Matrabike

 
7.0 (38)
www.matrabike.nl

MATRABIKE is een online fietsenwinkel en levert al meer dan 15 jaar kwaliteitsfietsen van fabrikant naar klant met kortingen tot 60%. Matrabike levert binnen 24 uur door heel Nederland en België. Matrabike levert direct uit voorraad!

Matrabike is sinds 1991 importeur van kwaliteitsfietsen, zoals mountainbikes, hybridefietsen/stadsfietsen, crosshybrides, moederfietsen, omafietsen, kinderfietsen, racefietsen, cruiserfietsen, BMX-fietsen, vouwfietsen en elektrische fietsen. Tienduizenden Nederlandse en Belgische klanten hebben al bij fietsenwinkel Matrabike gekocht.

Prijzen Matrabike

De prijzen van Matrabike varieëren van € 69,- tot € 1799,-, inclusief service en garantie. Hollandse fietsen of sportieve stadsfietsen zijn bij Matrabike verkrijgbaar vanaf € 169,-. De prijzen van mountainbikes (Shimano afgemonteerd) beginnen bij € 99,-. Crosshybrides, kinderfietsen van 12 tot 26 inch: vanaf € 69,-, omafietsen kunt vanaf € 119,-.bestellen bij Matrabike.

Matrabike ervaringen

emans39 over Matrabike: "Een nwe fiets bij Matrabike besteld. Woensdag 7 okt 2015, dus logisch wilde um op 10 okt 2015. Zaterdg geen fiets, tuurlijk mopperen en de goden oproepen, maar geen fiets. Maan dd 11-10-15 bellen, hoefde niet lang te wachten en probleem uitgelegd. Vraag de telefoniste, wilt u um eerder? Ik: hoezo ee..."

r.kunnen over Matrabike: "ik lees hier vele negatieve reviews over matrabike ikzelf heb een andere ervaring, in eerste instantie heb ik een mountainbike besteld, als leek heb ik geen rekening met de maat gehouden, (51 cm besteld) deze MTB bleek voor mijn zoon dan ook veel te groot. (de fiets was gelukkig nog niet geleverd) ..."

38 reviews voor Matrabike

 
(15)
 
(9)
 
(4)
 
(4)
 
(6)
Gemiddelde beoordeling 
 
7.0
 
7.4  (36)
 
6.8  (36)
 
5.8  (36)
 
7.9  (36)
Bekijk alle reviews Meest gewaardeerde reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Levering
Service
Prijs
Extra info
Review / Uw ervaring

Goede service

Ik heb een e-bike gekocht maar de aandrijving werkte niet.
Opgestuurd naar Matrabike en binnen een week weer gerepareerd terug.
Uit coulance hoefde ik ook geen transport kosten te betalen, geweldige service.

Was deze beoordeling nuttig? 

Harry Janssen op Januari 14, 2016

Zo zo na een week al, voor een nieuwe fiets !? Zeker ook niet nog eens geprobeerd te bellen zeker ?!
Fietsen worden ,lijkt het, niet eens gecontroleerd voor ze naar klanten gaan, snelle handel.

Eigenlijk snap ik niet dat je na zoveel slechte reviews op verschillende sites je nog geld overmaakt voor een, toch al niet zo goedkope, e-bike.

Nou maar hopen dat je in de toekomst geen gebruik hoeft te maken van hun " super service", of " geen contactcentrum"

Vergeef me als ik wat cynisch ben, maar zoals je al begreep heb ik er 0,0 vertrouwen in !

Martijn op Januari 22, 2016

Na ruim een jaar werkloos te zijn geweest, toch maar voor matrabike gaan werken als chef werkplaats. Bij deze mijn excuses aan iedereen die een fiets bij dit bedrijf heeft gekocht. Rotzooi eersteklas! Eigenaar Theo Mank denkt alleen aan Theo! U bent gewaarschuwd.

Jan op Januari 22, 2016

Nou Martijn,

Proficiat, je bent de eerste eerlijke medewerker die van zich laat horen !

PS ik neem aan dat je er inmiddels niet meer werkt ?

Mark op Januari 22, 2016

Ik kan als ex medewerker bovenstaand alleen maar bevestigen.
Een enkele integere collega, maar helaas te veel " langzittenden" met meer invloed als kennis die tegen elke verandering zijn. En niet alleen je klanten maar ook je medewerkers "uitmelken"...daar kom je in deze transparante wereld niet lang meer mee weg...

En ja, ook ik werk er niet meer, zoals velen die het hier niet vol hielden...

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Slechte, nee: HELE slechte service

Bestel(l)en gaat gemakkelijk. De levering gaat ook nog (net) goed:
1 dagje te laat, geen uitleg waarom. Levering (doen ze gelijkelijk niet zelf) was netjes.
Maar toen moest ik wegens een defect contact met ze hebben: je geld is binnen, maar daarna laten ze niks aan je gelegen: NUL reactie: niet na (herhaaldelijke pogingen) per telefoon en daarna ook niet per mail.

beste matrbike: het verschil tussen jullie en andere aanbieders wordt gemaakt in de after sales en het simpelweg opnemen van de telefoon: zelfs daar slagen jullie niet in !

Dus: 1 keer en nooit weer !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
7.7
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Matrabike goede zaak

Een nwe fiets bij Matrabike besteld. Woensdag 7 okt 2015, dus logisch wilde um op 10 okt 2015.
Zaterdg geen fiets, tuurlijk mopperen en de goden oproepen, maar geen fiets.
Maan dd 11-10-15 bellen, hoefde niet lang te wachten en probleem uitgelegd. Vraag de telefoniste, wilt u um eerder? Ik: hoezo eerder? Ja u wilde um op dd 17-10-15. Ik schiet zelf in de lach van zoveel dommeigheid mijn kant. "Mag hij eerder ?" "tuurlijk" .
Op 13 okt gebeld, fiets word morgen gebracht, tussen 11 en 14 u. om 11:45 u kwam fiets, mooie fiets.
Geen terugtrap rem een zegen, bij terugtrap kom je bij een stoplicht nooit in een start positie. Een tasje met gereedschap, zeer attent. Gesloten kettingkast ook een must, word me ouwe broek niet vuil hehehe. De motor maakt idd de eerste 2 meter wat geluid, maar daarna stil. Is nu ook heel stil. Luxe fiets, heb um nog maar in 1ste energie en 2de versnelling gebruikt

Resume, Matrabike is een goede en nette zaak, fiets word ook bezorgd door een keurige meneer. PS: Ik doe deez review voor mensen die beetje bang zijn zoveel geld uit te geven via internet.Groet.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.7
Bestellen 
 
8.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

prima service

ik lees hier vele negatieve reviews over matrabike
ikzelf heb een andere ervaring,
in eerste instantie heb ik een mountainbike besteld,
als leek heb ik geen rekening met de maat gehouden, (51 cm besteld)
deze MTB bleek voor mijn zoon dan ook veel te groot. (de fiets was gelukkig nog niet geleverd)
een telefoontje naar matrabike was voldoende om de order te annuleren,
na het invullen van een retourformulier, is mijn betaling na een paar dagen teruggestort op mijn rekening.
keurig afgehandeld door matrabike!

Was deze beoordeling nuttig? 

Johan op Oktober 14, 2015

Je negatieve ervaring doe je wel op als je er op fiets

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.3
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slechste fietsen winkel OOIT!!!!

Juist, inmiddels heeft mn fiets me meer dan 900 euro totaal gekost verspreid over een jaar, blijkbaar is de garantie alleen "fabricage garantie" wat betekent dat als je niet kan aantonen dat het een fabrieks fout is, je geen geld terug zal krijgen, en je reparatie zelf zal moeten betalen
Voor mijn huidige reparatie vragen ze 265 euro, ik heb in een jaar al 4 x betaald voor een onderhoudsbeurt {35 euro+ materiaal kosten}
Ik ken geen fietsenmaker of fiets die verkocht wordt voor dit soort belachelijke prijzen, er op uit komend dat je niet eens van de ene naar de andere kant van de stad kunt reizen zonder dat je fiets uit elkaar valt, zelfs de mountainbikes kunnen niet tegen de stad alsjeblieft, neem een andere fabrikant, want matrabike zal je geheid kop pijn leveren!!!!
P.s. Lees ook mijn reviews bij matrabike Rijswijk!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

service

Dit bedrijf is tel NIET te bereiekn en geloof me ik heb het tig keer geprobeerd, dan kan je uiteiendelijk een voicemail achterlaten, maar ze bellen nooit terug of je kan mailen, maar dan hoor je ook niks meer
kortom, heel SLECHT, ik hall mijn fiets wel elders

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Zeer slecht

Nieuwe fiets gekocht en de volgende dag al stuk. Toen de fiets voor de 4e keer ondeugdelijk gemaakt was geld terug gevraagd. Geen enkele reactie gekregen. Nu geen fiets of geld terug gekregen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Jan op Januari 21, 2016

Nou ik ben niet zo van het schrijven over hoe slecht service kan zijn, maar wat ik wel erg vind is dat de prijzen letterlijk verdubbelen en er dan flinke korting gegeven word.
Hierdoor word de verwachting dus een goede fiets met veel korting. Als je het materiaal bekijkt op de website dan zie je dat er het veel goedkoop materiaal is afgemonteerd, dus men betaald dus de normale prijs met het idee dat je gematst word... Helaas je word genaaid, leuk nu internet realitief nog jong is, maar het raakt snel genoeg bekend dat jullie niet op deze manier mensen kunnen beduvelen !

Reageer op deze review
Service 
 
1.0

Zeer slechte service

Bij dit bedrijf een e-bike gekocht van €1699,-. Dit was het paradepaardje van het bedrijf. Ik heb deze fiets nu een jaar in mijn bezit en van de 52 weken heeft ie 12 weken in Waalwijk gestaan voor verschillende reparaties. Laatste probleem is dat de motor nogal herrie maakt. Ik heb hem 2 weken geleden teruggebracht en informeerde naar de reparatiestatus. Ik kreeg te horen dat ze er mee bezig waren. Toen ik vroeg hoelang het nog ging duren zei men dat ze er nog niet aan begonnen waren. Dat is in mijn ogen niet dat ze er mee bezig zijn.
De service van dit bedrijf krijgt van mij een dikke NUL.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Mountainbike Gravito

Ik heb verleden jaar Maart een Cross Gravito mountainbike gekocht.
Heb er alleen maar problemen mee gehad.
Nu jaar later is mijn trapas al een keer vervangen, compleet nieuw achterwiel moest erin omdat de achteras kapot was gegaan, zit speling in me voorvork, en nu moet ik ook nog een nieuwe crankset kopen omdat er een harde tik erin zit bij elke omwenteling van me rechter trapper.
Heb dus geen vertrouwen meer in die fiets.
Heb de fiets van me ouders gekregen helaas is me vader overleden dus zit er bij mij wel emotionele waarde in.
Ik denk dat ik de fiets anders een gooi had gegeven.
Je kan hem dan wel naar een service punt brengen, maar als je geen auto hebt om je fiets ermee te vervoeren houd het op. Ook kan je geen leenfiets krijgen om weer terug te komen naar je huisadres.
En je bent de fiets waarschijnlijk voor paar weken kwijt. Dus ja ga je toch naar een fietsenmaker.

Kortom spaar/koop gewoon voor een betrouwbaar merk.



Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
5.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

service

Eind November 2014 een fiets met trapondersteuning gekocht deze werd super snel en gratis geleverd in zeeland maar.....
er zit een tik in de trapas Matrabike gebeld de fiets moet naar waalwijk kosten 70.00 euro sorry maar voor een fiets van een half jaar oud vind ik het een slechte service dat de vervoerskosten voor mijn rekening komen !!!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Lek op Januari 05, 2016

Ik heb het zelfde nieuwe E-Bike gekocht die niet werkt, of zellf brengen (wat ik niet kan) of halen/brengen voor € 55,-

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Snel en goed

Mooie fiets gekocht bij matra bike , besteld en volgende dag in huis en voor een zacht prijsje ,ben erg in mijn nopjes

Was deze beoordeling nuttig? 

Darioush op September 16, 2015

Hahahaha,hahhahahhahhahah, hqhhahhahahhahhahhahhahahhah

NEE, JE BENT OPGELICHT!!!! Waarschijnlijk kom je er snel genoeg achter.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

zeer tevreden

Fiets op 3juni geleverd,geheel gemonteerd,ziet er prachtig uit .door klantenservice prima telwoord gestaan.Ben zeer tevreden.r

Was deze beoordeling nuttig? 

Darioush Rahnama op September 16, 2015

Nog steeds even tevreden met de fiets neem ik aan? XD
P.s. Maak pas een review als je een product langer hebt dan een week of 2 please.

Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Zeer tevreden

Heb vorige week 2 electrische fietsen gekocht in Rumst(Antwerpen) eerst een beetje ontgoocheld en bang ,enkel al door het lezen van zulke soms zo belachelijke reviews die dikwijls ten onrechte zijn.
J.W. heeft me zelf opgebeld en alles opgelost en een andere nieuwe fiets gegeven,waar we nu heel blij mee zijn.
Persoonlijk vind ik zelf dat deze mensen zelf heel veel moeite doen om de klanten tevreden te houden,maar dat is niet altijd even gemakkelijk.
Il wens jullie nog veel succes.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
7.0

tevreden met fiets

Ik heb bij kleiweg elektrische fiets gekocht .optijd levering , goed uitgelegd .N heerlijk gefiets in de storm .kost wel maar beter dan een auto .ik ben erg blij met mij fiets

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Gemiddelde beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slechte fiets, slechte service

Heb in Rijswijk in de winkel fiets gekocht, daarbij aangegeven dat ik dagelijks een rit naar het werk maak van 17 km heen en 17 km terug. De fiets die men mij heeft verkocht is nu letterlijk na iets meer dan een jaar bijna helemaal uit elkaar gevallen.
Wat is allemaal mis gegaan met de fiets?
- Fietslamp deed het niet, direct na aankoop
- Kettingkast na 2 weken kapot
- Stuur gammel, vastdraaien heeft geen zin
- Fietsstandaard helemaal los, kan niet meer rechtgezet worden
- Tandwielen, sommige zijn afgebroken (!), fietsketting loopt er constant af bij even iets harder fietsen
- Fietsbel, letterlijk gewoon van de fiets afgevallen (afgebroken)

Toegegeven, ik fiets dagelijks door weer en wind. Dat heeft invloed op de fiets. Maar zo snel na amper een jaar helemaal door versleten? Dat kan en mag gewoon niet.

Zelf altijd wel die fiets zo goed mogelijk onderhouden, dwz - insmeren etc. Zelfs heb ik de fietsbanden vervangen met Schwalbe banden.

De prijs voor de fiets was natuurlijk ver onder de gebruikelijke standaard als bij a-merken. Had eigenlijk inderdaad beter moeten weten. Hoewel het een aardige gozer was in Rijswijk heb ik gewoon geen zin om in het weekend daarheen te gaan en alles aan te kaarten en wellicht een discussie aan te gaan.

Ik adviseer mensen om gewoon voor een (tweedehands) Gazelle of Batavus te gaan.

Later naar aanleiding van een reactie van Matrabike, voornemens geweest om fiets te retourneren naar filiaal. Ondertussen voor de zekerheid gevraagd of ik een leenfiets zou kunnen krijgen. Dit was onmogelijk - stuitende email ontvangen met daarin dat Matrabike "te groot" is om leenfietsen uit te geven. Ook telefonisch contact gehad met ene "Jane" van Matrabike. Deze mevrouw blonk uit in haar ongeïnteresseerde gedrag, en bij vlagen onbeschofte antwoorden ("da's fijn voor u"). Ik had de fiets maar beter in elkaar moeten zetten, de beste mevrouw wist niet dat Matrabike dit had gedaan. Ze weigerde ook haar naam te geven, deed dit uiteindelijk toch maar (nadat ze eerst mijn naam nogmaals wilde weten en noteren, lachwekkend).

Dit alles heeft ervoor gezorgd de beoordeling tot aan het minimum terug te schuiven naar 1 ster, en dat is nog veel te veel eer. Mensen, nooit maar dan ook nooit in de buurt van dit bedrijf komen. Goedkoop is duurkoop!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Gazelle
  • Montego
  • Shimano
  • Bobike
  • RockShox
  • Ideal Bikes
  • Citerra
  • Matra
  • Universal Trendy
  • Mount Everest fietsen
  • Heritage
  • Maverick
  • Cross
Productgroepen
  • herenfietsen
  • damesfietsen
  • kinderfietsen
  • fietsen
  • omafietsen
  • cruiserfietsen
  • racefietsen
  • mountainbikes
  • moederfietsen
  • transportfietsen
  • elektrische fietsen
  • vouwfietsen
  • jongensfietsen
  • meisjesfietsen
  • fiets accessoires
  • opafietsen
  • stadsfietsen
  • crosshybrides
  • BMX fietsen
Levertijd
1 werkdag, indien op voorraad
Verzendkosten
niet bekend
Keurmerken
Webshop Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • vooruitbetaling
  • contant
  • rembours
  • pin
Telefoonnummer
0416 - 324 012

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien of een webwinkel betrouwbaar en bestellen veilig is. In de categorie gsm staan de belangrijkste Nederlandse gsm webshops. Bekijkt u de belsimpel ervaringen en studentmobiel reviews van die grote gsm shops maar eens of ontdek of phonehouse en gsmeasy betrouwbaar zijn. U kunt verschillende aspecten van deze webshops bekijken. Eenvoudig kunt u bijvoorbeeld de betaalmogelijkheden van mode webwinkels zoals zalando, wehkamp, pabo of amazon.nl bekijken. U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse aanbieders van een goede opleiding zoals nha opleidingen of Laudius danwel reviews over elektronica shop bax shop of bobshop lezen. Maar natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Online winkels kunnen gratis hun shop aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Online winkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van de review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops, u vindt het op Reviewspot.nl! - Copyright © 2010 - 2015.