Van den Assem reviews, beoordelingen en ervaringen

www.assem.nl
 
4.1 (9)
Van den Assem

9 Van den Assem reviews

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(6)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(3)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Gelderlandplein

Beoordeling 
 
6.0

Amsterdam, Gelderlandplein is echt een mooie winkel ! Er zijn weinig schoenenwinkels in Amsterdam met zoveel keuze. Maar wat een onaardig personeel. Ik snap dit helemaal niet. Zorg voor vriendelijk personeel dat is prettiger voor de klanten en voor het personeel zelf. Die zullen ook een veel leukere dag hebben wanneer ze zich vriendelijker gaan gedragen. Omzettechnisch ook veel slimmer lijkt mij.

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Boze mevrouw met donker haar zeer onbeschoft.

Ik heb een vervelende belevenis ervaren in de winkel van het gelderlandplein een werknemer met kort zwart haar heeft mij zeer minachting onvriendelijke geholpen. Zij kan beter een andere baan gaan zoeken zij heeft het daar blijkbaar niet naar haar zin in de zeer mooie winkel van het gelderland plein. Voor de rest super mooie winkel, rest van het personeel zeer vriendelijk en bieden mij altijd de beste service!

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Verzendkosten

Beoordeling 
 
5.5

Bestelling gedaan van 2 paar laarsjes. Bij het afrekenen/definitieve bestellen stond aan verzendkosten een bedrag van € 6,95 (wie vraagt dit tegenwoordig nog). Na 2 dagen ontvang ik de factuur per mail staat er een bedrag vermeld van € 8,90 aan verzendkosten? Daarbij blijkt dat maar 1 paar geleverd kan worden. Uiteraard betaal ik maar € 6,95 en heb ik een klacht ingediend, ben benieuwd hoe ze hier mee omgaan?

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

aanmaning ondanks op tijd betalen

Beoordeling 
 
6.3

Nooit problemen gehad. Nu wel ter waarschuwing. Rekening keurig betaald via internetbankieren. Toch alsmaar aanmaningen. Na 9 dagen van den Assem gemaild. Het zou langs elkaar heen zijn gegaan. Toch vreemd na 9 dagen. Later weer aanmaning plus kosten extra. Ik allerlei bewijsjes gestuurd van betaling. Maar van den Assem kan niets voor mij doen. Ik moet zelf maar het boekhoudbureau bellen en alles uitleggen voor de 3e keer. Ik vind dat niet zoals het hoort en een slechte service. Graag oplossing.

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Niet nakomen van afspraken: loyaliteit???

Beoordeling 
 
1.0

Ik wilde een grote bestelling doen (ca €900) en heb de klantenservice gebeld of er nog actiecodes/korting van toepassing was. Antwoord: installeer de app dan ontvangt u bij eerste bestelling 10% korting. De app betreft een loyaliteitsprogramma.

Na installeren app: €10 korting... medewerker teruggebeld: deze deed navraag en dacht toch echt dat het 10% moest zijn. Mocht hierover niet beslissen en ik zou volgende dag teruggebeld worden.
Zelf maar om 16:00u gebeld, anders nog een dag vertraging. Antwoord: na overleg op één artikel 10% korting...

Ik heb aangegeven dat dit niet fraai is, maar loyaliteit en betrouwbaarheid is niet aan de orde. Voor mij nooit meer van Assem!

P
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Slecht geholpen (sago)

Beoordeling 
 
2.3

Na 3 keer slecht geholpen (niet geholpen) en afgeblaft te worden in van Assem Rotterdam zijn wij klaar met van Assem.
Enkele simpele vragen over maten van de schoenen of wie ons dan eventueel kan helpen kregen we te horen dat we maar goed moesten kijken, onbeschoft en chagerijnig personeel.
De merken die van Assem verkoopt zijn wel bij meer winkels te krijgen, dan gaan we ons geld daar maar uit geven.

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Service 
 
5.0

Sandaaltjes voor mijn kleindochter gekocht van 74 euro in de winkel. Aangezien er kleine steentjes op zitten gevraagd of deze er snel van gaan. Antwoord; nee deze zitten er goed op. 4x gedragen, steentjes eraf. Service nummer vd Assem gebeld, opsturen naar antwoordnummer. Na 2 weken zelf maar eens gebeld. Waren naar de winkel terug gestuurd. Winkel gebeld, weer verhaal gedaan. Gevraagd waarom ik niet op de hoogte ben gehouden. Snibbig antwoord; Kreeg ze gisteren pas binnen ( jaja), en ik begin pas om 12 uur. En aan de kassa is u verteld dat er geen garantie op steentjes etc zit. Ik zeg sorry, nee hoor. Geen discussie met deze mevrouw aangegaan. Uit coulance kan ik andere schoenen uitzoeken. Maar kleindochter wilde juist deze! Koop al jaren onze schoenen bij vd Assem, en niet van de misselijke bedragen die wij daar uitgeven. Maar ze krijgen het steeds hoger in hun bol daar. Ga dus niet meer daar naar toe, ben er nu echt klaar mee. Kapsones hoeven ze niet te hebben, want ze werken maar gewoon in een winkel! Iedereen is nodig in de maatschappij, maar de manier waarop sommige daar kunnen kijken naar je .....

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.8

laarzen besteld en direct betaald per ideal wel orderbevestiging gekregen daar bleef het dan ook bij vevolgens 4 dagen niets gehoord waarna ik 2 x een e-mail gestuurd heb waar in eerste instantie niet op gereageerd werd,vervolgens tot 2 x toe gebeld met de webshop waar ze beloofde de spullen op woensdag te verzenden en uiterlijk donderdag zouden ariveren,dit niet nagekomen weer gebeld zeggen het nu op vrijdag te gaan verzenden we wachten het af vind het niet zo erg als het meer dan een week duurt voor iets geleverd wordt maar communiceer dit naar de klant!! slechte zaak eerste en gelijk laatse keer besteld hier!!!

VK
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
5.0

Mooie winkel, mooie laarzen maar verkoopmedewerksters die het een beetje te hoog in de bok hebben.
Heel zonde, ik ga de winkel binnen en ben bereid voor 200,- nieuwe laarzen te kopen maar wanneer ik vraag of er van de schoenen die ik wil passen een maat 40 aanwezig is, krijg ik al een chagrijnige blik.
Vervolgens een snerk over het passen met mijn gewone sokken ( welke ik immers draag midden in de winter ) Uiteindelijk m'n laarzen op internet, omoda, besteld, geen gedoe met arrogante verkoopmedewerksters!

K
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.0

Laatst laarszen besteld op Assem.nl. Bestellen bij van den Assem is eenvoudig. Levering was na twee dagen. Prijs is ongeveer hetzelfde als bij winkels hier in de stad. Met de service van Assem.nl heb ik geen ervaring. De laarzen zitten goed en lijken van goede kwaliteit dus ik hoop ze ook niet nodig te hebben.

L
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Van den Assem informatie

Van Den Assem Online. In de webshop Vandenassem.nl vindt je meer dan 130 topmerken welke direct online te bestellen zijn.

Indien je online schoenen of laarzen gaat kopen is een bezoekje aan Vandenassem online zeker de moeite waard. Van den Assem schoenen heeft naast de online webshop ook echte filialen. Bestellen gaat eenvoudig en uw bestelling is binnen 1-3 werkdagen in huis.

Vrij uniek in de online schoenen markt is dat Vandenassem.nl gratis verzending en retour service aanbiedt!

Algemene informatie

Telefoonnummer
-
Verzendkosten
-
Levertijd
onbekend
Productgroepen
schoenen
Merken
Van den Assem
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
Ideal

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Bonprix reviews
 
3.2 (223)
C en A
C&A
 
4.2 (116)
Spartoo
 
5.0 (33)
OTTO
 
2.6 (80)
Mango shop
 
3.5 (81)