J-Style-Deco reviews & ervaringen

www.j-style-deco.nl
 
9.3 (38)
J-Style-Deco

38 J-Style-Deco reviews

 
(33)
 
(3)
5-7 punten
 
(0)
 
(1)
 
(1)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Ballonnen

Beoordeling 
 
10.0

Goed, tevreden en snel geleverd

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Zeer teleurgesteld

Beoordeling 
 
1.0

Zo teleurgesteld de hele week aangegeven dat het feest voor een 90 jarige zaterdag was.
Krijg ik vandaag in de middag 2 artikelen toegestuurd zo triest dit ik kan het feest nooit meer over doen.
Een feest zonder versiering . Dit is echt heel slecht voor mij geen bestelling meer .
Hoop dat jullie mij geld terug storten

GV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Jeanine op 14 September 2021

Bedankt voor uw review! Super vervelend dat het zo gelopen is en dat het pakket in een afhaal punt lag. Zonder dat u op de hoogte bent gebracht. We hebben het gelukkig op kunnen lossen en u blij kunnen maken met andere artikelen. Althans dit hopen we natuurlijk! Een fijne avond!
Groetjes JSD

Jeanine op 14 September 2021

Bedankt voor uw review!
Heel vervelend dat het zo gelopen is. En dat uw pakketje zonder bericht naar een afhaal punt is gebracht. Waardoor u de artikelen niet op tijd in handen had. Onze excuses. Als het goed is hebben we het samen op kunnen lossen door andere versiering toe te sturen voor uw andere feestje. Een fijne avond. Met vriendelijke groeten, JSD

Reageer op deze review

Snelle levering

Beoordeling 
 
9.8

Doormiddel van de chat goed geholpen. Volgende dag werd bestelling al uitgeleverd. Snelle service en levering. Dikke prima

L
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Leuke artikelen

Beoordeling 
 
9.5

Snel geleverd, en een hele leuke webshop

LD
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Leuke webshop

Beoordeling 
 
9.0

Super

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Bestelling niet ontvangen/ wel betaald!!! Zeer slecht

Order begin juli 2020 geplaatst. Op de site stond levering 1 a 4 werkdagen. Na 2 weken mail gestuurd waar mijn pakket bleef, zou het die week moeten ontvangen. Week erop kreeg ik een pakket met een kwart wat de artikelen. Inmiddels wachten ik dus al 3 weken. Ik weer bellen en mailen reactie was: rest van het pakket komt deze week het is nu 10 augustus en heb nog niks. Krijg nu ook geen reactie op telefoon en mail meer. Zal hier nooit meer wat bestellen.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Jeanine op 13 November 2020

Bedankt voor uw Review. We kunnen helaas niet op de andere reageren. Omdat u dit via de google pagina heb gedaan. Nu kwamen we er hier ook een tegen en kunnen we toch nog reageren van onze kant! Wij hebben bijna uw volledige bedrag plus extra terug gestort omdat wij het erg vervelend hoe het is gelopen. Dit was overmacht. We hebben u dit ook uitgelegd via de mail en hebben ook gereageerd op uw berichtjes. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij hopen dat we het op de juiste manier hebben opgelost. Wij wensen u een hele fijne dag toe.
Met vriendelijke groeten, JSD

Reageer op deze review

Bolderkar

De bolderkar die we voor onze 1 1/2 jarige kleindochter besteld hadden kwam maar niet, 6 augustus gebeld met Jeanin van de klantenservice. Er was wat misgegaan bij de leverancier en de bolderkar zou niet meer door deze leverancier geleverd worden. Jeanin heeft het voor elkaar gekregen dat een andere leverancier het wel kon leveren en inderdaad vandaag 7 augustus is de bolderkar geleverd. Jeanin heel hartelijk bedankt dat je het voor elkaar hebt gekregen, wij zijn super tevreden klanten.

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Jeanine op 13 November 2020

We helpen u graag 3 bedankt voor de lieve review

Reageer op deze review

Hennabrows

De hennabrows waren niet zoals op de plaatjes, en waren mislukt. Ik baalde hier erg van en vond het geldvespilling.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 12 Maart 2020

Wij verkopen geen Hennabrows :) Toch bedankt voor uw review.
Fijne avond
Groetjes Jeanine

Reageer op deze review

Slechte communicatie & levering

Beoordeling 
 
4.0

Op de site staat dat het max. 48 uur na bestellen geleverd wordt, dit was echter later. Ook zat niet alles er bij & op de pakbon met pen geschreven ‘nalevering’. Hier niets over gehoord per mail bijvoorbeeld. Allemaal erg handig als de verjaardag al geweest is... Deze nalevering ook nog steeds niet ontvangen trouwens. Geen tevreden klant dus.

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Op en top

Beoordeling 
 
10.0

Heel goeie service.. Ik werd heel snel geholpen, met de perfecte uitleg.. Na de betaling had ik het al heel snel in huis (2dagen).
Echt een aanrader.
Nu weet ik waar ik de volgende keer mijn bestellingen kan doen..
Heel erg bedankt voor alles en voor de goeie uitleg jullie zijn top!!

Y
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

top service

Beoordeling 
 
10.0

De carnaval kwam eraan dus de mannen hadden een leuke outfit nodig, gelukkig was er veel keuze in de online shop! Hebben nu 3 pakken gekocht en gaan er zeker volgend jaar weer kopen!

RD
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Super aanbod

Beoordeling 
 
8.8

Mijn zoontjes wilden graag een verjaardagsfeestje met als thema basketbal. Ik heb heel wat leuke decoratieartikelen hier gevonden wat niet zo evident was. Het ziet er allemaal super leuk uit en het feestje zal hiermee zeker geslaagd zijn.
Ik had ook uitnodigingskaartjes besteld maar aangezien de levering toch wat langer duurde heb ik die uiteindelijk zelf gemaakt.
Ik vond het wel leuk dat ik de stand van levering kon mee opvolgen zodat ik wist wanneer het pakket geleverd zou worden.

CI
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Jeanine op 27 Januari 2016

Super bedankt voor deze leuke review daar word ik blij van en doe ik het voor!

Groetjes Jeanine

Reageer op deze review

Top!

Beoordeling 
 
7.0

Voor het feestje wat ik voor mijn zoontje wil geven was ik op zoek naar spulletjes/decoratie van Paw Patrol, het aanbod was goed en de bestelling was gemakkelijk geplaatst. In de tijd tussen bestelling en levering ben ik goed op de hoogte gehouden van spullen die wat later bijgevoegd werden zodat alles in 1x geleverd kon worden. Bij levering miste er nog iets dit was keurig in het pakketje aangegeven en werd spoedig nageleverd! Ik kan niet anders dan zeggen dat het prima is gelopen en netjes is afgehandeld boven min verwachting! K zal zeker nog eens terug komen voor een bestelling of iemand erover vertellen!

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Jeanine op 17 Januari 2016

Hoi Marijke
Bedankt voor je leuke review,de armbandjes zijn aangekomen begrijp ik:)
Goed om te horen!Tevreden klanten daar hou ik van en doe ik ook mijn best voor.

Groetjes Jeanine

Reageer op deze review

schitterend

Beoordeling 
 
10.0

Ik kan niet meer zeggen als dat alles prima was . De website is duidelijk. De bestelling plaatsen is gemakkelijk en goed uitgelegd . De levering is perfect op tijd . En de service kan niet beter .Het is heel fijn dat je persoonlijk kan bellen of mailen en dat mevrouw ook wel degelijk hééél veel moeite doet om je voort te helpen . Een dikke pluim voor iedereen die zich daar inzet om onze bestellingen tot zo een goed einde te brengen . Zelf voor de feestdagen is nog alles op tijd . Ik wil dan ook langs deze weg iedereen prettige feestdagen wensen en nogmaals bedankt voor de vlotte service.

HD
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Goede service

Beoordeling 
 
9.8

Hele goede service bij een last minute bestelling. Er wordt met u meegedacht hoe de artikelen toch zo snel mogelijk bezorgd kunnen worden.

MV
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Leuke feestwinkel

Beoordeling 
 
10.0

Hele leuke,duidelijke en overzichtelijke webshop.
Leuke artikelen die snel geleverd zijn.Mevrouw houdt je goed op de hoogte over de bestelling en je weet precies wanneer deze in huis is door de mail.Zijn er problemen dan geeft ze ook duidelijk aan dat je bij haar terecht kan,wat ik persoonlijk extra fijn vindt.Over laatst een leuke nieuwsbrief van haar gehad waar ze ook duidelijk uitlegt wie ze is en waarom voor haar service zo belangrijk is.Ons zie je zeker terug bedankt!

PW
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Top

Beoordeling 
 
10.0

Wat een leuke spullen op de site. Snel geleverd en een super blije zoon. Deze spullen zie je ook niet zo snel ergens anders. Dus Top! Ik bestel zeker nog eens op deze leuke site!
Bedankt.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Mijn verwachtingen zijn overtroffen! Super service!

Beoordeling 
 
10.0

Decoratie besteld voor de eerste verjaardag van onze dochter Puck uit de serie 'fun to be one'.
Ik was ontzettend blij verrast toen ik de geleverde spullen uitpakte en wilde de decoratie het liefst meteen ophangen!
Het is net even anders dan wat ik op vele andere sites ben tegengekomen.
Wij zijn in ieder geval ontzettend tevreden en bestellen zeker nog een keer, want ook voor onze zoon heb ik al veel leuke spullen gezien.

Bedankt!

SB
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Bedankt

Beoordeling 
 
10.0

Een leuke collectie die je niet zomaar ergens anders vind.Wij waren erg blij met de service en de leuke versiering.Bedankt voor je hulp met de keuze en uitleg over versiering.Ga vooral zo door met je artikelen en service dat geeft jou webshop juist kracht,de hand die erachter staat is duidelijk aanwezig.Blijf zo bezig, mij zie je zeker terug

LH
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Babyborrel

Beoordeling 
 
10.0

Hele leuke en gemakkelijke site om te bestellen. Zeer goede service. Er was bij mijn bestelling iets dat niet meer kan geleverd worden en hebben mij dit direct laten weten en het geld terug gestort. Hiervoor ben ik zeer dankbaar. Ik ga hier zeker nog bestellen voor de feestjes die ik organiseer.

Antwoord klantenservice

Bedankt voor je leuke review, daar doe ik het allemaal voor!
Ben benieuwd wat je van het totaal plaatje vind van je bestelling.
Het zag er erg leuk leuk uit hoor :)

Veel plezier ermee en nogmaals bedankt

N
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wij zijn benieuwd naar jouw J-Style-Deco ervaring

Voordelig en snel dat is J-Style-Deco.nl, met een brede collectie aan decoratie. Voor elk moment een decoratie en voor jong en oud. Decoratie voor onder andere Babyshower,bruiloft,feest,kinderverjaardag,evenementen en zoveel meer! Kortom ieder is welkom in de webshop van J-Style-Deco. De beste service kunt u verwachten van J-Style-Deco, niets is te gek en de gouden regel geld Klant is ten alle tijde koning. Het belangrijkste is het verhaal van de klant en als er opmerkingen of tips zijn horen we dit graag. J-Style-Deco nodigt u uit om een kijkje te nemen in de leukste webshop van Nederland!

Wat is uw ervaring met J-Style-Deco? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij J-Style-Deco hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal J-Style-Deco reviews lezen.

Telefoonnummer: 0623773852

Algemene informatie

Verzendkosten
€ 5,45. Muurstickers gratis verzending
Levertijd
  • 1 tot 2 dagen indien op vooraad
  • 1 a 3 werkdagen
Productgroepen
  • decoratie
  • tuin decoratie
  • Foto op Canvas
  • Foto afdrukken
  • decoratie voor in huis
  • Valentijnsdag Cadeau
  • Feestelijk
  • baby
  • muurstickers
  • feestartikelen
  • bruiloft
  • Huwelijks kaarsen
  • kinderfeestjes
  • themafeestjes
  • Etalage decoratie
  • baby & peuter
  • kinder meubels
  • versiering
  • Feest decoratie
  • babykamer decoratie
  • decoratie kinderkamer
  • Verjaardag
  • raamdecoratie
  • Jaarfeesten
  • rompers bedrukken
  • Versieringen
  • Ballonnen
  • Huwelijk decoraties
  • Kraamfeest
  • Babyshower
  • vrijgezellenfeest
  • bridal shower
  • kinderverjaardag
Merken
  • Clayre & Eef
  • Muurstickers
  • countryfield
  • diy
  • Betsy's
  • h&S
  • Sweet table
  • Candy table
  • Honeycombs
  • pompoms
  • papieren slingers
  • etsy
  • Disney feestartikelen
  • Paw Patrol
  • Prinses Sofia
  • Prinses
  • Assepoetster
  • Ariel de Zeemeermin
  • Monster High
  • Toy Story
  • Transformers
  • Peppa Pig
  • Bob de Bouwer
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • overboeking
  • credit card
  • AfterPay

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Vidaxl reviews
 
2.4 (212)
Made.com reviews
 
2.4 (51)
Getled
 
7.2 (6)
Tuinposter
 
9.1 (14)
Intergard
 
5.1 (34)