Def Shop reviews

www.def-shop.nl
 
6.2 (89)
Defshop

Def Shop is de winkel voor Fashion-, Hip Hop- & Urbanwear online! Def Shop is een van de grootste webwinkels op de bovenstaande gebieden. Op Def-shop.nl vindt u een uiteenlopend assortiment van bekende merken tegen bijzonder lage prijzen.

Assortiment van Def Shop

De merken New Era, DNGRS, Karl Kani, Desigual, Vero Moda en Jack & Jones Ecko Unltd, Vans, Etnies en Element zijn ruim vertegenwoordigd bij DefShop. Spijkerbroeken, t-shirts, hoodies, schoenen, petten, tassen, hoofdtelefoons en vele andere producten kunnen eenvoudig worden besteld bij Def Shop. De organisatie is niet gelieerd aan bax shop.

89 Def Shop reviews

 
(22)
 
(26)
 
(7)
 
(14)
 
(22)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Teleurstelling

Beoordeling 
 
2.0

Na twee weken kreeg ik te horen dat de bestelde artikelen niet leverbaar zijn, logestiek slechte service.

Besteld product
Kleding in uitverkoop
PS
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Cedric op 12 Augustus 2019

Ik had hetzelfde probleem. Hebben ze u terugbetaald?

Reageer op deze review

Prima webshop

Beoordeling 
 
9.5

Voor de tweede keer wat besteld bij defshop. Ontzettend tevreden. Levertijd is niet super snel, maar niet langer dan aangegeven is. Super tevreden!

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Waardeloos!

Beoordeling 
 
1.7

Besteld en netjes bevestiging gekregen dat het oakket binnen 3 tot 5 dagen bezorgt zou worden. Na 3 dagen eindelijk het bericht dat mijn pakket aangemeld was bij de post maar nog niet in het sorteerproces zat. Helaas heeft mijn pakket daarna nog 5 werkdagen op deze status gestaan. Na bijna 2 weken eindelijk het product binnen.

Daarna helaas niet tevreden met het product, ook deels door de te late levering. De producten retour gestuurd en daarmee opgelost.

Tenminste dat dacht ik, 3 weken na retour sturen een brief van Klarna op de deurmat met daarop een aamaning! Niet alleen het versturen van een product maar ook retourneren is blijkbaar dus een groot probleem bij deze webshop!

Mocht je contact met deze webshop willen dan kom je ook van een koude kermis thuis. Hun telefoonnummer is namelijk gewoon niet bereikbaar en als je mailt kun je gerust een week op tegenbericht wachten

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

zonder bestelling/bezoek aan website kleding en aanmaning ontvangen

Geen idee wie of wat Defshop is. Mijn partner kreeg een poos geleden (dure) kleding toegestuurd zonder ooit op de webshop van deze aanbieder te zijn geweest. Geen retourformulieren, geen bestelgegevens, geen mailverkeer en geen betaalgegevens over deze ongevraagde levering. Inmiddels hebben we een aanmaning van Klarna ontvangen, die zich blijkbaar mede schuldig willen maken aan deze oplichterij.
Zowel klarna als defshop zijn telefonisch onbereikbaar. Anderen die dezelfde ervaring hebben? Als deze idioterie niet heel vlot wordt teruggedraaid zullen wij aangifte doen.

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

S op 29 Mei 2019

Klarna is altijd prima bereikbaar.

Reageer op deze review
reclame

Na 3 weken niets ontvangen en geen reacties

Beoordeling 
 
1.0

Skimuts besteld op 23 december 2018. 3 keer een e-mail gestuurd en zeker 3 keer gebeld, maar geen reactie op email en telefonisch alleen een automatisch antwoord dat niemand de telefoon kan beantwoorden. Ik hoop dat mijn bestelling nog komt

Besteld product
muts
K
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Slechte webshop en klantenservice onbereikbaar!

Beoordeling 
 
2.3

3 weken geleden schoenen besteld en nog niets geleverd gekregen!
Al betaald en al.
Na 2 weken wachten gebeld naar de klantenservice. Daar krijg ik te horen dat het pakket als eerste staat om verzonden te worden in een ander magazijn waar ze geen zicht op hebben.
Deze week weer geprobeerd te bellen naar 085-8884735 (Hetzelfde nummer als de eerste keer) krijg ik alleen iets Frans te horen en wordt de verbinding verbroken.
3 mailtjes gestuurd waar gewoon niet op gereageerd wordt!
Ik wil mijn geld terug!
Oplichters DAT ZIJN HET!

A
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Fijne webshop

Beoordeling 
 
9.0

5 jumpsuits besteld waarvan 3 retour gestuurd. Achteraf betaald met klarna. Bestellen, retour sturen en achteraf betalen prima geregeld.

K
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Goh, eye-opener, zgn. oplichter blijkt prima winkel!

Beoordeling 
 
9.5

Een jaar of 5,6 geleden heb ik al eens besteld bij Def, kon me niet meer heugen hoe dat verlopen is (vermoedelijk goed anders blijft het wel bij).
Nu zag hier een aantal beroerde reviews maar wilde toch de proef op de som nemen. 4 shirts en 3 shorts besteld, afterpay (klarna heet dat) optie aangevinkt en wachten maar. 5 dagen later alles netjes bezorgd. Gedeelte niet naar wens, gratis retour gestuurd (met behulp van de in het pakket aanwezige labels èn die op de site) en meteen nog een bestelling ingegeven voor 3 shirts (wederom klarna).
Dan zou je kunnen vermoeden dat het spaak loopt.... Niets daarvan, 2e bestelling was er binnen 4 dagen. Die shirts heb ik allemaal gehouden en betaald. De 1e rekening werd aangepast nadat de retour was binnen gekomen bij ze, dat duurde even maar who cares?
Overigens 2 keer contact gehad met ze per mail met een vraag over het klarna systeem, dat ging vrij vlot en helder.

Kan zijn dat ik mazzel heb gehad, 3 keer....? Lijkt me sterk.

Succes ermee.

Besteld product
  • Shirts
  • Shorts
D
Was deze beoordeling nuttig? 1 3
Reageer op deze review
reclame

Def Shop zijn oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Jonge mijn pakket staat al 11 dagen vast in het eerste pakketcentrum. Gebeld naar klantenservice erg vriendelijk geholpen dat het over 3 weken hopelijk is opgelost. En dat ik het in de gaten moet houden ik hou het in de gaten het staat nog altijd daar vast. Ik bellen naar precies hetzelfde nummer krijg ik wat rare shit in het frans te horen en daarna een piep, opgehangen. Oplichterij!

honderden euro´s lichter.. beter komt die shit snel

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

eruit de slechte webwinkel die ik in mijn leven ben tegen gekomen.

Veruit de slechte webwinkel die ik in mijn leven ben tegen gekomen. Bestelling geplaatst, vervolgens komt het pakket een week te laat aan, en.. alles werd twee keer bezorgt. Contact opgenomen met de webwinkel, mijn fout volgens hen. De tweede bestelling was ook nog niet betaald, dus of ik dat bedrag nog even over on maken anders aanmaningskosten.
Tweede pakket teruggestuurd, alsnog een rekening voor gekregen van Klarna, die hun betalingen afhandelen. Vervolgens, zijjn ze er vanuit gegaan dat ik de artikelen heb teruggestuurd die ik wel had betaald!? Alsnog een rekening, plus extra bedrag moeten betalen.
De service en contact ook extreem belabbert, nog nooit zo te kijk gezet. Mensen behandelen je alsof je gek bent.
De artikelen waren verder van slecht kwaliteit. Bestel hier nooit wat! Ga lekker naar Zalando ofzo..

V
Was deze beoordeling nuttig? 4 2

S op 29 Mei 2019

Zalando is nog erger met het systeeem dat mensen zonder geldige reden van alle betaalopties blokkeert behalve creditcard! Alles behalve een goede aanrader?

Reageer op deze review

Slechte reviews = slechte webshop

Ik wilde iets bestellen bij die mensen, maar ik vertrouwde het niet helemaal. Daarom ben ik opzoek gegaan naar reviews. Tegenwoordig word je zo opgelicht. Met de komst van social media marketing kan elke bedrijf zich profileren als een betrouwbare en oprechte onderneming. Maar gelukkig zijn er nog de reviews.

In de reviews las ik dat klanten moeilijk of geen telefonisch contact konden krijgen met DefShop.
Ik heb net even geprobeerd te bellen, en ja hoor, ik krijg ook een antwoord apparaat, of hoe je dat ook noemt: "WE ZIJN OP DIT MOMENT ONS SYSTEEM AAN HET UPDATEN ZODAT WE JE NOG BETER KUNNEN HELPEN, JE KUNT OOK EEN MAILTJE STUREN NAAR BLABLABLABLA" verbinding verbroken.

Wat een onzin!
ik schrijf dit omdat ik al eerder ben opgelicht door andere webshops en ik vind dat mensen de reviews serious moeten gaan nemen. Geen genade met die gasten. Het zijn stelletjes dieven die de wet omzeilen en ervandoor gaan je geld. De zogenaamd klanten service is een trucage om je in te palmen.

En die positieve reviews deugen ook van geen meter. Als je een review schrijft ga je echt niet hun aanbiedingen aanprijzen... weer zo'n marketing trucje.

Slechte reviews = slechte webshop.
Je gaat toch ook niet eten bij een restaurant waarvan je weet dat er aantal mensen voedsel vergiftiging hebben opgelopen.

Anyways... Ik ga hier niks bestellen.

GN
Was deze beoordeling nuttig? 5 2
Reageer op deze review

Zo traag als dikke stront in een trechter

Beoordeling 
 
2.3

Dit bedrijf heeft naar mijn idee redelijk leuke sportieve kleding. Daar is dan ook alles mee gezegd. Wat een ontzettend slechte klantenservice! Telefonisch niet te bereiken. Altijd maar dat irritante bandje dat de lijnen rood gloeiend zijn en dat de verbinding wordt verbroken? Zal ik zelf weten hoelang ik in de wacht wil staan om een medewerker te spreken?? Vervolgens bestel ik bij een online bedrijf zodat, ik mijn pakket snel heb. Dit kan 3 tot 5 werkdagen duren. Dat is prima maar, geef het aan dat het langer kan duren i.v.m. Pasen dan heb ik er begrip voor en had ik meteen elders besteld. Vervolgens staat er dat mijn pakket 09-04-2018 wordt geleverd ( besteld op 30-03-2018 ) vervolgens wordt het 10-04-2018. Je kunt ook niet aangeven of je in de ochtend, middag of avond je pakket wenst. Geen aanrader!!

E
Was deze beoordeling nuttig? 3 2
Reageer op deze review
reclame

DEFSHOP.NL, slechte levering, wanprestatie

Beoordeling 
 
2.8

Tweede klacht over Defshop.nl, de levering van twee broeken stond op woensdag 04-04-2018. Nu was de datum al verzet naar maandag 09-04-2018. Vandaag nog niets binnen, bij het checken van de DHL track and trace wordt duidelijk dat de levering is uitgesteld naar donderdag 12-04-2018. Ruim 8 dagen later dan van tevoren aangegeven, dit vind ik een zweer kwalijke zaak. Nooit eerder heb ik deze negatieve ervaring met een webshop gehad. 1/5 wat mij betreft, totdat defshop uitkomt voor deze waardeloze levering en met een tegemoetkoming.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 2
Reageer op deze review

Nog niet tevreden

Beoordeling 
 
5.5

Nou, Bestellen - Prima, goeie site , mooie producten een poging gewaagd.
Voor 140,- euro's aan kleding.
Levering - duurde even maat het kwam.
Zat wel iets in wat ik niet besteld had een 2 producten waren te groot. Maar je kunt het terug sturen, toch?

En daar begint de ellende. De retour label valt niet te downloaden - geeft een rare foutmelding.
Vervolgens maar even gebeld, door de dag heen 10 keer geprobeerd. Je hoort een bandje met "dat alle lijnen roodgloeiend zijn en je het later weer eens moet proberen". Dit zegt natuurlijk al veel. - Als je service niet goed is dan kun je er van uit gaan dat je binnendienst het niet aan kan. - dan maar een mailtje sturen.
Wordt vervolgd. - maar de eerst slechte beurt hebben ze al binnen.

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

retourneren moeilijk

Beoordeling 
 
5.8

Heb al een paar keer spullen bij Defshop besteld, duurde wel lang, maar verder prima. Nu wil ik een keer een kledingstuk retourneren, maar het lukt niet om op de betreffende pagina te komen (Mijn bestellingen) om een retourformulier te downloaden. Er wordt continu een foutmelding gegeven. Kwalijke zaak, retourneren hoort ook bij de service, zo bouw je snel een slechte naam op

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Thought it is risky based on these reviews, but everything went smooth and fast

Beoordeling 
 
8.8

Thought it is risky based on these reviews, but everything went smooth and fast.

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 4
Reageer op deze review
reclame

Achteraf betalen is niet mogelijk.

Ik wilde een paar Nike schoenen bestellen bij Def Shop. De schoenen waren circa 35 euro goedkoper dan elders. Vanwege de slechte reviews was ik toch wat voorzichtig geworden. Daarom als betaalwijze gekozen voor de keuze achteraf betalen.

Deze optie wordt ook door Def Shop ook aangeboden. Echter, bij het aanklikken van deze betaalwijze kreeg ik direct de melding dat een betaling achteraf niet mogelijk is. Ik kon vervolgens alleen nog maar kiezen voor een optie betaling vooraf.

Dan maar geen bestelling geplaats.

Het risico van betalen vooraf en niet leveren achteraf is mij nu te groot geworden.

Jammer, want anders had ik de bestelling wel doorgezet.


BB
Was deze beoordeling nuttig? 5 1
Reageer op deze review

Defshop is enorm traag

Beoordeling 
 
4.5

Ik zit nu al 4 dagen te wachten en nog steeds niks. Voor mij de laatste keer bij Defshop!

K
Was deze beoordeling nuttig? 2 5
Reageer op deze review

Betaling mislukt

Beoordeling 
 
3.3

Ik heb dus zojuist een bestelling gedaan. Nadat ik het geld over had gemaakt krijg ik de melding "betaling mislukt".
Bij nader onderzoek zag ik dat het bedrag wel degelijk van mijn paypal account was afgeschreven. De betaling is nog 'in behandeling'. Uiteraard heb ik onmiddellijk contact opgenomen met Def-shop, en eerlijk gezegd, werd mijn probleem serieus behandeld, en werd mij gegarandeerd dat ik niet ga worden opgelicht. Ik heb een screenshot van mijn transactie naar ze toegestuurd, en ook met paypal heb ik contact opgenomen. Ik neem aan dat dit wordt afgehandeld. Zo niet, dan is Def-shop een verschrikkelijke oplichter.

SE
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

pet gekocht

Beoordeling 
 
8.5

Ik had online een pet besteld, dagen later binnen. Alles was goed te volgen via DHL, beschadiging aan de doos werd vermeld. Product helemaal in orde. Aanrader!!

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
reclame

Lees meer reviews

Def Shop informatie

Algemene informatie

Afhalen mogelijk
nee
Telefoonnummer
-