Zen2YouShop reviews

www.zen2youshop.nl
 
9.7 (44)
zen2you

Zen2youshop.nl is de leukste webshop op het gebied van spirituele producten. Zoals engelen, boeddha's, edelstenen, wierook, geurkaarsen, chakraproducten en nog veel meer. Omdat Zen2YouShop levert via Post.nl, is een snelle levering gegarandeerd: op maandag-vrijdag voor 13.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Een bestelling kunt u al plaatsen vanaf € 7,50. Boordevol originele, mooie en inspirerende cadeau's voor uzelf en de ander. Neem snel een kijkje op Zen2youshop.nl !

44 Zen2YouShop reviews

 
(42)
 
(2)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Sneeuwbal met Elfje

Beoordeling 
 
10.0

Vrijdag besteld en vandaag geleverd, heel leuk ingepakt, echt een verjaardagskadootje. Dank je wel voor deze geweldige service. Helemaal top!!

Besteld product
Sneeuwbol met Elfje
E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen de Jong - Zen2youshop.nl op 08 Augustus 2019

Hallo Ellen,
Wat fijn dat ik je verder kon helpen met de bestelling voor je kleindochter. Ik hoop dat ze erg genoten heeft van haar cadeautje. En dat jullie een fijne verjaardag hebben mogen vieren van haar. Leuk dat ik daar een klein stukje heb aan mogen bijdragen.
Bedankt voor het schrijven van de review, dat doet me goed! En een 10, wauw!
Je bent altijd welkom in de shop en mocht je nog hulp nodig hebben bij het bestellen sta ik klaar om je hiermee te helpen.
Groetjes Eileen
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review

Boedha,s en oorbellen

Beoordeling 
 
10.0

Zeer snelle levering, goed ingepakt. De boedha was precies zoals verwacht. De rest van de spullen waren ook heel erg mooi. Het was zelfs moeilijk om een keuze te maken omdat er zoveel leuke op de webshop staan. De lijst bleef maar groeien. Zal zeker nog wat bestellen. Bedankt voor de leuke extra's.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen de Jong - Zen2youshop.nl op 12 Juni 2019

Hallo Jacqueline,
Dank je wel, fijn dat je zo'n ontzettend goede review hebt geschreven. Super!
Ik heb het zelf eigenlijk ook, ik vind ook zo veel leuk. Het inkopen van nieuwe producten in de shop is dan ook erg leuk! Fijn dat je het ook zo mooi vindt. Je bent altijd welkom voor een nieuw bezoekje in de shop.
Fijne dag. Liefs Eileen

Reageer op deze review

Engelen kaarten trekken

Beoordeling 
 
9.3

Hallo, ik had gevraagd om een engelen kaart trekking te doen om te weten welke engelen mjj steunen en advies geven ik ben er ontzettend blij mee ze passen ook echt bij mij. Bedankt ik heb er nu al steun aan. Groetjes dianne

DK
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen de Jong - Zen2youshop.nl op 21 Mei 2019

Hallo Dianne,
Wat fijn dat de kaarten die ik getrokken heb voor je zo passend zijn! Altijd fijn een stukje verder te kunnen helpen op je pad.
Bedankt voor het schrijven van je review.

Reageer op deze review

bergkristal candles twinpunt

Beoordeling 
 
10.0

Hallo Eileen,

Dankjewel voor de snelle , goede en vriendelijke service i.v.m. het verzenden van het bergkristal candles twinpunt .
Ik zag er een hele leuke video van op You Tube (tof initiatief, leuker dan foto's). Meteen wist ik dat het voor mij bestemd was.
Het is een prachtig, heel uniek kristal. De werking is al even uniek , heel verrassend en bijzonder krachtig.
Hartelijk dank om dit prachtige kristal (zorgvuldig verpakt in een doosje voor een veilige reis naar België) op mijn pad te brengen. Ik ben er enorm blij mee. Net wat ik nodig had ;-)
Ik vond de persoonlijke boodschap bij het kristal ook leuk .
Het extra geschenkje (voor extra geluk) erbij in de vorm van dat mini boedhaatje, deed me ook veel plezier. Ik heb inderdaad extra geluk :-) met dit kristal. Groot geluk voor een heel kleine prijs.
Dankjewel ook voor de fijne reacties op mijn verhaal betreffende het kristal. Het is tof dat je daar ook interesse voor hebt. Dat zorgt voor een nog fijner contact.

Tot later Eileen,

Groetjes Gerda

GV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen de Jong - Zen2youshop.nl op 21 Maart 2019

Hai Gerda,

Wat lief dat je de beoordeling zelfs twee keer hebt geschreven omdat hij de eerste keer niet door gekomen was. Wat een mooie cijfers heb je gegeven. Ik ben enorm blij dat ik een klein stukje mag meedragen aan jouw spirituele groei door dit mooie mineraal. Ik wens je er enorm veel plezier mee. Je bent altijd welkom in de webshop. Fijne dag en liefs
Eileen - Zen2youshop.nl

Eileen de Jong - Zen2youshop.nl op 21 Maart 2019

Hai Gerda,

Bedankt voor je positieve review. Bedankt voor het schrijven van je lieve woorden en het mooie cijfer dat je gegeven hebt. Je kunt zien dat het vanuit je hart is geschreven. Erg liefdevol.
Ik wens je heel veel succes op je pad met deze mooie Bergkristal. Wat fijn dat hij zo enorm veel voor je mag betekenen en dat ik daar een klein stukje van mee mag krijgen. Je bent altijd welkom. Liefs Eileen

Reageer op deze review
reclame

Goede, vriendelijke service en snelle levering

Beoordeling 
 
9.3

Snelle reactie op mijn mail, toen ik nog iets wilde toevoegen aan mijn bestelling. Hulpvaardig en vriendelijk. Snelle levering en netjes afgeleverd. Mooie produkten. Ik ben heel tevreden en ga zeker nog eens vaker bestellen bij Zen2you.

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen op 04 Februari 2019

Wat fijn dat je een positieve review hebt willen schrijven. Ik wens je veel plezier met je bestelde producten.
Je bent altijd welkom. Groetjes Eileen

Reageer op deze review

erg tevreden

Beoordeling 
 
10.0

volgende dag al geleverd en kleine boedha erbij gehad voor geluk

AR
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen op 04 Februari 2019

Bedankt voor het schrijven van je positieve review! Dat doet me goed alleen maar 10-en, wauw.
Ik wens je veel plezier met je bestelling.
Graag tot ziens,
Eileen
zen2youshop.nl

Reageer op deze review

Wat attent

Beoordeling 
 
9.0

Ik was blij verrast door de handgeschreven uitleg toen ik de bestelling ontving. Wat attent en warm! Bijzonder! En de Engelenroeper is erg mooi en klingelt prachtig. Bedankt. Ik kan zo een bijzonder cadeau weggeven.

Besteld product
engelenroeper
C
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen - zen2youshop.nl op 04 Februari 2019

Bedankt voor je positieve beoordeling en mooi geschreven review. Dank je!
Ik wens je veel plezier met de engelenroeper.
Graag tot ziens,

Eileen - zen2youshop.nl

Reageer op deze review

geweldig

Beoordeling 
 
10.0

Snelle en nette levering en een persoonlijke gift er bij en een dank groet, dit word zeer gewaardeerd en maakt jouw bestelling persoonlijker.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen - zen2youshop.nl op 12 November 2018

Hallo Hope,
Wat fijn dat ik je beoordeling heb mogen ontvangen. Dank je wel. Ik wens je veel plezier met je bestelde artikelen. Graag tot ziens,
Groetjes Eileen
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review
reclame

Zeer klantvriendelijk

Beoordeling 
 
10.0

Zeer klantvriendelijk, snelle respons, snelle verzending, aan te raden!!

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen - zen2youshop.nl op 12 November 2018

Hallo Marijke,

Wat fijn dat je een positieve review hebt geschreven. En wauw allemaal 10-en! Dank je wel.

Reageer op deze review

Bestelling oorringen

Beoordeling 
 
10.0

Makkelijk om te bestellen, heel vlotte, vlugge levering. Alles was correct en een leuk geschenkje gekregen.

N
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen de Jong - zen2youshop.nl op 16 Oktober 2018

Hallo Nathalie,
Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven voor de webshop. Dank je wel. Ik kan wel zeggen dat ik blij ben met de mooie cijfers die je hebt gegeven. Fijn dat de bezorging naar België ook lekker vlot is afgeleverd.
Ik wens je veel plezier met je oorbellen.
Tot een volgende keer, groetjes Eileen
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review

Gouden hanger hart

Beoordeling 
 
10.0

Goudsteen hanger hart ik heb over deze goudsteen gedroomd en had uitleg gevraagd aan de leverancier komt over met de goudsteen hart

AY
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen de Jong - zen2youshop.nl op 27 Augustus 2018

Vriendelijk bedankt voor het schrijven van je positieve review! Wauw allemaal tienen. Dat is fijn om te lezen. Ik wens je veel plezier met je hart hanger. Ik hoop dat je nog veel mooie dromen zult hebben. Groetjes en misschien tot ziens
Eileen zen2youshop.nl

Reageer op deze review

Bedeltjes

Beoordeling 
 
9.8

Sneller levering en goed contact met de verkoper

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen - Zen2youshop.nl op 23 Augustus 2018

Bedankt voor je positieve review. Ik wens je veel plezier met je aankoop.
Graag tot ziens,
Eileen de Jong zen2youshop.nl

Reageer op deze review
reclame

Geluksboeddah&Beschermboeddah

Beoordeling 
 
9.3

De Boeddahs keurig in kadoverpakking ontvangen, elk in leuk motief.
De jarige was blij verrast met de Geluksboeddah.Zelf heb ik de Beschermboeddah gehouden.
Bedankt voor de zorg besteed aan de kado's.
Esther.

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen op 07 Augustus 2018

Bedankt voor het schrijven van de positieve review. Fijn dat de Boeddha's een mooi nieuw thuis hebben gekregen. Ik wens je nog veel mooi licht toe met jouw beschermboeddha. Misschien tot snel, groetjes Eileen
zen2youshop.nl

Reageer op deze review

zeer tevreden

Beoordeling 
 
10.0

Ik ben in contact gekomen met jullie persoonlijk op een beurs en nu een bestelling gedaan via de webshop omdat ik tevreden was van een juweel dat ik een jaar gelden kocht en dankzij jullie heb ik kunnen bijbestellen online waarvoor dank ! Geen enkele moeite was teveel ! ik wil hartelijk dankjewel zeggen en ben een gelukkig mens en alles verliep naar behoren !! nog een fijne zomer toegewenst en tot in september op de beurs groeten vanuit België

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

oorbellen

Beoordeling 
 
9.0

Leuke website, snelle levering en zeer goede service!
Ik ga er zeker meer bestellen bij Zen2you.

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen de Jong - ter Koolt - zen2youshop op 11 Juli 2018

Hoi Angeline,
Wat fijn dat je een positieve beoordeling hebt geschreven. Dank je wel. Ik hoop dat de, oorbellen zullen stralen in je oren. Veel plezier ermee.
Graag tot een volgende keer,
Groetjes Eileen
zen2youshop.nl

Reageer op deze review

3 engeltjes

Beoordeling 
 
9.5

Mijn eerste bestelling bij Zen2Youshop.Ik kwam bij toeval op de site terecht op zoek naar 3 engeltjes die: horen, zien , zwijgen uitbeelden.
Het bestellen ging heel gemakkelijk. De prijs viel enorm mee. En de levering was supersnel en......alles heel mooi ingepakt! Wat een verassing!

WA
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen - zen2youshop.nl op 22 Februari 2018

Hallo Willie,
Bedankt voor je review! Dat stel ik erg op prijs.
Wat leuk om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt met de shop.
Ik wens je veel plezier met de lieve engeltjes.

Groetjes en misschien tot een volgende keer.
Eileen, zen2youshop.nl

Reageer op deze review
reclame

Geweldig!

Beoordeling 
 
10.0

Ik was opzoek naar een keltische ring voor mijn vriendin. Al zoekend op google kwam ik uit bij zen2you. De ring was niet meer leverbaar. Ik stuurde die avond een kort bericht 's naar Eileen om te vragen of ze de ring nog kan bestellen en in een andere maat. 's morgens kreeg ik direct bericht dat dit allemaal mogelijk is, en na het uitwisselen van gegevens(super snelle reacties op mailtjes!) is de ring via de mail besteld. ik kreeg enkele dagen later de factuur binnen.

Helaas bericht van postnl dat de ring binnen was, wat niet het geval was. Eileen weer gemaild en ze stond klaar hier alles aan te doen om het in orde te maken.

Een van de beste webshop service die ik heb mogen ervaren!

Dankjewel Eileen!

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen - Zen2youshop.nl op 21 Februari 2018

Wat leuk om je positieve review te lezen.
Ik vind het altijd erg belangrijk om met de klant mee te denken.
Ik hoop dat je vriendin erg blij is met de ring.
Bedankt voor het schrijven van je bericht.
Groeten Eileen
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review

Een aanrader voor iedereen

Beoordeling 
 
10.0

Heel te vrede met de goede service,snelle reactie als er vragen zijn .
En goede hulp bij het bestellen naar België.
En een leuk aanbod aan artikelen !

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Zen2youshop.nl op 09 Februari 2018

Hallo Evi,
Dank je wel voor het schrijven van je positieve review.
Ik wens je veel plezier met je aankoop.
Graag tot ziens
Eileen de Jong
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review

dank je wel

Beoordeling 
 
9.0

Snelle bezorging, zorgvuldig verpakt en een snelle reactie op mijn vragen nav het artikel.

Veel dank Maria

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen - zen2youshop.nl op 13 November 2017

Wat ontzettend fijn dat je een review hebt willen schrijven over je bestelling. Dank je wel en ook bedank t voor je positieve cijfer.
Graag zie ik je nog eens terug.
Groetjes Eileen, zen2youshop.nl

Reageer op deze review

Oorbellen

Beoordeling 
 
10.0

Mooie oorbellen en snelle levering.
Oorbellen waren netjes verpakt en de handgeschreven bijlage maakte
het net iets persoonlijker.
Zal zeker jouw site in de gaten houden.
Ga zo door en veel succes.

Gr. Angelique

Besteld product
oorbellen bergkristal
A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Eileen de Jong - ter Koolt op 24 Augustus 2017

Wat ontzettend leuk om je review te lezen. En wat een super score heb je gegeven. Thanks!
Ik wens je veel plezier met de mooie bergkristal oorbellen. Als je meer info wilt over bergkristal, dan kun je dit lezen op mijn website bij de uitleg van de edelstenen.
Ik wens je een fijne dag toe en wie weet tot ziens.
Groetjes Eileen

Reageer op deze review
reclame

Lees meer reviews

Zen2YouShop informatie

Algemene informatie

Merken
spiritueel
Productgroepen
  • edelstenen
  • verzorgingsproducten
  • spiritueel
  • Engelen
  • Boeddha's
  • Etherische olie
  • kaarsen
Levertijd
  • 1 tot 3 dagen indien op vooraad
  • ca. 7 dagen indien niet op voorraad
Verzendkosten
€ 5,75 tot 30 kilo
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
Ideal
Telefoonnummer
06-41319601