Matrabike

Matrabike    www.matrabike.nl

 
7.0 (28)

MATRABIKE is een online fietsenwinkel en levert al meer dan 15 jaar kwaliteitsfietsen van fabrikant naar klant met kortingen tot 60%. Matrabike levert binnen 24 uur door heel Nederland en België. Matrabike levert direct uit voorraad!

Matrabike is sinds 1991 importeur van kwaliteitsfietsen, zoals mountainbikes, hybridefietsen/stadsfietsen, crosshybrides, moederfietsen, omafietsen, kinderfietsen, racefietsen, cruiserfietsen, BMX-fietsen, vouwfietsen en elektrische fietsen. Tienduizenden Nederlandse en Belgische klanten hebben al bij fietsenwinkel Matrabike gekocht.

Prijzen Matrabike

De prijzen van Matrabike varieëren van € 69,- tot € 1799,-, inclusief service en garantie. Hollandse fietsen of sportieve stadsfietsen zijn bij Matrabike verkrijgbaar vanaf € 169,-. De prijzen van mountainbikes (Shimano afgemonteerd) beginnen bij € 99,-. Crosshybrides, kinderfietsen van 12 tot 26 inch: vanaf € 69,-, omafietsen kunt vanaf € 119,-.bestellen bij Matrabike.

28 reviews voor Matrabike

Gemiddelde beoordeling 
 
7.0
 
7.1  (28)
 
6.7  (28)
 
6.0  (28)
 
8.1  (27)
Meest gewaardeerde reviews
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Review / Uw ervaring
Vul aub de beveiligingscode in.
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Matrabike ervaringen

Lees hieronder Matrabike ervaringen van anderen of schrijf zelf Matrabike reviews. Vindt u de shop betrouwbaar? Deel uw positieve ervaringen en beoordelingen of Matrabike klachten online.

Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slechte fiets, slechte service

Heb in Rijswijk in de winkel fiets gekocht, daarbij aangegeven dat ik dagelijks een rit naar het werk maak van 17 km heen en 17 km terug. De fiets die men mij heeft verkocht is nu letterlijk na iets meer dan een jaar bijna helemaal uit elkaar gevallen.
Wat is allemaal mis gegaan met de fiets?
- Fietslamp deed het niet, direct na aankoop
- Kettingkast na 2 weken kapot
- Stuur gammel, vastdraaien heeft geen zin
- Fietsstandaard helemaal los, kan niet meer rechtgezet worden
- Tandwielen, sommige zijn afgebroken (!), fietsketting loopt er constant af bij even iets harder fietsen
- Fietsbel, letterlijk gewoon van de fiets afgevallen (afgebroken)

Toegegeven, ik fiets dagelijks door weer en wind. Dat heeft invloed op de fiets. Maar zo snel na amper een jaar helemaal door versleten? Dat kan en mag gewoon niet.

Zelf altijd wel die fiets zo goed mogelijk onderhouden, dwz - insmeren etc. Zelfs heb ik de fietsbanden vervangen met Schwalbe banden.

De prijs voor de fiets was natuurlijk ver onder de gebruikelijke standaard als bij a-merken. Had eigenlijk inderdaad beter moeten weten. Hoewel het een aardige gozer was in Rijswijk heb ik gewoon geen zin om in het weekend daarheen te gaan en alles aan te kaarten en wellicht een discussie aan te gaan.

Ik adviseer mensen om gewoon voor een (tweedehands) Gazelle of Batavus te gaan.

Later naar aanleiding van een reactie van Matrabike, voornemens geweest om fiets te retourneren naar filiaal. Ondertussen voor de zekerheid gevraagd of ik een leenfiets zou kunnen krijgen. Dit was onmogelijk - stuitende email ontvangen met daarin dat Matrabike "te groot" is om leenfietsen uit te geven. Ook telefonisch contact gehad met ene "Jane" van Matrabike. Deze mevrouw blonk uit in haar ongeïnteresseerde gedrag, en bij vlagen onbeschofte antwoorden ("da's fijn voor u"). Ik had de fiets maar beter in elkaar moeten zetten, de beste mevrouw wist niet dat Matrabike dit had gedaan. Ze weigerde ook haar naam te geven, deed dit uiteindelijk toch maar (nadat ze eerst mijn naam nogmaals wilde weten en noteren, lachwekkend).

Dit alles heeft ervoor gezorgd de beoordeling tot aan het minimum terug te schuiven naar 1 ster, en dat is nog veel te veel eer. Mensen, nooit maar dan ook nooit in de buurt van dit bedrijf komen. Goedkoop is duurkoop!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Zeer slechte serrvices

Je brengt je fiets weg voor een onderhoudsbeurt en krijgt hem kapot terug trapondersteuning schijt ermee uit.. Brengt hem weer weg voor reparatie, hebben iets vervangen, maar trapondersteuning schijt er naar 20 kilometer weer mee uit. Moet hem weer zelf terug brengen naar de winkel.
DUS KOOP NOOIT EEN FIETS BIJ MATRABIKE. JE BRENGT HEM HEEL WEG EN KRIJGT HEM KAPOT TERUG EN DAN MOET JE HEMZELF IEDERE KEER TERUG BRENGEN NAAR DE WINKEL, DUS GEEN SERVICES

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Let op ! niet aan beginnen !

Mijn fiets is al 8 x weggeweest voor reparatie, wat eeuwig duurt . goedkope fietsen met een aantrekkelijke prijs maar Ik zou achteraf liever iets meer uigegeven hebben want hier zit niemand op te wachten. Graag wilde ik hier over spreken met het hoofdkantoor , wordt helaas niet serieus genomen. voor mij GEEN Matra bike weer .

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

nooit meer matrabike

Slecht contact met klanten, slechte levering, slechte service

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Pro-line Ebike Trekking is fantastisch!

Na gedegen onderzoek de Pro-line Trekking Electrische fiets mannenmodel van de Duitse fabrikant FISCHER ( echt stoer,sportief en design, geen omafiets) online besteld en betaald met Ideal op di. 30 december, werdt na nabellen ( meteen contact met aardige dame) zaterdag 03 januari geleverd, compleet afgemonteerd, volle accu, alleen zadel en stuurhoogte op maat brengen, inbussleutel en steeksleutel bijgeleverd, heel simpel allemaal, ook zonder enige fietskennis alles aan te passen. 3 voorbladen, 7 achterbladen Shimano 21 versnellingen met mooie strakke afmontage, voorwiel vering, zadelpenvering, dynamo in voornaaf ( ook Shimano) en een LCD fietscomputer met 3 ondersteuning niveau's, ook met handschoenen aan te bedienen. Rijdt als een trein, superstrak en alles van topkwaliteit, in Duitsland als zeer goed getest ! Kortom voor een sportieve fiets van hoge kwaliteit en stoer uiterlijk een echte aanrader !!
Prijs slechts € 869,-- gratis thuisbezorgd ( kreeg € 30,-- korting op de normale € 899,-- prijs) Moest dit even kwijt, doe er je voordeel mee, want ben heel tevreden, boven verwachting !!

Was deze beoordeling nuttig? 

Cees op Januari 31, 2015

Goede middag,
Met veel belangstelling je review over de Fischer Trekking Proline gelezen.
Ben ook geinteresseerd in deze bike en heb `m opgezocht op de site van Fischer.
Daar kost ie echter 1199 euro.......
Heb ik mogelijk de verkeerde site???
Weet je ook of ze naar het buitenland(Portugal) versturen?
Graag je advies.

Met vriendelijke groet,
Cees

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

SLECHT

best vrienden , deze zijn echt oplichters , heb een electrish fiets gekocht voor mij vrow en deze is defect , nu kan allen maar elke mand naar reparatie sturen , want deze heren wist dat het model defect was ( dit was mij gezegd op het winkel ) en nu ik heb een defect fiets dit heb mij veel gelg kost ,,,, dus oplichters is het name voor deze typ mensen , better duur maar goed dan goedkoop en troep .

Was deze beoordeling nuttig? 

Henk Smid op Januari 07, 2015

Zet je naam erbij, dat is niet meer dan fatsoenlijk!!!!!
Henk Smid

elly op April 06, 2015

wat een gezeur over een naam. zeker omdat het een schrijven is van iemand die niet zo goed nederlands kan schrijven. het gaat tenslotte om de klacht. zeikstraal!!!
ELLY

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Waardeloos

Bestellen gaat makkelijk en de fietsen zijn goedkoop. Maar klantenservice is waardeloos. Als je belt pakken ze de telefoon niet op of ze gooien de hoorn erop en mails worden niet beantwoord.

Was deze beoordeling nuttig? 

habanero op Januari 16, 2015

Idd ben mee eens dat het klantenservice echt onzin is .
Zij geven er niet veel om , wel om het geld. geld hyenas zijn et....maar het fietsen die zij verkopen is wel goedkoop dan als je bij een 2e hands winkel een fiets zou kopen.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Super tevreden

Nooit gedacht dat ik online een fiets zou bestellen, na veel vergelijken kwam ik er al snel achter dat de prijzen via internet een stuk lager liggen. Een leuke fiets voor een super prijs gekocht, aardige mensen bij de klantenservice trouwens, zeker aan te raden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Gewoon goed.

Gewoon hartstikke goede fietsen voor een goede prijs. Rijd al bijna 10 jaar met plezier op Matrabikes :).

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Erg blij met mijn fiets

Lang op zoek geweest naar en betaalbare omafiets. Wilde graag bestellen bij een betrouwbare winkel.

Mijn favoriete fiets gevonden tegen de scherpste prijs. Noest nog wel de trappers monteren en het stuur rechtzetten, maar verder heel erg tevreden.

Matrabike is zeker aan te raden

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

dik in orde!

Na uitgebreid vergelijken met andere sites kwam ik tot de conclusie dat de elektrische fietsen van Matrabike qua zowel uiterlijk als prijs en accuduur met afstand de beste keus zijn. Wij zijn dik tevreden met onze aankoop!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Top aanbieding!

Mijn zoon wilde voor zijn verjaardag graag een mountainbike hebben, uiteindelijk bij Matrabike uitgekomen.
Heel veel keus en ontzettend scherpe prijzen, uiteindelijk besteld en we hadden de fiets de volgende dag al in huis en keurig op het vermelde tijdstip. Mijn zoon is er helemaal blij mee!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Heel tevreden!

Heb in mei een mountainbike besteld bij Matrabike. Deze ziet er tof en modern uit, en rijdt ook nog eens superlekker. In het verleden heb ik duurdere mountainbikes gehad, maar deze van Matrabike vind ik veruit het fijnst. Chapeau voor de snelle levering en de superlage prijs van de fiets. Ik ben helemaal gelukkig.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Scherpe prijs, goede levering

Vorige week een elektrische fiets besteld bij Matrabike.
De scherpe prijs maakte me in eerste instantie onzeker over de kwaliteit.
Gisteren de fiets echter ontvangen en gelijk 30 kilometer op gefietst.
Conclusie, geweldige fiets, super kwaliteit!
Zeker een aanrader om een fiets te kopen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Gewoon top, zeker voor het geld

Ik vind de fietsen van Matrabike erg mooi en modern, zéker voor het geld. Onlangs de Matra Cargo stadsfiets besteld voor mezelf. Fietst heerlijk. Goede service, snelle levering, mooie prijs. Aanrader dus!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Geweldige fiets

Ik zocht een opafiets, de voordeligste gevonden bij Matrabike.
Besteld, en alles liep zoals beloofd.
Na twee weken fietsen, conclusie Erg fijne fiets.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Fiets besteld maar bleek toch niet beschikbaar in de juiste kleur. Bij annulering van de order werden er mij alternatieven aangeboden. Hierbij werd ik zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Helaas zat er niets tussen. In twee werkdagen had ik het geld weer retour op mijn rekening. Website had me beter kunnen melden dat de kleur er niet was maar verder uitstekende service en sympathiek bedrijf.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
(Updated: Juni 22, 2014)
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Wat een waardeloze kwaliteit en slechte service. Twee fietsen tegelijk gekocht en binnen een maand moesten ze allebei terug omdat ze het gewoon echt niet meer deden. Slechte service. Behalve dat ik meerdere keren moest worden opgehaald omdat de fiets niets meer deed kon ik daarna zelf de fiets in de auto laden om naar de winkel te brengen waarna ik hem weer een week kwijt was. De fiets die ik van mijn zoon kreeg ik terug zonder dat er iets aan was gedaan. Eerst liep de ketting vast, daarna de rem. De ketting is wel gemaakt maar de rem kwam (nog steeds aanlopend) niet gerepareerd terug.De fietsen hebben het echt nooit goed gedaan. Mijn fiets is nu gestolen, maar over m'n lijk dat ik naar die rotwinkel terug ga. Eigenlijk ben ik wel opgelucht; nu ga ik een fatsoenlijke fiets kopen bij een echte fietswinkel en ik ben er nu acht dat het eigenlijk nauwelijks scheelt.

Was deze beoordeling nuttig? 

Bernadette op September 16, 2014

Hey Henk,
vind de review ook een beetje verdacht aangezien de schrijver zijn naam niet noemt, maar een email adres "Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken."
Ik heb een elektrische fiets gekocht, en ben juist erg te spreken over de service en de kwaliteit. Zeker voor de super scherpe prijs.

e a op Januari 06, 2015

ja denk dat deze zijn mensen van het winkel dat deze positive reacties schiven , echt een slecht winkel vekopen defect electrish fiets , echt oplichters let op

Henk Smid op Januari 07, 2015

Heb zelf de matra race strada gekocht, en heb er veel plezier van, totaal geen problemen.
Fiets best wel veel, gezien de reacties op het web, vraag ik mij af heb ik geluk of is de kwaliteit toch niet zo slecht als iedereen schijnt te moeten vermelden van Matra Bike.

Henk Smid op Januari 07, 2015

Hallo Bernadette,
Bedankt voor je reactie, ben blij dat jij in ieder geval tevreden bent, het kan gewoon zo zijn dat niet alle mensen tevreden zijn, maar wij in ieder geval wel, veel plezier met je nieuwe fiets.

Groetjes, Henk Smid

Henk Smid op Januari 11, 2015

Voor je iets schrijft leer eerst Nederlands, en ga nu niet doen of ik een oplichter ben welke bij Matra Bike werkt. Ik heb een goede race fiets gekocht en ben er zeer tevreden mee, zoals ik al gemeld heb.
Voor je iets koopt zou je misschien ook uit je doppen kunnen kijken hoe het er kwaliteit technisch uitziet, maar misschien ben je er te stom voor.
Ik houd niet van uw beschuldigingen, hier laat ik het verder bij.

Groetjes,

Henk Smid

Matra Oplichter Henk Smid op Maart 27, 2015

Henk ben je in loondienst bij matrabikes.
Je bent erg fundamentalistisch bezig hier.
Ik zou zeggen Get a life loser!!!

Elly op April 06, 2015

Nou Henkie,
ik lees dat ik niet de enige ben die jouw schrijven niet kan waarderen.
dat mensen jouw als iemand van Matra bike zien ach dat kan, en dat jij een prima ervaring hebt met je fiets toppie toch, maar vind het wel jammer dat je je zo neerbuigend neerzet naar mensen met hun gebreken. laten we wel zijn .....die hebben we allemaal. ik jij en ieder ander. niemand is perfect. probeer hier rekening mee te houden en laat iedereen in zijn waarde. en henk moet zeggen dat ik wel heel veel slechte ervaringen lees over Matrabike.

Elly

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
10.0

Zeer goede website met topprijzen. Levering is niet bijzonder snel, maar wel accuraat, verder een prettige site om te oriënteren en te bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

elektrische fiets besteld bij Matrabike. een dag later kreeg ik te horen dat de fiets niet op voorraad was. Kan gebeuren natuurlijk de verkoopster bood een andere fiets aan. even later werd ik terug gebeld door de eigenaar (theo) ook deze fiets was niet meer op voorraad. na veel excuses had hij een fiets staan die wel duurder was maar die ik voor dezelfde prijs kon krijgen. Ik had al betaald dus dat was makkelijk en een goede service toch. toen de fiets aan kwam schrok ik me klem. vol met beschadigingen (krassen) de elektrische aandrijving werkte niet, de bel was kapot, de sleutel van het slot was krom. de fietspomp was weg en het klemmetje van de fietspomp was krom, achterwiel zat er schuin in. ik heb overal foto's van gemaakt en op gestuurd naar Matarbike. daarna gebeld en verteld wat er aan de hand was. ik werd keurig geholpen door één van de dames en de fiets werd opgehaald. een week later gebeld hoe het met de fiets was. om een lang verhaal kort te maken een week later kreeg ik de fiets terug en de krassen op de kettingkast was met witte verf overgeschilderd. verder was er niets aan gedaan. terug gebeld en weer excuses ontvangen en de fiets werd weer opgehaald. een week later maar weer gebeld want ik hoorde niets. de dames vertelden dat de directeur hier over ging en niet bereikbaar was. 3 x moeten bellen tot ik eindelijk terug werd gebeld door Theo (directeur) hij vond de fiets er wel aardig uit zien en wilde verder geen zaken met mij doen hij zou het geld wel terug storten. gelukkig heb ik de foto's er van en wil geen 2e hands fiets voor de prijs van een nieuwe.

fiets kopen bij matrabike, niet doen!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Daalmeijer op Mei 27, 2014

Uw antwoord is van begin tot het eind gelogen. dit speelt niet een week maar ruim 4 weken. de fiets is niet gerepareerd (foto's als bewijs) en er is geen andere fiets aangeboden. want we hadden een duurdere fiets zeker geaccepteerd want de prijs was voor ons geen enkel probleem. De (kleine} krasjes waren inderdaad door u bijgewerkt met witte verf (ook foto van) maar dat is een beetje rare oplossing als er krassen op een kettingkast zitten bij een nieuwe fiets vervang je de kettingkast en dan ga je er geen witte verf opsmeren. Sleutel van het slot was krom en de rubbers van de fiets waren versleten tot op het metaal. fietspomphouder was krom en het achterwiel zat er schuin in. Van beledigingen is absoluut geen sprake geweest. wel vertelde de dames van kantoor dat ze zich schaamde voor het gedrag van de directeur en dat zij zich daarvan distantieerde. Ook vertelde de medewerker dat uitverkochte fietsen in opdracht van de directeur (theo) op de website moesten blijven staan en dat de medewerkers de boze klanten kregen daardoor. Medewerkers zijn keurig en aardig geweest en ik ook naar hen.

Matrabike op Mei 27, 2014

Beste meneer Daalweijer,


zoals we ook aan de telefoon aangegeven hebben vinden we het zeer vervelend dat u lang op antwoord en de juiste fiets heeft moeten wachten. Het was vorige week extreem druk, hierdoor hebben wij niet op tijd op al onze klantvragen kunnen reageren, wij vinden dit erg vervelend.

Uw opmerkingen over de fiets hebben wij reeds uitvoerig besproken over de telefoon. De zeer kleine krasjes op de kettingkast zijn ontstaan tijdens het transport, deze hebben wij naderhand voor u gerepareerd. Bij het retour ontvangen van de fiets hebben wij de fiets uitvoerig technisch getest, alles werkt naar behoren.

Wij dachten u een goed voorstel te hebben gedaan, door u een duurder model aan bieden voor dezelfde prijs als uw eerste keuze. Helaas was deze fiets niet naar wens, wij hebben uw aankoopbedrag daarom dezelfde dag al teruggestort.

Het telefoongesprek hebben wij kort gehouden aangezien wij van mening zijn dat onze klantenservice het niet verdient om beledigd te worden.

Wij wensen u succes in de zoektocht naar uw ideale fiets en staan nog steeds klaar voor u indien u vragen heeft.


Met vriendelijke groet,

Het Matrabike Team

Martin op Augustus 02, 2014

Nou ik ben niet zo van het schrijven van recensies over hoe slecht de service wel niet kan zijn, maar wat ik wel erg asociaal vind is dat ze de prijzen letterlijk verdubbelen bij de meeste fietsen en dan flinke korting geven.
Hierdoor word de klant al genaaid voordat hij of zij de fietsen hebben gekocht. Men verwacht dus een goede fiets met veel korting. Als ik het materiaal bekijk op de foto's dan zie je dat er het meest goedkope troep op zit dat je kan wensen, dus men betaald dus de normale prijs met het idee dat ze gematst worden. Overigens houd er rekening mee dat de marge op een fiets tussen de 18 en de 35 % OP een NORMALE kwaliteit fiets zit. Dus word er meer dan 35 % aangeboden... Helaas je word genaaid. MATRA, het is leuk nu internet realitief nog jong is, maar binnen 10 jaar is het wel bekend dat jullie niet op deze manier mensen kunnen beduvelen. succes!

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

De perfecte fiets gevonden voor de scherpste prijs.
Kan niet beter dus.
Levering op tijd.

Was deze beoordeling nuttig? 

Matrabike op Mei 27, 2014

Beste Tanja,

erg leuk om te horen, bedankt voor uw positieve feedback!

Veel plezier met uw fiets.

Met vriendelijke groet,

Het Matrabike Team

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0

Mountainbike Phantom Disc2 met schijfremmen vertoont na een jaar weing gebruik al speling in de bus van de achtervering met kraken. Verzoek om onderdelen voor garantie na overleg met mijn locale fietsenmakeren eventueel fotosvide van defeect op te sturen werd niet gehonoreerd. fiets moest naar werkplaats gebracht en gehaald om te boordelen of het voor grantie was. (* 2x 1 uur rijden) ook onderdelen voor einge rekening bestellen ging niet want ze wisten de maten niet. of ik de busssen zelf wilde opmetne en fotos daarvan opsturen.
Mijn fietsenmaker heeft onderdelen binnen een dag zelf kunnen vinden en voor 40 euro dez aak gerepareerd. Dat was alleen al aan benzine kwijt geweest.
Marabikes is voor mij volledig door de mand gevallen. Het gaat alleen om
snel geld verdienen. Producten zijn van slechte kwaliteit en garantie
en service stellen niets voor.
A K

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Ik heb een mamafiets gekocht. Website vond ik wat rommelig, maar levering en service waren perfect. Ze belde om een leverafspraak te maken. Dank voor je geduld Mascha ;-) Prijs was ongeveer de helft van wat ik bij een ander kwijt zou zijn. Moest wel even zelf het zadel en de trappers monteren, maar dat was zo gedaan. Super fijne fiets!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Heb bij matra bike een transportfiets besteld. Supermooi ding voor een nog mooiere prijs als je het mij vraagt. Moest zelf wat onderdelen nog monteren, maar daar is de prijs dan ook naar. Fiets super :D

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Fiets besteld bij Matrabike. Veel keuze en heb mijn ideale elektrische fiets gevonden.
Op tijd geleverd, ze belde om een afspraak te maken.
Nergens goedkoper kunnen vinden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Ik bestelde een fiets bij Matrabike.nl, erg fijne service en prijs.
De website mag wat betreft navigatie wat verbeterd worden, alsook de productomschrijvingen. Deze mogen wat uitgebreider.
Verder met afstand de goedkoopste wat betreft elektrische fietsen, en ik heb me uitgebreid georiënteerd en kon niks vinden wat met dezelfde specificaties bij de prijs van € 799,- in de buurt kwam.
Makkelijke bestelling, en persoonlijk contact om de levering af te stemmen.
Al met al heel erg tevreden.

Was deze beoordeling nuttig? 

Mart Lenting op Maart 30, 2015

In dienst bij Matrabikes?!!!

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

op woensdag bestelde ik een fiets in rotterdam kleiweg, de service daar was prima ,de medewerker vertelde mij dat er de andere dag of de dag erna telefonische kontakt met mij opgenomen zou worden door waalwijk (dus uiterlijk vrijdag) dit is niet gebeurd uiteindelijk zelf gebeld en daar werdt verteld dat de fiets dinsdag geleverd zou worden toen ik in protest ging omdat op de site staat 24 uurs levering en geen 5 dagen probeerde mevrouw in waalwijk allerlei excuses te verzinnen het kwam omdat de medewerker niet op tijd de levering had doorgestuurd naar waalwijk ,daarna was het de computer (nieuw systeem )die het fout gedaan had enz enz ik vertelde haar dat het gelul is dat computers geen fouten maken maar de mensen die daar achter zitten ik was boos en zei haar dat ik naar de winkel in rotterdam terug ging en daar mn geld terug haal en elders n fiets koop waar wel goede service geleend wordt ,waarop de dame antwoorde dat dat niet ging ik vertelde haar dat ik nergens voor getekent heb en wel degelijk recht op mn geld heb daarna heb ik haar n fijne avond gewenst en de telefoon erop geklapt voor ik nog verder uit mn vel spring ik maakte haar erop attent dat er ondanks bij elk filiaal een telefoonnummer staat maar niet met de betreffende winkel in kontakt komt maar direct waalwijk aan de lijn krijg excuus was ja mevr maar ze hebben het zo druk in de winkels (ik was woensdag de enigste klant druk he ) dat er geen tijd is om de telefoon op te nemen en dan zou er n apart iemand aangenomen moeten worden voor de telefoon en dat wordt te duur
dus beste mensen 1 advies koop daar een fiets en neem hem zelf mee indien dit niet kan ga gewoon ergens anders heen waar belofte nagekomen wordt

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
(Updated: Oktober 19, 2012)
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
10.0

Hoi,

Ik heb bij Matra Bike een racefiets gekocht en die werd keurig op tijd bezorgt. Wel moest ik nog even zelf de afmontage fine tunen. Matra Bike was verreweg de goedkoopste aanbieder vandaar dat ik voor hun heb gekozen. Daarnaast had ik al vele goede reviews van Matrabike.nl gezien.

Met vriendelijke Groet, Rudi

Was deze beoordeling nuttig? 

Matrabike op Mei 27, 2014

Leuk om te horen, bedankt voor uw review!

Veel plezier met uw fiets.

Met vriendelijke groet,

Het Matrabike Team

Reageer op deze review

Algemene informatie

Merken
  • Gazelle
  • Montego
  • Shimano
  • Bobike
  • RockShox
  • Ideal Bikes
  • Citerra
  • Matra
  • Universal Trendy
  • Mount Everest fietsen
  • Heritage
  • Maverick
  • Cross
Productgroepen
  • herenfietsen
  • damesfietsen
  • kinderfietsen
  • fietsen
  • omafietsen
  • cruiserfietsen
  • racefietsen
  • mountainbikes
  • moederfietsen
  • transportfietsen
  • elektrische fietsen
  • vouwfietsen
  • jongensfietsen
  • meisjesfietsen
  • fiets accessoires
  • opafietsen
  • stadsfietsen
  • crosshybrides
  • BMX fietsen
Levertijd
1 werkdag, indien op voorraad
Verzendkosten
niet bekend
Keurmerken
Webshop Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • vooruitbetaling
  • contant
  • rembours
  • pin
Telefoonnummer
0416 - 324 012
scroll back to top

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en reviews van die grote gsm shop maar eens of ontdek of studentmobiel betrouwbaar is. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals mango online shop, wehkamp of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop of  redcoon lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2015.