Autohoezenonline
0   1  

www.autohoezenonline.nl
 
8.4 (79)
Autohoezenonline

Autohoezenonline.nl voor een kwaliteit autohoes, 100% waterdichte autohoezen, binnen 1 a 2 werkdagen geleverd, omruilen geen probleem

79 beoordelingen over Autohoezenonline

 
(49)
 
(20)
 
(6)
 
(1)
 
(5)
Beoordeling 
 
8.4
 
8.8
 
8.8
 
8.0
 
8.2
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Van sloten
Beoordeling 
 
9.0

Boot Hoes

Wij hadden afgelopen week een boot hoes besteld en een motor hoes. Alles betaald, kregen wij een mail dat de motorhoes geïntegreerd is in de boot hoes, of wij dan nog wel de motor hoes wilden....nee die niet meer. Vonden wij heel netjes omdat wij niet wisten dat de hoes ook om de motor ging. En vandaag is de hoes geleverd en het resterende geld van de motorhoes was gisteren al terug gestort op onze rekening....Keurig.....Wat een service!!! Top!!!

Was deze beoordeling nuttig? 

boothoezenonline.nl op 17 April 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet Autohoezenonline.nl

Reageer op deze review
Fred Nottet
Beoordeling 
 
8.0

Fietshoes voor 2 fietsen

Ik heb net de fietshoes binnen voor 2 hybride fietsen voor achterop mijn camper.
Op mijn pers. auto even uitgeprobeerd en deze hoes past prima.
Een aandachtspuntje is de transparant houder voor het gevarenbord wat met een te klein stukje klittenband wordt dicht gezet en waar het water dan in de transparant houder loopt.
Een betere optie is om daar een waterdicht klepje overheen te stikken, dan blijft de binnenkant van de transparant houder droog

Was deze beoordeling nuttig? 

autohoezenonline.nl op 04 April 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet Autohoezenonline.nl

Reageer op deze review
hans van boven
Beoordeling 
 
9.3

autohoes

snelle levering , advies over de juiste maat.

vind de hoes beter zitten dan de foto's op de site doen vermoeden.

prijs/ kwaliteit lijkt mij prima.

Was deze beoordeling nuttig? 

autohoezenonline.nl op 05 April 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet Autohoezenonline.nl

Reageer op deze review
Robin
Beoordeling 
 
10.0

Goed

Motorhoes voor mijn motor besteld was eerst te klein maar kon probleemloos worden geruild.
Prima product

Was deze beoordeling nuttig? 

autohoezenonline.nl op 04 April 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet Autohoezenonline.nl

Reageer op deze review
ron
Beoordeling 
 
6.8

fietshoes

Begin januari 2018 een fietshoes voor buiten besteld en betaald. Deze wilde ik gaan gebruiken voor achter op de fietsendrager. Hoes had een levertijd en zou 12 februari uitgeleverd worden. Toen ik later op de site keek, was het aflevermoment veranderd in 7 februari, maar tevens was er bij de product beschrijving toegevoegd dat deze niet geschikt was voor transport. Heb daarna contact gezocht met de firma om de bestelling te wijzigen in een andere, wel voor transport geschikte hoes, die uiteindelijke na veel mailtjes ontvangen is. Ik ga hier niet uitweiden over alle mailtjes die verstuurd zijn. Ik geef slechts 2 aanbevelingen aan de firma fietshoezenonline.nl cq autohoezenonline.nl: 1. werk op de site met artikelnummers, dat voorkomt verwarring . 2. als webwinkel lijkt het mij belangrijk emails te beantwoorden. Ik heb meerdere emails moeten versturen om duidelijk te maken dat ik een andere hoes wilde, het teveel betaalde teruggestort wilde hebben etc. Dit werkt niet en schept geen vertrouwen. Over het product: fietshoes voor voorop/achterop de camper: product ziet er goed uit. In de praktijk zullen we zien hoe het bevalt. Hopelijk beter dan de autohoes die na 3 winters gebruik lek is.

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Ria
Beoordeling 
 
10.0

Service

Geweldig!
Een bedrijf dat doet wat hij zegt.
Een aanrader.

Was deze beoordeling nuttig? 

Autohoezenonline.nl op 19 Februari 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet Autohoezenonline.nl

Reageer op deze review
Iris
Beoordeling 
 
8.5

Werkt perfect

Vandaag de halve autohoes gebruikt , werkt perfect bij vorst
In 1 keer de ruiten schoon
Aanrader

Was deze beoordeling nuttig? 

Autohoezenonline op 18 Februari 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet Autohoezenonline.nl

Reageer op deze review
Steven
Beoordeling 
 
10.0

niet meer waterdicht

had mij een hoes aangeschaft voor mijn oldtimer, ben nu aan mijn 2de winter en stel vast dat hij al zo lek als een zeef is. Vandaar waarschijnlijk maar 1 jaar garantie. voor die prijs had ik er wel meer van verwacht.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Alexander
Beoordeling 
 
9.8

Topkwaliteit & service over de hele lijn !

De autohoes die we bij jullie besteld hebben past perfect voor onze Mercedes 500 SEC, de kwaliteit is superieur. Hoedje af, top materiaal ! Alsook correcte service en supersnelle levering naar België.
Dat verdient een goede waardering.
Van harte bedankt :-)

Was deze beoordeling nuttig? 

Autohoezenonline op 06 Februari 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.

Groet Autohoezenonline.nl

Reageer op deze review
Veerman
Beoordeling 
 
9.5

top

Super snel in huis tot volgende keer

Was deze beoordeling nuttig? 

Autohoezenonline op 06 Februari 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.

Groet Autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
autohoezenonline.nl
Productgroepen
auto accessoires
Levertijd
1 tot 2 werkdagen
Verzendkosten
7.5
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
iDeal, Bankoverschrijving
Telefoonnummer
0513-677408

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.