Made.com reviews

www.made.com/nl
 
3.8 (8)
Made.com reviews

Op Made.com bestel je originele desgnmeubels die heel aantrekkelijk geprijsd zijn. Omdat Made geen gebruik maakt van magazijnen, winkels of tussenpersonen en in direct contact staat met ontwerpers en fabrikanten, kun je via Made.com designmeubels bestellen die tot wel 70% goedkoper zijn dan in een winkel. Het design van de meubels is origineel en van een hoge kwaliteit. De meubels worden op bestelling gemaakt door Made. Hierdoor duurt de levering doorgaans wat langer, maar zijn de prijzen erg laag.

 • designmeubels tot 70% goedkoper
 • hoge kwaliteit
 • design door prijswinnende ontwerpers en gerenommeerde fabrikanten

Aanbiedingen

Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Made.com, ontvang je € 15,- korting op je eerste bestelling. Deze korting is geldig bij een besteding vanaf € 65,-.

8 Made.com reviews

9-10 punten
 
(2)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(2)
1-3 punten
 
(4)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Ongekend slechte service en prijs- kwaliteit

Beoordeling 
 
1.0

Achteraf neem ik mezelf kwalijk niet eerst de reviews over Made te hebben gelezen alvorens bij Made te bestellen. Internet staat namelijk al vol met klachten over Made. Mijn ervaring:

Ik heb twee artikelen besteld; een handdoek en een lamp. De handdoek is nooit aangekomen. Ik moet zeggen dat Made hier nog wel behulpzaam in was. De levertijd van de lamp zou enkele dagen zijn. Dit werden een paar weken. Dit kan nog gebeuren. Echter bij het openmaken van de lamp bleek de lamp, die koperkleurig zou moeten zijn, eerder roze dan koper te zijn. Mijns inziens is de kleur van koper een standaard/vaste kleur en is hier geen discussie over mogelijk. Echter vindt Made dat roze ook koperkleurig is. Toen ik aangaf de lamp te willen retourneren conform hun 'retourgarantie, zonder zorgen retourneren' bleek dit niet zorgeloos te zijn. Van de oorspronkelijke €99 die ik voor de lamp heb betaald, betaalt Made je €72,-- terug. Het niet matchen van de omschrijving van de lamp met de realiteit vindt Made geen geldige rede voor kosteloos annuleren.

Ik vind Made hierdoor malafide overkomen, gezien de vele slechte recensies van andere mensen zou ik aanbevelen hier NIET bestellen.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Waardeloze service , niet gelovenswaardig

Beoordeling 
 
1.0

Schandalige service, waardeloos , eetkamerstoel besteld niet geleverd door DHL meerdere malen contact gehad en maar afgepoeierd met nog maar even blijven wachten. Made. Com is een waardeloze winkel met waardeloze service. Koop hier nooit !!!!!

DD
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Meubelen worden maanden eerder geleverd dan bezorgd

Beoordeling 
 
1.0

Voor ruim €2500,- meubelen gekocht met de belofte dat het in Januari 2020 geleverd zou worden omdat wij dan pas de sleutel krijgen van onze nieuwe woning. Was geen probleem werd gezegd ik kon via de site de leverdatum een aantal keer vooruitschuiven zodat het dan pas geleverd zou worden. Tot ik in begin augustus ineens vernam dat het magazijn gaat verhuizen en alle bestellingen dus in augustus zullen worden afgeleverd. Nu zit ik vervolgens met het probleem van het opslaan van de meubels op mijn kosten + de extra werk van het verhuizen van de opslag naar de nieuwe woning. Financiële compensatie is niet mogelijk en er wordt niet meegedacht.

RG
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

top!

Beoordeling 
 
9.3

goede klantenservice: oplossingsgericht, vriendelijk en goed bereikbaar. mooie producten ook. toevallig bleek mijn product iets later in de aanbieding: bleek geen probleem.. verschil gekregen in vouchers.
kan niet anders zeggen dan top.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

NIET BETROUWBAAR!!

Beoordeling 
 
1.0

Waardeloos zeg! Niet bestellen bij Made!!
Tafel retour ivm productiefout, dat kan. Hij werd opgehaald maar inmiddels hele tijd verder en geen geld retour. Dahaaaag honderden euros!
Klantenservice werkt alleen via mail en ze reageren gewoon niet!
ONBETROUWBAAR!!

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Danielle op 04 Juli 2018

Helemaal mee eens! Slechte kwaliteit en zo niet nog slechtere service. Ik mag 17 euro retourkosten betalen voor vier handdoeken die belachelijk overpriced waren en van zo’n inferieure kwaliteit dat ik vrees dat er al gaten in vallen als ik er alleen al naar lijk!

Reageer op deze review

Problemen problemen problemen

Beoordeling 
 
3.3

2x een bestelling geplaatst, 125 problemen

eerste bestelling was beschadigd en werd geretourneerd, maand na datum nog steeds geen refund ontvangen

tweede bestelling waren afmetingen van het item incorrect, twee weken na aanmelding van retour slagen ze er nog steeds niet in om het pakket op de juiste plaats en moment te komen oppikken.

veeeeeeel te lang wachten op antwoord van customer service

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Ontbreken van klantenservice bij made.com

Beoordeling 
 
3.5

Ik heb een spiegel besteld bij Made.com. Na ruim twee weken werd deze geleverd, maar bij het openen van de doos bleek het glas gebroken. Vervolgens de klantenservice benaderd via e- mail volgens de voorwaarden, buiten automatische bevestiging geen enkele reactie. Geprobeerd telefonisch contact te leggen, maar dat wordt niet opgenomen. Made.com probeert duidelijk zijn wettelijke verplichtingen op deze manier te ontlopen. Ik raad iedereen aan hier niet te bestellen, ze zijn onbetrouwbaar. Wil je het toch proberen betaal dan met creditkaart of Paypal, dat geeft je in ieder geval aankoop bescherming

N
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Mooie design meubels!

Beoordeling 
 
9.0

Mooie design meubels en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.
Ik kan iedereen aanraden om bij Made te bestellen.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 3
Reageer op deze review

Made.com informatie

Algemene informatie

Merken
Made.com
Productgroepen
 • fauteuils
 • banken
 • bedden
 • textiel
 • designmeubels
 • designlampen
 • designbanken
Levertijd
varieert
Verzendkosten
Bestellingen tot € 49,99: € 5,- bezorgkosten | Bestellingen tot € 149,99: € 10,- bezorgkosten | Bestellingen tot € 249,99: € 20,- bezorgkosten | Bestellingen tot € 349,99: € 30,- bezorgkosten | Bestellingen tot € 449,99: € 40,- bezorgkosten | Bestellingen vanaf € 500,-: € 60,- bezorgkosten |
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
 • Ideal
 • credit card
 • Paypal
Telefoonnummer
niet telefonisch bereikbaar