Debloemist
0   1  

www.debloemist.nl
 
5.0 (2)
DeBloemist

DeBloemist.nl is gespecialiseerd in het versturen van bloemen en cadeaus door Nederland. Door een groot assortiment tegen een scherpe prijs aan te bieden kan DeBloemist.nl veel bezoekers van haar webshop klant noemen. Voor iedere gelegenheid worden cadeaus aangeboden en het assortiment blijft groeien.

2 beoordelingen over Debloemist

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(1)
3-5 punten
 
(1)
1-3 punten
 
(0)
Beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
7.5
Levering 
 
4.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
4.5
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Sandra
Beoordeling 
 
5.5

Voor de 2e. keer een tegenvallend boeket!

Voor de tweede keer een kwalitatief slecht boeket ontvangen. Op vrijdag geleverd...op zondag waren er al 3 bloemen verdord. Ook het herfstblad wat erbij zat was na 4 dagen al keihard en begon uit te vallen. Sinds gisteren zijn ook alle rozen ter ziele. Schandalig...ik had hier ruim 36 euro voor betaald en zowel de ontvangster en ik zijn behoorlijk teleurgesteld en boos. Ik bestel hier niets meer, boeketcadeau.nl levert veel betere producten. Jullie zijn een klant kwijt en zij hebben er een bij.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Wesley
Beoordeling 
 
4.5

Pakket nooit aangekomen

Ik wilde op een zaterdag een groot boeket + een fles champagne laten bezorgen als verrassing voor de promotie van mijn vriendin. De track & trace kon ik helaas alleen in mijn spam box vinden, en vervolgens stond er iets van een mancomelding in het tracelijstje. Uiteindelijk heeft mijn vriendin die dag niets ontvangen. Ik heb de mislukte verrassing daarom moeten prijsgeven.

De klantenservice is niet bereikbaar op zaterdag en het versturen van een e-mail wordt ook niet beantwoord. Ik vind het ronduit slecht dat je wél kunt laten bezorgen (ik kan beter 'plannen' typen), maar géén contact kunt opnemen.

Gelukkig kon ik de maandag daarop de bestelling annuleren, maar de teleurstelling is er niet minder groot op geworden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.