Def Shop reviews

www.def-shop.nl
 
6.2 (89)
Defshop

Def Shop is de winkel voor Fashion-, Hip Hop- & Urbanwear online! Def Shop is een van de grootste webwinkels op de bovenstaande gebieden. Op Def-shop.nl vindt u een uiteenlopend assortiment van bekende merken tegen bijzonder lage prijzen.

Assortiment van Def Shop

De merken New Era, DNGRS, Karl Kani, Desigual, Vero Moda en Jack & Jones Ecko Unltd, Vans, Etnies en Element zijn ruim vertegenwoordigd bij DefShop. Spijkerbroeken, t-shirts, hoodies, schoenen, petten, tassen, hoofdtelefoons en vele andere producten kunnen eenvoudig worden besteld bij Def Shop. De organisatie is niet gelieerd aan bax shop.

89 Def Shop reviews

 
(22)
 
(26)
 
(7)
 
(14)
 
(22)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Teleurstelling

Beoordeling 
 
2.0

Na twee weken kreeg ik te horen dat de bestelde artikelen niet leverbaar zijn, logestiek slechte service.

PS
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Cedric op 12 Augustus 2019

Ik had hetzelfde probleem. Hebben ze u terugbetaald?

Reageer op deze review

Prima webshop

Beoordeling 
 
9.5

Voor de tweede keer wat besteld bij defshop. Ontzettend tevreden. Levertijd is niet super snel, maar niet langer dan aangegeven is. Super tevreden!

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Waardeloos!

Beoordeling 
 
1.7

Besteld en netjes bevestiging gekregen dat het oakket binnen 3 tot 5 dagen bezorgt zou worden. Na 3 dagen eindelijk het bericht dat mijn pakket aangemeld was bij de post maar nog niet in het sorteerproces zat. Helaas heeft mijn pakket daarna nog 5 werkdagen op deze status gestaan. Na bijna 2 weken eindelijk het product binnen.

Daarna helaas niet tevreden met het product, ook deels door de te late levering. De producten retour gestuurd en daarmee opgelost.

Tenminste dat dacht ik, 3 weken na retour sturen een brief van Klarna op de deurmat met daarop een aamaning! Niet alleen het versturen van een product maar ook retourneren is blijkbaar dus een groot probleem bij deze webshop!

Mocht je contact met deze webshop willen dan kom je ook van een koude kermis thuis. Hun telefoonnummer is namelijk gewoon niet bereikbaar en als je mailt kun je gerust een week op tegenbericht wachten

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

zonder bestelling/bezoek aan website kleding en aanmaning ontvangen

Geen idee wie of wat Defshop is. Mijn partner kreeg een poos geleden (dure) kleding toegestuurd zonder ooit op de webshop van deze aanbieder te zijn geweest. Geen retourformulieren, geen bestelgegevens, geen mailverkeer en geen betaalgegevens over deze ongevraagde levering. Inmiddels hebben we een aanmaning van Klarna ontvangen, die zich blijkbaar mede schuldig willen maken aan deze oplichterij.
Zowel klarna als defshop zijn telefonisch onbereikbaar. Anderen die dezelfde ervaring hebben? Als deze idioterie niet heel vlot wordt teruggedraaid zullen wij aangifte doen.

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

S op 29 Mei 2019

Klarna is altijd prima bereikbaar.

Reageer op deze review

Na 3 weken niets ontvangen en geen reacties

Beoordeling 
 
1.0

Skimuts besteld op 23 december 2018. 3 keer een e-mail gestuurd en zeker 3 keer gebeld, maar geen reactie op email en telefonisch alleen een automatisch antwoord dat niemand de telefoon kan beantwoorden. Ik hoop dat mijn bestelling nog komt

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Slechte webshop en klantenservice onbereikbaar!

Beoordeling 
 
2.3

3 weken geleden schoenen besteld en nog niets geleverd gekregen!
Al betaald en al.
Na 2 weken wachten gebeld naar de klantenservice. Daar krijg ik te horen dat het pakket als eerste staat om verzonden te worden in een ander magazijn waar ze geen zicht op hebben.
Deze week weer geprobeerd te bellen naar 085-8884735 (Hetzelfde nummer als de eerste keer) krijg ik alleen iets Frans te horen en wordt de verbinding verbroken.
3 mailtjes gestuurd waar gewoon niet op gereageerd wordt!
Ik wil mijn geld terug!
Oplichters DAT ZIJN HET!

A
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review

Fijne webshop

Beoordeling 
 
9.0

5 jumpsuits besteld waarvan 3 retour gestuurd. Achteraf betaald met klarna. Bestellen, retour sturen en achteraf betalen prima geregeld.

K
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Goh, eye-opener, zgn. oplichter blijkt prima winkel!

Beoordeling 
 
9.5

Een jaar of 5,6 geleden heb ik al eens besteld bij Def, kon me niet meer heugen hoe dat verlopen is (vermoedelijk goed anders blijft het wel bij).
Nu zag hier een aantal beroerde reviews maar wilde toch de proef op de som nemen. 4 shirts en 3 shorts besteld, afterpay (klarna heet dat) optie aangevinkt en wachten maar. 5 dagen later alles netjes bezorgd. Gedeelte niet naar wens, gratis retour gestuurd (met behulp van de in het pakket aanwezige labels èn die op de site) en meteen nog een bestelling ingegeven voor 3 shirts (wederom klarna).
Dan zou je kunnen vermoeden dat het spaak loopt.... Niets daarvan, 2e bestelling was er binnen 4 dagen. Die shirts heb ik allemaal gehouden en betaald. De 1e rekening werd aangepast nadat de retour was binnen gekomen bij ze, dat duurde even maar who cares?
Overigens 2 keer contact gehad met ze per mail met een vraag over het klarna systeem, dat ging vrij vlot en helder.

Kan zijn dat ik mazzel heb gehad, 3 keer....? Lijkt me sterk.

Succes ermee.

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 3
Reageer op deze review

Def Shop zijn oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Jonge mijn pakket staat al 11 dagen vast in het eerste pakketcentrum. Gebeld naar klantenservice erg vriendelijk geholpen dat het over 3 weken hopelijk is opgelost. En dat ik het in de gaten moet houden ik hou het in de gaten het staat nog altijd daar vast. Ik bellen naar precies hetzelfde nummer krijg ik wat rare shit in het frans te horen en daarna een piep, opgehangen. Oplichterij!

honderden euro´s lichter.. beter komt die shit snel

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

eruit de slechte webwinkel die ik in mijn leven ben tegen gekomen.

Veruit de slechte webwinkel die ik in mijn leven ben tegen gekomen. Bestelling geplaatst, vervolgens komt het pakket een week te laat aan, en.. alles werd twee keer bezorgt. Contact opgenomen met de webwinkel, mijn fout volgens hen. De tweede bestelling was ook nog niet betaald, dus of ik dat bedrag nog even over on maken anders aanmaningskosten.
Tweede pakket teruggestuurd, alsnog een rekening voor gekregen van Klarna, die hun betalingen afhandelen. Vervolgens, zijjn ze er vanuit gegaan dat ik de artikelen heb teruggestuurd die ik wel had betaald!? Alsnog een rekening, plus extra bedrag moeten betalen.
De service en contact ook extreem belabbert, nog nooit zo te kijk gezet. Mensen behandelen je alsof je gek bent.
De artikelen waren verder van slecht kwaliteit. Bestel hier nooit wat! Ga lekker naar Zalando ofzo..

V
Was deze beoordeling nuttig? 4 2

S op 29 Mei 2019

Zalando is nog erger met het systeeem dat mensen zonder geldige reden van alle betaalopties blokkeert behalve creditcard! Alles behalve een goede aanrader?

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Def Shop informatie

Algemene informatie

Afhalen mogelijk
nee
Telefoonnummer
-