Details van de beoordeling

novasol
Vakanties

Blijw hier weg

Beoordeling 
 
1.0

Al veel vakantiehuizen gehuurd, maar wat we met Novasol aan de had hebben gehad hebben we nooit eerder meegemaakt. We betaalden meer dan 900 Euro voor een vakantiehuisje buiten seizoen. Waarin handdoeken, beddengoed, schoonmaak inbegrepen waren. Vakantiehuis BLI005 stonk van de vochtige natte lucht. Er zaten vieze plekken van bloed, urine, etc op de bedovertrekken. Ongedierte in de badkamers en tussen het beddengoed. Overal dode insecten. Mieren, etc. Elektrictieitsproblemen door het vocht. Wij zijn daar na 2 dagen vertrokken, maakten foto's en contacteerden Novasol hierover. Zij konden echter niets voor ons doen want we waren uit vrije wil vertrokken. Ze zouden ons 80 Euro compenseren omdat we minder elektriciteit verbruikt hadden door ons vroege vertrek. Dat we ook betaald hadden voor handdoeken, een schoongemaakt huis etc, daar hadden ze geen oren naar? Want hun controleur had dit niet kunnen vaststellen omdat ze niet ter plaatse geweest waren. Opmerkingen over dit vakantiehuis op hun website zetten was ook niet mogelijk. Totaal onbetrouwbare reisorganisatie. Blijf hier van weg!

F
Was deze beoordeling nuttig? 8 3

K.Bos op 10 November 2016

Afgelopen september vakantiewoning Molino de piano in Italie gehuurd via Novosol.
Bij aankomst muf en smerig vakantie woning aangetroffen ter plaatse bij de eigenaar ons beklag gedaan en bij terugkomst in Nederland Novosol telefonisch en per email met aanvullende foto's op de hoogte gesteld.
Onderstaan als antwoord van novosol ontvangen
Helaas kunnen wij de foto's hier niet toevoegen.
.
Op 5 oktober jl. ontvingen wij uw e-mail en wij betreuren het om hieruit op te maken dat u geen positief gevoel heeft overgehouden aan uw verblijf in bovengenoemd vakantiehuis.

Wij hebben bij onze collega’s in Italië navraag gedaan over de inhoud van uw mail en naar aanleiding hiervan kunnen wij u als volgt berichten.

Zij geven aan dat het vakantiehuis erg landelijk is gelegen, zoals u ook op de foto’s ziet. Door deze ligging, is het niet onvermijdelijk dat er dieren en insecten, zoals bijvoorbeeld mieren in de omgeving zitten. Wel vinden onze collega’s het jammer dat u hier hinder van heeft ondervonden, ondanks dat wij in onze belangrijke informatie vermelden dat deze dieren voor kunnen komen in en om onze vakantiehuizen.

Onze Italiaanse collega’s hadden graag van u vernomen dat u ontevreden was, met name over de schoonmaak. Graag waren zij in de gelegenheid gesteld alle door u in de mail genoemde tekortkomingen direct te controleren en samen met u te bekijken welke oplossing zij hadden kunnen bieden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Vanzelfsprekend kunnen wij u enkel helpen, wanneer wij tijdig op de hoogte zijn van uw onvrede. En wij gaan er ook vanuit dat u, wanneer u problemen ondervindt die uw vakantie negatief beïnvloeden, onmiddellijk contact met ons opneemt. Voor de contactgegevens verwijzen wij u naar het huurcontract, waarop de telefoonnummers worden vermeld die dagelijks (ook in de weekenden en vroege avonduren) voor u bereikbaar zijn. Een melding ter plaatse geeft u volgens onze huurvoorwaarden na thuiskomst mogelijk ook recht op een vergoeding op de huursom wanneer de tekortkoming niet tijdens uw verblijf werd opgelost.

Op basis van bovenstaande uiteenzetting kunnen wij u tot onze spijt geen vergoeding op de huursom toekennen.

De door u toegestuurde USB stick hebben zullen wij per post opsturen naar het door u opgegeven adres, de bestanden hiervan zijn doorgegeven aan onze collega’s in Italië en zij zullen deze met de huiseigenaar bespreken.

Tot slot danken wij u hartelijk danken dat u uw opmerkingen over dit vakantiehuis met ons heeft gedeeld. Zo krijgen wij de kans ons product en onze service doorlopend te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze gasten. Wij adviseren u voor volgende verblijven altijd direct contact met ons op te nemen, wanneer u het vakantiehuis of appartement niet helemaal aan uw verwachting voldoet. Het is voor ons immers óók belangrijk dat u een fijne vakantie heeft.

Vertrouwende u met bovenstaande voldoende te hebben geïnformeerd, kijken wij er naar uit u en uw gezin of vrienden in de nabije toekomst weer te verwelkomen als gast in één van onze vakantiehuizen.


Met vriendelijke groet,

NOVASOL Vakantiehuizen

N. Beemer 
Afdeling Cliëntenservice

VOOR ONS NOOIT MEER EEN VAKANTIE VIA NOVOSOL.

Peters op 07 Augustus 2017

Schandalig om iemand die gewoon zijn werk doet hier met naam te vermelden. Los je problemen met de organisatie op en spui je emoties niet op internet!

Reageer op deze review