Medpets reviews

www.medpets.nl
 
6.1 (25)

25 Medpets reviews

 
(7)
 
(8)
5-7 punten
 
(0)
 
(1)
 
(9)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
8 resultaten - getoond 1 - 8
Volgorde
Beoordeling 
 
8.0

Ik heb voor het eerst medicijnen besteld voor mijn pup bij medpets
Makkelijke website, erg duidelijk allemaal
Bestelling geplaatst en betaald via PayPal
En netjes de volgende dag mijn bestelling binnen gekregen
Ik ben zeer tevreden

F
Was deze beoordeling nuttig? 4 2
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.0

Bij medpets bestel ik altijd mijn hondenbrokken. Medpets is niet duur maar ook niet goedkoper als anderen. Medpets levert snel en dat is voor mij reden om bij hen te bestellen. Met de service van Medpets heb ik nog geen ervaring. Je kunt online vragen stellen aan een dierenarts dus vandaar geef ik wel een goed cijfer voor service.

Rob

R
Was deze beoordeling nuttig? 5 2

Yvet op 15 Mei 2015

Die vragen zou ik absoluut niet stellen aan de dierenarts van medpets: die geeft domme en zelfs onverantwoorde adviezen (ik twijfel dus ook of het een echte dierenarts is). Zo moest ik volgens de dierenarts van medpets een middel met hoog alcoholpercentage eerst op een warme lepel doen zodat de alcohol zou verdampen (persoonlijk aan mij gegeven advies). Het kookpunt van alcohol is 78 graden en alcohol wordt juist veel sneller opgenomen als het verwarmd wordt aangeboden! Dit wist ik echter nog niet en mijn kat kreeg dus erg sterke effecten van de alcohol door dit advies; hij werd heel angstig! Het middel werd ook aangeraden door deze 'dierenarts' terwijl bij navraag bleek dat het hele middel nooit was getest of onderzocht op enige (bij)werking en er niets bekend was van de effecten van dit middel! Dit gaat overigens om de 'Puur'producten: die zijn geen van allen getest en zeer negatieve ervaringen hierover worden niet geplaatst bij de reviews op medpets (eigen ervaring: ik heb het 4x geprobeerd en het werd alleen geplaatst toen ik het zwaar had afgezwakt!). Ga dus ALTIJD naar je eigen dierenarts en vertrouw niet op dit soort 'dierenartsen'. Geloof dus ook niet de reviews op de site van medpets: ze konden mij niet garanderen dat die zeer positieve reacties bij 'Puur' niet van de producent zelf waren.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.0

Prima ervaringen met Medpets. Aanrader!

A
Was deze beoordeling nuttig? 4 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
7.0

Fijne webshop met heel veel informatie hoe je de artikelen moet gebruiken. Gelukkig heeft mijn hond weinig last van ongemakken.

Antivlooienmiddel bestel ik altijd bij Medpets.nl. Prima ervaringen met bestellen en de levering.

K
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.3

Handige webwinkel met veel informatie. Spullen bezorgt binnen 2 werkdagen helemaal top.

Groet, Adrie

MA
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.3

Medpets is niet altijd de goedkoopste. Ze hebben we l heel erg veel producten en het wordt snel geleverd.

Bestellen gaat makkelijk en je kunt ook vragen stellen via de chat. Handig!

groetjes, Lobke

LB
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.3

Handig bestellen en prima prijs. Ik heb goede ervaringen met de service omdat je online vragen kunt stellen. Medpets bedankt.

I
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
8.8

Ik vind het een hele handige webshop! Medpets.nl heeft namelijk heel erg veel informatie over de producten. Daarnaast staat er veel informatie op medpets over de klachten welke kunnen voorkomen bij uw huisdier en welke producten daar het beste tegen helpen. Mocht u er middels die informatie niet zelf uitkomen dan kunt u ook online hulp vragen van een echte dierenarts.

De producten zijn bij iedere keer snel geleverd. Wat betreft prijs scheelt het volgens mij niet veel met de dierenwinkel maar het is wel lekker makkelijk bestellen via Medpets.nl.

LV
Was deze beoordeling nuttig? 8 0

Yvet op 15 Mei 2015

Vragen zou ik absoluut niet stellen aan de dierenarts van medpets: die geeft domme en zelfs onverantwoorde adviezen (ik twijfel dus ook of het een echte dierenarts is). Zo moest ik volgens de dierenarts van medpets een middel met hoog alcoholpercentage eerst op een warme lepel doen zodat de alcohol zou verdampen (persoonlijk aan mij gegeven advies). Het kookpunt van alcohol is 78 graden en alcohol wordt juist veel sneller opgenomen als het verwarmd wordt aangeboden! Dit wist ik echter nog niet en mijn kat kreeg dus erg sterke effecten van de alcohol door dit advies; hij werd heel angstig! Het middel werd ook aangeraden door deze 'dierenarts' terwijl bij navraag bleek dat het hele middel nooit was getest of onderzocht op enige (bij)werking en er niets bekend was van de effecten van dit middel! Dit gaat overigens om de 'Puur'producten: die zijn geen van allen getest en zeer negatieve ervaringen hierover worden niet geplaatst bij de reviews op medpets (eigen ervaring: ik heb het 4x geprobeerd en het werd alleen geplaatst toen ik het zwaar had afgezwakt!). Ga dus ALTIJD naar je eigen dierenarts en vertrouw niet op dit soort 'dierenartsen'. Geloof dus ook niet de reviews op de site van medpets: ze konden mij niet garanderen dat die zeer positieve reacties bij 'Puur' niet van de producent zelf waren.

Reageer op deze review
8 resultaten - getoond 1 - 8

Medpets informatie