Zen2YouShop reviews

www.zen2youshop.nl
 
9.8 (70)
zen2you

70 Zen2YouShop reviews

 
(67)
 
(3)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Top

Beoordeling 
 
10.0

Super fijne en mooie website!?
Goed contact gehad met eileen, 14/07 besteld en 15/07 binnen echt top de snelle verzending!

Super bedankt voor al het moois?
Echt een favoriet geworden

N
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Prachtige en bijzondere stenen

Beoordeling 
 
10.0

Ik ben zo blij dat ik Zen2YouShop heb leren kennen. Haar stenen raken iets in mij. Zo heeft ze regelmatig stenen met bijzondere kenmerken (een fantoom, een sleutel enz). Haar kennis is groot en haar service enorm vriendelijk. Zen2YouShop is in hele korte tijd een van mijn absolute favorieten geworden! Kijk vooral ook eens gezellig mee tijdens een van haar lives op Instagram. Dank je wel Eileen voor je service en bijzondere stenen!

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Fantastisch

Beoordeling 
 
10.0

Hele mooie en bijzondere stukken voor hele goede prijzen. Verzending is supersnel zodat je snel je nieuwe schatten kunt bewonderen. Hele leuke instagram pagina met gezellige livesales. Helaas mag ik maar 10 sterren geven.

C71252EB-07C0-4FFE-8D4B-29001B8CEB72
CS
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Eileen - Zen2youshop.nl op 10 Juli 2021

Bedankt voor het schrijven van de positieve review.
Fijn dat je bij de lives bent.
Veel plezier met je stenen

Reageer op deze review

Geweldig

Beoordeling 
 
10.0

Ik ben zo ontzettend blij met mijn nieuwe cactus kwarts! Dat ik deze heb mogen bemachtigen! :o Erg fijne webshop met veel foto's bij ieder product wat ik echt top vind. Aan het verpakken is duidelijk veel aandacht besteed, heel erg bedankt! :)

C
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen - Zen2youshop.nl op 10 Juli 2021

Hoi Charlotte,

Bedankt voor het schrijven van je positieve review. Dat is erg waardevol voor mij.
Geniet van je prachtige cactus amethist. Maar dat zal vast wel lukken.
Thanks
Liefs Eileen

Reageer op deze review

geweldige service

Beoordeling 
 
10.0

Ik ben echt superblij met de goede service, uitleg en producten van Eileen. Ze is heel attent, vriendelijk mooie producten, goede kwaliteit/prijs verhouding. Ik ben nu zeker een vaste klant. de webiste zelf is heel overzichtelijk en het is makkelijk om te zoeken naar specifieke producten.

V
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen - Zen2youshop.nl op 10 Juli 2021

Bedankt voor je mooie review.
Heel lief dat je deze hebt geschreven.
Fijn dat je de webshop zo kan waarderen. Dat doet me goed.
Je bent altijd welkom
Liefs Eileen

Reageer op deze review

Super tevreden

Beoordeling 
 
10.0

Super fijn contact en alles is bij elke bestelling altijd weer mooier in het echt! Ik zal hier veeeeel vaker bestellen.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen - Zen2youshop.nl op 10 Juli 2021

Hi Marieke,

Bedankt voor je positieve review.
Dat doet mij goed.
Leuk om te lezen.
Je bent altijd welkom, maar dat wist je vast al.
Liefs Eileen

Reageer op deze review

Aanrader!

Beoordeling 
 
10.0

Ik was al een tijdje op zoek naar een edelstenen bol, doordat de winkels dicht zijn vond ik het lastig in te schatten op basis van een foto of een edelsteen mij aansprak. Per toeval kwam ik via Google en vervolgens via Instagram de webshop van Zen2you tegen. De eigenaresse van Zen2you heeft op Instagram een heleboel foto's en filmpjes van alle edelstenen. Echt super om een goed beeld te krijgen. Toen ik aangaf dat ik interesse had in één van de bollen kreeg ik direct een filmpje toegestuurd. Ik gaf aan dat dit mijn allereerste bol is en dat ik nog geen houder had voor mijn bol en de eigenaresse bood direct aan om iets mee te sturen waarop ik de bol kan zetten. Super fijne, snelle en persoonlijke service!

Het uitpakken van het pakketje was echt een feestje! Alles was mooi ingepakt in cadeaupapier en je zag echt dat er tijd en liefde in was gestopt! Extra kaartjes met informatie over de stenen, een persoonlijke handgeschreven tekst, een theezakje. Echt super leuk!

Ik zou iedereen aanraden om hier te bestellen als je iets moois ziet in de webshop! Deze zomer ga ik ook zeker eens een bezoekje brengen aan haar winkel.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen - Zen2youshop.nl op 10 Juli 2021

Hi Manuela,

Bedankt voor het schrijven van de uitgebreide review. Fijn. Zo kunnen mensen een eerlijk en goed beeld ontvangen. Dus dank je wel daarvoor.
Ik wens je veel plezier met je mooie bol.
Liefs en misschien tot ziens,
Eileen

Reageer op deze review

Top!

Beoordeling 
 
10.0

Aanrader! Hele snelle en persoonlijke service. In het pakketje zaten bovendien nog enkele leuke verrassingen. Een klein gebaar, maar het maakt je dag goed! Bedankt!

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen - Zen2youshop.nl op 10 Juli 2021

Hoi Leja,
Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je me wilt aanraden.
Het is altijd leuk om nog wat goodies te ontvangen toch?
Veel plezier met je aankoop en misschien tot ziens,
Liefs Eileen

Reageer op deze review

De engel op aarde!

Beoordeling 
 
10.0

Een zekere aanrader. Super goed met kinderen. Een enorme kalmte en rust en altijd de juiste advies. In de afgelopen jaar zijn wij onwijs geholpen door de producten en de adviezen. De kalmte de geduld en de tijd die telkens weer voor ons wordt genomen! En vooral die eerlijkheid ook! De beste en goedkoopste en eerlijkste shop!

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen - Zen2youshop.nl op 04 Maart 2021

Wat ontzettend lief dit bericht Sharoni. Fijn dat ik je verder op je pad heb kunnen helpen in het afgelopen jaar. Je bent altijd welkom.
Liefs Eileen
www.zen2youshop.nl

Reageer op deze review

Cactus spirit amethist

Beoordeling 
 
10.0

Zo enorm blij met deze bestelling!
De lieve extra tekstjes en dingetjes zijn ook super lief!

Ben helemaal happy! Dankjewel??

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen - Zen2youshop.nl op 04 Maart 2021

Hoi Loes,
Wat ontzettend fijn dat je deze review hebt willen schrijven. Wat een gaaf cijfer geef je zeg! Dank je wel.
Ik wens je heel veel plezier met je prachtige Spirit Amethist.
Geniet ervan.
Liefs Eileen - Zen2youshop.nl

Reageer op deze review

Prachtige producten, fantastische service!

Beoordeling 
 
10.0

Bij deze shop vind je geweldig mooie producten voor een goede prijs. De producten worden met liefde, zorg en persoonlijke aandacht verpakt en opgestuurd. Helemaal top! Een betrouwbare en hele fijne webshop??

MD
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen - Zen2youshop.nl op 04 Maart 2021

Wat ontzettend lief dat je deze beoordeling hebt willen schrijven en wat een wauw goed cijfer. Dank je wel.
Ik wens je veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer
Groetjes Eileen

Reageer op deze review

Goed

Beoordeling 
 
10.0

Leuke webshop met aparte dingen. Ondanks kerstdrukte en corona toch snelle levering en tot mijn verbazing een persoonlijke handgeschreven bedankbrief voor de bestelling. Zeer attent. Kom je niet meer tegen vandaag de dag. Hou vol Eileen !!

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Zen2youshop.nl op 03 Januari 2021

Bedankt voor je bericht! Fijn dat je deze super mooie review hebt willen schrijven. Ik hoop dat je een fijne feestdagen hebt gehad. Ik wens je een prachtig 2021! Groetjes en graag tot ziens, Eileen de Jong
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review

Leuke site voor cadeautjes

Beoordeling 
 
9.8

Heel gemakkelijk om te bestellen. Ook vlugge levering. En het kaartje en cadeautje maakt het persoonlijk.
Zeker een aanrader voor mooie spulletjes en cadeautjes.

VD
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Zen2youshop.nl op 03 Januari 2021

Wat ontzettend fijn dat je deze positieve review wilde schrijven. Heel erg bedankt.
Hopelijk heb je fijne feestdagen gehad.
Graag tot zien in de webshop.
liefs Eileen
zen2youshop.nl

Reageer op deze review

Goede ervaring

Beoordeling 
 
10.0

Een mooie ring besteld die ook snel bezorgd is. Ik was aangenaam verrast toen ik het pakketje openmaakte en er handgeschreven briefje bij zat van Eileen en ook nog een geluksarmbandje. Erg leuk, top service! Heel tevreden. In totaal zeker een goede ervaring :)

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Top

Beoordeling 
 
10.0

Heel behulpzaam en super vriendelijk geholpen geweest!

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Zen2youshop.nl op 03 Januari 2021

Bedankt voor je review.
Ik help graag altijd even verder als er iets niet lukt.
Graag tot een volgende keer,
Groetjes Eileen.

Reageer op deze review

Super

Beoordeling 
 
10.0

Ben blij met de mooie armband. Snelle levering en vriendelijke correspondentie!

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Beeldje en hangertjes

Beoordeling 
 
8.3

Ik had een mooi elfen beeldje gezien maar deze was uitverkocht, was netjes aangegeven geschreven op de pakbon.
Een mooi beeldje ervoor gekregen die er wel nog was.
Mooi edelsteen hangertje voor een klein meisje, die ze als verrassing krijgt voor haar verjaardag
Heel erg schattig ingepakt dank jewel!

N
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Geweldig!

Beoordeling 
 
10.0

Nogal kort dag was ik op zoek naar sneeuwbollen met elfjes ivm een verjaardag. Na dit aangegeven te hebben, ontving ik een dag later de bollen, superlief al ingepakt en wel. Mét glittersterretjes in de verpakking. :)
Superbedankt Eileen!

T
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Aanrader

Beoordeling 
 
10.0

Ik heb een heel mooi product mogen ontvangen met een persoonlijke aflevering van Eileen aan huis.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Bestelling

Beoordeling 
 
10.0

Wat een fijne web shop,leuke artikelen en eerlijk( mijn pakje was brievenbus post, werd eerst aangemerkt als pakket post. Daar is over gecorrespondeerd) en goede service. Toen ik verteld had dat het een cadeautje was voor een vriendin, kreeg ik het keurig ingepakt bezorgd. Dankje wel! Ouderwetse service die we zelden neer tegenkomen.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Zen2YouShop informatie

Zen2youshop.nl is de leukste webshop op het gebied van spirituele producten. Zoals engelen, boeddha's, edelstenen, wierook, geurkaarsen, chakraproducten en nog veel meer. Omdat Zen2YouShop levert via Post.nl, is een snelle levering gegarandeerd: op maandag-vrijdag voor 13.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Een bestelling kunt u al plaatsen vanaf € 7,50. Boordevol originele, mooie en inspirerende cadeau's voor uzelf en de ander. Neem snel een kijkje op Zen2youshop.nl !

Foto's

C71252EB-07C0-4FFE-8D4B-29001B8CEB72
windspinner

Algemene informatie

Telefoonnummer
06-41319601
Verzendkosten
€ 5,75 tot 30 kilo
Levertijd
  • 1 tot 3 dagen indien op vooraad
  • ca. 7 dagen indien niet op voorraad
Productgroepen
  • edelstenen
  • verzorgingsproducten
  • spiritueel
  • Engelen
  • Boeddha's
  • Etherische olie
  • kaarsen
Merken
spiritueel
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
Ideal

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

greetz
 
3.0 (121)
MegaGadgets
 
5.8 (4)