AutobandenCollectief
0   1  

www.autobandencollectief.nl
 
5.4 (79)
Autobandencollectief

De goedkoopste autobanden bestellen kan bij AutobandenCollectief.nl. AutobandenCollectief levert het grootste assortiment goedkope autobanden van Nederland. Het autobanden assortiment bevat meer dan 50.000 verschillende autobanden van 150 verschillende bandenmerken. De prijzen liggen tot wel 40% lager dan bij de reguliere bandenhandel. Verder betalen klanten bij AutobandenCollectief nooit verzendkosten!

In Nederland zijn honderden AutobandenCollectief montagevestigingen waar de autobanden gemonteerd kunnen worden. Bekijk 24 uur per dag, 7 dagen per week de voorraad van AutobandenCollectief en bestel eenvoudig autobanden. Betalen kan met Credit Card, iDeal en vooruitbetalen.

AutobandenCollectief.nl levert de bestelde autobanden binnen 1 werkdag, indien de bestelling voor 15.00 geplaatst is. Hoe zijn uw ervaringen met de webshop? Beoordeel de shop op Reviewspot!

79 ervaringen met AutobandenCollectief

 
(24)
 
(11)
 
(3)
 
(16)
 
(26)
Beoordeling 
 
5.4
 
5.8
 
5.0
 
4.2
 
6.6
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Review van A_J
Beoordeling 
 
4.3
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
7.0

Maxxis All season Levering niet zoals beloofd

Op de website staat, Voor 14:00 besteld morgen in huis!
Daar is naar mijn ervaring niets van waar. Ik heb juist daarom bij AutobandenCollectief besteld, maar helaas.
Als je een vraag hebt moet je een ticket aanmaken. Een reactie op je ticket duurt wel even.

Ik vroeg na mijn bestelling of ik mijn bestelling echt de volgende dag zou ontvangen, was het antwoord, Ja hoor, het is al verstuurd. Toen ik naar de track and trace nummer vroeg, bleef het even stil.
En daarna een ractie, heeft u die niet ontvangen? Duh, Als je het niet hebt verstuurd kan ik het ook niet ontvangen hebben.
Pas de volgende avond kreeg ik een track and trace nummer.

De levering vind dus niet de volgende dag plaats maar NA 2 werkdagen!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Carlo
Beoordeling 
 
7.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Dunlop Sport Maxx RT2 245/40/18

Twee banden besteld bij Autobanden Collectief. Omdat het lastig was om de juiste banden te kiezen door onvolledige/verwarrende info op hun website heb ik de helplijn gebeld. Deze lijn kost 80 cent per minuut. Prima geholpen maar aan het eind toch een extra telefoon rekening van euro 15. Begrijp ook niet dat een helplijn die mij over de streep heeft getrokken om bij Autobanden Collectief te bestellen zo belachelijk duur moet zijn. Voor de rest alles netjes ontvangen. Ook banden hebben een DOT code van 2018 conform afspraak.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Mesut
Beoordeling 
 
7.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Michelin banden besteld

Michelin banden besteld voor mijn Toyota RAV4 snelle levering!
Alleen klantenservice 50 cent per minut vind ik belachelijk!!

Ik zal zeker met toekomst nog een keer bestellen,

Ps. Ik zou fijn vinden als klanten service gratis was!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Rene
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

levering winterbanden

Ik ben zeer tevreden
De banden werden wel niet binnen een dag geleverd maar daar was ik na al die recensies gelezen te hebben ook niet vanuit gegaan.
Maar de banden werden wel binnen 3 dagen geleverd ,de voortgang kon je prima volgen via de meegeleverde dpd link.. ik had 2 sets winterbanden besteld de eerste set was er na 2 dagen de tweede set was er na de derde dag
Maar dan krijg je de banden dus ook voor de goedkoopste prijs.. van t hele internet.
Ik zal de volgende keer hier ook weer mijn aanschaf doen ,zo gauw ik weer zomerbanden nodig ben.
Dikke pluim voor de geboden service een echte aanrader!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Wiebe
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Winterbanden

Donderdag in 11 uur besteld. De volgende dag om 13 uur in huis.. Kreeg pas s'avonds inzicht in voortgang. Heb na bestelling op internet gekeken op reviews. Schrok wel wat ik las. Heb daarna telefonisch contact gehad dat gaf vertrouwen. Ook op ticket (bericht) werd gereageerd. Heb zelf een heel positieve ervaring opgedaan.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Jean-Pierre
Beoordeling 
 
4.8
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
9.0

Eind goed al goed maar wat een drama...

Banden besteld echter kreeg geen bevestiging
Reactie op website (het zgn "ticket") ingevuld echter kreeg geen terugkoppeling
Gebeld met 0900-nummer en werd gerustgesteld dat alles in orde was, mail naar kpn-mail en hetnet ging blijkbaar mis, dus ander emailadres opgegeven echter daar kwam ook geen bevestiging binnen.
Bij opvragen van het "ticket" stond tot 2x toe een totaal andere reactie over een andere vraag van iemand anders, deze worden blijkbaar door elkaar gehusseld.
Vroeg wanneer ik mijn banden kon verwachten (levering zou binnen 24 uur zijn) echter kreeg een reactie dat er een velgrandbescherming op de 19" banden zat (had 17"besteld...) en een andere reactie was dat er niet betaald zou zijn...

Enfin lichtelijk in paniek, zeker toen ik het adres van deze zaak raadpleegde en zag dat het een gewoon huisadres was en dat deze woonruimte te huur werd aangeboden...
Div. mails gestuurd en wederom geen reactie, uiteindelijk gedreigd om aangifte van oplichting te doen en toen kreeg ik eindelijk reactie met een track/trace code.
Banden deden er uiteindelijk niet 24uur over maar 6 dagen.

Maar eerlijk is eerlijk: banden zijn in goede orde ontvangen en met een dotcode van slechts enkele weken oud(hulde!), perfect.
Maar wat een drama, ik ga er niets meer bestellen, veel stress en bij mij is het gelukkig goed afgelopen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van cindy Punt
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

autobandencollectief OPLICHTERS !!!!

banden besteld via autobandencollectief
bestellen en betalen ging super
daarna blijft het doods stil
geen bevestiging van mijn order
geen antwoord op mails en vragen
bellen al 4 x kost € 0.80 per minute zonder starttarief
SUPER SLECHT
pas op het zijn volgens mij OPLICHTERS
ik stuur morgen de rechtsbijstand er achter aan
vestigings bedrijven zijn helemaal niet aangesloten of hebben geen connecties met bandencollectief

TRAP ER NIET IN
wij zijn alweer 250 euro lichter

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van F van der Drift
Beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Geen antwoord op vragen en geen bestelling ontvangen

Vorige week donderdag een bestelling geplaatst voor voor all-weather banden en tevens met hen aan de telefoon gezeten mbt de bestelling.
Zij geven aan dat het in mijn spam map zit , maar daar is geen sprake van, zojuist gecontroleerd.
Al verscheidene E-mails verstuurd om reactie te ontvangen en zelfs daarop geen respons.
Nu nog even wachten en dan stappen ondernemen.
Zeer slechte service en laatste keer.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van JAN
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

onbetrouwbare voorraden, geen levering, lachwekkend alternatief

Onderstaand de reactie nav mijn bestelling van de Pirelli P7 BLUE 245/45 R17 99Y

HET SPREEKT VOOR ZICH DAT IK ZEER ONTEVREDEN BEN. WIE BIED NOU LINGLONG BANDEN AAN ALS ALTERNATIEF VOR PIRELLI. DIT BEDRIJF KAN JE TOCH NIET SERIEUS NEMEN..

wouter zei op: 27-11-2017 om 09:18
Geachte heer/mevrouw,

Wij hebben gelijk de order doorgegeven aan een extern magazijn in Duitsland. Ik heb ze net gesproken en zij geven aan deze banden niet te kunnen leveren.
Het is op dit moment erg druk in Duitsland.

Ik kan je de volgende alternatieven aanbieden:
https://www.autobandencollectief.nl/zomerbanden/triangle-banden/triangle-th201-245-45-r17-99y-zomerbanden/

https://www.autobandencollectief.nl/zomerbanden/linglong-banden/linglong-greenmax-245-45-r17-99w-zomerbanden/

https://www.autobandencollectief.nl/zomerbanden/goodride-banden/goodride-sa37-245-45-r17-99w-zomerbanden/


Als er geen alternatief voor je tussen zit annuleer ik de bestelling en krijg je je geld terug.

Met vriendelijke groet,
Innoting B.V. - klantenservice

wouter

Telefoon: 0900 - 33 111 33

Innoting B.V. is de overkoepelende organisatie van diverse webshops. Innoting B.V. heeft het beheer van onder andere de webshops: www.banden.eu & www.velgen.eu, www.autobandencollectief.nl en www.motorbandencollectief.nl.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Erik
Beoordeling 
 
2.8
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Slecht

Bestelling geplaatst, betaald en nooit meer wat vernomen. Reageren niet op mails.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van l.kleine staarman
Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

100evredenheid

4 banden geleverd .Ik heb voor af betaald .en de volgende dag waren de eerste 2 banden binnen.maar daar werd netjes melding van gemaakt dat het in 2 keer geleverd kon worden dus de 2e dag waren ook de andere 2 binnen.Alles klopte het merk vredestein enzv.Ik heb nog 4 banden nodig .en en ga deze zeker weer bestellen bij deze firma

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Jaap
Beoordeling 
 
7.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
7.0

Goedkoop en levert op tijd

Na alle negatieve reacties wil ik wel even iets positiefs zeggen.

Goedkoopste op de markt die precies dezelfde banden levert als ieder andere.
Besteld en had gewoon keurig de volgende dag mijn bandjes.
Als ze een paar dagen later waren gekomen had ik het ook wel goed gevonden.
Voor de mensen die de banden meteen willen hebben bestel maar mooi voor 30% meer bij de lokale banden boer. Want voor een dubbeltje kun je niet altijd op de eerste rang zitten.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Hoekstra
Beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

Goedkoop is duurkoop

Banden besteld op 2 oktober... dan zouden ze 3 oktober binnen moeten zijn.. Nu komen ze volgens autobandencollectief op 9 oktober wat te laat is naar mijn mening...
Goedkoop duurkoop? In mijn geval wel. De auto moet gekeurd worden bij de RDW.. zonder banden geen keuring. Dus Geen banden meer voor mij bij autobandencollectief

Was deze beoordeling nuttig? 

Hoekstra op 09 Oktober 2017

Inmiddels de banden wel binnen gekregen. De jongens van autobandencollectief bleven uiterst vriendelijk en behulpzaam via de mail en de ticketservice. Hebben zich ook verontschuldigd voor de latere levering. In mijn belevenis zijn het geen oplichters maar mogen ze wel iets transparanter zijn over de levertijd. Vandaag besteld en morgen in huis gingen niet op voor 2x Hankook 285/50/18

Reageer op deze review
Review van Rick Engbers
Beoordeling 
 
4.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Prijs en bestellen gaat goed de rest niet!

Op 3 mei een bestelling gedaan van 4 banden Nexen 195/60 R15 88H zijn in goede staat ontvangen alleen niet binnen de termijn, ze kwamen veel later namelijk 16-05-2017. Op de mails die ik stuurde werd wel gereageerd meestal na één dag.
Het zou goed zijn de levertijden op de website aan te passen en het contact naar de klant te verbeteren zowel telefonisch als met email. Ik zou hier niet snel weer een bestelling plaatsen, te lang in onzekerheid gezeten.
mvg Rick

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Limburg
Beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

oplichters

Vorige week 2 banden verkeerd besteld (verkeerde maat) Nou, direct tot 6 keer toe proberen te bellen, vervolgens verschillende tickets (mails) verstuurd om de bestelling te annuleren. Dag later en hoop frustraties verder, eindelijk antwoord:" annuleren niet meer mogelijk"
Banden kwamen precies 2 dagen na bestelling binnen. (Toch nog iets positiefs)
Vanaf dat moment heb ik een parttime Job erbij gekregen! Ik heb wel tig tickets verstuurd en bellen is gewoon één grote grap! Soms krijg je wel een bericht terug waar je NIKS aan hebt.
Na het lezen van andere reviews van mensen die de banden retour gestuurd hebben en geld nooit hebben terug gekregen, lijkt t mij verstandiger om ze dan maar zelf te verkopen.

Ik heb helaas veel te laat de reviews gelezen..

Ik heb in de tussentijd 2 andere banden proberen te bestellen bij BANDENCONCURRENT die zijn helemaal kansloos!
Besteld en betaald, vervolgens mailen ze: niet op voorraad" en nooit meer wat van ze vernomen!
Hun zijn pas echt onmogelijk te bereiken! Ik ben dus in één week tijd tot twee keer toe opgelicht.. Geld kwijt, veel belkosten, tijd en frustraties! Had ik maar gewoon in een winkel banden gekocht, dit is gewoon totaal tijd/geld verspilling..

NOOIT MAAR DAN ECHT NOOIT BIJ DEZE GASTEN BESTELLEN!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Bennie
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Goedkoop en snelle levering!

Na het lezen van wat slechte ervaringen vond in het wel netjes om mijn goede ervaring te delen;

Ik had 4 vrij ongebruikelijke banden (Federal 595 RS-R semi slicks) besteld om 14:30. De site vermeld dat wanneer er voor 14:00 besteld wordt, de banden de volgende dag geleverd worden. Ik verwachtte de banden dus 2 dagen na de bestelling, echter lagen de banden de volgende dag, in de goede maat, voor de deur!

Het enige wat ik jammer vond en waardoor ik gemengde gevoelens kreeg is dat ik geen bevestigingsmail heb gekregen na de bestelling.

De volgende keer bestel ik hier weer, goede prijs, snelle levertijd!

Gr. Bennie

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Girish Thakur
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Top service

Na het lezen van een aantal negatieve en positieve beoordelingen bestelde ik met gemengde gevoel 4 autobanden afgelopen vrijdag (31 maart 2017). Het levering adres bij een montagebedrijf dicht bij mijn woonplaats. Ik belde de klantenservice en kreeg gelijk prompt antwoord van de medewerker Dennis. Toen binnen een uur kreeg ik email status update dat de banden naad de montage vestiging verzonden zijn. Vandaag (4 april 2017) kreeg ik bericht van de montagevestiging dat de banden al bezorgd zijn. Top service!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Mo
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Toch wel geleverd

De banden zijn anderhalf week later toch geleverd, maar heb er nu niks aan. Ik heb al andere banden er op laten zetten voor de APK.

Een en al klote bedrijf, ik zou zeker nooit meer iets bestellen en raad het niemand aan.

Beter paar euros meer betalen en bij een andere bedrijf bestellen dan deze kneuzen.....

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Mo
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Oplichters!!!

Kijk uit mensen, het zijn oplichters!!!

Nog steeds niks ontvangen, ook geen bevestiging of antwoord op mijn vragen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Mo
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Geen gehoor

Heb 2 banden besteld via de site van Autobanden Collectief, ook netjes betaald.
Ik heb geen bevestiging gehad via de mail. En heb vandaag niks binnen gehad .
Helaas heb ik de reviews achteraf pas gelezen omdat de site zo vertrouwd er uit zag.
Ik heb een paar keer vraag gesteld via de site maar krijg geen antwoord.
Ik ben bang dat ik naar me centen kan fluiten.

Wat kan ik nu het beste doen? Aangifte doen?

IK ZOU SOWIESO NIEMAND AANRADEN OM HIER TE KOPEN!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van G de Deijn
Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Geen geld terug

Heel slechte ervaring, banden besteld voor vouwwagen deze kwamen veel te laat op de dag van vertrek binnen. Direct terug gestuurd naar de leverancier in Duitsland. Leverancier heeft ze ontvangen en dit ook bevestigd. Maar tot de dag van vandaag weigeren ze bedrag terug te betalen ondanks alle bewijzen. Dus slechte ervaring dubbel betaald voor banden veel bel kosten, veel ellende. advies naar mijn ervaring nooit doen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Joost Rotteveel
Beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Geen Service! Geen levering en wel moeten betalen.

DOE HET NIET!

Vorige week banden besteld en alles netjes betaald. vervolgens na het weekend een mail gekregen dat de betaling niet binnen is gekomen. Vervolgens probeer je ze telefonisch te bereiken maar dat is haast onmogelijk en kost ook nog eens 50 eurocent per poging. Waardeloos bedrijf met erg slechte communicatie lijnen richting de klanten!

Helaas heb ik alle reviews te laat gelezen over dit bedrijf. maar bespaar jullie de moeite en koop uw banden bij een ander bedrijf!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Geert
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

DOE HET NIET!!

Wat een drama!!

Bestellen en betalen gaan goed, daarna begint de ellende..

Banden besteld en na moeizame communicatie na 5 werkdagen verkeerde banden ontvangen.

Daarna nog moeizamer contact en verkeerd geleverde banden wel opgehaald maar bestelde banden na 30 dagen nog niet geleverd.

Als je al een reactie via de email krijgt wordt je aan het lijntje gehouden; drukte, ICT problemen enz enz..

Bespaar jezelf de ellende en doe het niet!!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van J. Boerrigter
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Bestel niets bij Autobandencollectief!!

Op Donderdag 3 november 2016 4 banden besteld, volgens de site voor 14 uur besteld volgende dag geleverd. Vrijdag dus geen levering!. De volgende week ook niets, veranderd ook niets in het on-line systeem. Na 14 dagen mailen en bellen waarbij je overigens ook een kapitaal kwijt bent en er bijna nooit opgenomen wordt de bestelling geannuleerd. Bedrag zou teruggestort worden op mijn rekening tot op heden 11-12-2016 niets ontvangen. En men reageert ook niet op mail. Ga nu aangifte doen van oplichting bij de politie. Bestel hier dus niets!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Jacoline
Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Consumentenrechten worden geschonden!'

Ik heb vier banden besteld bij autobandencollectief. De banden zijn gratis verzonden. In verband met onverwachte inruil van mijn auto wil ik de banden terug sturen. In de algemene voorwaarden is NIET opgenomen de kosten voor retour voor rekening van de consument komen. Op grond van de wet moet dit echter wel. Het collectief had er vooraf op moeten wijzen dat deze retourkosten voor rekening van de consument komen. Dat is ook in de wet bepaald: art. 6:230s lid 2 BW. Omdat het collectief niets in de algemene voorwaarden heeft opgenomen, zijn zij op grond van de wet verplicht de retourkosten voor hun rekening te nemen. Helaas weigert het collectief dit!! TEN ONRECHTE!! Ik raad u aan niet te kopen bij autobandencollectief! Zij houden zich niet aan de wet en verschuilen zich achter onjuiste argumenten!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Leon
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0

Top service

Meer dan goede service tot een volgende keer

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Anttonioo
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
10.0

Prima

Na bestellen gelijk een mail dat er binnen 2 werkdagen geleverd zou worden
Na hier alle kritiek te hebben gelezen begon ik erg te twijfelen en heb een mail gestuurd via de ticket service wanneer ik de banden kon verwachten. Reactie hierop kwam 1 dag later aan het eind vd middag dat men ook afhankelijk is van de snelheid van de vervoerder.
De 2 werkdagen zijn niet gehaald, maar wel binnen 3 dagen geleverd.
4 nieuwe banden precies zoals besteld voor een echte scherpe prijs
Prima dus

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Erik
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Derde keer al besteld

Voor de derde keer al besteld nu bij bandencollectief en ik ben nog steeds lovend. Binnen 2 dagen geleverd voor een zeer schappelijke prijs. Ik lees ook wel negatieve reacties, maar hou er rekening mee dat als je de goedkoopste op internet wil zijn dat je dan moet bezuinigen op service. Ze kunnen ook 3 man personeel extra aannemen voor service en klachten enz.,maar dan worden de banden ook veel duurder. Best geteste banden(anwb zomertest 2016) van Vredestein sporttrac 5 gekocht 195/65/15 voor iets meer dan 40 euro, dan ga ik niet zeuren of het wat langer duurt. Alle ontvangen banden waren splinternieuw en in perfecte staat. Service heb ik een 8 gegeven, die heb ik niet nodig gehad. Kan me voorstellen dat je tot 2 weken moet wachten met omruilen en niet op voorraad. Vredestein komt uit Enschede dus moet om de paar dagen aangevuld kunnen worden. Al met al zou ik hier weer kopen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Ben
Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
1.0

PRUT!!!!!!

Nou, na de revieuws ( te laat gelezen ) was het met angst en beven dat ik de reaktie op mijn bestelling afwachtte vorige week. Ik kreeg 1 dag later al bericht, dat de bestelde banden niet op voorraad waren. Ik denk: nou, daar ga je dan....
Voorstel door hun gedaan: andere banden kopen met bijbetaling. NIET dus, als je banden koopt dan zoek je uit welke je het beste lijken qua verbruik en weggedrag. Meteen bericht gestuurd dat ik mijn geld terug wilde. Reaktie via hun ticket: we hebben gezien dat er weer 5 banden(????) op voorraad zijn, kunnen we de bestelling niet uitvoeren? Heel toevallig dat er, als ik mijn geld terugvraag, in een keer wel banden zijn.....en 5 stuks????? Heb bericht gestuurd dat ik toch mijn geld terug wilde, en dat ik al ergens anders banden besteld had. Na 5 dagen hopen, was mijn geld gelukkig wel teruggeboekt. OPPASSEN: de prijs die bij de banden staat, wordt verhoogd met een x-bedrag verwijderingsbijdrage!!!! dat staat ook niet in de omschrijving. Levering binnen 1 werkdag? Vergeet het maar, 1 week komt eerst!!! Mensen, koop hier geen banden, alleen maar ellende!! Degenen waar het wel goed bij gaat, hebben gewoon mazzel gehad....koop uw banden bij de autobandenconcurrent, of bandenleader ( de laatste levert binnen 2 dagen, maandagavond besteld, woensdagmiddag binnen ).

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Brep
Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Prima service!

Eerder vorige week via mail contact gehad met dit bedrijf over het fabricagejaar van de banden die ik wilde bestellen. Hierop werd vlot en correct gereageerd. Toch enigszins huivering door wat ik hier had gelezen, bestelde ik donderdagavond twee banden via de website en betaalde via Ideal. Nog dezelfde avond ontving ik een bericht met daarin de bevestiging. Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en heb vanochtend (maandag) de juiste banden in ontvangst genomen. Geen problemen dus.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Samir Halim
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

NOOIT meer

Bijna 3 weken geleden bestelling geplaatst en nog steeds geen banden en geen geld. Na bestelling kreeg de volgende werkdag een mail dat ze binnen twee werkdagen geleverd zouden worden. Vervolgens een ticket gestuurd ivm levering en geen reactie. Na een week heb ik contact gehad via 0900 nummer je betaalt er ook nog eens dik voor. Er was een fout in systeem van leverancier werd mij verteld en de banden zouden nu zeker worden geleverd en dit gesprek is alweer van een week geleden. Afgelopen vrijdag weer een ticket gestuurd en komende maandag maar weer eens bellen..... Dus doe je zelf een plezier bestel ergens anders!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Liu
Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Voordelig en snel

Zaterdag ochtend een weekend voordeel actie of dergelijks tegen gekomen via de banden vergelijk site van autoweek. Autobandencollectief stonden als een van de goedkoopste tussen voor de continental banden. Het leek te goedkoop om waar te zijn. Gelijk betaald via overschrijving. Maandag de betaling goedgekeurd en dinsdag een mail gestuurd via hun site over de levering. Dit heb ik gedaan omdat er zoveel negatieve ervaringen hier stonden. Vandaag woensdag middag gelijk al een antwoord van innoting met track en trace van de dpd. En net in de na middag in ontvangen.

Dus het kan soms wel goed lopen mensen!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van polo6r
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Top service

Maandag op de namiddag besteld, woensdag in huis.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Eddy
Beoordeling 
 
1.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Verkeerde band geleverd

Op 11-04-15 een Vredestein ULTRAC SESSANTA besteld
15-04-15 werd de verkeerde band geleverd een Vredestein Vortie, gebeld met autobandencollectief en het lag natuurlijk niet aan hun maar aan Vredestein zelf. Er werd mij belooft dat de band binnen 2 werkdagen omgeruild zou worden.

22-04-15 nog steeds geen band, op de ticket die je via de website aanmaakt werd niet op gereageerd. Ondertussen vaak geprobeerd te bellen maar na gemiddeld 20 min in de wacht te hebben gestaan a 80cent per minuut !! maar opgegeven. Uiteindelijk werd mijn verteld dat de band niet meer leverbaar is ondanks dat mij werd belooft dat de band geleverd zou worden. Op de site van de autobandencollectief is de band gewoon op voorraad 64stuks maar de prijs is wel 30euro gestegen .

Ik heb mij geld teruggevraag en gekregen, voor mij nooit maar echt nooit meer autobandencollectief ik geloofde de negatieve reviews niet maar heb het nu zelf ervaren, er zijn genoeg andere banden leveranciers die wel hun afspraken na komen . Keuze is aan jullie zelf maar lees maar wat de ervaringen zijn van de andere gebruikers .

Was deze beoordeling nuttig? 

Breggers op 17 Maart 2017

Koop dan ook bij https://www.autobanden-prijsvechter.nl/ . Daar zijn nauwelijks klachten.

Reageer op deze review
Review van Menno Kuiper
Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Gebruikte banden

16 maart 4 banden besteld. Op de website stond: voor een bepaalde tijd besteld, morgen in huis. Magazijn: 48.

Wel een email ontvangen met een bevestiging, daarna radiostilte. Een dag later niks ontvangen, gebeld met 0900 telefoonnummer, 80 ct per minuut, een kwartier in de wacht en opgehangen. Ticket via de website aangemaakt en ik werd een dag later gebeld. Banden waren niet meer op voorraad, op mijn vraag over magazijn: 48 kreeg ik het antwoord dat dit een magazijn nummer was (!?!?!). Wel konden ze deze banden "gebruikt" leveren voor hetzelfde bedrag, hier zou ca 500 km op zijn gereden. Ook kon ik voor nieuwe banden kiezen, wel met bijbetaling.

Ik heb ervoor gekozen om mijn order te annuleren en had binnen 2 werkdagen mijn geld retour. Gezien de andere reviews was ik allang blij dat ik mijn geld (EUR 466) terug had.

Leermoment, wanneer je voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten......Ik betaal de volgende keer liever iets meer!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Coelingh
Beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
7.0

Foute waardering

Ik heb 2 banden besteld, Wanli 215/50R17 95/XL W S-1063
met een waardering van C+C 71db.
Tot mijn verbazing staat op de geleverde banden E+B 71db
(ik heb vorig jaar ook deze zelfde banden gekregen met exact deze fout)

Ik doe al enkele jaren met autobandencollectief.nl en heb verder nooit geen problemen gehad!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Ik88
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Opeens demobanden

Gisteren 4 banden besteld. Mooie prijs en je kan ze laten monteren bij jou in de buurt. Lijkt te mooi om waar te zijn. En vaak als het te mooi lijkt blijkt dit vaak ook te zijn.

Want... Vandaag een mail wij hebben een fout gemaakt. Het zijn demo banden (oftewel banden die al onder auto's hebben gezeten) maar met een bijbetaling kunnen ze ook nieuwe bestellen. Toch raar als je nieuwe banden denkt te bestellen je demo banden krijgt. Of dat je opeens bij moet betalen voor nieuwe banden terwijl je dacht nieuwe banden te bestellen.

Ook de "klantenservice" gaf exact het zelfde verhaal aan. Dus zijn er drie opties, demo banden, bijbetalen of geld terug. Ik heb voor den laatste gekozen en wacht vol spanning af.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Fred
Beoordeling 
 
2.8
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Geen banden geen geld

4 banden besteld 29 december 2014 voor alle seizoenen. Na een poging te bestellen bleek er een probleem met de website te zijn. In het winkelwagentje kwam een andere maat banden dan besteld. Nadat het probleem was verholpen opnieuw een bestelling gedaan. Levering, de verkeerde banden, een andere bandenmaat. Vooraf telefonisch overleg gehad en via de mail voor de zekerheid omdat het kennelijk moeilijk verliep. De banden zouden geruild worden. Banden zijn opgehaald maar nieuwe banden heb ik niet gekregen. Afgelopen week een mailtje gekregen dat ik mijn geld retour krijg en een mailtje dat het op zich laat wachten de levering van de banden. 4 februari 2015 nog mijn geld retour nog banden.
Ik zou meer betalen en zekerheid hebben dat je banden zal krijgen dan bestellen bij hebt AutobandenCollectief . Nu heb ik geen winterbanden(in de winter) nog geld.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Wim
Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Oude banden i.p.v. nieuwe banden!!

2 Banden Besteld,
Snelle levering van oude banden zo genaamde DEMO banden nergens op mijn factuur staat dat ik
DEMO banden krijg ook niet op hun site er zat wel een bon bij de banden waar dit op staat maar op moment van
bestelling lijkt het gewoon om nieuwe banden te gaan wat dus totaal niet waar is het zijn af gekeurde banden
die je krijgt wat dus rotzooi is met veel hoogte slag en onbalans.

Toch banden gemonteerd ik had ze nodig daarom had ik ze besteld 1 band hobbel erg en heeft 100Gram onbalans.
ook schut de auto bij 70Km/h.
Band 2 lijkt aardig goed te zijn maar wel een oude band ipv nieuw.
Contact gezocht, en kreeg een mail adres om de klacht neer te leggen tot nu toe nooit weer iets van gehoord
eerste contact was 14-12-2014 ook heb ik die dag een mail verstuurt met mijn klacht waar dus kompleet niet op wordt
gereageerd.
Ook die site waar je eerst contact via krijgt reageert niet meer. dat info nummer is ook mij te duur om te bellen en dan moet je als nog maar afwachten wat er mee wordt gedaan.

Voor service geven ze dus niet thuis en ze verkopen afgekeurde banden wat bij aankoop op de site nieuwe banden lijken te zijn je wordt dus mooi voor de gek gehouden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Gert-Jan Bos
Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
9.0

Waardeloze service

Bestelling geplaatst met een leverindicatie van 4 dagen.
Nu 1,5 week later nog steeds geen banden ontvangen, communiceren gaat moeizaam aangezien het wachten op een reactie zeer lang duurt (2 dagen) en het telefoonnummer abnormaal duur is. Blijkbaar moeten ze het op de service nog verdienen. Ik hoop dat ik de spullen alsnog een keer mag ontvangen of in ieder geval te woord gestaan wordt.

Was deze beoordeling nuttig? 

Gert-Jan Bos op 06 Januari 2015

Na diverse malen bellen blijken de banden niet meer leverbaar te zijn. Ik kan ipv Pirelli wel Hankook banden afnemen zonder compensatie. Ik ben hier uiteraard niet mee akkoord gegaan en mijn geld terug gevraagd. Enige vorm van excuses is er niet gemaakt en een compensatie voor een vergelijkbaar product was zeker geen sprake.

Een aantal dagen later mijn geld retour ontvangen en prompt komt een dag later 2 banden binnen en de week erna 2.
Opnieuw overleg met autobandencollectief via de ticket met de vraag om overleg hoe nu verder. Ik had de winterbanden wel nodig dus ze uiteindelijk maar gemonteerd aangezien ik geen reactie meer kreeg. Nu dik twee weken na mijn laatste contactmoment sturen ze gewoon eenvoudig een incasso organisatie en een reactie dat ik de banden heb binnen gekregen en of ik ze via de incasso organisatie wil betalen. Nergens geen excuses of dergelijke. Wat een belachelijke en asociale bende is autobandencollectief.

Bedenk dus goed voor je hier banden gaat bestellen!

Reageer op deze review

Review van Sharon
Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Mooie prijs, snelle levering

Woensdagavond banden besteld en vrijdagmiddag de banden netjes verpakt in huis.
De prijs was zeer aantrekkelijk en de levering verliep voorspoedig.

Ik zou hier zo weer bestellen!

Het enige wat nog beter zou kunnen is een track&trace code of een verzendbevestiging per mail versturen.
Die heb ik niet gekregen, maar de banden wel en snel, daar ging het uiteindelijk om.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Nick
Beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
9.0

Snel en goed

Na vele negatieve reviews te hebben gelezen, toch over de streep getrokken door de laagste prijs. En daar heb ik geen spijt van!

Gisteren voor 14.00u 4 nieuwe banden besteld, vandaag om 11.30u netjes verpakt afgeleverd door de DPD. Gewoon perfect geregeld dus, de laagste prijs en ook nog eens snel. Misschien heeft autobandencollectief hun zaakjes inmiddels wat beter op orde? Ik heb in ieder geval niks te klagen. Het enige wat nog beter zou kunnen is een track&trace code of een verzendbevestiging per mail versturen. Die heb ik niet gekregen, maar als dat het is... ;-)

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Maarten
Beoordeling 
 
7.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
8.0

Snelle levering en prima produkt. Vragen per mail worden vlot maar niet al te duidelijk beantwoord. Een tracker code heb ik niet gekregen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van H.Viscaal
Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Een site om banden te bestellen is 100% betrouwbaar.
Alleen bij afrekenen waren er bij mij twijfels,omdat bij het overmaken van het geld , niet rechtstreeks naar ej banden gaat ,maar naar "Stichting Derdengelden Sisow inzake EJ Banden. " Om die twijfels weg te nemen, moet EJ Banden dit uitleggen op hun site.
Verder ging het prima.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van SPOTTER
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

let op 2de webshop zelfde adres

winterbanden.nl b.v.
Simon homburgstraat 9
5431 nn Cuijk

kvk-nummer: 54352959
btw-nummer: nl8512.71.157.B01

Was deze beoordeling nuttig? 

Joost op 18 September 2014

Mag ik vragen wat u hier mee bedoeld? u geeft allemaal cijfers 1, maar bent u niet tevreden of wilt u een ander punt maken? mvg Joost

Reageer op deze review

Review van Mike
Beoordeling 
 
7.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
9.0

Nu 2 volle weken verder. Nog steeds bezig een wel goede band te krijgen. Het misbaksel van Innoting = autobandencollectief is nog steeds niet geruild. Wel een claimformulier van Deldo banden uit Antwerpen mogen invullen. Autobandencollectief zit in de Simon Homburgstraat 9 | 5431 NN Cuijk | 0485 - 713399.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Mike
Beoordeling 
 
4.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Gemengde ervaring. Levering van Autobandencollectief is snel. Komt thuis ook al kies je voor garage op hun site. Kreeg ook een band waar met krijt het getal 100 op stond toegezonden. Bleek 110 gram (een ons!) lood op te moeten. Is achterwege gelaten omdat 'ie ook een hele cm hoogteslag vertoonde. Een bij ABC bekend misbaksel dus gewoon aan de volgende klant verzenden. Mail tot nu toe geen antwoord op gekregen. Zijn verder via extern bedrijf onbereikbaar a 80ct./minuut. M'n bedrijfsauto staat stil ondertussen...

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van bobby1964
Beoordeling 
 
1.8
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Bestel geen banden bij topbanden.com Heb ik wel gedaan verkeerde banden gekregen geweigerd en ben nu €25 transport kwijt. topbanden.com Nooit bestellen hier. komen je ook niet tegemoet snel geleverd maar een service van topbanden.com die slecht is. Denkt niet mee met de klant. Dus denk je aan banden kopen denk dan niet aan topbanden.com

Was deze beoordeling nuttig? 

Wim1963 op 12 Juni 2016

Klopt inderdaad. Heb via Topbanden.com vier Dunlop Sportmaxx RT2 banden besteld. Bestelling is vlot afgehandeld en banden geleverd op het gevraagde adres. Na montage bleken twee van de vier banden een zijdelinkse slag te hebben. Na diverse keren eraf en weer erop dit enigszins kunnen verhelpen maar banden bleven na diverse malen uitbalanceren trillingen in de auto veroorzaken. Dit als garantie gereclameerd. Op dat moment wordt de service van Topbanden duidelijk minder. Het enige wat Topbanden doet is de banden naar in dit geval Dunlop sturen en laat het aan Dunlop over of het garantie is ja of nee. Omdat deze uitspraak wel drie tot vier maanden op zich kan wachten ben je dus genoodzaakt om weer een extra nieuwe band(en) te kopen. Dit bij Topbanden aangekaart maar dan wordt er gewoon naar de garantievoorwaarden verwezen.
Ik zou willen zeggen, denk na voordat je bij Topbanden.com je banden koopt. Prijzen en levering zijn OK maar zodra je gebruik moet maken van de garantie hoef je weinig van Topbanden.com meer te verwachten. Voor mij is het een keer en nooit weer.

Reageer op deze review
Review van koos
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Via internet een motorfietsband besteld en meteen betaald. Meteen een mailtje gehad dat de order zou worden verwerkt. Na een paar dagen een mailtje dat ik 25% meer moet betalen omdat de band uit een set moet worden gehaald!
Meteen even gebeld hoe dat zit, a 80ct/ min!!!!! Een onduidelijk antwoord dat het management heeft besloten de band met 25% te verhogen. Een motorfiets band uit een set halen, wat een kul! Bij autobanden begrijp ik dat, maar er is geen motor met dezelfde voor en achterband. Je kan heel moeilijk je verhaal kwijt, normaal mailen kan niet, bellen belachelijk duur en reageren zeer slecht opde ticket die je kan versturen. Echt de consument misleiden, wat een k bedrijf. Snoepgoed voor de reclame code commisie. Wees gewaarschuwd voor deze oplichters!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Flower
Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Prijs 
 
10.0

Tot nu toe twee keer banden besteld. Beide keren zeer snelle en correcte levering (maandag besteld, woensdag geleverd). Prijs spreekt voor zich. Ben zeer te tevreden over de vlotte levering. Verder heb ik geen ervaring wat service betreft, dus geen rating hier. Zou hier zo weer bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews