Cool Blue schrapt 360 webwinkels en gaat verder onder één domeinnaam

Cool Blue schrapt 360 webwinkels en gaat verder onder één domeinnaam
0   0  

coolblue

Cool Blue schrapt haar 360 aparte Nederlandse en Belgische webwinkels, zoals Laptopshop.nl en Wasmachinestore.be, en gaat verder onder één domeinnaam, namelijk Coolblue.nl. Cool Blue wil hiermee meer duidelijk verschaffen voor haar klanten.

Cool blue werd in 1999 opgericht en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de grootste webwinkels van Nederland. Het bedrijf verkoopt met name consumentenelektronica. In 1999 koos Cool Blue ervoor om elke productgroep onder te brengen in een aparte webwinkel, in de hoop hierdoor beter te scoren in de zoekreslutaten van Google. Zo kon je laptops bestellen bij Laptopshop.nl, maar wilde je een autoradio bestellen dan werd je doorverwezen naar Autoradiostore.nl.

Voor de klant was wellicht niet altijd even duidelijk dat al deze webwinkels onder Cool Blue vielen. Al in 2016 liet directeur Pieter Zwart weten van de wirwar aan webshops af te willen. De naamsbekendheid van Cool Blue is inmiddels zo groot, dat het bedrijf het nu aandurft om onder één domeinnaam verder te gaan.

Alles te vinden op Coolblue.nl

Door al haar producten onder te brengen op één website, hoopt Cool Blue dat de webwinkel overzichtelijker wordt voor klanten. De klant hoeft niet langer van webwinkel naar webwinkel te klikken om verschillende producten te kunnen vinden.

Het gaat goed met Cool Blue

Dit jaar verwacht het van oorsprong Rotterdamse webwinkel een jaaromzet van 1,5 miljard euro in Nederland en België te bereiken. Ter vergelijking, Bol.com, Nederlands grootste webwinkel zette in 2016 1,6 miljard euro om. Cool Blue is nu echt één van de grote spelers in de markt geworden.

Neem zelf een kijkje op de vernieuwde website van Cool Blue >>

 

 

 

Laatste nieuws

1000 nep webshops offline gehaald dankzij de Consumentenbond
Twee buitenlandse verstrekkers van domeinnamen hebben 1000 nepwebwinkels offline gehaald. De consumentenbond had deze malafide webshops al in maart 2018 opgespoord. Eerder al zijn...
Cool Blue schrapt 360 webwinkels en gaat verder onder één domeinnaam
Cool Blue schrapt haar 360 aparte Nederlandse en Belgische webwinkels, zoals Laptopshop.nl en Wasmachinestore.be, en gaat verder onder één domeinnaam,...
Stijgende autopremies, wat kun je als consument doen als de premie van jouw autoverzekering stijgt?
De premies voor autoverzekeringen zijn in het afgelopen jaar flink gestegen. De reden van de premiestijging is het toenemende aantal...

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.