Mango Shop reviews

www.mango.com/NL
 
3.5 (81)
Mango shop

81 Mango Shop reviews

 
(2)
 
(4)
 
(11)
 
(27)
 
(41)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
41 resultaten - getoond 21 - 40
1 2 3
Volgorde

BESTEL NOOIT MEER VIA MANGO!

Beoordeling 
 
1.0

Ik bestel nooit meer online via mango !

Ik heb me jasje van 70euro 22 december terug gestuurd.
vervolgens een paar keer gebeld.
werd saggie aangesproken door de meneer die ik al 3x had gesproken

Mijn pakketje+derest was naar een verkeerd magazijn verzonden,
En moest daar maar op wachten totdat het in spanje was aangekomen
Nu heb ik gister gebeld, en werd er verteld dat er handmatig alle bedragen werden terug gestort.
Ik heb nu nog niks binnen!!!
Ben woedend,het liefst klaag ik ze aan,maar er word nooit naar om gekeken.

R
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Omgaan met klachten

Service 
 
1.0

Beste Mango, allemaal leuk en aardig dit delen van ervaringen over de Mango Shop ervaringen, maar ondertussen regent het hier van de klachten, en zo veel dat jullie er wel een boekwerk over kunnen schrijven. Jullie reacties hierop schitteren intussen door afwezigheid. De gemiddeld behaalde cijfers zijn van een treurig niveau en vooral 'service' heeft een dieptepunt bereikt. Zou dat komen omdat jullie niets doen met deze klachten? Er zelfs niet op reageren?
Van mij scoren jullie nog eens een extra dikke 1 op service.

A
Was deze beoordeling nuttig? 6 0
Reageer op deze review

bad customer service

Beoordeling 
 
1.5

I returned a defect coat during november and up to today still waiting of the postal charges to be returned,I emailed mango customers service numerous time without a reply, I am so disappointed....if you know you are not refunding postal charges then let the stores accept the exchange/return of the violeta collection in the store!!!

O
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Adrie op 30 Januari 2015

Mango's customer services department never replies to anything. It's bloody rude. Phone calls don't help, because the employees know nothing, can't do anything, can't connect you with other people, et cetera, et cetera. I'm also still waiting for my money, but my credit card company is helping me out at the moment.

Reageer op deze review

Verschrikkelijke kwaliteit

Beoordeling 
 
2.8

Recent heb ik een tas en een toilettasje bij de Mango besteld, ik kreeg vervolgens een bevestiging via de mail waarin stond dat ik mijn bestelling na 3 tot 5 werkdagen zou ontvangen. Dat was dus niet het geval, ik kreeg super laat onverwachts een mailtje dat het toilettasje niet op voorraad was en dat de tas alsnog zou worden verstuurd en ik zou het dit keer wederom binnen 3 tot 5 werkdagen ontvangen. Ik kreeg de tas heel wat later, ik heb dit wat betreft verzending nog NOOIT meegemaakt terwijl ik erg vaak op internet bestel. De tas zag er veel kleiner uit dan op de foto en de afmetingen die erbij vermeld stonden, kloppen totaal niet. Verder was de tas helemaal niet een goede staat, de tas was helemaal ingedeukt, het leer was beschadigd en aan de achterkant zie je gewoon een wit stuk, omdat de leer er van is. Verder zat er allemaal rare zwarte strepen op de rits en hengsel, die ik niet weg krijg. Ik wou in eerste instantie retourneren, maar nu ik alle slechte ervaringen hiermee heb gelezen, denk ik niet dat ik dat ga doen. Ik denk dat ik de tas dan maar gewoon houd, echt weggegooid geld. Ik heb trouwens informatie op hun site proberen op te zoeken, wat echt super vaag was. Er is helemaal niet genoeg uitleg vermeld en wat er staat klopt niet, dit blijkt uit de reacties die ik op deze site heb gelezen.. Ik bestel in ieder geval NOOIT meer bij de Mango!!!

H
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

DRAMA

Beoordeling 
 
2.3

Op 22 oktober 2014 een jas besteld. Op de site stond dat de levertijd 2-5 werkdagen moest bedragen. Na een week nog steeds geen jas. Bellen met Mango, de jas was in de shoppingbag blijven hangen en nog niet verzonden. De vraag was of deze er überhaupt nog was. Mango zou bellen met het hoofdkantoor en mij dan mailen. Na drie dagen nog niks gehoord dus weer bellen. Op 5 november eindelijk een mail gekregen dat de jas binnenkort zou worden verstuurd. Op 10 november een mail gekregen dat mijn jas verstuurd was. De jas zou op 13 november aangekomen, wat ook gebeurde. Alleen had ik natuurlijk de pech dat het helemaal de verkeerde jas was. Er stonden twee verschillende adres stickers op de doos, die van mij en die van iemand anders. De jas, die bedoelt was voor een ander, is naar mij verzonden. Ik heb maar weer gebeld en zal nu moeten afwachten of ik mijn jas ooit nog zal krijgen. Ik zeg; bestel niet bij Mango.

WV
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

Belachelijke service

Beoordeling 
 
2.0

Ik had jasje besteld via mango outlet.
Had het jasje teruggestuurd om het te ruilen voor een kleinere maat.
Ik kreeg na bijna 3 weken een lullig mailtje waarin stond dat ik mijn geld teruggestort zou krijgen. Ik stuurde toen een mail terug met de opmerking dat ik het niet wou terugsturen maar omruilen. Toen kreeg ik als antwoord dat het jasje in mijn gewenste maat uitverkocht was en dat ik daarom dus mijn geld zou terugkrijgen. Dit vond ik raar want het artikel stond online in de webshop nog wel beschikbaar in mijn gewenste maat. Omdat ik het helemaal zat was heb ik toen de klantenservice gebeld en de rare situatie uitgelegd. Daarbij heb ik ook duidelijk gezegd dat ik het belachelijk vond dat ik voor meer dan €10 twee keer verzendkosten heb moeten betalen en nu met lege handen zit.
Ik kreeg toen een heel lang onzinnig verhaal waarin ze natuurlijk helaas niks voor mij kon doen en dat de voorraad op de site niet up to date was. Ik vind de hele situatie te belachelijk voor woorden en voel me bestolen.

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review

pas op! mango webshop is zeer onbetrouwbaar!

Beoordeling 
 
1.0

had ook ik onderstaande reakties maar eerder gelezen!
hoe is het mogelijk dat een webshop in deze tijden zooooo klantonvriendelijk te werk gaat.
en kan gaan ook!
bestelling na ruim twee weken nog niet binnen.
geen reaktie van klantenservice, geen reaktie op twitter.
helemaal niks, nul.
echt schandalig.
ik vind het vervelend maar ik ga hier aangifte van doen.
ik voel me bedrogen en bestolen!

J
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

niet bestellen

Beoordeling 
 
1.8

Op zich heb ik een paar keer online iets bij ze besteld en dat is goed gegaan totdat ik iets wil retourneren. Ik heb iets geretourneerd en tot heden krijg ik geen ontvangstbevestiging van mijn retourzending en op mijn emails reageren ze niet.

Daarbij is het een drama enige informatie van ze op te vragen. Ze verwijzen ergens op een site naar een klantenservice maar door daar op te klikken kom je er dus niet. Na veel zoeken kon ik online iets invullen maar antwoord? Nope!!

Ik moet zeggen ik shop regelmatig online en ik vind de kleding van Mango vaak leuk maar dit weerhoudt mij ervan om überhaupt ooit nog iets van ze te kopen.

Mijn advies, niets kopen!!!

B
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.0

Had ik jullie reacties maar eerder gelezen! Dan had ik twee keer overlegd of ik wel iets bij Mango had willen bestellen. Heb op 12/07/2014 een bestelling gedaan, vervolgens wel een bevestiging, tot zo veren alles prima.
Na week 2 van wachten heb ik 2 keer contact opgenomen om te vagen hoelang zij denken dat de levering gaat duren (het is immers sale dat snap ik), geen antwoord alleen dat zij mij terug zouden benaderen, nooit gebeurt. In principe heb ik geen probleem met langer wachten, maar wel met het fijt dat een winkel zijn klanten niet goed op de hoogte houdt of vals informeert 2-5dag is gewoon een mooie verkoop truc.
Maar ik zou ook graag een positief connotatie willen toevoegen. Heb nu geleerd altijd eerst reviews te lezen voordat er iets via de online wereld bestelt wordt.
Een ding is zeker, ben al heel benieuwd op de kwaliteit, misschien dat ze eerst de kleding nog moesten produceren voordat het geleverd kon worden? Wie zou het moeten weten… Mango weet in ieder geval niet veel!

A
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.8

Ik heb op 26/07/2014 een bestelling geplaatst ter waarde van €222,45. Ik heb echter tot de dag van vandaag geen bevestigingsmail gehad. Mango reageert niet op mijn mails.
Ik ben echt ontgoocheld.

Z
Was deze beoordeling nuttig? 0 0

Annie op 11 Augustus 2014

He Zohra,
je zou eventueel kunnen bellen naar de mango klantenservice 0900 0400 149 (interlokaal tarief) maar ze zullen waarschijnlijk niet echt informatie geven en heel onvriendelijk zijn. Dan moet je gewoon onvriendelijk terug doen 222 euro is namelijk niet nix,oh en vergeet niet de naam op te schrijven van de persoon die je “helpt” das een goed trucje om autoritair over te komen
succes :)

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.3

Op 26 juni bestelling gedaan, op 30 juni bevestiging dat het onderweg is en op 6 juli nog steeds niet ontvangen.
Contactadres van klantenservice ongeveer verborgen op de website, zelfs personeel van de winkel in Haarlem kon het niet vinden. In de bevestiging wordt al aangegeven dat de bezorging over een aantal dagen plaatsvindt. Dit is in deze tijd te belachelijk voor woorden ik ken kleine ondernemers die het realiseren om orders binen 2 a 3 dagen aan de andere kant van de wereld te bezorgen.
Ik ga nooit meer bij MANGO kopen!!!

MO
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.0

Wat een slechte webshop. Duurt verschrikkelijk lang voor je spullen binnen komen. En als je het retour hebt gestuurd duurt de verwerking mogelijk nog langer voor je je geld weer terug krijgt. Ook de klantvriendelijkheid is om te huilen. Had echt veel meer verwacht van een keten als mango!

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Nooit meer doen. De levering, de service waren super slecht. zoals andere reviews heb ik mijn bestelling na 3 weken gekregen en de kwaliteit was niet goed. Na alle drama krijg ik nog steeds reclame en bulshit folders over de aanbiedingen en ook nieuwe product waar ik helemaal niet geïnteresseerd ben. Ik heb me paar keer laten uitschrijven maar dat lukt niet, Heeft nog iemand soort gelijk problemen gehad, indien ja, hoe hebben julie zich laten uitschrijven?

S
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.0

Nooit gaan bestellen!
26 dec een bestelling geplaatst. 1 artikel bleek niet leverbaar te zijn. Ik heb met mijn creditcard betaald dus het geld zou teruggestort worden. Ondertussennal vier keer gebeld 5 weken later en nog geen cent gezien. Telefonisch wordt beloofd dat ik het bedrag binnen enkele dagen op mijn rekening zou hebben. Maar nog steeds niks ontvangen. Ze beloven je terug te bellen, wat ze niet doen.. Ze reageren niet op mail..
Zeer slechte service. Ik bestel hier nooit meer!!!

F
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.3

Goh, één keer en nooooit weer!
Teneerste moest ik al ruim 3 weken wachten op mijn bestelling, wat erg lang is vergeleken de rest van de online shops. Toen ik eindelijk mijn bestelling binnen had, bleek het echt slechte kwaliteit te zijn, erg dun en zat niet mooi, geen model etc. nou ligt dat natuurlijk ook wel aan de artikelen die je besteld, maar het waren colberts en dan verwacht je wel kwaliteit.
Nu heb ik al 3 weken geleden mijn bestelling geretourneerd en tot op heden nog niks van de Mango vernomen. Uitermate slecht vind ik dit, ik wil namelijk mijn geld wel een keer weer.
Dus mensen denk nog maar een 2e keer na over het bestellen bij deze shop!

S
Was deze beoordeling nuttig? 0 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.5

Op 26 december vorig jaar een bestelling gedaan via de online shop, binnen 5 dagen had ik het in huis. Prima. 3 artikelen retour gestuurd in de winkel zelf. Nu 26 januari nog steeds geen geld retour ontvangen. Paar keer gebeld en zeiden dat ze een problemen hebben met de betalingen. We leven in 2014 en niet in 2001!!! Tot op heden nog steeds geen geld retour ontvangen. Morgen nog 1 keer bellen (kost idd een vermogen) dan naar de winkel zelf en wil mijn geld contant ontvangen!!! Ben best BOOS!!!!

A
Was deze beoordeling nuttig? 0 0
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.0

Waardeloze service! Zeker niet bestellen op deze website! De levering zou binnen vijf dagen plaatvinden, dat bleek ruim twee weken te zijn. Verder is er geen online chat beschikbaar, kan het klachtenformulier niet verstuurd worden per mail. De verzendknop werkt niet. Geen toeval lijkt me. Retourneren is op eigen kosten. Ook na retourzending krijg je simpelweg je geld niet terug! En er is geen enkele mogelijkheid om contact op te nemen met Mango! Echt diefstal en zeker niet bestellen via deze webshop!

G
Was deze beoordeling nuttig? 2 0

Saskia Strasek op 11 April 2014

Goede morgen ,
Ik heb gisteren 2x mango-slim pakettjes ontvangen maar heb niks besteld ,ik wil dit retour zenden graag adres waar ik het naar toe kan sturen ?

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
2.8

Het bestellen en geld binnen halen zo gedaan ! Vervolgens staat er een eeuwigheid in voorbereiding , en geen antwoord op mailtjes noch chat ! Het is me nu 2x gebeurd , dacht ach het kan es een keer mis gaan maar ja als het je een 2e keer gebeurd vind ik erg slordig. ( paar x eerder besteld ging het wel goed vandaar dat ik dacht van ach kan gebeuren maja helaas )

P
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

Verkeerd geprijsd
In de Mango te Eindhoven (in de V&D) zag ik een leuke trui. Op het aangehechte prijskaartje stond € 29,99. Bij de kassa gaf de streepjescode € 44,99 aan. De verkoopster werd erbij gehaald. Ik moest mee naar de klantenservice. Daar gaven ze toe dat Mango een verkeerde prijs op het kaartje gezet had. Met excuses. Maar uiteindelijk was het resultaat: "Jammer maar helaas", u moet de prijs betalen die de kassa aangeeft. Bij Mango moet je dus streepjescodes kunnen lezen om te weten wat een product kost.
Volgens mij mag dit wettelijk niet eens. Tenzij ze ergens vermelden dat de kassaprijs bindend is. Een lagere prijs op een kaartje zetten dan dat wat je af moet rekenen is klantenmisleiding.

BM
Was deze beoordeling nuttig? 3 2

Bertje op 12 September 2014

Mango in de VD. Das toch geen webwinkel. En daarbij is de scanprijs altijd de juiste prijs.. Niet alleen bij v en d.
Ik snap nu niet waarom je voor bestellen, levering en service een 1 geeft.

Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.0

In februari heb ik een aantal kledingstukken besteld bij de Mango outlet webshop.
Na weken wachten, en vele telefoontjes naar de klantenservice, nog steeds niks ontvangen. Uiteindelijk heb ik de aankoop geannuleerd en mijn geld terug gevraagd. Inmiddels zijn we een paar weken verder en nog steeds geen geld terug ontvangen:( Bellen heeft geen zin, want de callcentermedewerker kan niks voor u doen, anders dan mailtjes sturen naar die en die afdeling. Waardeloos...

I
Was deze beoordeling nuttig? 5 2

Roos op 12 April 2013

Vervelend Iris... Hoe is het afgelopen? Ik heb zelf wel eens besteld bij Mango en dat ging zonder problemen (wel een jaartje geleden inmiddels). Maar er lijkt me niks vervelenders dan wachten op je geld en niet zeker weten wanneer en/of je het uberhaupt wel krijgt...

Reageer op deze review
41 resultaten - getoond 21 - 40
1 2 3

Mango Shop informatie

Sinds niet al te lang heeft de Mango shop online een verfrissende nieuwe look and feel. Bij Mango kunt u online de mooiste kledij kopen voor redelijke prijzen. Mango heeft veel fillialen door het hele land en staat bekend om haar trendy producten tegen lage prijzen. Indien u de Mango outlet bezoekt heeft u kans geweldige koopjes te vinden. Het loont dus de moeite om de aanbiedingen pagina van Mango shop online regelmatig te bekijken omdat de leukste koopjes bij Mango shop vaak snel uitverkocht zijn. Mago shop online heeft een wat ander segment kleding als bijvoorbeeld C&A. De webwinkel van Mango online shop is eenvoudig te doorzoeken en afrekenen en bestellen is een peulenschil!

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

C en A
C&A
 
4.2 (111)
Bonprix reviews
 
3.2 (213)
Spartoo
 
5.2 (31)
Mango shop
 
3.5 (81)
sarenza
 
3.7 (29)