VoordeligVlees.nl reviews, beoordelingen en ervaringen

www.voordeligvlees.nl
 
7.8 (105)
voordelig vlees

105 VoordeligVlees.nl reviews

 
(52)
 
(23)
 
(14)
 
(6)
 
(11)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Diverse

Beoordeling 
 
5.5

Ik herken de verhalen over lekkende verpakking etc. Ook als je een opmerking hebt, wordt je niet echt vriendelijk benaderd.
Het zou beter zijn als men het vlees zou vacumeren. Dat heeft als voordeel dat het niet lekt om kruisbesmetting te voorkomen en dat men het thuis zo in de vriezer kan bewaren. Ik denk dat het uiteindelijk goedkoper en voor de hygiëne beter is.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Kip, bereid vlees en maaltijd, rookworsten, varkensvleess

Beoordeling 
 
6.3

De onvoldoende voor levering en service is afgeleid van de verpakkingswijze die nogal (bloed) lekt, waardoor kruisbesmettingen plaats kunnen vinden. Ook natuurlijk in de koelkast van het afleveradres
Dus er moet verbeterd worden in betere waterdichte verpakking.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Braadworst,spek,kipsnitzels,teveel om op te noemen

Beoordeling 
 
9.3

Heerlijk vlees voor een goede prijs.
Ga zo door.

YV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Beenham, gehakt, kipfilet, saté vlees

Beoordeling 
 
8.3

Heerlijk vlees voor een super prijs. Ook de groente is super vers. Voor die prijs en kwaliteit kan ik het in een supermarkt niet kopen. In supermarkt wordt vaak kleurstoffen gebruikt om het vlees er mooier uit te laten zien. Voordelig Vlees maakt geen gebruik van kleurstoffen, dus heeft voor mij de voorkeur boven een supermarkt.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Kip, gehakt hoh, vleeswaren, rundvlees,procureur, varkensbuik, kaas, balletjes etc.k

Beoordeling 
 
9.8

Er moet me één ding van het hart. Als men het vlees thuis wil invriezen, dan eerst alles uit de verpakking halen en heel goed afspoelen, droogdeppen of uit laten lekken en dan invriezen. Dan gaat het goed, maar doe je dit niet, ruikt het vlees niet fris meer. De sappen moeten echt verwijderd worden. Voor de rest heel fijn vlees en vleeswaren tegen heel ouderwetse prijzen. Ben er blij mee. Vind ook de service van de slager heel goed. Had hem gevraagd naar de mogelijkheid om de ribbetjes in kleinere stukken te zagen voor een Chinese maaltijd en hij heeft hier keurig gehoor aan gegeven. Koop alleen nog maar hier.

LE
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Grootverpakking kipfilet

Beoordeling 
 
1.0

Voor de “zomer stop” van voordeligvlees.nl een klacht ingediend.

Betreft:
Aanbieding 7,5kg kipfilet.
Toen ik bestelde stond advertentie nog op “verse kipfilet”

Echter....
Ik heb kipfilet opgehaald bij service punt.
Op verpakking stond dat kipfilet na ontdooien niet meer ongevriest mag worden.
U raad het al.... kipfilet ontdooid ontvangen, kan ik niets meer mee.
Dit treft niet schuld service punt! Want zowel service punt als chauffeur zijn niet op hoogte dat bevroren moet blijven tijdens vervoer of opslag service punt.

Na vele kwade mailtjes van mij omdat gewone mailtjes geen reactie op kwam, zelfs gedreigd de NVWA in te schakelen.

En wat is de reactie van voordeligvlees.nl....
Geen reactie maar een blokkade op mijn account!!!!

Oftewel, ik “MAG” hun klant niet meer zijn....

Zelfs nu na meer dan 2 maanden nog geen concreet antwoord ontvangen laat staan een voorstel hoe dit goed op te lossen....

Wellicht is voordeligvlees.nl een goede leverancier totdat je vragen/opmerkingen hebt.

Zie vooral de andere negatieve meldingen.

We hebben het hier over voedselveiligheid!
Daar mag niet mee gesold worden zoals voorseligvlees wellicht doet.

Resumé:
Bestellen gaat makkelijk.
Klacht, niemand thuis.
Dreigen met doorgeven NVWA, blokkade account en nog steeds geen reacties.

Ja,
Ik zet maandag definitief door bij NVWA. Met alle gegevens en meldingen.

Succes allen met de keuze om iets via deze site wel of niet te bestellen.

MV
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

DM op 23 September 2021

Als er klachten komen wordt je overal geblokkeerd door ze. Ik kreeg het aan huis bezorgd dus zat zelfs geen service punt tussen en ook bevroren vlees ontdooid of half ontdooid met een datum sticker erop van langer geleden en bewaren bij -18 Ik kan daar niks meer mee. Ik heb ook melding gemaakt bij het NVWA helaas gaan ze in het bedrijf zelf kijken en niet bij de distributie ervan want daar gaat een hoop mis. Heb een halve vriezer vlees weggegooid en nooit geen reactie meer op gehad.

Hans op 26 Oktober 2021

Ik herken de verhalen over lekkende verpakking etc. Ook als je een opmerking hebt, wordt je niet echt vriendelijk benaderd.
Het zou beter zijn als men het vlees zou vacumeren. Dat heeft als voordeel dat het niet lekt om kruisbesmetting te voorkomen en dat men het thuis zo in de vriezer kan bewaren. Ik denk dat het uiteindelijk goedkoper en voor de hygiëne beter is.

Hans op 26 Oktober 2021

Ik herken deze verhalen zeer sterk. Als je opmerkingen hebt, dan zijn ze niet erg vriendelijk en ook qua lekkende verpakking ben ik niet tevreden.

Reageer op deze review

BBQ en vleeswaren pakket

Beoordeling 
 
8.8

Heerlijk vlees voor weinig,
Bedankt!

ED
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Kip Gehakt

Beoordeling 
 
2.5

Ik heb daar 2 kilo Kip en Gehakt besteld, en ik kreeg maar 1600 gram Kip en 1900gram Gehakt. Daarna bel je dat het niet goed is en krijg je geen geld terug of alsnog de goeie gewicht Vlees. Slechte serves, ik bestel er nooit weer wat en raad het andere ook af

TV
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review

lekker vlees

Beoordeling 
 
8.8

Vlak voor de zomervakantie mijn eerste bestelling geplaatst. Alles was keurig verpakt (neem wel een extra binnentasje mee voor in de koeltas want het vleesnat loopt er wel uit). Het vlees wat ik tot nu toe heb gebruikt is prima van kwaliteit en smaak. Ophalen bij een servicepunt is geen probleem, als het niet binnen een half uur kan is overleg altijd mogelijk. Ik bestel zeker vaker, ben helemaal tevreden!

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Bedorven vlees

Beoordeling 
 
5.3

Had bedorven gehakt wat zuur was
Klantenservice gemaild hoe ze dit op gingen lossen kreeg 'n lullige mail terug dat 't best grijs mocht zijn 't was gewoon zuur bedorven 'n klacht is 'n kans die wij hun gegeven hebben
Helaas koop daar nooit geen vlees weer

HS
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Chantal Meeuwen op 29 Augustus 2021

Dan bent u vast iemand die vaker klaagt...
Mijn ervaring met de service is heel anders.

Reageer op deze review

Lekker vlees en fijne service

Beoordeling 
 
8.3

Lekker vlees in BBQ pakket en veel.
Vriendelijke man die het vlees thuis afleverde.
Erg tevreden, ga zo door!

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Ervaring

Beoordeling 
 
10.0

Prima. Veel variatie. Smakelijk. De gemarineerde filetlapjes zijn heerlijk. Jannie is altijd heel vriendelijk. Ben zeer tevreden. Snap alleen niet dat er niet meer mensen zijn die er gebruik van maken

ES
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Gehaktballetjes

Beoordeling 
 
2.5

Jullie heb en hele lekkere gehaktballetjes maar de laatste tijd krijg ik het met vieze saus eroverheen
Bij klantenservice zeggen ze eerst even afspoelen met water. Maar dan vieze zurige smaak eraan.
Jammer dat het er niet bij staat met of zonder saus.
Ik durf ze niet meer te bestellen

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Heerlijk en voordelig vlees

Beoordeling 
 
9.3

Nu een paar keer geprobeerd. Eerst schrok ik wel de verpakkingen en het vlees waren erg nat. Maar tot nu was alles echt lekker. Heerlijke kipburgers, varkensnek om heerlijk pulled pork te maken. Van alles, ik ben er blij mee

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Geweldig !!

Beoordeling 
 
10.0

Super netjes verpakt en fijn dat je een berichtje krijgt als, je wat verder weg woont. Prachtig vlees !!! Vriendelijke mensen. Ik haal uit Veenoord .

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

krijg geen adres door waar ik het moet halen.

Beoordeling 
 
3.3

krijg geen adres waar ik het af moet halen.

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

wilma op 29 Mei 2021

Volgens mij kunt u dat aangeven waar u het op wil halen.

Ashley op 23 Juni 2021

Op de site staat beschreven dat u een service punt bij u in de buurt kunt aanklikken om te bestellen , waar u het vlees ook op kunt halen.
Info staat allemaal op de site van voordelig vlees.
We hopen natuurlijk dat het nu wel lukt, anders helpen we u gewoon.

Reageer op deze review

Vlees

Beoordeling 
 
8.5

Vind het iritand dat als je een product aantikt voor je winkelwagen dat na het toevoegen je weer de hele site afmoet tot het product dat je als laatste besteld hebt.
Verder duidelijke foto's van de producten en prijzen.

DV
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Supper

Beoordeling 
 
10.0

Heb nu drie keer besteld en ga zeker nog vaker bestellen ben er suppee tevreden over

CV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Waardeloze service na klacht.

Beoordeling 
 
6.3

Min ervaring van afgelopen week, servicepunt is super vriendelijk,
hele lieve mensen, maar het was niet helemaal goed en goed gegaan.


Beste Klantenservice

Ten eerste was de bestelling voor 2/3 niet compleet maar heeft het
afhaalpunt opgelost door het restant bedrag aan mij terug te betalen

Ten tweede was het runderrookvlees niet helemaal in orde het rook echt
heel erg zuur en niet fris.

Dit wilde ik even doorgegeven, het gaat om bestelling; [Bestelling
#145151] (14 mei 2021)

Mvgr

Reactie van hun;

Dank voor uw mail.
Het is handig als u uw servicepunt bij de mail toe voegt volgende keer.

Wat betreft de terugbetaling dat is correct uitgevoerd , dat weten onze servicepunten.
( bij ontbrekende artikelen)
Kan wel eens gebeuren, helaas.

Wat betreft de rookvlees die zuur zou zijn, daar kan ik op antwoorden
dat u echt de enige bent van de vele vleeswaren die we verkocht hebben
en dit niet aan de vleeswaren kan liggen.

Wij werken met een EEG nummer en al onze producten worden volgens
deze norm gekeurd wat verplicht is voor de verkoop.

Het kan zijn dat de vleeswaren wat lichter of sterker gezouten is.

Vriendelijke groet
Team voordeligvlees

Mijn reactie ;

Bedankt voor je reactie

Servicepunt kun je ook via het bestelnummer terugvinden?

Toch.

Het gaat om me niet om die 90 eurocenten maar ik vind jullie reactie niet echt netjes en correct.

Ik heb geen klacht over het servicepunt.

Ik ben tot nu toe de misschien de enige die reclameert en de dag is nog niet om.

De opbouw van een mail is ook een kunst of gave en de klant is altijd koning.

Mvgr

hun reactie;


Goededag,
Bedankt voor uw opbouwende kritiek.

Vriendelijke groet
Team voordeligvlees

Dus met zo een niets afdoende service en reactie "lossen"hun het op.

IK koop daar dus niets meer ik heb er tot nu toe 4 bestellingen gedaan en het vlees is niet
allemaal van top kwaliteit maar ik koop er nu omdat mijn budget wat minder is.

B
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

Carola op 28 Augustus 2021

Ik snap wat je bedoelt. Wat een slechte klantenservice. Erg on professionele servis.

Reageer op deze review

Tevreden

Beoordeling 
 
8.5

Super prijs voor super spullen gehakt bestel ik regelmatig goede kwaliteit
Voordeligvlees ga zo door

G
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

VoordeligVlees.nl informatie

Elke week de beste vlees aanbiedingen voor de laagste prijs ! Met tientallen servicepunten door het hele land is Vers&Verpakt de grootste online slagerij, elke week hebben wij de lekkerste vlees aanbiedingen. U kunt gemakkelijk, veilig en snel online bestellen. Betalen kan met iDEAL en vooraf contant. VoordeligVlees.nl is opgericht met de gedachte iedereen een overheerlijk stukje vlees op tafel te kunnen laten zetten, ook de mensen met een wat krapper budget! Met ons team van ruim 50 servicepunten door het hele land verzorgen wij elke week het vlees voor honderden klanten.

Foto's

IMG-20200518-WA0000
IMG-20200518-WA0002

Algemene informatie

Telefoonnummer
06 45238965
Verzendkosten
€ 1,50
Levertijd
5 - 10 werkdagen
Productgroepen
vers vlees
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • contant bij afhalen

Elke week de beste vlees aanbiedingen voor de laagste prijs ! Met tientallen servicepunten door het hele land is Vers&Verpakt de grootste online slagerij, elke week hebben wij de lekkerste vlees aanbiedingen. U kunt gemakkelijk, veilig en snel online bestellen. Betalen kan met iDEAL en vooraf contant. VoordeligVlees.nl is opgericht met de gedachte iedereen een overheerlijk stukje vlees op tafel te kunnen laten zetten, ook de mensen met een wat krapper budget! Met ons team van ruim 50 servicepunten door het hele land verzorgen wij elke week het vlees voor honderden klanten. Onze aanbiedingen staan elke week van vrijdagavond tot maandagavond online. De bestellingen worden de volgende vrijdag en zaterdag geleverd.

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Koffievergelijk
 
9.3 (2)