijd aan van de levering,daarna krijgen ze een bericht dat het echt is geleverd en moeten ze het binnen 30 minuten ophalen, Nu gezien de buiten temperatuur is het goed te doen voor het vlees, in de zomer STA ik er ook echt op dat ze het op tijd komen ophalen OF aangeven dat ze later komen zodat ik het koel kan bewaren... zo probeer ik mijn klanten behulpzaam te zijn en ik hoor ze niet over zuur of bedorven vlees... je kan wel alles op de slager afschuiven, maar als ik in de zomer naar de slager rijdt voor vlees, ik leg het in de auto en ga nog even bij een kennis op koffie visite, waarna bij thuiskomst mijn vlees vies ruikt...is het dan de slagers fout????????? IK BEN DIK TEVREDEN !!!

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 3
Reageer op deze review

Huh ??

Beoordeling 
 
8.8

Al enige tijd bestel ik alleen nog maar mijn vlees bij voordelig vlees en ik moet zeggen dat het lekker en goed vlees is voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Er is weleens iets niet geleverd bij mijn bestelling maar na het melden hiervan ook weer netjes opgelost.

Ga zo door !

MD
Was deze beoordeling nuttig? 1 3
Reageer op deze review

Patat

De frites zijn zo heerlijk, haal die er niet uit.

MS
Was deze beoordeling nuttig? 1 2
Reageer op deze review

Slechte service, diepvries ipv vers vlees.

Beoordeling 
 
1.0

Nadat de bestelling niet klopte, 2 producten niet geleverd en 2 producten verkeerd. Meerdere malen contact gezocht en wordt steeds beterschap beloofd. Na verloop van tijd nog steeds mijn producten niet gekregen. En op bellen en appen word niet meer gereageerd.

De producten die ik had besteld waren voor het grootste gedeelte gewoon diepgevroren ipv vers vlees, zoals wel wordt aangegeven op de site.

Ik ga het programma Kassa en andere socialmedia aanschrijven. Bovendien ga ik aangifte doen, het is natuurlijk gewoon pure diefstal op deze manier.

Ik zou hier nooit bestellen!!

P
Was deze beoordeling nuttig? 4 1

Daan op 11 Februari 2021

Ook even melding bij radar maken!

Loes Eikens-Choufoer op 12 Februari 2021

Patrick, dan is er vast iets anders aan de hand. Heb wat u beschrijft, nog nooit meegemaakt. Ik krijg eerder het idee, dat dit aan het servicepunt ligt. Heb ook wel eens meegemaakt, dat iets niet voorradig bleek te zijn, maar dat werd alrijd direct verteld en dan kreeg ik het geld voor datproduct onmiddelijk terug. Heb nog nooit verkeerde producten ontvangen. Het servicepunt verdeelt debestelde producten, dus niet de slager. Ben zelf dolgelukkig met deze slager, die ook nog eens probeert om aan een bepaald soort vlees of vleeswaren voor je te komen, als men hier om vraagt. Ben uiterst tevreden.

Patrick. op 16 Februari 2021

Loes,

Heel.fijn dat je tevreden bent, wij van voordelig vlees.nl adviseren natuurlijk voordeligvlees.nl

Feit is dat ik diepgevroren vlees krijg wat aan de datum is. Dit terwijl er vers wordt beloofd bij jullie op de site.

Feit is ook dat ik als vanaf december 2020 mijn bestelde en betaalde producten probeer te krijgen. Ik heb besteld en gemaild via de site. Dit heeft dus alles te maken met jullie slager die de boel niet op orde heeft. Dit lees je ook in heel veel reviews terug.

Het zou fijn zijn als er gepaste aktie wordt genomen, ik op z'n minst word gecompenseerd en m'n betaalde spullen krijg, in plaats dat je hier je straatje probeert schoon te houden op de site.

Reageer op deze review

Slecht verrot vlees

Beoordeling 
 
1.0

Jammer Marcel je hebt WEER aan de datum vlees 2 kilo biefstuk kunnen weggooien en de klantenservice geeft geen reactie, zal er een foto bij doen hoe het er na 1 nachtje uitziet.
Bhabha vies schandalig dat je dit WEER doet....nog niet zat in de rechtbank gezeten zeker?

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 3

Dorien spek op 12 Februari 2021

Schandalig zeg om iemand op social media zo de grond in te boren.
Ik ben het er totaal NIET mee eens en koop toch regelmatig vlees van Voordelig vlees.

Blijf maar lekker aan de weg timmeren beste mensen, ik blijf lekker genieten.

Reageer op deze review

Verrot eten, slechte klantenservice en liegen

Beoordeling 
 
4.5

vaak is vlees best te doen. is er echter een probleem dan laten ze de klant in de kou staan.

en als servicepunt Sta je er tussen en verlies je klanten door de houding vanuit het bedrijf.

Daarnaast liegen ze, zeilen tegen de klant een servicepunt af terwijl hun de schuldige zijn.

en ipv een gesprek aangaan zijn ze van het blokkeren.
erg onprofessioneel

R
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Geweldig gewoon

Beoordeling 
 
10.0

Vandaag mijn eerste levering ontvangen. Alles toppie verzorgd. Ga zo door schatten.

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 3
Reageer op deze review

Tevreden

Beoordeling 
 
10.0

In december vlees en kip voor de kerst besteld en gelijk diepgevroren in januari wilden we kipfile hebben was niet koper rook niet lekker en kleefde aan de handen eerst onze lieve sandra in kennis gesteld en ik moest een klacht indienen bij het bedrijf zelf en heb dat gedaan en savonds gelijk een bericht van het bedrijf dat er vrijdags 2 kilo file mee gestuurd naar sandra in Eibergen super tiptop voor de rest super tevreden over jullie en zekers sandra in Eibergen dank jullie wel

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

kaas

Beoordeling 
 
6.5

ben tot nu toe heel tevreden over het vlees had nu een keer kaas besteld, dit zou een kilo moeten zijn want daar betaal je voor en had maar ruim 850 gram, dus 150 gram te weinig maar je betaald er wel voor, ga nu alles na wegen, want ik wil gewoon hebben waar ik voor betaal, de kaas zelf is heerlijk maar voel me toch genaaid, voor die prijs. jammer dat dit gebeurt want ben voor de rest best tevreden

SH
Was deze beoordeling nuttig? 2 2

Ashley van dongen op 17 Januari 2021

Wij kijken uit naar uw tevreden reacties ?

Reageer op deze review

Zuur vlees

Beoordeling 
 
3.0


Eerste keer vlees besteld alles was goed toen kreeg ik zuur vlees daar word niks aan gedaan ook op de biefstuk zitten donkere.plekken op als ze zo mensen behandelen zal ik zeggen niks meer bestellen ook de datums kloppen niet ze doen er niks aan gewoon jammer dit

SR
Was deze beoordeling nuttig? 5 2

Ashley op 17 Januari 2021

Mensen verwarren verpakkingsdatum wel eens met houdbaarheidsdatum.
Tip goed de verpakking lezen.

Wij gebruiken geen kleurstoffen in ons vlees en leveren thuis af.
Het kan voorkomen dat doordat pakjes tegen elkaar liggen in onze koelwagens er wat verkleuring kan ontstaan.

Reageer op deze review

Goede service

Beoordeling 
 
10.0

Voor de 4x bestelling gedaan, super vlees en andere produkten,wij zijn zeer tevreden ook het service punt Eibergen is een pluimpje waard,tot de volgende bestelling.

HR
Was deze beoordeling nuttig? 2 7
Reageer op deze review

zuur dat er geen reactie komt

Beoordeling 
 
5.3

Ik ben een maand service punt geweest en 2 keer klachten gehad over zuur en bedorven vlees, geef dat aan en word meteen geblokkeerd overal

R
Was deze beoordeling nuttig? 6 0

Meeuwsen op 19 December 2020

Het is toch triest dit bericht. Ik ben ook overal geblokkeerd op social media en op mijn mail reageren ze niet. Ik had voor de 3e x besteld en kreeg vlees binnen met een datum van veel eerder en bewaaradvies -18 maar het kwam gekoeld binnen, op fb foto geplaatst en gevraagd hoe dit kan zeggen ze u kunt het gewoon eten. Helaas vorige week kip tapas stokjes gegeten van ze en ik vond ze al een vreemd geurtje hebben en ben flink ziek geworden daarna. Mijn maag en darmen zijn nog niet in orde. Kipnuggets waar op de verpakking frozen staat en dat niet zijn?? Ik durf niks meer te eten van ze. Negeren en blokkeren bij klachten zijn ze erg goed in. Heb een melding bij het NVWA gemaakt en eigenlijk zou u dat ook moeten doen. Lees alleen vreselijke verhalen van ze dus ik ben er bang voor

Ashleyvandongen op 23 December 2020

Goededag
Bent u dezelfde meeuwsen die laatst nog zo,n positieve recensie schreef?
Verbazingwekkend.

Meeuwsen op 24 December 2020

Ja dat klopt had toen net mijn vlees binnen dus was nog aan het testen. En de 3e bestelling ging dus mis. Verbazingwekkend ook dat jullie niet op mijn mail reageren. Ik stel toch gewoon vragen en als jullie helder zijn en mij gewoon antwoord geven dan krijg je niet van deze recensies. Negeren kunnen jullie als de beste en blokkeren op social media ook. Zo ga je niet met klanten om. Oh ja heb hier nog 3 kratjes staan komen jullie die nog ophalen of mogen ze naar de stort? Als ik dan verschillende verhalen lees van bedorven vlees en zelfs een service punt compleet negeren dan vind ik dit heel triest

Meeuwen op 24 December 2020

Jullie zijn echt te erg zelfs mijn reactie hier verwijderen. Dan heb je toch echt iets te verbergen.

Meeuwsen op 24 December 2020

Verbazingwekkend dat jullie reacties verwijderen. Wat hebben jullie in vredesnaam te verbergen. Geef gewoon reacties ipv mensen te negeren

Meeuwsen op 08 Januari 2021

Helaas ook slechte ervaring met ze en reageren nergens meer op. Heb de vriezer nog vol maar durf het niet meer te eten, zo zonde dit.

Sjaak op 08 Januari 2021

Eerste keer vlees besteld alles was goed toen kreeg ik zuur vlees daar word niks aan gedaan ook op de biefstuk zitten donkere.plekken op als ze zo mensen behandelen zal ik zeggen niks meer bestellen ook de datums kloppen niet ze doen er niks aan gewoon jammer dit

Reageer op deze review

Geen andwoord op klacht

Beoordeling 
 
8.8

Wij hebben voor ongeveer een maand terug vlees besteld en laten leveren in Boxmeer alles niks mis mee wij hadden daar ook Braadworst bij maar met bakken werd die niet bruin en was heel droog en korrelig als je het wou snijden viel het geheel korrelig uit elkaar ik heb per mail daar vragen op gesteld maar tot de dag van vandaag niks gehoord de rest van het vlees was goed en trouwens eerder ook worst gehad en die bakte wel goed zowel in de pan met boter maar ook in de Airfryer hoor ik hier nu nog wel iets van ???

HV
Was deze beoordeling nuttig? 0 5
Reageer op deze review
Lees meer reviews

VoordeligVlees.nl informatie

Elke week de beste vlees aanbiedingen voor de laagste prijs ! Met tientallen servicepunten door het hele land is Vers&Verpakt de grootste online slagerij, elke week hebben wij de lekkerste vlees aanbiedingen. U kunt gemakkelijk, veilig en snel online bestellen. Betalen kan met iDEAL en vooraf contant. VoordeligVlees.nl is opgericht met de gedachte iedereen een overheerlijk stukje vlees op tafel te kunnen laten zetten, ook de mensen met een wat krapper budget! Met ons team van ruim 50 servicepunten door het hele land verzorgen wij elke week het vlees voor honderden klanten.

Foto's

IMG-20200518-WA0000
IMG-20200518-WA0002

Algemene informatie

Telefoonnummer
06 45238965
Verzendkosten
€ 1,50
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Productgroepen
vers vlees
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • contant bij afhalen

Elke week de beste vlees aanbiedingen voor de laagste prijs ! Met tientallen servicepunten door het hele land is Vers&Verpakt de grootste online slagerij, elke week hebben wij de lekkerste vlees aanbiedingen. U kunt gemakkelijk, veilig en snel online bestellen. Betalen kan met iDEAL en vooraf contant. VoordeligVlees.nl is opgericht met de gedachte iedereen een overheerlijk stukje vlees op tafel te kunnen laten zetten, ook de mensen met een wat krapper budget! Met ons team van ruim 50 servicepunten door het hele land verzorgen wij elke week het vlees voor honderden klanten. Onze aanbiedingen staan elke week van vrijdagavond tot maandagavond online. De bestellingen worden de volgende vrijdag en zaterdag geleverd.

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Koffievergelijk
 
9.3 (2)