28 Pneusonline reviews

 
(4)
 
(2)
5-7 punten
 
(0)
 
(12)
 
(11)
Terug naar overzichtspagina
Heeft u al een account?
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Bestellen
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Levering
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Service
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Prijs
Geef alleen een cijfer wanneer u over dit aspect een mening heeft!
Review / Uw ervaring
U heeft na het indienen van uw review de mogelijkheid om een foto toe te voegen.
11 resultaten - getoond 1 - 11
Volgorde

LET OP !!

Beoordeling 
 
2.5

Het is al weer even geleden, maar wil toch kopers waarschuwen.
Bestelde exact 2 dezelfde motorbanden, 1 had ik binnen 3 dagen binnen de ander duurde 3 weken.
De reactie van de "klantenservice", als je ze uberhaupt te pakken krijgt, 1 band kwam uit centraal magazijn, de ander uit een magazijn uit Frankrijk.

R
Was deze beoordeling nuttig? 1 1
Reageer op deze review

Slechte service wanneer nieuwe banden al 6 jaar oud blijken te zijn en canvasbreuk optreed.

Service 
 
1.0

Nadat in 1 van de 2 “nieuw” gekochte landsail banden een canvasbreuk zichtbaar was binnen 4 Maanden en minder dan 2000km. Hiertoe contact met gezocht met klantenservice. Bleken de nieuwe banden in mei 2019 gekocht gefabriceerd in 2013. (6jaar oud)Oplossing terugsturen en 8-10 weken wachten op onderzoek leverancier??? Nu weer contact gezocht maar reageren niet meer maar sturen wel een klanttevedenheid enquête. Maw zeer slechte service en slechte bereikbaarheid. Waar blijft mijn oplossing www.banden-pneus-online.nl S.Broer

SB
Was deze beoordeling nuttig? 1 0
Reageer op deze review

Wel betaalt niet geleverd

Beoordeling 
 
2.3

Drie banden besteld en betaald
1 is geleverd bedrijf is telefonisch
Onbereikbaar heel vervelend

E
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

geen retourservice

Beoordeling 
 
1.0

Vandaag heb ik nieuwe banden besteld bij pneus. Toen ik betaald had en de factuur ontving zag ik dat ik de verkeerde maat besteld had. Binnen een uur na de bestelling een annuleringsformulier ingevuld en de klantenservice gebeld. Zij geven aan dat zij de bestelling niet tegen kunnen houden, wijzigen van de maat of besteladres is ook niet mogelijk. De enige optie is dat de garage de bestelling weigert, dan betaal ik alleen 40 euro retourkosten.... Echt heel onlogisch en vervelend dit allemaal....

M
Was deze beoordeling nuttig? 5 0
Reageer op deze review

Nooit doen

Beoordeling 
 
1.0

Pas op met dit bedrijf. Leveren niet binnen de afgesproken termijn. Zijn niet bereikbaar en werken met montagemontagepartners die niet bereikbaar zijn. Wat een ellende.

P
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

niet beloofde levertijd

Beoordeling 
 
1.0

set velgen besteld, levertijd 3 tot 5 dagen nu 9 dagen verder nog niets in huis !!!!

GA
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Zeer zeer slecht, hier geen aankoop doen!!

Beoordeling 
 
1.5

Banden met velgen besteld, waren niet goed. Zijn retour gegaan. Krijgen geen geld terug, de klantenservice gooit de hoorn erop... Banden liggen nu verdeeld in Nederland en België, maar hebben nog geen geld terug en duidelijkheid krijg je ook niet.

Hebben 859 euro betaald, en weten niet waar we aan toe zijn en wat we kunnen doen

VD
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Misleidende handelspraktijken

Beoordeling 
 
2.3

Misleidende website: "Bij elke aankoop van velgen krijgt u gratis een set bouten, specifiek voor uw voertuig." Ik heb echter geen set bouten bij mijn velgen ontvangen. De klantenservice beweerd doodleuk dat mijn originele bouten moeten passen, dit is echter niet het geval (conisch en bolconisch zijn verschillende bout vormen) dus ik moet nu voor 80 euro bij de dealer originele bouten halen. Velgen kunt u beter ergens kopen waar ze misschien iets duurder zijn maar wel bouten mee leveren. Ik ben op dit moment bezig met juridische stappen vanwege misleiding maar dit is nog een lang traject.

DJ
Was deze beoordeling nuttig? 2 0
Reageer op deze review

Goedkoop is duurkoop

Beoordeling 
 
1.0

4 banden online besteld in Spanje, waar ik woon. Hun voor mij dichtsbijzijnde montagebedrijf opgegeven als afleveradres. Besteld 185/65 15. Op de orderbevestiging staat staat echter 185/60 14. Heb ik me dan zo vergist? Nee, want bij controle op hun site was die maat niet eens te bestellen. Maar werd wel afgeleverd bij de garage. Er zat nog een band bij van 175 dus gepruts alom. Gereclameerd. Jammer dan, de 175 band zal gratis worden omgeruild maar als ik de door mij bestelde banden alsnog wil hebben moet ik €120 retourkosten betalen. Klantenservice om te janken. Bellen kost 79 cent per minuut (mobiel) dus beter e-mail sturen. Nog beter Pneus Online links laten liggen!

MF
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review

Slechte ervaring

Beoordeling 
 
1.0

Schijnbaar weet dit bedrijf niet wat het is om zijn klanten vriendelijk en fatsoenlijk te woord te staan. Vragen naar de status van een verzending zorgt er alleen maar voor dat de persoon in de verdediging schiet en uiteindelijk totaal niet hun verantwoordelijkheid willen nemen over hun bestelling. Bel je de transporteur, blijkt dat ze de banden nog niet eens binnen hebben. Als je daarna met pneus belt, en je spreekt ze er op aan, worden ze boos, hangen ze op en nogmaals terugbellen doen ze alsof ze `bezet` zijn. Uiteindelijk heb ik de bestelling maar moeten annuleren. Als je snelle levering wilt, goede service en een vriendelijke stem, bestel of bel alsjeblieft NIET bij of met pneus online...

B
Was deze beoordeling nuttig? 3 1
Reageer op deze review
Beoordeling 
 
1.5

Opletten geblazen !
De wizzard helpt je zogenaamd aan juiste type van band .
Blijkt in praktijk niet zo , had dit uitgezocht , en bleek dat hun wizzard me verkeerde snelheidsindex had voorgesteld .
Dus zodra ik orderconfirmatie kreeg had ik hun meteen daarop attent gemaakt en verzocht hun om de order ofwel aan te passen ofwel te annuleren. Annuleren ? nooit van gehoord ...Dus deden ze hun best om de verkeerde goederen meteen op te sturen, spijts ik hun het probleem meldde.
Ik sprak ervan dta dit dan niet mijn fout is en geen retourkosten wil dragen .Ok , geen probleem, ik moest de levering enkel maar weigeren. De dag erop belt buurvrouw aan met het heuglijke nieuws dat er banden voor mij waren afgezet bij haar !!!! Dus weigeren zat er al niet meer in ...ze waren er al , we lvia levering bij de buurvrouw. Toen ik Pneus daarop attent maakte kreeg ik te horen dat ik m'n claim ( want ik had intussen een claim ingediend bij PAYPAL , de betalingsorganisatie) bij PAYPAL moest annuleren.Ik zei dat ik dat niet wenste .Toen kreeg ik prompt een mail dat ik dan nog hééééééééél lang achter m'n centen kon wachten ...na 2 maanden wachten , nog steeds niks dus ! Men wil doodleuk 40 eu aftrekken voor retourkosten , terwijl men eerdre zegt dat ik die niet zou hebben alsik de zending zou weigeren ( wat ik dus niet meer kon) Begrip = 0 Verder is men zeer arrogant! I Beste mensen , het lijkt me dat u hier onheus behandelt wordt . Intussen banden bestelde en laten monteren bij de bandencentrale = conclusie dat ik maar evenveel geld kwijt was , en keurig gemonteerde banen heb en een kop koffie kreeg tijdens de wachttijd. Wees dus op je hoede met Pneus Online ...Een verwittigd man is er dus twee waard !!! Mijn klacht is blijkbaar niet alleenstaand !

J
Was deze beoordeling nuttig? 3 0
Reageer op deze review
11 resultaten - getoond 1 - 11

Pneusonline informatie

Pneus Online is niet alleen een webshop, maar biedt ook een bandenencyclopedie. Door de technische adviezen kunnen klanten hun banden uitkiezen als ware kenners. Pneus Online werkt met professionals uit de autosector. Harley-Davidson dealers en garages Porche, BMW en Peugeot bestellen banden bij Pneus Online.

Anderen bekeken in dezelfde categorie:

PneusOnline
 
4.0 (28)
auto-nl
 
1.9 (2)
Motorbandenmarkt
 
5.6 (2)
velgenshop reviews
 
6.2 (15)