Installatiestore.com reviews

www.installatiestore.com
 
8.9 (38)
nstallatiestore.com

Installatiestore.com richt zich als importeur van de merken Comisa-Ravani voornamelijk op (installatie-) bedrijven, maar biedt ook 'doe-het-zelvers' de mogelijkheid te gaan werken met professionele kwalteitsmerken. We leveren rechtstreeks zonder tussenhandel waardoor u veel Euro's kan besparen op installatiematerialen. Onze shop is aangevuld met sterke merken voor de installatiebranche. Bijv. Kopp, KS-Tools met verkoop tegen kleine marges. Kijk voor meer informatie op installatiestore.com!

38 Installatiestore.com reviews

 
(30)
 
(3)
 
(1)
 
(4)
1-3 punten
 
(0)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Beter verder kijken naar andere aanbieder

Beoordeling 
 
4.5

Website is een grote klaagzang hoe zwaar hij het allemaal heeft. Wil je knelkoppelingen bestellen dan kun je nauwelijks zoeken, maar kun je pagina's artikelen doorbladeren.
Als je vervolgens iets verkeerd bestelt kun je nauwelijks retourneren, zo moeilijk wordt er gedaan. Als je dit op je site zet snap je niet hoe het in Nederland werkt "marges zijn te klein om continue dit soort retouraanvragen te accepteren". Onbegrijpelijk dat deze site toegelaten is bij Webshop Keurmerk.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

Klaas op 10 September 2020

Twee harde werkers die altijd m,n bestellingen keurig verzenden, met vaak nog een leuke attentie, ik snap de review niet van Richard.
Kan alleen maar zeggen ga je tanden poetsen en spoel je mond en zeiken kunnen we allemaal als het even niet gaat zoals je wilt.
Laat je niet gek maken door deze pipo Jos en Maria!
Ga zo door!

Groeten Klaas

jos op 10 September 2020

Beste Richard??

Jammer dat je zo ver gaat, dat je op deze manier d.m.v. klaagzang je onvrede uit ,omdat je zin niet krijgt, even de site onderuit halen ,maar regels zijn regels en onze site is echt geen klaagzang , maar realiteit. We hebben gelukkig heel veel positieve reacties .Klant is bij ons koning ,maar eerlijkheid duurt het langst .Iedereen naar het zin maken in deze wereld is een onmogelijke opgave. Wij hopen dat je een webwinkel vind die aan je hoge verwachten kan voldoen, en die prijstechnisch in onze schaduw kan staan.

Met vriendelijke groeten, Jos & Maria

Met vriendelijke groeten,
Jos en Maria

Reageer op deze review

Tevreden over service

Beoordeling 
 
9.0

Door een kleine vergissing was 1 koppeling verkeerd maar meteen werd een juiste opgestuurd.
Dit is natuurlijk de manier om het op te lossen en ik ben dan ook zeer tevreden over deze afwikkeling.
Nog bedankt en graag tot ziens.

Ton Lamberts
Bergen op Zoom.

TL
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

jos op 08 September 2020

Hartelijk dank voor de review Ton,
Waar mensen werken worden fouten gemaakt , in dit geval lag er een 16mm in het voorraad-vak i.p.v. een 14mm . Waarschijnlijk door het opruimen gebeurd tijdens onze Corona-stop.Waar wij een vergissing begaan of een fout maken ,lossen we het altijd op Door Corona hebben we 6 weken de shop moeten sluiten omdat we geen voldoende aanvoer meer kregen uit Italie .Zware tijd, zonder financiele steun omdat we onder de loodgietersbranche vallen , maar gelukkig zijn we weer open ,weten nu vooral bedrijven ons meer en meer te vinden , zodat we met vol goede moed verder gaan . Allemaal sterkte gewenst in deze Corona-tijd !

Reageer op deze review

hollands

Beoordeling 
 
8.5

Beste Maria en Jos,
We hebben allemaal wel eens iets te zeiken echter in de meeste gevallen licht dit probleem meestal bij onszelf, jullie doen het goed in mijn ervaring, mijn eerste bestelling bij U opgehaald, dit al weer circa 2 jaar geleden, bakkie koffie bij U in de woonkamer, gewoon lekker Hollands, kocht bij U hier ondermeer mijn eerste accu perstang en diverse Commisa perskopelingen, we zijn nu inmiddels na deze eerste bestelling al meerdere bestellingen verder in de tijd en kan gewoon niet anders zeggen als perfect!.
Ga zo door en jij ook Jos, knok verder, groetjes Aart Vis

AV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Maria op 12 September 2020

Beste Aart,

Hartelijk dank voor de mooie review, we knokken zeker verder ,.Jos en ik hebben erg veel respect voor je dat je op hoge leeftijd nog allround keuken-installateur bent .

De hartelijke groeten ,
Jos en Maria

Reageer op deze review

Simpele vraag

Service 
 
3.0

Ik stond op het punt te bestellen, had reeds alles in mijn winkelmandje geplaatst. Ik begon echter te twijfelen of ik een juiste koppeling in mijn winkelmandje had geplaatst i.c.m. met een ander product. Ik had de telefoon al in de handen, maar las op de website dat ze door de corona drukte liever antwoorden via e-mail oid. Via de Facebook chat mijn vraag gesteld. Ik kreeg direct antwoord dat ze enkel advies geven na een aankoop... Ik moet eerlijk toegeven dat ik hardop moest lachen. Jammer want de prijzen zien er erg aantrekkelijk uit.

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 25 Augustus 2020

Hallo Alexander,

Heel kinderachtig om een review te schrijven om iemand zo af te branden...terwijl je de aanleiding niet weet.
Ik was met spoed met mijn man Jos in het ziekenhuis, daar ik dit berichtje voorbij zag komen...ik wilde het gelijk wilde beantwoorden...had verder niet echt de vraag gelezen ( dit door de stress ).
Dergeljke hatelijke opmerkingen cq uitingen naar je hoofd te krijgen geslingerd als het niet zo gaat zoals je wenst...jammer genoeg gebeurt dit steeds vaker...
Met Jos gaat het inmiddels iets beter

Groet, Maria Hijmering

Reageer op deze review

Tevreden klant.

Beoordeling 
 
10.0

Alles altijd duidelijk, alles altijd op tijd en een prima prijs.

B
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

jos op 06 September 2020

Hartelijk dank voor de mooie review.We blijven ons best doen in Corona-tijd, om pakketten zo snel mogelijk te verzenden maar we kunnen in deze moeilijke tijd nooit garanderen dat pakketten op tijd geleverd worden .Pakketten blijven langer staan bij pick-up points en bij overlaaddepots, zeker als op een bepaalde route weinig pakketten te bezorgen zijn . Daarom blijven we zeggen , bestel op tijd a.u.b.
Met vriendelijke groeten ,
Jos

Reageer op deze review

Heel tevreden

Beoordeling 
 
10.0

Zeer tevreden, alles klopte volgens afspraak

H
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

jos op 05 Augustus 2020

Hartelijk dank voor de mooie review Herman , we blijven ons best doen en proberen in deze zware Corona -tijd voor iedereen de prijzen zo laag mogelijk te houden ondanks de prijsverhogingen van onze toeleveranciers /fabrikanten , oplopende transportkosten , verpakkingskosten etc. Als advies geven we de klanten mee , bestel in Corona tijd op tijd uw bestelling zodat je op tijd kan beginnen aan je project of klus

Reageer op deze review

Zeer Tevreden !!

Beoordeling 
 
10.0

Zeer tevreden.....de artikelen voldeden aan de beschrijving en verwachting.
Ook nog eens goed verpakt en snel geleverd.
BEDANKT !!!

Z
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

maria op 19 Juni 2020

Meneer Zandstra,

Wat een mooie beoordeling! zijn wij erg blij mee.
Wij proberen altijd zoveel mogelijk aan de vraag te voldoen.
Een positieve waardering van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel en hechten daar veel waarde aan, ik zou zo willen zeggen "zegt het voort "

Met vriendelijke groet Maria

Reageer op deze review

Prima bedrijf

Beoordeling 
 
10.0

Al vaker wat besteld
Altijd goed

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

jos op 21 Mei 2020

Hartelijk dank voor je review ,John, we blijven ons best doen in deze moeilijke tijden om kwaliteit te leveren tegen een zo laag mogelijk prijs

Reageer op deze review

Meer dan tevreden

Beoordeling 
 
10.0

Voor de eerste keer een bestelling gedaan bij installatiestore.
Het was makkelijk zoeken op de site,ik kon zelfs kijken wat de voorraad was.
Er is meer dan genoeg voorraad ,en de keuze is zeer ruim.
Ook de prijzen zijn laag,ik heb geen artikel kunnen vinden die duurder was dan in de bouwmarkt.
Zelfs in deze crisis tijd is alles keurig op tijd geleverd.
Ook een leuke attentie was mee verpakt.
Kortom een site waar ik nog regelmatig wat zal bestellen.
Jos en Maria ga zo door.

Met vriendelijke groet ton.

TS
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Jos op 21 Mei 2020

Hartelijk dank voor je mooie review Ton, doet ons goed in deze moeilijke tijden te horen dat mensen tevreden zijn .Door de Lock down in Italie hebben we onze shop tijdelijk moeten stilzetten omdat we onze goederen niet op tijd meer aangeleverd kregen , maar we zijn nu ,na 6 weken weer gestart, en de eerste leveringen vanuit de fabrieken komen komen weer binnen .We gaan komende maanden zo snel mogelijk weer onze voorraden op peil brengen, zodat we weer een complete web-shop blijven met lage prijzen voor installatiematerialen van hoge kwaliteit, zoals je al aangeeft in je review, we liggen met onze prijzen voor veel materialen onder de groothandels en bouwmarkten in Nederland.

Reageer op deze review

pff

Beoordeling 
 
4.3

10 dagen afwachten , nog steeds geen post noch nieuws van hen of postnl

T
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

R Groenendijk op 28 Augustus 2020

Installatiestore gaat hier flink de fout in door klantgegevens openbaar te maken. Kinderachtige reactie.

jos op 28 Augustus 2020

Zonder antwoord op je mail af te wachten en dan ons direct nog een trap nageven in een zware wereldwijde crisistijd voor iedereen waarin we lange dagen maken en bezorgers overuren draaien , waarin een pakket bezorgen naar Belgie soms met DPD een week kan duren .Ik heb je inmiddels per mail geheel uitleg gegeven .Dit aso gedrag is puur voor jouw eigen rekening Tim Ruyters uit Peer Belgie

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Installatiestore.com informatie

Algemene informatie

Merken
  • Arctic
  • Kopp
  • KSTools
  • Bampi
  • comisa
  • Ravani
Productgroepen
  • Vloerverwarming
  • knelkoppelingen
  • perskoppelingen
  • meerlagenbuis
  • gasperskoppelingen
  • eurokono koppelingen
  • persgereedschap
  • perstangverhuur
  • installateursgereedschappen
  • KS-Tools installateursgereedschap
  • Arctic Polar Leiding vriessysteem
  • stopkranen
  • afsluiters
  • Pronto Click-koppelingen
Levertijd
2 tot 3 werkdagen
Verzendkosten
Vanaf € 2,-, boven de € 50,- gratis. Tevens verzending België
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Webshop Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Bankoverschrijving
  • Mister Cash
Telefoonnummer
0654786201