GSMLoket
0   1  

www.gsmloket.nl
 
4.5 (16)
gsm loket

GSMLoket biedt u via GSMLoket.nl de mogelijkheid om online uw gebruikte mobiele telefoon, tablet of iPod te verkopen. GSMLoket is actief in meerdere landen. U kunt snel en makkelijk bij GSMLoket bepalen wat u oude GSM waard is. De verzending is voor u gratis en na ontvangst van uw oude GSM door GSMLoket wordt het afgesproken bedrag binnen 24 uur naar u overgemaakt.

16 beoordelingen over GSMLoket

9-10 punten
 
(3)
7-9 punten
 
(3)
5-7 punten
 
(0)
3-5 punten
 
(0)
1-3 punten
 
(10)
Beoordeling 
 
4.5
Bestellen 
 
5.5
Levering 
 
4.5
Service 
 
4.0
Prijs 
 
3.9
Bekijk alle reviews
Heeft u al een account?
Uw beoordeling (optioneel)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Extra info
Welk(e) product(en) (of dienst) heeft u besteld?
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
Ralph
Beoordeling 
 
8.0

Keurig volgens afspraak

Ik heb al meerdere keren 2 nagenoeg onbeschadigde toestellen van 1 jaar oud opgestuurd en altijd kreeg ik de prijs uitbetaald die de site aangaf.
Onlangs stuurde ik 2 stuks Samsung Galaxy S8 op, maar de betaling bleef uit.
Nadat ik per mail vroeg om uitleg, bleek dat de toestellen nog niet in hun bezit waren. Volgens de track and trace code van UPC kon ik zien dat de toestellen inderdaad niet afgeleverd waren. Nadat ik contact heb opgenomen met UPC blijkt dat mijn pakketje 'verdwenen' is.
Gsm loket vindt dat ik hier niet de dupe van mag zijn en heeft toch het gewenste bedrag (en dat is niet misselijk) overgemaakt op mijn rekening.
Ik vind deze service helemaal top en ik zal volgende keer zeker weer 'zaken doen' met gsm loket.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Jan
Beoordeling 
 
1.0

Slecht bedrijf naar mijn mening iphone 6 opgestuurd was in slechte staat maar men zou 60 euro er

Slecht bedrijf iphone 6 opgestuurd waar het glas kapot was er zou 60 euro voor betaald worden kreeg mail waarde niks telefoon werkte prima . Om hem terug te krijgen moest je geld overmaken. Naar mijn mening zijn het OPLICHTERS trap hier niet in zoek een ander bedrijf.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Hans
Beoordeling 
 
1.0

Waardeloos

Waardeloos bedrijf wat valse beloftes doet. Verkoop je je telefoon aan GSM loket dan krijg je een absurt laag bedrag terug, terwijl ze op de site meer beloven. Redenen zijn ongegrond. Ga je niet akkoord, dan met je 12,50 administratiekosten en verzendkosten betalen om je telefoon terug te krijgen.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Linda
Beoordeling 
 
1.0

Inderdaad oplichters

Zodra jij je oude toestel opstuurt en je vult in dat deze licht beschadigd is dan zullen zij altijd reageren met dat het toestel zwaar beschadigd is en dan krijg je er minder voor terug. Je hebt geen keus want anders moet je 12. 50 aan retourkosten zelf betalen. Boeven dus..

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Marieke Boke
Beoordeling 
 
1.0

Oplichters

Waarde van 5 telefoons, w.o. een goed werkende iphone 5s, in totaal geschat op €140,-. Bij de opgave exact vermeld in welke conditie de toestellen waren. Bij ontvsngst wordt de waarde op €23,30 geschat. Terugsturen kost €12,50. Schandaaaaalig!!!! En dat ook nog onder het mom van goed dorl. NIET DOEN!!!!! Ik heb ze terug laten sturen, toch maar weer op MP, ga geen afzetters spekken. Heeft iemand al Kassa benaderd?

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Marcel
Beoordeling 
 
8.3

Goed en netjes geregeld

Goede ervaring met de verkoop van mijn iPhone 6s aan GSM loket.
Alles was snel geregeld en voor de prijs die eraan verbonden was.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Erik
Beoordeling 
 
8.7

Makkelijk

In tegenstelling tot sommige reviews hier heb ik de vooraf geboden prijs netjes overgemaakt gekregen. Je kan het toestel gratis opsturen en ik vind de vergoeding best redelijk. Mijn ervaring is goed (maar het toestel zag er ook nog goed uit)

Besteld product
Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Marlies van Oostveen
Beoordeling 
 
1.0

NIET DOEN! OPLICHTERIJ!

Lieve mensen dit zijn oplichters! Je krijgt slechts de helft van wat er beloofd wordt. En als je dan je toestel terug wilt mag je ook nog 12,50 betalen voor de verzending. Shit service. Klantenservice medewerker hangt gewoon de telefoon op! Zeer onbeleefd. Tevens heeft de manager "geen zin" om aan de telefoon te komen. Dus verkoop je geliefde toestel liever zelf aan iemand zonder deze oplichters. Ik ga nog een officiële klacht indienen, ze zijn nog niet van me af.

Was deze beoordeling nuttig? 

Gsmloket op 23 Maart 2017

Beste ,

Jammer dat u zich nog steeds niet kan vinden in ons voorstel. Wij vinden het ook jammer dat u bij schrijven van de review niet aangeeft hoe u zichzelf aan de telefoon heeft gedragen. Wij hebben u net zoals nu netjes aangegeven waaruit ons bod tot stand is gekomen. De lak van de behuizing is op een aantal delen van het toestel volledig afgesleten. Omdat wij toestellen inkopen met de intentie deze nog door te verkopen zullen wij de behuizing van uw toestel eerst moeten ontvangen. U begrijpt wellicht dat hier ook voor ons kosten aan zijn verbonden. U gaf aan het hier niet mee eens te zijn en de toestellen terug te willen. Wij hebben u aangegeven dat dit geen probleem is maar eerst het reeds uitgekeerde bedrag + €12,50 aan administratie- & retourskosten terug gestort moet worden. Hier was u het ook niet mee eens terwijl u hiervan bij aanmelding op de hoogte bent gebracht via onze voorwaarden, waarmee u overigens zelf mee akkoord bent gegaan. Wij hebben op dit moment het toestel nog apart liggen. Mocht u het toch nog retour wensen dan horen wij dat graag.

Team GSMLoket op 24 Maart 2017

Beste mevrouw van Oostveen,

Wij vinden het jammer dat u zich niet kan vinden in onze beoordeling. Ook vinden wij het jammer dat u niet helemaal volledig bent in uw review hier. U was niet bepaald netjes aan de telefoon. Wij hebben u telefonisch aangegeven dat u toestel onder "zwaar gebruikt" valt omdat de lak op meerdere plekken van de behuizing is afgesleten. Wij kopen toestellen in met het idee deze op te knappen en vervolgens door te verkopen. Mochten wij uw toestel door willen verkopen moeten wij eerst de behuizing vervangen. U begrijpt wellicht dat dit geen kosteloze reparatie is. Omdat u niet akkoord gaat met ons voorstel hebben wij u de optie gegeven het toestel retour te ontvangen. Uiteraard wordt uw toestel net zoals bij iedereen retour gezonden na het voldoen van terugbetaling van het reeds overgemaakte bedrag en betaling van €12,50 aan verwerkings-- & retourskosten. U bent zelf met deze voorwaarden akkoord gegaan bij afronden van inzending. U gaf aan ook dit absoluut niet als een optie te zien waarop u zelf de verbinding verbrak.

Zoals vermeld houden wij uw toestel voor nu nog apart.

Reageer op deze review
Wim de Vos

Niet doen!!!

Goed uitziend toestel ingestuurd, site belooft 34 euro uit te keren maar in de mail ontvang je een voorstel voor 8 euro vergoeding of terugsturen met bijbetaling van 12,00 euro. Ook het rapport klopt van geen kanten, het defect zou zijn 'vlekken op het scherm', die hebben er echter nooit op gezeten. Telefonisch contact levert alleen een smoes-verhaal op. Nooit zaken doen met deze lui. Dit is overduidelijk oplichting. Ga nu uitzoeken hoe we aangifte kunnen doen zodat niet nog meer mensen de dupe zijn.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review
Henny
Beoordeling 
 
1.0

Oplichting?

Je stuurt twee GSM's op waarvan een in prima staat en een licht beschadigd voor een goede prijs. Plotseling bleek dat beide GSM's zwaar beschadigd waren en ze je met een bedrag van 11 Euro willen afwimpelen. Je mag ze voor 12,50 Euro terug ontvangen. GSM's waren prima verpakt opgestuurd.
Met deze mensen viel niet te praten. Dit is de reinste oplichting en adviseer iedereen nooit met deze firma in zee te gaan. Zoals te lezen is, zijn er meerdere klanten de dupe van deze praktijken.

Was deze beoordeling nuttig? 
Reageer op deze review

Lees meer reviews

Algemene informatie

Merken
  • Nokia
  • Samsung
  • LG
  • Apple
  • HTC
  • Apple Iphone
Productgroepen
gsm

Vergelijk webshop reviews en koop betrouwbaar online

Reviewspot verzamelt webwinkel beoordelingen en geeft in een handig overzicht de review score per webshop weer. U kunt dus snel en eenvoudig zien wat de ervaringen van anderen zijn en op basis daarvan bepalen of een webwinkel betrouwbaar. Bekijk bijvoorbeeld de belsimpel ervaringen en mobiel.nl reviews of ontdek of Cool Blue betrouwbaar is. Naast reviews vindt u op Reviewspot ook aanvullende informatie over webwinkels, zoals leveringtijd en betaalmogelijkheden. De webwinkels reviews zijn ondergebracht in categorieën, zoals mode (denk aanwehkamp, pabo of amazon). U kunt reviews en beoordelingen van Nederlandse thuisstudie aanbieders, zoals loi opleidingen of Laudiusof reviews over elektronica winkel mediamarkt lezen. En natuurlijk kunt u ook zelf een webshop beoordelen en uw positieve ervaringen of klachten delen. Webwinkels kunnen gratis hun website aanmelden op Reviewspot en een onbeperkt aantal reviews en beoordelingen verzamelen. Webwinkels kunnen daarnaast gratis gebruik maken van onze review widgets. Het beste advies, betrouwbare beoordelingen, recensies, klantbeoordelingen & ervaringen met Nederlandse webshops voor en door consumenten, u vindt het op Reviewspot.nl - Copyright © 2010 - 2018.