Autohoezenonline

www.autohoezenonline.nl
 
8.3 (111)
Autohoezenonline

Autohoezenonline.nl voor een kwaliteit autohoes, 100% waterdichte autohoezen, binnen 1 a 2 werkdagen geleverd, omruilen geen probleem

111 Autohoezenonline reviews

 
(65)
 
(28)
 
(8)
 
(6)
 
(6)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Goede hoes

Beoordeling 
 
9.0

Autohoes besteld bij autohoezenonline.nl
Past goed ziet, voelt en ziet er best zwaar uit.

Vorig jaar ook een goedkopere gehaald, deze was snel vergaan helaas. Verwacht dat deze een stuk langer mee gaat.

Abert

A
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

autohoezenonline.nl op 04 Augustus 2019

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Prima

Beoordeling 
 
8.8

Na een camperhoes nu ook een hoes voor de fiets gehaald, ook deze was snel geleverd en past perfect.
Gr A Meester

AM
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Super

Beoordeling 
 
9.0

Prima hoes ontvangen, via (leuk)teledonisch contact de juiste hoes voor onze camper besteld, en deze was snel geleverd.
E.a ziet er prima uit.

Besteld product
Camperhoes
R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

autohoezenonline.nl op 04 Augustus 2019

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Oplichterij van de bovenste plank. U gooit beter uw geld in de vaart.

Beoordeling 
 
4.5

Ik bestelde eind maart een hoes voor een bestelwagen. Deze werd correct aangebracht. De auto stond onder de hoes, in perfect lenteweer. Op een ochtend bleek de hoes gewoon gescheurd. Een eerste melding aan het bedrijf via hun online contactformulier veroorzaakte geen enkele reactie. Een e-mailadres is op hun website niet te vinden. Na een zoektocht in mijn mailbox vond ik toch een adres. Hierop kreeg ik het antwoord dat de hoes slecht was aangebracht, een grote uitleg over 'code 3' en 'code 4' voor wat betreft de weersvoorspellingen, overigens op het moment van het scheuren helemaal niet aan de orde ... blijkbaar is de hoes enkel bedoeld voor 25°, 100% windstil en kurkdroog weer, juist, omstandigheden waarin een doorsnee wagen geen hoes nodig heeft. Ik kreeg, ondanks de vermelding van '1 jaar garantie,' de 'gulle' aanbieding van 15% korting op een nieuwe aankoop. De klacht bij Test Aankoop is lopende. Er is voorlopig nog geen reactie. Ongetwijfeld hebben ze de klacht, net zoals de eerste melding via het contactformulier 'niet ontvangen'. Dit is werkelijk weggesmeten geld. Ik kan iedereen alleen maar een andere leverancier aanraden ...

GV
Was deze beoordeling nuttig? 1 3

Autohoezenonline op 17 Juli 2019

Beste Gijs Van Droogenbroeck,

Uit de door u opstuurde foto blijkt duidelijk dat de hoes is uitgescheurd bij de wiel bevestiging, in onze bij de hoes geleverde handleiding en op onze site https://www.autohoezenonline.nl/onderhoud-autohoes staat duidelijk dat daar niet te veel spanning op moet komen om schade aan de hoes te voorkomen.

De door u bestelde hoes was meer dan een halve meter te kort (de hoes was lang niet hoog genoeg, zie uw eigen foto), u heeft met deze wielbevestiging banden geprobeerd de hoes toch vast te spannen.
Daar dienen deze banden niet voor ....
De wielbevestiging is nu door te grote kracht uitgescheurd.
We hebben u uit coulance een voorstel gedaan.
Het uitscheuren van de wiel bevestiging, valt niet onder de garantie.

Vriendelijk groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Caravanhoes zeer slechte kwaliteit!

Beoordeling 
 
4.5

Vorig jaar hebben wij een caravanhoes besteld. Vervolgens waren er na 1 maand al slechte plekken op de hoes te zien. Foto's gemaakt en opgestuurd. Wij kregen een nieuwe hoes. Na 1 jaar zaten overal scheuren in die nieuwe hoes. De hoes hebben we moeten weggooien. We gebruiken al jaren een caravanhoes van een ander merk welke zeker 3 a 4 jaar mee gaat. Vanwege hun beschrijving ( zeer zware kwaltiteit) had ik er een bij caravanhiezenonline besteld. NA 1 JAAR MEERDERE SCHEUREN!! BESTEL HIER NOOIT EEN HOES, ECHT HELE SLECHTE KWALITEIT!

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 2

Carvanhoezenonline.nl op 17 Juli 2019

Wij hebben van uw geen klacht ontvangen betreft een kapotte caravanhoes. De reactie al hier bevreemd ons dan ook.

Groet Caravanhoezenonline.nl

Reageer op deze review

Een Top Hoes !!

Beoordeling 
 
9.8

Een nu een perfect passende hoes voor mijn heilige koe.
Een aanrader!

MERC_hoes
BS
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Autohoezenonline op 17 Juli 2019

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Goed product, snelle levering, top!

Beoordeling 
 
9.0

Perfect passende hoes voor de rubberboot van mijn zoon, de volgende dag geleverd.. Snelle reactie op vragen vooraf. Aanrader!

Lodestar afgedekt
P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Boothoezenonline.nl op 18 Juli 2019

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet boothoezenonline.nl

Reageer op deze review

Top hoes

Beoordeling 
 
10.0

Heb hier een autohoes besteld. Voor Mercedes SLK. Keurig afgeleverd en past perfect. Mooie kwaliteit.

Besteld product
Autohoes
P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Autohoezenonline op 17 Juli 2019

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Caravanhoes

Beoordeling 
 
9.5

Via watsapp advies gevraagd naar juiste hoes.
Vandaag de caravanhoes ontvangen, gister besteld vandaag afgeleverd.
Samen met de buurman de hoed gepast, en deze zit goed.
Aanrader !

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Carvanhoezenonline.nl op 17 Juli 2019

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet caravanhoezenonline.nl

Reageer op deze review

Garantie doen ze niet aan.

Beoordeling 
 
1.0

Koop hier nooit iets. Nadat mijn doek in enkele maanden op 5 plekken was gescheurd, heb ik geprobeerd gebruik te maken van de garantie. Helaas, volgens de webshop heb ik de doek verkeerd gebruikt en heb ik dus pech, weg €90 na een paar maanden gebruik. Service doen ze niet aan hier. Absolute afrader.

DB
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

Autohoezenonline op 15 Mei 2019

Beste Delano Böhm

Zoals u zelf heeft aangeven in de mail heeft u de gebruik aanwijzing totaal genegeerd.
Ook onze website staat vol met informatie over het gebruik van onze autohoezen.
Bij u is de extra wielbevestiging uitgescheurd, dit komt omdat u er te veel spanning op heeft gezet. We waarschuwen hiervoor in de bijgesloten gebruik aanwijzing en op de vele info pagina's op onze website.

Wij hebben u als coulance wel een zeer schappelijk voorstel gedaan.
Groet Autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

reactie boothoes

Beoordeling 
 
10.0

Prima hoes zoals beschreven goed passend en waterdicht juiste kwaliteit snelle levering

D
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Boothoezenonine.nl op 12 Mei 2019

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet boothoezenonline.nl

Reageer op deze review

Motorhoes V-Strom

Beoordeling 
 
9.7

Heel tevreden met de motorhoes voor mijn V-strom 650 (2010). Ik heb maat XL besteld, deze past er precies omheen. Op het eerste gezicht is de hoes wat krap, maar daardoor zit de hoes ook lekker strak. De hoes is bovendien wat voorgevormd waardoor de wind er niet veel vat op heeft. Mooie dikke stevige stof. De hoes komt niet volledig op de grond (met enig manoeuvreren vallen de remschijven nét onder de hoes) waardoor er voldoende ventilatie is. Slijtvastheid kan ik nog niet beoordelen maar ik heb goede hoop. Een aanrader.

Besteld product
motorhoes
WM
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

motorhoezenonine.nl op 12 Mei 2019

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet motorhoezenonline.nl

Reageer op deze review

Erg blij met de fietshies voor een e-bike!

Beoordeling 
 
8.5

Ik wilde al langer héél graag een ebike, maar ik heb geen schuurtje en sta de komende jaren op de wachtlijst voor een gemeentelijke buurtstalling. Een ebike kan niet altijd buiten staan in regen, sneeuw etc. Ik heb de oplossing gevonden in een fietshoes van fietshoezenonline.nl, want die is waterdicht en heeft doorwaai-flapjes voor condens vanaf de onderkant. Zo blijft de fiets toch goed. Fijn is ook dat er twee ringen in zitten, waardoor je de hoes ook vast kunt zetten. Hoezenjatters en rotweer hebben nu even geen kans!

Besteld product
fietshoes
H
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

fietshoezenonline.nl op 17 Februari 2019

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet fietshoezenonline.nl

Reageer op deze review

Valt erg mee

Beoordeling 
 
9.8

Ben zeer tevreden met deze mooie dikke hoes echt een goede bescherming ookwerd hij
Op afgesproken datum geleverd in een mooie tas .Het is geen dun dingetje maar zo als was beloofd een hoes di er mag zijn.

E
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Autohoezenonline.nl op 13 Mei 2019

Dank voor uw bericht
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Top product

Beoordeling 
 
10.0

Ik wist niet precies welke ik zou moeten kiezen voor mijn oldtimer Chevy coupe. Een mailtje met de maten en een vraag voor advies leidde naar de perfecte maat.
Carrosserie steekt dusdanig uit dat niet alle gespjes vast zitten, maar goed dat ligt niet aan de hoes.
Hoes voelt degelijk van kwaliteit en ziet er netjes uit.

Besteld product
Autohoes 3xl
PicsArt_12-04-11.36.33
PicsArt_12-04-11.36.33
PicsArt_12-04-11.36.33
P
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Autohoezenonline.nl op 13 Mei 2019

Dank voor uw bericht

Groet authoezenonline.nl

Reageer op deze review

Goed product

Beoordeling 
 
10.0

Goede fiets hoes hier besteldt
De hoes is sterk gemaakt ideaal voor buiten
Houd mijn electrice fiets mooi droog

M Annema

MA
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

fietshoezenonline.nl op 19 Februari 2019

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet fietshoezenonline.nl

Reageer op deze review

Geen garantie . Niet 100% waterdicht voor ieder voertuig

Beoordeling 
 
3.5

2 weken terug een hatchback hoes voor mijn gladde vlakke vouwcaravan de paradiso. Sluit goed aan. Na 2 weken teruggeklapt ivm met luchten. Toen zag ik aan de onderzijde 2 natte plekken. Foto gemaakt en naar autohoezenonline gestuurd met de vraag wat te doen. Antwoord: spuit maar in met siliconenspray en bovendien is de hoes geschikt voor een auto en niet voor een caravan. Daar zakt mijn broek echt van af! Wat nou 100% waterdicht en voor ieder voertuig zoals de site vermeld! Toch een hoes van bijna 100 euro!!!!!

V
Was deze beoordeling nuttig? 1 2

caravanhoezenonline.nl op 06 November 2018

Een caravanhoes is anders opgebouwd dan een autohoes, een
autohoes is voor een auto, een caravanhoes is voor een caravan.
We verkopen geen autohoezen voor caravans, maar caravanhoezen voor caravans.

Reageer op deze review

helaas geen geld terug

Beoordeling 
 
3.0

autohoes voor binnen besteld met vraag over toepassing, er werd geadviseerd hoes voor buiten te nemen. Goed advies en bestelling werd aangepast. Echter prijsverschil van 15euro werd niet gecrediteerd. drie keer gemaild hierover maar geen reactie mogen ontvangen, zorg dat je het juiste besteld als je vooraf betaald want je krijgt niks terug...

DD
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

autohoezenonline.nl op 29 Oktober 2018

We hebben u reeds lang het bedrag retour geboekt.

Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

caravanhoes voor IXUS 520

Beoordeling 
 
9.3

De hoes voor mijn niet gangbare caravan IXUS 520 past uitstekend. Na de winter schrijf ik een review over hoe de hoes zich in weer en wind heeft gehouden. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de hoes en deze webshop.

HB
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

caravanhoezenonline.nl op 06 November 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

autohoezenonline.nl op 06 November 2018

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

dakhoes

Beoordeling 
 
6.5

eerste levering goed en snel
hoes was achteraf te klein
dus omgeruild
we zijn nu ruim een week verder, als het goed is valt de nieuwe morgen op de mat

MD
Was deze beoordeling nuttig? 0 5
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Autohoezenonline informatie

Foto's

PicsArt_12-04-11.36.33
PicsArt_12-04-11.36.33
PicsArt_12-04-11.36.33
Lodestar afgedekt
MERC_hoes

Algemene informatie

Merken
autohoezenonline.nl
Productgroepen
auto accessoires
Levertijd
1 tot 2 werkdagen
Verzendkosten
7.5
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
iDeal, Bankoverschrijving
Telefoonnummer
0513-677408