Zen2YouShop reviews

www.zen2youshop.nl
 
9.8 (63)
zen2you

63 Zen2YouShop reviews

 
(60)
 
(3)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Top!

Beoordeling 
 
10.0

Aanrader! Hele snelle en persoonlijke service. In het pakketje zaten bovendien nog enkele leuke verrassingen. Een klein gebaar, maar het maakt je dag goed! Bedankt!

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

De engel op aarde!

Beoordeling 
 
10.0

Een zekere aanrader. Super goed met kinderen. Een enorme kalmte en rust en altijd de juiste advies. In de afgelopen jaar zijn wij onwijs geholpen door de producten en de adviezen. De kalmte de geduld en de tijd die telkens weer voor ons wordt genomen! En vooral die eerlijkheid ook! De beste en goedkoopste en eerlijkste shop!

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen - Zen2youshop.nl op 04 Maart 2021

Wat ontzettend lief dit bericht Sharoni. Fijn dat ik je verder op je pad heb kunnen helpen in het afgelopen jaar. Je bent altijd welkom.
Liefs Eileen
www.zen2youshop.nl

Reageer op deze review

Cactus spirit amethist

Beoordeling 
 
10.0

Zo enorm blij met deze bestelling!
De lieve extra tekstjes en dingetjes zijn ook super lief!

Ben helemaal happy! Dankjewel??

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen - Zen2youshop.nl op 04 Maart 2021

Hoi Loes,
Wat ontzettend fijn dat je deze review hebt willen schrijven. Wat een gaaf cijfer geef je zeg! Dank je wel.
Ik wens je heel veel plezier met je prachtige Spirit Amethist.
Geniet ervan.
Liefs Eileen - Zen2youshop.nl

Reageer op deze review

Prachtige producten, fantastische service!

Beoordeling 
 
10.0

Bij deze shop vind je geweldig mooie producten voor een goede prijs. De producten worden met liefde, zorg en persoonlijke aandacht verpakt en opgestuurd. Helemaal top! Een betrouwbare en hele fijne webshop??

MD
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen - Zen2youshop.nl op 04 Maart 2021

Wat ontzettend lief dat je deze beoordeling hebt willen schrijven en wat een wauw goed cijfer. Dank je wel.
Ik wens je veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer
Groetjes Eileen

Reageer op deze review

Goed

Beoordeling 
 
10.0

Leuke webshop met aparte dingen. Ondanks kerstdrukte en corona toch snelle levering en tot mijn verbazing een persoonlijke handgeschreven bedankbrief voor de bestelling. Zeer attent. Kom je niet meer tegen vandaag de dag. Hou vol Eileen !!

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Zen2youshop.nl op 03 Januari 2021

Bedankt voor je bericht! Fijn dat je deze super mooie review hebt willen schrijven. Ik hoop dat je een fijne feestdagen hebt gehad. Ik wens je een prachtig 2021! Groetjes en graag tot ziens, Eileen de Jong
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review

Leuke site voor cadeautjes

Beoordeling 
 
9.8

Heel gemakkelijk om te bestellen. Ook vlugge levering. En het kaartje en cadeautje maakt het persoonlijk.
Zeker een aanrader voor mooie spulletjes en cadeautjes.

VD
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Zen2youshop.nl op 03 Januari 2021

Wat ontzettend fijn dat je deze positieve review wilde schrijven. Heel erg bedankt.
Hopelijk heb je fijne feestdagen gehad.
Graag tot zien in de webshop.
liefs Eileen
zen2youshop.nl

Reageer op deze review

Goede ervaring

Beoordeling 
 
10.0

Een mooie ring besteld die ook snel bezorgd is. Ik was aangenaam verrast toen ik het pakketje openmaakte en er handgeschreven briefje bij zat van Eileen en ook nog een geluksarmbandje. Erg leuk, top service! Heel tevreden. In totaal zeker een goede ervaring :)

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Top

Beoordeling 
 
10.0

Heel behulpzaam en super vriendelijk geholpen geweest!

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Zen2youshop.nl op 03 Januari 2021

Bedankt voor je review.
Ik help graag altijd even verder als er iets niet lukt.
Graag tot een volgende keer,
Groetjes Eileen.

Reageer op deze review

Super

Beoordeling 
 
10.0

Ben blij met de mooie armband. Snelle levering en vriendelijke correspondentie!

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Beeldje en hangertjes

Beoordeling 
 
8.3

Ik had een mooi elfen beeldje gezien maar deze was uitverkocht, was netjes aangegeven geschreven op de pakbon.
Een mooi beeldje ervoor gekregen die er wel nog was.
Mooi edelsteen hangertje voor een klein meisje, die ze als verrassing krijgt voor haar verjaardag
Heel erg schattig ingepakt dank jewel!

N
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Geweldig!

Beoordeling 
 
10.0

Nogal kort dag was ik op zoek naar sneeuwbollen met elfjes ivm een verjaardag. Na dit aangegeven te hebben, ontving ik een dag later de bollen, superlief al ingepakt en wel. Mét glittersterretjes in de verpakking. :)
Superbedankt Eileen!

T
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Aanrader

Beoordeling 
 
10.0

Ik heb een heel mooi product mogen ontvangen met een persoonlijke aflevering van Eileen aan huis.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Bestelling

Beoordeling 
 
10.0

Wat een fijne web shop,leuke artikelen en eerlijk( mijn pakje was brievenbus post, werd eerst aangemerkt als pakket post. Daar is over gecorrespondeerd) en goede service. Toen ik verteld had dat het een cadeautje was voor een vriendin, kreeg ik het keurig ingepakt bezorgd. Dankje wel! Ouderwetse service die we zelden neer tegenkomen.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Super service

Beoordeling 
 
10.0

Super blij met het bestelde kristal en super snelle levering ?

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Zen2youshop.nl op 03 Januari 2021

Super fijn om te lezen.
Veel plezier ermee. Geniet ervan!
Groetjes Eileen

Reageer op deze review

DANK, DANK

Beoordeling 
 
10.0

Wat een persoonlijke service, ongekend! Heel snel en correct reageren op vraag, meedenken, mij blijven informeren over prijs, levertijd etc. Bij levering had ik een vraag en deze werd met een video en persoonlijke tekst en instructie hoe de windspinners uit te vouwen gegeven. De cadeautjes waren ook nog eens mooi verpakt, kortom voor alles een dikke tien. DANK Eileen.

windspinner
W
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen de Jong - Zen2youshop.nl op 14 Mei 2020

Hoi Wilma,

Wat ontzettend fijn dat je een review wilde schrijven. Super dat ik een 10 heb ontvangen als cijfer. Dat doet me goed. Ik vind het fijn met de klant mee te denken en help ze dan ook graag verder met hun zoektocht.
Graag tot ziens,
Eileen de Jong
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review

Top service

Beoordeling 
 
10.0

Tsja, wat zal ik zeggen na een beoordeling van 10 punten. Eileen is ontzettend servicegericht, behulpzaam en is een lief en warm mens. Reageert snel op vragen. Ik heb mijn bestelling opgehaald wat prima geregeld was. Zij heeft heel veel mooie artikelen, waar je jezelf en anderen blij mee kan maken. Een artikel dat ik wilde was niet direct te vinden. Zij heeft gezocht en keurig bericht dat het artikel weer in haar webshop te verkrijgen was. Ik wens je veel succes met je webshop.

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen de Jong - Zen2youshop.nl op 19 Februari 2020

Bedankt voor het schrijven van je positieve review!
Super bedankt. Ik help graag de klanten net een stukje verder, dat vind ik fijn.
Je bent altijd welkom.
Groetjes Eileen

Reageer op deze review

Last minute order

Beoordeling 
 
10.0

Last minute had ik een cadeautje nodig en wist nog dat mijn vriendin de locket op de beurs gezien fantastisch vond. Maar ja bestellen en morgen al in huis? Kon de locket ook niet vinden op de site dus contact gehad met Eileen.. niks was te veel de locket gevonden, speciale wensen doorgegeven en zij heeft hem direct gemaakt en op de bus gedaan zodat ik hem vandaan in de brievenbus vond en morgen kan geven. Echt super tof. En ook nog eens een handgeschreven berichtje op de pakbon echt service.

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen de Jong - Zen2youshop.nl op 19 Februari 2020

Ik hoop dat je vriendin het erg leuk heeft gevonden en dat ze de ketting graag draagt.
Fijn dat ik je verder heb kunnen helpen.
Je bent altijd welkom.
Groetjes Eileen

Reageer op deze review

Geweldig geholpen!

Beoordeling 
 
10.0

Super ervaring met Eileen. Artikel was niet op voorraad maar dankzij haar inzet heb ik het optijd ontvangen voor het vrijgezellenfeest van mijn vriendin. Hiervoor heel erg bedankt! Een dikke aanrader!

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen de Jong - Zen2youshop.nl op 19 Februari 2020

Super bedankt voor het schrijven van de review.
Ik hoop dat ze het leuk vond. Dat jullie een geweldige vrijgezellendag hebben gehad en een prachtige bruiloft.

Je bent altijd welkom,
Groetjes Eileen

Reageer op deze review

Aanrader, wat een mooi webshop

Beoordeling 
 
9.5

Aartsengel symboolstenen en nog wat andere dingen besteld.
Helaas was de kaars uitverkocht, jammer volgende keer beter.
Werdt keurig gebeld wat ik wilde, wachten op kaars of crediteren.

Heb gekozen voor het laatste, had tarotkaarten doos nodig.
Keurig verzorgd, mooie beschrijving erbij. Top, helemaal blij mee.

Geld was meteen over gemaakt, grandioos.

Zeker een aanrader, voor mij komt er snel een volgende maal.

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen de Jong - Zen2youshop.nl op 04 September 2019

Hallo Els,
Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! Dank je wel. Ik hoop dat je veel plezier hebt met je bestelde producten.
Je bent altijd welkom voor een nieuw bezoek aan de shop.
Fijne dag,
Groeten Eileen
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review

Sneeuwbal met Elfje

Beoordeling 
 
10.0

Vrijdag besteld en vandaag geleverd, heel leuk ingepakt, echt een verjaardagskadootje. Dank je wel voor deze geweldige service. Helemaal top!!

E
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Eileen de Jong - Zen2youshop.nl op 08 Augustus 2019

Hallo Ellen,
Wat fijn dat ik je verder kon helpen met de bestelling voor je kleindochter. Ik hoop dat ze erg genoten heeft van haar cadeautje. En dat jullie een fijne verjaardag hebben mogen vieren van haar. Leuk dat ik daar een klein stukje heb aan mogen bijdragen.
Bedankt voor het schrijven van de review, dat doet me goed! En een 10, wauw!
Je bent altijd welkom in de shop en mocht je nog hulp nodig hebben bij het bestellen sta ik klaar om je hiermee te helpen.
Groetjes Eileen
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Zen2YouShop informatie

Zen2youshop.nl is de leukste webshop op het gebied van spirituele producten. Zoals engelen, boeddha's, edelstenen, wierook, geurkaarsen, chakraproducten en nog veel meer. Omdat Zen2YouShop levert via Post.nl, is een snelle levering gegarandeerd: op maandag-vrijdag voor 13.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Een bestelling kunt u al plaatsen vanaf € 7,50. Boordevol originele, mooie en inspirerende cadeau's voor uzelf en de ander. Neem snel een kijkje op Zen2youshop.nl !

Foto's

windspinner

Algemene informatie

Telefoonnummer
06-41319601
Verzendkosten
€ 5,75 tot 30 kilo
Levertijd
  • 1 tot 3 dagen indien op vooraad
  • ca. 7 dagen indien niet op voorraad
Productgroepen
  • edelstenen
  • verzorgingsproducten
  • spiritueel
  • Engelen
  • Boeddha's
  • Etherische olie
  • kaarsen
Merken
spiritueel
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
Ideal

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

greetz
 
3.0 (117)
MegaGadgets
 
5.8 (4)