Gozi reviews & ervaringen

www.gozi.nl
 
8.6 (131)
gozi

131 Gozi reviews

 
(82)
 
(35)
 
(5)
 
(4)
 
(6)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Knikkertegel

Beoordeling 
 
1.8

Slechte klantenservice
Een verkeerde kleur op de tegel gedrukt en vervolgens wordt de schuld daarvan bij degene die heeft besteld gelegd.
Na discussie kwam er weinig compensatie en bleef de eigenaar stug.
Waardeloos bedrijf! Nooit meer!

N
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Stoegtegel met namen

Beoordeling 
 
3.5

Als groep 8 afscheidcadeau voor de juffen hadden we 2 stoeptegels besteld met daarin de namen van de leerlingen gegraveerd. Bij levering bleek dat 1 van de 2 stoeptegels beschadigd was, er was een hoek uit.
Wij hadden voor ogen dat de tegel in hte klaslokaal neergezet werd en niet in de grond gelegd zou worden. De hoek uit de stoeptegel was dermate ontsierend dat het hele effect weg was.
De moeder die beide tegels besteld had heeft hierop met Gozi per mail contact opgenomen. Er ontstond een verschil van mening want Gozi vond na het zien van de foto's de schade niet storend en wilde de stoeptegel niet vervangen.
Wij als ouders wilden geen kapotte stoeptegel cadeau doen aan een juf. We hebben dus een nieuwe stoeptegel besteld en opnieuw betaald. UIteraard houden wij hier een naar gevoel aan over, wat jammer is want de stoeptegel was supermooi.
Het serviceniveau van Gozi is beneden alle peil. Als een klant niet tevreden is moet Gozi dat serieus nemen en niet met klanten (per mail nb) in discussie gaan.
(Bestelnummer 76845)

D
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Zelfgemaakt kaartspel

Beoordeling 
 
10.0

Ik heb lang gezocht naar een manier om mijn eigen kaartspel te kunnen maken. Nu ik, netjes binnen de afgesproken levertijd, mijn kaartspel voor me heb liggen ben ik ongelofelijk blij dat ik jullie heb gevonden. Zoveel beter dan ik had durven dromen. Ik ga meteen aan de slag voor meer kaartspellen, ik ben zeker nog niet uit gewinkeld bij jullie.

JO
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Super mooie tegel

Beoordeling 
 
8.8

Een stoeptegel laten maken voor de school van groep 8.
Het is heel mooi geworden en we hebben heel veel positieve reacties gehad echt een aanrader! Mooie zware kwaliteit.Levertijd is wel meer als een week houdt daar rekening mee met bestellen!

Antwoord klantenservice

Hoi Sissy, dank voor je review. We maken graag een mooie 'Walk of Fame' de komende jaren ;)

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Ronduit geweldig.

Beoordeling 
 
9.5

Eerst Planningspoker kaarten met mijn bedrijfslogo besteld en die zagen er niet alleen prachtig uit maar werden ook nog eens razendsnel geleverd. Daarna nog een eigen spel ontworpen wat ik gebruik bij het coachen van teams. Ook dat zag er geweldig uit maar doordat ik de kaarten niet staande wou, maar in landscape stond door een misverstand (van mijzelf of van Gozi) mijn logo op de kop. Na een e-mailtje werden de kaarten gewoon vervangen.
Makkelijk bestellen, snelle levering en super service.
Ik heb nog meer ideeën voor leuke spelen en die ga ik ook zeker weer bij Gozi bestellen.

poker
Retro
Antwoord klantenservice

Hoi Rudolf, fijn dat we er samen een mooi spel van hebben kunnen maken. Het blijft leuk om te zien dat onze klanten steeds nieuwe toepassingen voor een kaartspel blijven bedenken. Daar helpen we heel graag aan mee.

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Goede kwaliteit

Beoordeling 
 
8.5

Kwartetspel gemaakt.
editor werkt goed, levering erg snel, ruim binnen de max 3 beloofde dagen, kwaliteit van kaartspel is erg goed.

Antwoord klantenservice

Dank je Rein, voor deze korte maar zeer krachtige review.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Prima!

Beoordeling 
 
9.5

Ik heb bij Gozi zelf een kwartetspel gemaakt. Dat was op zich vrij tijdsintensief maar je kan wat je gemaakt hebt tussendoor opslaan, en zou het maken dus over een aantal dagen uit kunnen smeren. Het wijst zich allemaal van zelf, is erg makkelijk om eigen foto's of afbeeldingen op de kaartjes te krijgen.
De levering was erg snel (woensdagavond laat in de avond besteld, vrijdagochtend vroeg bezorgd). Ik had in de tussentijd een vraag gesteld over de levering waar ik ook heel snel antwoord op kreeg. De kwartetspellen zijn echt mooi!
Kortom, een uitstekende ervaring met Gozi!

Antwoord klantenservice

Dank voor deze review. Je bent inderdaad ooit even bezig. Maar gelukkig is het de tijd helemaal waard. Veel plezier met jouw spel!

AV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Draais kwartetspel

Beoordeling 
 
9.0

Voor het eerst een kwartetspel gemaakt, en we zijn erg tevreden.
Op de Gozi-site kan je alles van te voren klaar zetten, incl foto's, opslaan en evt later verder gaan. Een proefspel besteld en gekregen, om de kwaliteit te beoordelen.
Je kan dan nog aanpassingen doen en als het naar de zin is, bestellen. Het kwartetspel is erg mooi geworden, en omdat we een groot aantal hebben besteld voor onze dorpsbewoners, is de prijs ook goed.
Het spel is goed ontvangen door de dorpsbewoners.
Gozi, bedankt voor de service.

Antwoord klantenservice

Dank voor deze heldere review. Fijn dat je het hele proces uitlegt, van het proefspel tot de gehele oplage. Zo maken we samen hele dorpen gelukkig ;-)

O
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Helemaal top

Beoordeling 
 
9.5

Altijd heel erg op tijd, vriendelijk en prachtige spullen! Ik ben elke keer weer heel erg tevreden!

Antwoord klantenservice

Beste Niene,
We zijn ook iedere keer heel blij wanneer we iets moois voor je mogen maken. ;)

N
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Boven verwachting goed

Beoordeling 
 
9.8

Een persoonlijk metalen bord besteld om cadeau te geven. Kon niet wachten tot het binnen kwam en ben nog net niet op de deurmat gaan liggen. En nee, ik werd niet teleurgesteld, integendeel het is precies wat ik in m’n hoofd had. Prachtige kleuren en heel goed afgewerkt. We gaan hier nooit meer over heen qua presentje. . En ik heb nu al minstens 5 ideeën voor de volgende borden .....
Dus wordt vervolgd!

Antwoord klantenservice

Wat een enorm leuke review Heleen!
We vinden het echt heel leuk om te horen hoe onze producten in de smaak vallen. Heel graag tot een volgende keer!

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

1x nooit meer

Beoordeling 
 
5.3

Voor ons 1x en nooit meer. De site werkt redelijk goed en de levering was vlot. Maar daar blijft t bij... Wij besteldden kwartetspellen (27 stuks) om na ontvangst te concluderen dat, na het opvolgen van hun online instructies mbt het invoeren, de tekst er voor een stukje afviel. Gozi (Ralf) beweerd dat dit door onze onkunde komt en zegt daarmee eigen schuld. Erg raar! Binnen de stippellijn is binnen het drukwerk.
Bovendien waren de kaarten ook niet juist gecentreerd aan de voorzijde en als oplossing werd er een onacceptabel aanbod gedaan om de kaarten "bij te snijden" met als resultaat dat de tekst achterop nog verder zou verdwijnen en de kaarten dus ook nog een afwijkend formaat zouden hebben ten opzichte van andere speelkaarten. Er viel niet over te praten. Het was dit of m'n geld terug ná het terugsturen van de kwartetspellen.
Ik durf er niet meer op te vertrouwen dat ons geld ook echt terug komt gezien de klantvriendelijkheid en de geboden service so far.

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Gozi (Ralf) op 07 Mei 2021

Beste Demelza,

Jammer dat deze order zo is verlopen en wij de kans niet hebben gekregen om de kleine afwijking in het snijwerk aan de speelzijde van de kaarten te herstellen en jammer dat je review, net als de gestuurd e-mails, vol onjuistheden staat. Als je onze online instructies doorneemt, staat er in de tweede alinea dat je ruim binnen de kaders moet blijven en rekening moet houden met het afronden van de hoeken van de kwartetspellen. Een verwijt als onkunde hierover zou ik in ieder geval nooit op de mail zetten. Je gaf zelf aan met diverse andere drukkers samen te werken, maar ook die zullen een marge van 3 mm binnen het afgewerkte formaat adviseren als ze drukwerk verwerken. Als we de kwartetspellen aan de voorzijde een krappe millimeter zouden snijden en opnieuw zouden rondhoeken zou dit geen invloed hebben op de tekst achterop. Deze staat aan de andere kant van de kaart en zouden de kaarten er volgens ontwerp weer piekfijn uitzien en zou er geen tekst verder verdwijnen. Helaas gingen jullie niet akkoord met deze optie en verwachten dat wij de kaarten helemaal opnieuw moeten drukken en de foute vormgeving van de achterzijde maar even als service moesten meenemen. Op dit moment kunnen wij niet anders dan concluderen dat we hier niet uit gaan komen en bieden we aan de spellen op onze kosten te retourneren waarna, zodra wij ze binnen hebben, jullie het volledige aankoopbedrag van het aantal spellen dat wij retour krijgen zullen vergoeden. Zodat jullie dit eventueel elders naar jullie wens kunnen laten produceren. Dit hoeven wij volgens de leveringsvoorwaarden niet te doen. Maar zien wij nog als enige manier om je klacht op te lossen. En wat ons betreft een zeer net voorstel. Zoals ook al herhaaldelijk aangegeven in het mailverkeer: Wij maken het bedrag retour van de kwartetspellen die wij teruggezonden krijgen. Het verwijt dat wij dat niet zouden doen betreuren wij dan ook ten zeerste. Hopelijk stuur je de spellen alsnog op en kunnen wij het beloofde bedrag retour storten en onze energie steken in klanten die we wel tevreden kunnen stellen.

Gozi - Ralf op 07 Mei 2021

Beste Demelza, Jammer dat deze order zo is verlopen en wij de kans niet hebben gekregen om de kleine afwijking in het snijwerk aan de speelzijde van de kaarten te herstellen en jammer dat je review, net als de gestuurd e-mails, vol onjuistheden staat. Als je onze online instructies doorneemt, staat er in de tweede alinea dat je ruim binnen de kaders moet blijven en rekening moet houden met het afronden van de hoeken van de kwartetspellen. Een verwijt als onkunde hierover zou ik in ieder geval nooit op de mail zetten. Je gaf zelf aan met diverse andere drukkers samen te werken, maar ook die zullen een marge van 3 mm binnen het afgewerkte formaat adviseren als ze drukwerk verwerken. Als we de kwartetspellen aan de voorzijde een krappe millimeter zouden snijden en opnieuw zouden rondhoeken zou dit geen invloed hebben op de tekst achterop. Deze staat aan de andere kant van de kaart en zouden de kaarten er volgens ontwerp weer piekfijn uitzien en zou er geen tekst verder verdwijnen. Helaas gingen jullie niet akkoord met deze optie en verwachten dat wij de kaarten helemaal opnieuw moeten drukken en de foute vormgeving van de achterzijde maar even als service moesten meenemen. Op dit moment kunnen wij niet anders dan concluderen dat we hier niet uit gaan komen en bieden we aan de spellen op onze kosten te retourneren waarna, zodra wij ze binnen hebben, jullie het volledige aankoopbedrag van het aantal spellen dat wij retour krijgen zullen vergoeden. Zodat jullie dit eventueel elders naar jullie wens kunnen laten produceren. Dit hoeven wij volgens de leveringsvoorwaarden niet te doen. Maar zien wij nog als enige manier om je klacht op te lossen. En wat ons betreft een zeer net voorstel. Zoals ook al herhaaldelijk aangegeven in het mailverkeer: Wij maken het bedrag retour van de kwartetspellen die wij teruggezonden krijgen. Het verwijt dat wij dat niet zouden doen betreuren wij dan ook ten zeerste. Hopelijk stuur je de spellen alsnog op en kunnen wij het beloofde bedrag retour storten en onze energie steken in klanten die we wel tevreden kunnen stellen.

Rudolf op 17 Juli 2021

Best Demelza,
Je hebt kaarten die voor jou onbruikbaar zijn. Ik begrijp niet wat het probleem van terugsturen dan is. of je ze nu in de prullenbak smijt of terugstuurt. In het eerste geval krijg je zeker niets terug...
Dit klinkt dus wel een beetje als onwil van jou eigen kant.
Ik heb zelf ook een aantal kaartspelen ontvangen die niet helemaal waren zoals verwacht en die zijn door Gozi echt keurig netjes en snel vervangen. Zonder enige wanklank. Ik heb je mails natuurlijk niet gezien, maar als ik je review lees dan is het misschien een tip om altijd beleeft te blijven. Dat werkt vaak beter. Ik heb zelf meerder spelen ontworpen en besteld en de kwaliteit is steeds weer perfect. Op één keer na en dat werd meteen goed opgelost. Misschien had je Gozi toch de kans moeten geven om het op te lossen of je geld terug te storten.

Reageer op deze review

Buitengewoon geweldig!

Beoordeling 
 
10.0

Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn bestellingen bij Gozi altijd piekfijn in orde zijn! Snelle leveringen, zeer goede kwaliteit en makkelijk te ebstellen via de webshop! Dikke pluim! Het zou mij tegen hebben gehouden als één van deze drie punten niet vlekkeloos zou zijn.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Geschiedenis spel

Beoordeling 
 
9.0

In april 2020 is mijn boek 'Oog in oog met Paramaribo. Verhalen over het herinneringserfgoed ' verschenen bij LM Publishers . De recensies zijn zeer positief en de verkoop (ondanks corona) gaat prima. Voor mij een mooie aanleiding twee geschiedenis spellen te laten maken bij Gozi: Kwartet spel (met 44 geschiedenis kaarten) en Memo spel (20 x 2 kaarten). Prima verzorgd, makkelijke applicatie, snelle levering en fraaie kwaliteit. Enkele exemplaren verstuurd naar sponsors (o.a Nederlandse ambassade in Suriname, Prins Bernhard Cultuur Fonds); wie weet volgt er nog een mooie vervolgorder uit!

EK
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Memoryspel

Beoordeling 
 
8.8

Ontzettend tevreden over het memoryspel. We hadden eerst een proefdruk laten maken. Hieruit bleek dat de kleur wit, donkerder uitviel. Na emailcontact hierover, werd het naar tevredenheid aangepast. Daarna hebben we de hele bestelling geplaatst. Super service.

Antwoord klantenservice

Dank voor je review Annemie. Fijn dat we er samen iets moois van gemaakt hebben.

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Snel en top

Beoordeling 
 
9.5

Vintage bord besteld met eigen tekst.
Snel geleverd en goed verpakt en ziet er supergoed uit. Zeker een aanrader deze
website ???

Antwoord klantenservice

Kijk, hier doen we het voor!
Leuk om te zien dat je net zo enthousiast bent als wij ;)

L
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Super!

Beoordeling 
 
10.0

Super leuke button gemaakt van goede kwaliteit, de puzzel is supergoed gelukt en het kaartspel is echt prachtig!!

Antwoord klantenservice

Dank voor de review. Fijn dat alle producten zo goed zijn ontvangen!

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Super gave stoeptegel

Beoordeling 
 
8.8

Stoeptegel besteld als afscheidskado voor iemand van onze vereniging. Op beeld zag hij er super gaaf uit. Er waren ook 2 foto's toegevoegd en ik was bang dat dit zou tegenvallen, maar in t echt was hij nog gaver! Super goed gelukt en de ontvanger was bijzonder verrast! Super origineel!

IMG-20201129-WA0001
Antwoord klantenservice

Dank je wel Astrid. Wat een leuke review.
Jouw super originele cadeau zal ook lang een mooi cadeau blijven

AR
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Super mooi metalen bord

Beoordeling 
 
10.0

Dinsdagavond metalen bord gemaakt en donderdag al in huis. Heel leuk geworden. Mooie kwaliteit.
Had moeite met de tekst verwerken maar na mailcontact met Gozi toch gelukt. Er werd meteen op mijn mail gereageerd. Ik ben superblij met het resultaat en heb hier een heel origineel kado aan.
Groetjes Yolanda.

Pool
Antwoord klantenservice

Hoi Yolanda, dank voor dit mooie bericht. Heel veel plezier met het geven van jouw unieke cadeau!

Y
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slechte klantenservice

Beoordeling 
 
1.0

Hele slechte klantenservice. Product kwam niet overeen met het ontwerp getoond op de website. Gozi geeft hiervoor de onwetendheid van de klant de schuld. Daarnaast ook geen excuses aangeboden over het feit dat het product niet overeen is gekomen met de verwachtingen van de klant...

Antwoord klantenservice

Beste Liz, we herkennen ons niet in deze klacht. Zowel de ervaring als jouw naam en gegevens zijn bij ons niet bekend. Zou je contact met ons op willen nemen?

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 4
Reageer op deze review

Teleurgesteld over Memory spel

Beoordeling 
 
3.3

40 memory spellen besteld. Het zijn hele dunne kaartjes in een klein doosje wat ons al een beetje tegenviel maar wat echt jammer is, is dat de afbeeldingen heel donker zijn afgedrukt. Hierover contact opgenomen maar alleen doorgekregen dat wij dan te hoge verwachtingen hebben gehad.

Antwoord klantenservice

Beste Petra, we hebben je proberen uit te leggen waarom een foto op papier donkerder kan lijken dan op een verlicht scherm. Jammer dat dit goed overkomt.

PV
Was deze beoordeling nuttig? 1 3
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wij zijn benieuwd naar jouw Gozi ervaring

Gozi.nl is de webshop voor unieke spellen, bedrukte (stoep)tegels, metalen borden, vliegers, buttons en wanddecoratie met jouw afbeelding. Een item met eigen opdruk bestel je bij Gozi al vanaf één exemplaar. Een uniek kado of gadget! Bij Gozi.nl maak je met de online applicatie zelf jouw unieke gadget. Je hebt de keuze uit een stok speelkaarten, pokerkaarten, kwartetspellen en memoryspellen. Alles met jouw unieke foto's en teksten.

Wat is uw ervaring met Gozi? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Gozi hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Gozi reviews lezen.

Telefoonnummer: 0413340964

Algemene informatie

Keurmerken
grmv
Verzendkosten
€ 4,95 gratis bij bestellingen boven € 35,00
Levertijd
3 werkdagen
Productgroepen
 • Speelgoed
 • hobby
 • spellen
 • Memory
 • 1-lijnsvlieger
 • Kindervliegers
 • tuin decoratie
 • Foto op Canvas
 • tuindeco
 • Tuindecoratie
 • kwartet
Merken
Kwartet
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
iDeal, Bankoverschrijving

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

albelli
 
3.7 (8)