Def Shop

www.def-shop.nl
 
6.3 (84)
Defshop

Def Shop is de winkel voor Fashion-, Hip Hop- & Urbanwear online! Def Shop is een van de grootste webwinkels op de bovenstaande gebieden. Op Def-shop.nl vindt u een uiteenlopend assortiment van bekende merken tegen bijzonder lage prijzen.

Assortiment van Def Shop

De merken New Era, DNGRS, Karl Kani, Desigual, Vero Moda en Jack & Jones Ecko Unltd, Vans, Etnies en Element zijn ruim vertegenwoordigd bij DefShop. Spijkerbroeken, t-shirts, hoodies, schoenen, petten, tassen, hoofdtelefoons en vele andere producten kunnen eenvoudig worden besteld bij Def Shop. De organisatie is niet gelieerd aan bax shop.

Def Shop informatie

84 Def Shop reviews

 
(21)
 
(26)
 
(7)
 
(14)
 
(18)
Beoordeling 
 
6.3
Bestellen 
 
6.9
Levering 
 
6.3
Service 
 
5.5
Prijs 
 
6.7
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Fijne webshop

Beoordeling 
 
9.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

5 jumpsuits besteld waarvan 3 retour gestuurd. Achteraf betaald met klarna. Bestellen, retour sturen en achteraf betalen prima geregeld.

K
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Goh, eye-opener, zgn. oplichter blijkt prima winkel!

Beoordeling 
 
9.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
8.0

Een jaar of 5,6 geleden heb ik al eens besteld bij Def, kon me niet meer heugen hoe dat verlopen is (vermoedelijk goed anders blijft het wel bij).
Nu zag hier een aantal beroerde reviews maar wilde toch de proef op de som nemen. 4 shirts en 3 shorts besteld, afterpay (klarna heet dat) optie aangevinkt en wachten maar. 5 dagen later alles netjes bezorgd. Gedeelte niet naar wens, gratis retour gestuurd (met behulp van de in het pakket aanwezige labels èn die op de site) en meteen nog een bestelling ingegeven voor 3 shirts (wederom klarna).
Dan zou je kunnen vermoeden dat het spaak loopt.... Niets daarvan, 2e bestelling was er binnen 4 dagen. Die shirts heb ik allemaal gehouden en betaald. De 1e rekening werd aangepast nadat de retour was binnen gekomen bij ze, dat duurde even maar who cares?
Overigens 2 keer contact gehad met ze per mail met een vraag over het klarna systeem, dat ging vrij vlot en helder.

Kan zijn dat ik mazzel heb gehad, 3 keer....? Lijkt me sterk.

Succes ermee.

Besteld product
D
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review

Def Shop zijn oplichters

Beoordeling 
 
1.0
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
1.0

Jonge mijn pakket staat al 11 dagen vast in het eerste pakketcentrum. Gebeld naar klantenservice erg vriendelijk geholpen dat het over 3 weken hopelijk is opgelost. En dat ik het in de gaten moet houden ik hou het in de gaten het staat nog altijd daar vast. Ik bellen naar precies hetzelfde nummer krijg ik wat rare shit in het frans te horen en daarna een piep, opgehangen. Oplichterij!

honderden euro´s lichter.. beter komt die shit snel

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 2
Reageer op deze review

eruit de slechte webwinkel die ik in mijn leven ben tegen gekomen.

Veruit de slechte webwinkel die ik in mijn leven ben tegen gekomen. Bestelling geplaatst, vervolgens komt het pakket een week te laat aan, en.. alles werd twee keer bezorgt. Contact opgenomen met de webwinkel, mijn fout volgens hen. De tweede bestelling was ook nog niet betaald, dus of ik dat bedrag nog even over on maken anders aanmaningskosten.
Tweede pakket teruggestuurd, alsnog een rekening voor gekregen van Klarna, die hun betalingen afhandelen. Vervolgens, zijjn ze er vanuit gegaan dat ik de artikelen heb teruggestuurd die ik wel had betaald!? Alsnog een rekening, plus extra bedrag moeten betalen.
De service en contact ook extreem belabbert, nog nooit zo te kijk gezet. Mensen behandelen je alsof je gek bent.
De artikelen waren verder van slecht kwaliteit. Bestel hier nooit wat! Ga lekker naar Zalando ofzo..

V
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Slechte reviews = slechte webshop

Ik wilde iets bestellen bij die mensen, maar ik vertrouwde het niet helemaal. Daarom ben ik opzoek gegaan naar reviews. Tegenwoordig word je zo opgelicht. Met de komst van social media marketing kan elke bedrijf zich profileren als een betrouwbare en oprechte onderneming. Maar gelukkig zijn er nog de reviews.

In de reviews las ik dat klanten moeilijk of geen telefonisch contact konden krijgen met DefShop.
Ik heb net even geprobeerd te bellen, en ja hoor, ik krijg ook een antwoord apparaat, of hoe je dat ook noemt: "WE ZIJN OP DIT MOMENT ONS SYSTEEM AAN HET UPDATEN ZODAT WE JE NOG BETER KUNNEN HELPEN, JE KUNT OOK EEN MAILTJE STUREN NAAR BLABLABLABLA" verbinding verbroken.

Wat een onzin!
ik schrijf dit omdat ik al eerder ben opgelicht door andere webshops en ik vind dat mensen de reviews serious moeten gaan nemen. Geen genade met die gasten. Het zijn stelletjes dieven die de wet omzeilen en ervandoor gaan je geld. De zogenaamd klanten service is een trucage om je in te palmen.

En die positieve reviews deugen ook van geen meter. Als je een review schrijft ga je echt niet hun aanbiedingen aanprijzen... weer zo'n marketing trucje.

Slechte reviews = slechte webshop.
Je gaat toch ook niet eten bij een restaurant waarvan je weet dat er aantal mensen voedsel vergiftiging hebben opgelopen.

Anyways... Ik ga hier niks bestellen.

GN
Was deze beoordeling nuttig? 2 1
Reageer op deze review

Zo traag als dikke stront in een trechter

Beoordeling 
 
2.3
Bestellen 
 
4.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
3.0

Dit bedrijf heeft naar mijn idee redelijk leuke sportieve kleding. Daar is dan ook alles mee gezegd. Wat een ontzettend slechte klantenservice! Telefonisch niet te bereiken. Altijd maar dat irritante bandje dat de lijnen rood gloeiend zijn en dat de verbinding wordt verbroken? Zal ik zelf weten hoelang ik in de wacht wil staan om een medewerker te spreken?? Vervolgens bestel ik bij een online bedrijf zodat, ik mijn pakket snel heb. Dit kan 3 tot 5 werkdagen duren. Dat is prima maar, geef het aan dat het langer kan duren i.v.m. Pasen dan heb ik er begrip voor en had ik meteen elders besteld. Vervolgens staat er dat mijn pakket 09-04-2018 wordt geleverd ( besteld op 30-03-2018 ) vervolgens wordt het 10-04-2018. Je kunt ook niet aangeven of je in de ochtend, middag of avond je pakket wenst. Geen aanrader!!

E
Was deze beoordeling nuttig? 3 2
Reageer op deze review

DEFSHOP.NL, slechte levering, wanprestatie

Beoordeling 
 
2.8
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
8.0

Tweede klacht over Defshop.nl, de levering van twee broeken stond op woensdag 04-04-2018. Nu was de datum al verzet naar maandag 09-04-2018. Vandaag nog niets binnen, bij het checken van de DHL track and trace wordt duidelijk dat de levering is uitgesteld naar donderdag 12-04-2018. Ruim 8 dagen later dan van tevoren aangegeven, dit vind ik een zweer kwalijke zaak. Nooit eerder heb ik deze negatieve ervaring met een webshop gehad. 1/5 wat mij betreft, totdat defshop uitkomt voor deze waardeloze levering en met een tegemoetkoming.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 2
Reageer op deze review

Nog niet tevreden

Beoordeling 
 
5.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
1.0
Prijs 
 
7.0

Nou, Bestellen - Prima, goeie site , mooie producten een poging gewaagd.
Voor 140,- euro's aan kleding.
Levering - duurde even maat het kwam.
Zat wel iets in wat ik niet besteld had een 2 producten waren te groot. Maar je kunt het terug sturen, toch?

En daar begint de ellende. De retour label valt niet te downloaden - geeft een rare foutmelding.
Vervolgens maar even gebeld, door de dag heen 10 keer geprobeerd. Je hoort een bandje met "dat alle lijnen roodgloeiend zijn en je het later weer eens moet proberen". Dit zegt natuurlijk al veel. - Als je service niet goed is dan kun je er van uit gaan dat je binnendienst het niet aan kan. - dan maar een mailtje sturen.
Wordt vervolgd. - maar de eerst slechte beurt hebben ze al binnen.

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

retourneren moeilijk

Beoordeling 
 
5.8
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
7.0
Service 
 
2.0
Prijs 
 
7.0

Heb al een paar keer spullen bij Defshop besteld, duurde wel lang, maar verder prima. Nu wil ik een keer een kledingstuk retourneren, maar het lukt niet om op de betreffende pagina te komen (Mijn bestellingen) om een retourformulier te downloaden. Er wordt continu een foutmelding gegeven. Kwalijke zaak, retourneren hoort ook bij de service, zo bouw je snel een slechte naam op

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Thought it is risky based on these reviews, but everything went smooth and fast

Beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
5.0

Thought it is risky based on these reviews, but everything went smooth and fast.

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 3
Reageer op deze review

Achteraf betalen is niet mogelijk.

Ik wilde een paar Nike schoenen bestellen bij Def Shop. De schoenen waren circa 35 euro goedkoper dan elders. Vanwege de slechte reviews was ik toch wat voorzichtig geworden. Daarom als betaalwijze gekozen voor de keuze achteraf betalen.

Deze optie wordt ook door Def Shop ook aangeboden. Echter, bij het aanklikken van deze betaalwijze kreeg ik direct de melding dat een betaling achteraf niet mogelijk is. Ik kon vervolgens alleen nog maar kiezen voor een optie betaling vooraf.

Dan maar geen bestelling geplaats.

Het risico van betalen vooraf en niet leveren achteraf is mij nu te groot geworden.

Jammer, want anders had ik de bestelling wel doorgezet.


BB
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

Defshop is enorm traag

Beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
7.0
Levering 
 
2.0

Ik zit nu al 4 dagen te wachten en nog steeds niks. Voor mij de laatste keer bij Defshop!

K
Was deze beoordeling nuttig? 2 5
Reageer op deze review

Betaling mislukt

Beoordeling 
 
3.3
Bestellen 
 
1.0
Levering 
 
1.0
Service 
 
3.0
Prijs 
 
8.0

Ik heb dus zojuist een bestelling gedaan. Nadat ik het geld over had gemaakt krijg ik de melding "betaling mislukt".
Bij nader onderzoek zag ik dat het bedrag wel degelijk van mijn paypal account was afgeschreven. De betaling is nog 'in behandeling'. Uiteraard heb ik onmiddellijk contact opgenomen met Def-shop, en eerlijk gezegd, werd mijn probleem serieus behandeld, en werd mij gegarandeerd dat ik niet ga worden opgelicht. Ik heb een screenshot van mijn transactie naar ze toegestuurd, en ook met paypal heb ik contact opgenomen. Ik neem aan dat dit wordt afgehandeld. Zo niet, dan is Def-shop een verschrikkelijke oplichter.

SE
Was deze beoordeling nuttig? 2 2
Reageer op deze review

pet gekocht

Beoordeling 
 
8.5
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Ik had online een pet besteld, dagen later binnen. Alles was goed te volgen via DHL, beschadiging aan de doos werd vermeld. Product helemaal in orde. Aanrader!!

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Prima shop!

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Ik had Nike's besteld in de aanbieding, maar hoewel mooi, ze waren een halve maat te klein. Ik was een beetje bang wel door de berichten op onder meer deze site over retourneren. Alles is echter vlekkeloos verlopen. Kopen met ideal. Op tijd geleverd. Retour gewoon gratis zoals het hoort. Binnen een week ong. bevestiging via mail en binnen een week daarna geld terug! Ik heb niets te klagen dus.

Besteld product
W
Was deze beoordeling nuttig? 6 0
Reageer op deze review

Blij

Beoordeling 
 
7.8
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
6.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
9.0

Had schoenen besteld maar was nogal bang geworden door reviews. Dinsdagmiddag besteld en zaterdagmiddag binnengekomen. Ben blij met de schoenen de levertijd is wat lang maar dat komt doordat het magazijn niet in Nederland zit. Betaald aan de rekening die hieronder slecht word beschreven.

K
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Prima webshop!

Beoordeling 
 
8.3
Bestellen 
 
8.0
Levering 
 
9.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
8.0

Toffe Adidas schoenen gekocht die ik al een tijdje zocht. Op dinsdag avond besteld en 3 dagen later waren ze binnen! Geen beschadigingen, netjes ingepakt. Kortom een aanrader deze site!

Besteld product
M
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Pech, geld weg..

2 weken gelden 2 jassen besteld. Tot op heden nog niks ontvangen. Wel een kaartje met: we hebben je gemist. De code op de kaart blijkt niet te werken zodat ik niet aan kon geven op welke manier/ tijdstip ik thuis zou zijn. Mail gekregen dat ze vrijdag zouden tussen 14:00 en 18:00uur. Er is de hele dag iemand in mijn huis geweest, geen pakketje. Kontakt opnemen is zo goed als onmogelijk. Na 2 weken nog niks onvangen en geen reactie. Wat een afknapper. Slecht bedrijf met slechte service. Trap er niet in is mijn advies....

B
Was deze beoordeling nuttig? 5 4

maakt niet uit op 29 Mei 2017

Ligt dat niet aan de bezorgdienst ipv de winkel??

Henry op 06 Juni 2017

Geachte Brenda, vier keer besteld bij Defshop en nooit geen problemen gehad.
De bezorgdienst [ DHL ] werkt mijn inzien ook prima. Het is natuurlijk wel pech hebben.
Klote.

Met vriendelijke groet

Maite op 24 Oktober 2017

Hallo

Ik heb net besteld en wil sommige stukken retourneren. Ik wil terugkeren op de website van DefShop maar geen enkel domein werkt nog... vertrouwen ZERO... nu durf ik mijn kledij ook niet weg te sturen... als het neo is ben ik geld EN de kledij kwijt... ?

Reageer op deze review

Ga toch weg met je slechte reviews

Beoordeling 
 
8.8
Bestellen 
 
9.0
Levering 
 
8.0
Service 
 
8.0
Prijs 
 
10.0

Ik lees hier veel slechte reviews. Als het allemaal goed gaat met de bestelling etc. gaan mensen gewoon hun product dragen en denken er niet echt aan om een review te schrijven. Maar als er iets mis gaat gaan ze meteen naar review sites om hun woede er even lekker uit te gooien. Mijn bestelling is prima verlopen. Ongeveer 5 dagen levertijd, maar wat verwacht je dan als het naar Nederland moet worden gevlogen. Ik heb een goede broek gekocht van prima kwaliteit. Niks mis met bestellen of wat dan ook! Kortom een goede aanrader!

Besteld product
M
Was deze beoordeling nuttig? 11 1

Rick op 01 Mei 2017

Dat klopt Mathijs. Ik sluit mij bij u aan.

Reageer op deze review

Top en snel

Beoordeling 
 
10.0
Bestellen 
 
10.0
Levering 
 
10.0
Service 
 
10.0
Prijs 
 
10.0

Bij defshop besteld in eerste instantie zelf een typ fout gemaakt waardoor de postcode niet klopte .
Dit hebben ze snel voor me aangepast en 2 dagen later had ik mij bestelling in huis .

M
Was deze beoordeling nuttig? 4 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews