Novasol
0   1  

www.novasol.nl
 
5.9 (65)
novasol

Novasol.nl heeft een groot aanbod van vakantiehuizen, villa's, appartementen en vakantiewoningen in heel Europa. Bij Novasol kunt u vakantiehuizen boeken in onder andere Scandinavië, Duitsland, Italië, Spanje, Denemarken of Kroatië. Het bedrijf Novasol heeft inmiddels meer dan 45 jaar ervaring met de verhuur van vakantiewoningen.

Bij Novasol.nl kunt u kiezen uit meer dan 30.000 verschillende vakantiehuizen in Europa. Het bedrijf rekent geen boekingskosten en geeft een "Beste Prijs Garantie".

Populaire bestemmingen:

-          NOVASOL Vakantiehuizen in Denemarken
-          NOVASOL Vakantiehuizen in Frankrijk
-          NOVASOL Vakantiehuizen in Duitsland
-          NOVASOL Vakantiehuizen in Spanje
-          NOVASOL Vakantiehuizen in Italië
-          NOVASOL Vakantiehuizen in Kroatië

65 Novasol reviews

 
(20)
 
(13)
 
(4)
 
(9)
 
(19)
Beoordeling 
 
5.9
 
6.4
 
6.0
 
5.6
 
5.6
Bekijk alle reviews
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Review van D. van Buuren
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Novasol doet NIKS!

huisje Denemarken geboekt: het was bij aankomst ontzettend smerig en overal mieren! na een dag moesten we met 3 man in 1 bed slapen omdat de mieren in bed liepen! vanaf dag 1 Novasol gemaild en gebeld. Ze wilden eerst komen kijken en klachten vaststellen...Dus 1 dag in de viezigheid geleefd want ze konden de volgende dag pas. hele dag gewacht...einde van de dag kwam iemand. Daarna wilden ze iemand sturen voor schoonmaak of ik mocht het zelf doen. Omdat onze waardevolle spullen er lagen en wij nog wat van de dag wilden maken, koos ik voor zelf schoonmaken. Maar de whirlpool bleek ook niet te werken en de mieren waren niet aangepakt dus weer gebeld.
Mail gestuurd ook. Whirlpool kon je maar half vullen, daarna was het water koud. Nergens een woord over een boiler of iets dergelijks...dus weer geklaagd. Ook GEEN gebruiksaanwijzing voor de whirlpool! Na tijdje klooien gingen de luchtgaten aan: kwamen er allemaal gore algen uitgespoten!! Hele bad smerig weer!
Douche had al overal schimmel ook...
Weer een dag mailen en bellen later....ze zouden contact met mij opnemen zo snel mogelijk...
Niemand heeft mij gebeld die dag. Einde van de dag komen we in het huisje terug: staat er een briefje dat er iemand is geweest en een fles anti mierenspray. Met mededeling dat ik die gebruiken kan en dat het helaas dagen gaat duren voor het effect heeft. DUS WANNEER WIJ WEG ZIJN?!
En al die tijd komt er niemand met een aanbod ter compensatie voor de geleden schade....
NOOIT MEER NOVASOL!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Daphne
Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Geen service op locatie en al helemaal niet achteraf. Alleen geniepig en ontkennend gedrag.

Geboekt via Happyhome, onderdeel van Novasol. Huisje heet La Marmotte in Greppolungo. Er zaten heel veel spinnen in het huisje, een muis en schorpioenen. Het pad is een klim die niet omschreven werd en na telefonisch contact ter plaatse kon er niks gedaan worden. Uiteindelijk uit wanhoop weggegaan omdat de beesten overal waren en onder de klamboe de enige veilige plek was. Reactie Novasol en Happyhome: dat is te zien op de foto's en ongedierte komt voor in een "landelijke omgeving". En dat terwijl bij de accommodatie de tekst wel aangepast werd na ons belletje en na onze klacht de accommodatie zelfs verwijderd is. Wat een super slechte service. Wat een vakantie had moeten zijn, maken zij een nachtmerrie.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van johnny
Beoordeling 
 
7.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
8.0

aandachtspunten huis EAC164

op de website van Novasol staat bij dit vakantiehuis een extra label van prive zwembad zonder inkijk. het is inderdaad een prive zwembad maar helaas met inkijk want het ligt langs een klein grindweggetje naar de volgende 3 woonhuizen. Er rijden auto's langs die het prachtige zwembad kunnen zien. op de het grondgebied waar het vakantiehuis op staat is tussen de olijfgaard grenzend aan het prachtige zwembad een middelgrote kippenfarm. de rust word hier in de vroege ochtend (lees 4.00 uur) verstoord tot en met 9.00 uur en af en toe overdag ook iets last. de wifi kost 14 euro per week en dit staat niet vermeld op de website. we hebben hier 2 weken met veel plezier doorgebracht ondanks deze puntjes. een heel vriendelijk ontvangst door de eigenaren en de eigenaresse heeft een klein supermarktje in het dorp tegen over de Correos. het is een prachtige omgeving en een prachtig huis.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Henkjan van Egmond
Beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
4.0

Verblijf van 16-09-t/m 23-09-2017 Huiscode FPD162 Novasol

Verblijf van 16-09-t/m 23-09-2017 Huiscode FPD162

Op 16-09-2017 aangekomen en welkom geheten door de eigenaresse.
Verblijf geboekt onder voorwaarden dat er geen eigenaar op het terrein aanwezig zou zijn en er gebruik zou kunnen worden gemaakt van WIFI en wasmachine.
Wasmachine was niet beschikbaar en alleen voor gebruik eigenaar.
WIFI niet beschikbaar, staat ook al vermeld in dit boek bij verblijf huurders in 2015. Zou maandag 18-09-2-17 in orde worden gemaakt, dit is dus niet gebeurd. Ook bij vertrek was dit nog steeds niet op orde gebracht
Verder in de veronderstelling zoals geboekt de woning geheel voor ons zelf te hebben, blijkt dat er in de kelder onder de woning en een leef omgeving is gecreëerd waar de eigenaar dus in verblijft (ook de nachtelijke uren). Eigenaar komt dus te pas en te onpas om verschillende tijden het terrein op om de kelder onder de woning te betreden.
Verder is het echt een toplocatie en vinden we het erg jammer dat voor wat betreft het verblijf van de eigenaar onder de woning nergens iets staat vermeld, was dit het geval geweest hadden wij deze woning zeker niet geboekt.
Wij hebben er voor gekozen om Nova sol hierover in te lichten bij aankomst in Nederland en niet tijdens ons verblijf daar een toewijzing voor een andere woning niet echt uitkomst zou bieden daar het verblijft maar voor een week was geboekt.
Lisa en Henkjan

Was deze beoordeling nuttig? 

Henkjan op 26 November 2017

Helaas na vele mailwisseling nog niets veranderd.

Reageer op deze review
Review van Avh
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Pas op voor dit huis

Huis FPA024 Sainte croix a lauze.
Smerig huis.troebel zwembad.niemand aanwezig bij aankomst.waardeloze klachtenafhandeling eigenaar rekt alleen maar tijd schandalig veel geld betaald voor niets meer dan een krot.pas op voor dit huis.kijk ook bij casamundo en eurorelais staat hetzelfde huis met dezelfde klachten.u bent gewaarschuwd.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Richard Backers
Beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
1.0

beetje smerig

Dit jaar wilden we o.a. een week naar Denemarken op vakantie. Via de site van Novasol kwamen we uit bij een mooi vakantiehuis bij het plaatsje Vordingsborg. Bij aankomst troffen we inderdaad het mooi ogende huis. Alleen het niveau van 'schoonmaak' was abominabel. Daarnaast hadden we geen warm water, geen waterdruk op de kraan in de keuken en was de afvoer in de badkamer verstopt. Bestek, borden, pannen, gasfornuis en afzuigkap waren enorm vies. De schoonmaakattributen zo mogelijk nog viezer (van afwaskwast, tot dweil, van plumeau tot smerige, niet functionerende stofzuiger.) De volgende ochtend (we waren 's zaterdags vrij laat aangekomen) belden we naar het kantoor. Er zou een monteur langs komen. Deze was er rond half 1. Het was een vriendelijke dame die de meeste klachten verhielp door de kalk uit de kranen te verwijderen en de boiler in te stellen. Ondertussen had ik zelf al de wastafelafvoer in de douche schoongemaakt (een dopje van de tandpasta en de grote prop haren en viezigheid hielden het water tegen). De dame bood aan het huis verder schoon te maken, maar dat zou ons bij elkaar een hele vakantiedag kosten. Dus dit hebben we vriendelijk afgeslagen.
Wat ons vooral erg tegen de borst stuit is de weinig invoelende en on-klantvriendelijke manier van klachtbehandeling. Men verwees naar de voorwaarden, waarin stond dat wij de Novasol de kans moeten geven de klacht af te handelen en dat wij dat door voor onze vakantie te kiezen daar geen gebruik van hadden gemaakt. Ik ben eens gaan googelen en kwam een groot aantal van deze 'schoonmaakperikelen' tegen. Novasol investeert hier dus veel te weinig in. De focus ligt op het verdienen en niet op het begrip richting klant. Ik zou een ieder willen adviseren om het internet goed af te speuren alvorens met Novasol in zee te gaan. Wij hebben in ieder geval voor het eerst en voor het laatst gebruik gemaakt van de diensten van Novasol. Een vakantiehuis van 4 sterren voor iets meer dan 1000 euro voor een week dient volgens ons bij aankomst schoon en zonder gebreken te zijn en niet te ogen als smoezelig en vies . Zowel in het huisje als in de bijgebouwtjes en de jacuzzi. Kortom: Denemarken is een prachtig, relaxt land, maar met Novasol zullen we daar NOOIT meer verblijven.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

Peters op 27 Augustus 2017

Dat wordt dan lastig want Novasol is by far de grootste aanbieder voor Denemarken. Ik snap niet dat als er dan schoonmaak komt, dat je dat dan afwijst. Dan laat je de klacht toch niet oplossen. Ook geen reden tot klagen dus.

Reageer op deze review
Review van Huijts
Beoordeling 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Vele defecten in de piek van de vakanties

Slecht ontvangst bij aankomst. Veel defecten in huis en de tuin was overwoekerd met onkruid en doorn struiken. Ik heb een boze mail gestuurd naar Novasol. Geboekt bij Happyhome maar later doorgelinkt. Ben benieuwd naar reactie. Heel veel geld betaald wat het totaal niet waard was.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Erika

Rotvakantie gehad door leugens Novasol

Hele slechte ervaring gehad met een vakantiehuis in Asljunga, Zweden. Was ontzettend vuil, versleten en ouwe troep, klopte totaal niet met omschrijving. Klachten werden heen en weer geschoven tussen Novasol Nederland en Zweden. Onbeschoft antwoord van de eigenaar Per Eisele: ... enough now. Met deze man is niet te praten. Ik voel me opgelicht en ga stappen ondernemen.

Was deze beoordeling nuttig? 

Peters op 07 Augustus 2017

Niet chique om de eigenaar met naam aan de digitale schandpaal te nagelen. Iedereen kan wel eens een mindere dag heb en sommige mensen klagen echt on alles.

Herman van der Blom op 01 Mei 2018

Meneer Peters ik hoop niet dat jij werkt bij Novasol. Ik was namelijk van plan te boeken alleen jou opmerking hier komt zeer onprofessioneel over. Ook die mindere dag mag in een review aangegeven worden. Aan Novasol om hiermee goed om te gaan. Als je bij de beste wilt horen, zoals "reisgraag" ons wilt doen geloven dan hoort daar ook een antwoord bij wat hiermee overeenkomt.

Reageer op deze review
Review van M. ROnner
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Ga nooit met Novasol!

Het gebodene komt totaal niet overeen met de beschrijving. Er is geen contactmogelijkheid met iemand die ergens voor verantwoordelijk is. Klacht werd weggewuifd.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van hans
Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

oplichters

novasol wat een drama gehuurde huis voldeed absoluut aan geen geen van de voorwaarden en het aangebodene. En vervolgens geven ze aan dat ze dat niet wisten? Absolute laaielichters

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
n.v.t.
Productgroepen
 • Vakanties
 • Vakantiehuizen
 • Vakantiewoningen
 • Vakantie appartementen
 • Reizen
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
geen boekingskosten
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
 • ANVR
 • SGR
 • Calamiteitenfonds
Betaalmethodes
 • Ideal
 • Visa
 • Mastercard
 • Bankoverschrijving