WerkschoenenWinkel

WerkschoenenWinkel
0   1  

www.werkschoenenwinkel.nl
 
8.7 (124)
werkschoenenwinkel

WerkschoenenWinkel.NL is al 5 jaar de grootse online in werkschoenen. WerkschoenenWinkel biedt vele modellen veiligheidsschoenen en werklaarzen met stalen neus en zool of lichtere materialen zoals composite en kevlar.

Daarnaast kun je bij WerkschoenenWinkel.nl ook terecht voor inlegzolen, werksokken en onderhoudsproducten voor werkschoenen. Op werkdagen voor 15:00 bestelt betekent de volgende dag al in huis. Werkschoenenwinkel is betrouwbaar door het Qshops keurmerk en veilige betaalmethodes zoals iDeal en Paypal.

124 beoordelingen over WerkschoenenWinkel

 
(86)
 
(23)
 
(8)
 
(4)
 
(3)
Beoordeling 
 
8.7
 
9.0
 
8.8
 
8.5
 
8.7
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Marianna Aghakhanyan
Beoordeling 
 
2.0

Slecht service, niet professioneel behandeling

Ik heb op 19 maart via werkschoenenWinkel.nl werkschoenen besteld en heb daarvoor betaald €102,79. Ik kreeg geen bevestiging voor, volgende dag heb ik gebeld om te vragen of bestelling in goede orde ontavengen is,het antwoord was ja en ze belofte dat volgende werkdag krijg ik mijn werkschoenen thuis bezorgd . Volgende werkdag krijg ik deze bericht “Na ons telefoon gesprek heb ik nog even uw bestelling gecontroleerd en nou is gebleken dat wij de Puma Race 62464 pas vanaf maat 40 kunnen leveren. Dit is verkeerd aangegeven op de website, waarvoor onze oprechte excuses. Wel hebben wij als alternatief de Puma Race 62468 die wij kunnen leveren vanaf maat 37. Graag horen wij of u de bestelling wilt annuleren of dat u het alternatief wenst te ontvangen. Let wel op: wij kunnen het alternatief pas sturen als wij de betaling van het verschil hebben ontvangen. Dit kan 1 a 2 werkdagen duren. Als ik het me goed herinner zei u dat u de schoenen dinsdag nodig heeft. Wij horen graag waar u voor kiest”
Ik
Moest de bestelling annuleren en heb mijn aankoopbedrag teruggevraagd . Tot nu toe 1 april (het is al 13 dagen na de bestelling ) heb ik mijn aankoopbedrag niet gekregen terwijl heb ik al 5 keer e-mail gestuurd naar klantenservice en 2 keer gebeld. Ze beloofden elke keer binnen enkele dagen geld terugstorten op mijn rekening . Ik zal nog 2 werkdagen opwachten , daarna ga ik juridische stapen ondernemen .

Was deze beoordeling nuttig? 

Lisa England op 05 April 2018

Geachte mevrouw Aghakhanyan,

Wat vervelend om te horen dat het zo is verlopen en dat u onze service zo ervaart. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Dit is niet de werkwijze en procedure die wij gewend zijn, normaal gesproken heeft u binnen een paar dagen al uw geld terug op uw rekening. Ik zie dat het bedrag op dinsdag 3 april 2018 is gecrediteerd. Ik vermoed dat u het vandaag op uw rekening kunt verwachten. Ik heb u ook een e-mail verstuurd met hierin de informatie.

Nogmaals, onze excuses voor het ongemak. Wij hopen dat u de juiste werkschoenen kunt vinden.

Met vriendelijke groet,

Lisa England
Customer Service.

Reageer op deze review
Mario
Beoordeling 
 
9.0

Meer dan tevreden

Degelijke veiligheidsschoen die wel modieus oogt.

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op 08 Juni 2017

Geachte heer Mario,

Hartelijk bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de werkschoenen.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Nancy
Beoordeling 
 
5.5

Werkschoenen

2 paar werkschoenen besteld. Prima schoenen en snelle levering. Alleen ergens anders veel goedkoper. Dus had spijt. Maar was niks aan te doen. Ik kon ze terug sturen zeiden ze maar dan moest ik weer verzendkost betalen. Belachelijk trouwens bij werken met merken betaal je geen verzendkosten. Bij de klanten servers werd ik wel 4x in de wacht gezet omdat ze mijn vraag steeds aan iemand anders moest vragen. :(

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op 08 Juni 2017

Geachte mevrouw Nancy,

Hartelijk bedankt voor uw review. Onze excuses voor het ongemak betreft de verzendkosten naar het postkantoor en dat u vaak in de wacht werd gezet. Wij willen u natuurlijk zo goed mogelijk te woord staan en willen u geen valse informatie toezeggen. Contact met het magazijn is hiervoor nodig.

Wij willen u in ieder geval bedanken voor uw geduld en wensen u alsnog veel plezier met uw werkschoenen.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Woebe
Beoordeling 
 
10.0

Mijn eerste keus

Ik heb alleen maar goede ervaringen met deze winkel. Eerste keer had ik wat besteld en alles was prima. Tweede keer wilde ik hetzelfde product nogmaals bestellen maar ik was de site vergeten. Vanwege de goede service heb ik via google nog even goed gezocht en uiteindelijk terug op de juist site gekomen. Nu staat hij in favorieten.
Zegt genoeg toch?

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op 08 Juni 2017

Geachte heer/mevrouw Woebe,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het fijn om te horen dat u onze service als behulpzaam heeft ervaren en u zeer tevreden bent over de geleverde werkschoenen.

Ook vinden wij het zeer positief om te horen dat u onze website onder uw favorieten heeft opgeslagen.

Wij zien u graag weer terug bij WerkschoenenWinkel.NL.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review
Yvonne
Beoordeling 
 
8.5

snelle levering

Voor mijn zoon veiligheidswerkschoenen besteld voor zijn stage. Was dus op zoek naar betaalbare schoenen. Zeer tevreden. Snelle levering en heel betaalbaar.

Was deze beoordeling nuttig? 

Miranda van Elst op 01 Juni 2017

Geachte mevrouw Yvonne,

Hartelijk bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u zeer tevreden bent en de levering snel heeft plaats gevonden.

Wij wensen uw zoon veel plezier met zijn werkschoenen.

Met vriendelijke groet,

Miranda van Elst
Customer Service

Reageer op deze review

Fatih
Beoordeling 
 
6.0

Beoordeling bestelling.

Levering had 2 uur vertraging. De eerste poging moest ik vanavond naar werk was thuis vanaf 12 uur middag tot 6 uur avond. Bezorger kwam pas rond 8 uur toen was ik niet meer thuis... De tweede poging had iets meer dan 5 uur vertraging dus wat betreft de levering vond ik zeer slecht.

De bestelling via de website ging wel soepel.

Was deze beoordeling nuttig? 

Lisette op 24 Mei 2017

Geachte Fatih,

Wat vervelend om te horen. Onze excuses voor het ongemak, maar helaas zijn wij afhankelijk van Post.NL qua bezorging. Wij zullen hen erop aanspreken.

Met vriendelijke groet,

Lisette Verhagen
Customer Service

Reageer op deze review
Toon Binneveld
Beoordeling 
 
4.8

Werkschoenenwereld neemt klant niet serieus en levert veel later dan beloofd

Aanvankelijk leek alles soepel te gaan. Schoenen volgens website op voorraad en volgende dag geleverd. Bestelling gedaan en betaald via Ideal. Tot zover niets aan de hand.
Dezelfde dag een email van werkschoenenwereld.nl dat de schoenen door drukte en de lage prijzen toch niet op voorraad zijn. Echter zullende schoenen binnen 3 tot 4 dagen binnen zijn. Nu zijn we 8 dagen verder en zijn de schoenen er nog steeds niet. Maar eens gebeld. Ik krijg iemand aan de lijn die me verteld dat de schoenen hopelijk deze week binnenkomen. Er is geen duidelijkheid over het hoe en waarom dat schoenen er niet zijn. Ik wordt aan het lijntje gehouden met de vage termen als vakantie geweest, drukke periode en ze zijn onderweg. Op mijn opmerking dat de werkwijze niet strookt met de belofte bij bestelling komt ook geen antwoord. Er komen ook geen excuses. Ik mag wel mijn bestelling annuleren en dan krijg ik mijn geld binnen 24u terug. Wat een onbeschofte, leugenachtige en aan oplichting grenzende werkwijze!

Kortom, wil je morgen kunnen werken met nieuwe werkschoenen, bestel ze dan niet op werkschoenenwereld.nl want de kans is groot dat je een paar weken moet wachten ook staat ze op voorradig.

Was deze beoordeling nuttig? 

Arno Kerzaan op 24 Mei 2017

Geachte heer Binnenveld,

Werkschoenenwereld.nl

Is geen website van ons! Zou u de review kunnen verwijderen en bij de juiste winkel willen plaatsen?

Graag verwelkomen wij u als klant aangezien wij wel onze beloftes nakomen!

Met vriendelijke groet,

Arno Kerzaan
WerkschoenenWinkel.NL
The Shop Factory

Reageer op deze review
Kees
Beoordeling 
 
9.3

Nette Werkschoenen

Beste mensen,

Vandaag werden mijn bestelde werkschoenen al bezorgd.

Goed verpakt en afgeleverd door een immer vriendelijke pakketbezorger.

De inhoud zag er prachtig uit. Voor een paar tientjes heb ik een paar
schoenen waar zelfs menig directeur jaloers op zal zijn.

En toch zijn het veiligheidsschoenen.

Deze stappers gaan vanzelf reclame voor jullie maken.

Morgen probeer ik ze uit, onder mijn uniform ( ze zitten sowieso lekker ).

Ga zo door en wie weet tot een volgende keer.

P.s. En bedankt voor de gratis werksokken!


Met een vriendelijke groet,

Kees

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Floortje
Beoordeling 
 
9.3

Geen klachten

Omschrijving kan beter: deze schoenen vallen bijzonder groot uit (nu dubbel voetbed en drie paar sokken nodig) en de veters breken al snel. Service een 7 (en deze reviewsite een 6 omdat ik de cijfers niet kan aanpassen)

Was deze beoordeling nuttig? 

Floortje op 02 Maart 2017

Raar dat het product hier niet wordt vermeld ondanks dat dit wel wordt gevraagd bij aanmaken review,,,
Gaat over Safety jogger Manager.

Reageer op deze review
Krekels
Beoordeling 
 
3.0

Slechte service. bandieten !!

Ik heb eind december deze schoenen gekocht. Geleverd, maar ze waren te hard en te stug. Betaling zou verlopen via afterpay.
Geretourneerd, hiervoor nog € 6,95 betaald. En toen begon het.
Herinnering, of ik mijn factuur nog wilde betalen , nl € 155,56, gereageerd dat ik ze heb geretourneerd.
Herinnering, of ik mijn factuur wilde betalen, gemaild en uitgelegd dat het geretourneerd was.
Oja, toen moest ik plots ook nog € 4,50 gaan betalen, want de doos was beschadigd.
Deze zou beschadigd gearriveerd zijn ?! Ja daar kan ik toch niets aan doen.
Ik weet niet wat er tijdens het transport met het pakketje gebeurd.
Wederom gebeld en gezegd dat ik niets ga betalen, niet de € 155,56 en niet de € 4,50. De schoenen zijn niet meer in mijn bezit..
Nou dat zullen we dan nog wel eens zien, vertelde de dame aan de telefoon me
Oja, die € 155,56 heb ik nu afgeboekt, want inderdaad de schoenen zijn geretourneerd....foutje van mijn collega, zegt ze
Krijg ik vandaag weer een mail van afterpay dat ze contact hebben gehad met werkschoenenwinkel.nl en dat ik de € 4,50 moet betalen.
Ik heb al extra kosten gemaakt door de verzendkosten te betalen. Ik heb dus nog een tegoed van werkschoenen.nl !
Nooit meer iets kopen, wat een vervelend bedrijf en een niet onbekwame dame aan de telefoon.

Was deze beoordeling nuttig? 

Stephanie Meijer op 24 Februari 2017

Geachte mevrouw Krekels,

Wij versturen de schoenendozen altijd ingepakt in bruin inpakpapier, zodat u de schoenendoos onbeschadigd ontvangt. Op het moment dat u de schoenen wilt retourneren en u heeft contact met ons opgenomen, ontvangt u ook altijd bericht dat de schoenendoos onbeplakt, onbeschreven en ingepakt geretourneerd dient te worden. Op het moment dat de schoenendoos beplakt is met tape en een adressticker, is de schoenendoos niet herbruikbaar en dienen wij hiervoor kosten in rekening te brengen.
Bij retourneren van uw bestelling, betaalt u de verzendkosten. Echter, de verzenkosten die voor het verzenden naar u toe in rekening zijn gebracht, zijn komen te vervallen. Dit houdt in dat u slechts 1 keer verzendkosten betaald en dat wij ook 1 keer verzendkosten voor onze rekening nemen.

Met vriendelijke groet,

Stephanie Meijer
Customer Service

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Puma
  • Blackstone
  • Dunlop
  • gevavi
  • safety jogger
  • catterpillar
  • emma
  • cofra
  • elton
  • grisport
  • sixton
  • jallatte
Productgroepen
  • Werkschoenen
  • werklaarzen
  • veiligheidslaarzen
  • veiligheidsschoenen
Levertijd
1 a 2 werkdagen
Verzendkosten
gratis
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
QShops Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • achteraf betalen
  • credit card via Paypal
Telefoonnummer
0207073933

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.