BK Leder

www.bkleder.nl
 
7.0 (36)
BK Leder

B.K. Leder is een leder speciaalzaak gevestigd aan de Zadelmakerstraat 1-3 in ’t hart van Almere. BK Leder is gespecialiseerd in lederen producten, onder andere leren jassen, rokken, broeken, blazers, jassen met bontkraag en meer. B.K. leder heeft een eigen atelier voor al uw reparaties van elk soort leer. B.K. leder verkoopt tevens een hele reeks onderhoudsproducten.

BK Leder informatie

Algemene informatie

Merken
  • Airforce
  • Woolrich
  • Parajumpers
  • Nickelson
  • armani
Productgroepen
  • jassen
  • leer kleding
  • winterjas
  • dames winterjassen
  • heren winterjassen
  • winterkleding
Levertijd
Direct na ontvangen betaling
Verzendkosten
Gratis
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • Overschrijven
Telefoonnummer
036 5348410

36 BK Leder reviews

 
(15)
 
(10)
 
(4)
 
(1)
 
(7)
Beoordeling 
 
7.0
Bestellen 
 
7.3
Levering 
 
6.8
Service 
 
6.9
Prijs 
 
7.2
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Tervreden

Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Nadat ik eerst wat informatie opgevraagd had over de maat, heb ik een blauwe leren jas besteld. Ik werd goed te woord gestaan. Een of twee dagen later had ik de jas binnen. Snelle levering dus. Maat was perfect, echter werd de verkeerde kleur geleverd (zwart). Telefonisch contact opgenomen. De fout werd meteen erkend+hersteld en werd goed te woord gestaan. Zwarte jas terug gestuurd op kosten van de winkel. Een paar dagen later werd juiste kleur geleverd. Jas zit perfect, goede prijs en ben er erg blij mee. Een volgende keer bestel ik weer.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

charly op 20 November 2018

Hallo
Ik heb een "Donker blauwe Bikerjack voor dames – Kunstleer" gezien op de site afgeprijsd van 79.95 EUR naar 34.95 EUR, en ik zou die willen bestellen, maar er staat nergens een maatkeuze. Als ik artikel in winkelmand leg, krijg ik ook geen indicatie over de maat. Ik heb per mail hierover een vraag gesteld, en wacht nu op antwoord. Ik ben benieuwd wat men mij gaat vertellen.

Reageer op deze review

Top service

Beoordeling 
 
6.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
5.0

Binnen twee dagen me jas binnen! Super blij

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Jassen zoek

Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

k heb 4 winterjassen voor mijn dochter besteld en kreeg er één geleverd. In de veronderstelling dat er nageleverd werd, wachtte ik even. Na een week/twee weken heb ik contact gezocht met BK-Leder en het bleek dat er van de vier, drie jassen geleverd zouden moeten zijn... Ik in paniek en Alexander van BK-Leder ook.. Dit was vervelend. Mijn puber-dochter die de bestelling in ontvangst had genomen en de doos geopend had, bleek niet goed gekeken te hebben en er zaten nog 2 jassen in de doos; dubbele bodem. Iedereen opgelucht, anders had BK-Leder nieuwe jassen geleverd. Gelukkig niet nodig pfff. Goede service van BK-Leder

MH
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Geen reactie op mails!

Een week geleden een jas voor mijn dochter besteld, tot op heden alleen een ontvangstbewijs van de bestelling mogen ontvangen. Inmiddels al 2 x contact gezocht via mail (maandag en dinsdag) maar hierop niets terug mogen ontvangen. Ik wil graag weten wanneer de jas geleverd wordt, de jas is namelijk al betaald ...

MS
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Yvonne op 09 Oktober 2018

Ik heb hetzelfde... is de jas bij u al geleverd?

Mariola Santi op 10 Oktober 2018

Hoi Yvonne,
Gister (9/10) is de jas gelukkig geleverd .. maar vind de communicatie naar de klanten toe echt slecht. Succes ..

Reageer op deze review

Super assortiment

Beoordeling 
 
7.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Prachtige winkel met een groot assortiment aan jassen. Kom je niet vaak meer tegen. Als je hier niet kan slagen!. Vriendelijke medewerkers die je écht willen helpen. Dank voor de goede service!

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

charly op 23 November 2018

Hallo
Ben jij naar de winkel geweest of heb je in de webshop besteld?
Ik heb een mooie imitatieleer bikerjas dames gezien in blauw op hun website, maar blijkbaar niet meer in voorraad. Als ik belde, zeiden ze dat ze nog een maat 42 hadden. Maar die kan ik niet op webshop bestellen. Misschien woon jij dicht bij de winkel en kan je tussenkomen?

Reageer op deze review

Mooi product, snelle levering

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik heb op zaterdag de lange leren Froccella jas besteld bij BK leder, en op dinsdag al in huis. Prachtige kwaliteit tegen een prima prijs. Volgens de website zijn het Italiaanse maten. Via een conversietabel kwam ik op drie maten groter dan normaal uit. Dit bleek inderdaad de juiste maat te zijn, de jas past uitstekend.

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Zeer slechte service

Beoordeling 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

Ik heb eind mei een zwart Ballin Paris shirt besteld. Op 5 juni werd ie geleverd, mooi op tijd. Bij het openmaken bleek dat men een wit shirt had gestuurd. Ik heb hierover meteen een e-mail gestuurd, want dit was niet wat ik had besteld, dus bij retourneren ga ik niet de verzendkosten betalen. Hierover wilde ik zekerheid. Geen reactie op mijn e-mail. Een dag later ontvang ik van BKleder een e-mail met daarin de vraag of ze iets voor mij kunnen betekenen, want ik heb bij hen een artikel gekocht. Wederom mijn klacht ingediend. Geen reactie. Na twee dagen nogmaals een e-mail gestuurd. Geen reactie. Na een dag nogmaals een e-mail gestuurd. Wederom geen reactie.
Ik ben pissed off. Je doet een bestelling, betaalt vooraf en krijgt dan niet waarvoor je betaald hebt en ze hebben niet het fatsoen om te reageren. Stelletje oplichters!! Blijkt nu dus ook dat het Ballin shirt nep is. €20,00 betaald voor een shirtje dat k zelf goedkoper had kunnen laten drukken. Dus dubbel opgelicht. Ik doe nooit meer een aankoop daar, en zal ook overal op het internet mijn klacht en boodschap verspreiden. Dat die oplichter maar gauw failliet mag gaan. DIEF!!!

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

BK Leder op 23 September 2018

Goedemiddag,

Wat vervelend om te horen dat het allemaal zo gelopen is. Onze oprechte excuses hiervoor.

Om even terug te komen op uw verhaal:
Er mogen en worden nooit nep Ballin shirts verkocht in de winkel. Hoe u erbij komt dat u een nepperd heeft gekocht, is zelfs voor ons een verassing, omdat dit helemaal niet mogelijk is.

Als er iets niet bevalt aan een product, zoals materiaal, kleur of maat, en er niet gereageerd wordt op de mail, kan er altijd gebeld worden met ons om een oplossing te kunnen bedenken.

In dit geval heeft u een verkeerde kleur gekregen en bent u niet tevreden over het product. U had het retour kunnen sturen binnen het zichttermijn en ook uw verzendkosten kunnen terug ontvangen + kosten van het shirt. Daar heeft u niet voor gekozen, waardoor er niks meer gedaan kan worden aan de klacht.

Hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Reageer op deze review

Feen geld retour

Kreeg een te kleine jas deze teruggestuurd maar na 1 maand nog geen gekd terug wordt onbeschoft behandelt

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

BK Leder op 06 Mei 2018

Beste Mevrouw Molleman,

Wat u met ons wilde afspreken over de terugbetaling van de bestelling, is bij geen enkele bestelling van toepassing.

Het geld wordt pas terug betaald na de wettelijke 2 weken na retournering en dat was bij u niet het geval.

Het geval met uw jas en bestelling is namelijk dat deze in onze winkel is omgeruild en wij daardoor niet het bedrag hebben terugbetaald.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Reageer op deze review

Prima service

Beoordeling 
 
8.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Met de winkel overlegd over de juiste maat. Bij het passen twijfel of een maat kleiner net effe beter zou passen. In overleg de jas veel langer dan de retourtermijn thuisgehouden: tot de kleinere jas geleverd kon worden (was nml niet op voorraad). Na de definitieve keus ook cf afspraak geld retour. Kan iedereen BK Leder aanraden.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Extreem slechte service

Beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Bij aflevering van mijn bestelde leren jassen bleek er eentje onder de krassen te zitten. Deze jas heb ik toen retour gestuurd met duidelijke vermelding dat ik mijn verzendkosten, welke ik moest maken om deze (defecte) jas terug te sturen, vergoed wilde krijgen. Dit is overigens ook wettelijk bepaald bij producten met gebreken.

Na een tijd kreeg ik het aankoopsbedrag teruggestort. Hier zaten de verzendkosten niet bij. Na diverse mails te hebben verstuurd heb ik nooit één reactie terug mogen ontvangen.

Op een gegeven moment heb ik telefonisch contact gezocht met dit bedrijf en hun verzocht mijn verzendkosten te vergoeden. Ik heb zelden zo'n vreemd telefoongesprek meegemaakt. De (buitenlandse) medewerker aan de telefoon was voor geen meter te verstaan. Hij praatte dwars door mij heen. Ik verstond er bijna niets van. Hij deelde mee dat zij geen schuld hadden en dat ik blij mocht wezen dat ze het aankoopsbedrag retour hadden gestort. Er was immers geen bewijs dat de krassen er al op zaten toen ze het pakket mijn kant op stuurden, werd mij verteld. Bij hoog en laag werd er ontkent dat er al krassen opzaten. Alsof ik dat zelf heb gedaan?! De €6,95 verzendkosten welke ik betaald heb daar kon ik naar fluiten! Terwijl ik een gebrekkig product had gekregen!! De krassen waren overduidelijk te zien en zaten overal. Ik vind het bizar dat desondanks de jas toch opgestuurd is.
Tot op heden niets meer van ze vernomen ondanks de waarschuwing dat ik een slechte recensie over ze kan schrijven. Bij deze voel ik mijzelf genoodzaakt.

1) Correspondentie met dit bedrijf bestaat niet. Ze negeren je.
2) Ze sturen gebrekkige producten ondanks dat er kennis was van de gebreken.
3) Je kan fluiten naar je verzendkosten als er wat aan het product mankeert.
4) Medewerker aan de telefoon is slecht te verstaan. Ik vind het te bizar voor woorden dat je klanten met een taalgebrek te woord staat. Hier krijg je o.a. misverstanden door en dit is best irritant.

Ik raad dit bedrijf niemand aan.

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Bkleder op 06 Januari 2018

Beste Meneer Dekker,

Allereerst vervelend om te horen dat u een jas met krassen heeft ontvangen en deze daarom retour heeft gestuurd. Echter is deze (en worden alle jassen / producten) uitgebreid nagekeken alvorens het verstuurd wordt. Daar is inderdaad geconstateerd dat er geen krassen op zaten, anders wordt deze natuurlijk niet verstuurd.

Wat ik begrepen heb, via het retourformulier en het telefoontje, is dat u de verzendkosten vergoed wilt hebben omdat u vind dat de jas er niet correct uitziet.

Ik zal het volgende aan u uitleggen:

U heeft 2 jassen besteld, waarvan beide jassen goed zijn, maar waarvan u er 1 jas niet uit vind zien in verband met de krassen die u heeft opgemerkt. Toch heeft u besloten om beide jassen retour te sturen.
Allebei de jassen zaten in een en dezelfde doos. Omdat er 1 jas wel 'goed' is en de andere jas door u is opgemerkt met krassen, maar u de 'goede' jas toch niet wilt hebben, zou u daar sowieso retourkosten voor hebben gemaakt.
En omdat alle twee de jassen in dezelfde doos zaten en u deze ook zo heeft terug gestuurd, kunnen wij de retourkosten niet vergoeden, omdat er ook een 'goede' jas bij heeft gezeten.

Als u in het telefoongesprek had aangegeven dat u de jas met krassen, die zijn opgemerkt door u, wilde omruilen voor een andere jas zonder krassen (die ook zonder krassen naar u was verstuurd), dan hadden wij het kosteloos voor u om kunnen ruilen. Maar in plaats daarvan heeft u besloten om het al op te sturen met verzendkosten, waardoor deze kosten al zijn gemaakt door u.

Iedereen kan en mag natuurlijk zijn mening hebben, maar in dit geval zijn en blijven de retourkosten voor u.

Reageer op deze review

Super Service!!!

Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super Service!

Eigenaar Alexander heeft ons gebeld op zondag met de mededeling dat de door ons bestelde as er niet meer was en hebben een andere jas uitgezocht, het prijsverschil van deze heeft BK Leder op zich genomen.

Zeer netjes!

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Zeer tevreden klant

Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Ik heb via de site een airforce jas met 2 zakken besteld, alleen had ik een maat groter nodig. Ik had met een vriendelijke meneer telefonisch contact opgenomen en kreeg mijn jas binnen 2 dagen. Ik ben zeer tevreden met mijn jas en ik zal meer jassen bestellen bij BK leder!!!

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Zeer tevreden klant

Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Wel ik ben eigenlijk beetje onder de indruk !
Dees is een super site , scoren zeer hoog !
2 de jaar op rij dat ik bestel ,
Vorig jaar 2 jassen dit jaar 1 jas
Vorig jaar zelfs telefonisch contact gehad en ook dees was super geïnformeerd
Maat past perfect ??Maar service ,levering , prijs ,enz , super tevreden klant
Daarom onder de indruk van sommige reviews die hier te lezen zijn , klopt volgens mij niet!!!
Van mij krijgen ze van een fantastisch zeer tevreden klant een dikke duim x

ST
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slecht

Beoordeling 
 
2.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
4.0

Een jas gekocht en kreeg een tracktrace nr alleen was de jas nooit ingeleverd bij post.nl stond wel aangemeld maar niet afgeven
Na telefonisch contact werd mij gezegd dat hij nogmaals verzonden zou worden
Jas ontvangen maar niet de jas die ik besteld had,na een mail hierover kreeg ik te horen knopen iets ander voor de rest hetzelfde
Nou mooi niet dus.
Ik had aangegeven een warme jas nodig te hebben voor mijn vakantie
Omdat ik in tijd nood zal ivm mijn vakantie en dus geen tijd had om een nieuwe te halen deze jas maar meegenomen
Maar vind het niet normaal om zomaar iets vergelijkbaars op te sturen
Degene die ik besteld had was zeker uitverkocht en wilde ze dat niet toegevenb en deden maar net of hij verzonden was want nu nog staat hij als niet ingeleverd
Nooit meer dat ik hier iets koop
Heb nu een goedkoop uitziende jas ontvangen wat zeker het betaalde geld niet waard is

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte service

Beoordeling 
 
6.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

De bestelde jas was te groot, daarom geretourneerd met het verzoek geld terug te storten. Inmiddels zijn er al 11 dagen verstreken en hebben we het geld nog niet retour. Medewerker aan de telefoon is ook niet echt duidelijk. Slechte service!

Besteld product
M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Alexandro op 15 December 2017

Retour formulier

Ook kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., in de email kunt u aangeven waarom u de jas wilt retourneren.

Wij streven ernaar uw retourverzoek binnen 3 dagen te behandelen.

Wij zullen na behandeling vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde is ontvangen.

Bij verdere vragen kunt u telefonisch contact opnemen via 036 525 90 89 tijdens openingstijden.
10 werkdagen is twee weken

Reageer op deze review

zeer tevreden

Beoordeling 
 
7.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
7.0

Ik had deze jas al een tijdje op het oog, maar vond 550 euro te duur om via internet te bestellen. Ook gezien de negatieve reviews die ik gelezen had. Afgelopen weekend was deze jas in de sale voor 199 euro en heb ik de gok willen wagen. Ik heb nergens spijt van. Het is soepel leer en voelt wat dun. Maar dat kan omdat het kalfsleer is? Ik heb er geen verstand van! Ik heb het advies ter harte genomen en voor de zekerheid de jas 3 maten groter genomen. De jas zit werkelijk als gegoten. De ritsen gaan wat stroef maar die kun je smeren dat ze soepeler gaan. Ik had de jas zondag in de ochtend besteld en heb hem vanmiddag (dinsdag) via post.nl geleverd gekregen. Gratis verzonden. Netjes een mail met track & trace. Snelle levering. Ik ben super tevreden. Hopelijk ga ik deze jas nog lang en met veel plezier dragen.

Besteld product
R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Snel en goed

Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Op een zondag info gevraagd over mouwlengte, diezelfde zondagmiddag kort en bondig antwoord via mail.
Maandagochtend knoop doorgehakt en bestelling geplaatst. Dinsdag in huis. Zelfde jas was elders €90 tot €170,- duurder.
Was wel laatste exemplaar dus niet voor een andere maat te ruilen, vandaar mijn mouwlengte vraag.
Heel blij mee.
Geen negatieve ruilervaring want was niet nodig. Levering snel. Prijs zeer goed.

Besteld product
M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Levertijd

Ik schrik een beetje van een aantal eerdere negatieve reviews ik had ze nog niet eerder gelezen. Ik hoop niet dat dit voor mij een slecht voorteken worden gaat. Ik zit inmiddels 3 weken te wachten nu op een zwart leren bomberjasje dat ik had besteld en waarbij ik het geld direct had overgemaakt. Nadat ik de order had geplaatst kreeg ik paar dagen later een e-mail dat de jas niet op voorraad was en de geschatte levertijd 3 weken zou zijn. Vorige week gebeld en gevraagd of ik het jasje voor het weekeind krijgen zou en de mevrouw zei dat dit wel lukken ging. Inmiddels zit ik nu in de vierde week en na weer telefonisch contact te hebben gehad gisteren werd mij nu weer verteld dat ik het deze week wel krijgen zou. De jassen moesten uit het buitenland besteld worden en de levertijd van de fabriek duurt vaak ook wel even. Het kan soms zelfs 6 weken duren .. Ja ik vind wel dat dit anders had gemogen eigenlijk. Had even bij de advertentie op de site gezet dat ze voorlopig of tijdelijk uitverkocht waren o.i.d. Als ik dit had geweten dan had ik vier weken geleden nooit de order geplaatst, of direct betaald, en was ik wel ergens anders wat gaan zoeken. Nu zit ik al 4 weken zonder mijn/een (leren) jas . Desalnietemin heb ik verder geen reden mijn vertrouwen te verliezen in BK Leder, gezien het attente personeel dat mij vriendelijk te woord stond aan de telefoon. Ik hoop dat ik het jasje spoedig tegemoed mag zien waar ik mij erg op verheug en dat ik de goede maat gekozen heb natuurlijk..

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 09 Augustus 2017

Ik had nog een review willen plaatsen maar dat kon niet meer omdat ik al eerder deze review heb geplaatst over de levertijd. Het door mij graag gewilde artikel liet lang op zich wachten dus ben ik overgestapt naar een alternatief. Ik heb uiteindelijk een andere leren jas besteld en BK Leder heeft mij daarin meer dan tevreden gesteld. De levering was zeer snel. Vanaf het moment ik telefonisch had doorgegeven dan maar een andere jas te willen had ik het binnen 24 uur in huis. Een prachtige jas goeie kwaliteit en netjes geleverd. Men was ook zo attent mij een grotere maat te adviseren dan het vorige artikel, de jas zit perfect. Men is mij met een leuk kleinigheidje te gemoed gekomen, om de lange levertijd vanuit de leverancier en mijn teleurstelling daarin, te compenseren. Fantastisch! Voor bestellen, levering, persoonlijk contact, advies en service geef ik 5 sterren of in elk geval de hoogste score. Zou wel handig zijn als BK Leder de site eens vaker update en bij artikelen die even niet leverbaar zijn of tijdelijk uitverkocht dat er even bij meld. In elk geval heel erg bedankt BK Leder voor de goede afwikkeling, ik kom graag weer eens terug ..

Reageer op deze review

Jas bestelt

Beoordeling 
 
7.7
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
7.0

Zeer snelle juiste levering. Ondanks goede maatvoering tips op de site bleek ik toch iets te zuinig gekozen te hebben. Omruil actie gestart en binnen 3 dagen grotere maat ontvangen. Perfect.

Besteld product
O
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

sherp prijs en geweldig Service

Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

ik heb deze gewelidg jas Sixth June bomber jacket patch black 1422C. voor een mooie prijsje met uitstekend servie

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews