VYDZ reviews & ervaringen

www.vydz.nl
 
8.4 (67)
vydz

67 VYDZ reviews

 
(48)
 
(7)
 
(6)
 
(1)
 
(7)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Oplichters. Winkel bestaat niet eens. Na afschrijving geld voor een aankoop, meerdere malen bellen, mailen enz heb ik deze gasten opgezocht.
Blijkt geen winkel te bestaan op het adres.
Dus niets kopen bij deze gasten.
Er is aangifte tegen deze gasten gedaan.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Scam

Beoordeling 
 
1.0

Scam. Drie weken verder. Geld is afgeschreven. Maar niks wordt geleverd. Dagelijks bellen maar enkel een voicemail. Op mailtjes wordt niet gereageerd. Voor het bestellen eerst naar bellen. Dan weet je genoeg! Boycot deze gasten!

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Ik bestel en betaal een fietsie. Blijkt niet meer leverbaar en ik moet daar zelf achter komen. Pro actief klanten benaderen kennen ze daar niet. Ik vraag om de order te annuleren en restitueren. Er wordt vriendelijk geantwoord dat ze het in orde zullen maken. E.e.a. zou automatisch worden uitgevoerd. Inmiddels zijn we vier verzoeken tot restitutie en een maand verder en nog steeds geen teken van een refund. Men meldt mij dat mijn refund nog in de wachtrij stond. Wachtrij!!! Ik ben blijkbaar niet de enige gedupeerde. Daarom raad ik iedereen aan die hier een fietsie heeft besteld om actie te ondernemen. Ik wacht niet langer geduldig op mijn refund.

H
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Prima fiets

Beoordeling 
 
8.8

In 2017 een vydz aangeschaft. Altijd prima gewerkt, ondanks het niet onderhouden van de fiets. Enige nadeel van de vydz is dat het wat snel roest. Hij fiets er niet minder door.

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Top fiets van bagger kwaliteit

Beoordeling 
 
6.8

Fiets was in eerste instantie niet compleet geleverd, dit is uiteindelijk netjes opgelost maar duurde wel 2 weken, geen probleem. Heb de fiets nu denk ik 2 maanden en hij fietst echt top maar daar houdt het ook bij op. Alle boutjes zijn aan het roesten terwijl een fiets toch wel tegen een regenbuitje moet kunnen lijkt mij? Verder zijn de handvatten slecht en is de lak van absurd slechte kwaliteit. Al met al voor mij, een keer nooit weer. Geen aanrader

C
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Prima service

Begin januari heb ik een fiets bij VYDZ besteld. Deze heb ik om eigen redenen geretourneerd. Na een mailtje kon ik de fiets zonder problemen retour zenden. Het geld heb ik ook netjes terug gekregen. Enige minpuntje naar mijn mening is dat ik na een week pas te horen kreeg dat de fiets in goede staat ontvangen was, graag zou ik (eerder) op de hoogte gehouden worden van de status van mijn retourzending. Maar verder een goede, vriendelijke en betrouwbare klantenservice van VYDZ!

S
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Top!

Beoordeling 
 
8.8

Ik rij nu 3 jaar VYDZ. Mijn eerste is gestolen maar kreeg van vydz korting op mijn tweede bestelling. top service!
Ze vertelde mij dat ze met een nieuwe fabriek werken, dat is ZEKER te merken. Stukken beter.

M
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Cheapest quality don't buy these bikes

Beoordeling 
 
1.0

Bikes look nice but are of cheapest quality. Dont be fooled by the looks.Massive metal crank just broke off while riding! Pedals are trash as well. The paint bleaches in no time and even rubs off. Too expensive for what is offered.

S
Was deze beoordeling nuttig? 5 3
Reageer op deze review

Nice bike, cheap parts, unhelpful customer service

Beoordeling 
 
5.0

I bought two racing bikes in this shop. Both of them ride very nicely. However, the first one started to pretty much fall apart after half a year of use (pedal broke off, brake snapped, saddle broke off), so I presume the parts are really cheap. I tried to get replacement parts, but that only worked partly (they replaced the pedal, but refused to replace the saddle).
With the second bike I ordered, I bought a "compleet"-pack, but instead of the listed accessories, they sent me a cheaper one and then refused to replace it.
I still like the bike, but I would not buy here again, as they apparently do not really care about their customers.

PS
Was deze beoordeling nuttig? 4 3
Reageer op deze review

Top service

Beoordeling 
 
8.8

De klantenservice van VYDZ is heel behulpzaam. Ik heb ze in totaal wel 10 mails gestuurd met vragen en kreeg elke keer binnen een dag een duidelijk antwoord en er werd goed meegedacht. Ik kon de fiets op het laatste moment nog veranderen in toch een andere kleur.
Ik ben dus heel tevreden!

I
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Misceaup

Beoordeling 
 
2.3

Het eerste dat je ziet op de website van Vydz is de kreet 'voor 13:00 uur besteld, volgende werkdag in huis'. Ik heb mijn Classy Red Vydz een paar minuten voor 13:00 besteld, en ben de volgende dag de hele dag thuis gebleven om de fiets te ontvangen. Deze werd niet bezorgd. Toen ik hier over belde bleek dat ik hem 'ook wel erg laat besteld had'. Er zou dus op de website moeten staan: 'voor 12:55 besteld, wellicht de volgende dag in huis, mits je niet om 12:54 bestelt, want dat is wel erg laat'.
De volgende dag werd de fiets bezorgd. De trappers heb ik precies volgens de voorschriften ingedraaid. Vervolgens bleek het schroefdraad te zijn kapot gedraaid, waardoor de trapper er afbrak. Toen ik hier mijn beklag over deed kreeg ik 'uit coulance' een nieuwe krenk toegestuurd (in een schoenendoos van Nike) die ik er wel bij een Bovag-gecertificeerde fietsenmaker op moest laten zetten (voor 20 euro) want 'anders bleven we bezig'.
We zijn inderdaad bezig gebleven. De fiets heeft een paar maanden oké gefietst, maar om de een of andere reden liep de ketting er steeds af - de trapas bleek scheef te zijn. De Bovag-gecertificeerde fietsenmaker kon dit wel maken, maar dat zou 90 euro kosten. Hier heb ik dus voor bedankt. Inmiddels had ik de ketting al laten vervangen, want de bijgeleverde ketting was van dusdanig slechte kwaliteit dat dit onvermijdelijk was. De fietsenmaker had inmiddels zo veel medelijden met me dat hij me hier wel 5 euro korting op heeft gegeven, waardoor dit nog maar 15 euro heeft gekost.
Ik heb deze fiets nu nog geen jaar en ik kan niet anders dan zeggen dat dit echt de grootste miskoop is die ik ooit heb gedaan. De fiets is ook totaal verroest, de handvatten floepen er af, de binnenband is versleten.
Ik begrijp niet hoe iedereen zo enthousiast kan zijn over deze fietsen en dit merk. De service is onprofessioneel, onbeleefd en ronduit slecht en het product dat ze leveren is waardeloos.
Wil je een barrel van een fiets kopen maar dit niet op straat doen bij een junk, doe het dan vooral bij Vydz, succes gegarandeerd.

T
Was deze beoordeling nuttig? 6 6

Philip Wallage op 13 December 2017

Beste Tobias,

Je hebt volkomen gelijk voor 13:00 uur besteld hoort er dan ook de volgende dag te zijn. Ik heb je
bestelling even nagekeken en deze is op 12:58 bij ons binnen gekomen en dus voor 13:00 uur. Stom van ons dat deze dan niet mee is gegaan met de vervoerder. We zullen hier op letten. Tevens zie ik inderdaad een enkele mail met je probleem en vanuit onze kant de oplossing. Jammer dat er daarna weer problemen met de fiets waren. Dit hebben wij nooit van je vernomen. Omdat je nooit hebt aangekaart dat er een probleem was waren wij niet op de hoogte en hebben we je ook geen passende oplossing kunnen bieden. Jammer dat je ons die kans niet hebt gegeven. Mocht je nu nog problemen met je trapas hebben dan horen wij dit graag en bieden we je alsnog aan om het te verhelpen.
Jammer dat je de service slecht en onprofessioneel noemt. Dit is niet terug te vinden uit onze mail wisseling waar we je snel helpen en dus ook met een oplossing komen.

Mochten we nog iets voor je kunnen doen, dan helpen we je graag.

Tobias op 13 December 2017

Dag Philip,

Fijn dat je hebt gevonden dat ik niet bedacht heb dat ik de fiets voor 13:00 uur besteld heb! Je hebt gelijk dat ik jullie misschien niet genoeg de kans heb gegeven om het probleem op te lossen. Maar je zal met me eens zijn dat als je in een e-mail iets in de trant van "dan blijven we bezig" leest je de klant niet bepaald het idee geeft dat jullie bereid zijn extra service te verlenen. Ook het feit dat het "uit coulance" en op eigen kosten bij een fietsenmaker gerepareerd moest worden wekken een andere indruk. Daarbij verandert het wel of niet contact met jullie opnemen niets aan de kwaliteit van de fiets. Want het lijkt mij dat de hierboven beschreven problemen wel wat veel zijn voor één jaar en dat was de Bovag gecertificeerde fietsenmaker met me eens. Misschien waren mijn verwachtingen te hoog gespannen door de mijn inziens veel te lovende recensies hier. Een tegengeluid leek mij op zijn plaats.

Groet

Tobias op 13 December 2017

Dag Philip,

Fijn dat je hebt gevonden dat ik niet verzonnen heb dat ik de fiets voor 13:00 had besteld! Je hebt gelijk dat ik jullie misschien niet genoeg de kans heb gegeven om een passende oplossing voor mijn problemen te bieden, maar je zult het met mij eens zijn dat als je in een mail leest 'anders blijven we bezig' je daarmee niet bepaald de indruk mee wekt dat jullie bereid zijn extra service te verlenen. Daarbij komt het feit dat het 'uit coulance' leveren van een nieuwe crank, terwijl er in eerste instantie door jullie een ondeugdelijk product is geleverd en er dus van coulance geen sprake hoeft te zijn, én dat deze op eigen kosten bij een fietsenmaker gemonteerd moest worden, ook niet die indruk wekt. Bovendien doet het al dan niet contact opnemen met jullie natuurlijk niets af aan het feit dat de kwaliteit van de fiets en fietsonderdelen (zoals de ketting) gewoon slecht is. De hierboven omschreven problemen lijken me sowieso wat veel om op een splinternieuwe fiets voor te komen in minder dan een jaar, en de Bovag-gecertificeerde fietsenmaker was dit met mij eens. Wellicht had ik te hoge verwachtingen van Vydz door alle lovende recensies hier, en een tegengeluid leek mij daarom op zijn plaats.

Met vriendelijke groet,
Tobias

Philip Wallage op 14 December 2017

Tobias,

Hartelijk dank voor je opbouwende kritiek, hier leren wij van en helpt ons de dienstverlening te verbeteren. We doen ons best om altijd de klant centraal te laten staan en een goed product te leveren, heel soms lukt dat niet. Mijn oprechte excuses en het aanbod tot reparatie staat nog steeds!

Reageer op deze review

Levertijd

Ik heb afgelopen woensdag de vydz commando besteld alleen is die nog steeds niet geleverd dus die snelle levering klopt na mijn weten niet helemaal. Verder is het voor mij nog afwachten over de kwaliteit van de fiets

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Denny op 11 December 2017

Vandaag heb ik de fiets ontvangen. Ondanks de wat latere levering erg blij met de fiets.
P.S. Wadeer jullie snelle reactie terug.

Philip Wallage op 11 December 2017

Beste Denny,

Als je de fiets nog niet hebt ontvangen, dan is er zeker iets mis gegaan. Het is nu zondag en we zijn niet op kantoor, maar wil je mij morgen vroeg even bellen? Dan gaan we er direct achteraan.

Gr.
Philip

Reageer op deze review

TOP-service TOP-bikes !

Beoordeling 
 
9.0

De VYDZ krijgt van veel complimenten van mijn vrienden en kennissen..veel mensen staren naar je (fiets) als je ze passeert!
Geweldig !

De VYDZ fietst zeer vlot, je vliegt/glijdt als het ware doorheen de wegen..echt zalig !
Het lakwerk kan wel beter, maar voor deze prijs klaag ik zeker niet..prijs/kwaliteits-verhouding is goed tot zeer goed.

De installatie-gids is zeer duidelijk en to the point. kort en bondig. Het is ook zeer makkelijk in elkaar te steken, zeker ook voor mensen die niet zo technisch aangelegd zijn !

De service is TOP!
Ik had eerst een King's Blue besteld een paar maanden geleden, en een tijdje geleden waren mijn wielen ervan gestolen..Dus ik wou dan een nieuwe VYDZ bestellen maar Chris vertelde mij per mail dat ik 20% korting krijg bij de aankoop van een nieuwe, dus ik had dan maar een nieuwe VYDZ besteld (All Black).
Ondertussen krijgt mijn King's Blue nieuwe wielen die ik besteld heb. Mijn collectie is dus zo van start gegaan zeg maar! :-)
De All Black had ik vrijdag besteld, en maandagvoormiddag was deze al thuis toegekomen !!

Als je je VYDZ goed onderhoud: kan er weinig fout gaan, dus geregeld invetten, ketting bijstellen, maandelijks aanspannen van bouten...Het staat allemaal duidelijk in de installatie-gids!

Bedankt Chris voor de vlotte, eerlijke communicatie !

Chapeau voor team VYDZ !

Y
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Philip Wallage op 27 November 2017

Beste Younes,

Fijn dat je ervaring zo goed is. De All Black heeft een nieuwe soort laklaag. Deze moet weer beter zijn. Benieuwd of je dat ook ervaart.

Ik zal de complimenten aan onze klantenservice medewerker Chris doorgeven.

Veel VYDZ plezier

Reageer op deze review

Ben erg blij met me vydz

Beoordeling 
 
10.0

Ik heb contact gehad met de klantenservice van vydz ik twijfelde over welke maat ik nodig had
zij adviseerde me om langs een van de dealers te gaan.
ik ben naar de vydz dealer in Amstelveen gegaan ben daar zeer goed geadviseerd.
ze hebben zelf de fiets voor me in elkaar gezet en de Accessoires gemonteerd

E
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Top vydz

Beoordeling 
 
10.0

bestelde op donderdag middag de fiets en vrijdag ochtend werd de fiets al afgeleverd.
Na 1 uur zat die fiets al in elkaar dankzij de zeer duidelijke beschrijving.
Heb de fiets nu 2 maandag en hij bevalt me erg goed.
En dit allemaal voor maar €279

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Hoogte van de stuur?

Beoordeling 
 
10.0

Hoi,

Ik heb me fiets nu ongeveer al 4 maanden, en het is echt een top fiets. Snel, makkelijk en licht.
Ik geniet elke keer als ik op me fiets stap.

Ik heb wel een klein puntje en ook gelijk een vraag. Het stuur zit voor mij beetje te laag. Ik ben 1.83 cm, dus als ik heel lang fiets begin ik een beetje last te krijgen van me rug. Kan je het stuur zelf ook afstellen kwa hoogte voor je zelf.
Zou super tof zijn als dat kan.

Vriendelijke groet,

Alperen Bas

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Philip Wallage op 22 Augustus 2017

Beste Bas,

Hartelijk dank voor je review. Het is altijd een compliment om te lezen dat iemand geniet van zijn fiets.

Het stuur kan inderdaad niet hoger. Het is een sportieve fiets met een daarbij behorende houding. Wellicht kunnen we de hoogte van het stuur nog eens bekijken en in de toekomst aanpassen. Maar voor nu kan ik je helaas niet helpen, sorry!

Wens je nog veel plezierige en veilige kilometers.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 01 December 2018

Volgens mij kan dat wel ,door er een extra spacer tussen te zetten,tenzij de vork heel kort is afgezaagd waardoor je niet genoeg ruimte hebt.mvg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 02 December 2018

Is de doorsnede van het stuur 25,4?

Reageer op deze review

Heerlijk!

Beoordeling 
 
9.5

Ik rij nu al 2,5 jaar op een VYDZ. Eerst had ik de Black Pearl maar na diefstal 2 maanden geleden ben ik voor de King's Blue gegaan.

De black pearl vond ik al geweldig maar dit overtreft het weer. Je kan zien dat de kwaliteit is verbeterd. De lak is top en ik heb nu metalen trappers in plaats van plastic. Ik zit er nu voorop een mooi plaatje ipv een sticker.
Het meest ideaal vind ik de iets bredere banden, geven meer comfort en voelt ook stabieler.

Keep up the good work!

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Top fietsje

Beoordeling 
 
9.5

Ik heb sinds vorige zomer de black pearl. De prijs si zeer gunstig, niet alle onderdelen zijn roest vrij staal, dus ik heb wel wat roest op mijn fiets. Maar hij rijd supper! Heb hem net terug van onderhoud en hij is als nieuw! Echt ontzettend blij met deze fiets.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Onprofessionele klachtbehandeling en proberen niet vanuit de klant te denken

Service 
 
1.0

Philip Wallage is kortaf en neemt klachten niet serieus.

Antwoord klantenservice

Beste Anoniem,

Jammer dat u de service zo heeft ervaren, dat is zeker niet de bedoeling.
Wat is uw naam, bestelnummer en klacht? Wellicht dat ik u dan alsnog kan helpen.

Met vriendelijke groet,

Chris Goedhart
Klantenservice

A
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Chris Goedhart op 31 Januari 2017

Beste Anoniem,

Jammer dat u de service als ondermaats heeft ervaren, dit is niet de bedoeling.
Wat is uw naam, bestelnummer en probleem? Wellicht dat ik u alsnog kan helpen.

Met vriendelijke groet,

Chris Goedhart
Klantenservice

Reageer op deze review

Top

Beoordeling 
 
9.5

Heel gave fiets, snel verzonden. Helaas had ik een monteer foutje gemaakt. Mijn Crank ging hierdoor kapot. Vydz stuurde mij een nieuwe gratis op. Erg goede service!

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wij zijn benieuwd naar jouw VYDZ ervaring

VYDZ.nl is de webshop van het nieuwe Nederlandse fietsenmerk VYDZ. VYDZ is gespecialiseerd in single speed fietsen met een fixed gear uiterlijk. De fietsen van VYDZ zijn vooral erg populair als stadsfiets. Wat de VYDZen onderscheidt van de meeste fietsen is hun opvallende kleurrijke uiterlijk en de hippe uitstraling. Daarnaast zijn de fiets van VYDZ erg betaalbaar, supersnel en worden ze bij bestelling voor 14:00 uur dezelfde nog verzonden.

Wat is uw ervaring met VYDZ? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij VYDZ hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal VYDZ reviews lezen.

Telefoonnummer: 020-3542218

Algemene informatie

Verzendkosten
Gratis
Levertijd
1 werkdag
Productgroepen
  • fietsen
  • stadsfietsen
  • fixed gear fietsen
  • single speed fietsen
Merken
VYDZ
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • Bankoverschrijving
  • Mister Cash