Drogisterij.net

www.drogisterij.net
 
3.5 (20)
Drogisterij.net

Drogisterij.net is de grootste online drogist in Nederland. U vindt in de webshop van Drogisterij.net allerlei drogisterij artikelen welke zonder recept besteld kunnen worden. Drogisterij.net heeft meer dan 40.000 drogisterij artikelen op voorraad.

Indien u bij Drogisterij.net voor 21:00 besteld wordt uw bestelling de volgende dag bezorgt. De webshop bestaat al geruime tijd en wordt als erg betrouwbaar ervaren.

Drogisterij.net informatie

Algemene informatie

Merken
Drogisterij.net
Productgroepen
drogisterij
Levertijd
Elke werkdag geopend tot 22:00 uur, ook op zondag! Dus bestel op zondag voor 22:00uur, maandag in huis!
Verzendkosten
€ 1,99 (België: € 2,99) | geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 100,-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
Ideal
Telefoonnummer
-

20 Drogisterij.net reviews

 
(1)
 
(1)
 
(3)
 
(3)
 
(12)
Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
2.9
Service 
 
2.3
Prijs 
 
5.0
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Super

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Super goede ervaring met deze winkel!

RG
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Afschuwelijk slecht NOOIT MEER

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Extreem late levering, verpakkingen al geopend, alle producten incl etenswaren zo in een doos gemieterd geen enkele bescherming. Extra veel besteld ivm gratis product dst niet geleverd is. Klantenservice niet bereikbaar. Waardeloos bedrijf zonder enige service. NIET KOPEN HIER!!

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Niet aan beginnen!

Beoordeling 
 
5.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
9.0

Ik heb dit jaar vier bestellingen gedaan waarvan er drie niet op tijd werden geleverd. Klantenservice lijkt zo dood als een pier: die reageren niet of nietszeggend. Ik kom er van mijn levensdagen niet weer.

PK
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

DIEFSTAL, zoek een alternatieve webshop

Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Lange tijd spullen besteld op drogisterij.net.

Vaak zijn de seals van de artiekelen gebroken en zitten er vreemde plekken/beschadigingen op de producten, daar heb ik toen gewoon klachten van achtergelaten op de website zelf. Maar sinds kort krijg ik nieteens meer de artiekelen binnen die ik besteld heb. Kreeg meerdere keren maar een paar artiekelen van de bestelling geleverd en vervolgens werdt de bestelling gelabeled als ''afgehandeld''.

Nooit een terugstorting gehad, nooit tegoed ontvangen voor de niet geleverde producten. 2 maanden de tijd gegeven. In die 4 contact pogingen via de website en 2 maal via aparte emails. Nooit antwoord gehoord op wat dan ook maar wel altijd een ontvangtbevestiging die men verzekert dat de aanvraag in behandeling genomen wordt.


PURE DIEFSTAL.
Ik raad mensen sterk aan weg te blijven bij deze webshop, er zijn meer dan genoeg alternatieven. Hier wordt je beroofd en vervolgens keihard genegeerd.

T
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

BP op 10 Augustus 2018

Klacht indienen bij ACM of thuiswinkel.org

Reageer op deze review

Zeer slechte service

Beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
3.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
8.0

Op maandag 16-07-2018 2 X 3 producten haarkleuring besteld voor mijn vrouw, ging gelijk al fout bij DHL pakket was verkeerd gesorteerd (kan gebeuren), pakket werd zonder berichtgeving donderdag 19-07-2018 bezorgd (had die dag een e-mail verzonden hoe het ermee stond nooit geen antwoord gekregen), inhoud pakket 5 stuks en geen 6 zoals besteld, bellen heeft geen zin geen contact te krijgen, dan maar een e-mail weer niets, op 24-07-2018 een e-mail met 3 foto's van de doos met inhoud er was in deze doos geen plaats voor 6 verpakkingen, tot op heden niets vernomen ben er wel klaar mee ik heb genoeg geduld gehad, ik wens een ieder veel succes met het bestellen bij deze zaak.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Ton op 01 Augustus 2018

Vul het klachtenformulier in op tuiswinkel.org en het is zo geregeld !

Reageer op deze review

twijfelachtig

Beoordeling 
 
2.8
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Op 30 juli een bestelling gedaan. Het bedrijf bevestigt mijn bestelling zelfs niet eens, maar int wel de betaling natuurlijk. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en op e-mail krijg ik een automatische reactie die niet aansluit op mijn vraag.

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

ad op 02 Augustus 2018

tot mijn verbazing is de bestelling afgeleverd. Maar geen enkele communicatie vanuit Drogisterij.net.
Geen orderbevestiging, geen betaalbevestiging, geen leverbericht, geen reacties op telefoon en geen reacties op email.
Oorverdovend stil.
meteen de laatste keer dat ik iets heb besteld bij Drogisterij.net

Ton op 02 Augustus 2018

Vul het klachtenformulier in op tuiswinkel.org en het is zo geregeld !

Reageer op deze review

Slechte service en geen terugbetaling van niet geleverde producten

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Ik ben al een tijdje klant bij Drogisterij,net en was al niet onder de indruk van de levertijden. Daar ze geen deelleveringen doen wachten ze tot alles op voorraad is vooraleer te verzenden. Maar nu gaat het echt te ver. Een paar weken producten besteld en vooruitbetaald. De producten zouden eerst vertraagd geleverd worden en dan helemaal niet meer. Vervolgens krijg ik mail dat het vooruitbetaalde bedrag bij mijn tegoed wordt bijgeschreven in plaats van dat het teruggestort wordt. Meermaals gebeld maar geen gehoor, je kan enkel nog een mail versturen. Mail 3 is nu de deur uit maar GEEN reactie en NOG STEEDS GEEN GELD TERUG. Nooit meer drogisterij.net voor mij!!!!

KH
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Ton op 01 Augustus 2018

Vul het klachtenformulier in op tuiswinkel.org en het is zo geregeld !

Reageer op deze review

Late levering, soms pas 1 week na bestelling zonder info

Beoordeling 
 
2.5
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Ik heb jarenlang besteld bij deze internetleverancier. Maar de laatste tijd komen mijn bestellingen pas een week of meer na bestelling aan. Zonder excuses en zonder informatie. Voor mij tijd om over te stappen naar een concurrent....

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Cecilia Lippits op 19 Juli 2018

Ik zit nu ook al enkele dagen op mijn bestelling te wachten. En respons van drogisterij op mijn mails krijg ik niet!!

Reageer op deze review

Zeer slechte afhandeling

Beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Op dinsdag parfum besteld waar op de site mee geadverteerd werd.....Zou binnen 24 bezorgd worden. Dag erna niets...oké dat kan....maar de dagen erna ook niets !! Toch maar eens gebeld maar daar kreeg ik te horen dat ik alleen via de mail kan corresponderen. 3 mails verstuurd en geen antw. ! Ik denk en nu dan....... bijna een week later op maandag krijg ik een mail met..... uw geld wordt teruggestort want het artikel is niet meer voorradig.........dat was het. Slechte service, slechte afhandeling.....voor mij nooit meer Drogisterij.net.

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Onbeschoft!

Beoordeling 
 
2.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Bestelling geplaatst onder het thema 'voor 17.00 besteld, volgende dag in huis'. Toeslag voor avondlevering betaald, want ik zou de volgende avond thuis zijn. Volgende dag mail: product niet op voorraad, levering is uitgesteld. Ik gemaild: geen probleem, maar de nieuwe datum graag in overleg ivm mijn thuis zijn (en de betaalde avondtoeslag). Geen respons. Paar dagen later mail: bestelling verstuurd. Ik gemaild met de vraag wat er met overleg gebeurd is en dat ik mijn toeslag voor avondlevering terug wil (want bezorging was nu overdag, weliswaar op zaterdag, maar is voor mij ook een werkdag). Niks meer gehoord. Ongelooflijk onbeschoft.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slechter dan slecht

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

us hier zijn meerdere problemen bij dit bedrijf zal ze even proberen opsommen:
-ze leveren al zeker niet de dag erna zoals ze zelf beweren bij mij beweerden ze dat ze het geld niet ontvangen hadden hoewel ik met bankcontact betaald had. 3d erna nog steeds geen artikel dus wil ik mijn bestelling annuleren, na een hele rompslomp en meerdere nutteloze mails met hun klantendienst waarbij ik steeds moet bewijzen dat ik het toch betaald heb krijg ik eindelijk bericht dat ze mijn geld gaan terugstorten binnen de 10 dagen.
2d later krijg ik echter bericht dat mijn geannuleerde bestelling toch verzonden is en wanneer ik hen hierover aanspreek wordt er mij verteld dat ik het dan maar weer retour moet sturen en dan mijn geld terugkrijg...
Ze hebben mijn tijd wel weten te verkwisten deze week en een hele hoop stress en gedoe wat het aangename van online bestellen totaal wegneemt. Hun service is waardeloos en ze zijn totaal niet klantvriendelijk.
Nooit bestel ik hier nog.

S
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Twijfel echtheid producten

Beoordeling 
 
6.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
4.0

2 x biodermal dagcreme 50+ besteld bij drogisterij.net. Goedkoop en super snelle levering.
Alleen ik betwijfel of dit wel de echte biodermal is. Potje ziet er anders uit dan op de site en hoe deze in werkelijkheid moet zijn. De kleur en geur van de crème is totaal anders.
Mail gestuurd met de vraag of dit wel de originele is. Tot op heden geen reactie op mogen ontvangen.

Besteld product
M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Verschrikkelijk

Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Er werd geadverteerd met een zomergoodybag boven een bestelde waarde van 100 euro. Besteld en bevestiging ontvangen met daarop ook de goodybag. Maar bij levering geen goodybag. Antwoord klantenservice: oja op is op.

Besteld product
E
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

slecht slecht slecht

Beoordeling 
 
2.3
Levering 
 
2.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
2.0

dit is mijn review over Drogisterij.net
na 9 dagen gewacht te hebben en meerdere telefoontjes te hebben gepleegd vanuit mijn kant heb ik net te horen gekregen dat mijn bestelling niet geleverd kan worden door problemen met de leverancier. dus vraag ik mij af waarom het product op hun website staat en waarom mij niet vermeld is dat het product niet zou kunnen komen.
als ik dus niet gebeld zou hebben zou ik niet weten dat mijn product niet eens meer zou komen en zou ik waarschijnlijk mijn geld niet hebben ontvangen.
ik ben geholpen door middel van mijn geld terug te krijgen, ik had liever een vervangend product gekregen voor dezelfde prijs of een andere oplossing. Ik vind het erg jammer dat dit mij best wat tijd gekost heeft en anderen en ik gewacht hebben op dit pakket dat niet gekomen is en dit dus voor niks is geweest.
ik weet dat het wat aanstellerig klinkt maar dit is niet de service die ik hier had verwacht.
maarja dat word nooit meer wat bestellen op Drogisterij.net

A
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Onbetrouwbaar, slecht after sale

Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

artikel besteld, verschilt aanzienlijk van de omschrijving. klantenservice mail gestuurd, krijg ik te horen dat ze niet verantwoordelijk zijn voor de werking van product en gebruikte artikelen nemen ze niet terug!

Wat een onbetrouwbare Webshop

Besteld product
MD
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Zeker af te raden en gevaarlijk bovendien!

Beoordeling 
 
1.7
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0

Ik bestelde glucoseteststrips bij drogisterij net. Aangezien je zeker bij dit soort teststrips er van uit moet kunnen gaan dat het zeer betrouwbaar is was ik dan ook verbaasd toen ik de strips ontving. Het doosje van de verpakking, dat verder wel volgepropt was met reclamemateriaal, was opengemaakt. Bij de teststrips hoort een (essentiele) geheugenkaart, welke je in moet voeren om de codering van de teststips nauwkeurig te maken. Deze ontbrak echter. Het was duidelijk dat deze verpakking geopend was. Verder was op dit doosje teststrips niet vermeld wat het land van fabricage was. Kortom, ik vertrouw dit niet en kan hier zeker niet mijn glucose mee bepalen. Deze situatie vind ik bijzonder gevaarlijk.
Telefonisch contact, hoewel deze bereikbaar zou moeten zijn tot 21.00 uur, is niet mogelijk. Ik krijg slechts een in gesprek toon. Bij het moederbedrijf in Stellendam een bandje.

C
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Bestelling annuleren, wel betalen voor verzending.

Beoordeling 
 
2.8
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Mijn ervaring is zeer slecht, ik heb zojuist een mail gehad van afterpay. Of ik even wilde betalen voor de bestelling. Bestelde artikelen 0. Maar wel bezorgkosten van 1,99 en klein order kosten 2.95. Dus betalen voor een doos lucht?

Om verhaal te gaan halen bij drogisterij.net meerdere malen geprobeerd telefonische contact op te nemen. Telkens kreeg ik een bandje dat er niemand aanwezig was en dat ik mijn naam en telefoon nummer moest achterlaten zodat ze contact met me kunnen opnemen. Terwijl duidelijk op de site aangegeven bereikbaar tussen 9 en 21.00 uur.

Ik vertrouw het niet zo meer..

S
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Zeer slechte winkel

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

n eerste instantie zei dat ze is verzonden, en een week later vroeg ik waarom mijn pakket niet aankomt, zeiden ze dat ik nodig heb om hen te betalen een andere verzendkosten € 24,95 dan zullen ze het pakket te sturen naar mij. Ik wist niet eens dat ze de voorwaarden. Uiteindelijk hebben ze niet Delivery. Tot nu ze nog steeds niet restitutie mij 23 euro.

K
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

wij zullen nooit bij"drogisterij.net" ok maar iets kopen.dit "bedrijf kent geen contactgegevens,en voor een telefoongesprek moet ook nog eens extra betaald worden.ze blijven volledig annoniem,vragen wel on adresgegevens van klant,maar zelf ontraceerbaar.mensen doe hier geen zaken mee!Bonafiede instelling!
Henk-H.te Z.

H
Was deze beoordeling nuttig? 6 0

klantenservice Drogisterij.net op 07 Augustus 2013

Beste meneer,

Wij bieden volledige openheid van zaken. Onze adresgegevens zijn terug te vinden op de website, http://www.drogisterij.net/veel-gestelde-vragen/mode?cat=route. Daarnaast kunt u altijd per e-mail of telefoon contact opnemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Drogisterij.net

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.8
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Drogisterij.net gekozen omdat ik snel een homeopatisch medicijn nodig had en er werd aangegeven dat er binnen een dag geleverd zou worden. Dit was op vrijdag 19.10.2012. Ik kreeg een bevestigingsmail met ordernummer, waarin stond dat ik 0 producten had besteld. Ik had al betaald met iDeal. Een mail gestuurd naar Drogisterij.net. Geen antwoord. Daarna nog twee mails, geen antwoord. De hoop maar opgegeven en aangifte gedaan van internet oplichterij. Een beetje prematuur, want op dit moment is het wettelijk nog 'wanprestatie', maar toch.
Het ergste was niet dat ik mijn geld kwijt ben, erger was dat ik hierdoor pas na 6 dagen (noodgedwongen via een ander bedrijf) mijn medicijn kreeg. Dat betekende 6 nachten niet kunnen slapen vanwege pijn in mijn benen omdat drogisterij.net mijn medicijn niet leverde. Bedankt Drogisterij.net!

AR
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

henk op 26 Mei 2013

wij zullen nooit bij"drogisterij.net" ok maar iets kopen.dit "bedrijf kent geen contactgegevens,en voor een telefoongesprek moet ook nog eens extra betaald worden.ze blijven volledig annoniem,vragen wel on adresgegevens van klant,maar zelf ontraceerbaar.mensen doe hier geen zaken mee!Bonafiede instelling!
Henk-H.te Z.

Reageer op deze review
Lees meer reviews