Installatiestore.com

www.installatiestore.com
 
9.2 (25)
nstallatiestore.com

Installatiestore.com richt zich als importeur van de merken Comisa-Ravani voornamelijk op (installatie-) bedrijven, maar biedt ook 'doe-het-zelvers' de mogelijkheid te gaan werken met professionele kwalteitsmerken. We leveren rechtstreeks zonder tussenhandel waardoor u veel Euro's kan besparen op installatiematerialen. Onze shop is aangevuld met sterke merken voor de installatiebranche. Bijv. Kopp, KS-Tools met verkoop tegen kleine marges. Kijk voor meer informatie op installatiestore.com!

25 Installatiestore.com reviews

 
(22)
 
(2)
5-7 punten
 
(0)
 
(1)
1-3 punten
 
(0)

Zeer tevreden

Beoordeling 
 
10.0

Prettig contact en snelle levering. Prijs zeer concurrerend.
Zeer tevreden over communicatie en levering!

Besteld product
radiatorkraan
PD
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

jos op 08 Oktober 2019

Beste Peter,

Hartelijk dank voor je review. We houden prijzen zo laag mogelijk, waardoor we zeer concurrerend kunnen zijn. Bij onze installatie-shop met jarenlange praktijkervaring met materialen ,ben je als klant op het juiste adres voor een scherpe prijs en technisch advies (alleen per mail , vanwege de drukke werkzaamheden). We ontwikkelen zelf oplossingen ,en we denken mee in oplossingen met onze materialenvoorraad. Tot je dienst.

Reageer op deze review

Tevreden tot de laatste bestelling

Beoordeling 
 
7.5

Na een paar keer naar volle tevredenheid bij Installatiestore besteld te hebben, ben ik na de laatste bestelling kort geleden wat teleurgesteld. Ik ontving enkele artikelen die ik niet besteld had. Toen ik dat via de mail meldde bij Installatiestore kreeg ik een mail terug waarin stond dat het geen zin had om continu te mailen waar mijn zending bleef en dat de standaard levertijd van 1-2 werkdagen zou worden verlengd naar 3-5 werkdagen. De andere artikelen zouden alsnog opgestuurd worden. Ik mailde terug dat ik mail wat onvriendelijk van toon vond en dat ik de artikelen wel in de buurt zou kopen. Daarna niets meer gehoord. Ik kreeg nog wel een mail dat een zending bij DHL was aangemeld maar nog niet is ontvangen, maar daar bleef het bij. Wel jammer want Installatiestore heeft m.i. goede producten voor een zeer scherpe prijs.

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

jos op 05 Oktober 2019

Beste Willem,

Jammer van je onvrede per review. Mensen die ons mailen voor overleg omtrent een zending , krijgen altijd antwoord .We zoeken altijd samen met de klant naar een passende oplossing .De reden dat ik niet meer geregeerd hebt op je mail is dat je zelf aangaf de koppelingen wel in de buurt zou kopen .Levertijd op site staat duidelijk vermeld , meestal tussen 1-3 werkdagen en dus niet standaard 1-2 werkdagen !

Reageer op deze review

top persservice, verzending wat trager

Beoordeling 
 
7.0

7 meter flexibele gasleiding (26mm) in schutbuis met perskoppelingen en cliczadels besteld.

Allereerst top dat de perskoppelingen (naar knel 22) er gratis op gemonteerd worden. Verder is de shop voordelig en reageert eigenaar snel op vragen.
Het versturen met DPD duurt relatief lang: dinsdag was bestelling verzendklaar en de maandag erop kwam de zending aan. Ik had graag de optie gehad om met DHL of postNL (tegen extra betaling) sneller te verzenden. De koppelingen waren netjes geperst zoals ik gevraagd had. Ik had in dezelfde bestelling en mail ook gevraagd of de cliczadels om de schutbuis pasten: hierop is niet gereageerd. Ze bleken niet te passen want de schutbuis heeft diameter van 44mm en de bestelde cliczadels waren geschikt voor 31-37 mm. Dat is een nadeel van online bestellen met langere levertijd.
Plaatsing is prima gelukt voor een voordelige prijs. Alom tevreden.

Besteld product
gasleiding
R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 23 Augustus 2019

Beste Rob,

Dank voor je review . Ik zal even uitleg geven .Wij kunnen buis met Post.nl verzenden naar de klant ,maar dan moeten we de klant een extra claimtoeslag berekenen voor ronde buis ingepakt die extreem hoog is namelijk 17.50 euro ( die wordt door velen niet gewaardeerd), vandaar dat wij standaard kiezen voor een laag tarief buis verzending ,die door de meeste klanten gewaardeerd wordt . Laag tarief buis verzending kunnen we maar 3 dagen per week doen en we moeten afwachten of toch nog wordt bezorgd net voor het weekend of na het weekend , hebben we door de lage verzendkosten geen invloed op .Tevens hebben we geen invloed op de door je genoemde schutbuis .Ligt aan het fabricageproces, soms krijgen we gasbuis met grote schutbuis en dan weer gasbuis met kleinere maat schutbuis aangeleverd .Dat is Italie ,Je krijgt van de fabriek de maat schutbuis aangeleverd die ze op dat moment produceren .Normaal gesproken met de kleine maat schutbuis waren de zadels goed geweest .We beantwoorden iedere dag minimaal 60-70 mails het kan zijn door de drukte dat ik weleens een mail mis . We denken zoveel mogelijk met de klant mee en we houden de prijzen zoveel mogelijk laag en dat wordt gelukkig door veel klanten weer gewaardeerd. We maken lange werkdagen met s,avonds ook nog mantelzorg erbij.
Bedankt voor je bestelling. Graag tot een volgende keer. Tot je dienst .
Jos

Reageer op deze review

Top Shop!

Beoordeling 
 
10.0

Top site voor alle mogelijke koppelingen, of het nou pers, schroef, of iets anders is. zelfs de meest rare :-) hebben hier een huis gevonden.
Dank je wel jos,

Groeten marc.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Jos op 05 April 2019

Hallo Marc, heel erg bedankt voor de review, wij werken er hard aan om nog meer producten te kunnen aanleveren tegen een betaalbare prijs, ondertussen zegt het voort hoe meer klanten hoe lager de prijs !

Jos van installatiestore.com

Maria op 05 April 2019

Hallo Marc,

Bedankt voor deze positieve woorden, wij werken er hard aan om nog meer betaalbare artikelen te kunnen aanbieden voor een redelijke prijs.

Vriendelijke groet, Maria aftersales installatiestore.com

Reageer op deze review

Zeer tevreden,

Beoordeling 
 
10.0

Al enkele malen besteld , netjes geleverd , laatste keer kleinigheidje vergeten , werd keurig nageleverd.
Top !!
Gr Sjaak.

Besteld product
ee
SM
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

jos op 05 April 2019

Dank je Wel Sjaak !! voor je beoordeling. Je weet we doen altijd ons best ,daar waar mogelijk proberen we altijd een klant zo goed te helpen , en maken we een fout proberen we een altijd een oplossing te vinden ,maar er zijn klanten die vaak meer proberen te claimen.Hebben ze b.v. duurdere vervangende koppelingen gekregen omdat koppelingen even niet leverbaar zijn , en dan nog blijven claimen om nog een keer koppelingen gratis opgestuurd te krijgen .dan stopt het voor ons , want dit soort klanten blijven dan iedere keer weer problemen geven . Ook beantwoorden we alleen nog vragen van serieuze klanten , veel mensen proberen ons nog steeds te benutten als vraagbaak voor het opgeven van maten etc . Je krijgt soms schetsen /tekeningen van komende projecten /werkzaamheden per mail of je even de doorsneeberekeningen en benodigde materialen wilt aangeven en dan hoor je niets meer . Onze tijd is spaarzaam en onze marges zijn heel klein en daarom gaan we ervan uit dat de klant tegenwoordig die bij ons besteld heel goed weet van te voren wat hij wil gaan installeren , we beantwoorden alleen nog vragen over producten op zich of maken in overleg koppelingen geheel op maat in moeilijke aansluitsituaties .We denken mee in oplossingen !!.Gelukkig weten steeds meer installateurs, vakmensen en handige thuisklussers onze site te vinden .

jos op 05 April 2019

Dank voor je mooie Review Sjaak. Zegt het voort. We doen altijd ons uiterste best en maken wij een fout of hebben we iets vergeten te leveren dan proberen we het altijd zo goed mogelijk in overleg op te lossen .Soms sturen we zelfs een duurdere vervangende oplossing indien koppelingen ,lange tijd niet leverbaar zijn ,maar voor ons stopt de band met een klant als een klant na duurdere koppelingen te hebben gekregen ,alsnog gratis een keer de koppelingen claimt omdat die niet de koppelingen heeft gekregen die er besteld waren .Gelukkig maken we dit soort klanten niet te veel mee en is er vaak in overleg begrip .

Reageer op deze review

Slechte levering

Beoordeling 
 
3.3

Speciale tape besteld welke op voorraad is. Kost 7 euro. Past prima door brievenbus maar alsnog wordt er 7 euro verzenden gerekend. Erg fout. Vervolgens blijkt het 6vdagen later nog niet verzonden te zijn en wordt DHL de schuld gegeven. Sorry...dat is jaren tachtig level fout.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 2

jos op 06 Maart 2019

Beste Marchel,

In het weekend werken we even niet , dus als je net voor het weekend besteld wordt je bestelling pas maandag in behandeling genomen. We brengen kleine bestellingen zelf weg naar het DHL-point , waar ze soms een dag later op worden gehaald , doordat de ophaaltijden verschillen .We versturen alleen nog per trace-code omdat er mensen zijn die alsnog claimen een pakket niet gehad te hebben ,omdat er geen trace code op stond , dus per envelop zomaar in de brievenbus doen , doen we niet meer. We hebben een miniumbestelwaarde van 5 euro ex b.t.w. , tot 17,50 euro berekenen we 6.95 euro verzendkosten ,omdat onze marges minimaal zijn .De toon/houding die je in een mail en ook in deze review naar ons zet ,omdat je niet op commando geholpen bent ,en wilt bepalen hoe verzending moet plaatsvinden hebben ons doen besluiten ,niet meer te verzenden en het pakket op onze kosten te laten retourneren .Dit soort klanten mag onze shop voorbij .Je aankoopbedrag incl verzendkosten zijn teruggestort .Dat je dan ons ook nog een negatieve review stuurt , zegt veel over je persoonlijkheid .Maken wij een fout met een bestelling proberen we dat altijd zo goed en beleefd mogelijk op te lossen , maar we laten ons niet rechtzetten door korte lontjes .Vandaag bestellen , gisteren geleverd is voor ons ook nog steeds onmogelijk .Onze verzendtijd is meestal 1-3 werkdagen , afhankelijk van de drukte en toeleveranciers en drukte bij de pakketdiensten kan de verzendtijd oplopen .


Met vr groeten ,
Jos

Reageer op deze review

Er is geen completere shop dan die van Jos!

Beoordeling 
 
10.0

Hoi Jos,
Net mijn solarinstallatie (1000 liter hygieneboiler en 72 heatpipes van 123 kaminofen) met jullie spullen geinstalleerd. Helemaal top. Vooral die multilagenkoppelingsset zonder tangen is echt een uitkomst.
Nu de tweede ronde in met de houtvergasser (Atmos 50 kw) naar gasloos met al jullie materialen (zeer uitzonderlijke maten tot aan 2"" en betaalbaar) is dat een fluit van een cent.

vrgr,
Frank


Besteld product
Soldeerbout
F
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 16 December 2018

Hallo Frank heel erg bedankt voor deze mooie woorden.
Wij van installatiestore werken elke dag weer aan het verbeteren van onze webshop om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen de juiste producten te kunnen leveren.

Maria Hijmering
aftersales installatiesore.com

Reageer op deze review

snelle service

Beoordeling 
 
9.8

Ik heb met m,n vriend onze badkamer verbouwd in onze aangekochte woning met materiaal van jullie site .Uitstekend materiaal voor een voordelige prijs . Onze vragen over de materialen werden per mail goed beantwoord , waardoor we vertrouwen kregen om de koppelingen van het merk Comisa te bestellen , want we kenden het merk niet. Er ontbrak een pershuls van een koppeling, gemaild , en de volgende dag lag de pershuls per post al weer door de brievenbus .Bedankt voor de goede service!. Onze volgende projecten zijn de keuken en aanpassing verwarming , dan melden we ons weer. .

E
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Leuke site , voordelig en met handige tips!

Beoordeling 
 
9.3

Ik heb jullie site bekeken en ik heb veel nieuwe materialen ontdekt , waarbij af en toe handige tips staan vermeld .De webshop is geen standaard groothandel gekoppelde site .De geleverde materialen zijn van goede kwaliteit en de prijs is echt scherp. Ik hou de site in de gaten want ik zie dat jullie iedere week weer nieuwe materialen toevoegen die interessant zijn.Ik kom zeker nog weer eens terug voor materialen .

groetjes ,
Karin Limbricht

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Erg blij met de kwaliteit van de materialen.

Beoordeling 
 
9.5

Beste Installatiestore.com,

Materialen binnengekregen en verwerkt . Ik ben er blij mee , kwaliteit is goed , en zowel m,n waterleiding als m,n c.v installatie werkt perfect. Bij een volgend klus-project meld ik me weer .

,met vr groeten ,
Frederik

F
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

jos op 13 April 2016

Beste Frederik,

Dank voor je reactie .Kwaliteit /prijsverhouding blijft bij ons goed .hoewel de concurrentie ook niet stil.Sommige web-shops doen zelf nu gratis verzending van 1 koppeling , maar heb je bij ons 3 koppelingen nodig , dan zijn we al weer goedkoper , zijn de verzendkosten er al weer ruimschoots eruit .We leveren kwaliteit tegen zeer lage prijzen en hebben zelden klachten . Als er klachten zijn, is het meestal door toedoen van de mensen zelf , die door enkele vragen snel achterhaalt is .We hebben op dit moment het grootste Comisa/Ravani assortiment in Europa , standaard in voorraad , zodat we snel kunnen leveren.Graag tot een volgende keer.

met vr groeten ,
Jos

Reageer op deze review

Voordelig ook voor Belgie

Beoordeling 
 
9.3

Ik ben tezamen met m,n man ons nieuwe huis in Belgie aan het installeren .We kwamen via een tip van een kennis terecht bij de site Installatiestore.com , met specifieke vragen konden we bij Jos terecht en hij kon ons verder helpen met onze technische vragen , waarna we onze bestelling voor ons huis hebben geplaatst . Bestelling is keurig afgeleverd in Belgie en we zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de koppelingen en de meerlagenbuis .Goede degelijke messing koppelingen en de prijs is echt voordelig met de prijzen hier in Belgie en de bestelling werd ook nog eens gratis bezorgd en we kregen ook nog eens een paar leuke attenties cadeau .Nogmaals goede site om voordelig installatiematerialen te bestellen

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Jos op 22 Februari 2016

Hallo Myrthe,

Bedankt voor je positieve review. Voor de duidelijkheid we leveren voor 9.00 euro verzendkosten naar Belgie en vanaf 80 euro is de verzending gratis , wilt u als klant elders in europa uw materialen bezorgd hebben , neem even contact op en dan laten we u de verzendkosten weten . Voor Duitsland is de verzending ook 9.00 euro. Enigste waar we steeds op hameren , bestel op tijd . Veel mensen gaan pas op laatst nadenken , en gaan dan bestellen en denken dat de bestelling dan binnen een dag afgeleverd wordt . We zijn volledig afhankelijk van Post.nl ,een bezorging kan minimaal 1-3 dagen duren ,zeker naar Belgie toe want soms blijft een pakket wel eens een nachtje in depot staan . We proberen altijd zo snel mogelijk indien de materialen op voorraad zijn het pakket af te leveren bij het Post.nl depot.Heeft u echt spoed meld het ons .

Reageer op deze review

overgangskoppeling

Beoordeling 
 
9.5

Op een vrijdagavond kon een storingsmonteur mij niet helpen. Wel heeft hij de naam Lehau doorgegeven.Zaterdag kontakt gezocht met Jos Okkerman en hij zou maandag voor mij een koppeling samenstellen en naar mij toesturen. Hij heeft zich keurig aan zijn woord gehouden en dinsdag ontving ik de koppelingen. Klasse! Ik had namelijk een overgangs koppeling die Lehau kunststofbuis 16 mm. verbindt met 15 mm. cv buis.Was hier in het Noorden nergens te krijgen. Dankzij hem zitten we nu weer lekker in de warmte.

BM
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Jos op 04 December 2015

Beste mr Meijer ,

Bedankt voor uw reactie . Waar we de mogelijkheid hebben , doen we altijd ons uiterste best om een oplossing te zoeken voor een installatievraag die we krijgen . Uw vraag kwam in het weekend .Geen perstang voor Rehau , geen koppelingen verkrijgbaar voor uw Rehau slangen 16mm x 2.2 mm Ik ben maandagmorgen direct gaan bellen met een toeleverancier en in combinatie met ons enorme assortiment aan Comisa/Ravani koppelingen is het gelukt om de speciale koppelingen voor uw Rehau -installatie te maken .Op dit moment zijn we het assortiment installatie-koppelingen nog steeds aan het uitbreiden met allerlei mogelijke varianten en ook steeds meer afvoermaterialen komen binnen , daarna gaan we ons nog meer verdiepen in de electra- installatiematerialen van o.a. Kopp.
Namens Maria en mezelf wens ik u en uw vrouw weer een aangename warme woonkamer en douche toe

Reageer op deze review

Voordelige prijzen

Beoordeling 
 
9.5

Ik had materialen nodig voor m,n badkamer en keukenverbouwing . Ik ben iemand die geheel internet afsurfd voor de meest gunstige prijzen . Installatiestore.com is echt een site met voordelige prijzen en de kwaliteit die je toegestuurd krijgt is echt goed . Echte degelijke messing koppelingen , zowel knel als perskoppelingen en gelukkig geen goedkope plastic perskoppelingen, die veel shops verkopen . De prijzen zijn echt concurrerend te noemen als ik het vergelijk met andere shops . Ik heb veel geld kunnen besparen op goede materialen . dus een aanbeveling waard .Enigste wat nog meer aangevuld mag worden naar mijn idee is de electramaterialen e.d.

Tot een volgende keer
groeten ,
Hans

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Jos op 07 November 2015

Hallo Hans ,
Bedankt voor je reactie en graag tot een volgende keer !. Electra materialen gaan we nog wat meer mee doen , maar we willen eerst de koppelingen voorraad en buis nog wat meer aanvullen zodat we daar een volledig compleet assortiment van in voorraad hebben,om snel te kunnnen leveren . Het is vandaag de dag een uniek om standaard veel op voorraad te hebben ,heel veel grote leveranciers hebben ook steeds minder in voorraad . Banken werken niet mee , vandaar dat we als installatiestore.com trots zijn dat we heel veel artikelen standaard uit voorraad kunnen leveren ,ook niet alle artikelen , maar die zijn meestal binnen enkele dagen aan te leveren . Bij bezorging zijn we volledig afhankelijk van Post.nl. Meestal wordt bezorgd binnen 1 dag maar soms laat Post.nl een pakket 1-2 nachten een pakket in depot staan , dus daarom zeggen we altijd , bestel op tijd uw materialen zodat u van te voren u materialen thuis heeft voordat u aan de klus of project begint.

Reageer op deze review

speciale koppeling

Beoordeling 
 
9.0

Ik had een speciale koppeling nodig voor een metalen c.v buis , gemaild naar installatiestore.com en gevraagd of er een koppeling in voorraad was. Ik kreeg snel een reactie , de koppeling was een knelkoppeling met een speciale blauwe ring , waarvan de doorsnede vermeld stond en klopte met m,n doorsnede van m,n metalen buis .ik kon dus snel overkoppelen op een c.v buis . Bedankt voor het advies !

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

jos op 18 Mei 2015

Hallo Martin,

Bedankt voor je reactie. Het merk Comisa/Ravani knelkoppelingen komt overeen met de nederlandse merken VSH en Bonfix , maar de koppelingen zijn een stuk voordeliger en speciaal geschikt voor de speciale blauwe ringen , die sluitend in de knelkoppelingen passen .Niet alle merken knelkoppelingen zijn namelijk geschikt voor de blauwe ringen . We hebben standaard de koppelingen uitgevoerd met de blauwe ringen in meerdere maten op voorraad , zodat metalen leidingen snel overgekoppeld kunnen worden naar o.a. kunststof meerlagenbuis . Inmiddels is onze standaard voorraad dusdanig uitgebreid dat we snel veel koppelingen en meerlagenbuis uit voorraad kunnen leveren .

Reageer op deze review

Bestellen is ieder keer weer leuk

Beoordeling 
 
9.5

Iedere keer als ik weer een grote bestelling doe , en ik doe de doos open dan moet ik weer lachen . Ik heb al een heel uitzet gespaard .Een rolmaat, een schaatsmuts ,een cap, pennen, potloden , blocnotes etc , Iedere keer voegen ze iets leuks toe . Ik ben waarschijnlijk een leuke klant ?Oh ja en standaard een rol tape . Jullie doen goed je best aan klantenbinding Jos en Maria . Ik kan alleen maar zeggen ga zo door en kies voor Installatiestore.com , mensen .
Groeten,
Henk

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

jos op 08 Maart 2015

Hallo Henk,

Leuk dat je een review, voor ons schrijft . Voor een terugkerende klant doen we altijd iets extra,s . We willen een zo goed mogelijke band opbouwen met onze klanten .Kan iemand iets niet vinden op de site en dat weet je inmiddels ook Henk , dan kunnen we altijd wel wat regelen om toch op tijd de benodigde materialen bij elkaar te krijgen .Onze standaard voorraad is inmiddels dusdanig gegroeid dat we heel snel een bestelling kunnen uitleveren . We blijven onze voorraad uitbreiden totdat we de vraag zo goed mogelijk aan kunnen.

Reageer op deze review

Goed advies!

Beoordeling 
 
9.3

Ik had speciale koppelingen nodig , die niet op de site stonden .Ik mailde naar Installatiestore.com. Jos legde me uit dat ik even een foto moest maken van het merk meerlagenbuis.Ik mailde de foto,s , en al snel vertelde Jos me dat hij de gewenste koppelingen kon bestellen, daarbij heb ik nog wat meer koppelingen besteld en de bestelling was snel geleverd , zodat ik in de Kerstvakantie thuis de c.v -klus heb kunnen klaren .Bedankt Jos , zoals m,n voorganger Jeffry al heeft gezegd . Een absolute aanrader.Installatiestore.com

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Een absolute aanrader!

Beoordeling 
 
10.0

Een jaar geleden hebben wij een huis gekocht waar veel in moest gebeuren. Per toeval kwamen we in contact met Jos en Maria die ons vertelden over hun installatiebedrijf en webshop. Tijdens ons eerste bezoekje aan de webshop waren we blij verrast over de prijzen. En niet onbelangrijk, de producten zijn ook nog eens van uitstekende kwaliteit! Door de goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en handige tips en adviezen van Jos is de Installatiestore onze "hofleverancier" geworden :) Een aanrader voor iedereen!

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Duidelijke site

Beoordeling 
 
10.0

Zocht een specifieke inbouw schakelaar van een bepaald merk. Via google kwam ik snel op jullie site en op de website was het snel en eenvoudig te vinden wat ik zocht. De levering en service was ik zeer te vrede over. Beoordeling is eigenlijk 10+. Bedankt, Ronald

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

Maria op 28 Oktober 2014

Hallo Ronald,

Heel erg bedankt voor je berichtje!
Wij vinden het fijn te lezen dat onze inzet de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken echt zijn vruchten gaat afwerpen, wij zijn dan ook best wel een beetje trots met zón mooie review...
Nog dagelijks werken wij aan het leggen van nieuwe contacten voor nieuwe producten die wij tegen aantrekkelijke prijzen kunnen aan bieden op onze site.
Hou daarom de site in de gaten en zegt het voort!!

Vriendelijke groeten,

Maria Hijmering

Installatiestore.com

Reageer op deze review

leuke site

Beoordeling 
 
9.8

Ik heb even op jullie site gekeken .Je kunt er alles vinden voor water- c.v. en gas installaties en afvoer .Ziet er leuk uit ! en voordelige prijzen op eerste oog .Gaan jullie ook de electra -materialen nog uitbreiden ?Succes !, moet ik weer eens wat klussen dan ga ik de site zeker weer eens bezoeken .met vr groeten ,Pim

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

jos op 27 Oktober 2014

Hallo Pim,
Bedankt voor je reactie .We gaan de elektra-materialen stukje bij beetje uitbreiden ook het Kopp-assortiment in de shop zal worden uitgebreid .Dus blijf de site volgen ! Iedere week worden artikelen toegevoegd

Reageer op deze review

sneller binnen dan verwacht

Beoordeling 
 
9.5

Installtiestore.com .we zijn te spreken over de levering.We hadden kunststof meerlagenbuis besteld die volgens de site niet in voorraad afgebeeld stond , dus we dachten dat we volgens de sitegegevens wel minimaal 14 dagen moesten wachten op de levering vanwege bestelling in Italie, maar ineens werd toch na 4 dagen de complete bestelling inclusief de meerlagenbuis al geleverd .Fantastisch!!.Nu kunnen we toch snel verder met onze verbouwing thuis .Leuke bijkomstigheid we kregen bij de bestelling nog een leuk t-shirt kado .We zien op de site veel andere artikelen, wordt straks zeker een site met allerlei installatiematerialen ?

L
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

jos op 13 Oktober 2014

Hallo Leonie,
Bedankt voor je review.We doen altijd onze uiterste best om zo snel mogelijk te leveren , maar leveringen vanuit Italie , krijg je soms snel en soms moet je langer wachten dan gepland .Ligt aan Comisa/Ravani bij de expeditie .Hoe snel de order klaargemaakt wordt .Grote orders gaan meestal voor bij afhandeling .Tweede factor is de transporteur .meestal worden pakketten verzameld in het depot van de transporteur in Italie .is een vrachtwagen vol dan vertrekt hij naar Nederlan en anders duurt het langer , want men rijdt niet voor 2 pakketjes . De site gaan we langzaam uitbreiden met heel veel artikelen , die nodig zijn voor allerlei installaties . Hou de site in de gaten ! Hoe meer goede reviews en hoe meer klanten op de site .Hoe meer en meer we onze inkoop condities bij de diverse leveranciers kunnen verbeteren, waardoor de prijzen nog voordeliger kunnen .Dus mensen help ons vooral met leuke reviews !

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Installatiestore.com informatie

Algemene informatie

Merken
  • Arctic
  • Kopp
  • KSTools
  • Bampi
  • comisa
  • Ravani
Productgroepen
  • Vloerverwarming
  • knelkoppelingen
  • perskoppelingen
  • meerlagenbuis
  • gasperskoppelingen
  • eurokono koppelingen
  • persgereedschap
  • perstangverhuur
  • installateursgereedschappen
  • KS-Tools installateursgereedschap
  • Arctic Polar Leiding vriessysteem
  • stopkranen
  • afsluiters
  • Pronto Click-koppelingen
Levertijd
2 tot 3 werkdagen
Verzendkosten
Vanaf € 2,-, boven de € 50,- gratis. Tevens verzending België
Afhalen mogelijk
ja
Keurmerken
Webshop Keurmerk
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Bankoverschrijving
  • Mister Cash
Telefoonnummer
0654786201