Sarenza reviews, beoordelingen en ervaringen

www.sarenza.nl
 
3.7 (29)
sarenza

29 Sarenza reviews

 
(2)
 
(3)
 
(2)
 
(6)
 
(17)
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Retour/ruilen

Service 
 
1.0

Retour pagina niet beschikbaar, contact gehad en gevraagd een retour E-Ticket naar mij e-mail opsturen zodat ik terug kan opsturen voor ruiling,( smoesjes niet mogelijk) je kan alles mail binnen ontvangen behalve een retour E-Ticket. Ik besteel hier nooit meer................

RT
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Gedragen schoenen geleverd gekregen

Beoordeling 
 
1.0

-Slecht bereikbaar
-Tweedehands schoenen geleverd gekregen
-Geen kwaliteit
-Niet klant vriendelijk
-Levering niet binnen 24 uur zoals aangegeven
-Retourneren te omslachtig

S
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Ze doen wat ze beloven!

Beoordeling 
 
9.8

Prima ervaring, doen wat ze beloven, raad iedereen aan hier te bestellen! Fijne communicatie over leveren d.m.v. track and trace en ook snel geleverd in goede verpakking.

J
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Bestel nooit bij deze online shop!

Beoordeling 
 
1.8

Waardeloze online shop. In augustus een paar Mephisto schoenen besteld. Bleek dat op de wreef de linkerschoen een cm kleiner meette dan op de rechterschoen. Gevolg:dove linkervoet. Foto's gemaakt, ettelijke keren gebeld. Uiteindelijk mocht ik ze retour sturen. Na twee weken mail dat ze binnen zijn gekomen. 29 september dat ze bij Kwaliteitsteam liggen ter beoordeling. Binnen twee dagen geld retour bij negatieve uitslag. 5 oktober gebeld. Ze liggen er nog ter beoordeling. Binnen twee weken reactie. 13 oktober gebeld. Zó druk, kan nog twee weken duren. En inmiddels nog geen teruggave van de aankoop gezien.
Ik blijf ze lastig vallen.... De ene na de andere smoes. Als t mij te lang gaat duren, schakel ik Consumentenbond in.
Dit was m'n eerste maar tegelijk m'n laatste aankoop bij deze zaak met een verschrikkelijke slechte service. Mijn advies: koop er niets!!

A
Was deze beoordeling nuttig? 5 2
Reageer op deze review

Tevreden

Beoordeling 
 
9.5

Bijzonder tevreden over mijn bestelling bij Sarenza. Zondag besteld en woensdag al om huis.

A
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Heel tevreden

Beoordeling 
 
8.7

Fijne webwinkel en makkelijk te bestellen!

F
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Klacht

Beoordeling 
 
1.0

Enorm ontevreden over de bestelling bij sarenza! Na een week nog niks ontvangen, terwijl er op de site staat vermeld dat de levering binnen 24 uur is. Als compensatie krijg je €5,- korting op de volgende bestelling. Ook nog geld willen verdienen ipv een goede oplossing te vinden! Als je naar de klantenservice belt wordt er gelijk gezegd dat alle medewerkers in gesprek zijn. De verbinding word hierna verbroken. Kortom.. Een waardeloos bedrijf. Ik bestel hier nooit weer.

MV
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

Goede prijs, langzame bezorging

Beoordeling 
 
7.3

Maandag middag schoenen besteld om iets over 14. Volgens de site voor 14 besteld, volgende dag geleverd. Je verwacht dan dat als het om iets over twee besteld wordt dat het er eigenlijk ook dinsdag, maar in ieder geval woensdag is. Het was er helaas pas vrijdag. Op zich prima, maar doe dan niet alsof het zo snel geleverd wordt en geef het ook aan in de bevestigingsmail.

De prijs van de schoenen is natuurlijk prima en je wordt wel op de hoogte gehouden van bestelling en verzending, erg prettig.

Iets doen aan verwachtingmanagement en dan zeker voor herhaling vatbaar om nogmaals te bestellen

N
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Wel ontvangen maar te laat. Slechte communicatie

Beoordeling 
 
6.5

Na drie werkdagen de schoenen ontvangen, terwijl 1 dag beloofd was. Geen enkel bericht hierover dat het later werd. Klantenservice telefonisch ontzettend moeilijk bereikbaar.
De levering klopte verder wel helemaal en de prjjs was prima dus uiteindelijk wel blij met mijn mooie leren All Stars, maar volgens mij is het een chaos bij Sarenza...

L
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Geen klachten

Beoordeling 
 
8.5

Pas nadat ik drie paar schoenen besteld had, las ik de reviews. Ik ging dus van het ergste uit: weken wachten, verkeerde schoenen, verkeerde maat, maat die kleiner uitvalt enz. Maar ik ben reuze tevreden. De levertijd hebben ze niet gehaald. Ik heb mijn schoenen twee dagen later op kunnen halen, maar de schoenen zelf zijn helemaal goed en passen perfect. Ik heb gewoon de maat besteld die ik altijd heb.

N
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Fake leveringstijden, steeds zelfde smoes !

Beoordeling 
 
4.0

Elke keer hetzelfde excuus. Er wordt reclame gemaakt van levering binnen de 24u. Bij bestelling op de site krijg je al een melding dat het druk is in hun magazijnen en later krijg je de standaard e-mail dat de bestelling vertraging heeft opgelopen en dat je binnen de 24u op de hoogte gehouden zal worden over de al dan niet vorderingen van je bestelling. Oh ja en er wordt expliciet bij vermeld dat je je bestelling niet meer kan afzeggen wegen reeds in behandeling.
Dit is de tweede keer dat ik hetzelfde probleem ervaar met Sarenza en dezelfde standaard mail aangaande vertraging van levering krijg. Uiteindelijk duurt het vaak meer dan een week alvorens je je bestelling krijgt. Ik raad deze site zeker niet aan. Omoda, Zalando ed leveren wel binnen beloofde tijd.

VV
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Niet tevreden over levering!

Beoordeling 
 
2.8

Dinsdag schoenen besteld, onmiddellijk betaald en dan op vrijdag krijg je te horen dat de schoenen nog moeten opgehaald worden. Dan bel je naar Sarenza en dan krijg je een bandje te horen dat ze de beste, de grootste enz.. zijn! amai absolut niet, is geen reclame... Heb deze schoenen op vrijdag nodig, ik ben gekwest aan mijn teen en heb grotere schoenen besteld. Heb een lief mailtje gestuurd naar de helpdesk of ze zeker kunnen maken dat die schoenen op vrijdag geleverd worden... Wat gebeurd er dan, ze wachten nog wat langer.. Dit kan niet zijn, Sarenza zou beter stoppen met hun reclame van 24u. Ook al sturen ze een mailtje dat het misschien 72 u kan duren, maar daar zijn de klanten niks mee! Ben een zeeeeeeeeeeer ontevreden klant!

SD
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Makkelijk besteld, daarna beginnen de zorgen..

Beoordeling 
 
4.0

Bestellen gaat heel gemakkelijk. Al het budget van Sarenza gaat overduidelijk naar de marketing en naar het onderhoud van de site. Eens besteld krijg je direct een mail over de vertragingen, paar dagen later nog 1. Heb het pakketje pas 4 dagen na bestelling gekregen (24 uur levering is dus fake) , weliswaar moest ik daarvoor aandringen bij de klantendienst. Logistiek is Sarenza een ramp, de schoenendoos was helemaal kapot, de grote doos voor vervoer was gescheurd. Bestel gewoon bij Zalando, bespaart je heel wat kopzorgen.

O
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Sarenza is gewoon ok!

Beoordeling 
 
6.7

Ik heb eigenlijk helemaal geen klachten! Drie paar schoenen besteld. Deze zijn netjes geleverd na twee tot drie werkdagen. 1 paar terug gestuurd en binnen een dag het bericht dat het geld overgemaakt is. Prima toch?? Ik zal zeker nog wel eens bij Sarenza bestellen

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review

Koop niet meer dan 1 paar. De rest komt niet en bewijs het maar.

Beoordeling 
 
4.5

Ik had 2 paar schoenen besteld, ik kreeg er slechts 1. Ik moest een handgeschreven waarheidsverklaring opsturen en een kopie van mijn identiteitsbewijs om te bewijzen dat dit daadwerkelijk zo was. Ik vond dit niet echt prettig, vooral mbt het identiteitsbewijs, terwijl ze zo aan het gewicht van het pakketje hadden kunnen zien of 1 of 2 paar was opgestuurd. Ik kreeg trouwens het geld op mijn rekening gestort terwijl ik meerdere keren had verzocht om de schoenen alsnog op te sturen. Maar hier werd geen antwoord op gegeven. Nee, ik zou niet snel nog een keer bij Sarenza kopen.

L
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Sarenza, grote oplichter!

Beoordeling 
 
1.0

Pas op het zijn oplichters! U betaald, maar ontvangt niets! Ik begrijp niet dat deze fake-webshop nog online is en hun gang kunnen gaan.

N
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

zeer slecht

betellen en betalen gaat zeer makkelijk, leveren helaas minder.
contact via mail zeer slecht, absoluut geen reactie.

koop hier niet!!!!!

G
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Blijf weg bij deze oplichters!

Beoordeling 
 
3.3

Bestellen ging helaas gemakkelijk.
Leveren van bestellingen doen zij niet aan, ik heb nooit iets ontvangen.
 
Antwoorden op eMail doen zij ook niet aan.
Wel bombarderen ze je met kortingscodes en dergelijke om je meer te laten bestellen (bestellen = betalen = geld kwijt = niets geleverd krijgen)
Kortom je kan je geld beter als toiletpapier gebruiken en dan door het toilet spoelen, dan doe je meer met je geld dan Sarenza.....de oplichters.

E
Was deze beoordeling nuttig? 8 0
Reageer op deze review

Lang wachten

Beoordeling 
 
1.5

weken geleden schoenen besteld en nog niet verzonden. Servicedesk is niet bereikbaar en al mailtjes gestuurd en krijg geen gehoor. Benieuwd of ik ze nog krijg. Hard hoofd in helaas. Ga hier NOOIT meer bestellen. wat een slechte zaak. Afwachten maar........ Of weet iemand hoe ik dit kan aanpakken? op mails en telefoon wordt niet gereageerd. Adres kan ik niet vinden, behalve in Frankrijk

B
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

vuilnisbak

Beoordeling 
 
2.8

Stecher teenslippers besteld niet echt goedkoop. Binnen 2 weken niet meer op te lopen vanwege een sterk uitgerekte band.
Gebeld: hopeloos, tijden voor nop in de wacht. Gemaild nu al 4 keer sinds 7 mei: stilte na alleen een ontvangstbevestiging.
Natuurlijk koop ik er nooit meer. Ik zou het een ieder ontraden.

A
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Sarenza informatie

Sarenza heeft al > 5.000.000 paar schoenen verkocht in Europa! Sarenza is de Nr 1 online schoenenwebshop in Frankrijk. Momenteel timmert Sarenza keihard aan de weg om in Nederland ook de grootste online speler te worden.

Naast Schoenen verkoopt Sarenza.nl ook tassen en laarzen online. Het assortiment bestaat uit ruim 500 schoenen merken en Sarenza heeft in haar magazijn meer dan 400.000 paar schoenen direct op voorraad.

Foto's

Sarenza

Gratis bezorging bij Sarenza

Naast gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 25,- biedt Sarenza de volgende voordelen:

  • Retour is gratis (bij DPD Parcelshop)
  • 100 dagen bedenktijd om je artikel gratis te retourneren
  • Persoonlijk maatadvies
  • Bezorging binnen 24 uur

 

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Bonprix reviews
 
3.2 (223)
C en A
C&A
 
4.2 (116)
Spartoo
 
5.0 (33)
OTTO
 
2.6 (80)
Mango shop
 
3.5 (81)