Autohoezenonline reviews & ervaringen

www.autohoezenonline.nl
 
8.1 (161)
Autohoezenonline

161 Autohoezenonline reviews

 
(93)
 
(35)
 
(13)
 
(11)
 
(12)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Bootjes consoleboot

Beoordeling 
 
9.5

Met goed advies van telefoniste, de hoes voor onze boot besteld.
Hoes was er gelijk de volgende dag.

Na dat de beugel neer is gedaan, past de hoes prima.
Je kunt de hoes met veel banden vast zetten en wij hebben de zeilsteun ook in gebruik (was wel nodig).

P
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Boothoezenonline.nl op 29 November 2022

Top, dank voor uw bericht

Groet boothoezenonline.nl

Reageer op deze review

Motorhoes

Beoordeling 
 
4.0

Motorhoes in augustus 2021 geleverd, september 2021 in gebruik genomen.
Scheuren door zomer, winter, uv, in november gemeld.
De enige oplossing die er is, dat is een nieuwe bestellen met 50% korting, zogenaamde coulance en dit doen ze 'normaal' nooit werd medegedeeld via mail. Daarna telefonisch contact opgenomen, binnen 2 werkdagen zou ik een mail krijgen omdat ze intern wilde bespreken of er nog een andere oplossing was.
Inmiddels 6 werkdagen later zelf maar weer contact opgenomen, toen kon het in ene direct aan de chef gevraagd worden en ook deze vond het al een zeer coulant aanbod. Met andere woorden, dit had de medewerker ook direct kunnen doen toen ik belde en dit is dus ook niet echt intern besproken.
Dat betekent dus dat ik elk jaar een nieuwe motorhoes zou moeten bestellen... de mevrouw aan de telefoon gaf toe dat het niet de bedoeling is dat een hoes zo snel kapot gaat, maar een nieuwe motorhoes of geld terug kan niet omdat deze 2 maanden buiten hun garantietermijn valt...
Op de website staat doodleuk;

Motorhoes (voor buiten & binnen) size XXL
Motorhoes van zware kwaliteit, de hoes is dubbellaags en heeft een anti-kras binnenbekleding.
Deze motorhoes is niet te vergelijken met andere dunne hoezen van mindere kwaliteit. Geschikt voor zomer en winter (dus ook vorst, zon & uv).

Hier blijkt dus niks van waar te zijn.

De hoes zal prima zijn werk doen indien deze binnen wordt gebruikt maar niet om buiten te gebruiken...

Kortom belabberde kwaliteit en service van vergelijkbare

Geen oplossing gevonden.

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 2

motorhoezenonline.nl op 22 November 2022

Ja daar was hij al, de beloofde negatieve review.
Helaas we leveren niet gratis een nieuw hoes VER buiten de garantieperiode, en we doen ook niet de betaling retour zoals jij eist.
We hebben je echt een net voorstel gedaan, maar helaas dus niet geheel gratis.
Daarvoor is de hoes te ver buiten de garantie periode.

Voor een lange levensduur (zeker na een zomer met veel zon uren) adviseren we de hoes zeker 1x per jaar te impregneren met een onderhoudsspray, zie ook alle info op onze website,

Gr motorhoezenonline.nl

Daan op 22 November 2022

November 2022 werden de scheuren steeds meer zichtbaar en toen gemeld*

Reageer op deze review

Camperhoes XXL

Beoordeling 
 
3.3

14 oktober hoes besteld. Geen bericht, noch over levering.
Tot nu toe niets ontvangen, bedrijf is niet telefonisch bereikbaar en reageert niet op WhatsApp berichten.
Bij het "verkeerde" bedrijf besteld?

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 2

Camperhoezenonline.nl op 22 November 2022

Mooi dat is opgelost.
Groet camperhoezenonline.nl

Martin op 22 November 2022

Uw bericht is onjuist!
Ik heb nog altijd ( nu 19 okt, 09:00 uur) geen mail ontvangen. Gisteravond laat heeft u mij uiteindelijk via WhatsApp geïnformeerd dat de hoes vandaag (19 oktober) wordt verzonden en ik deze 20 oktober kan verwachten.
En u reageerd nog altijd niet op email berichten.

Martin op 22 November 2022

In uw reactie op mijn review vertelt u pertinente onzin!
U reageerde niet op email en op een reactie via de website.  Een ik heb geen email van DPD ontvangen. Dat kan ook niet,  omdat u mij gisteravond laat (18 oktober,23:24 uur) via WhatsApp heeft geïnformeerd dat:
"U bestelling wordt woensdag verzonden , en zal donderdag worden aangeboden."

Martin op 22 November 2022

Camperhoesc was nog niet verzonden en heeft excuus aangeboden voor vertraging daarbij beroepend op overmacht.
Camperhoes vandaag 20 oktober ontvangen. Communicatie nu wel prima.

Reageer op deze review

Een camperhoes

Beoordeling 
 
9.0

Correcte snelle levering.
Goed product;
Mooie stof, goede pasvorm
Voldoende riemen en ritsen.
En een mooie prijs.

JB
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Camperhoezenonline.nl op 16 Oktober 2022

Dank voor uw bericht

Groet camperhoezenonline.nl

Reageer op deze review

Stretch Autohoes L

Beoordeling 
 
9.3

Prima service ik had al eerder ervaringen met dit bedrijf. De kwaliteit is uitstekend.
Snelle levering dit bedrijf is een aanrader

JV
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

autohoezenonline.nl op 10 Oktober 2022

Dank voor uw bericht

Groet team Autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Camperhoes

Beoordeling 
 
9.8

Voor de camper een camperhoes gekocht, kon die wel ophalen.
Goed contact met de mensen.
De hoes is mooi stevig gemaakt.
Past goed om de camper

E
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

camperhoezenonline.nl op 10 Oktober 2022

Dank voor uw bericht

Groet team camperhoezenonline.nl

Reageer op deze review

autohoes

Beoordeling 
 
4.5

Snelle levering. Kwaliteit ZEER SLECHT. Na 14 dagen is de hoes niet meer waterdicht. Pvc laag komt los van de fleece en scheurt. Geen reactie op mijn bericht naar de klantendienst. Voor de andere potentiële klanten u bent gewaarschuwd.

MS
Was deze beoordeling nuttig? 0 2

Autohoezenonline.nl op 21 Augustus 2022

Geacht marc,

U heeft onze eerste hoes na 4 JAAR GEBRUIK vervangen door een nieuwe, echter deze nieuwe is na een maand reeds beschadigt met kleine gaatje, deze gaatjes ontstaan door rupsjes/ongedierte, deze "rupsjes" nestelen zich in de voering, en maken (eten) kleine gaatjes in de hoes op uw gestuurde foto's is dat heel duidelijk te zien , DAT is de oorzaak en dat is er aan de hand ......
We hebben u (in vakantie periode) dit uitgebreid uitgelegd en een voorstel gedaan voor vervanging graag uw mail controleren voor u hier wat neer zet.

groet autohoezenonline.nl

Marc Smet op 22 Augustus 2022

Ik ben niet akkoord met jullie uitleg. Ik heb zelfs geen mail gezien.
Op het dak staat er een voetje van de weggenomen antenne, op deze plaats is de hoes ook al gescheurd. Gewoonweg slechte kwaliteit. U hebt een klant minder. Mvg. Marc Smet

Reageer op deze review

Autohoes

Beoordeling 
 
10.0

Als je een goede hoes wilt hebben is dit het juiste adres, dit is de vierde die ik heb aangeschaft voor mijn oldtimers die binnen gestald staan en tegen stof werkt deze uitstekend ook voor buiten tegen de regen is deze hoes perfect.
De service is ook uitstekend heb altijd de juiste maat gekregen en super snel in huis .
Prijs kwaliteit verhouding vind ik top

RB
Was deze beoordeling nuttig? 6 0

Autohoezenonline.nl op 02 Augustus 2022

Dank voor uw bericht

Groet team Autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Fietshoes

Beoordeling 
 
9.5

Gister hier een fietshoes afgehaald, voor onze fietsen op de camper.
De hoes hadden we gezien bij anderen, het is een sterke hoes die goed past (is ruim genoeg).
Afhalen ging prima .

Mvg astrid

A
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Autohoezenonline.nl op 02 Augustus 2022

Dank voor uw bericht

Groet team Autohoezenonline.nl

fietshoezenonline.nl op 02 Augustus 2022

Dank voor uw bericht

Groet team fietshoezenonline.nl

Reageer op deze review

Autohoes

Beoordeling 
 
10.0

Hallo.

De hoes ontvangen, inderdaad een goed de hoes, is een heel ding.
Heel wat anders dan de vorige.
Kan hem aanbevelen

AJ
Was deze beoordeling nuttig? 7 0

Autohoezeonline.nl op 23 Augustus 2022

Dank voor uw review
Groet team autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Autohoes

Beoordeling 
 
1.0

Zeer slechte service van Autohoezenonline.nl!

Hoes betseld (XXL), verkeerde geleverd gekregen (L), De hoes moet geretourneerd worden uiteraard, aangezien zij aangesloten zijn bij DPD moet je het pakketje naar een parcel brengen.

De retour formulieren moet je zelf printen, en een formulier invullen waarom het product geretourneerd moet worden! Dat lijkt me vrij duidelijk als ze de verkeerde hoes hebben opgestuurd!! Lijkt allemaal zo gedaan, echter is dat vrij lastig wanneer je niet in het bezit bent van een printer. Al met al had ik beter naar een gerenomeerd bedrijf kunnen gaan die goede hoezen verkoopt, dat had mij een hoop tijd, geld, en ergenissen voorkomen.

Met een groet,
Een klant minder!

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 5

Autohoezenonline.nl op 08 Juli 2022

Geacht Michel Kettenburg uit Utrecht .

Helaas hebben we inderdaad een verkeerde hoes opstuurt, en jazeker door onze fout, we hebben u hiervoor reeds zeer uitgebreid onze excuses voor aangeboden.

De fout is ontstaan door een mens, (en die maken nu nog steeds fouten helaas).
We hebben u een retour label gestuurd waarmee u op onze kosten de hoes weer retour kunt sturen.
Deze werk wijze om goederen retour te halen is helaas wel onlosmakelijk verbonden aan het online bestellen...
We adviseren u daar u geen printer heeft er toch eens eentje te kopen en ..... nee nee...... niet online maar in een fysieke winkel ....;-)

met vriendelijke groet Team Autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Boothoes

Beoordeling 
 
7.3

Hoes snel binnen en past prima is alleen niet waterdicht. Lekt op meerdere plekken, mail gestuurd, contact formelier ingevuld en geapt maar nooit geen reactie gehad.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 3

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 07 Juli 2022

Deze laatste goede recensie laten ze natuurlijk staan!

Vandaag een slechte review geschreven, en op miraculeuze wijze is deze verdwenen!

goed bezig autohoezen.nl

Boothoezenonline.nl op 08 Juli 2022

Dank voor uw bericht

Groet team boothoezenonline.nl

Reageer op deze review

Scootmobiel hoes

Beoordeling 
 
9.0

Ik heb vandaag mijn hoes voor de scootmobiel gekregen past perfect en goede kwaliteit.
Voor de prijs kwaliteit verhouding heel goed.

A
Was deze beoordeling nuttig? 7 0

Fietshoezenonline op 08 Juli 2022

Dank voor uw bericht

Groet team Fietshoezenonline.nl

Reageer op deze review

Fietshoes XXL-E-Bike

Beoordeling 
 
1.0

Helaas jammer dat ik dit nu op deze manier kenbaar maak..
Veel app contact gehad. Ik had de hoes besteld in januari 2022. Op basis van goed vertrouwen niet gepast het geen natuurlijk niet slim was van mij.
Nu ik hem wilde gebruiken in april bleek deze niet te passen. Ik heb via de app contact gezocht om mijn teleurstelling te uiten. en ik moet zeggen dat ik de eerste gesprekken van mijn kant niet prettig ervaren heb., Er werd mij een voorstel gedaan (zgn uit goodwill) om deze alsnog te retourneren maar dat ik dan wel € 16,-- administratie kosten zou moeten betalen, Omdat het mijn eigen fout was om niet te passen ben ik daar niet mee akkoord gegaan.
Maar na verder gesprekken bleek opeens dat er een verkeerde hoes geleverd is door fietshoezen online. Er kon toen wel zonder kosten geretourneerd worden. Er zou een retourticket opgestuurd worden. (mits de hoes ongebruikt was) Maar toen ik aangaf dat ik deze wel ben gaan gebruiken kon dit niet meer. Een andere klant wil ook graag een nieuwe hoes werd mij gezegd. Uiteraard.
Maar ik vind dat fietshoezen online nu zelf deze hoes dan maar als gebruikt moet aanbieden en het verlies voor hun rekening moet nemen.
De chat gesprekken verliepen hierna niet echt klantvriendelijk meer.
Er werd beweerd dat ik besloten/gevraagd had om de hoes te mogen retourneren. Maar ik had de fout gemaakt om niet te passen en alleen geuit dat ik teleurgesteld was over het geleverde product. Maar nu blijkt dat er een verkeerde hoes geleverd is vind ik het een totaal ander verhaal. Op het laatste gesprek is zelf helemaal niet gereageerd.

Heb ik teveel betaald voor het geleverde?

P.S de hoes ligt nu wel weer opgeborgen en kan er pas eind mei weer bij.

C
Was deze beoordeling nuttig? 1 2

Ck op 24 Mei 2022

Kan revieuw niet meer verwijderen.
Het probleem dat ik had is keurig opgelost.

Reageer op deze review

Motorhoes

Beoordeling 
 
9.8

Top service, na goed telefonisch advies einderlijk eens een goede hoes voor mijn motor gekocht.

Degerlijke hoes en mooi gevoerd van binnen.

BS
Was deze beoordeling nuttig? 8 0

motorhoezenonline.nl op 08 Juli 2022

Dank voor uw bericht

Groet team motorhoezenonline.nl

Reageer op deze review

Autohoes

Beoordeling 
 
10.0

Mijn 3e hoes alweer. Boot ook met deze hoes. Perfecte en vriendelijke service. Top kwaliteit product. Erg tevreden ik raad het iedereen aan.
Groeten
GJ

O
Was deze beoordeling nuttig? 6 0

Boothoezenonline.nl op 22 April 2022

Dank voor uw bericht

Groet team boothoezenonline.nl

Reageer op deze review

Motorhoes

Beoordeling 
 
6.3

Kado gekregen december 2021 van mijn partner voor mijn nieuwe motor. Heel mooi spul echter hij paste niet. Teruggestuurd en ook ontvangen geen commentaar op gehad.
Het is 8 maart 2022 en het geld is nog niet terug gestort dankzij de ontzettende slechte service van dit bedrijf. Vanmorgen een tikkie gestuurd om ze te helpen blijkbaar zijn ze niet in staat om een goede administratie bij te houden dus mensen pas op met terugsturen van spullen die niet goed passen.
Dit is zeer vervelend

MV
Was deze beoordeling nuttig? 0 4

Roel op 22 April 2022

Bijzonder onvriendelijke klantenservice. Gebruiken een verkeerd hoezentabel op de website waardoor ik het verkeerde product heb besteld. Vervolgens maak je kosten om het te retourneren, waar andere bedrijven deze kosten voor de klant betalen. Vervolgens word er een grotere prijs gerekend om een ander product te kunnen leveren ( Ik bleek een 3 slagen groter product nodig te hebben ).

Geen enkele vorm van zelfreflectie kunnen bespeuren of voornemen hoe ze het anders kunnen doen. Bestelling geannuleerd door botte houding en arrogantie van servicemedewerkers.

Motorhoezenonline.nl op 22 April 2022

Goedendag,
E.a is niet goed, en verdient geen schoonheids prijs van onze kant, dit kan beter.
Moet er wel bij vermelden dat u het retour formulier wel erg onduiderlijk heeft ingevuld, dit was erg verwarrend voor ons.
De betaling is 8 maart reeds aan u retour geboekt.

Groet motorhoezenonline.nl

Reageer op deze review

Auto hoes sedan maat M

Beoordeling 
 
10.0

Wij hadden de verkeerde maat besteld en alles werd netjes en snel omgeruild. Bedankt voor de topservice

Ik adviseer iedereen wel om altijd eerst om advies te vragen om zo een omruil actie te voorkomen

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Autohoezeonline.nl op 09 Maart 2022

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

hoes MPV

Beoordeling 
 
10.0

Had een hoes voor een Q7 4x4 besteld. Volgende dag in huis. Top service!! Eerst contact gehad via de App omdat ik wat vragen had over de afmetingen van de auto. Super vriendelijk geholpen. Wat mij betreft een aanrader. Ik kom zeker terug.

MB
Was deze beoordeling nuttig? 6 0

autohoezenonline.nl op 11 Februari 2022

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Autohoes mpv 2xl

Beoordeling 
 
1.0

Ik heb voor mijn auto in Spanje een hoes besteld omdat deze daar de hele dag in de zon staat. Door Corona konden wij lang niet afreizen naar Spanje. Na plaatsing op de autobegin dit jaar begon de hoes al binnen een half jaar te scheuren bij de wielen en voor op de motorkap. Volgens de leverancier kunnen de hoezen sowieso slecht tegen de zon en had ik hem beter moeten onderhouden, dwz 1 keer per jaar inspuiten met een onderhoudsspray. Dit had niets geholpen omdat ik de hoes pas een half jaar op de auto had zitten. Ik kon als vergoeding 10% korting krijgen op een nieuwe hoes. Ik ga wel ducktape gebruiken om de hoes te repareren maar een nieuwe van dit bedrijf koop ik zeker nooit weer.

E8EDEE43-D16B-47BC-9CFD-9BDE36D7315A
1700EAC9-99F6-4BB4-AFA9-36D2A764A421
O'
Was deze beoordeling nuttig? 2 6

Autohoezenonline.nl op 26 Januari 2022

Best klant,
u bestelling is uit 2019, 2019 ..... dus ruim 3 jaar oud......!
Inderdaad zeker in Spanje is voor een lange levensduur aan te raden
de hoes te impregneren (zie de info op onze website).
Ondanks dat deze bestelling uit 2019 ... (dus 3 jaar oud in de volle zon in Spanje) is, hebben we u ook nog een netjes voorstel gedaan.
Helaas dus niet gratis zoals u eist...
We hopen nu dat u elders een hoes vind die (voor onze prijs) het veel langer doet in de volle zon in Spanje .

groet Autohoezenonline.nl

Sipke op 10 Februari 2022

Wat een zeikerd

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wij zijn benieuwd naar jouw Autohoezenonline ervaring

Autohoezenonline.nl voor een kwaliteit autohoes, 100% waterdichte autohoezen, binnen 1 a 2 werkdagen geleverd, omruilen geen probleem

Wat is uw ervaring met Autohoezenonline? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Autohoezenonline hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Autohoezenonline reviews lezen.

Telefoonnummer: 0513-677408

Algemene informatie

Verzendkosten
7.5
Levertijd
1 tot 2 werkdagen
Productgroepen
auto accessoires
Merken
autohoezenonline.nl
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
iDeal, Bankoverschrijving

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Autobandenmarkt reviews
 
9.8 (1)
PneusOnline
 
3.8 (30)
auto-nl
 
1.9 (2)
Motorbandenmarkt
 
5.6 (2)