Matrabike

www.matrabike.nl
Matrabike

MATRABIKE is al meer dan 25 jaar het voordeligste adres voor uw fietsplezier. Matrabike is gestart in 1991 met een kleine groep enthousiaste fietsliefhebbers en is nu uitgegroeid tot een team van meer dan 50 fietsspecialisten. Het Matrabike fietsspecialisten team staat voor u klaar om u te adviseren bij de aankoop van uw fiets. Matrabike helpt u graag online via matrabike.nl, maar natuurlijk ook in één van de 9 winkels in Nederland en Belgie. Matrabike verkoopt ruim 20 duizend fietsen op jaarbasis en is daarmee één van de grootste fietsenwinkels van de Benelux. U mag bij Matrabike dus altijd rekenen op de scherpste en de voordeligste prijzen.

Prijzen Matrabike

De ontzettend scherpe prijzen van Matrabike variëren van € 89,- voor een kinderfiets tot € 2999,- voor een elektrische fiets. U rijdt trouwens al een elektrische fiets vanaf €799,- inclusief 2 jaar garantie, daarmee is Matrabike absoluut de een zeer voordelige fietsenwinkel op dit gebied.

Matrabike ervaringen

42 beoordelingen voor Matrabike

 
(23)
 
(11)
 
(2)
 
(2)
 
(6)
Gemiddeld 
 
7.8
 
7.8
 
7.6
 
7.0
 
8.6
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Rody van Heijst
Gemiddeld 
 
1.0

Verschrikkelijke slechte service!

Wat een vreselijk slechte service leveren jullie zeg. Op de facebook chat wordt ook niet gereageerd. Zou op vrijdag 22/09 geleverd worden. Niemand geweest!!!! En als ik vervolgens vragen wil stellen over deze slechte service wordt de hoorn erop gegooid.Dit gebeurd niet 1x maar 10x. Schaam jullie kapot!!!! Nooit meer wat in deze winkel kopen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Peter Schuitmaker
Gemiddeld 
 
9.3

Twee e-bikes gekocht bij Matrabike

Afgelopen week twee elektrische fietsen gekocht voor mijn vrouw en mij. Uiteindelijk uitgekomen op twee Ideals Orama. Prima en vriendelijk geholpen in de Matrabike winkel. Goed advies en meedenken. En alle gelegenheid om de fietsen rustig uit te proberen! De fietsen werden na bestelling vlot en geheel gratis thuis bezorgd. Ook nog met een laatste check en uitleg. De e-bikes bevallen uitstekend. Echt topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Ook enkele vragen aan de klantenservice in Waalwijk werden vlot en correct beantwoord. Dus: Matrabike? Voor ons een echte aanrader. Annet en Peter, Breda

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Nancy

Batterij

Ik heb nu meermaals (10 maal) iemand willen bereiken bij matrabike op het vermelde nr, steeds een bandje of iemand die u van links naar rechts stuur. Ik wil een nieuwe batterij voor mijn fiets bestellen raar toch geen reacties nergens, zal mij verplicht voelen om naar de winkel in Rumst te gaan en daar dan toch wel een negatief advies aan de mensen te geven die iets willen kopen daar.
Sorry jullie doen de moeite ni om jullie klanten terug te contacteren !... dan moet het anders ik heb mijn fiets nodig !!.!.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

c van gool

nooit meer / kleine lettertjes

Fiets gekocht als cadeau in de winkel. in Waalwijk. Matrabike gekozen vanwege thuiswinkel waarborg. Dit omdat het niet zeker was dat autistische zoon gebruik zou maken van de fiets. En helaas dit gebeurde. Mijn man terug naar de winkel en hier werd gezegd u kunt de order herroepen. Formulier invullen en u krijgt het geld terug. dit kan wel een week duren. Nou niet dus . de volgende dag kreeg ik telefoon . Nou mw u krijgt u geld niet terug want u hebt in de winkel gekocht,en dat u zoon autistisch tsja daar kon men ook niks aan doen. Nu heb ik dus een tegoedbon van 476,95 euro. Wil iemand een fiets kopen . U kunt mijn bon met korting overnemen

Was deze beoordeling nuttig? 

corrie op Augustus 11, 2017

het is geen korting bon maar een tegoedbon. En ja zeg maar wat u er voor over heeft

jan op Augustus 12, 2017

ik zou graag u kortingbon overnemen als het mag van u

jan op Augustus 13, 2017

wat zou u voor de tegoed bon willen

corrie op Augustus 16, 2017

voor de bon zouden we 400 euro willen hebben . dit is 76,95 minder dan de waarde. de bon is 1 jaar geldig

corrie op Augustus 16, 2017

we willen 400 euro voor de bon hebben, dit is 76,95 minder dan de waarde, groet corrie van gool Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reageer op deze review
Salomons
Gemiddeld 
 
1.0

matige service

16 juni mijn fiets voor reparatie aangeboden in Apeldoorn. Het zou ± 1 week duren. 26 juni gebeld, want op de reparatie status stond geen actie vermeld."Ja, ze waren er mee bezig en ik zou terug gebeld worden." Eindelijk op 29 juni: " De accu levert nog maar 35% en dit model wordt niet meer gemaakt." Eindresultaat €75,= armer (diagnosekosten), stuk gemaakt accu slot (waarover mij niets gezegd werd) en geen steek verder.
Op hun website staat echter: onderzoekskosten accu €29,50. In de winkel (1 juli) kon men er niets over zeggen en ik zou dinsdag daarover teruggebeld worden. Uiteindelijk heb ik zelf maar op woensdag gebeld; de dame aan de telefoon kon er niets over zeggen en ik zou voor 16.00 u. daarover teruggebeld worden.
Vandaag, 6 juli, 10.50 u..... wacht ik nog steeds .... ca. 1 ons/100 gr... het helpt allemaal wel met afvallen... *sarcasme uit*

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
H. De jong
Gemiddeld 
 
10.0

Fiets

Ik heb een paar jaar geleden een fiets gekocht voor mijn vriendin, prijs kwaliteit super. Nu heb ik een fiets voor mij zelf gekocht ook weer bij matrabike, mooie fiets voor een mooie prijs.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

J.A.van Geelen
Gemiddeld 
 
10.0

Service

Sinds 5-7-2016 een E-city Harmony S7 fiets,vorige week 15-6-2017 kon ik de accu niet meer laden,de accu met de lader naar de winkel in Hoofddorp gebracht ter reparatie,vandaag 22-6-2017 de accu en een nieuwe lader netjes thuis bezorgd door DHL geheel kostenloos.
Dit is een zeer goede service van Matrabike.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Silvo
Gemiddeld 
 
8.3

Goede service

Ik heb bijna twee jaar geleden een e-bike gekocht bij Matra. De verkoopservice was prima en er werd op tijd geleverd, netjes volgens de afspraken.
Na bijna 2 jaar stopte de trapondersteuning ermee en wilde de accu niet meer opladen. Dus de fiets op de fietsendrager en naar Waalwijk. Daar werd eerst geprobeerd om het probleem ter plekke te verhelpen en toen dat niet lukte werd hij in reparatie genomen. Dit zou 5 tot 8 dagen duren. Na 4 dagen kreeg ik een telefoontje dat de fiets gemaakt was er was een probleem opgetreden met de electronica en dat was nu verholpen. Geen kosten, gewoon garantie. Prima jongens!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
H. Schipper
Gemiddeld 
 
9.5

Prima service en kwaliteit

Eerst rustig op de site gekeken. Vervolgens in de vestiging Waalwijk perfect geholpen.
De fiets gekocht en deze werd keurig op tijd bezorgd, de volgende dag al!!
Helemaal super.
Harmen

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Wim van Huizen
Gemiddeld 
 
1.0

Prutswerk

Ik wilde mijn fiets ophalen in de winkel in Rotterdam. Krijg je een doos, dan ben je een dozenschuiver en geen fietsenwinkel. Voor € 35,- hebben ze mijn fiets in elkaar gezet, ik ging terugfietsen van Rotterdam naar huis 20 km. Raakt mijn zadel los na een paar kilometer... Daar betaal je dan € 35,- voor... Daarna de rest van de reis met de trein naar huis gegaan en een mail gestuurd. Als reactie, dit is erg jammer dat dit gebeurt is. Ze bieden niet eens aan mijn treinkaartje te vergoeden, wat mij het absolute minimum lijkt om aan te bieden. Na een pittige mail terug boden ze aan wat accesoires te sturen. Ik stuur wat ik nog nodig heb, krijg ik als reactie: bedankt voor uw bericht, u kunt die producten online bestellen.

Wat een gepruts, zo zonde van mijn tijd!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Montego
  • Ideal Bikes
  • Cross
  • Gepida
  • Cross Ebike
  • Ferrini
  • BeOne
  • Shockblaze
  • Grace Ebike
  • Girandola
  • Silent Force
  • Steppenwolf
  • Stokvis fietsen
  • Tulp fietsen
Productgroepen
  • herenfietsen
  • damesfietsen
  • kinderfietsen
  • fietsen
  • omafietsen
  • racefietsen
  • mountainbikes
  • moederfietsen
  • transportfietsen
  • elektrische fietsen
  • vouwfietsen
  • jongensfietsen
  • meisjesfietsen
  • fiets accessoires
  • opafietsen
  • stadsfietsen
  • speed pedelecs
  • hybride fietsen
Levertijd
1 werkdag, indien op voorraad en besteld voor 15.00 uur
Verzendkosten
Alle fietsen worden gratis bezorgd
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Thuiswinkelwaarborg
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • Bankoverschrijving
  • Mister Cash
  • contant bij afhalen
  • pin in onze winkel
  • Verzending onder Rembours
Telefoonnummer
0416 - 324 012

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of Cool Blue en Simpel betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals wehkamp, pabo of amazon bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop baxshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2016.