Zen2YouShop
0   1  

www.zen2youshop.nl
 
9.7 (32)
zen2you

Zen2youshop.nl is de leukste webshop op het gebied van spirituele producten. Zoals engelen, boeddha's, edelstenen, wierook, geurkaarsen, chakraproducten en nog veel meer. Omdat Zen2YouShop levert via Post.nl, is een snelle levering gegarandeerd: op maandag-vrijdag voor 13.00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Een bestelling kunt u al plaatsen vanaf € 7,50. Boordevol originele, mooie en inspirerende cadeau's voor uzelf en de ander. Neem snel een kijkje op Zen2youshop.nl !

32 ervaringen met Zen2YouShop

 
(30)
 
(2)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Beoordeling 
 
9.7
 
9.6
 
9.7
 
9.9
 
9.4
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Review van Esther
Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
7.0

Geluksboeddah&Beschermboeddah

De Boeddahs keurig in kadoverpakking ontvangen, elk in leuk motief.
De jarige was blij verrast met de Geluksboeddah.Zelf heb ik de Beschermboeddah gehouden.
Bedankt voor de zorg besteed aan de kado's.
Esther.

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen op 07 Augustus 2018

Bedankt voor het schrijven van de positieve review. Fijn dat de Boeddha's een mooi nieuw thuis hebben gekregen. Ik wens je nog veel mooi licht toe met jouw beschermboeddha. Misschien tot snel, groetjes Eileen
zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Review van ANJA
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

zeer tevreden

Ik ben in contact gekomen met jullie persoonlijk op een beurs en nu een bestelling gedaan via de webshop omdat ik tevreden was van een juweel dat ik een jaar gelden kocht en dankzij jullie heb ik kunnen bijbestellen online waarvoor dank ! Geen enkele moeite was teveel ! ik wil hartelijk dankjewel zeggen en ben een gelukkig mens en alles verliep naar behoren !! nog een fijne zomer toegewenst en tot in september op de beurs groeten vanuit België

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Angeline
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

oorbellen

Leuke website, snelle levering en zeer goede service!
Ik ga er zeker meer bestellen bij Zen2you.

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong - ter Koolt - zen2youshop op 11 Juli 2018

Hoi Angeline,
Wat fijn dat je een positieve beoordeling hebt geschreven. Dank je wel. Ik hoop dat de, oorbellen zullen stralen in je oren. Veel plezier ermee.
Graag tot een volgende keer,
Groetjes Eileen
zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Review van Willie Alaerds
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

3 engeltjes

Mijn eerste bestelling bij Zen2Youshop.Ik kwam bij toeval op de site terecht op zoek naar 3 engeltjes die: horen, zien , zwijgen uitbeelden.
Het bestellen ging heel gemakkelijk. De prijs viel enorm mee. En de levering was supersnel en......alles heel mooi ingepakt! Wat een verassing!

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen - zen2youshop.nl op 22 Februari 2018

Hallo Willie,
Bedankt voor je review! Dat stel ik erg op prijs.
Wat leuk om te lezen dat je zo'n positieve ervaring hebt met de shop.
Ik wens je veel plezier met de lieve engeltjes.

Groetjes en misschien tot een volgende keer.
Eileen, zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Review van Mauro
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Geweldig!

Ik was opzoek naar een keltische ring voor mijn vriendin. Al zoekend op google kwam ik uit bij zen2you. De ring was niet meer leverbaar. Ik stuurde die avond een kort bericht 's naar Eileen om te vragen of ze de ring nog kan bestellen en in een andere maat. 's morgens kreeg ik direct bericht dat dit allemaal mogelijk is, en na het uitwisselen van gegevens(super snelle reacties op mailtjes!) is de ring via de mail besteld. ik kreeg enkele dagen later de factuur binnen.

Helaas bericht van postnl dat de ring binnen was, wat niet het geval was. Eileen weer gemaild en ze stond klaar hier alles aan te doen om het in orde te maken.

Een van de beste webshop service die ik heb mogen ervaren!

Dankjewel Eileen!

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen - Zen2youshop.nl op 21 Februari 2018

Wat leuk om je positieve review te lezen.
Ik vind het altijd erg belangrijk om met de klant mee te denken.
Ik hoop dat je vriendin erg blij is met de ring.
Bedankt voor het schrijven van je bericht.
Groeten Eileen
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review

Review van Evi
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0

Een aanrader voor iedereen

Heel te vrede met de goede service,snelle reactie als er vragen zijn .
En goede hulp bij het bestellen naar België.
En een leuk aanbod aan artikelen !

Was deze beoordeling nuttig? 

Zen2youshop.nl op 09 Februari 2018

Hallo Evi,
Dank je wel voor het schrijven van je positieve review.
Ik wens je veel plezier met je aankoop.
Graag tot ziens
Eileen de Jong
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Review van Maria
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

dank je wel

Snelle bezorging, zorgvuldig verpakt en een snelle reactie op mijn vragen nav het artikel.

Veel dank Maria

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen - zen2youshop.nl op 13 November 2017

Wat ontzettend fijn dat je een review hebt willen schrijven over je bestelling. Dank je wel en ook bedank t voor je positieve cijfer.
Graag zie ik je nog eens terug.
Groetjes Eileen, zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Review van A.Varney
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Oorbellen

Mooie oorbellen en snelle levering.
Oorbellen waren netjes verpakt en de handgeschreven bijlage maakte
het net iets persoonlijker.
Zal zeker jouw site in de gaten houden.
Ga zo door en veel succes.

Gr. Angelique

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong - ter Koolt op 24 Augustus 2017

Wat ontzettend leuk om je review te lezen. En wat een super score heb je gegeven. Thanks!
Ik wens je veel plezier met de mooie bergkristal oorbellen. Als je meer info wilt over bergkristal, dan kun je dit lezen op mijn website bij de uitleg van de edelstenen.
Ik wens je een fijne dag toe en wie weet tot ziens.
Groetjes Eileen

Reageer op deze review
Review van Sanne
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Prima webshop!

Snelle levering, heel netjes verpakt. Leuke producten!

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong op 11 Augustus 2017

Bedankt voor de goede beoordeling. Leuk om dat te lezen.
Ik wens je veel plezier met de producten die je besteld hebt. Dat je er maar erg lang plezier van zult hebben.
Graag tot ziens,
Groetjes Eileen
www.zen2youshop.nl

Reageer op deze review
Review van Bianca
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Leuke webshop,goede service

Leuke webshop!
Goede service,en een snelle levering.
De boeddha was keurig ingepakt om de breek kans te verkleinen,en dat is prima gelukt.

Was deze beoordeling nuttig? 

Eileen de Jong zen2youshop.nl op 05 Maart 2017

Hoi Bianca,
Bedankt voor het schrijven van de recensie. Ik wens je veel plezier met de boeddha. Ik hoop dat hij een mooi plekje zal krijgen.
Nogmaals bedankt,
Groetjes
Eileen
Zen2youshop.nl

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
spiritueel
Productgroepen
  • edelstenen
  • verzorgingsproducten
  • spiritueel
  • Engelen
  • Boeddha's
  • Etherische olie
  • kaarsen
Levertijd
  • 1 tot 3 dagen indien op vooraad
  • ca. 7 dagen indien niet op voorraad
Verzendkosten
€ 5,75 tot 30 kilo
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
Ideal
Telefoonnummer
06-41319601