Zen2YouShop
0   1  

www.zen2youshop.nl
 
9.7 (29)
zen2you

Zen2youshop.nl is de leukste webshop op het gebied van spirituele producten. Zoals engelen, boeddha's, edelstenen, wierook, geurkaarsen, chakraproducten en nog veel meer. Omdat Zen2YouShop levert via Post.nl, is een snelle levering gegarandeerd: op maandag-vrijdag voor 13.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Een bestelling kunt u al plaatsen vanaf € 7,50. Boordevol originele, mooie en inspirerende cadeau's voor uzelf en de ander. Neem snel een kijkje op Zen2youshop.nl !

29 beoordelingen over Zen2YouShop

 
(27)
 
(2)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Beoordeling 
 
9.7
 
9.6
 
9.7
 
9.9
 
9.5
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Willie Alaerds
Beoordeling 
 
9.5

3 engeltjes

Mijn eerste bestelling bij Zen2Youshop.Ik kwam bij toeval op de site terecht op zoek naar 3 engeltjes die: horen, zien , zwijgen uitbeelden.
Het bestellen ging heel gemakkelijk. De prijs viel enorm mee. En de levering was supersnel en......alles heel mooi ingepakt! Wat een verassing!

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen - zen2youshop.nl op 22 Februari 2018

Hallo Willie,
Bedankt voor je review! Dat stel ik erg op prijs.
Wat leuk om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt met de shop.
Ik wens je veel plezier met de lieve engeltjes.

Groetjes en misschien tot een volgende keer.
Eileen, zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Mauro
Beoordeling 
 
10.0

Geweldig!

Ik was opzoek naar een keltische ring voor mijn vriendin. Al zoekend op google kwam ik uit bij zen2you. De ring was niet meer leverbaar. Ik stuurde die avond een kort bericht 's naar Eileen om te vragen of ze de ring nog kan bestellen en in een andere maat. 's morgens kreeg ik direct bericht dat dit allemaal mogelijk is, en na het uitwisselen van gegevens(super snelle reacties op mailtjes!) is de ring via de mail besteld. ik kreeg enkele dagen later de factuur binnen.

Helaas bericht van postnl dat de ring binnen was, wat niet het geval was. Eileen weer gemaild en ze stond klaar hier alles aan te doen om het in orde te maken.

Een van de beste webshop service die ik heb mogen ervaren!

Dankjewel Eileen!

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen - Zen2youshop.nl op 21 Februari 2018

Wat leuk om je positieve review te lezen.
Ik vind het altijd erg belangrijk om met de klant mee te denken.
Ik hoop dat je vriendin erg blij is met de ring.
Bedankt voor het schrijven van je bericht.
Groeten Eileen
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Evi
Beoordeling 
 
10.0

Een aanrader voor iedereen

Heel te vrede met de goede service,snelle reactie als er vragen zijn .
En goede hulp bij het bestellen naar België.
En een leuk aanbod aan artikelen !

Was deze beoordeling nuttig? 

Zen2youshop.nl op 09 Februari 2018

Hallo Evi,
Dank je wel voor het schrijven van je positieve review.
Ik wens je veel plezier met je aankoop.
Graag tot ziens
Eileen de Jong
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Maria
Beoordeling 
 
9.0

dank je wel

Snelle bezorging, zorgvuldig verpakt en een snelle reactie op mijn vragen nav het artikel.

Veel dank Maria

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen - zen2youshop.nl op 13 November 2017

Wat ontzettend fijn dat je een review hebt willen schrijven over je bestelling. Dank je wel en ook bedank t voor je positieve cijfer.
Graag zie ik je nog eens terug.
Groetjes Eileen, zen2youshop.nl

Reageer op deze review
A.Varney
Beoordeling 
 
10.0

Oorbellen

Mooie oorbellen en snelle levering.
Oorbellen waren netjes verpakt en de handgeschreven bijlage maakte
het net iets persoonlijker.
Zal zeker jouw site in de gaten houden.
Ga zo door en veel succes.

Gr. Angelique

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong - ter Koolt op 24 Augustus 2017

Wat ontzettend leuk om je review te lezen. En wat een super score heb je gegeven. Thanks!
Ik wens je veel plezier met de mooie bergkristal oorbellen. Als je meer info wilt over bergkristal, dan kun je dit lezen op mijn website bij de uitleg van de edelstenen.
Ik wens je een fijne dag toe en wie weet tot ziens.
Groetjes Eileen

Reageer op deze review

Sanne
Beoordeling 
 
9.0

Prima webshop!

Snelle levering, heel netjes verpakt. Leuke producten!

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong op 11 Augustus 2017

Bedankt voor de goede beoordeling. Leuk om dat te lezen.
Ik wens je veel plezier met de producten die je besteld hebt. Dat je er maar erg lang plezier van zult hebben.
Graag tot ziens,
Groetjes Eileen
www.zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Bianca
Beoordeling 
 
9.5

Leuke webshop,goede service

Leuke webshop!
Goede service,en een snelle levering.
De boeddha was keurig ingepakt om de breek kans te verkleinen,en dat is prima gelukt.

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong zen2youshop.nl op 05 Maart 2017

Hoi Bianca,
Bedankt voor het schrijven van de recensie. Ik wens je veel plezier met de boeddha. Ik hoop dat hij een mooi plekje zal krijgen.
Nogmaals bedankt,
Groetjes
Eileen
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Desiree
Beoordeling 
 
10.0

Super!

Makkelijk bestellen, mooie producten, supersnelle levering, vriendelijk en persoonlijk contact, gratis mooie cadeauverpakking! Een aanrader.

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong - ter Koolt op 28 Februari 2017

Hoi Desiree,
Ontzettend bedankt voor je positieve review! Leuk om te lezen. Veel plezier met het cadeau geven.
Groetjes en graag tot ziens,
Eileen de Jong
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Charlotte
Beoordeling 
 
10.0

Goede service

Een fijne winkel met leuke producten.
De levering was zeer klantvriendelijk en attent.
Erg blij met de Geluksmunten.
Ga hier zeker nog een keer bestellen!

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong - ter Koolt op 25 Januari 2017

Hoi Charlotte,

Bedankt voor het schrijven van de review. Wat is hij positief! Dat is leuk om te lezen.
Ik wens je heel veel liefde en geluk met je mooi geluksmunten.
Je bent altijd welkom in de webshop of salon.
Fijne dag,
Eileen de Jong - ter Koolt
www.zen2youshop.nl
www.ReflexoloogEileen.nl

Reageer op deze review
Berna
Beoordeling 
 
9.8

goede klantenservice

Ik heb onlangs elfjes besteld bij zen2youshop. Ik heb alles keurig en op tijd ontvangen.

Ik stelde het bijzonder op prijs dat ze mij de spullen toegestuurd hadden, ondanks een fout met de verzendkosten. Dit hebben ze zelf voor hun rekening genomen, wat ik erg tof vind!!!!!!!!

Alsnog bedankt, u heeft een vaste tevreden klant bij!

een aanrader voor iedereen!

Zeer dankbare groeten,
Berna

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong - ter Koolt op 16 Januari 2017

Wat fijn dat je de beeldjes in goede staat hebt ontvangen en dat je zeer tevreden bent over de webshop.
Wat leuk om dat te lezen.
Een foutje maken, kan gebeuren. Dat begrijp ik.
Ik wens je veel plezier met je mooie beeldjes.
Graag tot ziens in de shop.
Groetjes Eileen.

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
spiritueel
Productgroepen
  • edelstenen
  • verzorgingsproducten
  • spiritueel
  • Engelen
  • Boeddha's
  • Etherische olie
  • kaarsen
Levertijd
  • 1 tot 3 dagen indien op vooraad
  • ca. 7 dagen indien niet op voorraad
Verzendkosten
€ 5,75 tot 30 kilo
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
Ideal
Telefoonnummer
06-41319601

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.