Autohoezenonline reviews

www.autohoezenonline.nl
 
8.2 (135)
Autohoezenonline

135 Autohoezenonline reviews

 
(76)
 
(33)
 
(12)
 
(8)
 
(8)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Zeer tevreden over autohoes

Beoordeling 
 
10.0

Ben zeer tevreden over de auto hoes die ik besteld had voor mijn Opel Mokka X. Bestellen ging snel evenals levering. Nog een ring bijbesteldbivm antenne gat, en ook dexe binnen enkele dagen binnen. Hoes reeds in gebruik en dik tevreden. Beveel het zeker aan.

EV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

autohoezenonline.nl op 17 Februari 2021

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Autohoes voor S2000 roadster

Beoordeling 
 
8.3

Telefonisch goed advies gekregen over welke hoes (maat) te nemen. Dus sedan M voor de S2000. Bestelling volgende dag in huis. Past echt goed. Materiaal voelt goed aan. Binnenzijde is mooi zacht.

Hoes3reduce
J
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

autohoezenonline.nl op 17 Februari 2021

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

tel nummer onbereikbaar, WhatsApp werkt niet

Beoordeling 
 
2.3

alles wat je met deze firma probeert werkt niet tel of iets anders zou deze zeker niet aan vrienden of dergelijke aanraden

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Autohoezeonline.nl op 07 Januari 2021

Vreemde review, concurent ?
Groeten autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Boothoes

Beoordeling 
 
10.0

Even een foto gemaild met de afmetingen van mijn sloep. Op advies hoes D besteld, de hoes past perfect ook over de buitenboordmotor heen. Even vast gezet met de bij geleverde spanbanden, alles past perfect. Ik ben er heel erg blij mee.

N
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

autohoezenonline.nl op 17 Februari 2021

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet boothoezenonline.nl

Reageer op deze review

Een prima motorhoes voor mijn BMW

Beoordeling 
 
8.8

Vandaag mijn gisteren bestelde motorhoes binnen gekregen.
Allereerst de complimenten voor de perfect op tijd afgeleverde doos met inhoud.
Gelijk maar uitgepakt en om mijn motor gedaan.
Buiten de prima aanvoelende kwaliteit, had ik wel wat moeite om de voorkant en de achterkant te herkennen.
Maar goed, het is na 1 x draaien gelukt om deze hoes op mijn motor te krijgen .
Nu maar wachten totdat het gaat sneeuwen en vriezen.
Maar ik heb er alle vertrouwen in !!!

TV
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

autohoezenonline.nl op 17 Februari 2021

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet motorhoezenonline.nl

Reageer op deze review

Geen reactie

Beoordeling 
 
3.0

Een binnenhoes besteld. Geen bevestiging via de email, geen reactie via whatsapp en niemand te bereiken op het aangegeven nummer ! Kortom...geld kwijt?

HV
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

autohoezenonline.nl op 31 Oktober 2020

U bestelling geplaatst Gister om op 28 oktober 2020 16:16:26 CET zal normaal vandaag worden verstuurd
telefonisch zijn we bereikbaar tussen 10 en 16 uur per whats app nog ruimer.

Vanmorgen om 10.33 uur hebben we uw app bericht beantwoord, vanmorgen rond 10.50 Uur hebben we telefonisch contact met u gehad.
Hoeveel web winkels kent u die überhaupt bereikbaar zijn per telefoon … ?

Ter info: het is momenteel erg druk in deze vreemde periode, ook wij hebben last van extra drukte met pakketdiensten en onderbezetting in personeel, een negatieve review omdat we niet binnen een 1 uur reageren is dan ook erg overtrokken lijkt ons.

Reageer op deze review

Echt een kwaliteit hoes past super.

Beoordeling 
 
10.0

Ik ben super tevreden tot nu toe over de kwaliteit, ik hoop dat ie over twee jaar nog zo is en zit.
Ik heb um donderdagavond besteld en zaterdag morgen in huis.
En ik moet zeggen na overleg past ie als een pantoffel op mijn Boston Whaler.

inrit_Camera1_inrit_20200905150627_16594427
inrit_Camera1_inrit_20200905150627_16594427
J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

autohoezenonline.nl op 17 Februari 2021

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet boothoezenonline.nl

Reageer op deze review

Dakhoes cabrio

na 2 jaar vertoont de hoes scheurtjes en laat water doorsijpelen...

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review

Fietshoes 2 a 3 fietsen achterop caravan

Beoordeling 
 
6.8

Deze fietshoes past perfect voor twee fietsen op caravan.
Zeer degelijke hoes zoals ook al in de beschrijving is aangegeven.
Zou aanvankelijk de 1 a 2 fietsen uitvoering kiezen, maar weet zeker dat deze te klein zou zijn geweest.
Deze hoes is zeker een aanrader en onderscheid zich van andere lichter uitvoeringen.
Groet,
Jon

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

autohoezenonline.nl op 17 Februari 2021

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet fietshoezenonline.nl

Reageer op deze review

Toppers

Beoordeling 
 
9.3

Autohoezenonline
Ik bestelde een hoes voor mijn Buick
En kreeg een mail van autohoezen.nl
Dat ik een andere moest hebben ik had de verkeerde besteld. Echt tof van hun om toch de tijd te nemen om dat je wel de goeie krijg.
Een dikke pluim voor hun
Toppers zijn het
Gr Mart Demmers ????

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

autohoezenonline.nl op 17 Februari 2021

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Erg goed

Beoordeling 
 
9.5

Via de telefoon juiste hoes gehaald, echt een zware hoes, veel sterker dan mijn vorige.
Ben er erg blij mee.

B
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

autohoezenonline.nl op 17 Februari 2021

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Goed advies

Beoordeling 
 
8.0

Hoes past perfect.
Kreeg goed advies.
Perfecte service.

JT
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

autohoezenonline.nl op 17 Februari 2021

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Niet te bereiken

Beoordeling 
 
3.0

Anderhalve maand geleden een hoes besteld voor de motor.
Tot op heden nog niks mogen ontvangen.
Heb via meerdere wegen gevraagd wanneer de hoes geleverd wordt.
Via mail en via whatsapp geen reactie mogen ontvangen.

GJ
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

autohoezenonline.nl op 09 Juli 2020

We hebben u bestelling opgezocht, deze bestelling wordt later uitgeleverd.
Door extreme drukte was dit artikel uitverkocht op moment van bestellen.
Tijdens het bestel proces bent u akkoord gegaan met deze late levertijd. (u heeft late levertijd aangevinkt, en bent hier mee akkoord gegaan, zonder dit kun u überhaupt geen bestelling plaatsen)
Deze latere levertijd staat dan ook vermeld op uw bestelling.
We sturen u per mail nogmaals een afbeelding van deze bestelling toe.

Reageer op deze review

Goed product

Beoordeling 
 
8.8

Goed product, na overleg de juiste hoes gehaald, deze hoes zit er top uit en voelt zwaar aan.

J
Was deze beoordeling nuttig? 3 1

autohoezenonline.nl op 09 Juli 2020

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Na een jaar gebruik vallen de gaten er spontaan in

Beoordeling 
 
6.3

Caravsanhoes gekocht, Levering duurde een paar weken maar was verder in orde.
De hoes wordt op de site aangeprezen met: "U koopt een kwaliteitshoes, 100% waterdicht (IPV waterafstotend), Een lange levensduur, Geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik, ook tijdens de winterperiode, Drie laags waterdicht en UV bestendig polypropyleen materiaal"

Die kwaliteit en UV.weersbestendigeid valt echter vies tegen. Na iets meer dan een jaar gebruik beginnen spontaan de gaten er in te vallen. Fikse tegenvaller.

PHOTO-2020-05-31-19-55-24
PHOTO-2020-05-31-19-55-23
PHOTO-2020-05-31-19-55-20
PHOTO-2020-05-31-19-55-22
PHOTO-2020-05-31-19-55-26
S
Was deze beoordeling nuttig? 3 3

Sipke op 19 Juli 2020

Spoor jij wel ?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 04 Oktober 2020

Ja hij spoort wel. Naar 1.5 jaar is de hoes poreus op veel punten.

Reageer op deze review

Prima kwaliteit, ook na jaren gebruik!

Beoordeling 
 
9.8

Vooraf altijd een beetje huiverig voor "universele" hoezen. Maar die vrees bleek onterecht. Door de goede verstelmogelijkheden van de bevestigingspunten, een prima waterdichte afdekking van onze sloep. We hebben de hoes in 2018 besteld en nu, in 2020, nog geen tekenen van slijtage (behalve wat viezer geworden). Ook de trekbandjes en kunststof bevestigingsclips blijven goed. De boot stond in weer en wind en is altijd droog gebleven. Mijn volgende hoes (voor de nieuwe sloep) wordt zeker weer hier besteld. Niet de goedkoopste, maar kwaliteit mag een prijs hebben!

IMG_1423
M
Was deze beoordeling nuttig? 2 1

boothoezenonline.nl op 09 Juli 2020

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

MOTOR HONDA 125

Beoordeling 
 
9.5

OP tijd geleverd met een degelijke tas er bij De motor slaap er heerlijk onder en waterdicht en aparte luchtdoorlatende afgeschermde gaten perfect goed prijs kwaliteit verhouding .Ik kan u aanbevelen

IMG_20200422_185206
DK
Was deze beoordeling nuttig? 2 2

motorhoezenonline.nl op 09 Juli 2020

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Goede service

Beoordeling 
 
9.0

Vorig jaar had ik een 2x XL hoes besteld maar de hoes was na 11 maanden kapot gegaan. Dus ik stuur een mailtje met wat foto's van de situatie en toen kreeg ik na anderhalve dag een bericht terug dat ik een nieuwe hoes krijg opgestuurd. Inmiddels ontvangen.
Erg netjes en bedankt voor de goede en snelle service.
Zeker aanrader

P
Was deze beoordeling nuttig? 5 2

boothoezenonline.nl op 09 Juli 2020

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Camper hoes.

Beoordeling 
 
9.3

Klasse camper hoes, echt goede kwaliteit, vooral de ritzen zijn erg makkelijk! En genoeg spanbanden om het geheel strak te trekkken!

EW
Was deze beoordeling nuttig? 3 2

camperhoezenonline.nl op 09 Juli 2020

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Prima Bedrijf om zaken mee te doen

Beoordeling 
 
8.8

Heb bestelling gedaan deze was niet compleet na telf. contact met autohoezenonline probleemloos opgelost .

AV
Was deze beoordeling nuttig? 4 2

autohoezenonline.nl op 06 Januari 2020

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Autohoezenonline informatie

Autohoezenonline.nl voor een kwaliteit autohoes, 100% waterdichte autohoezen, binnen 1 a 2 werkdagen geleverd, omruilen geen probleem

Foto's

Hoes3reduce
inrit_Camera1_inrit_20200905150627_16594427
inrit_Camera1_inrit_20200905150627_16594427
PHOTO-2020-05-31-19-55-24
PHOTO-2020-05-31-19-55-20
PHOTO-2020-05-31-19-55-22
PHOTO-2020-05-31-19-55-23
PHOTO-2020-05-31-19-55-26
IMG_1423
IMG_20200422_185206
20191230_141716_resized1
MERC_hoes
Lodestar afgedekt
PicsArt_12-04-11.36.33
PicsArt_12-04-11.36.33
PicsArt_12-04-11.36.33

Algemene informatie

Telefoonnummer
0513-677408
Verzendkosten
7.5
Levertijd
1 tot 2 werkdagen
Productgroepen
auto accessoires
Merken
autohoezenonline.nl
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
iDeal, Bankoverschrijving

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

PneusOnline
 
4.0 (28)
auto-nl
 
1.9 (2)
Motorbandenmarkt
 
5.6 (2)
velgenshop reviews
 
6.2 (15)