Viking Direct reviews

www.vikingdirect.nl
 
1.9 (13)
VikingDirect

Viking Direct verkoopt online kantoorartikelen in heel Nederland. Bij Viking Direct kunt u online kantoormateriaal kopen zowel als u een kleine of grote onderneming heeft. Het assortiment kantoorartikelen wat Vinkingdirect aanbiedt bestaat uit o.a: Computer Hardware, Meubelen, Kantoorkasten, Kantoorstoelen en ga zo maar door.

Aanbiedingen Viking Direct?

Vikingdirect heeft altijd speciale aanbiedingen zodat u goedkoop en vaak met korting uw kantoor kunt inrichten met de kantoorinventaris van Vinkingdirect.nl!

13 Viking Direct reviews

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(0)
 
(1)
 
(1)
 
(11)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Heel slechte service

Beoordeling 
 
1.0

Ik ben sinds begin december 2019 hiermee bezig en nog steeds geen oplossing!een geld terug
Ik heb begin december een externe hard disc besteld en na weken lang wachten en vragen krijg ik te horen dat ik i.p.v. de aangegen prijs ik het dubbele moet betalen of mijn bestelling annuleren. Het blijkt een fout te zijn geweest op de website. Ik heb de bestelling geannuleerd maar heb nog steeds mijn geld niet terug gekregen. Zeer slechte service. Na veel emails en bellen nog steeds niks. Nooit meer bij deze bestellen!

CT
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Monica op 01 Maart 2020

Hoi Christina,
Helaas herken ik je verhaal. December ook een externe harde schijf bij viking direct besteld en betaald. Ze gaven dezelfde reden op als bij jou waarom ik mijn bestelling alsmaar niet kreeg. Daar heb ik zelf naar moeten informeren. Eind januari is mij mijn geld terug beloofd over te maken. Inmiddels zitten we in maart en nog steeds geen geld terug. Viking direct reageert niet meer op mijn emails. Ik heb ze de tijd gegeven tot 6 maart om het bedrag terug te boeken en anders ga ik meerdere instanties benaderen zodat andere mensen gewaarschuwd gaan worden voor Viking Direct om daar iets te kopen. Hopen dat Viking Direct een eerlijke partij wil zijn en alsnog jou en mij ons geld terug geeft.

Monica op 10 Maart 2020

Ha, inmiddels heeft Viking Direct mijn klacht afgehandeld en mijn geld teruggestort. Boekhouding heeft direct geholpen. Misschien kun jij ook vragen om doorverbonden te worden met de boekhouding. Groetjes Monica

Reageer op deze review

Ze werken met DHL.... een ramp! Ze komen gewoon niet en er is geen servicepunt!!

Beoordeling 
 
1.0

Dit bedrijf werkt met DHL en DHL is nogal onbetrouwbaar. Bij bezorgen verandere het tijdblok ook constant waardoor het me 7 uur thuisblijven kostte!
Ik had bij Viking onderdelen besteld die helaas niet op elkaar bleken te passen. Hun fout en dat wed ook toegegeven en dus waardeloos voor mij. In eerste instantie kreeg ik behulpzame medewerkers aan de lijn. DHL zou het pakket vervolgens komen ophalen. Zelf wegbrengen (tijd in eigen hand!) kon helaas niet, al erg jammer en niet klantvriendelijk want nu werd ik geacht tussen 9.00 en 18.00 thuis te zijn.
Om 22 uur nog steeds geen DHL... De volgende morgen meteen gebeld voor een andere oplossing maar het enige bleek te zijn: opnieuw een dag thuis zijn voor die onbetrouwbare DHL!! Het pakket buiten zetten voor DHL zou voor eigen risico zijn; hoezo?? Zij zijn in gebreke, ik niet!
Geen service dit; ik ben boos en teleurgesteld en ga niet nog weer een hele dag thuis zitten voor wellicht niets. Als je niet hele dagen thuis zit of een ophaaladres hebt waar iemand hele dagen kan wachten op DHL: niets kopen hier want als er iets mis mee is blijkt dat vragen om ellende!!!!

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Vervelende verkoper en slechte service

Beoordeling 
 
1.0

Slechte Service. 1 week geleden iets besteld, erna nog niet geleverd. Klantenservice kan het niets schelen dat je niets geleverd krijgt. Zijn ook heel ongeïnteresseerd aan de telefoon. Na iedere keer bellen geven ze aan het op te sturen maar er komt maar niets. Hier zou ik niet nogmaals iets kopen. Komen afspraken niet na en leveren hun producten niet uit! Pas op indien je iets snel nodig hebt bestel het dan niet via VIKINGDIRECT want ze zijn alles behalve correct en direct

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Klant geen koning

Beoordeling 
 
2.0

In oktober voor het eerst bij Viking een nietmachine besteld. Deze werd maar niet geleverd. Een paar keer gebeld en toen bleek dat er een afleverbon was. Op die afleverbon stond een handtekening, echter niet mijn handtekening. Na meerdere telefoontjes van mijn kant met het verzoek dit verder uit te zoeken bleef het stil. Tot gisteren de brief op de deurmat viel dat er een incassobureau wordt ingeschakeld. Ik ben klaar met Viking. Ik zal met flinke tegenzin en onrechtvaardigheidsgevoel betalen maar dit was de laatste keer dat ik gebruik heb gemaakt van hun diensten. Bij Viking is de klant geen koning.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Gebakken lucht

Beoordeling 
 
3.0

- Ventilator besteld op vrijdag 27 juli 2018. Zou geleverd worden op zaterdag bij 84 jarige dame (hartpatient), op een afleveradres dan de besteller.
- Levering kwam zaterdag niet.
- Maandag 30 juli kwam levering. Inderdaad bij 84 jarige dame. Echter, ventilator was kapot!
- 84 jarige heeft gebeld met Viking, ze zouden hem komen halen EN een nieuwe zou gelijk meegeleverd worden (omgeruild).
- Dag later kwam iemand hem ophalen, een nieuwe werd echter niet meegeleverd! Ze wisten van niets. Ondertussen bloedheet buiten en voor haar ook binnen!
- De nieuwe ventilator kwam nu de volgende dag ineens bij de besteller ipv 84 jarige dame??
- Besteller heeft gebeld met Viking, excuses van Viking en het zou nu echt opgelost worden en bij 84 jarige dame afgeleverd worden en de ventilator zou bij besteller opgehaald worden...
- Volgende dag wordt ventilator inderdaad bij mij opgehaald
- 84 jarige dame blijft er ook speciaal voor thuis want ze verwacht haar ventilator, echter ventilator wordt weer niet geleverd
- 84 jarige dame belt wéér naar Viking. "Oh, vergissing, sorry". Maar ja, nu helaas niets meer op voorraad. Wordt maandag pas (het is inmiddels donderdag)
- 84 jarige dame is er klaar mee...en besteller ook. We annuleren de bestelling.
- Viking zou credit nota sturen.
- Inmiddels 3 dagen verder, geen credit nota en notabene twee keer in rekening gebracht voor ventilatoren. Besteller gaat echt niet betalen!
- Ik ga niet meer bestellen bij Viking...gebakken lucht ipv verse lucht....

Y
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

extreem slechte service.

Beoordeling 
 
2.3

Via paypal betaald, daarna hebben ze de bestelling stop gezet. Dus ik moest ook nog eens via bank betalen, terwijl de betaling via paypal nog teruggestort zou worden (??!!). Ik moest ze maar vertrouwen, mijn producten a € 1250,- inmiddels 3 dagen te laat geleverd en nog steeds niet. Eerdere mails en vragen niet beantwoord. En daarna een of andere suffe aan de telefoon welke haar zaken niet goed oplost. Bestelling: 4015972
Ik ga niet 2x betalen en dan hopen of ik het geld wel terugkrijg, biedt dan de betaalmogelijheid niet aan.
Bestel -NOOIT- meer via dit bedrijf, wat een hoofdpijn.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Niet leveren product

Beoordeling 
 
1.0

Een router besteld op 20-11-2017, zal na worden geleverd. 11-12-2017 een mail gekregen of ik een review willen schrijven over het product. Toen dacht ik er weer aan dat het product nog geleverd moet worden. Even ingelogd op de site, staat product niet meer leverbaar. Contact opgenomen met klantenservice en bevestigd dat het product niet geleverd kan worden en geannuleerd. Als ik zelf niet achter aan was gegaan, hebben ze waarschijnlijk nooit iets over de bestelling gezegd. Wat een super slecht bedrijf

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

bestelling nooit ontvangen

Beoordeling 
 
1.0

bestelling geplaatst en na 2 weken nog niks ontvangen. Bellen lukt niet en de email die ik begin van de week heb verstuurd ook nog steeds geen reactie op.

I
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

NOOIT DOEN

Amateurs van het hoogste niveau.. dus doet het niet

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Levertijden

Beoordeling 
 
1.0

Wat er weer slechte ervaringen. Nou zijn wij er klaar mee met zo samenwerking! 7 februari een aantal meubels besteld. Een deel zou al volgende dag bezorgt moeten worden en de rest van deze besteling binnen 5 werkdagen. Volgende dag is alleen maar een product besteld ipv twee. Naar 17 werkdagen gebeld waar de rest van de bestelling blijft en daarna krijg ik te horen "mevrouw deze besteling wordt deze week gezordt". Vervolgens krijg ik weer te horen dat de matten op de site niet kloppen en dat de kleur anders zou zijn als besteld of wij hier mee akkoord gaan? Meteen gezegd dat wij het niet erg vinden als ze maar allemaal zelfde kleur is. Daarna hebben ze aangegeven dat het 10 tot 15 werkdagen is een paar uur later dat het 6 weken is. Heel erg slechte service, ze geven om niks zijn klanten. Ze vertellen iets wat uit de vinger gezuigt is. Wij zijn nouders al echt besloten om per direct te stoppen met samenwerking.

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Viking Direct informatie