2dayslook
0   1  

www.2dayslook.com
 
3.5 (100)
2dayslook

2dayslook.com is een relatief nieuwe mode-webwinkel. De webwinkel is sinds januari 2013 overgenomen door de Deniz-group, een succesvolle speler uit de Turkse markt, en timmert nu aardig aan de weg. De collectie van 2dayslook is trendy, modegericht en vooral gebaseerd op de kleding van celebs uit populaire series als Gossip Girl. 2dayslook heeft de leukste jurkjes online en volgt de laatste fashion trends. Schoenen, tassen, pumps en allerlei accessoires maken ook deel uit van het assortiment, dat vooral is gericht op jonge vrouwen.

2dayslook korting

De kortingen bij 2dayslook zijn non-stop en kunnen wel oplopen tot wel 90%. De kortingen zijn hoog omdat de webwinkel mode zegt te verkopen tegen fabrieksprijzen.

100 ervaringen met 2dayslook

 
(9)
 
(9)
 
(7)
 
(21)
 
(56)
Beoordeling 
 
3.5
 
3.7
 
2.9
 
2.5
 
4.9
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Review van Maartje
Beoordeling 
 
4.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

elke keer goed gegaan

Bestelling duurt wel echt heeeel lang 3 a 4 weken maar spot goedkoop! Heb mijn bestelling elke keer gewoon binnen gekregen, en allemaal prima.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Sietske
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Geen geld terug bij retour

3 bestellingen gedaan in de periode maart - juni 2014. Trage levering, maar tot nu toe wel alles ontvangen. Alleen nooit geld terug ontvangen bij retourzending (ook alle drie de keren iets geretourneerd (zelf verzendkosten daarvoor betaald by the way)). Nog nooit reactie ontvangen op e-mails.

Inmiddels wel Paypal op de hoogte gesteld. Ben in afwachting van reactie, maar ik hoop dat zij in ieder geval stoppen met samenwerken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Saskia Gürel
Beoordeling 
 
1.7
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

grote flop!

1 juli besteld en betaald en helemaal niks ontvangen. De eerste weken werd er netjes geantwoord op mijn emails waarom ik geen bevestiging kreeg en nog niks ontvangen had, er was vertraging bij de leverancier en dat ik op de hoogte zou worden gehouden. Later alleen nog een mail dat ze overgemomen waren door No2Mo en dat zij alle bestellingen over nemen. Daar contact gezocht en na lange tijd eindelijk reacties. Hele discussie gehad, eind conclusie, zij hebben als oplossing dat ik opnieuw een bestelling moet plaatsen (en betalen) en dan zullen zij deze gratis versturen. Wou ik dit niet konden zij me niet verder helpen! Beide grote flop dus!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Sharon
Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
6.0

Oplichters!

Ik heb hier 2 maal besteld.
Eerste bestelling ging goed. Kreeg netjes mijn spulletjes toegestuurd, maar niet alles paste helaas.
Eigen schuld, ik ging er vanuit dat het kleiner zou vallen, maar het ging juist iets groter vallen...

Tweede maal bestelling: ik had 2 juli betaald en dus besteld. Had geen bevestiging gekregen zoals in het begin, dus gelijk achteraan gemaild: zou vast nog wel komen.. (nadat ik al paar mailtjes had gestuurd...ze reageren traaaaaaag!)
Na nog tig mailtjes krijg ik eindelijk de woorden dat het nu gelijk verstuurd zou worden (ruim maand later!!!!!!) en dat ik ook een mail met trackingscodes zou krijgen.
Mail wel gehad, maar daar stond helemaal geen codes in!!! Dus, had ik niets aan.
Toch nog weekje gewacht (had wel gelijk gemaild dat ik geen codes er in had staan!)

Daarna weer veeeeeeeeel gemaild, maar nauwelijks reactie terug gehad.

Krijg nu een standaardmail met dat no2mo ofzo het heeft overgenomen en dat ze bezig zijn met het inhalen van alle bestellingen. Dus daar op gereageerd dat ik mijn geld gewoon terug wil.
Daar krijg ik de reactie op dat ik dat schriftelijk moet vermelden bij 2dayslook.
Als ik dan vraag waaaaaar en hoe enz... dan geven ze geen reactie.

Zojuist weer een mail gestuurd met of ze dan eindelijk eens kunnen vertellen waaaaaar ik dan mijn geld kan gaan terugvragen..

Ik ben benieuwd... ik heb erin vermeld dat ik anders andere maatregelen moet gaan nemen....
Dat hielp eerder eens een keer, misschien nu ook?


Het is overigens waar dat ze op facebook je verwijderen als je negatieve dingen te vermelden hebt.
Eigenljik is die facebook alleen een positieve reclame voor hun; verder kun je er niets mee.

Bah!

Was deze beoordeling nuttig? 

saskia Gürel op 24 September 2014

Ik heb precies hetzelfde!! 1 juli besteld en betaald en helemaal niks ontvangen. De eerste weken werd er netjes geantwoord op mijn emails dat er vertraging was bij de leverancier en dat ik op de hoogte zou worden gehouden. Later alleen nog een mail dat ze overgemomen waren door No2Mo en dat zij alle bestellingen over nemen. Daar contact gezocht en na lange tijd eindelijk reacties. Hele discussie gehad, eind conclusie, zij hebben als oplossing dat ik opnieuw een bestelling moet plaatsen (en betalen) en dan zullen zij deze gratis versturen. Wou ik dit niet konden zij me niet verder helpen! Beide grote flop dus!

Donna De Leeuw op 25 Maart 2015

Hetzelfde helaas hier, ook twee bestellingen gedaan rond Juni-Juli 2014, echter niets mogen ontvangen, veel mailverkeer met trage reacties terug, soms meldingen dat het alsnog was verstuurd, dan weer iemand die het (weer) zou gaan uitzoeken. Echt ontzettend knullig allemaal, en daarvoor liep het gewoon goed.
Geld krijg ik ook niet meer terug (of er moet een wonder gebeuren), dus het beste deze toko te vermijden, niet te vertrouwen!

Reageer op deze review
Review van s van kessel
Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

aangifte gedaan..

Ik heb 3 maanden geleden met moeite een bestelling geplaatst, omdat de website telkens vastliep en overbezet leek te zijn.
Inmiddels nog steeds niks ontvangen, al 10tallen mailtjes verstuurd en nooit een concrete oplossing of antwoord, telkens beloven ze te kunnen leveren, als ik uberhaupt al een reactie krijg..
Na de verwijdering van hun facebookaccounts en al deze slechte reviews heb ik er geen vertrouwen meer in.
Ik heb aangifte gedaan van oplichting.

Was deze beoordeling nuttig? 

Ron op 08 September 2014

Ik denk dat iedereen die slechte ervaringen heeft met deze website nu aangifte moet gaan doen. Ook wij zijn de dupe van deze slechte webshop. Geen product, geen geld terug en geen reactie...
Pure oplichting...
Wij gaan aangifte doen

Wendy op 11 September 2014

Ik heb van no2mo een reactie gekregen dat zij 2dayslook hebben overgenomen. Alleen van heel hun verhaal klopt geen zak. Ze geven een coupon code waarmee je op hun site een gratis goodiebag zou kunnen bestellen. Alleen kun je deze code nergens invullen. Zag ook op hun site dat ze nep Louis Vutton tassen verkopen waar ze gewoon €400!! voor durven te vragen. Dit is volgens mij ook illegaal. Ik wordt nu al meer dan 3 maanden aan het lijntje gehouden en krijg mijn geld niet terug. Misschien moeten we naast de aangifte die we doen ook de media inschakelen?
Grtjs Wendy

Sharon op 19 September 2014

Ik heb ook nog steeds niets gehoord van mijn bestelling die ik 2 juli al heb betaald...
Er wordt vanalles beloofd, maar niets gedaan.
Ik geloof dat ik wel 100 mailtjes naar ze heb gestuurd ondertussen, maar ik kom niet verder.
Ja, ik kreeg ook de code dat die goodiebag dan gratis VERZONDEN zal worden... dus niet de goodiebag is gratis, maar de verzendkosten...
Ik wil gewoonweg mijn geld terug...


Waar hebben jullie precies aangifte gedaan> Wellicht dat we daar allemaal gezamenlijk inderdaad aangifte kunnen gaan doen?

s van kessel op 20 September 2014

Ik heb online aangifte gedaan via de politie, online oplichting is volgnes mij een onderdeel welke je kunt kiezen, anders even googlen.
inmiddels heb ik een couponbon gekregen die geldig is bij 2dayslook met de waarde van mijn vorige bestelling. Ze zouden het met spoed verzenden express post ofzo. Helaas vorige week besteld (moest nog 0,50 bij betalen dus dat viel opzich mee) maar nog steeds niet ontvangen. Ik vraag me af of het nut heeft, maar meer kan ik toch niet doen ben ik bang..

Renee op 20 September 2014

Ik heb net ook aangifte gedaan, zeker doen allemaal!!

Sharon op 20 September 2014

Hebben jullie ook via Klacht.nl aangegeven?
Ik heb dat gister namelijk gedaan.
Ik wacht daar even paar dagen mee, anders ga ik er ook mee naar de politie...

Reageer op deze review

Review van Esmee
Beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
10.0

waardeloos

Waardeloos, niet bestellen!
Heb er in totaal 3x iets besteld, eerste keer was het goed gegaan zonder problemen.
Tweede keer was er al een heel gedoe, pakketje nooit binnengehad slechte communicatie. Uiteindelijk toch gelukt om contact te krijgen was het product uitverkocht dus kreeg ik een voucher. Nou die gebruikt en daar waren toen ook weer problemen mee. Uiteindelijk het binnengekregen. De winkel veranderd constant van naam en van lay out enzo. Nou had ik weer iets besteld, ik dacht ik doe het nog een keer had ik dus niet moeten doen. Nu na 3 weken nog steeds niks binnen, en geen reactie op mijn emails. Heb er echt al heel veel gestuurd.
Geen aanrader dus

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Elona
Beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Mwah

Ik heb een half jaar geleden een paar shirtjes besteld, heb die snel binnengekregen maar een shirt stonk naar zweet dus heb dat ook maar niet gedragen. Nu heb ik 2 maanden geleden een broek en een t shirt besteld maar heb t nog steeds niet binnen gekregen! Heb al meerdere mailtjes gestuurd maar nooit wat terug gehoord.
Waardeloze service!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van christy
Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik heb in november een paar dingen hier besteld. Zag er allemaal goed uit, omdat t de eerste X was met bestellen had ik maar voor 15 euro besteld, had toen 3 dingetjes.. 1 ding paste ik al niet, heb ik toen weggegeven want terug sturen vind ik nooit zo n goed plan, de rest zat goed en draag ik nu nog steeds.. de levertijd was niet eens een week.. Had het met 4 dagen binnen en kon netjes mijn pakketje volgen en kreeg steeds mailtjes als hij dichterbij was, heel netjes dus.. ik heb het echt over dezelfde site.. ik wilde er eigenlijk nog een X bestellen, maar als ik het zo hoor, weet ik dat niet meer zo zeker, heeft iedereen hier nu last van of zijn er ook nog goede reviews? En aangezien het goedkope kleding is, is het natuurlijk snel uitverkocht.. ze gaan er niet goed mee om zo te lezen...

Was deze beoordeling nuttig? 

Sharon op 19 September 2014

Mijn eerste bestelling ging ook perfect. Mijn tweede niet: 2 juli besteld, nu nog steeds niets over gehoord.
Ja, ik kreeg ze dan eindelijk toegestuurd... maar dat is ook al een maand geleden ofzo.
Kreeg wel een mail waar dan trackingscode bij moest zitten, maar deze was leeg...
Dus nee.. ik zou niet bestellen als ik jou was ;)

Reageer op deze review
Review van Linda
Beoordeling 
 
8.0
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

ervaring

In 2013 heb ik bikerboots besteld, via email gevraagd wanneer ze weer op voorraad zijn en zo ook een bestelling geplaatst. Allemaal in het nederlands zeer vriendelijke man. En alles is optijd gekomen geen klachten.En alles is prima per mail gegaan.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Cynthia
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Oplichters!

Helaas heb ik nog steeds niets vernomen van mijn pakket. Aantal keer een mail gestuurd en ook hierop nooit een reactie gehad.
Nu blijkt ook nog eens dat ze van naam zijn veranderd en je niet kan inloggen met je email en wachtwoord zoals je die bij 2dayslook.com had!

Dus zo blijkt weer goedkoop is duurkoop!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Jane
Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Order geplaatst nooit iets mogen ontvangen meerdere keren geemaild en nu heeft de "webshop" een andere naam gekregen waardoor ik nu geen account meer heb en niet meer kan inloggen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Floortje
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Helaas heb ook ik mijn bestelling nooit ontvangen. Wel kreeg ik op mijn mailtjes steeds een standaard reactie terug waarom de bestelling niet geleverd kon worden. De ene keer een fout in het systeem de volgende keer was het product niet leverbaar. Op een brief geschreven via de radar website kreeg ik geen reactie. Totdat ik mijn aangifte bij de politie Door heb gestuurd. Binnen twee dagen stond het hele aankoop bedrag teruggestort op mijn rekening met excuses erbij.

Misschien een idee voor jullie om je geld ook terug te krijgen!

Was deze beoordeling nuttig? 

Willemijn op 26 Augustus 2014

Mag ik vragen hoe je dat gedaan hebt bij de politie?

Groeten Willemijn

Reageer op deze review
Review van Francina
Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

2 Days Look
Heeft een zeer slechte service!
3 maanden geleden Nike Air Max besteld. Na 3 weken nog niets gehoord, vaak gemaild maar nooit antwoord terug. Na 6 weken kreeg ik uiteindelijk te horen dat de Nikes niet leverbaar waren. Hier heb ik dus geen spontaan bericht van gehad, maar na 6 mailtjes uit eigen initiatief kreeg ik dit pas te horen.
Na een paar mailtjes kreeg ik uiteindelijk een couponcode, voor het openstaande bedrag. Aanvankelijk was ik het hier niet mee eens, maar 2 Days Look wees mij op de voorwaarden. Hier hebben zij inderdaad in opgenomen dat je geen geld terug krijgt.

Met tegenzin toch wat kleding voor het openstaande bedrag uitgekozen, en de couponcode ingevuld. Inderdaad stond er op de site dat het openstaande bedrag 00.00euro was.
Om verder te gaan met bestellen moest je toch de PayPal gegevens invoeren. Dit toch maar gedaan (zeer dom) om de bestelling af te ronden.
Tot mijn grote verbazing is het bedrag toch van mijn creditcard afgeschreven, en in de bevestigingsmail staat dat ik 0 euro betaald heb!!

Nogmaals heel veel mailtjes gestuurd, maar hier geen / of een ontwijkende reactie op gekregen.

Dus voor iedereen, laat je niet verleiden tot het kopen van goedkope kleding, het zijn oplichters!!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Britt
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

De site zag er leuk en goedkoop uit, dus had ik een goodybag en een superleuke tas besteld!
De goodybag kreeg ik na iets meer dan een maand binnen, in de tussentijd werd niet op mails gereageerd.
De goodiebag zat vol met afgekeurde kleding, lees: tijgerprintleggings, scheve kleding, andere rare leggings terwijl beloofd was dat deze uit kleding van de zomercollectie zou bestaan!

Na nog meer mailen eindelijk een reactie. De tas was na 2 maanden niet leverbaar... Ik kreeg een couponcode maar die wil ik niet. Wanneer een bestelling na 30 dagen niet is geleverd mag je volgens de europese wetgeving de koop ontbinden. Maar volgens 2dayslook geen recht op geld terug!! Ik wacht nog even af en anders ga ik toch echt stappen ondernemen, deze onderneming zorgt voor teveel slachtoffers!

Wanneer je een reactie plaatst op Facebook dat je niets geleverd krijgt etcetera wordt deze zonder pardon verwijdert. Ook wordt je geblokkeerd wat ze naderhand ontkennen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Samyra
Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Wat een stelletje oplichters. Ten eerste: de levertijd van 3-7 werkdagen klopt bij lange na niet. Je hoeft je bestelling niet binnen deze tijd te verwachten, en ook de weken erna niet. Op mails krijg je geen reactie. Als je wel reactie krijgt, is het een reactie die om je vraag heen draait.Uiteindelijk heb je dus nog geen antwoord op je vraag. Op Facebook is te zien dat heel veel mensen tevergeefs wachten op hun bestelling. Maar pas op; als je teveel klaagt dan worden je reacties gewoon verwijderd en word je geblokkeerd door hen. Vervolgens ontkennen ze reacties te hebben verwijderd, ook al heb je er gewoon een printscreen van (;
Geld terug? Daar doet 2dayslook niet aan. Zoals al eerder te lezen was bezorgen ze onvolledige bestellingen,waarop je een (ongeldige) couponcode krijgt.
Hun slechte service werd volgens hen veroorzaakt doordat de site 1,5 'offline' was. Apart, dat de slechte service vóór deze 1,5 week ook al bestond en dat het ook niet zal verbeteren.
Tot slot word ik op Facebook ineens (naar aanleiding van mijn klachten?) toegevoegd door de mannelijke verloofde van (waarschijnlijk) de fanpage beheerder. Willen ze even checken wat voor vlees ze in de kuip hebben, zodat ze weten of ze bang moeten zijn door dreigementen of niet? Ik weet het niet, maar erg slim is het niet aangezien ik nu meerdere namen heb (;

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Kirsten
Beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Truitje besteld wat uiteindelijk niet meer te krijgen was volgens 2dayslook. Al wel betaald dus ik kreeg een coupon code met het bedrag wat ik voor het andere truitje betaald had. Vervolgens iets nieuws willen bestellen, couponcode ingevuld is het bedrag veel minder dan ik ervoor betaald had.

Uiteindelijk gaan mailen, telkens geen reactie. Dus maar weer gaan mailen. Uiteindelijk een nieuwe code gekregen die mij wel het exacte betaalde bedrag teruggaf. Inmiddels iets anders besteld, dat is nu onder een maand geleden en nog niets binnen. Veel zelf achteraan gaan, slome levering en slechte service. Het enige wat er leuk aan is, is de prijs.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Merle
Beoordeling 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Vandaag 44 dagen geleden al mijn shirtjes besteld. Ik dacht mooi goedkoop dus doen. Bij mijn vriendin duurde het ook lang maar dit is wel belachelijk lang. Heb vandaag voor de 2e keer gemaild en ik hoop dat ze mijn geld terug kunnen storten. Hierop ga ik nooit meer bestellen!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Jay
Beoordeling 
 
1.8
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Waardeloos! Wel betalen, niks krijgen en krijgt pas reactie als je in t openbaar klaagt.
Oplichtings praktijk

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Janice
Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Bestellen en de prijzen zijn goed, het is alleen erg jammer dat je van tevoren moet betalen en uiteindelijk de helft van je pakket niet geleverd wordt. Het geld krijg je niet terug en het beloofde tegoed wordt nooit op je accound gezet.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Anoniem
Beoordeling 
 
7.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
10.0

Ik heb al meerdere malen wat besteld op 2dayslook.com, omdat ze erg leuke kleren hebben voor een lage prijs!

Het is elke keer aangekomen na een best wel lange tijd wachten.. Laten we zeggen rond de 3 á 4 weken.

Helaas is er wel een keer wat mis gegaan.
Ik had dus weer allemaal leuke dingen besteld en was helemaal blij toen mijn bestelling aangekomen was, maar dit keer was hij helemaal niet compleet. Dus mailde ik naar 2dayslook met als antwoord dat ik Engels moest mailen. Na een Engelse mail te hebben gestuurd ( Met alle bestel gegevens ) kreeg ik als antwoord dat de producten waren uitverkocht en er daarom niet bij zat. Ik vroeg mijn geld terug, maar kreeg een kortingsbon. Dit wou ik overigens niet en mailde nog een keer, ze zouden het geld overmaken. Een maand later, nog niks ontvangen, weer een mail gestuurd. Het speet ze heel erg en ze zouden het direct overmaken. Nu maanden en mails verder nog steeds mijn geld niet terug.

Maar aangezien ze erg leuke kleren hebben op 2dayslook en mijn kortingscode ( Waarde, precies het geld van de producten die ik niet had ontvangen op de cent na ) nog steeds werkte heb ik zojuist weer kleren besteld en de kortingscode toch maar gebruikt.

Dus mijn ervaring met 2dayslook. Leuk kleren voor super prijzen, ik denk niet dat je makkelijk iets kunt terug sturen en geld terug vragen lukt dus ook niet. Wel krijg je er netjes een kortingsbon voor terug.

Ik blijf er waarschijnlijk nog lang spullen bestellen, maar ik weet dat er risico's aan zitten, vooral met de goodie bags. Wanneer je iets niet past of al hebt denk ik niet dat dit makkelijk om te wisselen is.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van rina sinay
Beoordeling 
 
2.0
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Had ik maar eerst deze reviews gelezen dan had ik nooit via deze site besteld.
19 mei 2014 twee jurkjes besteld voor ong 30 euro, levering zou 10 tot 14 dagen zijn
nou ook ik heb nog steeds niets ontvangen. slechte service inderdaad zoals andere
klanten reeds hebben ervaren, want je krijgt gewoon niemand te pakken via mail,
facebook en whatsapp al weken bezig ... telefonisch zijn ze niet bereikbaar
eergisteren bericht ontvangen dat het nu toch echt met ptt kargo verstuurd gaat worden,
levertijd 10 tot 14 dagen. zou ik het pakketje dan toch nog geleverd gaan krijgen?
fingers crossed, ik hoop dat ze snel komen en dat ze goed zitten, want ruilen of meer
bestellen via deze site doe ik niet meer

Was deze beoordeling nuttig? 

Patricia Smidt op 21 Juni 2014

Ik heb op 1 mei 2 t- shirtjes en een setje besteld. Tot op heden niks ontvangen. Ik heb meerdere malen contact gezocht met 2daylslook. Mij werd verteld dat het even kan duren omdat het pakket vanuit Istanbul moest komen. Ik heb gevraagd om mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug te storten maar helaas. In plaats van mijn geld kreeg ik een tracking bericht over mijn pakket. Ik zou het binnen 10-14 dagen ontvangen. Die 14 dagen zijn verstreken maar ik heb noch mijn geld noch mijn pakket ontvangen.
Hele slechte service. Ik heb ook contact opgenomen met het programma "opgelicht".

S.Kailola op 25 Juni 2014

Ik had ook op 20 mei een bestelling gedaan. Na weken wachten nog steeds niks ontvangen en stond de status al vanaf 30 mei op In Progress. Na een aantal keer mailen, komen ze een dagen later terug met reactie over of de betaling wel is goedgegaan. Ik had met Ideal betaald dus bij mij was t bedrag meteen afgeschreven. Na 30 dagen nog steeds In Progress en toen heb ik via de site van DAS de brief opgesteld voor als een webshop in gebreke is.
Deze heb ik gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (dus in t engels) en de brief naar het postadres in Amersfoort.
Gisteren heb ik dit nogmaals gemaild en vandaag hebben ze het pakketje verstuurd!!
Of het toeval is of dat het door mijn mail komt... ik bestel er nooit meer iets!!

Reageer op deze review
Review van Alice Lijdsman
Beoordeling 
 
4.0
Bestellen 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Ik heb nu anderhalve maand terug een jurkje en een topje en een broek besteld bij 2 days look.was 30 euro kwijt.
Ik probeer contact op te nemen maar ķan nergenst een mailadres vinden. Heb wel gebeld maar krijg dan een turks antwoordt apparaat.
Heeft er iemand miss een mailadres voor mij?

Was deze beoordeling nuttig? 

Cindy op 16 Juni 2014

Mailadres staat op hun website.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volgens mij is deze wel Engels talig.
Heb 3 weken geleden wat besteld, niks ontvangen nog. Mail gestuurd, in Nederlands vorige week. Nog geen reactie gehad dus vandaag maar een Engels mailtje gestuurd.

Reageer op deze review
Review van jacqueline
Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
5.0

Ik bestel al bij 2dayslook dat het nog sustilo heette. Prettige kleding, leuke prijzen en de levering is prima. Nooit problemen gehad... totdat het overgenomenwerd en 2dayslook ging heten, vaak een couponcode gehad omdat kleding niet te leveren was. Nooit een trackingcode gehad, wel de mail maar stond nooit iets. Laatste keer besteld in maart levering duurde overgens erg lang, pakket niet compleet. (krijg of nog een rok of nog €18,50)
Gelijk mail gestuurd, wat onzin mailtjes terug gehad van 2dayslook. Nog niet geregeld en zelfs helemaal geen antwoord meer vanaf 2dayslook. Had nog wat couponcode staan, maar opgemaakt (hoop dat t dit keer wel goed gaat).

Maar dit was de laatste keer dat ik nog bij dit flut bedrijf iets koop. Vreselijk slechte communicatie, denk dat ik dat nog het ergste vind. Mailen in t engels geen probleem, maar (duidelijk) antwoord krijgen ho maar

Was deze beoordeling nuttig? 

jacqueline op 13 Juni 2014

Vandaag mijn pakketje binnen gekomen.
Snel en zonder trackingcode. Pakketje lijkt gewoon uit nederland te komen.

Alles past alleen ontbreken er weer items in mijn pakket.
Heb al een mail naar het adres op de site gestuurd.....
In afwachting, want op de vorige mail van pakket vorige maand nog geen (zinnig) antwoord.

Reageer op deze review
Review van Annabelle
Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
10.0

Op 8 mei heb ik een bestelling geplaatst, ik heb direct €31,80 betaald. Daarna heb ik enkele mails gehad dat de kleren niet op voorraad waren maar dat dit zo snel mogelijk geregeld zou worden en dat ik alsnog mijn kleren zou krijgen. Totdat ik gister avond 3juni een mail kreeg dat ik een tegoed bon zou krijgen van €10,90 omdat mijn kleren nu helemaal niet meer geleverd zouden worden. Hier was ik dus al bang voor. Ik heb nu dus een kortingscode van €10,90, maar ik heb voor het drie dubbele betaald. Erg benieuwd hoe ze dit gaan oplossen. Heb gelijk een mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil, we wachten maar af dus. Maar tot nu toe ben ik erg teleurgesteld in 2dayslook.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van nathalie
Beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
2.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Op 30 april een bestelling gedaan Tot op heden niks ontvangen.
Netjes en mail gestuurd maar geen reactie
Op facebook contact gezegd worden er gezegd dat er een druk fout in de mk shirt zat.
Er is mij een andere shirt aan geboden maar dat ik niet wat ik zoek.
Verder niks in de webshop wat ik graag wil.
Dus zou graag mijn geld terug willen.
Het was en kado en die vriendin is inmiddels afgelopen vrijdag al jarig geweest
2 dayslook Hoe gaan weer dit op lossen?

Kan nu dus fluiten naar het shirt

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Sarah
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Ik heb een maand geleden 2 shirts besteld. Kreeg na 2 weken een email dat mijn bestelling vertraagd was. Ik heb na een paar dagen mijn bestelling geannuleerd. Nu is het zo dat dit bedrijf mijn geld niet wilt teruggeven, maar een tegoedbon. Ik heb duidelijk gemaakt dat ik hier geen gebruik van wil maken en dan wordt er gezegd dat ik alleen geld terug krijg als mijn bestelling niet op voorraad is, maar heb ook een email van hun ontvangen waarin stond dat mijn bestelling niet op voorraad. Alles wat deze mensen zeggen is in strijd met elkaar en vraag me af of dit bedrijf niet bezig is met oplichten van mensen. Ook is het zo dat ik in het begin mijn emails in het Nederlands werd beantwoord en na mijn annulering konden hun opeens niet meer in het Nederlands antwoorden en werd mij verzocht mijn emails in het Engels te sturen. Ik vind dit heel erg vervelend. Ook mag dit volgens de Nederlandse en Europese wet niet eens. Ik heb na annulering recht op mijn geld. Ook is het zo dat ik na ontvangst van mijn pakket 7 dagen bedenktijd heb, wat bij mij niet eens het geval was. Als ik nog een pakket had ontvangen en had teruggestuurd dan begrijp ik nog dat ik dan een tegoedbon krijg, maar heb nooit wat ontvangen en gewoon geannuleerd. Tip: lees eerst reviews voordat je besteld.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van arja
Beoordeling 
 
7.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
10.0

Reeds klant van 2dayslook sinds de oprichting, uit ervaring weet ik inmiddels dat de leveringstijd altijd wat langer is dan aangegeven word. Snelste bestelling: 4 dagen, langste levertijd 3 maanden! Desondanks toch zeer tevreden want ik volg ze op facebook en aldaar word je snel geholpen met je problemen. Zo heb ik eenmaal het verkeerde kleur ontvangen (mocht shirt houden en kreeg nieuwe thuisgestuurd) , een goodiebag was verdwenen in de post, fb-bericht gestuurd en binnen 2 weken kwam ie toch aan. De prijzen zijn echt super! Maar pas op! De maten vallen wat kleiner, ik draag normaal maat M maar bij hun bestel ik altijd L en die zijn me precies goed.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Beaudine
Beoordeling 
 
1.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Hoi,
Ik heb op 7 mei een bestelling geplaatst.
Namelijk; Michael Kors tshirt van €6,95 maat L/Xl en de Diamond Dress van €9,95 maat L/XL.
Heb in totaal €20,85 uitgegeven.

Bij mijn status staat vanaf het begin al vertraagd, zijn inmiddels al een tijd verder dus heb een week geleden ook gemaild naar de klantenservice.
Tot op heden nog niks mogen ontvangen, terwijl ik wel bijna elke dag de nieuwsbrief krijg. Vind dit erg raar.
Weten jullie wat ik kan doen? Want €20 is dan wel niet een hoog bedrag, maar voor een student is dit niet niks!

Las net de reviews en ben bang dat de bestelling niet komt!

Was deze beoordeling nuttig? 

Sarah op 27 Mei 2014

Wie in een Europese webwinkel iets koopt, heeft met vrijwel dezelfde regels te maken als die in Nederland gelden voor koop op afstand. Dat komt omdat de 'Wet koop op afstand' een uitvloeisel is van een Europese richtlijn, die in de hele Europese Unie geldt.

Je kan een klacht indienen bij Europees consumenten centrum.
http://www.eccnederland.nl/nl

Reageer op deze review
Review van Leonieke
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Inmiddels 3 maanden verder en nog steeds niets ontvangen.. Waardeloze webshop! Wel 52 euro neerleggen en niks leveren! 2dayslook, jullie zijn een stel oplichters! Zorg dat iedereen het te weten komt, zodat jullie snel failliet gaan! Jullie komen hier niet zomaar mee weg!!!! Klanten verliezen jullie wel

Was deze beoordeling nuttig? 

Mary op 09 Mei 2014

ladies, Hebben jullie na een mail met mbannink nog iets vernomen of jullie pakket nog gehad? Ik heb eergisteren een pakket besteld en ik denk dat ik naar me geld kan fluiten, hebben jullie ooit je geld terug gehad of moet ik het via mijn advocaat doen???

2dayslook op 09 Mei 2014

Beste Leonieke, dat is erg vervelend natuurlijk. Graag zou ik meer willen weten van deze klacht. Zou je mij willen mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.? Dan ga ik persoonlijk naar je klacht kijken.

2dayslook is een flop op 02 Augustus 2014

Beste 2dayslook je reactie op Mary straalt niet de professionele houding die een betrouwbare webshop heeft.
Mary stelt een oprechte vraag, waar ze graag de mening van andere over wil horen.
En naar haar geld kan ze fluiten, aangezien ze enkel een couponcode krijgt.
Ik denk dat menig klant na het schenden van het vertrouwen dat ze in 2dayslook hadden geen verdere aankopen willen doen.
Ik raad iedereen aan voor je ergens iets bestelt de revieuws bekijkt van de webshop

2dayslook.com op 02 Augustus 2014

Beste Mary,

Ik begrijp je reactie niet helemaal. Je plaats een order en denk vervolgens dat je naar je geld kan fluiten? Is dit een schreeuw naar sensatie? Indien je daadwerkelijk een klacht hebt kun je natuurlijk direct terecht bij mij.

Reageer op deze review
Review van Van Es
Beoordeling 
 
1.8
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Ook hier iemand die bang is te zijn opgelicht.
Antwoord op mail krijg je niet.
Ik heb met paypal betaald, dus hoop via een claim het terug te krijgen.

Kunnen we niet een actie voeren om iedereen te laten weten hoe fke het is?

Was deze beoordeling nuttig? 

2dayslook op 04 April 2014

Beste Van Es, indien deze klacht niet is opgelost. Zou je mij willen mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Reageer op deze review

Review van Michelle
Beoordeling 
 
3.8
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
7.0

Hallo ,

Vorige week woensdag 19 jan een bestteling geplaatst: the spring goodiebag, maar tot op heden nog niets ontvangen. Er staat al een week dat mijn order wordt verwerkt. Op mailtjes wordt wel gereageerd, maar schiet ik niets mee op, want zijn van die vage antwoorden. Kreeg tw horen dat het verpakken van goodiebags langer duurt, wat best te begrijpen is, maar het lijkt me niet dat je hier een hele week voor nodig hebt. Zou op de hoogte gehouden worden, maar dat gebeurt ook niet.. wil graag mijn bestelling, en graag snel, want ik laat het er echt niet bij als ik niets ga krijgen! Graag reactie van 2dayslook!! Alvast bedankt.

Was deze beoordeling nuttig? 

jesse op 10 Maart 2014

Hallo
ik heb er weleens wat besteld maar de verzending duurt gewoon altijd lang. Het komt vast nog wel in de zomer ofzo.

2dayslook.com op 04 April 2014

Beste Michelle, indien deze klacht niet is opgelost. Zou je mij willen mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Reageer op deze review
Review van Leonieke

Bestel hier nooit, het zijn allemaal oplichters! Al 1,5 maand geleden dat ik mijn bestelling heb geplaatst en nog steeds niks binnen!!!!!! Ik bestel hier nooit meer.

Was deze beoordeling nuttig? 

Leonie op 04 Maart 2014

Ga er aub achteraan!
Ik heb zelf een trui hier besteld, ook anderhalve maand later nog niks ontvangen.
Ik een mail gestuurd en het was nooit op voorraad geweest hier. Ben er nooit van op de hoogte gehouden, en als ik er zelf niet achteraan was geweest hadden ze mooi extra geld gehad.
Heb later een code gekregen waarmee ik wat nieuws kon kopen en een code om een hele maand met 50% kan shoppen. Maar denk maar niet dat ik daar ooit nog wat bestel.

2dayslook op 07 April 2014

Beste bezoeker, indien deze klacht niet is opgelost. Zou je mij willen mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Reageer op deze review
Review van Dimphy
Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Al meerdere keren heb ik kleding besteld via deze site en daar was nooit iets op aan te merken, altijd alles goed geregeld en op tijd binnen. Een aantal weken terug wilde ik echter een kerst goodie bag bestellen, dit doe ik dus NOOIT meer: kreeg meerdere trackingcodes die niet werkten en het pakket van laat binnen. Daarnaast was de kwaliteit niet om aan te zien en stond zelfs letterlijk op de verpakking dat de waarde van het pakket €20 bedroeg, terwijl op de site vermeldt stonddat de goodiebags minstens 60 euro waard waren. Retourneren zou mogelijk zijn volgens de site, maar ook hier bleek niks van te kloppen want ik heb nooit reacties gehad op mailtjes.. Afgelopen week heb ik des al niettemin toch weer een bestelling geplaatst, een reactie of email heb ik helaas nog steeds niet ontvangen en van een trackingcode is ookal niets te bekennen.
Nooit eerder problemen gehad met deze site en ging er dan ook vanuit dat ik de bestelling alsnog zou ontvangen. Maar na het lezen van deze reacties en ervaringen van anderen begin ik ook te twijfelen. Ben bang dat ik opgelicht ben en naar me zuur verdiende geld kan fluiten, want inderdaad, de meeste kopers op deze site zijn tieners en jonge studenten..

Was deze beoordeling nuttig? 

2dayslook op 07 April 2014

Beste bezoeker, indien deze klacht niet is opgelost. Zou je mij willen mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Reageer op deze review
Review van Leonieke
Beoordeling 
 
1.8
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

Eerder geen problemen gehad met deze webshop, maar volgens mij ben ik ook slachtoffer geworden nu.. 19-01-2014 een blousje en rokje besteld maar nog steeds niks geleverd. Ik heb niet eens een trackingsnummer ontvangen terwijl ze beloven binnen 3-7 werkdagen te leveren. Bestel hier nooit meer! Betalen en niks krijgen, zo verliezen jullie wel klanten!!!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

2dayslook.com op 07 April 2014

Beste bezoeker, indien deze klacht niet is opgelost. Zou je mij willen mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?

Reageer op deze review
Review van Joyce Honingh
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Ook ik ben slachtoffer van een deze slechte manier van business. 2 maanden verder, 17 mails en 7 track en trace codes later nog steeds niets ontvangen. Niet reageren op de mails, maar wel elke dag posten op Facebook in het Nederlands. Kortom, ook hier in Nederland zijn ze bezig met het plegen van internetfraude. Mijn advies, zoveel mogelijk slechte publiciteit geven en aangifte doen. Je kan wel 4 maanden gaan wachten op je pakket, maar daar schiet je niks mee op. Des de meer aangiftes, des de sneller de politie of consuwijzer hier werk van gaat maken. Heb je persoonlijke advies nodig? Stap dan naar de juridische loket in je buurt, daar kunnen ze je verder helpen. Ook al denk je "het is maar een kleine bedrag" maar honderden worden opgelicht en vooral jonge meiden.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Ingrid
Beoordeling 
 
1.8
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
4.0

op 6 januari de newyearsbag besteld.
- tot op heden niets ontvangen,
- geen antwoord op mijn e-mails,
- nergens een tracking nummer,
- de website is al dagen online + mijn virusscanner reageert negatief op de link.
Ik bestel hier nooit meer!

Was deze beoordeling nuttig? 

Ingrid op 21 Januari 2014

Online = uiteraard offline

Reageer op deze review
Review van Char
Beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
5.0
Prijs 
 
5.0

Ik wil graag weten of mijn newyears Goodybag al verzonden is? Heb vorige week betaald maar krijg geen reactie.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Bert Klijn
Beoordeling 
 
1.5
Bestellen 
 
2.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
2.0

Mijn dochter bestelde in november een jurkje voor de kerst.
Uiteindelijk komt het jurkje 1 dag voor kerst binnen. Blijkt dat er totaal geen model in zit en ze is niet tevreden.
Op 27 december een retourformulier ingevuld en we wachten nog altijd op instructies voor de retourzending. We hebben al diverse keren een mail gestuurd krijgen we uiteindelijk een bericht uit Turkije dat we in de engelse taal moeten mailen en dat ze niet snappen waarom we dit mailtje sturen. We hebben ze in de engelse taal toch maar vriendelijk verzocht instructies te geven voor de retourzending. Krijgen we een mailtje terug dat we hiervoor een retourformulier in moeten vullen. DAT HEBBEN WE AL 3 KEER GEDAAN.
Ze schrijven ook nog dat we alleen ons geld terug krijgen als we het jurkje naar Turkije retour sturen. Als we het jurkje naar een adres in Nederland sturen ontvangen we een coupon voor een andere bestelling. Wij willen helemaal geen coupon want denk niet dat we nog maar één artikel afnemen van deze webwinkel.

Wat een belachelijk slechte service!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van TESSA

BESTEL HIER NIET!
Ik had laatst een goodybag besteld. op de foto's staan allerlei leuke en mooie kleren en daarom verwacht je ook iets in die richting te krijgen. na 2 maand wachten kreeg ik mijn goodybag.. met daarin allemaal kleding waarin je nog niet wil slapen. een slobber shirt een shirt met een rare print een pyjama shirt en iets wat op een jurk moet lijken maar zo strak zit bij je bovenlichaam dat je niet kunt ademen. alles was zo te zien merkloos en kwam indd zoals in andere verhalen helemaal uit turkije. de goodybag had absoluut geen waarde omdat de kleding die erin zat ondraagbaar was. ik heb een klacht ingediend en kreeg na 2 weken een reactie. ik kon het pakketje terug struren en als zij het dan terug hadden ontvangen kreeg ik een tegoedbon. Het zou eigen risico zijn als het pakketje niet bij hen aankwam kreeg ik niks.

echt een super idiote service waar je niks mee kunt.
op de site lijkt alles mooi. maar het is TE mooi om waar te zijn.
bestel dus niks op deze site behalve als je lelijke kleding wilt hebben.
Ik hoop dat er iets aan gedaan wordt want dit kan niet langer!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Paula
Beoordeling 
 
8.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Vandaag mijn bestelling binnen gekregen. Binnen de 7 dagen. en alles past. Handig dat je een mailtje krijgt waar je ongeveer kan zien waar en is en wanneer je de bestelling binnen krijgt.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Martine Zwart
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Ik heb een week geleden een bestelling geplaatst, en krijg nu een mail dat er dingen niet voorradig zijn. Dit werd niet aangegeven toen ik de bestelling plaatste. Ik weet niet welke producten ik nu nog wel krijg, dit stond niet aangegeven in de mail. Ik krijg nu een tegoedbon, maar dat wil ik niet, ik wil gewoon mijn geld terug. Ben erg teleurgesteld over de slechte service.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Kelly
Beoordeling 
 
6.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
7.0

Ik heb al een aantal keer wat besteld bi 2 dayslook en ik ben er wel tevreden over!
Alleen een wat langere levering maar wel binnen 7 dagen binnen. En tot nu toe was de bestelling ook goed!
Misschien dat ik geluk heb gehad. Maar heb al meerdere keren wat besteld en elke keer ging het goed.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Jill
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Verschrikkelijke service bij 2dayslook. BESTEL HIER NOOIT! Heb hier voor €100 besteld en uiteindelijk pas na 4! maanden binnengekregen in 2 bestellingen. Alles wat ik had besteld zat er niet tussen en waren andere producten dan ik had uitgezocht op de webshop. Als ik het wou retourneren zou ik een kut couponcode krijgen, nu die troep dus maar op marktplaats zien te verkopen. Mensen bestel hier niet! Je bent er teveel geld en energie aan kwijt. Ik hoop echt zwaar dat jullie site gehackt wordt 2dayslook.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van mmmmm.
Beoordeling 
 
2.8
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
4.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Ik heb deze site eerst doorgelezen, toch was ik erg benieuwd naar de VIP goodiebag, deze heb ik dus besteld..

De levering was snel, daar ben ik dan wel blij mee,
je ziet op die foto's hele mooie kleding en verwacht dan ook zoiets te kopen..

NIET DUS!

ik kreeg een 'slobber' broekje (voor in de zomer)
en een shirtje waar je navel bij bloot is en een armbandje...

Toevallig ben ik afgelopen zomer naar turkije geweest, hier kon ik precies hetzelfde kopen.. beetje jamer ;)

aangezien je er hier in NL niks aan hebt.

Ook heb ik ze gemailt over retour zenden, hier kreeg ik geen antwoord op, service is dus NIKS!

Geen idee hoe het met de andere producten zit, ik ga hier niet weer wat kopen en hoop dat jullie hier iets aan hebben, vond het al zo raar dat er bij die goodiebags geen reviews stonden.. maargoed vandaar dus blijkbaar!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van kvdm91
Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Op zaterdag 5 oktober 2013 heb ik een bestelling geplaatst bij 2dayslook met bestelnummer 119617, betaald via iDeal. De bestelling betrof de Oktober Goody Bag. Hierna kreeg ik een tracking code die niet werkte. Hierover heb ik contact gehad met Petronella Blokker, die toen nog wel reageerde. Echter, ik kreeg ontwijkende antwoorden over Fedex en de Turkse PTT. Vervolgens kreeg ik het pakket maar niet binnen en 10 dagen later kreeg ik een brief van PostNL Douane, dat er een onbekend pakket van buiten de Europese Unie was aangekomen. Ook hierover heb ik contact gehad met Petronella Blokker, die mij adviseerde iets illegaals in te vullen wat niet naar waarheid was: namelijk dat het een geschenkzending betrof van onder de 20 euro, zodat ik (!) geen kosten hoefde te betalen voor invoer. Ik moest binnen 30 dagen reageren per post, anders werd het pakket vernietigd of retour gestuurd (en 2dayslook kennende ben je dan je geld kwijt, zo te lezen aan alle klachten, of krijg je een couponcode die niet werkt). Desalniettemin kreeg ik toch nog het pakket binnen vorige week, 13 november, ruim een maand later. Nu bleek dat er tussen de 10 kledingstukken een roze short zat van maat 176 KINDERMAAT (!) wat ik niet paste, een broek in maat S die veeeeeeel te strak zit en een rok die juist weer te groot is en een zwarte blouse met de lelijkste pasvorm die ik ooit heb gezien. 30% kan dus weg, de rok heb ik heet gewassen in de hoop dat ie past. Dus advies: niet bestellen naar 2dayslook, want enorm slechte service en communicatie naar de klant toe. Laat je niet verleiden door de mooie kleding (want dat hebben ze wel moet ik toegeven) en de lage prijzen, maar het zijn gewoon keiharde oplichters. Klaar.
Gewenste oplossing
Ik wil 30% van de betaalde 30 euro, dus 9 euro, teruggestort krijgen. Verder wil ik andere klanten behoeden voor dit energievretende proces en eisen dat de service en communicatie van 2dayslook aanzienlijk wordt verbeterd.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Review van Destiny

2dayslook.com GROTE AFZETTERS!!!!! BESTEL HIER NIET!!!!!!!!!!
Nog NOOIT meegemaakt zoiets. Ik ben reeds 4 weken bezig om contact te maken met dit bedrijf omdat ik onheus werd behandelt. Foute levering. Ik stuur kleding terug, word niet terugbetaald. Ik mail dagelijks. GEEN ENKELE reactie.
Ik ga verdere stappen ondernemen. Zijn er nog 'slachtoffers'?
Deze mensen maken het kapot voor hardwerkende ondernemers die wel correct en respectvol met hun clienteel wensen om te gaan.

Was deze beoordeling nuttig? 

Naomi op 22 November 2013

Ik wil ook graag verdere stappen ondernemen want ik ben het, na bijna 2 maanden wekelijks meerdere mails sturen, echt goed zat! Wat een slecht en ongeregeld zooitje is het daar bij 2dayslook.

Reageer op deze review
Review van Marloes
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Absoluut niet bij deze winkel bestellen! Al twee pakketten besteld die allebei nog steeds niet zijn aangekomen (eerste is al een maand geleden)!! Klantenservice is de slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Ze komen hun beloftes niet na:
- ze verzenden niet binnen 24 uur
- op de website staat dat je je geld terug krijgt als dat het geval is --> gebeurt dus lekker niet
- je krijgt geen goede track & trace code
- ze beloven via fedex te verzenden, maar doen dat met de turkse PTT
- als je de klantenservice belt krijg je een slecht engelssprekende Turk aan de lijn waar je geen donder aan hebt.
- het enige wat de klantenserivce doet is mails sturen met nieuwe track & trace codes

KORTOM DEZE WEBSITE IS EEN OPLICHTER EN ZOU GESLOTEN MOETEN WORDEN

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Review van Magnolia
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is niet bereikbaar je krijgt gewoon geen antwoord. ze zeggen binnen 24 uur ik wacht al 4 dagen op antwoord en nog steeds niks. ook al wacht ik vanaf 11 oktober op mijn bestelling en nog steeds niks! hele slechte service deze idiote onbetrouwbare webwinkel moet echt gesloten worden!

Was deze beoordeling nuttig? 

Marloes op 07 November 2013

Ik wacht ook al sinds 10 oktober op mn bestelling en voor mij wordt er ook helemaal niks geregeld. Ik kreeg op een gegeven moment wel antwoord, maar ze zeggen alleen dat ze het gaan uitzoeken. Mijn tweede bestelling is ook nog steeds niet verzonden. Terwijl je je geld hoort terug te krijgen als er binnen 24 uur niet verzonden is!!! staat op de website. Echt een onbetrouwbare kut winkel ja:( Ik heb nog niks

Magnolia op 07 November 2013

Ik heb eindelijk een email gekregen met als antwoord het het met een Turkse ptt verstuurd word en die doet er helaas iets langer over JA dat is oud nieuws en iets langer is toch geen hele maand? ik bestel echt NOOIT meer iets bij hun.

Naomi op 13 November 2013

Ik wacht al sinds 6 oktober en heb sindsdien minimaal 3 mailtjes per week gestuurd waar ik alleen maar dezelfde, nutteloze antwoorden op krijg... Ik hoor het graag wanneer een van jullie inmiddels iets heeft ontvangen (pakket, zinnig antwoord of geld terug!).

Reageer op deze review
Review van Marielle
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Wat zijn dit een afzetters zeg!!! heb dik 3 weken moeten wachten op mijn pakketje, terwijl er eigenlijk geleverd zou moeten worden binnen 3-7 werkdagen. Zijn de kleren veel te groot, wil je ze terugsturen. Heb je 2 opties naar Nederland krijg je een couponcode of je stuurt ze terug naar Turkije en dan krijg je je geld terug. Ik heb het pakketje gestuurd naar Turkije, heb hier voor € 11,70 kosten moeten maken, krijg je de betaalde verzendkosten niet terug! Oftewel je bent al bijna € 18,00 kwijt en wat heb je? Nog niks. Hele slechte service!!! Bestel hier NOOIT mensen!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

Marielle op 14 November 2013

pakketje is aangekomen in Istanbul, heb een waardebon gekregen terwijl er is gezegd dat ik mijn geld terug zou krijgen. Ze jagen je onnodig op kosten! Heb al gebeld maar er wordt weer is niet opgenomen. Bestel hier echt never nooit meer!!

Reageer op deze review
Review van s
Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0

verschrikkelijke klantenservice,
ik heb 4,95 betaald voor verzending die via fedex zou gebeuren. vervolgens kreeg ik een track en trace code die niet werkte bij fedex, deze bleek voor de gewone ptt in turkije te zijn, het pakketje was helaas ook niet via hun website te tracken. het heeft dat ook een maand geduurd voor het product eindelijk bezorgd werd en het enige antwoord wat de klantenservice keer op keer kon geven was dat het er elk moment aan kon komen. ondanks dat de prijzen altijd erg voordelig zijn zal ik hier niet meer bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • 2dayslook
  • Adyes
  • Assos
  • By Esq
  • Collezione
  • Cubus
  • Forever New
  • Generous by Lindex
  • Ginatricot
  • HMK
  • Karol W&B Collection
  • LCN
  • Lindex
  • Mango
  • Mergazzer
  • Monamore
  • Next
  • Plamente
  • Pimkie
  • Pull & Bear
  • River Island
  • Stradivarius
  • Sustilo
  • Topshop
  • Vila
  • Zara
Productgroepen
  • horloges
  • vesten
  • shorts
  • tassen
  • Mode
  • Damesschoenen
  • dameskleding
  • armbanden
  • sieraden
  • kettingen
  • oorbellen
  • Jurken
  • Rokken
  • Tops
  • leggings
  • longsleeves
Levertijd
1 tot 7 werkdagen
Verzendkosten
Gratis van € 15,- | € 5,95 voor bestellingen onder de € 15,-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • credit card
  • Paypal
Telefoonnummer
+90 212 489 35 35 (Istanbul)