Shoeby
0   1  

www.shoeby.nl
 
4.4 (20)
Shoeby

Shoeby is een alsmaar bekender wordende kleding webshop. Shoeby biedt in Nederland hippe, betaalbare en leuke kleding aan tegen lage prijzen. Shoeby verkoopt dameskleding, herenkleding en kinderkledij in haar webshop Shoeby.nl.

Kies Shoeby want:

• Thuiswinkel.org lid
• Bestelling worden door Shoeby thuisbezorgd of kunnen gratis worden afgehaald in een van de 200 winkels.
• Retourneren is gratis en kan bij alle Shoeby winkels of per post.
• Snel wisselende nieuwe kleding

U koopt wel eens wat bij Shoeby.nl? Ging dat goed? Deel uw Shoeby beoordeling online.

20 beoordelingen over Shoeby

9-10 punten
 
(3)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(2)
3-5 punten
 
(8)
1-3 punten
 
(7)
Beoordeling 
 
4.4
Bestellen 
 
4.3
Levering 
 
3.6
Service 
 
3.5
Prijs 
 
6.1
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Iris
Beoordeling 
 
4.5

Geld niet retour en houden je aan het lijntje

Een broek besteld online en geretourneerd via de winkel. Ik krijg daar nooit een bewijs want dat vinden ze te veel moeite of onnodig ook daar is het personeel vreselijk. Nu blijken ze door een zogenaamde storing die daar al jaren is mijn retour niet goed hebben verwerkt. en krijg ik mijn geld niet terug althans al mijn belletjes worden 'intern doorgezet'. De klantenservice gaat daar niet over wordt er gezegd, waar zit die klantenservice dan wel voor? Per mail en telefonisch dus geen reacties. Zeer frustrerende webshop, meerdere problemen mee gehad.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Diana
Beoordeling 
 
4.8

Mooi geen korting

Ik heb anderhalve week geleden een bestelling geplaatst bij Shoeby online. Had de de nieuwsbrief gekregen met een kortingsvoucher voor van € 7,50 dus dacht nou dat is mooi meegenomen. Tijdens het afrekenen pakte de kortingscode niet dus na chat met de klantenservice werd mij toegezegd dat dit alsnog met mij verrekend zou worden. Ik zou dan replyen op mijn orderbevestiging en hieraan refereren ( screen shot vd chat toch ook maar bijgevoegd) ook nu werd mij per mail beloofd dat het op mijn rekening gestort zou worden. Maar helaas tot op heden niets mogen ontvangen. Nog drie mails gestuurd maar er wordt nu helemaal niet gereageerd op mijn mails... Misschien zijn ze op vakantie? Hallo Shoeby!!?? Is daar iemand??


Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Elfried
Beoordeling 
 
6.3

Te hoge bijkomende kosten

Door artikelen te behouden en te retourneren, moest ik 9 euro verzend- en retourkosten betalen. In hun voorwaarden staat dat je altijd de verzendkosten terugkrijgt, onder aftrek van retourkosten. Dat is dus niet zo!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Mieke
Beoordeling 
 
1.0

Waardeloze service

Mijn hele bestelling is niet leverbaar. Vreemde gang van zaken voor zon grote bedrijf. Het wordt je medegedeeld alsof het niets is. Totaal geen service. Heel onaardig personeel.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Daisy

Betaalt, niets ontvangen!!!

21/11 twee bestellingen gedaan, verscheidene mails gestuurd zonder reactie, geen kleding ontvangen, kortom schandalig! Gaat om bedrag van maar liefst 240 euro!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

JO
Beoordeling 
 
1.7

SLECHT

Al 2 dagen bezig om iets te bestellen, lukt niet(vorige week nog wel) Live chat vanmorgen, na 3 kwartier nog geen reactie. Via de mail krijg ik nu te horen dat de site nieuw is en dat ik geduld moet hebben. Nou leuke reactie, inmiddels 1 artikel al uitverkocht na die 2 dagen in mijn mandje en dat het niet lukt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Marjon
Beoordeling 
 
10.0

Geweldige service

Ik was een ceintuur verloren behorend bij een jas. Zonder erom te vragen boden ze aan om een nieuwe te versturen. Gratis. Geweldige service!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Diana

Geen geld terug bij te laat retour

Heb bij shoeby in Diemen een broek geretourneerd die ik door de vakantie 2 weken te laat heb teruggebracht. Met bon en alle kaartjes eraan. Helaas zei de verkoopster u krijgt niet uw geld terug maar zoek maar iets anders uit. Nou ben ik een zeer goede klant die hier regelmatig flinke bedragen spendeert. Ik wilde eigenlijk mijn geld terug of een tegoedbon, nu moest ik maar net wat zien te vinden en tijd had ik er eigenlijk ook niet voor. Uiteindelijk ga je dan toch de winkel uit met meer dan het tegoed want daar zat je of net onder of boven. Maar wat ik nog het ergste vond is dat die verkoopster dan zegt had dan even gebeld (uit het buitenland?) want dan had ik het blijkbaar wel te laat mogen terugbellen ??? Wat een slechte service niet echt enthousiast om weer naar deze zaak terug te gaan! bij h&m en veel meer winkels is het 30 dagen!

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
bisde
Beoordeling 
 
2.0

SLECHT

Weken lang word ik al geteisterd met aanmaningen van Shoeby.
Terwijl ik netjes de gehele bestelling terug verzonden heb.
Ik word er helemaal gek van, de kosten van de aanmaningen lopen maar op!
Al meerdere malen proberen contact met ze op te nemen maar zonder resultaat, voor mij nooit meer een bestelling bij Shoeby's!!!
Tevens verwachten ze ook nog dat je de bestelling gewoon gaat betalen, in en in trieste organisatie!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
inge
Beoordeling 
 
3.5

slechte klantenservice en receptioniste van hoofdkantoor shoeby

Kleren besteld via internet van de shoeby. 1week later nog niks binnengekregen. Gebeld, krijg ik zn domme receptioniste aan de lijn. Ik mijn klacht aan haar vertelt krijg ik als antw. Ik verbindt u door. Kreeg ze niemand te pakken van de webshop. Zet u in de wacht. 15min later, ik krijg echt niemand te pakken. Ging zij voor mij in het systeem kijken. Als ze dat nu eerder had gedaan. Echt waardeloos en heb de factuur al wel binnengekregen. Echt waardeloos!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Michelle op 02 December 2015

Zelfde verhaal hier ook. Tijdje terug wat in de winkel van Shoeby gekocht (Maarssen) liep binnen en er werd me niet eens gedag gezegd. Heb er om precies te zijn 25 minuten gelopen en er kwam maar niemand naar me toe lopen heb mezelf vanaf die dag gezworen om nooit meer geen enkele Shoeby binnen te lopen of om er uberhaud geld aan uit te geven. Liep er een huppelkutje naar me toe op het moment dat ik de deur uit liep, moet ik je helpen! Echt waar donder op mens en ga terug naar dat hokje waar je uit kwam!

mies op 05 April 2018

aan je taalgebruik te lezen heb jij het over een huppelkutje terwijl jij gewoon een kamphoer bent!

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
Shoeby
Productgroepen
schoenen
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
Ideal
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.