GSMLoket reviews & ervaringen

www.gsmloket.nl
 
3.1 (30)
gsm loket

30 GSMLoket reviews

 
(4)
 
(3)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
 
(23)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Pas op
Pas op! Dit bedrijf heette voorheen ‘Mobiele-Telefoonwinkel’ berucht om hun oplichterspraktijken. Na hun faillissement zijn ze opnieuw begonnen onder de naam ‘Gsmloket’.

Geloof de goede reviews niet, die zijn nep!

Oplichters van de bovenste plank! Beloven je een hoger bedrag dan je daadwerkelijk krijgt. Ze vinden altijd wel iets dat zogenaamd aan je telefoon mankeert, een dode pixel die er helemaal niet is, of iets dergelijks.
Of ze zeggen dat er een barstje in je scherm zit, en daar heb je niks tegenin te brengen want je kan het tegendeel niet bewijzen. Je krijgt altijd maar een paar euro voor je telefoon.

Dit zijn sluwe uitgekookte oplichters die volgens de wet niets fout doen maar ondertussen een dief zijn van jouw portemonnee.

BV
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Betrouwbaar? Nee

Beoordeling 
 
1.0

Telefoon die ik eergister zelf nog in gebruik had zonder krassen was 38 euro waard. Scherm heeft naar hun zeggen intensieve gebruikerssporen. Terwijl ik altijd een cover erop had omdat ik persoonlijk er echt niet tegen kan als er een barst in mijn scherm zit.
Hun bod ten opzichte van de afspraak? €6
Hierop terug gemaild dat ik 6 euro b*llshit vond (in die woorden).
Dat gepaard met deze review, maakte dat ze de prijs niet meer onderhandelbaar vonden. Al met al kon ik dus mijn eigen telefoon voor 8 euro weer terug krijgen, eerder werd ie niet verstuurd. Ben dus lief in je mailtjes beantwoorden, want dit bedrijf doet het niet zo goed met negatieve feedback.

Wat zijn de intensieve gebruikssporen?:
https://ibb. co/ZYM3brC

PD
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Keuze is gemaakt

Beoordeling 
 
2.0

Voordat ik mijn dure toestel opstuur heb ik de reviews eerst maar eens gelezen. Helaas geen vertrouwen in dit bedrijf als ik de reviews lees. Ook op andere websites niet veel goeds gelezen. Jammer.

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

oplichting

Beoordeling 
 
2.0

Ik heb reeds meer dan een week geleden mijn samsung galaxy A5, nog in prima staat overigens, opgestuurd.
bij navraag op het postkantoor is gebleken dat deze conform alle regels is verstuurd.
bij navraag via mail naar gsmloket, blijkt men nog steeds niets toegekregen te hebben, wat mij toch bevreemd lijkt, vanuit Antwerpen naar Sittard ( zelfs moest dit via postduif gebeuren ). naar mijn mening ruikt dit naar oplichting. ik wacht nog even af en ga dan toch de federale overheidsdienst (FOD) fraude eenheid hierover aanspreken.

M
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Fijne ervaring

Beoordeling 
 
9.5

Ik heb recent bij gsmloket mijn oude OnePlus X ingeleverd. Na een paar (slechte) reviews te hebben gelezen zat ik te twijfelen of ik 'm wel wilde inleveren maar toch gedaan en geen spijt. Kreeg een dag nadat ik 'm op de post had gedaan een berichtje met een verwerkingsbewijs waarin stond dat het geld z.s.m. naar mij zou worden overgemaakt en dat is ook gebeurd. Ook had ik een paar mailtjes gestuurd met vragen over het verzenden en hierop kreeg ik snel een netjes antwoord. Zeker een aanrader!

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Echt een stelletje oplichters. Trap hier niet in !!

H
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Opgelicht

Beoordeling 
 
1.0

Hallo,

Ik heb mijn samsung galaxy j5 2016 verzonden naar gsm loket en ik zou er nog 28 euro voor terugkrijgen. Niet slecht voor een gsm die al een jaar in mijn schuif lag dacht ik. De gsm werkt prima en er zat zelfs nog een onbeschadigd pantser glas op. De batterij, interne werking en behuizing waren zo goed als nieuw.

Vandaag ontving ik een mail met als uitkomst dat ik maar 6 euro zou ontvangen i.p.v. 28.
De home button zou niet meer werken, terwijl mijn gsm behoorlijk goed verpakt was.
(gsm in bubbelenvelop, dik karton errond en dan nog in een goed dichtgeplakt kartonnen doosje).

Ik vroeg om uitleg en kreeg enkel een bevestiging van wat ik al wist.
Toen ik had geantwoord dat ik niet tevreden was en een slechte beoordeling ging posten kreeg ik te horen dat ze mijn gsm kosteloos gingen retouren, terwijl ik duidelijk die 6 euro verkoos ipv te retouren (beter dan niets).
Eveneens dat ze met mij geen zaken meer zullen doen.

Als ik vroeg naar wat de algemene voorwaarden zijn in deze situatie kreeg ik gewoon geen antwoord meer.
Ik voel mij in het zak gezet en zal sowieso reclame maken voor dit mooie bedrijfje.
Voor iedereen die eraan denkt om iets op te sturen naar Gsm Loket, denk 2 keer na en zoek online eerst naar de revieuws die ze krijgen.

Mvg,
Gertjan Van Snick

GV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

SCAM!!! Stel Oplichters!!! Halen €193,- van afgesproken bod af!!!!!

Beoordeling 
 
1.0

Ik had een Samsung note 8 dual sim opgestuurd vervolgens kreeg ik het volgende bericht:

Bij de verwerking zijn helaas afwijkingen geconstateerd ten opzichte van de aanmelding. In de bijlage vindt u de details daarvan terug. Op basis van deze bevindingen bieden wij u twee opties:

1. U gaat akkoord met ons voorstel van totaal € 42,00, voor de producten met een afwijking. (zie het bijgesloten rapport voor verdere details).
2. U kiest ervoor om toestellen met een afwijkend oordeel retour te ontvangen, waarbij u rekening dient te houden met een éénmalig bedrag van € 8,50 voor behandelings- en verzendkosten.

Graag vernemen we uw keuze en reactie binnen 10 dagen. Indien we binnen deze termijn geen reactie van u ontvangen, gaat u automatisch akkoord met onze bevindingen en wordt het conform optie 1 afgehandeld.


Er is niks mis met de telefoon. Er zit een klein beschadegingetje in de linkeronderkant van het scherm. Verder is hij als nieuw. het scherm werkt, batterij werkt heel goed, scherm werkt, inclusief met pen voor de note 8 dual sim etc.

Eerste bod was €235,- nu wordt hier dus €42,-?! van gemaakt. Enkel en alleen door de kleine beschadiging in de linkeronderhoek die verder geen enkel effect heeft op de werking van de telefoon. Op marktplaats wordt er zo 250 euro gegeven voor een telefoon in deze staat. Maar heb er voor gekozen om hem via een telefoon verkoopsite te verkopen omdat ik daar meer zekerheid heb.

Nu moet ik het dus aan dat stel oplichters gaan verkopen voor €42,- of ik moet het terug laten zenden (wat overigens niet eens gratis is maar gewoon doodleuk €8,50 behandelings/verzendkosten is. Je moet dus betalen voor behandelingskosten aan een stel oplichters.)

Ik mag hopen dat ze de telefoon gewoon innemen voor het afgesproken bedrag en niet met dit soort onzin aan komen zetten?!

L
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Scam

Beoordeling 
 
2.3

Ik had een 6s opgestuurd met lichte krassen in het scherm was volgens hen 69 euro waard op de site maar bleek later 23 euro waard te zijn door vlekken in het scherm en een luidspreker di wegviel wat helemaal niet zo was voor de verzending. Zonder twijfel niet opsturen.

FV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Erg teleurstellend

Beoordeling 
 
1.8

Leek mij een mooie uitkomst, deze manier van verkopen. Helaas heb ik een keurig toestel ingestuurd, geen krassen etc. Zou er €88 voor krijgen. Aangetekend opgestuurd, €8,45 kosten. Vervolgens de melding gekregen dat de camera en de huls niet helemaal overlapten. Keuze: €18 uitbetaling of €8,50 kosten om je toestel terug te krijgen. Erg teleurstellend, en een erg groot verschil voor een kleine cosmetische afwijking vind ik zelf.

I
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Belachelijk weinig geld voor uw mobiel

Beoordeling 
 
1.0

Lever uw mobieltjes hier niet in!
We hebben ruim 30 kg(!) aan mobieltjes ingeleverd en krijgen €117,10 voor de moeite. Twee keer niet binnen de tijd die afgesproken was opgehaald.

RV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Oplichters

Ze beloven een prijs als je telefoons opstuurt, maar dan krijg je een mail dat ze niet zo zijn als opgegeven . Oplichters zijn het , je moet 8.50 betalen om ze terug te krijgen . Jammer dat ik de recenties niet eerder gelezen had

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Zielig businessmodel

Service 
 
1.0

Ik heb een telefoon opgestuurd welke volgens de website, naargelang de staat ergens tussen de 27 en 57 EUR waard zou zijn.
Vandaag een mailtje ontvangen dat de telefoon wegens "vlekken op het scherm" nog 8 EUR waard is volgens GSMLoket. Wil ik de telefoon terug dan kost me dat 8,50 EUR

Er waren geen vlekken op het scherm - die zijn er nu vast ook nog niet.

Zielige ervaring

EV
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

zeer slecht !!!!

Beoordeling 
 
1.0

Zeer slecht. Wij stuurden een iPhone die nog prima functioneerde en met slechts lichte gebruikssporen goed ingepakt in de originele doos met daarom heen extra papier en een grotere doos toe. Vervolgens krijgen we het bericht dat het toestel zwaar beschadigd is en niet verkoopbaar is. Het scherm zou los zijn. We krijgen een foto waarvan het de vraag is of dat dat wel ons toestel is. Vervolgens stelt met voor om of het toestel te recyclen of het toestel na betaling van € 8,50 terug te sturen. Dit ruikt naar pure oplichterij!

S
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Afzetters

Mijn telefoon werd volgens de website op waarde geschat van 250 Euro.
eenmaal beoordeeld deed mijn audio het niet meer?! Ik gebeld en aangegeven dat tot de avond voor ik hem opstuurde de telefoon nog in gebruik was en niets aan de hand. Mijn telefoon werd opnieuw getest, en idd de audio was perfect .. MAAR ... en zat een deukje/krasje in ..dus bleef het bedrag 38 Euro. Wanneer ik op de site invul dat mijn iphone 7 'zwaar beschadigt' is met 1 diepe kras van nog geen 1 cm in de rechterhoek (niet eens het scherm) zou de waarde nog altijd 125 Euro zijn .. maar nee natuurlijk krijg je dit niet, want het toestel is technisch niet in orde.

K
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Slechte voorwaarden die ze niet nakomen

Beoordeling 
 
1.3

De voorwaarden die ze stellen aan de staat van de telefoon komen totaal niet overeen met hoe zij de telefoon beoordelen. Ik heb een telefoon opgestuurd waarbij aan de buitenkant wat krasjes zaten maar verder nog prima werkt. Het voorstel via de site was 70euro. De beoordeling van hun is dat de telefoon beschadigd is en niet werkt waarbij ze 12.50 willen geven. Deze voorstellen liggen zover uit elkaar, waardoor ze niet een eerlijk beeld geven.

M
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Keurig volgens afspraak

Beoordeling 
 
8.0

Ik heb al meerdere keren 2 nagenoeg onbeschadigde toestellen van 1 jaar oud opgestuurd en altijd kreeg ik de prijs uitbetaald die de site aangaf.
Onlangs stuurde ik 2 stuks Samsung Galaxy S8 op, maar de betaling bleef uit.
Nadat ik per mail vroeg om uitleg, bleek dat de toestellen nog niet in hun bezit waren. Volgens de track and trace code van UPC kon ik zien dat de toestellen inderdaad niet afgeleverd waren. Nadat ik contact heb opgenomen met UPC blijkt dat mijn pakketje 'verdwenen' is.
Gsm loket vindt dat ik hier niet de dupe van mag zijn en heeft toch het gewenste bedrag (en dat is niet misselijk) overgemaakt op mijn rekening.
Ik vind deze service helemaal top en ik zal volgende keer zeker weer 'zaken doen' met gsm loket.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 1

M den hollander op 14 Juni 2018

Wat een oplichters ?

Reageer op deze review

Slecht bedrijf naar mijn mening iphone 6 opgestuurd was in slechte staat maar men zou 60 euro er

Beoordeling 
 
1.0

Slecht bedrijf iphone 6 opgestuurd waar het glas kapot was er zou 60 euro voor betaald worden kreeg mail waarde niks telefoon werkte prima . Om hem terug te krijgen moest je geld overmaken. Naar mijn mening zijn het OPLICHTERS trap hier niet in zoek een ander bedrijf.

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

M den hollander op 14 Juni 2018

Klote bedrijf
Oplichters
Stuur nooit je telefoon op ?

Reageer op deze review

Waardeloos

Beoordeling 
 
1.0

Waardeloos bedrijf wat valse beloftes doet. Verkoop je je telefoon aan GSM loket dan krijg je een absurt laag bedrag terug, terwijl ze op de site meer beloven. Redenen zijn ongegrond. Ga je niet akkoord, dan met je 12,50 administratiekosten en verzendkosten betalen om je telefoon terug te krijgen.

H
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Inderdaad oplichters

Beoordeling 
 
1.0

Zodra jij je oude toestel opstuurt en je vult in dat deze licht beschadigd is dan zullen zij altijd reageren met dat het toestel zwaar beschadigd is en dan krijg je er minder voor terug. Je hebt geen keus want anders moet je 12. 50 aan retourkosten zelf betalen. Boeven dus..

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Lees meer reviews

Wij zijn benieuwd naar jouw GSMLoket ervaring

GSMLoket biedt u via GSMLoket.nl de mogelijkheid om online uw gebruikte mobiele telefoon, tablet of iPod te verkopen. GSMLoket is actief in meerdere landen. U kunt snel en makkelijk bij GSMLoket bepalen wat u oude GSM waard is. De verzending is voor u gratis en na ontvangst van uw oude GSM door GSMLoket wordt het afgesproken bedrag binnen 24 uur naar u overgemaakt.

Wat is uw ervaring met GSMLoket? Of bent u nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen die bij GSMLoket hebben besteld? Op deze pagina kunt u een groot aantal GSMLoket reviews lezen.

Telefoonnummer: -

Algemene informatie

Productgroepen
gsm
Merken
  • Nokia
  • Samsung
  • LG
  • Apple
  • HTC
  • Apple Iphone
Afhalen mogelijk
nee

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

mobiel.nl
 
9.2 (603)
youfone reviews
 
7.4 (136)
belsimpel
 
8.8 (482)
simyo
 
6.0 (63)
simpel.nl
 
5.6 (31)