Autohoezenonline

www.autohoezenonline.nl
 
8.3 (99)
Autohoezenonline

Autohoezenonline.nl voor een kwaliteit autohoes, 100% waterdichte autohoezen, binnen 1 a 2 werkdagen geleverd, omruilen geen probleem

99 Autohoezenonline reviews

Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Erg blij met de fietshies voor een e-bike!

Beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Ik wilde al langer héél graag een ebike, maar ik heb geen schuurtje en sta de komende jaren op de wachtlijst voor een gemeentelijke buurtstalling. Een ebike kan niet altijd buiten staan in regen, sneeuw etc. Ik heb de oplossing gevonden in een fietshoes van fietshoezenonline.nl, want die is waterdicht en heeft doorwaai-flapjes voor condens vanaf de onderkant. Zo blijft de fiets toch goed. Fijn is ook dat er twee ringen in zitten, waardoor je de hoes ook vast kunt zetten. Hoezenjatters en rotweer hebben nu even geen kans!

Besteld product
fietshoes
H
Was deze beoordeling nuttig?10

fietshoezenonline.nl op 17 Februari 2019

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet fietshoezenonline.nl

Reageer op deze review

Valt erg mee

Beoordeling 
 
9.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ben zeer tevreden met deze mooie dikke hoes echt een goede bescherming ookwerd hij
Op afgesproken datum geleverd in een mooie tas .Het is geen dun dingetje maar zo als was beloofd een hoes di er mag zijn.

E
Was deze beoordeling nuttig?20
Reageer op deze review

Top product

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik wist niet precies welke ik zou moeten kiezen voor mijn oldtimer Chevy coupe. Een mailtje met de maten en een vraag voor advies leidde naar de perfecte maat.
Carrosserie steekt dusdanig uit dat niet alle gespjes vast zitten, maar goed dat ligt niet aan de hoes.
Hoes voelt degelijk van kwaliteit en ziet er netjes uit.

Besteld product
Autohoes 3xl
PicsArt_12-04-11.36.33
PicsArt_12-04-11.36.33
PicsArt_12-04-11.36.33
P
Was deze beoordeling nuttig?10
Reageer op deze review

Goed product

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Goede fiets hoes hier besteldt
De hoes is sterk gemaakt ideaal voor buiten
Houd mijn electrice fiets mooi droog

M Annema

MA
Was deze beoordeling nuttig?20
Reageer op deze review

Geen garantie . Niet 100% waterdicht voor ieder voertuig

Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

2 weken terug een hatchback hoes voor mijn gladde vlakke vouwcaravan de paradiso. Sluit goed aan. Na 2 weken teruggeklapt ivm met luchten. Toen zag ik aan de onderzijde 2 natte plekken. Foto gemaakt en naar autohoezenonline gestuurd met de vraag wat te doen. Antwoord: spuit maar in met siliconenspray en bovendien is de hoes geschikt voor een auto en niet voor een caravan. Daar zakt mijn broek echt van af! Wat nou 100% waterdicht en voor ieder voertuig zoals de site vermeld! Toch een hoes van bijna 100 euro!!!!!

V
Was deze beoordeling nuttig?02

caravanhoezenonline.nl op 06 November 2018

Een caravanhoes is anders opgebouwd dan een autohoes, een
autohoes is voor een auto, een caravanhoes is voor een caravan.
We verkopen geen autohoezen voor caravans, maar caravanhoezen voor caravans.

Reageer op deze review

helaas geen geld terug

Beoordeling 
 
3.0
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
5.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

autohoes voor binnen besteld met vraag over toepassing, er werd geadviseerd hoes voor buiten te nemen. Goed advies en bestelling werd aangepast. Echter prijsverschil van 15euro werd niet gecrediteerd. drie keer gemaild hierover maar geen reactie mogen ontvangen, zorg dat je het juiste besteld als je vooraf betaald want je krijgt niks terug...

DD
Was deze beoordeling nuttig?01

autohoezenonline.nl op 29 Oktober 2018

We hebben u reeds lang het bedrag retour geboekt.

Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

caravanhoes voor IXUS 520

Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

De hoes voor mijn niet gangbare caravan IXUS 520 past uitstekend. Na de winter schrijf ik een review over hoe de hoes zich in weer en wind heeft gehouden. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de hoes en deze webshop.

HB
Was deze beoordeling nuttig?11

caravanhoezenonline.nl op 06 November 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

autohoezenonline.nl op 06 November 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

dakhoes

Beoordeling 
 
6.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
6.0
Prijs 
 
7.0

eerste levering goed en snel
hoes was achteraf te klein
dus omgeruild
we zijn nu ruim een week verder, als het goed is valt de nieuwe morgen op de mat

MD
Was deze beoordeling nuttig?04
Reageer op deze review

Zeer tevreden

Beoordeling 
 
8.7
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Prijs 
 
8.0

Autohoes voor binnen besteld en de volgende dag in huis. De hoes is van zeer goede kwaliteit met de juiste pasvorm.
Al met al, zéér tevreden!

D
Was deze beoordeling nuttig?40
Reageer op deze review

Goede boothoes maar slechte steun en slechte afterservice

Beoordeling 
 
6.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
3.0

Bestellingen en leveringen snel. De hoes voor de boot is van goede kwaliteit. Ook de 4 grindzakjes zijn prima.

Echter de boothoes steun is van een slechte kwaliteit, bij een goede regenbui en wat wind valt de constructie om en ontstaan waterzakken in de hoes die vervolgens gaan lekken. Na een paar keer omvallen is de stang inmiddels verbogen. Ik heb om restitutie van de aankoopprijs gevraagd maar boothoezenonline vindt dat ik daar geen recht op heb omdat de 14 dagen zichttermijn zijn verlopen. Ze bieden 3 euro korting op een volgend produkt. Jammer!

Besteld product
hoes voor boot
P
Was deze beoordeling nuttig?02

boothoezenonline.nl op 23 Augustus 2018

Spijtig te horen dat de bootsteun u niet goed bevalt, echter hoe de steun is gebruikt en of deze juist was voor uw boot kunnen wij niet beoordelen, er is ons niet om enig advies gevraagd, u had ook ruim 14 dagen tijd om het product te beoordelen.

U verzoek om het betaalde bedrag na een half jaar dan maar terug te boeken kunnen wij helaas niet honoreren.

We hebben u wel 15% korting aangeboden op een andere model bootsteun,

Met vriendelijke groet,
www.boothoezenonline.nl

Reageer op deze review

Uitstekend!

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Zeer onder de indruk van de volgende aspecten:

1. Een zeer snelle levering van de door mij bestelde autohoes, op tijd voor de onweersbuien die de dag daarop werden verwacht. Zo kon ik tijdig de auto bedekken;
2. Een prachtige, compacte binnen- en buitenverpakking van de hoes;
3. Een korte, zeer duidelijke instructie m.b.t. voor- en achterkant van de hoes/auto en simpele handeling, zelfs voor mij alleen;
4. Een hele mooie, zachte hoes die waarschijnlijk een heel stuk langer mee zal gaan dan de hoes die ik eerder had van een andere leverancier;
5. Uitstekende bevestigingsmogelijkheden, waardoor de hoes ook bij een ‘verkeerde’ windrichting niet van de auto waait;
6. Een prima prijs-kwaliteit verhouding van het product

Dank u wel en mijn complimenten!!!

Besteld product
Autohoes Hatchback/Station 5XL
C
Was deze beoordeling nuttig?20

autohoezenonline.nl op 28 Juli 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

autohoes.

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

hierbij wil ik mijn grote dank uitspreken voor de geweldige afhandeling van mijn autohoes die ik zondag 15-07-2018 bij jullie had besteld.alles is correct verlopen,zoals jullie al vermelden op jullie side,top allemaal geregeld,en een compliment waardig naar jullie bedrijf toe,en zeker ook voor andere bedrijven die hier een voorbeeld aan kunnen nemen,heb ook veel slechter meegemaakt.ik zal jullie zeker aandevelen in mijn vriendenkring en fam.en dat zijn er velen.bij deze jullie zijn topbedrijf na deze beleving ook de aflevering was van dpd was top!!

H
Was deze beoordeling nuttig?20

autohoezenonline.nl op 28 Juli 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

autohoezenonline.nl op 28 Juli 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

niet tevreden

Beoordeling 
 
7.3
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

mooie hoes past perfect , vanaf eerste dag gescheurd aan een stiksel heb een mail gestuurd maar krijg geen reactie terug , is heel spijtig want dit is een fabricagefout

R
Was deze beoordeling nuttig?21

rudi op 31 Juli 2018

terug een mail gestuurd en is beantwoord met , u hebt te strak aangespannen zullen een versterkings tape opsturen.
na weken nog geen tape gekregen !!!

autohoezenonline.nl op 31 Juli 2018

Graag de mail nogmaals sturen, dan kijken we hier even na

Groet Autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Prima camperhoes

Beoordeling 
 
8.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Prima gegaan, en past perfect om onze camper
Aanrader!

K
Was deze beoordeling nuttig?30

camperhoezenonline.nl op 27 Juni 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet camperhoezenonline.nl

Reageer op deze review

Beoordeling

Beoordeling 
 
7.8
Bestellen 
 
5.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Autoshoes voor Kia Sportage opgehaald bij het bedrijf en direct gepast. Zeer tevreden over de kwaliteit en waterdichtheid.
Top!

H
Was deze beoordeling nuttig?30

autohoezenonline.nl op 27 Juni 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet Autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

super advies en service

Beoordeling 
 
9.3
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
9.0

Snel even advies gevraagd via klantendienst omdat ik specifieke autohoes zoek voor een cabrio. Antwoord kwam heel snel, duidelijk en onderbouwd. Bestelling ging als een fluitje van een cent en top levering. Super !!

F
Was deze beoordeling nuttig?20

autohoezenonline.nl op 27 Juni 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet Autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Snel en goed advies

Beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Autohoes besteld, prima telefonisch advies.
Zijn tenminste per telefoon te berijken zie je niet veel bij webshops.

Ben oevers

B
Was deze beoordeling nuttig?20

autohoezenonline.nl op 04 Juni 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet Autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Aankoop boothoes

Beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Snelle levering.
En ondanks dat ik een beetje bang was of de afmeting goed was laatste hij perfect

Besteld product
hoes voor boot
HV
Was deze beoordeling nuttig?10

autohoezenonline.nl op 04 Juni 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet Autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Valt tegen

Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
6.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Goedkoop is duurkoop: is een uitdrukking die zeker geldt voor het kopen van een autohoes. Waar een goedkope hoes al na een halfjaar in tweeën ligt, en u er 3 moet kopen om waterdicht te zijn, blijft onze hoes zeker voor vele jaren zijn dienst bewijzen.
Het mag ook duidelijk zijn dat u bij autohoezenonline.nl niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor een goede hoes.

Staat mooi op de site vermeld, maar let vooral op de kleine letters elke klacht wordt daarmee afgedaan. Van consumentenrecht hebben ze nooit gehoord en word afgedaan met zie onze eigen voorwaarden !!

J
Was deze beoordeling nuttig?22

autohoezenonline.nl op 29 Mei 2018

U heeft de hoes gebruikt boven op een binnenvaartschip, daar is een autohoes niet voor gemaakt, boven op een schip op de open meren staat de wind vol op en onder de hoes.Er komen andere en grootte krachten op de hoes, de hoes is hier niet tegen bestand, de bevestiging ogen scheuren uit.

Net zo als gebruik achter op een auto-ambulance tijdens transport b.v. ook daar is een autohoes niet voor gemaakt.
E.a. staat duidelijk aangegeven op onze website op diverse pagina's b.v. https://www.autohoezenonline.nl/infoblad en is in de te downloaden handleiding ook goed te lezen.
U heeft deze gebruikersvoorschriften genegeerd ondanks dat u de autohoes op een specifieke manier ging gebruiken, een hoes onder garantie opnieuw leveren heeft geen zin, een autohoes is ongeschikt voor uw doel.

Dat wij klachten zouden negeren is grote onzin.

Reageer op deze review

Scooterhoes met (hoog) scherm

Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
9.0
Prijs 
 
9.0

Bestellen verliep soepel, levering eveneens.
Kwaliteit van de hoes zoals ik het heb bekeken ziet er goed uit.
scooterhoesn besteld met hoogwindscherm. De hoogte van het windschermgedeelte in de hoes valt erg tegen!
De hoes die ik ontvangen heb is meer voor een laag scherm geschikt dan een hoog scherm. ( gemaakt voor en scherm van +/- 30 cm en mijn scherm = +/-50 cm)
Verder past de hoes goed, ik denk dat motorhoezen online geen hoes heeft voor een scooter met een scherm van +/-50 cm hoog.

Tasje waar het in geleverd word prima, denk alleen dat het erg stoeien word om de hoes er weer in te krijgen, iet van vouwen moet je leren. Ik ben van mening dat de tasjes iets ruimer mogen zijn.

Ondanks mijn opmerkingen heb ik besloten de hoes te houden, tenzij ik een bericht krijg dat er wel een hoes is voor een scherm van +/- cm ?

M
Was deze beoordeling nuttig?01
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Autohoezenonline informatie

Foto's

PicsArt_12-04-11.36.33
PicsArt_12-04-11.36.33
PicsArt_12-04-11.36.33

Algemene informatie

Merken
autohoezenonline.nl
Productgroepen
auto accessoires
Levertijd
1 tot 2 werkdagen
Verzendkosten
7.5
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
iDeal, Bankoverschrijving
Telefoonnummer
0513-677408