IdeaalCatering reviews & ervaringen

www.ideaalcatering.nl
 
9.5 (877)
Ideaal Catering

877 IdeaalCatering reviews

 
(769)
 
(97)
 
(6)
 
(2)
 
(3)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
2 resultaten - getoond 1 - 2
Volgorde

BBQ

Beoordeling 
 
4.3

Helaas niet zo goed verlopen. het 1e contact was heel prettig. Maar toen ik vanwege verdrietige omstandigheden het feestje en de bbq wilde verzetten werd het moeilijk. We hebben 3 dagen vtv gebeld, en aangegeven alles vtv te willen betalen, maar de meneer ging niet akkoord. Heel jammer en vreemd want een maand eerder stonden ze op de stoep met alles, verkeerde datum, en toen gaven ze aan dat ze alles wel kwijt konden. Uiteindelijk kwamen ze het vlees bezorgen. Nu een vriezer vol met vlees zonder feestje. Heel jammer dit!!

HA
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

IdeaalCatering op 11 Juli 2022

Beste Hennie, bedankt voor de feedback. Wellicht is het goed om het verhaal van twee kanten te belichten. Op woensdag heeft u ons nog gebeld om er zeker van te zijn dat wij zaterdag alles zouden komen bezorgen. Vervolgens heeft u op donderdag gebeld om te melden dat de BBQ niet door ging. Wij hebben toen aangegeven dat annuleren binnen dit termijn niet mogelijk is (zoals ook op de site en algemene voorwaarden te lezen is). Wij hebben u toen een forse korting gegeven en aangeven dat wij dan alleen het vlees zouden leveren. Uiteraard snappen wij uw dat u teleurgesteld bent, echter het is voor ons niet mogelijk om op deze termijn nog de bestelling te annuleren. Mocht u de BBQ nog gaan geven, komen wij voor een gereduceerd tarief graag de salades, BBQ en sauzen nog leveren.

Reageer op deze review

buffet

Beoordeling 
 
4.8

Wij hadden buffet besteld voor onze vrienden. Wat een afknapper. Gedeelte vn de bestelling zat er niet bij. De pizza viel uit elkaar en was ondanks de warmtepan die meegegeven was koud.
We hadden voor 20 man besteld maar de stukken vlees waren zeker niet genoeg.
Het dessert bestond uit een kant en klare ijstaart, wat ik zelf ook wel had kunnen kopen in de supermarkt. Al met al zeer slecht.
Ik verwacht ook zeker dat deze recensie er niet op blijft staan.
Ter compensatie heeft het bedrijf een korting van wel 10 euro gegeven.

FD
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

IdeaalCatering op 07 Januari 2022

Beste Francina, wat jammer dat het buffet niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Zoals vaak heeft een verhaal wel 2 kanten. U heeft voor 15 personen een buffet besteld en daarnaast voor 20 personen 2 warme bijgerechten en 1 koud bijgerecht. Dit is voor 20 personen inderdaad te weinig. Als wij hadden geweten dat u dit met 20 personen wilde gebruiken hadden wij geadviseerd om ook voor 20 personen het buffet te bestellen. Wellicht goed om te vermelden dat wij 5 dessert taarten hebben geleverd. Ook hebben wij na een eerste telefonisch contact al €20 in mindering gebracht op de rekening en later nogmaals €10. Uiteraard gaan wij deze recensie niet verwijderen.
Graag had ik u nog telefonisch gesproken om bovenstaande even door te nemen om het wellicht toch nog goed af te kunnen sluiten.

Hartelijke groet,

IdeaalCatering

Reageer op deze review
2 resultaten - getoond 1 - 2

Wij zijn benieuwd naar jouw IdeaalCatering ervaring

IdeaalCatering is dé leverancier van volledig verzorgde BBQ's, Buffetten en andere Feestbenodigdheden. U kunt het houden bij de smaakvolle menu's of gaan voor een volledige verzorging met aankleding door een styliste en partytenten.

Eenvoudig besteld, snel bezorgd
De webshop biedt een breed assortiment aan menu's en feestbenodigdheden. Na een bestelling nemen we contact met u op om de wensen door te nemen. U kunt bij ons ook met Contant of PIN bij bezorging betalen. Bestelling voor 17:00 kunnen we vaak al de volgende dag leveren!

Wat is uw ervaring met IdeaalCatering? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij IdeaalCatering hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal IdeaalCatering reviews lezen.

Telefoonnummer: 0683447674

Algemene informatie

Verzendkosten
geen verzendkosten vanaf €99
Levertijd
1 dag
Productgroepen
  • bbq
  • catering
  • buffetten
Merken
Weber
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • factuur
  • contant bij bezorging
  • pin bij bezorging