Autodresser reviews, beoordelingen en ervaringen

www.autodresser.nl
 
7.5 (18)
autodresser

18 Autodresser reviews

9-10 punten
 
(8)
7-9 punten
 
(5)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(3)
1-3 punten
 
(2)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Spijtig/nuttig

Beoordeling 
 
3.0

Duidelijk verzoek bij bestelling via de site voor Mottez premium fietsenrek, of het voor 6 juni geleverd kon worden. Herhaaldelijk achteraan gezeten zowel telefonisch als mail om te horen of dat zou lukken. Telefonisch neemt er nooit iemand op. Wel berichten achtergelaten. Uiteindelijk uitsluitsel via de mail. Zou 2 juni verzonden worden. Op 31 mei besteld. Leverdatum 'is normaal gesproken geen probleem' kreeg ik gemeld. Maar inmiddels is het volgens de track en trace informatie al sinds 3 juni onderweg uit Noord-Frankrijk. Het is maandag 8 juni. Ik ben blij met de reacties die ik heb gekregen, maar het is jammer dat veel onduidelijk blijft. Bijvoorbeeld, na bestelling op de site, geen bevestingsmail, uit eindelijk wel mail dat bestelling is afgerond, maar daarin staat bijvoorbeeld niet dat het is verzonden. Beloofd was dat ik track & trace informatie de dag na verzending zou ontvangen, maar uiteindelijk na verzoeken paar dagen later pas gekregen. Hieruit blijkt dat het al dagen onderweg is uit Frankrijk.. Ik hoop dat het goed komt, maar ik denk dat ze dit beter transparant kunnen communiceren op de site. Wees open, dan tem je de verwachting. Zeg bijvoorbeeld dat leveringen uit het buitenland komen door samenwerking met betreffende bedrijven/merken. Of zet de levertijd erbij. Wat is daar mis mee? Er staat alleen dat het lang kan duren bij levering als je daar uiteindelijk naar zoekt.

YC
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Y.Celie op 16 Juni 2020

Nog steeds niets ontvangen. Sinds 10-6 onderweg uit Oirschot.

Reageer op deze review

Zeer tevreden met mijn aankopp!

Beoordeling 
 
10.0

Zeer solide fietsendrager van Mottez, zit super goed vast op de trekhaak!
Kan nu eindelijk met een gerust hart mijn carbon racefiets vervoeren.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Levering prima verlopen

Beoordeling 
 
9.0

fietsenrek gekocht tegen een scherpe prijs, keurig binnen twee dagen geleverd....niets te klagen

JW
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Pookhoes sparco wel betaald niet geleverd

Beoordeling 
 
3.5

Eerst order dubbel, krijg wel bevestiging maar dan stopt het.
Dan mail ik ivm de bevestiging, krijg ik snel een mail met ja de betaling is niet goed gegaan dus nogmaals besteld ( klopte idd omtrent de betaling) nu wel betaald per 18 mei maar niks meer gehoord, geen levering, geen datum geen mail. Als je belt word het niet beantwoord. Waardeloos!!!

LW
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 25 Mei 2017

Inmiddels netjes opgelost.
de pookhoes is nergens meer beschikbaar, alleen jammer dat de terugkoppeling in 1ste instantie niet goed ging.
Heb bericht gehad en het bedrag word teruggestort :-)

Reageer op deze review

NOG NIETS GEHOORD

Heb besteld en direct betaald via I-deal, ik zou een bevestigingsmail ontvangen heb ik niet ontvangen. Geen enkele reactie ontvangen overigens. Heb gemaild en gebeld. Niemand te bereiken wel heb ik een ordernummer gekregen na betaling....
hasdag 300020489. Hoop dat het opgelost word binnen afzienbare tijd!!! Laat het weten

W
Was deze beoordeling nuttig? 3 1

Jeroen op 27 Januari 2017

Erg jammer dit; de bestelling is 21 januari gedaan (op een zaterdag) en maandag 23 januari staat deze review online. Er is dan dus nog niet 1 werkdag verstreken. De bevestiging is aantoonbaar verzonden (wellicht spamfilter of tikfout), bestelling is keurig binnen aangegeven levertijd bezorgd.
Dit lijkt me niet de bedoeling van dit soort sites....

groet,
Jeroen (Autodresser)

Leonie Wiggers op 23 Mei 2017

En wat is mijn status ?
Krijg u telefonisch niet te pakken en u heeft nog niet op mijn mail gereageerd...het zou met 1 a 2 werkdagen in huis zijn. Daarom heb ik dus een hekel aan Webshops.

Reageer op deze review

aankoop keurig afgehandeld

Beoordeling 
 
10.0

geen klachten, bestelling is volgens afspraak enkele dagen later afgeleverd.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

arnoud waakens op 23 Januari 2017

Dit heeft u vast zelf geplaatst he??

Reageer op deze review

mooie beschermlijst

Beoordeling 
 
10.0

mooie beschermlijst bij deze webshop gekocht, erg blij mee, ook zeer snel geleverd

Y
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

aankoop prima verlopen

Beoordeling 
 
8.8

makkelijke site, bestelling prima verlopen, niets op aan te merken

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Prima webwinkel

Beoordeling 
 
10.0

Super handige skidrager voor op de trekhaak gekocht, erg blij mee.
Probleemloos verlopen.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

niets kopen van autodresser

Beoordeling 
 
1.0

Ik heb een fietsdrager besteld en betaald, maar niets geleverd gekregen.
Op mails wordt niet gereageerd, telefoon wordt niet opgenomen.
Nu proberen mijn geld terug te krijgen...
Kortom: niets kopen bij Autodresser!

B
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Bas op 24 Oktober 2014

Uiteindelijk toch een reactie ontvangen op een van mijn eerste mailtjes, en de fietsdrager is bezorgd!

Reageer op deze review

Goede service

Beoordeling 
 
9.8

Ik heb op 28 augustus een fietsdrager voor op de trekhaak besteld. Maar omdat de betaling niet in 1x goed ging, heb ik geprobeerd ze te bellen of deze binnengekomen was.
Ik kon ze telefonisch niet bereiken en mijn mailtjes kwamen ook terug. Omdat ik deze site gelezen had werd ik wat huiverig.
Maar op 2 september kreeg ik een mail dat alles verzonden was en op 5 september had ik alle onderdelen netjes in huis.
Mijn argwaan was gelukkig onterecht en we hebben nu een goed fietsenrek voor een hele mooie prijs!

SV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.5

Geweldig geholpen, met persoonlijk advies. Had een probleem om 4 fietsen mee te nemen op de trekhaak, nu opgelost!

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.5

Een week geleden een bestelling geplaatst en er staat nog steeds 'bezig met verwerking' ondanks dat het in voorraaad is.Op mn mail wordt ook niet gereageerd.

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

marcel op 23 Augustus 2013

Nadat ik de mail had gestuurd kreeg ik bericht dat ze verstuurd waren en vandaag vrijdag 23-08-2013 heb ik de bestelling ontvangen,1 dag nadat ik had gemaild.
Nu weet ik niet of het door de mail is gekomen of dat het toeval is?

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.5

goede winkel, snel reactie op e-mail, goed advies

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

erg tevreden, snelle levering zelfs met feestdagen.

V
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
4.5

Heb 2 weken geleden een bestelling geplaats en via Ideal gelijk betaald, binnen 3 werkdagen zou mijn bestelling geleverd worden.
Ondertussen zijn we ruim 3 weken verder, nog niets ontvangen, telefonisch niet bereikbaar en de mails worden niet beantwoord.

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.5

ik heb een bestelling gedaan wat allemaal vlot verliep maar ik heb de bestelling vervolgens niet ontvangen, ze zijn telefonisch niet te bereiken en mijn mails worden niet meer beantwoord!
Zwaar ontevreden dus, en het zag er nog wel zo betrouwbaar uit met het keurmerk. Kun je dus schijnbaar ook al niet meer van op aan.

S
Was deze beoordeling nuttig? 3 2
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.0

Tevreden klant.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.8

Goedkope shop met zeer veel keus. Ik heb er enkele malen besteld en dat ging prima.

J
Was deze beoordeling nuttig? 6 4
Reageer op deze review

Autodresser informatie

Autodresser heeft een assortiment van meer dan 50.000 artikelen. Autodresser.nl behoort dan ook tot een van de grootste aanbieders van autoaccessoires in Nederland. Door het uitgebreide logistieke netwerk kan Autodresser.nl nagenoeg ook ieder artikel binnen enkele dagen bij hun klanten bezorgen.

Autodresser.nl is een winkel voor autoliefhebbers. Daarnaast zijn zij ook gericht op iedere geïnteresseerde in de beste autoaccessoires, dus ook dames, senioren en zakelijke klanten kunnen worden bediend. Bestellingen met een waarde vanaf € 50,- worden door Autodresser.nl gratis verzonden.

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

PneusOnline
 
4.0 (28)
auto-nl
 
1.9 (2)
Motorbandenmarkt
 
5.6 (2)
velgenshop reviews
 
6.2 (15)