Velgen.eu reviews, beoordelingen en ervaringen

www.velgen.eu
 
7.2 (25)
velgen.eu

25 Velgen.eu reviews

 
(5)
 
(10)
 
(5)
 
(5)
1-3 punten
 
(0)
Bezoek website
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

NIET KOPEN, AMATEURS ,PROBLEMEN, OPLICHTING , SLECHTE COMMUNICATIE

Wat een ellende....
Ik had ook enkele negatieve reacties gelezen voordat ik velgen en winterbanden bestelde, maar gezien de lage prijs toch een poging tot aankoop gedaan.....met stress, leugens, wachten, en kopzorgen tot gevolg.
Om een lang verhaal kort te maken......na betaling van de wielen geen reactie, problemen op hun bank, niet telefonisch te bereiken vanuit Belgie, via hun stickersysteem niets dan Leugens, beloftes die ze niet nakomen, enz
KOOP HIER NIET is mijn advies......ik wacht nu op een terugbetaling....na al de ellende die ik had bleken de banden niet leverbaar etc etc etc. Een webshop onwaardig.



VR
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Geen goede woorden voor

Beoordeling 
 
3.5

Bestelling via de site gaat probleemloos.
Twee berichten gekregen over de gang van zaken, verder niets meer ! ( Dat de wielen binnen waren, en een dag later dat de banden gemonteerd waren)
Deze zouden de volgende dag aan de dpd uitgeleverd worden voor verzending!
Hierover gebeld met innoting (de helpdesk) ivm dat wij een paar dagen weg zouden gaan.
Geen probleem volgens innoting, ze zouden de donderdag voor ons vertrek bij ons in huis zijn !
De volgende dag weer gebeld omdat wij geen track en trace hadden ontvangen, deze zouden ze alsnog sturen !
En werd ons ook verzekerd dat ze de donderdag zouden worden geleverd !
Ook de volgende dag (donderdag) geen track en trace code ontvangen, en ook de velgen met banden kwamen die donderdag niet binnen, maar ook hebben wij geen bericht hierover van hun ontvangen.
Dus weer gebeld met innoting die ons vertelde dat er iets bij hun mis was gegaan ! (Met een beetje fatsoen (klantvriendelijkheid) laat je wat van je horen))
Maar dat is innoting vreemd want bellen kost hun schijnbaar geld. (Dat is belangrijker dan klantvriendelijkheid)
Maar ze vertelden dat ze de vrijdag aan ons door dpd zouden worden aangeboden ! (Nog geen track en trace code ontvangen) Volgens hen wel aan ons gestuurd.
Dus met slechte banden onder de auto alsnog een paar dagen weg !!
Maar ook die vrijdag kwam er niets bij ons aan, weer gebeld.........En innoting vertelde dat ze waren aangeboden door de dpd maar niemand aanwezig was ! (Maar er was wel iemand aanwezig)
Zaterdag weer gebeld met innoting, deze konden niet met de dpd contacten omdat ze gesloten waren.
Alsnog zouden ze ons de track en trace code sturen, maar weer niet gebeurd . (Ze zouden dan maandag na het weekend weer aangeboden worden)
En de werknemer van innoting zou mij de maandag om 08.30 uur bellen over de stand van zaken, maar ook dat gebeurde niet ! Dus wij weer gebeld naar innoting met de mededeling dat ze geen contact met ons hadden opgenomen en nog geen track en trace code hadden ontvangen ! (Excuses in overvloed, maar daar heb je niets aan)
Ondertussen de dpd gebeld over de levering van de velgen en banden van de afgelopen vrijdag, en kreeg als antwoord dat ze helemaal niet bij ons aan de deur waren geweest ! (De velgen waren pas vrijdag bij hun aangeboden)
Deze werden uiteindelijk op maandagmiddag afgeleverd !
Resumé......... de werknemers van Innoting kletsen allemaal uit hun nek en liegen maar raak !!!!
Klantvriendelijkheid - terug bellen en respect hebben ze niet, dat zat waarschijnlijk niet in hun opleiding !
Je wordt gewoon door ze belazerd, dikke min voor de levering en service van de helpdesk innoting ! (Onderdeel van velgen eu)!!
Bestellen doen wij daar nooit meer, dan maar 50 euro meer betalen bij een goed bedrijf bij ons in de buurt !
Bezint voor aan dit bedrijf begint !!!!!!!

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Mooie velgen voor een scherpe prijs

Beoordeling 
 
8.7

Op zoek naar 17inch velgen voor de winterbanden, bij velgen.eu ruime keus voor een scherpe prijs.
Makkelijke zoekfuctie voor welk type auto je velgen zoekt.
Wordt prima op de hoogte gehouden over de status van verzending.
Maandags besteld woensdags in huis,ondanks de hoeveelheid aanvragen.
Echte aanrader!

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

velgen met banden

Beoordeling 
 
5.5

op 28-6-2016 velgen met banden besteld het zoeken naar de velgen gaat makkelijk alles vooral omdat je gelijk 1 overzicht heb met wat geschikt is voor jou auto daarna nog genoeg keuze uit banden die bij de velg passen.

5 dagen later kwamen de wielen netjes op tijd binnen.
maar bij het openen van de het eerste pakket bleek de velg al vol schade te zitten.
toen heb ik gelijk gebeld waarop ik de rest van de velgen ook uit de verpakking moest halen om te controleren en foto`s moest maken van de schade`s en de foto`s door moest mailen.

dezelfde dag kreeg ik nog een mail dat ze de schade op 1 velg zouden ``afslaan,, omdat het niet goed in het zicht is als de velg gemonteerd is tenzij het invloed heeft op het rijgedrag van de auto. wat mij nogal verbaast omdat ik gewoon betaal voor een nieuw product,dan verwacht ik ook een product dat in een nieuwstaat is en onbeschadigd.

en over de velg met schade aan de voorzijde moeten ze zelf (nog even kijken hoe ze het gaan doen) wat inmiddels al 2 dagen moet duren.

de overige 2 wielen zijn overigens in prima staat aangekomen.

al met al vond ik het bestellen aangenaam en makkelijk.
je word netjes op de hoogte gehouden van de stang van zaken over je bestelling.
totdat je bij de service komt met een probleem.










J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Prima service

Beoordeling 
 
10.0

Snelle service en ook prima geleverd.

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Prima service en nakomen afspraken

Beoordeling 
 
10.0

Ondanks diverse negatieve reacties heb ik winterbanden en lichtmetalen velgenn besteld bij dit bedrijf. Niets dan lof over de wijze waarop de communicatie is gevoerd rond vragen en levering. Alles keurig en snel geleverd en tegen een prima prijs. Ik kan het bedrijf op basis van mijn ervaringen dan ook zeker aanbevelen.

C
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Hannes Jerphanion op 27 Oktober 2015

Nou, dan heb jij mazzel gehad want ik heb vanmorgen n set velgen besteld en niet eens n ordernummer of bevestiging gehad. Gebeld en zou alsnog gestuurd worden. Nu wederom een halve dag later nog steeds geen mail met bevestiging gehad. Ik vrees t ergste.......

Velgen.eu op 13 November 2015

Hannes Jerphanion er is 27 oktober om 17:09 meteen een bevestigingsmail naar je verstuurd met de bestelgegevens. Hiermee ben je op de hoogte gebracht van je bestelnummer en de bijhorende bevestiging. Je hebt hier zelf nog op gereageerd op 28 oktober om 02:04.

Reageer op deze review

Review velgen.eu

Beoordeling 
 
8.8

Op 24-09-2015 bestelde ik een set 16" velgen met all-weather banden voor mijn Honda Civic Hybrid uit 2009. Op de website is het zeer eenvoudig om de voor mij geschikte velgen (type en maat) voor mijn Honda te vinden tussen het enorme aanbod velgen. Alleen velgen met de juiste steekmaat, ET-waarde en naafgatdiameter werden getoond. Zodrade velg van mijn keuze gevonden was, werd er een heeeeeeeeeeeeeeele lange lijst met verschillende banden getoond. Zomerbanden, winterbanden en all-weatherbanden door elkaar heen. Na het aanklikken van de door mij gewenste combinatie was het een kwestie van betalen en afwachten.
Ik had geen haast met montage. Mijn Honda Civic Hybrid stond op standaard 15" lichtmetalen velgen met 195/65R15 Michelin fuel-saver zomerbanden. Ik bestelde een set 16"lichtmetalen velgen met 205/55R16 Pirelli All-Weather banden. Op 25-09-2015 ontving ik een verzendbewijs van velgen.eu. In eerste instantie dacht ik: "Dat is snel!" De week erop bleek echter dat het een intern verzendbewijs bleek vanuit het centrale magazijn in Duitsland naar het montagedepot in Brabant. Een mailtje naar velgen.eu werd binnen een paar uur beantwoord en zorgde voor opheldering. Foutje, kan gebeuren.
Vandaag, 06-10-2015 kreeg ik de velgenset onbeschadigd thuisgestuurd. Elke velg-bandcombinatie netjes ingeseald in plastic en karton ter bescherming. Na het uitpakken heb ik elke velg bekeken op het gebruik van balanceerloodjes. Op een velg zat 55 gram balanceerlood wat misschien een beetje veel is. Dit werd dus een velg voor het achterwiel. De velgen met het minste balanceerlood zijn inmiddels op de vooras gemonteerd. Een 16" band rijdt een stuk strakker dan een 15" band, en dat verschil is duidelijk te merken. Helaas lijkt het erop dat een van de wielen op de achteras (de wielen met het meeste balanceerlood) niet helemaal goed gebalanceerd is. De achterkant van de auto trilt een beetje, de voorwielen daarentegen geven geen enkele trilling, de auto trekt niet naar een kant en spoort kaarsrecht rechtdoor.
Morgen maar even een mailtje naar velgen.eu om een afspraak te maken voor de velgen die mogelijk niet goed gebalanceerd zijn.

HC
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

mooie velgen voor een leuke prijs

Beoordeling 
 
8.5

Setje velgen besteld voor mijn Mitsubishi Lancer.
dinsdagavond besteld, en donderdag al ontvangen. zijn ook nog eens mooie velgen voor een zeer scherpe prijs.
helemaal top, zal bij Velgen.eu zo weer velgen bestellen.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

bestelling-levering

Beoordeling 
 
9.0

Bestelling (4 velgen + 4 zomerbanden) gemaakt op 26/03/2015. Betaald via bankoverschrijving (SEPA). Levering ontvangen 02/04/2015. Alles prima in orde. Er ontbrak echter één naafdopje. Mail gestuurd en na het weekend antwoord gekregen. 3 dagen na de mail lag het naafdopje reeds in de bus. Voorbeeldige service. Proficiat.

SS
Was deze beoordeling nuttig? 2 3
Reageer op deze review

velgen Fiat 500 C

Beoordeling 
 
9.5

Hallo,
Ik heb inmiddels de velgen op mijn Fiat 500 C zitten.
Past perfect en ziet mooi uit ! Alles super geregeld en binnen 1 week geleverd.
Ongelofelijk ,hoe doen jullie dit voor deze lage prijs.
Mvg,
Ron

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 2
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
5.0

WAARSCHUWING oplichters.
Ik maakte een betaling maart nu juli.
niet mijn velgen en heb mijn geld.
Geen antwoord van VELGEN.EU

Ik heb een aankoop bij velgen.eu op 31.03.2014 met factuurnummer EU913448 gedaan. Ik heb een overschrijving van 189,24 euro onder vermelding van 25124560 op IBAN: BE26 0016 1009 6229 BIC/ GEBABEBB overgemaakt, maar tot nu toe heb ik geen velgen gekregen. Ik heb ook geen reactie op mijn e-mail en tel

V
Was deze beoordeling nuttig? 3 9
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.8

Het hele internet afgezocht naar betaalbare licht metalen velgen. Uiteindelijk bij Velgen.eu besteld. Ondanks de betalingsstoring had ik na zes werkdagen de velgen in huis. De velgen waren goed verpakt en afgeleverd met de daarbij behorende bouten. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben.

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
3.0

Allerlei site bezocht en kwam uiteindelijk op de site van Velgen EU.
Al met al zag het er allemaal wel aardig uit en messcherpe prijzen. De bandenselectie-mogelijkheid kan wel een stuk beter, maar goed, ik was aal goed geïnformeerd bij andere site's. Alles een beetje gelezen op de site en er worden prachtige clichés en mooie one-liners gebruikt, maar had toch een paar vragen. Dit ingevuld in het invulform. en toen gewacht op antwoord. en gewacht en gewacht enz. nogmaals een reactie erachteraan en gewacht enz. Na een week vond ik het welletjes en ben maar weer bij de Velgenshop gaan bestellen waar eerder al alles bestelde. Zij hebben me nog niet eerder teleurgesteld. Alles bij elkaar wel een kleine € 100,- duurder, maar wel wat meer zekerheid. Jammer......


J
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

mark op 20 Juni 2015

Velgen.eu en velgenshop is de zelfde online winkel volgens mij, dus denk dat je 100 euro te veel heb betaald bij een bedrijf dat de zelfde eigenaar heeft (zitten alle 2 in Cuyk)

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.8

Winterbanden besteld op een overzichtelijke website. Net voor de winter de banden onder de auto geplaatst. Blijkt er een irritante trilling in het stuur de zitten. Netjes een klacht ingediend waar ze ook netjes op reageren, niet altijd even snel maar toch.
Uiteindelijk zeggen ze wel dat velgen.eu misschien een fout heeft gemaakt bij het balanceren en dat ik dit op hun kosten opnieuw mag laten doen. Helaas komen ze na overleg met de manager met de melding dat ik de balanceerkosten van 5 euro per band kan terugkrijgen. Hiervoor kan ik echter nooit een band opnieuw laten balanceren. Ze willen er helaas verder niets aan doen.
Jammer, ze hadden een nieuwe klant door hun goede afhandeling van de koop. Door de slechte aftersales verliezen ze ook direct weer een klant. En uiteraard slechte reclame.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.8

Bestel wat je wilt hebben en verwacht geen levering binnen de beloofde termijn.Geen 7 dagen,reken op drie weken.Nergens goedkoper,scheelt écht veel geld,bezorging prima geregeld.Niet bellen,kost teveel,gewoon mailen.Ik vind het een aanrader.

L
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
5.8

In Mei dit jaar gebeld met de vraag wanneer ik het beste winterbanden kon bestellen. Zo snel mogelijk werd me verteld, want verder in het jaar werd het drukker en kon wellicht niet alles geleverd worden. Dus half mei besteld met velgen en pas half juni ontvangen. Snelle levering is dus geen sprake van. Gelukkig had ik tijd. November was ik van plan de velgen te monteren op mijn auto, blijken ze niet te passen. Sindsdien heb ik gebeld en via een ticket gemaild, maar krijg geen reactie. Bellen is belachelijk duur! Ze reageren dus gewoon helemaal niet en dus heb ik nu geen winterbanden. Op vragen m.b.t. aanschaf had ik binnen het uur een reactie, maar als er service verleend moet worden, reageren ze totaal niet. Bijzonder slechte webwinkel dus!

R
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.8

half november 2 sets velgen plus winterbanden besteld. Afhandeling van bestelling uitstekend. Via mail op de hoogte gehouden van de status, levering volgens afspraak binnen het afgesproken tijdvenster. Tijd tussen bestelling en levering twee en halve week. Prijs absoluut concurrerend met andere online aanbieders. Al met al een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met prima afhandeling. Wat mij betreft aanrader. Puntje van kritiek. Als je eenmaal velgen hebt geselecteerd vind ik het zoeken naar de juiste banden combinatie wat minder prettig.

P
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.3

PRIMA. Banden en velgen gekocht. Snelle reactie. Vlotte levering. Andere sites konden de continental ts850 niet leveren vanwege de grote vraag. Banden.eu + Velgen.eu wel. Goede prijs. Een aanrader.

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
4.0

Heb en tijd geleden velgen besteld bij velgen.eu. Dit was voor mijn vakantie en had ruim op tijd de velgen + banden besteld. Na een week nog geen bericht, dus ben ik gaan bellen en emailen, geen gehoor. Na bijna 2 weken kreeg ik bericht dat de velgen klaar stonden voor transport. Dit was al redelijk laat, want ze zouden binnen een week geleverd worden.

Na ruim 2 weken werden de velgen geleverd, echter met de VERKEERDE banden. Na het bellen met de helpdesk bleek dat er 2 bestellingen door elkaar waren gelopen, wat in principe kon gebeuren.

Echter, ze wilden de velgen komen halen, banden verwisselen en weer terug sturen, wat ongeveer 2 weken zou duren. Dit is natuurlijk geen optie, met name omdat ik ook op vakantie moest.

Het voorstel was dat ik zelf naar Wijchen zou rijden (ruim 100km) om de banden te laten omwisselen, maar dan moest de andere klant die mijn banden had ook komen (die moesten dus 140km rijden). Belachelijk voorstel, maar ik had geen andere keuze.

Aangekomen moesten dus eerst de banden van de andere klant er af gehaald worden, mijne er af, en dan maar wisselen. Dus het rijden kostte me 1.5 uur heen, 1.5 uur terug en ongeveer 1.5 wachten. Hele vrije dag weg.

En het ergste is dat ik op geen enkele manier gecompenseerd ben. Mijn voorstel was een KM vergoeding van 0.19 per KM. Zij wilden alleen de benzine vergoeden, wat gewoon belachelijk is. Maar uiteindelijk heb ik helemaal NIETS gekregen.

Dus ineens zijn de velgen een stuk duurder EN ik ben een vrije dag verloren. Service is echt belachelijk slecht, ze reageren alleen wanneer ze willen reageren en als het fout gaat dan kan je de boom in. Ik zou niemand aanraden hier te bestellen, want zo goedkoop zijn ze nou ook weer niet.

Helaas dus een dikke onvoldoende voor velgen.eu

IG
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

mausibeata op 27 December 2016

Juist...ik heb het zelfde gevoel tegen hun aantwoorden op mijn mailtjes.
Geen reacties op klachten.
Losse gewichten gevonden bij een wiel...dus moest eerste keer naar banden specialist voor balanceeren.
Ik zit nu met nieuwe velgen en nieuwe banden maar de auto trilt.
Naar specialist 2de keer gegaan...diagnose???...3 kromme banden( NIEUWE!!!) en de naafgaten van de velgen iets grooter dan de naaf zelfs...geen centreerringen mogelijk te plaatsen.
E mail verstuurd via een "helpdesk" die staan op hun website...natuurlijk geen antwoord.
Bellen op het 0900 nummer is ongeloofelijk duur!!!...geen optie om te bellen vanuit het buitenland.
Geel slechte ervaringen..NOOIT MEER VELGEN.EU!!!

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
6.8

Bestelling en levering gaat goed, duurt niet al te lang. Minpunt is dat er volgens de site bij aankoop van banden en velgen ook bouten worden geleverd.
Die zitten er niet bij. Dit doorgegeven en na veel geharrewar komen ze met het antwoord: Bouten of moeren worden alleen meegeleverd wanneer ze nodig zijn. Bij deze velg/auto combinatie zijn ze dan ook niet bij de prijs inbegrepen. Terwijl het wel op de site staat! De fabrikant zegt, volgens Velgen.eu, U kunt de velgen monteren met gebruik van de centreerringen en de originele bouten. Ik koop de velgen niet bij de fabrikant maar bij hen.
Slechte service.

AV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Velgen.eu informatie

Velgen.eu is de webshop als u op zoek bent naar goede lichtmetalen velgen voor een scherpe prijs. Velgen.eu heeft het grootste assortiment van velgen online en Velgen.eu verzend alle velgen geheel gratis. Zowel A-merk velegen als de wat minder beekendere merken zijn vertegenwoordigd. Indien u bij Velgen.eu voor 15:00 uur besteld dan heeft u de velgen de volgende dag in huis. Ook voor stalen velgen of zomerbanden en winterbanden kunt u bij Velgen.eu terecht.

Algemene informatie

Telefoonnummer
0900 - 33 111 33
Verzendkosten
Gratis
Levertijd
Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Productgroepen
  • banden
  • autobanden
  • velgen
Merken
banden
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
Ideal

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

PneusOnline
 
4.0 (28)
auto-nl
 
1.9 (2)
Motorbandenmarkt
 
5.6 (2)
velgenshop reviews
 
6.2 (15)