Drogisterij.net
0   1  

www.drogisterij.net
 
3.5 (20)
Drogisterij.net

Drogisterij.net is de grootste online drogist in Nederland. U vindt in de webshop van Drogisterij.net allerlei drogisterij artikelen welke zonder recept besteld kunnen worden. Drogisterij.net heeft meer dan 40.000 drogisterij artikelen op voorraad.

Indien u bij Drogisterij.net voor 21:00 besteld wordt uw bestelling de volgende dag bezorgt. De webshop bestaat al geruime tijd en wordt als erg betrouwbaar ervaren.

20 Drogisterij.net reviews

9-10 punten
 
(1)
7-9 punten
 
(1)
5-7 punten
 
(3)
3-5 punten
 
(3)
1-3 punten
 
(12)
Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
2.9
Service 
 
2.3
Prijs 
 
5.0
Bekijk alle reviews
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Review van R Gort
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super

Super goede ervaring met deze winkel!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Linda
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Afschuwelijk slecht NOOIT MEER

Extreem late levering, verpakkingen al geopend, alle producten incl etenswaren zo in een doos gemieterd geen enkele bescherming. Extra veel besteld ivm gratis product dst niet geleverd is. Klantenservice niet bereikbaar. Waardeloos bedrijf zonder enige service. NIET KOPEN HIER!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Paul K.
Beoordeling 
 
5.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
9.0

Niet aan beginnen!

Ik heb dit jaar vier bestellingen gedaan waarvan er drie niet op tijd werden geleverd. Klantenservice lijkt zo dood als een pier: die reageren niet of nietszeggend. Ik kom er van mijn levensdagen niet weer.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van TR
Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

DIEFSTAL, zoek een alternatieve webshop

Lange tijd spullen besteld op drogisterij.net.

Vaak zijn de seals van de artiekelen gebroken en zitten er vreemde plekken/beschadigingen op de producten, daar heb ik toen gewoon klachten van achtergelaten op de website zelf. Maar sinds kort krijg ik nieteens meer de artiekelen binnen die ik besteld heb. Kreeg meerdere keren maar een paar artiekelen van de bestelling geleverd en vervolgens werdt de bestelling gelabeled als ''afgehandeld''.

Nooit een terugstorting gehad, nooit tegoed ontvangen voor de niet geleverde producten. 2 maanden de tijd gegeven. In die 4 contact pogingen via de website en 2 maal via aparte emails. Nooit antwoord gehoord op wat dan ook maar wel altijd een ontvangtbevestiging die men verzekert dat de aanvraag in behandeling genomen wordt.


PURE DIEFSTAL.
Ik raad mensen sterk aan weg te blijven bij deze webshop, er zijn meer dan genoeg alternatieven. Hier wordt je beroofd en vervolgens keihard genegeerd.

Was deze beoordeling nuttig? 

BP op 10 Augustus 2018

Klacht indienen bij ACM of thuiswinkel.org

Reageer op deze review
Review van Hans
Beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
8.0

Zeer slechte service

Op maandag 16-07-2018 2 X 3 producten haarkleuring besteld voor mijn vrouw, ging gelijk al fout bij DHL pakket was verkeerd gesorteerd (kan gebeuren), pakket werd zonder berichtgeving donderdag 19-07-2018 bezorgd (had die dag een e-mail verzonden hoe het ermee stond nooit geen antwoord gekregen), inhoud pakket 5 stuks en geen 6 zoals besteld, bellen heeft geen zin geen contact te krijgen, dan maar een e-mail weer niets, op 24-07-2018 een e-mail met 3 foto's van de doos met inhoud er was in deze doos geen plaats voor 6 verpakkingen, tot op heden niets vernomen ben er wel klaar mee ik heb genoeg geduld gehad, ik wens een ieder veel succes met het bestellen bij deze zaak.

Was deze beoordeling nuttig? 

Ton op 01 Augustus 2018

Vul het klachtenformulier in op tuiswinkel.org en het is zo geregeld !

Reageer op deze review

Review van ad
Beoordeling 
 
2.8
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

twijfelachtig

Op 30 juli een bestelling gedaan. Het bedrijf bevestigt mijn bestelling zelfs niet eens, maar int wel de betaling natuurlijk. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en op e-mail krijg ik een automatische reactie die niet aansluit op mijn vraag.

Was deze beoordeling nuttig? 

ad op 02 Augustus 2018

tot mijn verbazing is de bestelling afgeleverd. Maar geen enkele communicatie vanuit Drogisterij.net.
Geen orderbevestiging, geen betaalbevestiging, geen leverbericht, geen reacties op telefoon en geen reacties op email.
Oorverdovend stil.
meteen de laatste keer dat ik iets heb besteld bij Drogisterij.net

Ton op 02 Augustus 2018

Vul het klachtenformulier in op tuiswinkel.org en het is zo geregeld !

Reageer op deze review
Review van K. Heirman
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slechte service en geen terugbetaling van niet geleverde producten

Ik ben al een tijdje klant bij Drogisterij,net en was al niet onder de indruk van de levertijden. Daar ze geen deelleveringen doen wachten ze tot alles op voorraad is vooraleer te verzenden. Maar nu gaat het echt te ver. Een paar weken producten besteld en vooruitbetaald. De producten zouden eerst vertraagd geleverd worden en dan helemaal niet meer. Vervolgens krijg ik mail dat het vooruitbetaalde bedrag bij mijn tegoed wordt bijgeschreven in plaats van dat het teruggestort wordt. Meermaals gebeld maar geen gehoor, je kan enkel nog een mail versturen. Mail 3 is nu de deur uit maar GEEN reactie en NOG STEEDS GEEN GELD TERUG. Nooit meer drogisterij.net voor mij!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Ton op 01 Augustus 2018

Vul het klachtenformulier in op tuiswinkel.org en het is zo geregeld !

Reageer op deze review
Review van Janneke
Beoordeling 
 
2.5
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Late levering, soms pas 1 week na bestelling zonder info

Ik heb jarenlang besteld bij deze internetleverancier. Maar de laatste tijd komen mijn bestellingen pas een week of meer na bestelling aan. Zonder excuses en zonder informatie. Voor mij tijd om over te stappen naar een concurrent....

Was deze beoordeling nuttig? 

Cecilia Lippits op 19 Juli 2018

Ik zit nu ook al enkele dagen op mijn bestelling te wachten. En respons van drogisterij op mijn mails krijg ik niet!!

Reageer op deze review
Review van Dave
Beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Zeer slechte afhandeling

Op dinsdag parfum besteld waar op de site mee geadverteerd werd.....Zou binnen 24 bezorgd worden. Dag erna niets...oké dat kan....maar de dagen erna ook niets !! Toch maar eens gebeld maar daar kreeg ik te horen dat ik alleen via de mail kan corresponderen. 3 mails verstuurd en geen antw. ! Ik denk en nu dan....... bijna een week later op maandag krijg ik een mail met..... uw geld wordt teruggestort want het artikel is niet meer voorradig.........dat was het. Slechte service, slechte afhandeling.....voor mij nooit meer Drogisterij.net.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van MJNB
Beoordeling 
 
2.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Onbeschoft!

Bestelling geplaatst onder het thema 'voor 17.00 besteld, volgende dag in huis'. Toeslag voor avondlevering betaald, want ik zou de volgende avond thuis zijn. Volgende dag mail: product niet op voorraad, levering is uitgesteld. Ik gemaild: geen probleem, maar de nieuwe datum graag in overleg ivm mijn thuis zijn (en de betaalde avondtoeslag). Geen respons. Paar dagen later mail: bestelling verstuurd. Ik gemaild met de vraag wat er met overleg gebeurd is en dat ik mijn toeslag voor avondlevering terug wil (want bezorging was nu overdag, weliswaar op zaterdag, maar is voor mij ook een werkdag). Niks meer gehoord. Ongelooflijk onbeschoft.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
Drogisterij.net
Productgroepen
drogisterij
Levertijd
Elke werkdag geopend tot 22:00 uur, ook op zondag! Dus bestel op zondag voor 22:00uur, maandag in huis!
Verzendkosten
€ 1,99 (België: € 2,99) | geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 100,-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
Ideal