Tuinhuis winkel reviews & ervaringen

www.tuin-huis-winkel.nl
 
3.0 (2)
Tuinhuis Winkel reviews

2 Tuinhuis winkel reviews

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(1)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(1)
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Sauna

Beoordeling 
 
1.5

Ik ben behoorlijk teleurgesteld over de ervaring.

Ik kocht de sauna die bij de saunakachel werd geleverd en ik bestelde extra verlichting en zelfs de gereedschapsset. Omdat ik geloofde dat dit het beste was, had ik alles wat ik nodig had voor een kwaliteitssauna.

- De sauna en de gereedschapskist brachten niet al het benodigde materiaal mee. Ik miste spijkers, houtlijm, een mes en ander gereedschap.
- De houten saunabasis heeft geen enkele behandeling ondergaan. Ook al betaalde ik toen extra voor speciaal behandeld hout.
- De saunakachel werd incompleet geleverd. Er ontbreekt de controller die in de installatiehandleiding staat vermeld. En die is nodig voor het aansluiten van de extra lampen die ik in het pakket heb gekocht. Bovendien zijn de met de saunakachel meegeleverde kabels onjuist en kunnen ze gevaar opleveren. Voor een verwarming van 6 kW is een kabel van 4 mm nodig. Degene die het heeft ontvangen, is niet alleen kort, maar ook 2,5 mm.
- Ten slotte worden de instructies alleen op papier en in het Duits gedrukt. Ik woon in Nederland en spreek geen Duits. Ik kon Google Transalte niet gebruiken omdat de enige instructies waren afgedrukt. Dat was onnodig ongemakkelijk.

Ik heb uw klantenservice gebeld met de mededeling dat ik extra gereedschap moest aanschaffen, maar het lukte niet om de verwarmingsregelaar aan te schaffen. Ze vroegen mij om foto's te maken van de kachel. Ik heb meteen een mail gestuurd met de foto's. En ruim een maand later kreeg ik nog geen antwoord.

In het antwoord van de klantenservice staat alleen dat u veel leveringen heeft samengesteld en dat het u spijt dat ik veel stukken heb gemist. En biedt mij aan om mij lijm en elk ander ontbrekend stuk afzonderlijk te verkopen. Ik zou verwachten dat ik zou ontvangen wat de instructies specificeren bij aankoop van niet alleen de sauna maar ook de gereedschapsset. Hetzelfde gebeurt met de saunakachelcontroller. Uit de instructies die ik bij de kachel heb ontvangen en wat ik alleen heb gevonden, blijkt duidelijk dat dit model een externe controller bevat. Zelfs de verwarmingsinstructies die u mij gaf, bevatten een foto van de controller op de voorpagina. Het is dus onaanvaardbaar om te beweren dat u de controller niet samen met de verwarming levert en dat ik deze afzonderlijk moet aanschaffen.

Ik ben erg teleurgesteld dat ik het bedrag dat ik voor deze sauna heb betaald, heb uitgegeven. Door de extra houtbehandeling, gereedschappen en verlichting te kopen, had ik een kwaliteitssauna en in plaats daarvan ontving ik een incomplete sauna. En u toont geen enkele verantwoordelijkheid voor de lage kwaliteit van uw levering en service.

Ik zal ervoor zorgen dat ik mijn recensie achterlaat aan iedereen die mij vraagt naar mijn ervaring met u.
Zeer teleurgesteld over uw bedrijf

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Tuin-huis-winkel.nl

Beoordeling 
 
8.0

Tuin Huis Winkel is een overzichtelijke webwinkel met een zeer ruim assortiment (meer dan 2000 tuinhuizen, tuinschuren, tuinkassen, etc.). Het Duitse bedrijf bestaat sinds 2002 en is marktleider in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De webwinkel en het bedrijf komen betrouwbaar over.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Wij zijn benieuwd naar jouw Tuinhuis winkel ervaring

Een tuinhuis online bestellen en gratis thuis laten bezorgen? Dat is mogelijk bij Tuin-Huis-Winkel.nl. Tuinhuis Winkel is een onderdeel van het Duitse bedrijf GartenHaus, Europa's grootste fabrikant van tuinhuisjes, saunas, terrassen, carports en garages. Tuin-huis-winkel.nl heeft een enorm assortiment aan "bouwpakketten" voor tuinhuizen die veelal binnen twee weken gratis worden bezorgd. Gartenhaus geeft 5 jaar fabrieksgarantie op haar leveringen.  

Wat is uw ervaring met Tuinhuis winkel? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Tuinhuis winkel hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Tuinhuis winkel reviews lezen.

Telefoonnummer: 030 202 5006

Algemene informatie

Keurmerken
Trusted Shops
Verzendkosten
gratis verzending vanaf € 500,-
Productgroepen
 • Vakantiewoningen
 • tuinhuisjes
 • Garages
 • tuinhuizen
 • sauna's
 • carports
 • terrasoverkappingen
 • schuren
 • tuinschuren
Merken
Gartenhaus
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
 • Ideal
 • credit card
 • Paypal
 • vooruitbetaling
 • op factuur