Autohoezenonline reviews & ervaringen

www.autohoezenonline.nl
 
8.1 (149)
Autohoezenonline

149 Autohoezenonline reviews

 
(86)
 
(34)
 
(13)
 
(8)
 
(11)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Scootmobiel hoes

Beoordeling 
 
9.0

Ik heb vandaag mijn hoes voor de scootmobiel gekregen past perfect en goede kwaliteit.
Voor de prijs kwaliteit verhouding heel goed.

A
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Fietshoes XXL-E-Bike

Beoordeling 
 
1.0

Helaas jammer dat ik dit nu op deze manier kenbaar maak..
Veel app contact gehad. Ik had de hoes besteld in januari 2022. Op basis van goed vertrouwen niet gepast het geen natuurlijk niet slim was van mij.
Nu ik hem wilde gebruiken in april bleek deze niet te passen. Ik heb via de app contact gezocht om mijn teleurstelling te uiten. en ik moet zeggen dat ik de eerste gesprekken van mijn kant niet prettig ervaren heb., Er werd mij een voorstel gedaan (zgn uit goodwill) om deze alsnog te retourneren maar dat ik dan wel € 16,-- administratie kosten zou moeten betalen, Omdat het mijn eigen fout was om niet te passen ben ik daar niet mee akkoord gegaan.
Maar na verder gesprekken bleek opeens dat er een verkeerde hoes geleverd is door fietshoezen online. Er kon toen wel zonder kosten geretourneerd worden. Er zou een retourticket opgestuurd worden. (mits de hoes ongebruikt was) Maar toen ik aangaf dat ik deze wel ben gaan gebruiken kon dit niet meer. Een andere klant wil ook graag een nieuwe hoes werd mij gezegd. Uiteraard.
Maar ik vind dat fietshoezen online nu zelf deze hoes dan maar als gebruikt moet aanbieden en het verlies voor hun rekening moet nemen.
De chat gesprekken verliepen hierna niet echt klantvriendelijk meer.
Er werd beweerd dat ik besloten/gevraagd had om de hoes te mogen retourneren. Maar ik had de fout gemaakt om niet te passen en alleen geuit dat ik teleurgesteld was over het geleverde product. Maar nu blijkt dat er een verkeerde hoes geleverd is vind ik het een totaal ander verhaal. Op het laatste gesprek is zelf helemaal niet gereageerd.

Heb ik teveel betaald voor het geleverde?

P.S de hoes ligt nu wel weer opgeborgen en kan er pas eind mei weer bij.

C
Was deze beoordeling nuttig? 0 2

Ck op 24 Mei 2022

Kan revieuw niet meer verwijderen.
Het probleem dat ik had is keurig opgelost.

Reageer op deze review

Motorhoes

Beoordeling 
 
9.8

Top service, na goed telefonisch advies einderlijk eens een goede hoes voor mijn motor gekocht.

Degerlijke hoes en mooi gevoerd van binnen.

BS
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review

Autohoes

Beoordeling 
 
10.0

Mijn 3e hoes alweer. Boot ook met deze hoes. Perfecte en vriendelijke service. Top kwaliteit product. Erg tevreden ik raad het iedereen aan.
Groeten
GJ

O
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Boothoezenonline.nl op 22 April 2022

Dank voor uw bericht

Groet team boothoezenonline.nl

Reageer op deze review

Motorhoes

Beoordeling 
 
6.3

Kado gekregen december 2021 van mijn partner voor mijn nieuwe motor. Heel mooi spul echter hij paste niet. Teruggestuurd en ook ontvangen geen commentaar op gehad.
Het is 8 maart 2022 en het geld is nog niet terug gestort dankzij de ontzettende slechte service van dit bedrijf. Vanmorgen een tikkie gestuurd om ze te helpen blijkbaar zijn ze niet in staat om een goede administratie bij te houden dus mensen pas op met terugsturen van spullen die niet goed passen.
Dit is zeer vervelend

MV
Was deze beoordeling nuttig? 0 3

Roel op 22 April 2022

Bijzonder onvriendelijke klantenservice. Gebruiken een verkeerd hoezentabel op de website waardoor ik het verkeerde product heb besteld. Vervolgens maak je kosten om het te retourneren, waar andere bedrijven deze kosten voor de klant betalen. Vervolgens word er een grotere prijs gerekend om een ander product te kunnen leveren ( Ik bleek een 3 slagen groter product nodig te hebben ).

Geen enkele vorm van zelfreflectie kunnen bespeuren of voornemen hoe ze het anders kunnen doen. Bestelling geannuleerd door botte houding en arrogantie van servicemedewerkers.

Motorhoezenonline.nl op 22 April 2022

Goedendag,
E.a is niet goed, en verdient geen schoonheids prijs van onze kant, dit kan beter.
Moet er wel bij vermelden dat u het retour formulier wel erg onduiderlijk heeft ingevuld, dit was erg verwarrend voor ons.
De betaling is 8 maart reeds aan u retour geboekt.

Groet motorhoezenonline.nl

Reageer op deze review

Auto hoes sedan maat M

Beoordeling 
 
10.0

Wij hadden de verkeerde maat besteld en alles werd netjes en snel omgeruild. Bedankt voor de topservice

Ik adviseer iedereen wel om altijd eerst om advies te vragen om zo een omruil actie te voorkomen

S
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Autohoezeonline.nl op 09 Maart 2022

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

hoes MPV

Beoordeling 
 
10.0

Had een hoes voor een Q7 4x4 besteld. Volgende dag in huis. Top service!! Eerst contact gehad via de App omdat ik wat vragen had over de afmetingen van de auto. Super vriendelijk geholpen. Wat mij betreft een aanrader. Ik kom zeker terug.

MB
Was deze beoordeling nuttig? 5 0

autohoezenonline.nl op 11 Februari 2022

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Autohoes mpv 2xl

Beoordeling 
 
1.0

Ik heb voor mijn auto in Spanje een hoes besteld omdat deze daar de hele dag in de zon staat. Door Corona konden wij lang niet afreizen naar Spanje. Na plaatsing op de autobegin dit jaar begon de hoes al binnen een half jaar te scheuren bij de wielen en voor op de motorkap. Volgens de leverancier kunnen de hoezen sowieso slecht tegen de zon en had ik hem beter moeten onderhouden, dwz 1 keer per jaar inspuiten met een onderhoudsspray. Dit had niets geholpen omdat ik de hoes pas een half jaar op de auto had zitten. Ik kon als vergoeding 10% korting krijgen op een nieuwe hoes. Ik ga wel ducktape gebruiken om de hoes te repareren maar een nieuwe van dit bedrijf koop ik zeker nooit weer.

E8EDEE43-D16B-47BC-9CFD-9BDE36D7315A
1700EAC9-99F6-4BB4-AFA9-36D2A764A421
O'
Was deze beoordeling nuttig? 1 5

Autohoezenonline.nl op 26 Januari 2022

Best klant,
u bestelling is uit 2019, 2019 ..... dus ruim 3 jaar oud......!
Inderdaad zeker in Spanje is voor een lange levensduur aan te raden
de hoes te impregneren (zie de info op onze website).
Ondanks dat deze bestelling uit 2019 ... (dus 3 jaar oud in de volle zon in Spanje) is, hebben we u ook nog een netjes voorstel gedaan.
Helaas dus niet gratis zoals u eist...
We hopen nu dat u elders een hoes vind die (voor onze prijs) het veel langer doet in de volle zon in Spanje .

groet Autohoezenonline.nl

Sipke op 10 Februari 2022

Wat een zeikerd

Reageer op deze review

Autohoes

Beoordeling 
 
10.0

Besteld vrijdagmiddag, en reeds geleverd de zaterdag namiddag, (top service)

Voor op mijn oldtimer de ideale hoes, sterk, weersbestendig,
Minpuntje, de bevestiging ringen op de zijkanten Vallen uiteen,
Die hoezen doorstaan hevige rukwinden,
Echt top kwaliteit,
Word preventief om de 12 maanden vervangen.
Mvg
Johny

JJ
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

autohoezenonline.nl op 27 December 2021

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Autohoes

Beoordeling 
 
9.5

De 3e hoes nu ingebruik voor mijn alfa oldtimers, degelijke en sterke hoezen, leuk contact .

Mvg jos

JV
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

Autohoezenonline.nl op 26 Januari 2022

Super, dank voor u bericht.

Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Autohoes

Beoordeling 
 
7.8

Na 1 jaar is de hoes gaan lekken als een zeef. Leek in het begin een perfecte hoes, maar is het dus niet. Zonde van het geld.

PM
Was deze beoordeling nuttig? 1 4

Op 'e Hichte BV op 13 Januari 2022

Dan geef je toch nog een goed review…..

Autohoezenonline.nl op 26 Januari 2022

Geachte klant

u bestelling geplaatst op van 7 april 2019 is bijna 3 jaar oud.
We hebben uw naam helaas geen eerdere communicatie mail of app kunnen vinden, we hadden dan mogelijk tot een oplossing (aanbieding) kunnen komen, zodat u weer een tevreden klant bent over onze producten.

groet Autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Caravanhoes

Beoordeling 
 
10.0

Uitmuntend. Afgelopen weekend besteld. 4 dagen later al bezorgd in Oostenrijk. Verrassing dus. Zeer goed verpakt. Produkt ziet er goed uit. Aanrader.

AV
Was deze beoordeling nuttig? 6 0

caravanhoezenonline.nl op 27 December 2021

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet caravanhoezenonline.nl

caravanhoezenonline.nl op 27 December 2021

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet caravanhoezenonline.nl

Reageer op deze review

autohoes HB 4XL

Beoordeling 
 
10.0

Ik heb de autohoes ontvangen voor mijn VW Passat variant B8 (XL4) Deze hoes is erg degelijk en past precies! Ik heb de hoes in de eerste plaats gekocht omdat het tegen hagel beschermd en ik beschadigingen vanwege vergelijkbare, vallende eikels in de herfst tracht te voorkomen. Omtrent het resultaat hiervan kom ik later dit jaar terug. Voor nu ben ik tevreden met deze degelijke hoes.

ID
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

autohoezenonline.nl op 27 Augustus 2021

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Isak de Vries op 27 Oktober 2021

Zoals beloofd, nog even een reactie omtrent het resultaat vwb vallende eikels. Zoals ik het nu kan beoordelen, doe het kleed waarvoor ik het gekocht heb. Bovendien blijft de wagen schoon en droog. Hopelijk is de kwaliteit dermate dat deze volgend jaar ook nog dezelfde werking heeft.

Reageer op deze review

Fietshoes

Beoordeling 
 
10.0

Prima service ,had een foutje gemaakt door de postcode niet juist in te vullen en even zogoed binnen 2 dagen geleverd. Prima zaak en zeer aan te bevelen.

JG
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

fietshoezenonline.nl op 27 Augustus 2021

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet fietshoezenonline.nl

Reageer op deze review

Geen reactie op retourpakket

Beoordeling 
 
1.0

Boothoes besteld en gepast, materiaal is prima alleen is de hoes niet strak genoeg om alleen achter te laten in een haven! Geprobeerd om telefonisch in contact te komen maar helaas niet gelukt! Via Whats app uiteindelijk wel en gevraagd of ik telefonisch toelichten kan geven maar ook dat ging niet! Met de dame( Jelly) via Whats afgesproken dat het pakket retour kon en via de mail een retourformulier ontvangen! Retourpakket aangetekend verstuurd en is 10 April in ontvangst genomen! Vervolgens horen wij niks, ook geen reactie meer op mail en Whats app en inmiddels is het 19 April!
Op vragen vooraf de bestelling is het bedrijf erg toegankelijk maar wanneer het niet naar tevredenheid is zijn ze niet thuis.

G
Was deze beoordeling nuttig? 2 4

boothoezenonline.nl op 20 April 2021

Beste Dennis Gerritsen

U heeft bij ons 13 maart besteld een boothoes besteld, deze bestelling wilt u na ruim een maand (gebruiken) annuleren, onze retour termijn is 2 weken ,daar bent u dus echt wel buiten, met enige administratie kosten mag u de hoes retour sturen naar ons.

Op het retour formulier geeft u (heel toevallig) aan dat de hoes een maand later is geleverd .... het kan allemaal.
We hebben u gister ook nog in de whats app geantwoord dat u vandaag bericht krijgt ....

Waarom, ondanks al onze service, nog deze review ???

Boothoezenonline.nl

Reageer op deze review

Zeer tevreden over autohoes

Beoordeling 
 
10.0

Ben zeer tevreden over de auto hoes die ik besteld had voor mijn Opel Mokka X. Bestellen ging snel evenals levering. Nog een ring bijbesteldbivm antenne gat, en ook dexe binnen enkele dagen binnen. Hoes reeds in gebruik en dik tevreden. Beveel het zeker aan.

EV
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

autohoezenonline.nl op 17 Februari 2021

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Autohoes voor S2000 roadster

Beoordeling 
 
8.3

Telefonisch goed advies gekregen over welke hoes (maat) te nemen. Dus sedan M voor de S2000. Bestelling volgende dag in huis. Past echt goed. Materiaal voelt goed aan. Binnenzijde is mooi zacht.

Hoes3reduce
J
Was deze beoordeling nuttig? 4 0

autohoezenonline.nl op 17 Februari 2021

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

tel nummer onbereikbaar, WhatsApp werkt niet

Beoordeling 
 
2.3

alles wat je met deze firma probeert werkt niet tel of iets anders zou deze zeker niet aan vrienden of dergelijke aanraden

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 3

Autohoezeonline.nl op 07 Januari 2021

Vreemde review, concurent ?
Groeten autohoezenonline.nl

Reageer op deze review

Boothoes

Beoordeling 
 
10.0

Even een foto gemaild met de afmetingen van mijn sloep. Op advies hoes D besteld, de hoes past perfect ook over de buitenboordmotor heen. Even vast gezet met de bij geleverde spanbanden, alles past perfect. Ik ben er heel erg blij mee.

N
Was deze beoordeling nuttig? 2 2

autohoezenonline.nl op 17 Februari 2021

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet boothoezenonline.nl

Reageer op deze review

Een prima motorhoes voor mijn BMW

Beoordeling 
 
8.8

Vandaag mijn gisteren bestelde motorhoes binnen gekregen.
Allereerst de complimenten voor de perfect op tijd afgeleverde doos met inhoud.
Gelijk maar uitgepakt en om mijn motor gedaan.
Buiten de prima aanvoelende kwaliteit, had ik wel wat moeite om de voorkant en de achterkant te herkennen.
Maar goed, het is na 1 x draaien gelukt om deze hoes op mijn motor te krijgen .
Nu maar wachten totdat het gaat sneeuwen en vriezen.
Maar ik heb er alle vertrouwen in !!!

TV
Was deze beoordeling nuttig? 3 1

autohoezenonline.nl op 17 Februari 2021

Vriendelijk dank voor uw bericht.
Groet motorhoezenonline.nl

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wij zijn benieuwd naar jouw Autohoezenonline ervaring

Autohoezenonline.nl voor een kwaliteit autohoes, 100% waterdichte autohoezen, binnen 1 a 2 werkdagen geleverd, omruilen geen probleem

Wat is uw ervaring met Autohoezenonline? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij Autohoezenonline hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal Autohoezenonline reviews lezen.

Telefoonnummer: 0513-677408

Algemene informatie

Verzendkosten
7.5
Levertijd
1 tot 2 werkdagen
Productgroepen
auto accessoires
Merken
autohoezenonline.nl
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
iDeal, Bankoverschrijving

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

PneusOnline
 
4.0 (28)
auto-nl
 
1.9 (2)
Motorbandenmarkt
 
5.6 (2)
Velgenshop reviews
 
6.2 (15)