Ulla Popken
0   1  

www.ullapopken.nl
 
3.4 (23)
Ulla Popken

Ulla Popken is de online webshop voor mode in grote maten. Heeft u een maatje meer? Ulla Popken kleding is de grote maten mode webshop. Ulla Popken biedt u de beste kwaliteit met een comfortabele pasvorm in de grote maten kleding. Van sportieve kleding tot elegant, van comfortabele tot bijzonder vrouwelijke mode wordt alles scherp geprijst aangeboden in de onlinne webshop van UllaPopken. Kleding en Mode vanaf maat 42 groeit nog steeds en het assortiment kleding maat 42 en groter van Ulla Popken wordt dan ook steeds verder uitgebreid. Ulla Popken daar slaagt u altijd!

23 beoordelingen over Ulla Popken

 
(2)
 
(2)
 
(2)
 
(6)
 
(12)
Beoordeling 
 
3.4
 
3.5
 
3.6
 
2.3
 
4.2
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
JK
Beoordeling 
 
1.0

Belazerd

Bij Ulla Popken stond op 1 maart een Mony broek voor € 49,99 op de website. Tevens werd hierop een winterkorting aangeboden van 30%. Toen ik de broek wilde bestellen, werd de prijs € 69,- in alle maten. Na een emailwisseling kreeg is als antwoord: "u kunt de mony voor € 49,99 bestellen".
Ik mailde terug: "De korting van 30% was alleen gisteren geldig, dat maakte de prijs interessant".
Ulla Popken: "ja daar heeft u gelijk in. Als u de bestelling bij mij plaatst via de mail kan ik u die prijs nog geven".
Vervolgens ontving ik de broek maar moest wel € 49,99 betalen en niet de beloofde € 49,99 - 30%. Na dit gemaild te hebben, bleven ze vasthouden aan de prijs van € 49,99. Kortom, ze belazeren de boel.
Even helemaal de buik vol van Ulla Popken. Bij hun is de klant geen Koning.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Theresia
Beoordeling 
 
4.0

onterechte aanmaning, en geen excuses

4 kledingstukken besteld en betaald vooraf. echter 2 worden niet geleverd. ik mail ze wanneer ik deze ontvang. en krijg ze alsnog na een dag of 10. Vreemd maar okay.
Echter een maand later krijg ik een aanmaning. of ik even aanmaningskosten en de kledingstukken wil betalen. Maar was toch betaald vooraf?
Ulla Popken heeft eerste bestelling gecanceld, zonder een woord, en voor de tweede bestelling moet ik meer betalen..
vele malen gemaild, maar excuses, ho maar. ik mag nog steeds een hoger bedrag betalen. niet gedaan. terugbetaling teruggestort.
dat is eens maar nooit meer. wat een vreselijke club.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
a. van der boor

wijzigen van adres

Ik had wat besteld. Maar ik kon op mijn account mijn adres niet wijzigen in mijn nieuwe adres. Ook een alternatief bezorgadrs opgeven bv. mijn nieuwe adres lukt niet. De klantenservice direct gebeld die zou mijn adres wijzigen. Natuurlijk logde ik weer in. Het adres was niet gewijzigd door de klantenservice ondanks hun belofte. Dan maar gemaild. U kunt het adres zelf wijzigen in uw account. Dat lukt niet dat had ik ook in de mail gezet want daar had ik over gebeld. Ze lezen de inhoud van de mails niet eens. Straks komt de bestelling op het verkeerde adres.... en dan??

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Karin
Beoordeling 
 
3.3

Slechte service

Slechte ervaring na telefonisch kontakt werd verder afgehandeld per email klant onvriendelijk bedrijf

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
jo
Beoordeling 
 
5.5

na aankoop slecht gevoel

Door het sluiten van het filiaal in Hilversum, moeten we naar Zwolle, waar we altijd goed werden geholpen. Zo ook op 21 nov 2017. Na goed geholpen te zijn door een medewerkster ging mijn positieve aankoopgevoel bij het afrekenen ( toen de bazin erbij kwam) helemaal naar 0. Voor 450 euro gekocht. geen leuk kadootje. Geen broekenbonkorting : ong. 18 punten op verschillende kaartjes. waarop ze opmerkte: sommige klanten bedenken hun eigen regels. Toch nog een kado : het plastic tasje ( hoe moet je 7 artikelen meenemen ) Uiteinelijk met een rot gevoel de winkel uit.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

jwhm

SLECHTE KLANTVRIENDELIJKHEID

Heb geen producten besteld maar ben bij een filiaal in deventer geweest waar ik een aantal kledingstukken had uitgezocht om te passen,helaas wide ik graag voor het passen naar het toilet maar tot mijn stomme verbazing zegt een van de verkopers dat er geen gebruik mag worden gemaakt door klanten aan hun toilet.
Hoe klantvriendelijk is dit.
Uiteraard ben ik ook direkt de winkel uitgegaan, en dus niets gekocht.
In deze tijd van online bestellen schijnen bij jullie de klanten die wel de moeite nemen om persoonlijk te komen passen niet van belang te zijn.
Heb ook direct klantenservice ingeseind maar ook daar wordt geen gehoor aan gegeven.
Wat een slechte benadering van een dood simpel vraagje.
UITERMATE SLECHTE WINKEL

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Dylan
Beoordeling 
 
10.0

Goeie service

Ik ben een jongen. En heb een paar weken geleden mijn eerste panty gekocht bij de Ulla popkin winkel in Amersfoort. Het was super spannend voor me de winkel had verder geen andere klanten ze hebben me uitstekend geholpen. Namen de tijd. Gaven me advies ben hartstikke blij. Ik ga daarom mijn volgende panty's ook bij Ulla popkin kopen

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Nelleke
Beoordeling 
 
8.0

Dubieuze herkomst product

Qua service en administratie online heb ik niets aan te merken. Die is altijd prima. Maar ik merk wel dat het land van fabriekage steeds dubieuzer wordt. De 2 katoenen shirts die ik laatst besteld heb, zijn goed van kwaliteit en pasvorm. Maar zijn 'made in Bangladesh!'. Waar zich de slechtste ateliers voor werknemers bevinden. Instortende fabrieken, mensonterende werkomstandigheden, etcetera. Voor mij wel een reden om Ulla Popken voorlopig links te laten liggen.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 

EH Samsom op 25 September 2017

Ik heb qua service wél het één en ander aan te merken op Ulla Popken, nl dat de kwaliteit van kleding steeds vaker te wensen over laat en dat bij verhaal je niet al te aardig behandeld wordt. Maar ook mij vilel het op dat de kleding uit Bangladesh komt en dan ben ik heel benieuwd hoe de omstandigheden zijn waar in die kleding wordt gemaakt!

Reageer op deze review
Estrid de Wit
Beoordeling 
 
1.5

Slechte service en bestelling niet leverbaar

In eerste instantie kon ik de jurk uit het blad van Ulla Popken niet vinden, contact opgenomen met de klantenservice, korte onvriendelijke reactie: hij is alleen nog leverbaar in zwart en wit met artikelnummer. Dit hadden echter een ander model. Zelf verder gezocht op de site en heb de jurk toch nog gevonden, en leverbaar. Op 14 juni de jurk besteld en vandaag, 22 juni, bericht gekregen dat de jurk op dit moment niet leverbaar is en misschien wel nooit. Daarop heb ik mijn bestelling geannuleerd (het is niet de eerste keer dat een bestelling op deze wijze verloopt) en gevraagd mijn gegevens uit het bestand te halen. Opnieuw een zakelijke reactie dat dit gebeurd is. Klantbehoud staat niet erg hoog in het vaandel bij Ulla Popken. Jammer. De kleding werd nu net wat moderner en minder oubollig als voorheen. Het lijkt er echter op dat men geen of slechts een kleine voorraad heeft en zelf pas gaat bestellen als er belangstelling voor een kledingstuk is.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Ellen
Beoordeling 
 
3.0

Klantenservice, hoezo service? Stug en star!

Al weken heen en weer aan het mailen over een bestelling die ik wegens omstandigheden niet in 1 keer kon betalen. "Je zoekt maar een oplossing of stuurt alles terug". Ik stuur twee items terug. De derde hield ik, want al gedragen. Ondertussen blijven de aanmaningen komen. Gek word ik er van. Soort van pressie. Artikelen die ik dus geretourneerd heb zijn weer onvindbaar bij Ulla, hup aanmaning of ik het hele bedrag wil betalen. Echt te erg. Gevraagd mij van alle mailinglijsten te halen en geen brochures meer te sturen. Schijnt ook nogal moeilijk te zijn. Nog nooit meegemaakt

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
Ulla Popken
Productgroepen
kleding
Levertijd
onbekend
Verzendkosten
-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
Ideal
Telefoonnummer
-

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.