Novasol

www.novasol.nl
 
5.8 (66)
novasol

Novasol.nl heeft een groot aanbod van vakantiehuizen, villa's, appartementen en vakantiewoningen in heel Europa. Bij Novasol kunt u vakantiehuizen boeken in onder andere Scandinavië, Duitsland, Italië, Spanje, Denemarken of Kroatië. Het bedrijf Novasol heeft inmiddels meer dan 45 jaar ervaring met de verhuur van vakantiewoningen.

Bij Novasol.nl kunt u kiezen uit meer dan 30.000 verschillende vakantiehuizen in Europa. Het bedrijf rekent geen boekingskosten en geeft een "Beste Prijs Garantie".

Populaire bestemmingen:

-          NOVASOL Vakantiehuizen in Denemarken
-          NOVASOL Vakantiehuizen in Frankrijk
-          NOVASOL Vakantiehuizen in Duitsland
-          NOVASOL Vakantiehuizen in Spanje
-          NOVASOL Vakantiehuizen in Italië
-          NOVASOL Vakantiehuizen in Kroatië

Novasol informatie

Algemene informatie

Merken
n.v.t.
Productgroepen
  • Vakanties
  • Vakantiehuizen
  • Vakantiewoningen
  • Vakantie appartementen
  • Reizen
Levertijd
n.v.t.
Verzendkosten
geen boekingskosten
Afhalen mogelijk
nee
Keurmerken
  • ANVR
  • SGR
  • Calamiteitenfonds
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Visa
  • Mastercard
  • Bankoverschrijving
Telefoonnummer
NL: 013-4677730 BE: 03 - 322 04 04 (Ma t/m Vr 09.00 tot 17.30 uur; Za 10.00 tot 14.00 uur)

66 Novasol reviews

 
(20)
 
(13)
 
(4)
 
(9)
 
(20)
Beoordeling 
 
5.8
Bestellen 
 
6.3
Levering 
 
5.9
Service 
 
5.5
Prijs 
 
5.5
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

NEVER AGAIN!!!

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Wij boekten een vakantievilla in Ventimiglia via Novasol voor 1829€ + 150€ schoonmaak.

Vooreerst bleek er een probleem met de elektriciteit. De eerste keer na een onweer dachten we dat het wel toeval zou zijn maar het is pas de derde keer op woensdag 18/07 (dag 5) - zonder onweer trouwens - dat mij dit teveel lijkt. Het antwoord van de conciërge Maurizio was kort en duidelijk: "that’s normal here; the owner knows about it”.
Waarschijnlijk is het probleem van de elektriciteit een gevolg van het grote VOCHTPROBLEEM in het huis. Boven het huis was een witte doek gespannen. De eerste dag vroeg ik mij al af waarom die er lag. Uiteindelijk werd na het onweer op zondag 15/07 duidelijk waarom die er was. Het onweer had de doek laten wegwaaien; gevolg insijpelend vocht in het huis (zie foto’s). Op zaterdag bij vetrek heeft de conciërge het doek terug gelegd. Bij het betalen van de kost voor het poetsen bij vertrek de zaterdag zei de conciërge ook dat de eigenaar weet heeft van het grote vochtprobleem maar er niets aan wil doen. Voor mij is dit een groot gebrek aan RESPECT voor de huurder. Het zou mij sterk verbazen dat wij de eerste zijn met deze melding en bijgevolg Novasol niet op de hoogte is van dit probleem. Hij vertelde dat het onmogelijk is om het huis te verhuren in de winter wegens het vochtprobleem!!!

Een muffe geur in het ganse huis; schimmels in badkamer, woon- en slaapkamer (zie foto’s). Ongedierte die blijkbaar houden van vochtige omgeving.

HET IS NIET GEZOND OM IN ZO’N HUIS TE VERBLIJVEN!!!

Bij aankomst op zaterdag 14/8 bleek de vriezer “net” kapot. De conciërge beloofde een nieuwe op dinsdag, nadien woensdag en later op vrijdag. Bij ons vertrek op zaterdag was er nog geen vriezer. De kapotte lag ergens in de tuin (zie foto). De kids eten ook graag eens een ijsje op reis!

Er bleek ook geen mogelijkheid om in de schaduw te zitten van 11u tot 19u. Volgens de conciërge is het door de wind niet veilig om een parasol te zetten voor de wind. Wat een lachertje zeg.

Stopcontacten uit de muur. Mijn kinderen zij oud genoeg om te weten dat ze daar niet moeten aankomen maar wat als een kleuter geëlektrocuteerd wordt??

Kapotte stoelen aan het zwembad. Bij mijn opmerking tegen de conciërge: “I know” en weg was hij.


Na 20 jaar huisjes huren heb ik dit nog NOOIT meegemaakt.
Novasol kan misschien wel beginnen over huurvoorwaarden en zeggen dat we contact moeten opnemen met de lokale verantwoordelijke maar dit is duidelijk een STRUCTUREEL probleem aan het huis die niet in 1 dag aangepakt kan worden en daarenboven Novasol weet van heeft. Met als gevolg dat Novasol zelf haar verhuurcondities - een VEILIGE woning - niet naleeft.

Aan mijn klachtenmelding bij Novasol werd geen gevolg gegeven. Vochtigheid is normaal; elektriciteit kan uitvallen en ze beweren zelfs dat een nieuwe vriezer werd geplaatst voor ons vertrek. Dit is een pertinente leugen.

Daarom wil ik iedereen waarschuwen voor Novasol. Doe het NIET als je een leuke vakantie wil!!!

JD
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Novasol doet NIKS!

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

huisje Denemarken geboekt: het was bij aankomst ontzettend smerig en overal mieren! na een dag moesten we met 3 man in 1 bed slapen omdat de mieren in bed liepen! vanaf dag 1 Novasol gemaild en gebeld. Ze wilden eerst komen kijken en klachten vaststellen...Dus 1 dag in de viezigheid geleefd want ze konden de volgende dag pas. hele dag gewacht...einde van de dag kwam iemand. Daarna wilden ze iemand sturen voor schoonmaak of ik mocht het zelf doen. Omdat onze waardevolle spullen er lagen en wij nog wat van de dag wilden maken, koos ik voor zelf schoonmaken. Maar de whirlpool bleek ook niet te werken en de mieren waren niet aangepakt dus weer gebeld.
Mail gestuurd ook. Whirlpool kon je maar half vullen, daarna was het water koud. Nergens een woord over een boiler of iets dergelijks...dus weer geklaagd. Ook GEEN gebruiksaanwijzing voor de whirlpool! Na tijdje klooien gingen de luchtgaten aan: kwamen er allemaal gore algen uitgespoten!! Hele bad smerig weer!
Douche had al overal schimmel ook...
Weer een dag mailen en bellen later....ze zouden contact met mij opnemen zo snel mogelijk...
Niemand heeft mij gebeld die dag. Einde van de dag komen we in het huisje terug: staat er een briefje dat er iemand is geweest en een fles anti mierenspray. Met mededeling dat ik die gebruiken kan en dat het helaas dagen gaat duren voor het effect heeft. DUS WANNEER WIJ WEG ZIJN?!
En al die tijd komt er niemand met een aanbod ter compensatie voor de geleden schade....
NOOIT MEER NOVASOL!!!

DV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Geen service op locatie en al helemaal niet achteraf. Alleen geniepig en ontkennend gedrag.

Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Geboekt via Happyhome, onderdeel van Novasol. Huisje heet La Marmotte in Greppolungo. Er zaten heel veel spinnen in het huisje, een muis en schorpioenen. Het pad is een klim die niet omschreven werd en na telefonisch contact ter plaatse kon er niks gedaan worden. Uiteindelijk uit wanhoop weggegaan omdat de beesten overal waren en onder de klamboe de enige veilige plek was. Reactie Novasol en Happyhome: dat is te zien op de foto's en ongedierte komt voor in een "landelijke omgeving". En dat terwijl bij de accommodatie de tekst wel aangepast werd na ons belletje en na onze klacht de accommodatie zelfs verwijderd is. Wat een super slechte service. Wat een vakantie had moeten zijn, maken zij een nachtmerrie.

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

aandachtspunten huis EAC164

Beoordeling 
 
7.3
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
7.0
Prijs 
 
8.0

op de website van Novasol staat bij dit vakantiehuis een extra label van prive zwembad zonder inkijk. het is inderdaad een prive zwembad maar helaas met inkijk want het ligt langs een klein grindweggetje naar de volgende 3 woonhuizen. Er rijden auto's langs die het prachtige zwembad kunnen zien. op de het grondgebied waar het vakantiehuis op staat is tussen de olijfgaard grenzend aan het prachtige zwembad een middelgrote kippenfarm. de rust word hier in de vroege ochtend (lees 4.00 uur) verstoord tot en met 9.00 uur en af en toe overdag ook iets last. de wifi kost 14 euro per week en dit staat niet vermeld op de website. we hebben hier 2 weken met veel plezier doorgebracht ondanks deze puntjes. een heel vriendelijk ontvangst door de eigenaren en de eigenaresse heeft een klein supermarktje in het dorp tegen over de Correos. het is een prachtige omgeving en een prachtig huis.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Verblijf van 16-09-t/m 23-09-2017 Huiscode FPD162 Novasol

Beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
4.0

Verblijf van 16-09-t/m 23-09-2017 Huiscode FPD162

Op 16-09-2017 aangekomen en welkom geheten door de eigenaresse.
Verblijf geboekt onder voorwaarden dat er geen eigenaar op het terrein aanwezig zou zijn en er gebruik zou kunnen worden gemaakt van WIFI en wasmachine.
Wasmachine was niet beschikbaar en alleen voor gebruik eigenaar.
WIFI niet beschikbaar, staat ook al vermeld in dit boek bij verblijf huurders in 2015. Zou maandag 18-09-2-17 in orde worden gemaakt, dit is dus niet gebeurd. Ook bij vertrek was dit nog steeds niet op orde gebracht
Verder in de veronderstelling zoals geboekt de woning geheel voor ons zelf te hebben, blijkt dat er in de kelder onder de woning en een leef omgeving is gecreëerd waar de eigenaar dus in verblijft (ook de nachtelijke uren). Eigenaar komt dus te pas en te onpas om verschillende tijden het terrein op om de kelder onder de woning te betreden.
Verder is het echt een toplocatie en vinden we het erg jammer dat voor wat betreft het verblijf van de eigenaar onder de woning nergens iets staat vermeld, was dit het geval geweest hadden wij deze woning zeker niet geboekt.
Wij hebben er voor gekozen om Nova sol hierover in te lichten bij aankomst in Nederland en niet tijdens ons verblijf daar een toewijzing voor een andere woning niet echt uitkomst zou bieden daar het verblijft maar voor een week was geboekt.
Lisa en Henkjan

HV
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

Henkjan op 26 November 2017

Helaas na vele mailwisseling nog niets veranderd.

Reageer op deze review

Pas op voor dit huis

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Huis FPA024 Sainte croix a lauze.
Smerig huis.troebel zwembad.niemand aanwezig bij aankomst.waardeloze klachtenafhandeling eigenaar rekt alleen maar tijd schandalig veel geld betaald voor niets meer dan een krot.pas op voor dit huis.kijk ook bij casamundo en eurorelais staat hetzelfde huis met dezelfde klachten.u bent gewaarschuwd.

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 3
Reageer op deze review

beetje smerig

Beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
1.0

Dit jaar wilden we o.a. een week naar Denemarken op vakantie. Via de site van Novasol kwamen we uit bij een mooi vakantiehuis bij het plaatsje Vordingsborg. Bij aankomst troffen we inderdaad het mooi ogende huis. Alleen het niveau van 'schoonmaak' was abominabel. Daarnaast hadden we geen warm water, geen waterdruk op de kraan in de keuken en was de afvoer in de badkamer verstopt. Bestek, borden, pannen, gasfornuis en afzuigkap waren enorm vies. De schoonmaakattributen zo mogelijk nog viezer (van afwaskwast, tot dweil, van plumeau tot smerige, niet functionerende stofzuiger.) De volgende ochtend (we waren 's zaterdags vrij laat aangekomen) belden we naar het kantoor. Er zou een monteur langs komen. Deze was er rond half 1. Het was een vriendelijke dame die de meeste klachten verhielp door de kalk uit de kranen te verwijderen en de boiler in te stellen. Ondertussen had ik zelf al de wastafelafvoer in de douche schoongemaakt (een dopje van de tandpasta en de grote prop haren en viezigheid hielden het water tegen). De dame bood aan het huis verder schoon te maken, maar dat zou ons bij elkaar een hele vakantiedag kosten. Dus dit hebben we vriendelijk afgeslagen.
Wat ons vooral erg tegen de borst stuit is de weinig invoelende en on-klantvriendelijke manier van klachtbehandeling. Men verwees naar de voorwaarden, waarin stond dat wij de Novasol de kans moeten geven de klacht af te handelen en dat wij dat door voor onze vakantie te kiezen daar geen gebruik van hadden gemaakt. Ik ben eens gaan googelen en kwam een groot aantal van deze 'schoonmaakperikelen' tegen. Novasol investeert hier dus veel te weinig in. De focus ligt op het verdienen en niet op het begrip richting klant. Ik zou een ieder willen adviseren om het internet goed af te speuren alvorens met Novasol in zee te gaan. Wij hebben in ieder geval voor het eerst en voor het laatst gebruik gemaakt van de diensten van Novasol. Een vakantiehuis van 4 sterren voor iets meer dan 1000 euro voor een week dient volgens ons bij aankomst schoon en zonder gebreken te zijn en niet te ogen als smoezelig en vies . Zowel in het huisje als in de bijgebouwtjes en de jacuzzi. Kortom: Denemarken is een prachtig, relaxt land, maar met Novasol zullen we daar NOOIT meer verblijven.

Besteld product
RB
Was deze beoordeling nuttig? 1 2

Peters op 27 Augustus 2017

Dat wordt dan lastig want Novasol is by far de grootste aanbieder voor Denemarken. Ik snap niet dat als er dan schoonmaak komt, dat je dat dan afwijst. Dan laat je de klacht toch niet oplossen. Ook geen reden tot klagen dus.

Reageer op deze review

Vele defecten in de piek van de vakanties

Beoordeling 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Slecht ontvangst bij aankomst. Veel defecten in huis en de tuin was overwoekerd met onkruid en doorn struiken. Ik heb een boze mail gestuurd naar Novasol. Geboekt bij Happyhome maar later doorgelinkt. Ben benieuwd naar reactie. Heel veel geld betaald wat het totaal niet waard was.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 2
Reageer op deze review

Rotvakantie gehad door leugens Novasol

Hele slechte ervaring gehad met een vakantiehuis in Asljunga, Zweden. Was ontzettend vuil, versleten en ouwe troep, klopte totaal niet met omschrijving. Klachten werden heen en weer geschoven tussen Novasol Nederland en Zweden. Onbeschoft antwoord van de eigenaar Per Eisele: ... enough now. Met deze man is niet te praten. Ik voel me opgelicht en ga stappen ondernemen.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 3

Peters op 07 Augustus 2017

Niet chique om de eigenaar met naam aan de digitale schandpaal te nagelen. Iedereen kan wel eens een mindere dag heb en sommige mensen klagen echt on alles.

Herman van der Blom op 01 Mei 2018

Meneer Peters ik hoop niet dat jij werkt bij Novasol. Ik was namelijk van plan te boeken alleen jou opmerking hier komt zeer onprofessioneel over. Ook die mindere dag mag in een review aangegeven worden. Aan Novasol om hiermee goed om te gaan. Als je bij de beste wilt horen, zoals "reisgraag" ons wilt doen geloven dan hoort daar ook een antwoord bij wat hiermee overeenkomt.

Reageer op deze review

Ga nooit met Novasol!

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Het gebodene komt totaal niet overeen met de beschrijving. Er is geen contactmogelijkheid met iemand die ergens voor verantwoordelijk is. Klacht werd weggewuifd.

MR
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

oplichters

Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

novasol wat een drama gehuurde huis voldeed absoluut aan geen geen van de voorwaarden en het aangebodene. En vervolgens geven ze aan dat ze dat niet wisten? Absolute laaielichters

H
Was deze beoordeling nuttig? 5 5
Reageer op deze review

Heel mooi!

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Heel mooi huisje in Denemarken gehuurd. Schoon en van alle gemakken voorzien. Een aanrader!

K
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Novasol niet nakomen faciliteiten

Beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
4.0
Prijs 
 
5.0

Afgelopen zomer hebben wij via Novasol een villa voor 15 personen Spanje Argentona gehuurd object EBN415. Op basis van de faciliteiten en kenmerken hadden wij onze keuze gemaakt. Waaronder 1 belangrijke dat er airconditioning aanwezig zou zijn. Echter bij aankomst bleek dat niet het geval. Tevens de afstand van lokatie naar strand wat volgens de brochure 5 minuten zou zijn maar in werkelijkheid ca 20 minuten ( met de auto).
Hierop hebben wij na terugkomst ons beklacht gedaan en inmiddels een antwoord ontvangen.
Triest dat Novasol zich wil afdoen met slechts €75,- tegoed.
En zelf hierin niet de verantwoording in neemt als aanbieder.

-------------------
Wij hebben de inhoud van uw e-mail besproken met onze medewerkers in Spanje en zij vinden het allereerst erg jammer dat u niet het verblijf heeft gehad dat u voor ogen had. Zij hebben uw opmerkingen voorgelegd bij de contactpersoon van het vakantiehuis en deze geeft aan dat bij dit huis momenteel 5 ligbedden ter beschikking zijn. Naar aanleiding van uw melding hebben wij daarom direct de informatie hieromtrent bij de huisbeschrijving op onze website aangepast. Natuurlijk vinden wij het wel vervelend dat u nu minder ligbedden ter beschikking had, maar helaas waren wij tijdens u verblijf niet op de hoogte van dit euvel. Wanneer u ons direct in kennis had gesteld van het gebrek, hadden wij er voor kunnen zorgen dat 3 extra ligbedden gebracht waren. Op die manier hadden wij u geboden wat u volgens de huisbeschrijving ook was beloofd.

Ten aanzien van het ontbreken van de airconditioning geeft de contactpersoon van het huis aan dat er bij de opname van dit vakantiehuis in ons aanbod nog sprake was van de aanleg van deze faciliteit. Om die reden is de airconditioning genoemd in de huisbeschrijving. De eigenaar van het vakantiehuis heeft in een later stadium echter besloten toch af te zien van de aanschaf van deze apparatuur, maar hij heeft ons hierover nimmer geïnformeerd. Pas na uw melding zijn wij nu in kennis van het feit dat de airconditioning ontbreekt en wij hebben dit dan ook onmiddellijk aangepast op onze website. Later dit jaar zal er volgens de huiseigenaar overigens alsnog airconditioning worden geplaatst, maar tot die tijd zal deze faciliteit uiteraard niet meer worden vernoemd in de huisbeschrijving. Op die manier worden toekomstige gasten correct geïnformeerd over dit vakantiehuis en wij danken u dan ook hartelijk voor uw feedback hieromtrent.
( Novasol, jullie zijn hier in gebreke gebleven en niet te hebben geleverd volgens de advertentie wat jullie nb zelf met dit antwoord aangeven. Dat Novasol als bemiddelaar niet geheel op de hoogte is van de correcte faciliteiten op locatie door slechte communicatie mag niet het probleem zijn/worden van de huurder.)

Ditzelfde geldt voor de onjuiste vermelding van de afstand naar het strand. Deze blijkt met de auto 13 minuten te bedragen en uiteraard zal ook hiervan een aanpassing worden doorgevoerd op onze website. Overigens is bij ´kaart en omgeving´ op de website wel duidelijk te zien dat het huis niet op een afstand van 5 minuten van het strand gelegen kan zijn.
(Novasol, schrijft u nu dit daadwerkelijk? We mogen toch aannemen als huurder zijnde dat deze informatie betrouwbaar is? )

Onze collega´s in Spanje vinden het nogmaals erg jammer dat zij ter plaatse niets van u vernomen hebben, ondanks dat de procedure van klachtenmelding wel in onze huurvoorwaarden bij artikel 11 uitvoerig beschreven staat. Om die reden kunnen zij u helaas geen vergoeding aanbieden. Omdat zij wel dankbaar zijn voor de door u versterkte informatie en hierdoor klachten in de toekomst kunnen voorkomen, bieden zij u een korting van 75 euro op een volgende boeking. Deze korting heeft een geldigheid van 1 jaar, is niet overdraagbaar aan derden en kan niet ingewisseld worden in combinatie met andere lopende acties. Wij hopen dat u hiervan gebruik wilt maken en wij danken u nogmaals voor de moeite die u heeft genomen ons achteraf alsnog te informeren over uw ervaring inzake het vakantiehuis.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 3
Reageer op deze review

Mooi aan zee

Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Heerlijk verblijf in appartement BVA205 gehad! Alles zag er precies zo uit als op de foto's en we hadden een mooi uitzicht op zee. Oostende zelf is trouwens ook echt erg leuk!

L
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Fantastisch!

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Zoals elk jaar weer een perfect verblijf gehuurd, waarbij het huis van dit jaar echt alles overtrof!

BH
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

Betrouwbaar!

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Wij huren nu al verschillende jaren een huis van Novasol en zijn erg tevreden over de prijs/waliteit en de service!

Ria

R
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Liznjan Kroatië

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Wij hebben een fijne vakantie in Liznjan gehad. het huis was erg mooi en verzorgd, de huiseigenaar erg vriendelijk en er was veel te beleven. Dankuwel Novasol

T
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Huis in Umbrië

Beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Het huis in Itallië was wat gedateerd en de weg ernaartoe was wat moeilijk te bereiken. Ondanks dat had het een prachtige grote tuin, erg mooi en afgelegen. We konden van het uitzicht op de groene heuvels geen genoeg krijgen.

GD
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

appartement aan de cote d'azur

Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Prijs/ kwaliteit is erg goed. Het appartement was prima, op een mooie locatie. Het enige dat ontbrak was een draadloze internetverbinding...

EE
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Gewoon goed

Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Alles was prima in orde! We hebben een fijne vakantie gehad!

B
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews