2dayslook reviews

www.2dayslook.com
 
3.5 (100)
2dayslook

2dayslook.com is een relatief nieuwe mode-webwinkel. De webwinkel is sinds januari 2013 overgenomen door de Deniz-group, een succesvolle speler uit de Turkse markt, en timmert nu aardig aan de weg. De collectie van 2dayslook is trendy, modegericht en vooral gebaseerd op de kleding van celebs uit populaire series als Gossip Girl. 2dayslook heeft de leukste jurkjes online en volgt de laatste fashion trends. Schoenen, tassen, pumps en allerlei accessoires maken ook deel uit van het assortiment, dat vooral is gericht op jonge vrouwen.

2dayslook korting

De kortingen bij 2dayslook zijn non-stop en kunnen wel oplopen tot wel 90%. De kortingen zijn hoog omdat de webwinkel mode zegt te verkopen tegen fabrieksprijzen.

100 2dayslook reviews

 
(9)
 
(9)
 
(7)
 
(21)
 
(56)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

elke keer goed gegaan

Beoordeling 
 
4.8

Bestelling duurt wel echt heeeel lang 3 a 4 weken maar spot goedkoop! Heb mijn bestelling elke keer gewoon binnen gekregen, en allemaal prima.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Geen geld terug bij retour

Beoordeling 
 
1.0

3 bestellingen gedaan in de periode maart - juni 2014. Trage levering, maar tot nu toe wel alles ontvangen. Alleen nooit geld terug ontvangen bij retourzending (ook alle drie de keren iets geretourneerd (zelf verzendkosten daarvoor betaald by the way)). Nog nooit reactie ontvangen op e-mails.

Inmiddels wel Paypal op de hoogte gesteld. Ben in afwachting van reactie, maar ik hoop dat zij in ieder geval stoppen met samenwerken.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

grote flop!

Beoordeling 
 
1.7

1 juli besteld en betaald en helemaal niks ontvangen. De eerste weken werd er netjes geantwoord op mijn emails waarom ik geen bevestiging kreeg en nog niks ontvangen had, er was vertraging bij de leverancier en dat ik op de hoogte zou worden gehouden. Later alleen nog een mail dat ze overgemomen waren door No2Mo en dat zij alle bestellingen over nemen. Daar contact gezocht en na lange tijd eindelijk reacties. Hele discussie gehad, eind conclusie, zij hebben als oplossing dat ik opnieuw een bestelling moet plaatsen (en betalen) en dan zullen zij deze gratis versturen. Wou ik dit niet konden zij me niet verder helpen! Beide grote flop dus!

SG
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Oplichters!

Beoordeling 
 
2.3

Ik heb hier 2 maal besteld.
Eerste bestelling ging goed. Kreeg netjes mijn spulletjes toegestuurd, maar niet alles paste helaas.
Eigen schuld, ik ging er vanuit dat het kleiner zou vallen, maar het ging juist iets groter vallen...

Tweede maal bestelling: ik had 2 juli betaald en dus besteld. Had geen bevestiging gekregen zoals in het begin, dus gelijk achteraan gemaild: zou vast nog wel komen.. (nadat ik al paar mailtjes had gestuurd...ze reageren traaaaaaag!)
Na nog tig mailtjes krijg ik eindelijk de woorden dat het nu gelijk verstuurd zou worden (ruim maand later!!!!!!) en dat ik ook een mail met trackingscodes zou krijgen.
Mail wel gehad, maar daar stond helemaal geen codes in!!! Dus, had ik niets aan.
Toch nog weekje gewacht (had wel gelijk gemaild dat ik geen codes er in had staan!)

Daarna weer veeeeeeeeel gemaild, maar nauwelijks reactie terug gehad.

Krijg nu een standaardmail met dat no2mo ofzo het heeft overgenomen en dat ze bezig zijn met het inhalen van alle bestellingen. Dus daar op gereageerd dat ik mijn geld gewoon terug wil.
Daar krijg ik de reactie op dat ik dat schriftelijk moet vermelden bij 2dayslook.
Als ik dan vraag waaaaaar en hoe enz... dan geven ze geen reactie.

Zojuist weer een mail gestuurd met of ze dan eindelijk eens kunnen vertellen waaaaaar ik dan mijn geld kan gaan terugvragen..

Ik ben benieuwd... ik heb erin vermeld dat ik anders andere maatregelen moet gaan nemen....
Dat hielp eerder eens een keer, misschien nu ook?


Het is overigens waar dat ze op facebook je verwijderen als je negatieve dingen te vermelden hebt.
Eigenljik is die facebook alleen een positieve reclame voor hun; verder kun je er niets mee.

Bah!

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

saskia Gürel op 24 September 2014

Ik heb precies hetzelfde!! 1 juli besteld en betaald en helemaal niks ontvangen. De eerste weken werd er netjes geantwoord op mijn emails dat er vertraging was bij de leverancier en dat ik op de hoogte zou worden gehouden. Later alleen nog een mail dat ze overgemomen waren door No2Mo en dat zij alle bestellingen over nemen. Daar contact gezocht en na lange tijd eindelijk reacties. Hele discussie gehad, eind conclusie, zij hebben als oplossing dat ik opnieuw een bestelling moet plaatsen (en betalen) en dan zullen zij deze gratis versturen. Wou ik dit niet konden zij me niet verder helpen! Beide grote flop dus!

Donna De Leeuw op 25 Maart 2015

Hetzelfde helaas hier, ook twee bestellingen gedaan rond Juni-Juli 2014, echter niets mogen ontvangen, veel mailverkeer met trage reacties terug, soms meldingen dat het alsnog was verstuurd, dan weer iemand die het (weer) zou gaan uitzoeken. Echt ontzettend knullig allemaal, en daarvoor liep het gewoon goed.
Geld krijg ik ook niet meer terug (of er moet een wonder gebeuren), dus het beste deze toko te vermijden, niet te vertrouwen!

Reageer op deze review

aangifte gedaan..

Beoordeling 
 
4.0

Ik heb 3 maanden geleden met moeite een bestelling geplaatst, omdat de website telkens vastliep en overbezet leek te zijn.
Inmiddels nog steeds niks ontvangen, al 10tallen mailtjes verstuurd en nooit een concrete oplossing of antwoord, telkens beloven ze te kunnen leveren, als ik uberhaupt al een reactie krijg..
Na de verwijdering van hun facebookaccounts en al deze slechte reviews heb ik er geen vertrouwen meer in.
Ik heb aangifte gedaan van oplichting.

SV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Ron op 08 September 2014

Ik denk dat iedereen die slechte ervaringen heeft met deze website nu aangifte moet gaan doen. Ook wij zijn de dupe van deze slechte webshop. Geen product, geen geld terug en geen reactie...
Pure oplichting...
Wij gaan aangifte doen

Wendy op 11 September 2014

Ik heb van no2mo een reactie gekregen dat zij 2dayslook hebben overgenomen. Alleen van heel hun verhaal klopt geen zak. Ze geven een coupon code waarmee je op hun site een gratis goodiebag zou kunnen bestellen. Alleen kun je deze code nergens invullen. Zag ook op hun site dat ze nep Louis Vutton tassen verkopen waar ze gewoon €400!! voor durven te vragen. Dit is volgens mij ook illegaal. Ik wordt nu al meer dan 3 maanden aan het lijntje gehouden en krijg mijn geld niet terug. Misschien moeten we naast de aangifte die we doen ook de media inschakelen?
Grtjs Wendy

Sharon op 19 September 2014

Ik heb ook nog steeds niets gehoord van mijn bestelling die ik 2 juli al heb betaald...
Er wordt vanalles beloofd, maar niets gedaan.
Ik geloof dat ik wel 100 mailtjes naar ze heb gestuurd ondertussen, maar ik kom niet verder.
Ja, ik kreeg ook de code dat die goodiebag dan gratis VERZONDEN zal worden... dus niet de goodiebag is gratis, maar de verzendkosten...
Ik wil gewoonweg mijn geld terug...


Waar hebben jullie precies aangifte gedaan> Wellicht dat we daar allemaal gezamenlijk inderdaad aangifte kunnen gaan doen?

s van kessel op 20 September 2014

Ik heb online aangifte gedaan via de politie, online oplichting is volgnes mij een onderdeel welke je kunt kiezen, anders even googlen.
inmiddels heb ik een couponbon gekregen die geldig is bij 2dayslook met de waarde van mijn vorige bestelling. Ze zouden het met spoed verzenden express post ofzo. Helaas vorige week besteld (moest nog 0,50 bij betalen dus dat viel opzich mee) maar nog steeds niet ontvangen. Ik vraag me af of het nut heeft, maar meer kan ik toch niet doen ben ik bang..

Renee op 20 September 2014

Ik heb net ook aangifte gedaan, zeker doen allemaal!!

Sharon op 20 September 2014

Hebben jullie ook via Klacht.nl aangegeven?
Ik heb dat gister namelijk gedaan.
Ik wacht daar even paar dagen mee, anders ga ik er ook mee naar de politie...

Reageer op deze review

waardeloos

Beoordeling 
 
3.3

Waardeloos, niet bestellen!
Heb er in totaal 3x iets besteld, eerste keer was het goed gegaan zonder problemen.
Tweede keer was er al een heel gedoe, pakketje nooit binnengehad slechte communicatie. Uiteindelijk toch gelukt om contact te krijgen was het product uitverkocht dus kreeg ik een voucher. Nou die gebruikt en daar waren toen ook weer problemen mee. Uiteindelijk het binnengekregen. De winkel veranderd constant van naam en van lay out enzo. Nou had ik weer iets besteld, ik dacht ik doe het nog een keer had ik dus niet moeten doen. Nu na 3 weken nog steeds niks binnen, en geen reactie op mijn emails. Heb er echt al heel veel gestuurd.
Geen aanrader dus

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Mwah

Beoordeling 
 
3.3

Ik heb een half jaar geleden een paar shirtjes besteld, heb die snel binnengekregen maar een shirt stonk naar zweet dus heb dat ook maar niet gedragen. Nu heb ik 2 maanden geleden een broek en een t shirt besteld maar heb t nog steeds niet binnen gekregen! Heb al meerdere mailtjes gestuurd maar nooit wat terug gehoord.
Waardeloze service!

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Ik heb in november een paar dingen hier besteld. Zag er allemaal goed uit, omdat t de eerste X was met bestellen had ik maar voor 15 euro besteld, had toen 3 dingetjes.. 1 ding paste ik al niet, heb ik toen weggegeven want terug sturen vind ik nooit zo n goed plan, de rest zat goed en draag ik nu nog steeds.. de levertijd was niet eens een week.. Had het met 4 dagen binnen en kon netjes mijn pakketje volgen en kreeg steeds mailtjes als hij dichterbij was, heel netjes dus.. ik heb het echt over dezelfde site.. ik wilde er eigenlijk nog een X bestellen, maar als ik het zo hoor, weet ik dat niet meer zo zeker, heeft iedereen hier nu last van of zijn er ook nog goede reviews? En aangezien het goedkope kleding is, is het natuurlijk snel uitverkocht.. ze gaan er niet goed mee om zo te lezen...

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Sharon op 19 September 2014

Mijn eerste bestelling ging ook perfect. Mijn tweede niet: 2 juli besteld, nu nog steeds niets over gehoord.
Ja, ik kreeg ze dan eindelijk toegestuurd... maar dat is ook al een maand geleden ofzo.
Kreeg wel een mail waar dan trackingscode bij moest zitten, maar deze was leeg...
Dus nee.. ik zou niet bestellen als ik jou was ;)

Reageer op deze review

ervaring

Beoordeling 
 
8.0

In 2013 heb ik bikerboots besteld, via email gevraagd wanneer ze weer op voorraad zijn en zo ook een bestelling geplaatst. Allemaal in het nederlands zeer vriendelijke man. En alles is optijd gekomen geen klachten.En alles is prima per mail gegaan.

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Oplichters!

Beoordeling 
 
1.0

Helaas heb ik nog steeds niets vernomen van mijn pakket. Aantal keer een mail gestuurd en ook hierop nooit een reactie gehad.
Nu blijkt ook nog eens dat ze van naam zijn veranderd en je niet kan inloggen met je email en wachtwoord zoals je die bij 2dayslook.com had!

Dus zo blijkt weer goedkoop is duurkoop!!

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

2dayslook informatie

Algemene informatie

Merken
 • 2dayslook
 • Adyes
 • Assos
 • By Esq
 • Collezione
 • Cubus
 • Forever New
 • Generous by Lindex
 • Ginatricot
 • HMK
 • Karol W&B Collection
 • LCN
 • Lindex
 • Mango
 • Mergazzer
 • Monamore
 • Next
 • Plamente
 • Pimkie
 • Pull & Bear
 • River Island
 • Stradivarius
 • Sustilo
 • Topshop
 • Vila
 • Zara
Productgroepen
 • horloges
 • vesten
 • shorts
 • tassen
 • Mode
 • Damesschoenen
 • dameskleding
 • armbanden
 • sieraden
 • kettingen
 • oorbellen
 • Jurken
 • Rokken
 • Tops
 • leggings
 • longsleeves
Levertijd
1 tot 7 werkdagen
Verzendkosten
Gratis van € 15,- | € 5,95 voor bestellingen onder de € 15,-
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
 • Ideal
 • credit card
 • Paypal
Telefoonnummer
+90 212 489 35 35 (Istanbul)