Het Hokken Domein reviews

www.hokkendomein.nl
 
9.2 (24)
Hokkendomein

Het Hokken Domein is het juiste adres voor alle soorten hokken en toebehoren voor uw hond, kat, kippen, konijnen, papegaai, parkiet, kortom voor al uw huisdieren. U kunt bij Het Hokken Domein kwalitatief goed producten kopen tegen een scherpe prijs. Het Hokken Domein werkt met aandacht voor haar klanten en staat deze graag te woord om al hun vragen te beantwoorden. Betrouwbaarheid staat bij Het Hokken Domein voorop u kunt bij ons veilig bestellen en betalen Het Hokken Domein heeft een webwinkel Keurmerk en een beveiligd betalingssysteem. U heeft uw bestelling van Het Hokken Domein altijd snel in huis en wij kunnen diverse producten ook voor uw monteren.

24 Het Hokken Domein reviews

 
(15)
 
(9)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Super goed goede kwaliteit klantvriendelijk een echte aanrader

Beoordeling 
 
10.0

Super bedrijf snelle levering en een goede montage mooie stevige katten ren een aanrader en vooral hele klantvriendelijke ervaring met het bedrijf nogmaals bedankt

Antwoord klantenservice

Hallo Mary,

Bedankt voor je berichtje, altijd fijn om te horen.
Veel plezier met de kattenren.

Groet,
Ad

MH
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Gewoon kopen beste kwaliteit/prijs klantvriendelijkheid

Beoordeling 
 
10.0

Kamer kennel afgenomen bestelling kwam vroeger dan verwacht, kreeg er keurig een mailtje over communicatie is heel goed en prettig.
In elkander zetten is een fluitje van een cent, nu ik eenmaal deze kwaliteit zie en ervaar wil ik nooit meer wat anders.
Ik en onze hond zijn er erg blij mee, nu nog een vogelkooi van deze kwaliteit haha even sparen weer ;-)

Antwoord klantenservice

Hallo Daniel,

Bedankt.
Fijn om te horen, dat je zo tevreden bent.

Groet,
Ad

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Fijne kooien

Beoordeling 
 
8.0

Fijne service, via telefoon, mail en website. Ik werd over alles duidelijk geïnformeerd.
De kooien zijn fantastisch. Duidelijke instructies voor de montage. Honden zeer op hun gemak en veilig.
De service van UPS was minder, beetje onduidelijk allemaal.
Het Hokken Domein echter, kan ik bij iedereen aanbevelen!

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Ad op 16 April 2019

Beste Marian,

Bedankt.
Fijn om te horen.

Groet,
Ad

Reageer op deze review

Kippenren

Beoordeling 
 
9.8

Zeer snelle en correcte afhandeling .
Vandaag bestellen en morgen geleverd ! Beter kan niet !
Voor herhaling vatbaar . Bedankt !!

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Ad op 15 April 2019

Bedankt voor uw mooie reactie.

Groet
Ad

Reageer op deze review
reclame

Kippenhok

Beoordeling 
 
10.0

Eerste kippenhok 2 jaar geleden besteld en die staat er nog mooi bij. Nu tweede hok gekocht en weer zeer tevreden. Snelle levering en goed contact met de webwinkel. Zeker een aanrader!

Besteld product
Kippenhok Sumatra
RJ
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Ad op 04 April 2019

Beste Roos

Bedankt voor het bericht.
Fijn dat je zo tevreden bent.

Groet,
Ad

Reageer op deze review

Kattenren

Beoordeling 
 
8.0

Ik heb bij hokken domein een kattrenren gekocht. Service en levering waren top. Ook de ren ziet er goed uit en staat nu gemonteerd in de tuin. Ben er heel blij mee en de katten ook. Ik raad hokken domein aan iedereen aan.

V
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Ad op 01 April 2019

Beste Vanessa

Bedankt voor je review.

Goed om te horen dat je tevreden bent.

Reageer op deze review

Ingebouwde honden benches in bus!

Beoordeling 
 
9.8

Heb zelf al 5 jaar een hondenuitlaatservice en vorige week voor de 2 keer ivm een nieuwe bus benches op maat laten bestellen en laten inbouwen door hokkendomein. Zeer tevreden over de kwaliteit van de producten en een aanrader.

MS
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Ad op 14 Januari 2019

Beste Marieke,

Bedankt voor je review.
Fijn om te horen, dat je tevreden bent.
Groet,
Ad

Reageer op deze review

Fantastische benches

Beoordeling 
 
10.0

Voor mijn uitlaatservice wou ik graag stevige, ingebouwde benches hebben. Er werd snel antwoord gegeven op mijn e-mails en de communicatie ging vloeiend. Eenmaal de 6 benches (2 met tussenschot) in mijn bus en kan niet blijer wezen. Stevig materiaal en netjes ingebouwd zodat de hondjes veilig mee kunnen op wandelingen!

Besteld product
benches
SV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Ad op 14 Januari 2019

Beste Sanne
Nog bedankt voor je leuke review

Groet,
Ad

Reageer op deze review
reclame

geweldig product

Beoordeling 
 
10.0

2 Op maat gemaakte benches voor in de auto, zodat mijn bullen nu veilig getransporteerd kunnen worden. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de service. En ze zien er ook prachtig uit. Een aanrader dus!

Besteld product
benches
B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Ad op 14 Januari 2019

Nog bedankt voor de review.

Groet
Ad

Reageer op deze review

Proline Pro 3 small

Beoordeling 
 
8.5

Dit is een zeer solide en mooie bench.
Mijn hond piepte altijd in de auto als ik op de snelweg zat.
Nu zit zij veilig op een eigen (beperkt) plekje en dat vindt ze kennelijk prettiger.

Besteld product
Pro3 small
TH
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Perfecte op maat gemaakte autobenches

Beoordeling 
 
9.3

Prima service altijd bij Ad, Het is de derde bestelling bij Ad en altijd wordt je perfect op de hoogte gehouden en is het de bench precies zoals je wenst. Mijn honden zitten nu veilig achter de voorstoelen in de ruime benches die op de vloerplaat zijn geschroefd.

Besteld product
benches
Antwoord klantenservice

Altijd fijn te horen, dat een klant tevreden is.
Bedankt.
Groet
Ad

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

jacqueline op 17 Maart 2018

Ik wilde nog foto's plaatsen maar de bestanden mogen niet groter zijn dan 1 MB helaas.

Reageer op deze review

Top product

Beoordeling 
 
7.7

Mooi product , niet goedkoop , levering donderdag besteld dinsdag in huis .

Besteld product
Duo bench voor de auto
Antwoord klantenservice

Fijn te horen dat u tevreden bent over de autobench variocage.
Dat u er vele veilige kilometers mee mag rijden.

Groet,
Ad

DV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
reclame

Opmaat autohokken

Beoordeling 
 
9.5

Voor mijn bedrijf Pootje voor Pootje was ik opzoek naar autohokken.
Als uitlaatservice is belangrijk dat je de honden van klanten zo veilig mogelijk kan vervoeren.
Na een telefoontje voor meer info kon ik langskomen met de auto.
Alles is uitgemeten en het maximale van de hokken is opgenomen.
Vandaag zijn geplaatst, de service is erg goed. En je kunt over al bij blijven, dat een puppy mee was was geen enkel probleem. Zo wel Flora de hond en ik zijn erg te vrede.
Alles is netjes afgewerkt en vast gezet, de vele veilige kilometers kunnen beginnen.

Pootje voor Pootje
Mandy Baving

Antwoord klantenservice

Bedankt voor de reactie.
En dat pootje voor Pootje maar veel honden mag vervoeren.

Groet
Ad

PV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Kippenren

Beoordeling 
 
8.5

Bij hebben een ren voor onze kippen gekocht. Heldere uitleg op de website, snel besteld. Levering zeer spoedig.
TIP voor de volgende klant... Lever naast de montage-bouten en -moeren ook ringen mee. Hiermee komt het beter en mooier vast te zitten.
Aanrader.

Antwoord klantenservice

Bedankt voor uw reactie en tip.

Groet
Ad
www.hokkendomein.nl

HV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Kooien voor Hondenuitlaatservice "Daisy", Voorburg en omstreken

Beoordeling 
 
10.0

Voor mijn hondenuitlaatservice (Voorburg) had ik nieuwe stevige transportkooien nodig. De benches , 4 jaar geleden ingebouwd, waren niet meer veilig. Op internet gezocht en kwam al snel uit bij Hokkendomein.nl.
De website ziet er goed en betrouwbaar uit. Ook na telefonisch contact kon ik ál mijn vragen kwijt, Ad helpt meedenken, is geduldig en geeft zéér goed advies. Naar Zeeland om de definitieve maten op te meten, in de mist, maar een lekker kopje koffie, vakkundig advies én controleren van de maten, was het de reis meer dan waard!
Op 28 december 2017, inbouwen van mijn kooien! Spannend! Ook nu is Ad zeer gastvrij én duidelijk!
Ik, als eigenaar van, Hondenuitlaatservice "Daisy" , Hokkendomein.nl, zéker adviseren!



JP
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Ad op 30 December 2017

Bedankt voor de review.
Ik heb het graag gedaan en hoop dat u veel plezier zal hebben van de nieuwe benches.
Groet,
Ad

Reageer op deze review

Verwarmde mand

Beoordeling 
 
9.0

De verwarmde mand voor mijn poes werd vlot geleverd . Ontgoocheling over mijn eerste online-aankoop : het elektrisch kussen werkte niet. De heer aan de telefoon van Hokken-domein vertelde me onmiddellijk wat te doen om het probleem op te lossen en in een mum van tijd kreeg ik een goedwerkend kussen. Mijn transportkosten werden ook volledig terugbetaald. Hartelijk dank !

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Ad op 21 December 2017

Bedankt voor uw reactie, we hebben het graag gedaan

Reageer op deze review
reclame

Venus kooi

Beoordeling 
 
9.5

Hallo Ad,

De levering is snel en de service is top. Er was een mankement met de kooi en de hoes maar ze kwamen met een prima oplossing. Beide partijen waren hiermee tevreden. Ik raad deze webwinkel zeker aan. Nogmaals bedankt voor de fijne communicatie en oplossing. Met vriendelijke groet Cynthia.

Besteld product
  • Papegaaien kooi Venus wit
  • Hoes voor kooi
C
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Ad op 14 November 2017

Bedankt voor uw bericht.
Dat is goed om te horen.

Groet,
Ad

Reageer op deze review

Fantastische bench, op maat gemaakt

Beoordeling 
 
9.5

Omdat er voor onze nieuwe auto nog geen standaard bench was, zijn we naar Oude-Tonge gereden om er één op maat te laten maken. Bijna 2 uur rijden. Prima ontvangen op een zaterdagochtend, nauwkeurig opgemeten. De genoemde levertijd klopte precies, tussendoor netjes op de hoogte gehouden van de leverdatum, thuis afgeleverd zonder extra kosten. Mooie stevige bench, goed hang en sluitwerk.
De 8 voor de prijs is vooral omdat het wel veel geld is, maar eigenlijk is het het geld dubbel en dwars waard, goedkoper dan op een ander adres, dus wat dat betreft toch een 10.

RW
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Ad op 03 Mei 2016

Altijd fijn om te horen.
Bedankt

Reageer op deze review

hondenhok

Beoordeling 
 
10.0

Vlotte levering, prima monitoring van de order. Goed assortiment voor een duidelijke en eerlijke prijs.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Goede service

Beoordeling 
 
10.0

Duidelijk snel en een prima kwaliteit.

snelle reactie op de mail.

N
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
reclame

Lees meer reviews

Het Hokken Domein informatie

Algemene informatie

Merken
  • Staywel
  • Variocage
  • Proline
  • Plexidor
Productgroepen
  • Hondenhokken
  • hondenaccessoires
  • kippenhokken
  • hondenluiken
  • papegaaienkooien
  • verwarmingsmatten
  • autobenches
  • hondentransportboxen
  • hondenbuggy
  • hondenkennels
  • konijnenhokken
Levertijd
3 tot 5 werkdagen na ontvangst betaling afhankelijk van het produkt
Verzendkosten
vanaf € 50,- Gratis (afhankelijk van het product wordt het ook op postcode afstand berekend)
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Thuiswinkel Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Paypal
  • MisterCash
  • credit card via Paypal
  • Bank overschrijving
Telefoonnummer
06-26855983