• Nieuws
  • Blog
  • Klantervaringen THEBAGSTORE van belang voor jouw aankoop

Klantervaringen THEBAGSTORE van belang voor jouw aankoop

klantervaringen thebagstore

- partnerbijdrage -

Ruim zeventig procent van alle scholieren draagt een rugzak. Voeg daar het werkend deel van Nederland aan toe dat met een rugzak van en naar kantoor reist, en je kunt je voorstellen dat er een enorme keuze is als het om rugzakken gaat.

Waar begin je als je zelf een rugzak wilt aanschaffen? Ten eerste is het van belang dat je bij jezelf te rade gaat waar je je rugzak voor wilt gebruiken. Louter in je vrije tijd als je lekker op stap gaat of heb je er eentje nodig voor het meenemen van je laptop naar werk en klanten?

Ben je een scholier die boeken mee moet sjouwen of een werknemer die dagelijks met de trein reist en vooral de veiligheid van zijn spullen wil borgen? Voor een scholier is mogelijk een Herschel rugzak heel geschikt. Oersterk en alle boeken passen erin. Een XD Design rugzak is voor de werknemer mogelijk de beste optie omdat hij vooral zijn dure laptop met al zijn waardevolle gegevens erop met zich meedraagt. Zo is er voor iedereen een andere rugzak geschikt.

Vertrouwen in het product zegt ook iets

Rugzakken dames worden gevuld met mogelijk weer heel andere producten. Onderweg naar een training, workshop, het werk of naar een bekende, is het fijn als ze er al haar essentials in kwijt kan, inclusief het cadeautje voor die goede vriendin. Zij kiest hier een geschikte rugzak bij.

Kortom; de keuze is reuze en het is goed te weten wat de functionaliteit en de vormgeving van de rugzak doet. Doet? Zeker: het gaat er natuurlijk om dat het product het waard is. Dat het voldoet aan wat de leverancier er over vertelt. Want daar baseer jij een groot deel van je keuze op. Maar er is meer.

Laat een review achter

Klanten wordt regelmatig gevraagd een review achter te laten over het door hen aangeschafte product. Dat geeft direct weer dat de leverancier vertrouwen in zijn producten heeft. Een mooie en belangrijke waarde. En het is voor jou als koper de tweede stap om je keuze op te baseren.

Klantervaringen zijn dan ook een must voor webshop THEBAGSTORE. Klanten kiezen bewust voor een zekere tas en THEBAGSTORE wil dat je daar tevreden over bent. Ze geeft je alle gelegenheid over je ervaring met jouw gekochte tas te communiceren. En als nieuwe klant is het belangrijk dat jij daarover wordt geïnformeerd. Dan is de cirkel rond.

Bovendien biedt een review een online shop de mogelijkheid om zijn service en/of productlevering nog verder te verbeteren mocht er iets minder goed zijn gegaan. Wel zo eerlijk.

 

Laatste nieuws

Wat zeggen de grote webwinkels over hun levertijden rond de feestdagen?
Door de tijdelijke sluiting van alle fysieke winkels die niet voorzien in de noodzakelijke eerste levensbehoeften is de verwachting dat...
Amazon.nl verlengt retourtermijn bestellingen tot 31 mei 2020
Vanwege het coronavirus heeft Amazon.nl de termijn voor het retourneren van producten verlengd. Dit betekent dat je de meeste artikelen die je tussen 15...