Def Shop
0   1  

www.def-shop.nl
 
6.3 (81)
Defshop

Def Shop is de winkel voor Fashion-, Hip Hop- & Urbanwear online! Def Shop is een van de grootste webwinkels op de bovenstaande gebieden. Op Def-shop.nl vindt u een uiteenlopend assortiment van bekende merken tegen bijzonder lage prijzen.

Assortiment van Def Shop

De merken New Era, DNGRS, Karl Kani, Desigual, Vero Moda en Jack & Jones Ecko Unltd, Vans, Etnies en Element zijn ruim vertegenwoordigd bij DefShop. Spijkerbroeken, t-shirts, hoodies, schoenen, petten, tassen, hoofdtelefoons en vele andere producten kunnen eenvoudig worden besteld bij Def Shop. De organisatie is niet gelieerd aan bax shop.

81 beoordelingen over Def Shop

 
(19)
 
(26)
 
(7)
 
(14)
 
(17)
Beoordeling 
 
6.3
 
6.9
 
6.3
 
5.5
 
6.7
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Geen naam

Slechte reviews = slechte webshop

Ik wilde iets bestellen bij die mensen, maar ik vertrouwde het niet helemaal. Daarom ben ik opzoek gegaan naar reviews. Tegenwoordig word je zo opgelicht. Met de komst van social media marketing kan elke bedrijf zich profileren als een betrouwbare en oprechte onderneming. Maar gelukkig zijn er nog de reviews.

In de reviews las ik dat klanten moeilijk of geen telefonisch contact konden krijgen met DefShop.
Ik heb net even geprobeerd te bellen, en ja hoor, ik krijg ook een antwoord apparaat, of hoe je dat ook noemt: "WE ZIJN OP DIT MOMENT ONS SYSTEEM AAN HET UPDATEN ZODAT WE JE NOG BETER KUNNEN HELPEN, JE KUNT OOK EEN MAILTJE STUREN NAAR BLABLABLABLA" verbinding verbroken.

Wat een onzin!
ik schrijf dit omdat ik al eerder ben opgelicht door andere webshops en ik vind dat mensen de reviews serious moeten gaan nemen. Geen genade met die gasten. Het zijn stelletjes dieven die de wet omzeilen en ervandoor gaan je geld. De zogenaamd klanten service is een trucage om je in te palmen.

En die positieve reviews deugen ook van geen meter. Als je een review schrijft ga je echt niet hun aanbiedingen aanprijzen... weer zo'n marketing trucje.

Slechte reviews = slechte webshop.
Je gaat toch ook niet eten bij een restaurant waarvan je weet dat er aantal mensen voedsel vergiftiging hebben opgelopen.

Anyways... Ik ga hier niks bestellen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Edwin
Beoordeling 
 
2.3

Zo traag als dikke stront in een trechter

Dit bedrijf heeft naar mijn idee redelijk leuke sportieve kleding. Daar is dan ook alles mee gezegd. Wat een ontzettend slechte klantenservice! Telefonisch niet te bereiken. Altijd maar dat irritante bandje dat de lijnen rood gloeiend zijn en dat de verbinding wordt verbroken? Zal ik zelf weten hoelang ik in de wacht wil staan om een medewerker te spreken?? Vervolgens bestel ik bij een online bedrijf zodat, ik mijn pakket snel heb. Dit kan 3 tot 5 werkdagen duren. Dat is prima maar, geef het aan dat het langer kan duren i.v.m. Pasen dan heb ik er begrip voor en had ik meteen elders besteld. Vervolgens staat er dat mijn pakket 09-04-2018 wordt geleverd ( besteld op 30-03-2018 ) vervolgens wordt het 10-04-2018. Je kunt ook niet aangeven of je in de ochtend, middag of avond je pakket wenst. Geen aanrader!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Rick
Beoordeling 
 
2.8

DEFSHOP.NL, slechte levering, wanprestatie

Tweede klacht over Defshop.nl, de levering van twee broeken stond op woensdag 04-04-2018. Nu was de datum al verzet naar maandag 09-04-2018. Vandaag nog niets binnen, bij het checken van de DHL track and trace wordt duidelijk dat de levering is uitgesteld naar donderdag 12-04-2018. Ruim 8 dagen later dan van tevoren aangegeven, dit vind ik een zweer kwalijke zaak. Nooit eerder heb ik deze negatieve ervaring met een webshop gehad. 1/5 wat mij betreft, totdat defshop uitkomt voor deze waardeloze levering en met een tegemoetkoming.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Mulder
Beoordeling 
 
5.5

Nog niet tevreden

Nou, Bestellen - Prima, goeie site , mooie producten een poging gewaagd.
Voor 140,- euro's aan kleding.
Levering - duurde even maat het kwam.
Zat wel iets in wat ik niet besteld had een 2 producten waren te groot. Maar je kunt het terug sturen, toch?

En daar begint de ellende. De retour label valt niet te downloaden - geeft een rare foutmelding.
Vervolgens maar even gebeld, door de dag heen 10 keer geprobeerd. Je hoort een bandje met "dat alle lijnen roodgloeiend zijn en je het later weer eens moet proberen". Dit zegt natuurlijk al veel. - Als je service niet goed is dan kun je er van uit gaan dat je binnendienst het niet aan kan. - dan maar een mailtje sturen.
Wordt vervolgd. - maar de eerst slechte beurt hebben ze al binnen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
renze
Beoordeling 
 
5.8

retourneren moeilijk

Heb al een paar keer spullen bij Defshop besteld, duurde wel lang, maar verder prima. Nu wil ik een keer een kledingstuk retourneren, maar het lukt niet om op de betreffende pagina te komen (Mijn bestellingen) om een retourformulier te downloaden. Er wordt continu een foutmelding gegeven. Kwalijke zaak, retourneren hoort ook bij de service, zo bouw je snel een slechte naam op

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Daan
Beoordeling 
 
8.8

Thought it is risky based on these reviews, but everything went smooth and fast

Thought it is risky based on these reviews, but everything went smooth and fast.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Bram Bronmeijer

Achteraf betalen is niet mogelijk.

Ik wilde een paar Nike schoenen bestellen bij Def Shop. De schoenen waren circa 35 euro goedkoper dan elders. Vanwege de slechte reviews was ik toch wat voorzichtig geworden. Daarom als betaalwijze gekozen voor de keuze achteraf betalen.

Deze optie wordt ook door Def Shop ook aangeboden. Echter, bij het aanklikken van deze betaalwijze kreeg ik direct de melding dat een betaling achteraf niet mogelijk is. Ik kon vervolgens alleen nog maar kiezen voor een optie betaling vooraf.

Dan maar geen bestelling geplaats.

Het risico van betalen vooraf en niet leveren achteraf is mij nu te groot geworden.

Jammer, want anders had ik de bestelling wel doorgezet.


Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Klaas
Beoordeling 
 
4.5

Defshop is enorm traag

Ik zit nu al 4 dagen te wachten en nog steeds niks. Voor mij de laatste keer bij Defshop!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Seyar Ebrahimi
Beoordeling 
 
3.3

Betaling mislukt

Ik heb dus zojuist een bestelling gedaan. Nadat ik het geld over had gemaakt krijg ik de melding "betaling mislukt".
Bij nader onderzoek zag ik dat het bedrag wel degelijk van mijn paypal account was afgeschreven. De betaling is nog 'in behandeling'. Uiteraard heb ik onmiddellijk contact opgenomen met Def-shop, en eerlijk gezegd, werd mijn probleem serieus behandeld, en werd mij gegarandeerd dat ik niet ga worden opgelicht. Ik heb een screenshot van mijn transactie naar ze toegestuurd, en ook met paypal heb ik contact opgenomen. Ik neem aan dat dit wordt afgehandeld. Zo niet, dan is Def-shop een verschrikkelijke oplichter.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Dylan
Beoordeling 
 
8.5

pet gekocht

Ik had online een pet besteld, dagen later binnen. Alles was goed te volgen via DHL, beschadiging aan de doos werd vermeld. Product helemaal in orde. Aanrader!!

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.