Belnu
0   1  

www.belnu.nl
 
3.5 (3)
Belnu

Belnu is al tien jaar toonaangevend op het gebeid van verkoop van mobiele telefoons en abonnementen via internet. Belnu heeft een groot aantal mobiele telefoons in haar assortiment en Belnu biedt abonnementen aan van veel verschillende providers, zoals T-Mobile, Vodafone, Telfort en Tele2.

3 beoordelingen over Belnu

9-10 punten
 
(0)
7-9 punten
 
(1)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(2)
Beoordeling 
 
3.5
Bestellen 
 
3.0
Levering 
 
3.3
Service 
 
4.0
Prijs 
 
3.7
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
NooitmeerBelnu
Beoordeling 
 
1.0

Voor mij nooit meer Belnu.nl.! Ik wacht al weken op mijn iphone 4s..
Talloze loze beloftes van de klantenservice.. Morgen komt u iphone van de leverancier.. Volgende week komt de iphone van de leverancier.. Pff ik vraag toch niet om een iphone 6..?? OVERAL is de iphone 4s te krijgen.. Ik was alleen zo dom om bij deze oplichters te bestellen..
Ik hoop dat iedereen zich bewust is dat belnu heeeel traag levert.. Ik hoop tenminste dat ze leveren.. Volgende smoesje zal wel zijn dat de leverancier is overvallen, lekke band van de koerier?

Geen enkel toestel is op voorraad op hun website.. Wat ben je dan voor bedrijf? Ze kunnen beter bij de efteling gaan werken daar verdienen ze ook geld met sprookjes

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
willem vanasperen
Beoordeling 
 
1.5

stuur je blackberry op voor de vierde keer dat je beeld wit uitslaat
valt het nu opeens niet meer onder de garantie omdat er twee drukknoopjes los zitten
opeens is het nu gebruiksschade moet niet gekker worden
-------------------------------------------------------------------

Geachte heer Van Asperen,
De schade aan uw toestel valt niet onder de garantie, gebruiksschade. Het toestel kan door het BlackBerry erkende repair center wel worden gerepareerd. De kosten hiervoor bedragen naar verwachting €257,74 (incl. BTW).

Laat ons svp weten of u het toestel ongerepareerd retour wilt of dat u het voor bovengenoemd bedrag wilt laten repareren.

Alvast bedankt voor uw reactie.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,
Het Belnu Team

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Igor
Beoordeling 
 
8.0

Ik ben goed geholpen door Belnu. Ik had zelf al wel mijn keuze voor abonnement en GSM toestel gemaakt maar voor de zekerheid had ik toch de Belnu hulplijn gebeld. Superhandig want Belnu vertelde mij op basis van mijn huidige belgedrag wat de beste aanbieding voor mij was. Het is belangrijk om een juiste keuze te maken qua toestel icm. een abonnement omdat de kosten vaak hoog zijn en je zit al snel 1 of 2 jaar aan zo’n gsm abonnement vast.

Goede service verder bij Benu. Bij mijn telefoon heb ik een beschermhoesje gekregen, deze is tot twee keer toe kostenloos vervangen (ivm. complicaties).

Een echte aanrader dus.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.