Installatiestore.com reviews

www.installatiestore.com
 
9.2 (26)
nstallatiestore.com

Installatiestore.com richt zich als importeur van de merken Comisa-Ravani voornamelijk op (installatie-) bedrijven, maar biedt ook 'doe-het-zelvers' de mogelijkheid te gaan werken met professionele kwalteitsmerken. We leveren rechtstreeks zonder tussenhandel waardoor u veel Euro's kan besparen op installatiematerialen. Onze shop is aangevuld met sterke merken voor de installatiebranche. Bijv. Kopp, KS-Tools met verkoop tegen kleine marges. Kijk voor meer informatie op installatiestore.com!

26 Installatiestore.com reviews

 
(23)
 
(2)
5-7 punten
 
(0)
 
(1)
1-3 punten
 
(0)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Top service

Beoordeling 
 
10.0

Top service hier alleen problemen met de koerier maar snel en netjes opgelost hier is een nieuwe vaste klant voor installatiestore

KE
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Zeer tevreden

Beoordeling 
 
10.0

Prettig contact en snelle levering. Prijs zeer concurrerend.
Zeer tevreden over communicatie en levering!

PD
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

jos op 08 Oktober 2019

Beste Peter,

Hartelijk dank voor je review. We houden prijzen zo laag mogelijk, waardoor we zeer concurrerend kunnen zijn. Bij onze installatie-shop met jarenlange praktijkervaring met materialen ,ben je als klant op het juiste adres voor een scherpe prijs en technisch advies (alleen per mail , vanwege de drukke werkzaamheden). We ontwikkelen zelf oplossingen ,en we denken mee in oplossingen met onze materialenvoorraad. Tot je dienst.

Reageer op deze review

Tevreden tot de laatste bestelling

Beoordeling 
 
7.5

Na een paar keer naar volle tevredenheid bij Installatiestore besteld te hebben, ben ik na de laatste bestelling kort geleden wat teleurgesteld. Ik ontving enkele artikelen die ik niet besteld had. Toen ik dat via de mail meldde bij Installatiestore kreeg ik een mail terug waarin stond dat het geen zin had om continu te mailen waar mijn zending bleef en dat de standaard levertijd van 1-2 werkdagen zou worden verlengd naar 3-5 werkdagen. De andere artikelen zouden alsnog opgestuurd worden. Ik mailde terug dat ik mail wat onvriendelijk van toon vond en dat ik de artikelen wel in de buurt zou kopen. Daarna niets meer gehoord. Ik kreeg nog wel een mail dat een zending bij DHL was aangemeld maar nog niet is ontvangen, maar daar bleef het bij. Wel jammer want Installatiestore heeft m.i. goede producten voor een zeer scherpe prijs.

W
Was deze beoordeling nuttig? 2 2

Willem op 23 Oktober 2019

De volgende ervaring wil ik ook delen. Na de eerder bestelling waarop ik (naar mijn idee) slechts een beetje kritiek had, heb ik een nieuwe bestelling geplaatst. Prompt kreeg ik een mail terug met de mededeling "Daar wij niet aan uw eerder gestelde eisen hebben kunnen voldoen hebben wij uw huidige aankoopbedrag teruggestort op uw rekening." Ik heb echter geen eisen gesteld, alleen een puntje van kritiek geleverd. Ik heb vervolgens terug gemaild dat ik door opnieuw te bestellen akkoord ben met de voorwaarden van Installatiestore. Desondanks heb ik mijn geld teruggestort gekregen en geen reactie ontvangen op mijn e-mail. Daarna heb ik nog een poging gewaagd en opnieuw besteld. Deze keer kreeg ik het aankoopbedrag teruggestort zonder begeleidend schrijven. Blijkbaar wil Installatiestore niet meer aan mij leveren terwijl ik naar mijn idee helemaal geen slechte beoordeling heb gegeven, alleen puntje van kritiek, kan gebeuren toch? Ik heb vervolgens weer een mail gestuurd met de vraag waarom ik niet meer geleverd krijg. Alleen door mijn kritiekpunt? Verder aangegeven toch weer graag bij Installatiestore te willen bestellen. Helaas heb ik op deze mail ook geen reactie ontvangen.

jos op 23 Oktober 2019

Beste Willem,

Jammer van je onvrede per review. Mensen die ons mailen voor overleg omtrent een zending , krijgen altijd antwoord .We zoeken altijd samen met de klant naar een passende oplossing .De reden dat ik niet meer geregeerd hebt op je mail is dat je zelf aangaf de koppelingen wel in de buurt zou kopen .Levertijd op site staat duidelijk vermeld , meestal tussen 1-3 werkdagen en dus niet standaard 1-2 werkdagen !

Willem op 24 Oktober 2019

De volgorde van de reacties lijkt niet meer te kloppen, want de reactie van Jos staat op 23 oktober, maar deze slaat op mijn eerste beoordeling van 2 oktober. Wellicht dat jos nog kan reageren op mijn reactie van 23 oktober. Bvd.

Willem op 25 Oktober 2019

Zowel op mijn mail van 14-10 als 18-10 aan Installatiestore heb ik geen reactie ontvangen en ook hier blijft het stil. Jammer, ik zou graag weer bij Installatiestore willen bestellen.

Reageer op deze review

top persservice, verzending wat trager

Beoordeling 
 
7.0

7 meter flexibele gasleiding (26mm) in schutbuis met perskoppelingen en cliczadels besteld.

Allereerst top dat de perskoppelingen (naar knel 22) er gratis op gemonteerd worden. Verder is de shop voordelig en reageert eigenaar snel op vragen.
Het versturen met DPD duurt relatief lang: dinsdag was bestelling verzendklaar en de maandag erop kwam de zending aan. Ik had graag de optie gehad om met DHL of postNL (tegen extra betaling) sneller te verzenden. De koppelingen waren netjes geperst zoals ik gevraagd had. Ik had in dezelfde bestelling en mail ook gevraagd of de cliczadels om de schutbuis pasten: hierop is niet gereageerd. Ze bleken niet te passen want de schutbuis heeft diameter van 44mm en de bestelde cliczadels waren geschikt voor 31-37 mm. Dat is een nadeel van online bestellen met langere levertijd.
Plaatsing is prima gelukt voor een voordelige prijs. Alom tevreden.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 23 Augustus 2019

Beste Rob,

Dank voor je review . Ik zal even uitleg geven .Wij kunnen buis met Post.nl verzenden naar de klant ,maar dan moeten we de klant een extra claimtoeslag berekenen voor ronde buis ingepakt die extreem hoog is namelijk 17.50 euro ( die wordt door velen niet gewaardeerd), vandaar dat wij standaard kiezen voor een laag tarief buis verzending ,die door de meeste klanten gewaardeerd wordt . Laag tarief buis verzending kunnen we maar 3 dagen per week doen en we moeten afwachten of toch nog wordt bezorgd net voor het weekend of na het weekend , hebben we door de lage verzendkosten geen invloed op .Tevens hebben we geen invloed op de door je genoemde schutbuis .Ligt aan het fabricageproces, soms krijgen we gasbuis met grote schutbuis en dan weer gasbuis met kleinere maat schutbuis aangeleverd .Dat is Italie ,Je krijgt van de fabriek de maat schutbuis aangeleverd die ze op dat moment produceren .Normaal gesproken met de kleine maat schutbuis waren de zadels goed geweest .We beantwoorden iedere dag minimaal 60-70 mails het kan zijn door de drukte dat ik weleens een mail mis . We denken zoveel mogelijk met de klant mee en we houden de prijzen zoveel mogelijk laag en dat wordt gelukkig door veel klanten weer gewaardeerd. We maken lange werkdagen met s,avonds ook nog mantelzorg erbij.
Bedankt voor je bestelling. Graag tot een volgende keer. Tot je dienst .
Jos

Reageer op deze review

Top Shop!

Beoordeling 
 
10.0

Top site voor alle mogelijke koppelingen, of het nou pers, schroef, of iets anders is. zelfs de meest rare :-) hebben hier een huis gevonden.
Dank je wel jos,

Groeten marc.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Jos op 05 April 2019

Hallo Marc, heel erg bedankt voor de review, wij werken er hard aan om nog meer producten te kunnen aanleveren tegen een betaalbare prijs, ondertussen zegt het voort hoe meer klanten hoe lager de prijs !

Jos van installatiestore.com

Maria op 05 April 2019

Hallo Marc,

Bedankt voor deze positieve woorden, wij werken er hard aan om nog meer betaalbare artikelen te kunnen aanbieden voor een redelijke prijs.

Vriendelijke groet, Maria aftersales installatiestore.com

Reageer op deze review

Zeer tevreden,

Beoordeling 
 
10.0

Al enkele malen besteld , netjes geleverd , laatste keer kleinigheidje vergeten , werd keurig nageleverd.
Top !!
Gr Sjaak.

SM
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

jos op 05 April 2019

Dank je Wel Sjaak !! voor je beoordeling. Je weet we doen altijd ons best ,daar waar mogelijk proberen we altijd een klant zo goed te helpen , en maken we een fout proberen we een altijd een oplossing te vinden ,maar er zijn klanten die vaak meer proberen te claimen.Hebben ze b.v. duurdere vervangende koppelingen gekregen omdat koppelingen even niet leverbaar zijn , en dan nog blijven claimen om nog een keer koppelingen gratis opgestuurd te krijgen .dan stopt het voor ons , want dit soort klanten blijven dan iedere keer weer problemen geven . Ook beantwoorden we alleen nog vragen van serieuze klanten , veel mensen proberen ons nog steeds te benutten als vraagbaak voor het opgeven van maten etc . Je krijgt soms schetsen /tekeningen van komende projecten /werkzaamheden per mail of je even de doorsneeberekeningen en benodigde materialen wilt aangeven en dan hoor je niets meer . Onze tijd is spaarzaam en onze marges zijn heel klein en daarom gaan we ervan uit dat de klant tegenwoordig die bij ons besteld heel goed weet van te voren wat hij wil gaan installeren , we beantwoorden alleen nog vragen over producten op zich of maken in overleg koppelingen geheel op maat in moeilijke aansluitsituaties .We denken mee in oplossingen !!.Gelukkig weten steeds meer installateurs, vakmensen en handige thuisklussers onze site te vinden .

jos op 05 April 2019

Dank voor je mooie Review Sjaak. Zegt het voort. We doen altijd ons uiterste best en maken wij een fout of hebben we iets vergeten te leveren dan proberen we het altijd zo goed mogelijk in overleg op te lossen .Soms sturen we zelfs een duurdere vervangende oplossing indien koppelingen ,lange tijd niet leverbaar zijn ,maar voor ons stopt de band met een klant als een klant na duurdere koppelingen te hebben gekregen ,alsnog gratis een keer de koppelingen claimt omdat die niet de koppelingen heeft gekregen die er besteld waren .Gelukkig maken we dit soort klanten niet te veel mee en is er vaak in overleg begrip .

Reageer op deze review

Slechte levering

Beoordeling 
 
3.3

Speciale tape besteld welke op voorraad is. Kost 7 euro. Past prima door brievenbus maar alsnog wordt er 7 euro verzenden gerekend. Erg fout. Vervolgens blijkt het 6vdagen later nog niet verzonden te zijn en wordt DHL de schuld gegeven. Sorry...dat is jaren tachtig level fout.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 2

jos op 06 Maart 2019

Beste Marchel,

In het weekend werken we even niet , dus als je net voor het weekend besteld wordt je bestelling pas maandag in behandeling genomen. We brengen kleine bestellingen zelf weg naar het DHL-point , waar ze soms een dag later op worden gehaald , doordat de ophaaltijden verschillen .We versturen alleen nog per trace-code omdat er mensen zijn die alsnog claimen een pakket niet gehad te hebben ,omdat er geen trace code op stond , dus per envelop zomaar in de brievenbus doen , doen we niet meer. We hebben een miniumbestelwaarde van 5 euro ex b.t.w. , tot 17,50 euro berekenen we 6.95 euro verzendkosten ,omdat onze marges minimaal zijn .De toon/houding die je in een mail en ook in deze review naar ons zet ,omdat je niet op commando geholpen bent ,en wilt bepalen hoe verzending moet plaatsvinden hebben ons doen besluiten ,niet meer te verzenden en het pakket op onze kosten te laten retourneren .Dit soort klanten mag onze shop voorbij .Je aankoopbedrag incl verzendkosten zijn teruggestort .Dat je dan ons ook nog een negatieve review stuurt , zegt veel over je persoonlijkheid .Maken wij een fout met een bestelling proberen we dat altijd zo goed en beleefd mogelijk op te lossen , maar we laten ons niet rechtzetten door korte lontjes .Vandaag bestellen , gisteren geleverd is voor ons ook nog steeds onmogelijk .Onze verzendtijd is meestal 1-3 werkdagen , afhankelijk van de drukte en toeleveranciers en drukte bij de pakketdiensten kan de verzendtijd oplopen .


Met vr groeten ,
Jos

Reageer op deze review

Er is geen completere shop dan die van Jos!

Beoordeling 
 
10.0

Hoi Jos,
Net mijn solarinstallatie (1000 liter hygieneboiler en 72 heatpipes van 123 kaminofen) met jullie spullen geinstalleerd. Helemaal top. Vooral die multilagenkoppelingsset zonder tangen is echt een uitkomst.
Nu de tweede ronde in met de houtvergasser (Atmos 50 kw) naar gasloos met al jullie materialen (zeer uitzonderlijke maten tot aan 2"" en betaalbaar) is dat een fluit van een cent.

vrgr,
Frank


F
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 16 December 2018

Hallo Frank heel erg bedankt voor deze mooie woorden.
Wij van installatiestore werken elke dag weer aan het verbeteren van onze webshop om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen de juiste producten te kunnen leveren.

Maria Hijmering
aftersales installatiesore.com

Reageer op deze review

snelle service

Beoordeling 
 
9.8

Ik heb met m,n vriend onze badkamer verbouwd in onze aangekochte woning met materiaal van jullie site .Uitstekend materiaal voor een voordelige prijs . Onze vragen over de materialen werden per mail goed beantwoord , waardoor we vertrouwen kregen om de koppelingen van het merk Comisa te bestellen , want we kenden het merk niet. Er ontbrak een pershuls van een koppeling, gemaild , en de volgende dag lag de pershuls per post al weer door de brievenbus .Bedankt voor de goede service!. Onze volgende projecten zijn de keuken en aanpassing verwarming , dan melden we ons weer. .

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Leuke site , voordelig en met handige tips!

Beoordeling 
 
9.3

Ik heb jullie site bekeken en ik heb veel nieuwe materialen ontdekt , waarbij af en toe handige tips staan vermeld .De webshop is geen standaard groothandel gekoppelde site .De geleverde materialen zijn van goede kwaliteit en de prijs is echt scherp. Ik hou de site in de gaten want ik zie dat jullie iedere week weer nieuwe materialen toevoegen die interessant zijn.Ik kom zeker nog weer eens terug voor materialen .

groetjes ,
Karin Limbricht

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Installatiestore.com informatie

Algemene informatie

Merken
  • Arctic
  • Kopp
  • KSTools
  • Bampi
  • comisa
  • Ravani
Productgroepen
  • Vloerverwarming
  • knelkoppelingen
  • perskoppelingen
  • meerlagenbuis
  • gasperskoppelingen
  • eurokono koppelingen
  • persgereedschap
  • perstangverhuur
  • installateursgereedschappen
  • KS-Tools installateursgereedschap
  • Arctic Polar Leiding vriessysteem
  • stopkranen
  • afsluiters
  • Pronto Click-koppelingen
Levertijd
2 tot 3 werkdagen
Verzendkosten
Vanaf € 2,-, boven de € 50,- gratis. Tevens verzending België
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Webshop Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Bankoverschrijving
  • Mister Cash
Telefoonnummer
0654786201