2dayslook

www.2dayslook.com
 
3.5 (100)
2dayslook

2dayslook.com is een relatief nieuwe mode-webwinkel. De webwinkel is sinds januari 2013 overgenomen door de Deniz-group, een succesvolle speler uit de Turkse markt, en timmert nu aardig aan de weg. De collectie van 2dayslook is trendy, modegericht en vooral gebaseerd op de kleding van celebs uit populaire series als Gossip Girl. 2dayslook heeft de leukste jurkjes online en volgt de laatste fashion trends. Schoenen, tassen, pumps en allerlei accessoires maken ook deel uit van het assortiment, dat vooral is gericht op jonge vrouwen.

2dayslook korting

De kortingen bij 2dayslook zijn non-stop en kunnen wel oplopen tot wel 90%. De kortingen zijn hoog omdat de webwinkel mode zegt te verkopen tegen fabrieksprijzen.

2dayslook informatie

Algemene informatie

Merken
  • 2dayslook
  • Adyes
  • Assos
  • By Esq
  • Collezione
  • Cubus
  • Forever New
  • Generous by Lindex
  • Ginatricot
  • HMK
  • Karol W&B Collection
  • LCN
  • Lindex
  • Mango
  • Mergazzer
  • Monamore
  • Next
  • Plamente
  • Pimkie
  • Pull & Bear
  • River Island
  • Stradivarius
  • Sustilo
  • Topshop
  • Vila
  • Zara
Productgroepen
  • horloges
  • vesten
  • shorts
  • tassen
  • Mode
  • Damesschoenen
  • dameskleding
  • armbanden
  • sieraden
  • kettingen
  • oorbellen
  • Jurken
  • Rokken
  • Tops
  • leggings
  • longsleeves
Levertijd
1 tot 7 werkdagen
Verzendkosten
Gratis van € 15,- | € 5,95 voor bestellingen onder de € 15,-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
+90 212 489 35 35 (Istanbul)

100 2dayslook reviews

 
(9)
 
(9)
 
(7)
 
(21)
 
(56)
Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
3.7
Levering 
 
2.9
Service 
 
2.5
Prijs 
 
4.9
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

elke keer goed gegaan

Beoordeling 
 
4.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

Bestelling duurt wel echt heeeel lang 3 a 4 weken maar spot goedkoop! Heb mijn bestelling elke keer gewoon binnen gekregen, en allemaal prima.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Geen geld terug bij retour

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

3 bestellingen gedaan in de periode maart - juni 2014. Trage levering, maar tot nu toe wel alles ontvangen. Alleen nooit geld terug ontvangen bij retourzending (ook alle drie de keren iets geretourneerd (zelf verzendkosten daarvoor betaald by the way)). Nog nooit reactie ontvangen op e-mails.

Inmiddels wel Paypal op de hoogte gesteld. Ben in afwachting van reactie, maar ik hoop dat zij in ieder geval stoppen met samenwerken.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

grote flop!

Beoordeling 
 
1.7
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

1 juli besteld en betaald en helemaal niks ontvangen. De eerste weken werd er netjes geantwoord op mijn emails waarom ik geen bevestiging kreeg en nog niks ontvangen had, er was vertraging bij de leverancier en dat ik op de hoogte zou worden gehouden. Later alleen nog een mail dat ze overgemomen waren door No2Mo en dat zij alle bestellingen over nemen. Daar contact gezocht en na lange tijd eindelijk reacties. Hele discussie gehad, eind conclusie, zij hebben als oplossing dat ik opnieuw een bestelling moet plaatsen (en betalen) en dan zullen zij deze gratis versturen. Wou ik dit niet konden zij me niet verder helpen! Beide grote flop dus!

SG
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Oplichters!

Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Ik heb hier 2 maal besteld.
Eerste bestelling ging goed. Kreeg netjes mijn spulletjes toegestuurd, maar niet alles paste helaas.
Eigen schuld, ik ging er vanuit dat het kleiner zou vallen, maar het ging juist iets groter vallen...

Tweede maal bestelling: ik had 2 juli betaald en dus besteld. Had geen bevestiging gekregen zoals in het begin, dus gelijk achteraan gemaild: zou vast nog wel komen.. (nadat ik al paar mailtjes had gestuurd...ze reageren traaaaaaag!)
Na nog tig mailtjes krijg ik eindelijk de woorden dat het nu gelijk verstuurd zou worden (ruim maand later!!!!!!) en dat ik ook een mail met trackingscodes zou krijgen.
Mail wel gehad, maar daar stond helemaal geen codes in!!! Dus, had ik niets aan.
Toch nog weekje gewacht (had wel gelijk gemaild dat ik geen codes er in had staan!)

Daarna weer veeeeeeeeel gemaild, maar nauwelijks reactie terug gehad.

Krijg nu een standaardmail met dat no2mo ofzo het heeft overgenomen en dat ze bezig zijn met het inhalen van alle bestellingen. Dus daar op gereageerd dat ik mijn geld gewoon terug wil.
Daar krijg ik de reactie op dat ik dat schriftelijk moet vermelden bij 2dayslook.
Als ik dan vraag waaaaaar en hoe enz... dan geven ze geen reactie.

Zojuist weer een mail gestuurd met of ze dan eindelijk eens kunnen vertellen waaaaaar ik dan mijn geld kan gaan terugvragen..

Ik ben benieuwd... ik heb erin vermeld dat ik anders andere maatregelen moet gaan nemen....
Dat hielp eerder eens een keer, misschien nu ook?


Het is overigens waar dat ze op facebook je verwijderen als je negatieve dingen te vermelden hebt.
Eigenljik is die facebook alleen een positieve reclame voor hun; verder kun je er niets mee.

Bah!

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

saskia Gürel op 24 September 2014

Ik heb precies hetzelfde!! 1 juli besteld en betaald en helemaal niks ontvangen. De eerste weken werd er netjes geantwoord op mijn emails dat er vertraging was bij de leverancier en dat ik op de hoogte zou worden gehouden. Later alleen nog een mail dat ze overgemomen waren door No2Mo en dat zij alle bestellingen over nemen. Daar contact gezocht en na lange tijd eindelijk reacties. Hele discussie gehad, eind conclusie, zij hebben als oplossing dat ik opnieuw een bestelling moet plaatsen (en betalen) en dan zullen zij deze gratis versturen. Wou ik dit niet konden zij me niet verder helpen! Beide grote flop dus!

Donna De Leeuw op 25 Maart 2015

Hetzelfde helaas hier, ook twee bestellingen gedaan rond Juni-Juli 2014, echter niets mogen ontvangen, veel mailverkeer met trage reacties terug, soms meldingen dat het alsnog was verstuurd, dan weer iemand die het (weer) zou gaan uitzoeken. Echt ontzettend knullig allemaal, en daarvoor liep het gewoon goed.
Geld krijg ik ook niet meer terug (of er moet een wonder gebeuren), dus het beste deze toko te vermijden, niet te vertrouwen!

Reageer op deze review

aangifte gedaan..

Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

Ik heb 3 maanden geleden met moeite een bestelling geplaatst, omdat de website telkens vastliep en overbezet leek te zijn.
Inmiddels nog steeds niks ontvangen, al 10tallen mailtjes verstuurd en nooit een concrete oplossing of antwoord, telkens beloven ze te kunnen leveren, als ik uberhaupt al een reactie krijg..
Na de verwijdering van hun facebookaccounts en al deze slechte reviews heb ik er geen vertrouwen meer in.
Ik heb aangifte gedaan van oplichting.

SV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Ron op 08 September 2014

Ik denk dat iedereen die slechte ervaringen heeft met deze website nu aangifte moet gaan doen. Ook wij zijn de dupe van deze slechte webshop. Geen product, geen geld terug en geen reactie...
Pure oplichting...
Wij gaan aangifte doen

Wendy op 11 September 2014

Ik heb van no2mo een reactie gekregen dat zij 2dayslook hebben overgenomen. Alleen van heel hun verhaal klopt geen zak. Ze geven een coupon code waarmee je op hun site een gratis goodiebag zou kunnen bestellen. Alleen kun je deze code nergens invullen. Zag ook op hun site dat ze nep Louis Vutton tassen verkopen waar ze gewoon €400!! voor durven te vragen. Dit is volgens mij ook illegaal. Ik wordt nu al meer dan 3 maanden aan het lijntje gehouden en krijg mijn geld niet terug. Misschien moeten we naast de aangifte die we doen ook de media inschakelen?
Grtjs Wendy

Sharon op 19 September 2014

Ik heb ook nog steeds niets gehoord van mijn bestelling die ik 2 juli al heb betaald...
Er wordt vanalles beloofd, maar niets gedaan.
Ik geloof dat ik wel 100 mailtjes naar ze heb gestuurd ondertussen, maar ik kom niet verder.
Ja, ik kreeg ook de code dat die goodiebag dan gratis VERZONDEN zal worden... dus niet de goodiebag is gratis, maar de verzendkosten...
Ik wil gewoonweg mijn geld terug...


Waar hebben jullie precies aangifte gedaan> Wellicht dat we daar allemaal gezamenlijk inderdaad aangifte kunnen gaan doen?

s van kessel op 20 September 2014

Ik heb online aangifte gedaan via de politie, online oplichting is volgnes mij een onderdeel welke je kunt kiezen, anders even googlen.
inmiddels heb ik een couponbon gekregen die geldig is bij 2dayslook met de waarde van mijn vorige bestelling. Ze zouden het met spoed verzenden express post ofzo. Helaas vorige week besteld (moest nog 0,50 bij betalen dus dat viel opzich mee) maar nog steeds niet ontvangen. Ik vraag me af of het nut heeft, maar meer kan ik toch niet doen ben ik bang..

Renee op 20 September 2014

Ik heb net ook aangifte gedaan, zeker doen allemaal!!

Sharon op 20 September 2014

Hebben jullie ook via Klacht.nl aangegeven?
Ik heb dat gister namelijk gedaan.
Ik wacht daar even paar dagen mee, anders ga ik er ook mee naar de politie...

Reageer op deze review

waardeloos

Beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

Waardeloos, niet bestellen!
Heb er in totaal 3x iets besteld, eerste keer was het goed gegaan zonder problemen.
Tweede keer was er al een heel gedoe, pakketje nooit binnengehad slechte communicatie. Uiteindelijk toch gelukt om contact te krijgen was het product uitverkocht dus kreeg ik een voucher. Nou die gebruikt en daar waren toen ook weer problemen mee. Uiteindelijk het binnengekregen. De winkel veranderd constant van naam en van lay out enzo. Nou had ik weer iets besteld, ik dacht ik doe het nog een keer had ik dus niet moeten doen. Nu na 3 weken nog steeds niks binnen, en geen reactie op mijn emails. Heb er echt al heel veel gestuurd.
Geen aanrader dus

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Mwah

Beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Ik heb een half jaar geleden een paar shirtjes besteld, heb die snel binnengekregen maar een shirt stonk naar zweet dus heb dat ook maar niet gedragen. Nu heb ik 2 maanden geleden een broek en een t shirt besteld maar heb t nog steeds niet binnen gekregen! Heb al meerdere mailtjes gestuurd maar nooit wat terug gehoord.
Waardeloze service!

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik heb in november een paar dingen hier besteld. Zag er allemaal goed uit, omdat t de eerste X was met bestellen had ik maar voor 15 euro besteld, had toen 3 dingetjes.. 1 ding paste ik al niet, heb ik toen weggegeven want terug sturen vind ik nooit zo n goed plan, de rest zat goed en draag ik nu nog steeds.. de levertijd was niet eens een week.. Had het met 4 dagen binnen en kon netjes mijn pakketje volgen en kreeg steeds mailtjes als hij dichterbij was, heel netjes dus.. ik heb het echt over dezelfde site.. ik wilde er eigenlijk nog een X bestellen, maar als ik het zo hoor, weet ik dat niet meer zo zeker, heeft iedereen hier nu last van of zijn er ook nog goede reviews? En aangezien het goedkope kleding is, is het natuurlijk snel uitverkocht.. ze gaan er niet goed mee om zo te lezen...

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Sharon op 19 September 2014

Mijn eerste bestelling ging ook perfect. Mijn tweede niet: 2 juli besteld, nu nog steeds niets over gehoord.
Ja, ik kreeg ze dan eindelijk toegestuurd... maar dat is ook al een maand geleden ofzo.
Kreeg wel een mail waar dan trackingscode bij moest zitten, maar deze was leeg...
Dus nee.. ik zou niet bestellen als ik jou was ;)

Reageer op deze review

ervaring

Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

In 2013 heb ik bikerboots besteld, via email gevraagd wanneer ze weer op voorraad zijn en zo ook een bestelling geplaatst. Allemaal in het nederlands zeer vriendelijke man. En alles is optijd gekomen geen klachten.En alles is prima per mail gegaan.

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Oplichters!

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Helaas heb ik nog steeds niets vernomen van mijn pakket. Aantal keer een mail gestuurd en ook hierop nooit een reactie gehad.
Nu blijkt ook nog eens dat ze van naam zijn veranderd en je niet kan inloggen met je email en wachtwoord zoals je die bij 2dayslook.com had!

Dus zo blijkt weer goedkoop is duurkoop!!

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Order geplaatst nooit iets mogen ontvangen meerdere keren geemaild en nu heeft de "webshop" een andere naam gekregen waardoor ik nu geen account meer heb en niet meer kan inloggen.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Helaas heb ook ik mijn bestelling nooit ontvangen. Wel kreeg ik op mijn mailtjes steeds een standaard reactie terug waarom de bestelling niet geleverd kon worden. De ene keer een fout in het systeem de volgende keer was het product niet leverbaar. Op een brief geschreven via de radar website kreeg ik geen reactie. Totdat ik mijn aangifte bij de politie Door heb gestuurd. Binnen twee dagen stond het hele aankoop bedrag teruggestort op mijn rekening met excuses erbij.

Misschien een idee voor jullie om je geld ook terug te krijgen!

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Willemijn op 26 Augustus 2014

Mag ik vragen hoe je dat gedaan hebt bij de politie?

Groeten Willemijn

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

2 Days Look
Heeft een zeer slechte service!
3 maanden geleden Nike Air Max besteld. Na 3 weken nog niets gehoord, vaak gemaild maar nooit antwoord terug. Na 6 weken kreeg ik uiteindelijk te horen dat de Nikes niet leverbaar waren. Hier heb ik dus geen spontaan bericht van gehad, maar na 6 mailtjes uit eigen initiatief kreeg ik dit pas te horen.
Na een paar mailtjes kreeg ik uiteindelijk een couponcode, voor het openstaande bedrag. Aanvankelijk was ik het hier niet mee eens, maar 2 Days Look wees mij op de voorwaarden. Hier hebben zij inderdaad in opgenomen dat je geen geld terug krijgt.

Met tegenzin toch wat kleding voor het openstaande bedrag uitgekozen, en de couponcode ingevuld. Inderdaad stond er op de site dat het openstaande bedrag 00.00euro was.
Om verder te gaan met bestellen moest je toch de PayPal gegevens invoeren. Dit toch maar gedaan (zeer dom) om de bestelling af te ronden.
Tot mijn grote verbazing is het bedrag toch van mijn creditcard afgeschreven, en in de bevestigingsmail staat dat ik 0 euro betaald heb!!

Nogmaals heel veel mailtjes gestuurd, maar hier geen / of een ontwijkende reactie op gekregen.

Dus voor iedereen, laat je niet verleiden tot het kopen van goedkope kleding, het zijn oplichters!!!

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

De site zag er leuk en goedkoop uit, dus had ik een goodybag en een superleuke tas besteld!
De goodybag kreeg ik na iets meer dan een maand binnen, in de tussentijd werd niet op mails gereageerd.
De goodiebag zat vol met afgekeurde kleding, lees: tijgerprintleggings, scheve kleding, andere rare leggings terwijl beloofd was dat deze uit kleding van de zomercollectie zou bestaan!

Na nog meer mailen eindelijk een reactie. De tas was na 2 maanden niet leverbaar... Ik kreeg een couponcode maar die wil ik niet. Wanneer een bestelling na 30 dagen niet is geleverd mag je volgens de europese wetgeving de koop ontbinden. Maar volgens 2dayslook geen recht op geld terug!! Ik wacht nog even af en anders ga ik toch echt stappen ondernemen, deze onderneming zorgt voor teveel slachtoffers!

Wanneer je een reactie plaatst op Facebook dat je niets geleverd krijgt etcetera wordt deze zonder pardon verwijdert. Ook wordt je geblokkeerd wat ze naderhand ontkennen.

B
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Wat een stelletje oplichters. Ten eerste: de levertijd van 3-7 werkdagen klopt bij lange na niet. Je hoeft je bestelling niet binnen deze tijd te verwachten, en ook de weken erna niet. Op mails krijg je geen reactie. Als je wel reactie krijgt, is het een reactie die om je vraag heen draait.Uiteindelijk heb je dus nog geen antwoord op je vraag. Op Facebook is te zien dat heel veel mensen tevergeefs wachten op hun bestelling. Maar pas op; als je teveel klaagt dan worden je reacties gewoon verwijderd en word je geblokkeerd door hen. Vervolgens ontkennen ze reacties te hebben verwijderd, ook al heb je er gewoon een printscreen van (;
Geld terug? Daar doet 2dayslook niet aan. Zoals al eerder te lezen was bezorgen ze onvolledige bestellingen,waarop je een (ongeldige) couponcode krijgt.
Hun slechte service werd volgens hen veroorzaakt doordat de site 1,5 'offline' was. Apart, dat de slechte service vóór deze 1,5 week ook al bestond en dat het ook niet zal verbeteren.
Tot slot word ik op Facebook ineens (naar aanleiding van mijn klachten?) toegevoegd door de mannelijke verloofde van (waarschijnlijk) de fanpage beheerder. Willen ze even checken wat voor vlees ze in de kuip hebben, zodat ze weten of ze bang moeten zijn door dreigementen of niet? Ik weet het niet, maar erg slim is het niet aangezien ik nu meerdere namen heb (;

S
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Truitje besteld wat uiteindelijk niet meer te krijgen was volgens 2dayslook. Al wel betaald dus ik kreeg een coupon code met het bedrag wat ik voor het andere truitje betaald had. Vervolgens iets nieuws willen bestellen, couponcode ingevuld is het bedrag veel minder dan ik ervoor betaald had.

Uiteindelijk gaan mailen, telkens geen reactie. Dus maar weer gaan mailen. Uiteindelijk een nieuwe code gekregen die mij wel het exacte betaalde bedrag teruggaf. Inmiddels iets anders besteld, dat is nu onder een maand geleden en nog niets binnen. Veel zelf achteraan gaan, slome levering en slechte service. Het enige wat er leuk aan is, is de prijs.

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Prijs 
 
1.0

Vandaag 44 dagen geleden al mijn shirtjes besteld. Ik dacht mooi goedkoop dus doen. Bij mijn vriendin duurde het ook lang maar dit is wel belachelijk lang. Heb vandaag voor de 2e keer gemaild en ik hoop dat ze mijn geld terug kunnen storten. Hierop ga ik nooit meer bestellen!!

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.8
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Waardeloos! Wel betalen, niks krijgen en krijgt pas reactie als je in t openbaar klaagt.
Oplichtings praktijk

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Bestellen en de prijzen zijn goed, het is alleen erg jammer dat je van tevoren moet betalen en uiteindelijk de helft van je pakket niet geleverd wordt. Het geld krijg je niet terug en het beloofde tegoed wordt nooit op je accound gezet.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
10.0

Ik heb al meerdere malen wat besteld op 2dayslook.com, omdat ze erg leuke kleren hebben voor een lage prijs!

Het is elke keer aangekomen na een best wel lange tijd wachten.. Laten we zeggen rond de 3 á 4 weken.

Helaas is er wel een keer wat mis gegaan.
Ik had dus weer allemaal leuke dingen besteld en was helemaal blij toen mijn bestelling aangekomen was, maar dit keer was hij helemaal niet compleet. Dus mailde ik naar 2dayslook met als antwoord dat ik Engels moest mailen. Na een Engelse mail te hebben gestuurd ( Met alle bestel gegevens ) kreeg ik als antwoord dat de producten waren uitverkocht en er daarom niet bij zat. Ik vroeg mijn geld terug, maar kreeg een kortingsbon. Dit wou ik overigens niet en mailde nog een keer, ze zouden het geld overmaken. Een maand later, nog niks ontvangen, weer een mail gestuurd. Het speet ze heel erg en ze zouden het direct overmaken. Nu maanden en mails verder nog steeds mijn geld niet terug.

Maar aangezien ze erg leuke kleren hebben op 2dayslook en mijn kortingscode ( Waarde, precies het geld van de producten die ik niet had ontvangen op de cent na ) nog steeds werkte heb ik zojuist weer kleren besteld en de kortingscode toch maar gebruikt.

Dus mijn ervaring met 2dayslook. Leuk kleren voor super prijzen, ik denk niet dat je makkelijk iets kunt terug sturen en geld terug vragen lukt dus ook niet. Wel krijg je er netjes een kortingsbon voor terug.

Ik blijf er waarschijnlijk nog lang spullen bestellen, maar ik weet dat er risico's aan zitten, vooral met de goodie bags. Wanneer je iets niet past of al hebt denk ik niet dat dit makkelijk om te wisselen is.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review
Lees meer reviews