Pearlles reviews, beoordelingen en ervaringen

www.pearlles.com
 
7.5 (20)
pearlles

20 Pearlles reviews

 
(2)
 
(17)
5-7 punten
 
(0)
 
(1)
1-3 punten
 
(0)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Heldere info

Beoordeling 
 
8.0

Snelle afhandeling en duidelijke communicatie. Ik kom zeker terug!

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Info | Pearlles op 28 Oktober 2015

Beste Marieke, bedankt voor uw beoordeling. Groet, Frank Pearlles.com

Reageer op deze review

Inorde

Beoordeling 
 
8.0

Alles is goed gegaan, en dat hoort ook zo.

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Info | Pearlles op 26 Augustus 2015

Beste WilKrams, bedankt voor uw beoordeling. Fijn te horen dat alles in orde was. Groet, Frank Pearlles.com

Reageer op deze review

Prima winkel

Beoordeling 
 
8.0

Het versturen is probleemloos verlopen. De betalingsmogelijkheden vond ik ook prima. Kortom, prima winkel.

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Info | Pearlles op 21 Augustus 2015

Beste PKappen, bedankt voor uw beoordeling. Fijn te horen dat je tevreden bent. Groet, Frank Pearlles.com

Reageer op deze review

Eenvoudig en correct

Beoordeling 
 
8.8

Bestellen is eenvoudig en correcte bezorging. Klantenservice is accuraat en behulpzaam.

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Info | Pearlles op 17 Augustus 2015

Beste KvHoek, Bedankt voor uw positieve beoordeling en graag tot ziens!

Groeten, van Frank Pearlles.com

Reageer op deze review

Netjes

Beoordeling 
 
9.0

Super service, snelle reactie op vragen via de mail. Mijn bestelling was netjes verpakt.

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Info | Pearlles op 08 Augustus 2015

Beste BasK, Bedankt voor uw positieve beoordeling en graag tot ziens!

Groeten, van Astrid Pearlles.com

Reageer op deze review

Klantvriendelijk en heel goed

Beoordeling 
 
9.3

Ik heb een muursticker besteld en kreeg per ongeluk een andere thuis gestuurd. Ik heb toen gemaild en kreeg gelijk een antwoord. Ik mocht dan de verkeerde houden en de juiste werd me naar mijn nieuwe adres in Duitsland kosteloos gestuurd. De sticker is ontvangen en hij ziet er prachtig uit. Bedankt voor de uitstekende service! Ik ga deze site aan iedereen aanraden!

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Info | Pearlles op 07 Augustus 2015

Beste Paola,
Bedankt voor uw review. Veel plezier met uw aankoop.
Met vriendelijke groet,

Frank - Pearlles.com

Reageer op deze review

Fijne vriendelijke winkel

Beoordeling 
 
7.8

Bestellen was eenvoudig. Betaling ging makkelijk. Had mijn artikelen binnen 3 werkdagen thuis.

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

info | Pearlles op 01 Juli 2015

Beste meneer/mevrouw,

Fijn om te horen dat u tevreden bent. Dank u wel voor deze beoordeling.

Groeten, van Astrid Pearlles.com

Reageer op deze review

Goed

Fijne winkel, goed en op tijd thuis gestuurd prima.

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Prima webwinkel met goede service

Beoordeling 
 
8.0

Ik bestel af en toe bij Pearlles en heb geen klachten. Prima webshop met een goede service.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Prima site

Beoordeling 
 
7.0

Eenvoudige en duidelijke website. Vlotte service, goede producten

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Goed en betrouwbaar

Beoordeling 
 
8.0

Goed, duidelijk en betrouwbaar. De bezorgdienst naar Belgie is snel en correct.

CM
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Zeer goed en snel

Beoordeling 
 
7.3

Eerste aankoop bij pearlles, correcte en snelle levering, prima verpakt. Heel graag tot een volgende keer.

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Tevreden

Beoordeling 
 
7.8

Snelle levering en mijn zoon is zeer tevreden de sticker op zijn slaapkamer.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Goed

Beoordeling 
 
7.0

Bestellen en betalen ging makkelijk. De houten kruk was goed verpakt en kwam netjes op tijd binnen.
Bedankt.

V
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Prima

Beoordeling 
 
7.8

Mijn sloophouten fotolijstjes vrijdag gekregen, ben er zeer blij mee!. Bestellen ging soepel en ik had het snel in huis.

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Muurtekst

Beoordeling 
 
7.5

Ik heb een muurtekst gekocht en ben er erg blij mee. Makkelijk bestellen en betalen. Goede vlotte levering niks op aan te merken.

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

slecht

Beoordeling 
 
3.0

Op 9 okt. Drie emaille bordjes besteld. 2 zijn er netjes geleverd.de 3e zou later komen werd me gemaild.nu 15 nov. En nog steeds niet binnen. Er is me al 2x beloofd dat het zou komen. Maar nog steeds niets.Geen antwoord op mijn mail. Ik moet er zelf steeds achteraan. Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben. Ben boos. Bestel hier niet.ik raad het je af

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Info | Pearlles op 15 November 2014

Beste An,
Bedankt voor u review.

Spijtig om te horen dat uw 3e naambordje nog steeds niet geleverd is. Het laatste bordje wordt door de externe leverancier vervaardigd. In veronderstelling dat dit naambordje reeds bij u thuis was neem ik direct contact op met de leverancier. De levertijd is inderdaad buiten proportie. Helaas zijn we gebonden aan de levertijd die de leverancier stelt. Een langer levertijd dan 2 a 5 werkdagen is vaker voorgekomen met naambordjes. Wij hebben daarom besloten te stoppen met de verkoop van de naambordjes. In afwachting van een reactie, gaan we er desondanks vanuit dat uw naambordje zo spoedig mogelijk naar u toe komt. Mocht uw naambordje nog langer uitblijven storneren wij uw aankoopbedrag terug.

an op 18 November 2014

Het bordje is ontvangen, dank u voor het terugstorten van de kosten van 1 bordje. Jammer van deze ervaring.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.3

Ik heb muurstickers besteld en ze zijn goed aangekomen in een prima verpakking. Via de mail ben ik op de hoogte gehouden. Ik zal zeker nog eens bij jullie komen bestellen als ik iets nodig heb.
Ben er blij mee.

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.0

Klantvriendelijk te woord gestaan en een leuke webshop met apparte dingen. Vlotte en nette afhandeling.

Ga zo door.

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.0

Een eenvoudige leuke en duidelijke webwinkel. Mijn product was snel in huis. Ik ben blij met mijn aankopen.

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Pearlles informatie

In de webwinkel Pearlles vindt u een ruim aanbod aan exclusieve en betaalbare cadeau artikelen en woonaccessoires voor uw woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Bestellen bij Pearlles.com is eenvoudig en veilig. Daarnaast heeft u 14 dagen bedenktijd wanneer u heeft besteld bij Pearlles.

Algemene informatie

Telefoonnummer
050-2805619
Verzendkosten
€ 5,95 - Vanaf € 75,00 kostenloos
Levertijd
3 tot 5 dagen
Productgroepen
  • Cadeauartikelen
  • woonaccessoires
  • decoratie
Merken
.merkloos
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • ideal , contant
  • ideal bank paypal

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Vidaxl reviews
 
2.4 (198)
Made.com reviews
 
2.5 (44)
Getled
 
7.2 (6)
Tuinposter
 
9.1 (14)
Intergard
 
5.1 (34)