DeGloeilampenwinkel.nl reviews, beoordelingen en ervaringen

www.degloeilampenwinkel.nl
 
5.1 (11)
de gloeilampen winkel

11 DeGloeilampenwinkel.nl reviews

9-10 punten
 
(3)
7-9 punten
 
(1)
5-7 punten
 
(1)
3-5 punten
 
(1)
1-3 punten
 
(5)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

oplichters

Heeft het zin om aangifte te doen? Ik ben ook gedupeerd door deze oplichter voor 125 euro.

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Op 11 november lampen besteld en betaald maar niet ontvangen.

Y
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Oplichters

Ook wij hebben de bestelling niet gekregen maar wel betaald. Reageren niet op mail en worden niet terug gebeld. Zijn nu telefonisch niet meer bereikbaar. NIET bestellen bij deze website, het zijn gewoon oplichters.
Zoals al eerder door iemand aangegeven zou hier inderdaad een TV programma eens aandacht aan kunnen besteden. Wij gaan ook aangifte doen van deze internet oplichting.

J
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Niets bestellen daar!!!

Bestel hier nooit!! Zijn oplichters!! Ik heb ondertussen al aangifte gedaan!!!

D
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Jeannette op 26 November 2019

NIETS BESTELLEN DAAR. Ook wij hebben besteld en betaald en niet geleverd gekregen. Op geen enkele wijze krijg je met hun contact, je wordt ook niet teruggebeld. Op dit moment zijn ze telefonisch niet bereikbaar.
Gewoon een OPLICHTERS bende.
Wij hebben intussen ook aangifte gedaan.

michel op 27 November 2019

helaas we zijn met een heleboel mensen, die hier de dupe van zijn, ik heb ook aangifte gedaan, maar helaas nog niets gehoord, de DE GLOEILAMPENWINKEL. is is uit geroepen tot OPLICHTERS VAN 2019,

Reageer op deze review

oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Helaas te laat deze reviews gelezen, Ben dus ook mijn geld kwijt, ga aangifte doen en misschien iets voor een televisieprogramma?

I
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

OPLICHTERS

Beoordeling 
 
1.3

WAARSCHUWING; Dit zijn oplichters. NIETS betalen aan deze mensen zonder voorafgaande levering
Bestelling wel betaald, nooit geleverd, geld niet terug. Op telefoons mededeling wordt teruggebeld.Op mails en formele ingebrekestelling wordt niet gereageerd. J.H. Ubas

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

!!!! Waarschuwing !!!!

Lampen besteld en betaald..?? Het enige wat je dan krijgt is een bestelbevestiging gevolgd door
irritatie en frustratie. Maak dus niet dezelfde fout !
Nu 3 weken en 5 telefoontjes verder en op alle geen reactie gekregen behalve hetzelfde verhaal:
"ik geef het door...", en "meer kan ik niet doen". Inmiddels de order van mijn kant geannuleerd
per email met verzoek om terugstorting van het betaalde bedrag. Een week later nog geen
enkele reactie gekregen.
De aangifte van internetoplichting gaat 21 november de deur uit.

R
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 14 November 2019

Bij mij exact hetzelfde verhaal. 23 oktober besteld en betaald. Nog niets ontvangen en ook herhaalde gemaild en gebeld, maar geen enkele reactie. Nu per mail het geld terug gevraagd, anders gaat de aangifte voor internetfraude 14 november de deur uit.

C. Blokdijk op 18 November 2019

Ook ik heb op 23-9 een bestelling gedaan die nooit is binnen gekomen. Het ziet er allemaal betrouwbaar uit met een keurmerk enzo maar dat is het dus niet. Nooit contact met het bedrijf te krijgen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 18 November 2019

Op 14 november aangifte gedaan bij de politie en per mail gemeld bij De Gloeilampenwinkel.nl. Maar ook hierop heb ik geen reactie ontvangen.

C. Roos op 18 November 2019

Hier ook niets ontvangen na een bestelling! Ik heb een aantal keer gebeld, kreeg de receptioniste aan de lijn, maar er was nooit iemand aanwezig en er werd ook niet teruggebeld. Inmiddels is het telefoonnummer afgesloten. Ik heb inmiddels aangifte gedaan bij de politie. Hopelijk worden deze oplichters aangepakt!

m spaander op 19 November 2019

goedemiddag. ik heb daar ook lampjes besteld op 18 oktober. ook het zelfde verhaal. heb ook betaald. net gebeld. niet te bereiken. ik ga ook aangiften doen van internet oplichterij.

m spaander op 24 November 2019

ook weer vandaag gebeld met de gloeilampenwinkel. weer geen gehoor, een keer of 10 gebeld, de lijn word dan verbroken. ik heb het na 22:00 gebeld, dan krijg je te horen dat al onze medewerkers, telefoisch niet bereikbaar zijn,, laat een bericht achter, of daar wel op gereaegeerd word. ??? laten we hopen, dat deze oplichters bende snel op gepakt worden...!!!

Reageer op deze review

Komt afspraken NIET na

Zeer slechte service, komt afspraken en beloftes NIET na!

Op 3 Sept. een bestelling gedaan, op 14 Sept. een mail gestuurd, op 23 Sept telefonisch contact gehad met de heer Christiaan, allerlei excuses, beloftes, maar er word niets na gekomen.

Vandaag 4 november heb ik voor mijn schoonmoeder tot 4x toe gebeld, de dames aan de telefoon herhalen steeds hetzelfde, wat niet meer geloofwaardig over komt, de heer Christiaan is nooit te bereiken, gevraagd om het totaal bedrag terug te storten, omdat na 2 maanden de bestelling niet meer gewenst is!

Dit zou doorgegeven worden en zou de heer Christiaan mij terug bellen, ook dit is wederom niet na gekomen!

Gewenste oplossing, graag per omgaande het totaalbedrag terug gestort op mijn rekening, wat bij u bekend is!

Groet Angelique

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Waarschuwing! Oplichters!!

Beoordeling 
 
1.0

Bestel niks bij deze oplichters. Lampen besteld en betaald. Na een week nog geen reactie gehad omtrent de levering. E-mails worden niet beantwoord, telefoon wordt niet opgenomen en betaald bedrag wordt ook niet teruggestort. Denk er over om aangifte van oplichting te doen tegen deze 'heren'.

T
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Lorrie op 31 Oktober 2019

Heb je de lampen inmiddels al ontvangen?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op 15 December 2020

Nee. Zie de reacties bij Radar.

Reageer op deze review

niets bestellen! oplichters

Ik heb een bestelling gedaan en nooit meer iets vernomen. betaald met ideal en als ik wil bellen krijg ik een voicemail en op mail reageert men niet. Er staat bij status betaling niet voltooid maar het geld is wel van mijn rekening af. Dus niets bestellen, dit is oplichterij. Ik ga over 3 dagen aangifte bij de politie doen.

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

stekun op 17 Januari 2018

Sorry voor bovenstaande reactie deze is bedoeld voor gloeilampenonline.nl
Ik heb net bij gloeilampenwinkel.nl besteld en alles is keurig geleverd en zelfs 2 lampen extra. keurige service!

Reageer op deze review

Geen enkele reactie

Beoordeling 
 
1.0

Lampjes besteld en (helaas) betaald. Telefoon wordt niet (meer) opgenomen, sinds 14 dagen geen enkele reactie.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Slechte kwaliteit en geen respons

Beoordeling 
 
5.5

5 lampen besteld waarvan 2 zwaar beschadigde lampen geleverd.
Probeer al de hele week een reactie te krijgen maar noch telefonisch noch via de mail wordt gereageerd.
Zwaar waardeloos

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

waardeloos

Beoordeling 
 
4.3

Does not deliver a so called in-stock bulb even within a week.
Tracking code of annnounced sent bulb only shows the bulb not to have been sent.
Does not answer telephone, ever.
Does not respond to emails, ever.
I am expecting my money to be repaid.

J
Was deze beoordeling nuttig? 2 3
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.8

+ snelle levering
+ goede prijs
- de webshop is soms wat traag

MG
Was deze beoordeling nuttig? 1 5
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
9.5

Had een aantal verschillende lampen besteld bij deze webwinkel. 1 van de lampen kon helaas niet direct geleverd worden maar daar werd ik keurig van op de hoogte gebracht. De nalevering duurde ongeveer een week. Ik kon ook kiezen om het bedrag terug te laten storten maar dat heb ik niet gedaan. Verder alles netjes afgehandeld en ik kan weer vooruit met mijn nieuwe gloeilampen.

AD
Was deze beoordeling nuttig? 6 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Goede website, lampen zijn gemakkelijk te vinden en niet duur. Levering was vlot en de gloeilampen waren niet beschadigd. Een aanrader!

V
Was deze beoordeling nuttig? 6 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
10.0

Volgens mij de goedkoopste gloeilampen op het web. Gemakkelijk te bestellen en snel EN netjes afgeleverd.

G
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review

DeGloeilampenwinkel.nl informatie

DeGloeilampenwinkel.nl bied een ruim assortiment gloeilampen aan tegen scherpe prijzen. Gloeilampen die niet meer in de winkel te koop zijn kunt u bij Degloeilampenwinkel.nl uit voorraad bestellen. Zelfs de hoge wat lampen van 300Watt. Naast de scherpe prijzen krijgt u ook staffelkorting. Wanneer u 10 of meer lampen van hetzelfde type en uitvoering koopt krijgt u staffelkorting. Deze korting kan oplopen tot 20%. Alle lampen zijn direct leverbaar en worden 95% van de gevallen de volgende dag al bij u thuis afgeleverd. Bent u opzoek naar die oude vertrouwde gloeilamp, neem dan snel een kijkje bij DeGloeilampenwinkel.nl.

Algemene informatie

Telefoonnummer
-
Verzendkosten
tot €25,- = €7,50 | tot tot €50,00 = €5,25 | Boven €50,00 = Gratis
Levertijd
1 tot 3 werkdagen
Productgroepen
  • Huishoudelijke Apparatuur
  • Wonen
  • buitenverlichting
  • lampen
Merken
Eigen merk
Afhalen mogelijk
nee
Betaalmethodes
  • Ideal
  • MisterCash
  • overboeking

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Vidaxl reviews
 
2.4 (198)
Made.com reviews
 
2.5 (44)
Getled
 
7.2 (6)
Tuinposter
 
9.1 (14)
Intergard
 
5.1 (34)