• Nieuws
  • Blog
  • Amazon.nl verlengt retourtermijn bestellingen tot 31 mei 2020

Amazon.nl verlengt retourtermijn bestellingen tot 31 mei 2020

Vanwege het coronavirus heeft Amazon.nl de termijn voor het retourneren van producten verlengd. Dit betekent dat je de meeste artikelen die je tussen 15 februari en 30 april hebt besteld, nu tot 31 mei 2020 kunt retourneren. Normaliter gold voor deze bestellingen een bedenktijd van 30 dagen. Deze is nu dus verlengd. Amazon.nl wil op deze manier consumenten maar ook vervoerders tegemoet komen in deze lastige tijd.

30 maart 2020

amazon nl

De nieuwe regels gelden vanaf nu ook voor de Duitse vestiging Amazon.de en eerder al verruimde Amazon de retourtermijn bij haar Italiaanse vestiging. Ook bedrijven als H&M, MediaMarkt en Hornbach hebben hun retourtermin verlengd en de verwachting is dat meer bedrijven zullen volgen.

Het statement van Amazon.nl:

“Niets is belangrijker dan de gezondheid en het welzijn van onze klanten, werknemers en de gemeenschappen die we bedienen. Daarom verlengen we het retourvenster tijdelijk om je meer tijd te geven om artikelen bij ons terug te krijgen. De meeste artikelen die tussen 15 februari 2020 en 30 april 2020 bij Amazon of onze verkoperspartners zijn besteld, kunnen nu tot 31 mei 2020 worden geretourneerd.”

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

Er zijn geen nieuwe items gevonden