BEN
0   1  

www.ben.nl
 
5.0 (3)
ben.nl
Ben is een telecom aanbieder van simkaart abonnementen (sim only’s). Ben is onderdeel van T-Mobile. Met Ben kun je bellen en gebeld worden in 185 landen. Bij Ben hoeft men geen GSM aan te schaffen, maar kun je goedkoper bellen en sms-en met de mobiele telefoon die je al hebt. Ben is dus momenteel erg goedkoop met SIM only abonnementen. Op Ben.nl kun je kiezen uit de mogelijkheden. Zuinig, Soms, Regelmatig & Vaak. Deze Ben Sim Only mogelijkheden passen bij de hoeveelheid die jij per maand belt of internet.

3 beoordelingen over BEN

9-10 punten
 
(1)
7-9 punten
 
(0)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(1)
1-3 punten
 
(1)
Beoordeling 
 
5.0
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
5.3
Service 
 
5.3
Prijs 
 
5.3
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
richard
Beoordeling 
 
1.0

verschrikkelijk

Afgaande op de intressante tarieven een contract aangegaan voor 2 jaar voor een sim only met het overzetten van mijn bestaande nummer. De aanvraag via de website ingediend. Binnen 4 dagen lag de Ben simkaart in de bus om vervolgens 2.5 maand nooit meer iets van ben te vernemen. De helpdesk is overbelast en duurt vaak een uur voordat je iemand aan de lijn hebt, vervolgens beloven ze van alles en gebeurd er niets. Emails versturen zowel via de ben inlog of via facebook levert ook geen bruikbare respons op. Ongelooflijk wat een slecht bedrijf . Uiteindelijk heb ik middels een aangetekende brief het contract ontbonden op grond van de enorme lange wacht tijd van ruim 2,5 maand. Inmiddels elders geslaagd waar dezelfde aanvraag binnen 12 dagen geregeld was, Ik zeg BEN nooit doen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
M.M.
Beoordeling 
 
10.0

Telefonisch een abonnement afgesloten bij het gratis 0800 nummer en ik had de simkaart na een paar dagen binnen,keurig bezorgd op het afgesproken tijdstip door een vriendelijke bode die zichzelf ook legitimeerde.Op de site van Ben had ik al kunnen zien hoe de bezorger eruit zag.Prima geregeld allemaal.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Lester Vrolijk
Beoordeling 
 
4.0

Ik was van plan bij BEN een abonnement af te sluiten maar dat is helaas niet gelukt. Via de website www.ben.nl heb ik het diverse malen geprobeerd maar het invulformulier werkte niet. Vervolgens heb ik geprobeerd telefonisch contact op te nemen met BEN a 35 cent per minuut. Na 5 minuten in de wacht heb ik de verbinding maar verbroken. Vervolgens heb ik een aantal malen via e-mail geprobeerd contact op te nemen met BEN maar helaas... Het is blijkbaar de bedoeling dat contact via internet ontmoedigd wordt zodat mensen zoveel mogelijk uitgeven aan de telefonische hulplijn a 35 cent per minuut. Maar daar trap ik dus mooi niet in. BEN heeft het bij mij verprutst en ik schaf mijn abonnement wel ergens anders aan.

Was deze beoordeling nuttig? 

M.M. op 04 April 2013

Voor het bestellen van een abonnement heeft Ben een gratis 0800 nummer dus ik snap niet dat je dan het dure nummer hebt gebeld.

Reageer op deze review

Algemene informatie

Productgroepen
  • sim only abonnement
  • sim only
Afhalen mogelijk
nee

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.