Installatiestore.com

www.installatiestore.com
 
9.6 (19)
nstallatiestore.com

Installatiestore.com richt zich als importeur van de merken Comisa-Ravani voornamelijk op (installatie-) bedrijven, maar biedt ook 'doe-het-zelvers' de mogelijkheid te gaan werken met professionele kwalteitsmerken. We leveren rechtstreeks zonder tussenhandel waardoor u veel Euro's kan besparen op installatiematerialen. Onze shop is aangevuld met sterke merken voor de installatiebranche. Bijv. Kopp, KS-Tools met verkoop tegen kleine marges. Kijk voor meer informatie op installatiestore.com!

Installatiestore.com informatie

Algemene informatie

Merken
  • Arctic
  • Kopp
  • KSTools
  • Bampi
  • comisa
  • Ravani
Productgroepen
  • Vloerverwarming
  • knelkoppelingen
  • perskoppelingen
  • meerlagenbuis
  • gasperskoppelingen
  • eurokono koppelingen
  • persgereedschap
  • perstangverhuur
  • installateursgereedschappen
  • KS-Tools installateursgereedschap
  • Arctic Polar Leiding vriessysteem
  • stopkranen
  • afsluiters
  • Pronto Click-koppelingen
Levertijd
2 tot 3 werkdagen
Verzendkosten
Vanaf € 2,-, boven de € 50,- gratis. Tevens verzending België
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Webshop Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Bankoverschrijving
  • Mister Cash
Telefoonnummer
0654786201

19 Installatiestore.com reviews

9-10 punten
 
(19)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(0)
Beoordeling 
 
9.6
Bestellen 
 
9.5
Levering 
 
9.5
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.2
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Er is geen completere shop dan die van Jos!

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Hoi Jos,
Net mijn solarinstallatie (1000 liter hygieneboiler en 72 heatpipes van 123 kaminofen) met jullie spullen geinstalleerd. Helemaal top. Vooral die multilagenkoppelingsset zonder tangen is echt een uitkomst.
Nu de tweede ronde in met de houtvergasser (Atmos 50 kw) naar gasloos met al jullie materialen (zeer uitzonderlijke maten tot aan 2"" en betaalbaar) is dat een fluit van een cent.

vrgr,
Frank


Besteld product
F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

snelle service

Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Ik heb met m,n vriend onze badkamer verbouwd in onze aangekochte woning met materiaal van jullie site .Uitstekend materiaal voor een voordelige prijs . Onze vragen over de materialen werden per mail goed beantwoord , waardoor we vertrouwen kregen om de koppelingen van het merk Comisa te bestellen , want we kenden het merk niet. Er ontbrak een pershuls van een koppeling, gemaild , en de volgende dag lag de pershuls per post al weer door de brievenbus .Bedankt voor de goede service!. Onze volgende projecten zijn de keuken en aanpassing verwarming , dan melden we ons weer. .

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Leuke site , voordelig en met handige tips!

Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Ik heb jullie site bekeken en ik heb veel nieuwe materialen ontdekt , waarbij af en toe handige tips staan vermeld .De webshop is geen standaard groothandel gekoppelde site .De geleverde materialen zijn van goede kwaliteit en de prijs is echt scherp. Ik hou de site in de gaten want ik zie dat jullie iedere week weer nieuwe materialen toevoegen die interessant zijn.Ik kom zeker nog weer eens terug voor materialen .

groetjes ,
Karin Limbricht

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Erg blij met de kwaliteit van de materialen.

Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Beste Installatiestore.com,

Materialen binnengekregen en verwerkt . Ik ben er blij mee , kwaliteit is goed , en zowel m,n waterleiding als m,n c.v installatie werkt perfect. Bij een volgend klus-project meld ik me weer .

,met vr groeten ,
Frederik

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

jos op 13 April 2016

Beste Frederik,

Dank voor je reactie .Kwaliteit /prijsverhouding blijft bij ons goed .hoewel de concurrentie ook niet stil.Sommige web-shops doen zelf nu gratis verzending van 1 koppeling , maar heb je bij ons 3 koppelingen nodig , dan zijn we al weer goedkoper , zijn de verzendkosten er al weer ruimschoots eruit .We leveren kwaliteit tegen zeer lage prijzen en hebben zelden klachten . Als er klachten zijn, is het meestal door toedoen van de mensen zelf , die door enkele vragen snel achterhaalt is .We hebben op dit moment het grootste Comisa/Ravani assortiment in Europa , standaard in voorraad , zodat we snel kunnen leveren.Graag tot een volgende keer.

met vr groeten ,
Jos

Reageer op deze review

Voordelig ook voor Belgie

Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Ik ben tezamen met m,n man ons nieuwe huis in Belgie aan het installeren .We kwamen via een tip van een kennis terecht bij de site Installatiestore.com , met specifieke vragen konden we bij Jos terecht en hij kon ons verder helpen met onze technische vragen , waarna we onze bestelling voor ons huis hebben geplaatst . Bestelling is keurig afgeleverd in Belgie en we zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de koppelingen en de meerlagenbuis .Goede degelijke messing koppelingen en de prijs is echt voordelig met de prijzen hier in Belgie en de bestelling werd ook nog eens gratis bezorgd en we kregen ook nog eens een paar leuke attenties cadeau .Nogmaals goede site om voordelig installatiematerialen te bestellen

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Jos op 22 Februari 2016

Hallo Myrthe,

Bedankt voor je positieve review. Voor de duidelijkheid we leveren voor 9.00 euro verzendkosten naar Belgie en vanaf 80 euro is de verzending gratis , wilt u als klant elders in europa uw materialen bezorgd hebben , neem even contact op en dan laten we u de verzendkosten weten . Voor Duitsland is de verzending ook 9.00 euro. Enigste waar we steeds op hameren , bestel op tijd . Veel mensen gaan pas op laatst nadenken , en gaan dan bestellen en denken dat de bestelling dan binnen een dag afgeleverd wordt . We zijn volledig afhankelijk van Post.nl ,een bezorging kan minimaal 1-3 dagen duren ,zeker naar Belgie toe want soms blijft een pakket wel eens een nachtje in depot staan . We proberen altijd zo snel mogelijk indien de materialen op voorraad zijn het pakket af te leveren bij het Post.nl depot.Heeft u echt spoed meld het ons .

Reageer op deze review

overgangskoppeling

Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Op een vrijdagavond kon een storingsmonteur mij niet helpen. Wel heeft hij de naam Lehau doorgegeven.Zaterdag kontakt gezocht met Jos Okkerman en hij zou maandag voor mij een koppeling samenstellen en naar mij toesturen. Hij heeft zich keurig aan zijn woord gehouden en dinsdag ontving ik de koppelingen. Klasse! Ik had namelijk een overgangs koppeling die Lehau kunststofbuis 16 mm. verbindt met 15 mm. cv buis.Was hier in het Noorden nergens te krijgen. Dankzij hem zitten we nu weer lekker in de warmte.

BM
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Jos op 04 December 2015

Beste mr Meijer ,

Bedankt voor uw reactie . Waar we de mogelijkheid hebben , doen we altijd ons uiterste best om een oplossing te zoeken voor een installatievraag die we krijgen . Uw vraag kwam in het weekend .Geen perstang voor Rehau , geen koppelingen verkrijgbaar voor uw Rehau slangen 16mm x 2.2 mm Ik ben maandagmorgen direct gaan bellen met een toeleverancier en in combinatie met ons enorme assortiment aan Comisa/Ravani koppelingen is het gelukt om de speciale koppelingen voor uw Rehau -installatie te maken .Op dit moment zijn we het assortiment installatie-koppelingen nog steeds aan het uitbreiden met allerlei mogelijke varianten en ook steeds meer afvoermaterialen komen binnen , daarna gaan we ons nog meer verdiepen in de electra- installatiematerialen van o.a. Kopp.
Namens Maria en mezelf wens ik u en uw vrouw weer een aangename warme woonkamer en douche toe

Reageer op deze review

Voordelige prijzen

Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik had materialen nodig voor m,n badkamer en keukenverbouwing . Ik ben iemand die geheel internet afsurfd voor de meest gunstige prijzen . Installatiestore.com is echt een site met voordelige prijzen en de kwaliteit die je toegestuurd krijgt is echt goed . Echte degelijke messing koppelingen , zowel knel als perskoppelingen en gelukkig geen goedkope plastic perskoppelingen, die veel shops verkopen . De prijzen zijn echt concurrerend te noemen als ik het vergelijk met andere shops . Ik heb veel geld kunnen besparen op goede materialen . dus een aanbeveling waard .Enigste wat nog meer aangevuld mag worden naar mijn idee is de electramaterialen e.d.

Tot een volgende keer
groeten ,
Hans

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Jos op 07 November 2015

Hallo Hans ,
Bedankt voor je reactie en graag tot een volgende keer !. Electra materialen gaan we nog wat meer mee doen , maar we willen eerst de koppelingen voorraad en buis nog wat meer aanvullen zodat we daar een volledig compleet assortiment van in voorraad hebben,om snel te kunnnen leveren . Het is vandaag de dag een uniek om standaard veel op voorraad te hebben ,heel veel grote leveranciers hebben ook steeds minder in voorraad . Banken werken niet mee , vandaar dat we als installatiestore.com trots zijn dat we heel veel artikelen standaard uit voorraad kunnen leveren ,ook niet alle artikelen , maar die zijn meestal binnen enkele dagen aan te leveren . Bij bezorging zijn we volledig afhankelijk van Post.nl. Meestal wordt bezorgd binnen 1 dag maar soms laat Post.nl een pakket 1-2 nachten een pakket in depot staan , dus daarom zeggen we altijd , bestel op tijd uw materialen zodat u van te voren u materialen thuis heeft voordat u aan de klus of project begint.

Reageer op deze review

speciale koppeling

Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Ik had een speciale koppeling nodig voor een metalen c.v buis , gemaild naar installatiestore.com en gevraagd of er een koppeling in voorraad was. Ik kreeg snel een reactie , de koppeling was een knelkoppeling met een speciale blauwe ring , waarvan de doorsnede vermeld stond en klopte met m,n doorsnede van m,n metalen buis .ik kon dus snel overkoppelen op een c.v buis . Bedankt voor het advies !

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

jos op 18 Mei 2015

Hallo Martin,

Bedankt voor je reactie. Het merk Comisa/Ravani knelkoppelingen komt overeen met de nederlandse merken VSH en Bonfix , maar de koppelingen zijn een stuk voordeliger en speciaal geschikt voor de speciale blauwe ringen , die sluitend in de knelkoppelingen passen .Niet alle merken knelkoppelingen zijn namelijk geschikt voor de blauwe ringen . We hebben standaard de koppelingen uitgevoerd met de blauwe ringen in meerdere maten op voorraad , zodat metalen leidingen snel overgekoppeld kunnen worden naar o.a. kunststof meerlagenbuis . Inmiddels is onze standaard voorraad dusdanig uitgebreid dat we snel veel koppelingen en meerlagenbuis uit voorraad kunnen leveren .

Reageer op deze review

Bestellen is ieder keer weer leuk

Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Iedere keer als ik weer een grote bestelling doe , en ik doe de doos open dan moet ik weer lachen . Ik heb al een heel uitzet gespaard .Een rolmaat, een schaatsmuts ,een cap, pennen, potloden , blocnotes etc , Iedere keer voegen ze iets leuks toe . Ik ben waarschijnlijk een leuke klant ?Oh ja en standaard een rol tape . Jullie doen goed je best aan klantenbinding Jos en Maria . Ik kan alleen maar zeggen ga zo door en kies voor Installatiestore.com , mensen .
Groeten,
Henk

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

jos op 08 Maart 2015

Hallo Henk,

Leuk dat je een review, voor ons schrijft . Voor een terugkerende klant doen we altijd iets extra,s . We willen een zo goed mogelijke band opbouwen met onze klanten .Kan iemand iets niet vinden op de site en dat weet je inmiddels ook Henk , dan kunnen we altijd wel wat regelen om toch op tijd de benodigde materialen bij elkaar te krijgen .Onze standaard voorraad is inmiddels dusdanig gegroeid dat we heel snel een bestelling kunnen uitleveren . We blijven onze voorraad uitbreiden totdat we de vraag zo goed mogelijk aan kunnen.

Reageer op deze review

Goed advies!

Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Ik had speciale koppelingen nodig , die niet op de site stonden .Ik mailde naar Installatiestore.com. Jos legde me uit dat ik even een foto moest maken van het merk meerlagenbuis.Ik mailde de foto,s , en al snel vertelde Jos me dat hij de gewenste koppelingen kon bestellen, daarbij heb ik nog wat meer koppelingen besteld en de bestelling was snel geleverd , zodat ik in de Kerstvakantie thuis de c.v -klus heb kunnen klaren .Bedankt Jos , zoals m,n voorganger Jeffry al heeft gezegd . Een absolute aanrader.Installatiestore.com

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Een absolute aanrader!

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Een jaar geleden hebben wij een huis gekocht waar veel in moest gebeuren. Per toeval kwamen we in contact met Jos en Maria die ons vertelden over hun installatiebedrijf en webshop. Tijdens ons eerste bezoekje aan de webshop waren we blij verrast over de prijzen. En niet onbelangrijk, de producten zijn ook nog eens van uitstekende kwaliteit! Door de goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en handige tips en adviezen van Jos is de Installatiestore onze "hofleverancier" geworden :) Een aanrader voor iedereen!

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Duidelijke site

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Zocht een specifieke inbouw schakelaar van een bepaald merk. Via google kwam ik snel op jullie site en op de website was het snel en eenvoudig te vinden wat ik zocht. De levering en service was ik zeer te vrede over. Beoordeling is eigenlijk 10+. Bedankt, Ronald

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

Maria op 28 Oktober 2014

Hallo Ronald,

Heel erg bedankt voor je berichtje!
Wij vinden het fijn te lezen dat onze inzet de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken echt zijn vruchten gaat afwerpen, wij zijn dan ook best wel een beetje trots met zón mooie review...
Nog dagelijks werken wij aan het leggen van nieuwe contacten voor nieuwe producten die wij tegen aantrekkelijke prijzen kunnen aan bieden op onze site.
Hou daarom de site in de gaten en zegt het voort!!

Vriendelijke groeten,

Maria Hijmering

Installatiestore.com

Reageer op deze review

leuke site

Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Ik heb even op jullie site gekeken .Je kunt er alles vinden voor water- c.v. en gas installaties en afvoer .Ziet er leuk uit ! en voordelige prijzen op eerste oog .Gaan jullie ook de electra -materialen nog uitbreiden ?Succes !, moet ik weer eens wat klussen dan ga ik de site zeker weer eens bezoeken .met vr groeten ,Pim

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

jos op 27 Oktober 2014

Hallo Pim,
Bedankt voor je reactie .We gaan de elektra-materialen stukje bij beetje uitbreiden ook het Kopp-assortiment in de shop zal worden uitgebreid .Dus blijf de site volgen ! Iedere week worden artikelen toegevoegd

Reageer op deze review

sneller binnen dan verwacht

Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Installtiestore.com .we zijn te spreken over de levering.We hadden kunststof meerlagenbuis besteld die volgens de site niet in voorraad afgebeeld stond , dus we dachten dat we volgens de sitegegevens wel minimaal 14 dagen moesten wachten op de levering vanwege bestelling in Italie, maar ineens werd toch na 4 dagen de complete bestelling inclusief de meerlagenbuis al geleverd .Fantastisch!!.Nu kunnen we toch snel verder met onze verbouwing thuis .Leuke bijkomstigheid we kregen bij de bestelling nog een leuk t-shirt kado .We zien op de site veel andere artikelen, wordt straks zeker een site met allerlei installatiematerialen ?

L
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

jos op 13 Oktober 2014

Hallo Leonie,
Bedankt voor je review.We doen altijd onze uiterste best om zo snel mogelijk te leveren , maar leveringen vanuit Italie , krijg je soms snel en soms moet je langer wachten dan gepland .Ligt aan Comisa/Ravani bij de expeditie .Hoe snel de order klaargemaakt wordt .Grote orders gaan meestal voor bij afhandeling .Tweede factor is de transporteur .meestal worden pakketten verzameld in het depot van de transporteur in Italie .is een vrachtwagen vol dan vertrekt hij naar Nederlan en anders duurt het langer , want men rijdt niet voor 2 pakketjes . De site gaan we langzaam uitbreiden met heel veel artikelen , die nodig zijn voor allerlei installaties . Hou de site in de gaten ! Hoe meer goede reviews en hoe meer klanten op de site .Hoe meer en meer we onze inkoop condities bij de diverse leveranciers kunnen verbeteren, waardoor de prijzen nog voordeliger kunnen .Dus mensen help ons vooral met leuke reviews !

Reageer op deze review

hulp via de mail

Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0


Dat ik geen grote klusser ben is een feit toch is het mij gelukt , door de hulp via de mail met Jos Okkerman.
Van begin tot het eind kon ik met mijn vragen terecht via de mail en ben ik begeleid tot dat het werk klaar was, een echte vakman die Jos hij weet van de hoed en de rand.

Via deze review wil ik hem alsnog bedanken voor zijn hulp, en een aanrader voor vele zoals ik!
Bedankt Jos !

E
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Jos op 15 September 2014

Bedankt voor je review! Evert Jan .Mooie reviews geven ons moed om door te gaan, om van de site een goede volwaardige site te maken ,Waar men terecht kan voor allerlei installatiematerialen voor electra-water-gas-c.v.-keuken-badkamer en toiletinstallatie incl lijmen, kitten,bevestigingsmaterialen en afvoermaterialen . We zijn op dit moment snel aan het uitbreiden .Hou de site in de gaten komende tijd en zeker de voordelige prijzen ..Graag tot een volgende keer .

Reageer op deze review

Ze hebben veel in huis

Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Installatiestore.com heeft heel veel verschillende maten koppelingen en meerlagenbuis in huis .Ik had een probleem maar Jos wist er een oplossing voor ,.met een verloopring kon ik toch weer aan m,n gewenste maat komen .omdat Jos niet rechtstreeks de maat op voorraad had kreeg ik de verloop gratis meegeleverd .Grote klasse!! .Ik zag op de site dat je ook veel andere artikelen , dan koppelingen kan bestellen .Ik kom zeker nog eens terug !

RM
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Jos op 14 September 2014

Bedankt voor je Review!Ronald.We proberen voor iedereen een zo goed mogelijke oplossing te vinden als men een bepaalde koppeling zoekt.We zijn onze site op dit moment de site aan het uitbreiden.We willen beetje bij beetje doorgroeien naar een volwaardige site met installatiematerialen voor installateurs, klusbedrijven en handige thuis-klussers.Met onze technische vakkennis kan men voordelig materialen aankopen die nodig zijn om elke technisch(e)klus/probleem/project op te lossen .Onze doelstelling is naast onze eigen installatiewerkzaamheden als totaalinstallateur mensen te ondersteunen bij hun technische problemen met daarbij de juiste materialen tegen een voordelige prijs .We bouwen onze site helemaal zelf op , dat kost heel veel tijd ,en heeft al veel tijd en energie gekost . Meestal hebben we bij veel materialen ook veel technische informatie staan die handig is om te weten.
We hebben met Comisa/Ravani een sterke partner in huis gehaald om voordelig te kunnen leveren .We leveren tegen hele kleine marges.We zijn een klein team zonder veel extra kosten , zoals personeel, dure bedrijfswagens, vandaar onze scherpe prijzen.Ik zou zeggen Ronald ,zegt het voort en graag tot een volgende keer .

Reageer op deze review

Snelle levering kwaliteitsartikelen

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Bestellen op de site ging gemakkelijk en levering was zo snel ook snel. Gewoon goed, valt weinig anders van te zeggen. Ik heb de afgelopen periode best veel besteld in verband met de nieuwbouw van mijn woning, maar kwam helaas nu pas op jullie site terecht. Wellicht is iets doen aan jullie vindbaarheid / bekendheid het enige puntje waar jullie aan moeten werken.

RH
Was deze beoordeling nuttig? 6 0

jos op 03 September 2014

Bedankt voor je review!,Robert.We doen ons uiterste best om van onze site een succes te maken , en aan iedereen goed materiaal te leveren tegen een voordelige prijs .We gaan de merken Comisa en Ravani nog verder promoten .Aan de vindbaarheid wordt inmiddels gewerkt door onze Webbouwer,de Websmid.Robert, graag tot een volgende keer, bedankt voor je bestelling en zegt het voort!

Reageer op deze review

Ben er blij mee!

Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Zojuist de materialen binnen gekregen , ziet er allemaal goed uit .Degelijk spul! voor een scherpe prijs , maar de prijs kan altijd beter natuurlijk .

P
Was deze beoordeling nuttig? 5 0

maria op 25 Augustus 2014

Beste Paul,

Bedankt voor je review!
We leveren op dit moment tegen zeer kleine marges, ook bij kleine hoeveelheden. Indien in de toekomst nog vele klanten zullen volgen kan de prijsstelling nog gunstiger voor je uitpakken .Heeft iemand een groot project, verbouwing etc waar grotere aantallen voorkomen , dan kan men altijd een extra korting aan vragen .
Paul , Graag tot een volgende keer en bedankt voor je bestelling.

Met vriendelijke groet,
Maria
Installatiestore.com.

Reageer op deze review

Top service!

Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Bestellen gaat makkelijk en overzichtelijk; het aanbod is enorm. Aangezien ik niet zeker wist welke snelkoppelingen ik moest hebben, heb ik voor de zekerheid even contact opgenomen met Installatiestore. Ik kreeg direct de eigenaar, Jos Okkerman aan de lijn, die me duidelijk uitlegde wat ik moest hebben en waar ik moest zijn op de site. Twee dagen na mijn bestelling kwam de order keurig verpakt binnen!

J
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review