Herqua Sports reviews, beoordelingen en ervaringen

www.herqua.nl
 
8.8 (80)
herqua

80 Herqua Sports reviews

 
(52)
 
(21)
 
(7)
 
(1)
 
(1)
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.

Top

Beoordeling 
 
10.0

Mooi assortiment, top service en zeer vriendelijke mensen die je overal mee willen helpen.Van mij krijgen ze een dikke 10.

Will kroezen

W
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Uitstekend

Beoordeling 
 
10.0

Goedkoop en product gewoon volgende dag in huis. Niks op aan te merken.

WS
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Klacht goed afgehandeld

Service 
 
9.0

Na telefonisch contact opgenomen te hebben, werd mijn klacht zeer goed afgehandeld. Het aankoopbedrag werd meteen op mijn rekening gestort en de verzendkosten werden uiteindelijk ook nog vergoed.

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Minder tevreden over service bij retourzending

Beoordeling 
 
6.5

Na ontvangst van de bestelling voldeed de kleur van de schoenen helaas niet aan de verwachting. Ik heb de schoenen dezelfde dag nog met DHL terug gestuurd (kosten waren voor eigen rekening). Ruilen was jammer genoeg geen optie, aangezien de gewenste kleur niet voorradig was.
Tevens heb ik een mail gestuurd met vermelding dat ik de schoenen zou retourneren en gevraagd om een reactie. Aangezien ik geen reactie kreeg op mijn mail, heb ik na een paar dagen nogmaals een mail gestuurd. Tot op heden geen enkel antwoord mogen ontvangen (ook geen bevestiging dat de mail in behandeling is genomen en dat het aankoopbedrag aan mij wordt terug geboekt). Jammer!!

E
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Zeer tervredem

Beoordeling 
 
10.0

klantvriendelijk en goede service. Ik ben erg tevreden en bestel zeker nogmaals.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Daniel | Herqua.nl op 03 September 2016

Bedankt voor uw review.
Fijn om te horen dat u tevreden bent.

mvg Daniel Herqua Sports

Reageer op deze review

Prima

Beoordeling 
 
9.5

Prima service! duidelijke website en mooie producten :)

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Laura van Herqua op 11 Augustus 2016

Bedankt voor je review Marrit!

Sportieve groet,
Laura van Herqua

Reageer op deze review

Goede prijs en uitstekende service!

Beoordeling 
 
10.0

Goede prijzen en snelle levering. Helaas het verkeerde artikel ontvangen, na telefonisch contact tot een goede oplossing gekomen. Zeer goede service! Zou iedereen aanraden hier te bestellen. Erg tevreden!

TS
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Daniel | Herqua.nl op 06 Augustus 2016

Fijn om te horen!
Veel plezier van uw aankoop.

Gr Daniel (Herqua.nl)

Reageer op deze review

Snel!

Beoordeling 
 
9.3

Prima website! Duidelijke site en ideaal dat achteraf betalen via Afterpay ook mogelijk is!!
Had het na een dag al in huis en helemaal blij.

AM
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Laura van Herqua op 08 Augustus 2016

Goed om te horen Anita! Veel plezier van je aankoop!

Vriendelijke groet,
Laura (Herqua Sports)

Reageer op deze review

Goede prijs, snelle levering! Zeer tevreden!

Beoordeling 
 
10.0

Mijn favoriete sportbroekje was in de sale, dus meteen besteld. Makkelijk bestellen, goed op de hoogte gehouden per mail, en snel geleverd! Helemaal top!

A
Was deze beoordeling nuttig? 3 0

Laura van Herqua op 02 Augustus 2016

Hi Anna!

Fijn dat je zo tevreden bent en dankjewel voor het schrijven van deze review!
Veel plezier van je aankoop.

Vriendelijke groet,

Laura van Herqua Sports

Reageer op deze review

Snelle levering

Beoordeling 
 
9.8

Super goed geholpen bij een vraag die ik stelde via de telefoon. Heel correct en vriendelijk.
levering erg snel. Volgende dag had ik het in huis, ook handig dat je een berichtje krijgt wanneer het ongeveer geleverd word door dpd.
Helaas retourzendingskosten voor klant ...
Maar verder ben ik dus zeer tevreden. En we gaan hier zeker vaker bij bestellen!

MB
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Laura van Herqua op 05 Juli 2016

Hoi Michaëla,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze uitgebreide review en het geven van je feedback!

Vriendelijke groet,

Laura | Herqua Sports

Reageer op deze review

Bestelling; het produkt

Beoordeling 
 
5.5

Afbeelding van produkt onduidelijk.
Hierdoor erg verrast bij het ontvangen van het produkt. Niet wat ik wenste.
Jammer omdat verzendkosten van het produkt en kosten voor retourzending voor rekening van klant komen. Hier direct over contact gehad met Herqua sports en tot een gezamelijke oplossing gekomen. Mijn klacht betreffende het produkt welk niet naar mijn wens was, is hierdoor goed afgehandeld.

M
Was deze beoordeling nuttig? 0 1

Laura van Herqua op 05 Juli 2016

Beste Marijke,

Dankjewel voor het schrijven van je review! Vervelend dat het bestelde artikel niet naar wens was... Zou je mij een mailtje willen sturen met het artikel dat je besteld had? (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Dan ga ik zo snel mogelijk voor een goede foto zorgen.

Nogmaals hartelijk bedankt en fijn dat het uiteindelijk wel goed opgelost is!

Met vriendelijke groet,

Laura | Herqua Sports

Reageer op deze review

Sneller graag

Beoordeling 
 
8.5

Mooie site! Wel jammer dat pakket niet volgende dag in huis was. Bestelde na 20:00, maar bij andere shops kan dat wel?

GV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Super!

Beoordeling 
 
10.0

Ik had wat vragen en belde naar de winkel. Werd keurig te woord gestaan en ze boden uitstekende service. Het pakket werd razendsnel verzonden. Ik bestel hier zeker weer in de toekomst.

L
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Uitstekend

Beoordeling 
 
10.0

Uiterst tevreden hoe mijn bestelling is verlopen. Er stond iets mis op de site tijdens mijn bestelling en werd direct gesmst om het probleem op te lossen. Heel netjes allemaal. Ik bestel hier zeker weer in de toekomst!

gr Jesse

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Sandra van Herqua op 27 Mei 2016

Beste Jesse,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over onze klantenservice.

Met hartelijke groet,
Sandra van Herqua Sports

Reageer op deze review

Perfecte service

Beoordeling 
 
10.0

Snelle levering en snelle reactie op vragen via email. Volgende keer ga ik hier weer bestellen. Top!!.....

M
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Leuke mail

Beoordeling 
 
8.0

Ik kreeg een leuke mail en direct besteld.
Verpakking kon iets mooier verder prima!!

GV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Prima

Beoordeling 
 
8.0

Prima site en product kwam aan op afgesproken tijd!
wel jammer dat je na 16:00 product niet meer volgende dag in huis hebt.

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Snel en Super tevreden!

Beoordeling 
 
9.5

Super makkelijk en Super snel! Paste perfect ik ben een blijvende klant!

D
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

top!

Beoordeling 
 
9.0

top website! gister besteld en vandaag netjes in huis :)

WV
Was deze beoordeling nuttig? 1 0

Herqua Sports op 05 Februari 2016

Fijn om te horen!
Veel plezier van uw aankoop!

Reageer op deze review

Webshop

Beoordeling 
 
9.8

Zeer lage prijzen en super snelle levering (zelfs in België). Ook dienst na verkoop in orde (makkelijk contact en vriendelijk). Een aanrader!

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Herqua Sports op 05 Februari 2016

Goed om te horen dat ook België enthousiast is!

Reageer op deze review
Lees meer reviews

Herqua Sports informatie

Herqua.nl is een online sportwinkel gespecialiseerd in wintersport, tennis, golf, skate, voetbal, badkleding, badminton, squash, sneakers en running. Herqua Sports heeft al meer dan 25 jaar een fysieke winkel in Hoogeveen ( Drenthe) en ligt 1 km van de A28. U kunt voor de deur parkeren. Sinds 1 jaar de sportwebshop. Herqua hanteert de laagste prijs garantie, dus heeft u het bestelde artikel elders goedkoper gezien, krijgt u het verschil terug. Het wintersport assortiment is uitgebreid en divers. Verhuur van ski's, snowboards en skischoenen is mogelijk. In de werkplaats kan Herqua ski en snowboard onderhoud verzorgen. Op alle artikelen geeft Herqua garantie en bieden u de beste service en advies.

Waarom online bestellen op Herqua.nl?

  • Gratis verzending vanaf €50,00
  • Achteraf betalen mogelijk via AfterPay
  • Snelle levering: voor 16.00 uur besteld, is vaak morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug!
  • Ruim assortiment sportkleding, badmode en meer!

Algemene informatie

Telefoonnummer
0528 234100
Verzendkosten
vanaf € 50,00 gratis
Levertijd
Binnen 2 dagen
Productgroepen
  • sneakers
  • voetbalkleding
  • tenniskleding
  • wintersport
  • Snowboards
  • Fitness
  • tennisrackets
  • running
  • Skikleding
Merken
  • Adidas
  • Asics
  • Nike
  • spyder
  • Head
  • Under Armour
  • Abacus
  • Color wear
  • Goldbergh
  • Bogner
  • Atomic
  • Salomon
  • Cyell
  • Seafolly
Afhalen mogelijk
ja
Betaalmethodes
  • Ideal
  • creditcards

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

voetbalshop reviews
 
7.6 (391)
Keller Sports reviews
 
6.4 (106)
Sport Thieme
 
4.2 (11)
daka reviews
 
4.4 (23)