Viking Direct
0   1  

www.vikingdirect.nl
 
2.1 (8)
VikingDirect

Viking Direct verkoopt online kantoorartikelen in heel Nederland. Bij Viking Direct kunt u online kantoormateriaal kopen zowel als u een kleine of grote onderneming heeft. Het assortiment kantoorartikelen wat Vinkingdirect aanbiedt bestaat uit o.a: Computer Hardware, Meubelen, Kantoorkasten, Kantoorstoelen en ga zo maar door.

Aanbiedingen Viking Direct?

Vikingdirect heeft altijd speciale aanbiedingen zodat u goedkoop en vaak met korting uw kantoor kunt inrichten met de kantoorinventaris van Vinkingdirect.nl!

8 beoordelingen over Viking Direct

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(1)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(7)
Beoordeling 
 
2.1
Bestellen 
 
1.9
Levering 
 
1.9
Service 
 
1.5
Prijs 
 
3.0
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Alex
Beoordeling 
 
2.3

extreem slechte service.

Via paypal betaald, daarna hebben ze de bestelling stop gezet. Dus ik moest ook nog eens via bank betalen, terwijl de betaling via paypal nog teruggestort zou worden (??!!). Ik moest ze maar vertrouwen, mijn producten a € 1250,- inmiddels 3 dagen te laat geleverd en nog steeds niet. Eerdere mails en vragen niet beantwoord. En daarna een of andere suffe aan de telefoon welke haar zaken niet goed oplost. Bestelling: 4015972
Ik ga niet 2x betalen en dan hopen of ik het geld wel terugkrijg, biedt dan de betaalmogelijheid niet aan.
Bestel -NOOIT- meer via dit bedrijf, wat een hoofdpijn.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
lhyeung
Beoordeling 
 
1.0

Niet leveren product

Een router besteld op 20-11-2017, zal na worden geleverd. 11-12-2017 een mail gekregen of ik een review willen schrijven over het product. Toen dacht ik er weer aan dat het product nog geleverd moet worden. Even ingelogd op de site, staat product niet meer leverbaar. Contact opgenomen met klantenservice en bevestigd dat het product niet geleverd kan worden en geannuleerd. Als ik zelf niet achter aan was gegaan, hebben ze waarschijnlijk nooit iets over de bestelling gezegd. Wat een super slecht bedrijf

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Inge
Beoordeling 
 
1.0

bestelling nooit ontvangen

bestelling geplaatst en na 2 weken nog niks ontvangen. Bellen lukt niet en de email die ik begin van de week heb verstuurd ook nog steeds geen reactie op.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Carlos

NOOIT DOEN

Amateurs van het hoogste niveau.. dus doet het niet

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Beata
Beoordeling 
 
1.0

Levertijden

Wat er weer slechte ervaringen. Nou zijn wij er klaar mee met zo samenwerking! 7 februari een aantal meubels besteld. Een deel zou al volgende dag bezorgt moeten worden en de rest van deze besteling binnen 5 werkdagen. Volgende dag is alleen maar een product besteld ipv twee. Naar 17 werkdagen gebeld waar de rest van de bestelling blijft en daarna krijg ik te horen "mevrouw deze besteling wordt deze week gezordt". Vervolgens krijg ik weer te horen dat de matten op de site niet kloppen en dat de kleur anders zou zijn als besteld of wij hier mee akkoord gaan? Meteen gezegd dat wij het niet erg vinden als ze maar allemaal zelfde kleur is. Daarna hebben ze aangegeven dat het 10 tot 15 werkdagen is een paar uur later dat het 6 weken is. Heel erg slechte service, ze geven om niks zijn klanten. Ze vertellen iets wat uit de vinger gezuigt is. Wij zijn nouders al echt besloten om per direct te stoppen met samenwerking.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Ben Kalverboer
Beoordeling 
 
1.3

Pas op Uw tellen❗️Niet doen.

21 dec betaald. Niets gehoord- niets ontvangen ⁉️
Waardeloze club, zoek het ergens anders.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
ben
Beoordeling 
 
1.3

zeer slechte service

Online posterframe besteld, netjes via ideal betaald, maar geen bericht en geen pakket.
Via de chat functie contact gezocht en men vertelde mij dat er geen bestelling was aangemaakt, wel geld ontvangen.
Als " gunst" wilde men dan wel opnieuw een bestelling aanmaken, maar een bevestiging daarvan wilde men niet sturen.

na lange tijd uiteindelijk wel de lijsten ontvangen, en een email met een factuur die 9 euro lager was dan wat ik had betaald.
Via de website het geld retour gevraagd, daar werd zeer onbeschoft en kortaf dat het op 5 juni zou worden teruggestuurd.

10 dagen later nog altijd niet terug gekregen, mijn online gegevens zijn verwijderd, kan dus niets meer terug vinden.

zeer slecht bedrijf, zal er nooit meer zaken mee doen, lijkt zelfs een beetje op oplichting !

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Auke van der Wilden

Waardeloze facturatie

Vorig jaar verhuisde ons kantoor. Wij netjes verhuisbericht doorgeven, werd niet door Viking gewijzigd. Na verloop van tijd kwamen de aanmaningen, die meteen betaald in december. Met de kerst sturen ze een incassobureau op ons dak. Onder dat dreigement nogmaals betaald, dus dubbelop! Nu al maanden bezig met het terughalen van het teveelbetaalde geld. Terwijl een fatsoenlijk bedrijf dit per omgaande doet lijkt het Viking erom te doen om die paar honderd euro zichzelf onterecht toe te eigenen. Schandalig!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
G.F.Faasse

zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf.
Ik wilde kerstpakketten bestellen en had er al voor betaald.
Steeds was er een pakket uitverkocht zodat ik weer een ander pakket koos.
maar welk pakket ik ook bestelde alles was uitverkocht maar bleef wel op mijn bestellijst staan voor wanneer dan wel?
En je denkt voordelig bij hun uit te zijn maar dat is een lokkertje want je betaald 2 tarieven hoog en laag btw waardoor je nog duur uitbent.
Ik heb mijn geld teruggeeist na veel gezeur van hun omdat ik een bedrijf was zeiden zij moest ik nr.van Kamer van Koophandel geven en ik ben particulier.
Heel vreemd hoe zij met klanten omgaan.
Nee ik bestel nooit meer wat.
De terugbetaling ging ook niet vlot duurde alles bij elkaar 2 weken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
FK
Beoordeling 
 
1.0

Op de site een cover voor een tablet gezien voor een hele gunstige prijs, vervolgens de optie gekregen om een online gesprek te voeren met een medewerkster. Deze gaf aan dat het een origineel product was en ging niet in op de prijs.
Ook niet op andere aanvullende vragen en plots werd de verbinding verbroken van hun zijde.
Kortom niets besteld, als je zo al met je toekomstige klanten omgaat.....

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.